ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Απόψε η επιλογή του φετινού εκπροσώπου!

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, το εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο της Ιρλανδίας RTE ανέθεσε σε εντεταλμένη επιτροπή την επιλογή των καλλιτεχνών που θα διαγωνιστούν στην ειδική εκδοχή του «Late Late Show»για την ανάδειξη του φετινού εκπροσώπου της «Βασίλισσας» του διαγωνισμού της Eurovision. Περισσότερα από 300 τραγούδια είχαν υποβληθεί φέτος στο RTE από τα οποία επιλέχθηκαν περίπου σαράντα και από τα οποία η επιτροπή κατέληξε στα πέντε επικρατέστερα, τα οποία θα διεκδικήσουν απόψε το εισιτήριο για τη Βιέννη και είναι τα εξής:

  • Nikki Kavannagh- Memories
  • Alex Saint – She’s so fine
  • Kat Mahon- Anybody got a shoulder
  • Erika Selin- Break me
  • Molly Sterling- Playing with numbers

Ο νικητής της βραδιάς θα προκύψει με 50% televoting και 50% ψήφο επιτροπής. Το σόου θα ξεκινήσει στις 23.30 ώρα Ελλάδας και μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά εδώ και εδώ.

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

[youtube id=”ies9w16h7Vo” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”Kn6QM_eZ9_s” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”Md6C6VMdP08″ width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”jq6dio5IV1c” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”8Jjokf5Xx4w” width=”600″ height=”350″]

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αδικημένο σε σκηνική παρουσιά το περσινό εκπληκτικό Hartbeat… Το Memories πολυ καλο αλλά φοβαμαι οτι θα μπλεχτουμε με τοσα παρομοια την φετινη χρονιά.. Το Break me up θα επέλεγα

  2. Memories … αυτό ! Πάντως αξιοπρόσεκτο και λυπηρό συνάμα το πόσο εύκολα τις μετριότητες των άλλων χωρών τις αναβιβάζουμε σε «τραγουδάρες» ενώ στα δικά μας είμαστε ιδιαίτερα αρνητικοί και αυστηροί !

  3. Nikki Kavanagh – Memories για την Βιέννη. Και η Ιρλανδία θα μπεί για πρώτη φορά πεντάδα μετά από 18 χρόνια. Αντε και καλή επιτυχία

  4. Εμένα το αγαπημένο μου είναι το memories, αλλά από την άλλη θα ήθελα να βγεί το break me up για να σπάσει λίγο η μονοτονία φέτος. Δεν το θεωρώ απίθανο, στους Ιρλανδούς αρέσουν τα πιο up-tempo κομμάτια (άσχετα που το ’90 έστελναν μόνο μπαλάντες, τότε δεν επέλεγε το κοινο) αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θέλουν να τους εκπροσωπήσει μια Σουηδέζα, κι όχι κάποιος/α Ιρλανδός/ή.

  5. Η Nikki είναι ξαδέλφη με την Niamh Kavanagh η οποία νίκησε το 1993 για την Ιρλανδία στο Μίλστριτ στην πατρίδα της και επέστρεψε ξανά το 2010!!!!!!

  6. Οπως ειπε και ο j.lo πρέπει να αλλάξουν το format του τελικού τους γιατι δεεεεεν δουλεύει οπως φαινεται

  7. 1.Anybody got a shoulder = 9/10
    2.Playing with numbers = 7,5/10
    3.Break me = 6/10
    4.Μemories = 5/10
    5.She’s so fine = 1/10
    Μέχρι και η Ιρλανδία μας έβαλε τα γυαλιά που επί σειρά ετών έχει από τους πιο αδιάφορους τελικούς!
    Καλή επιτυχία!

  8. Κατά σειρά προτίμησης ψήφο εμπιστοσυνης στα: Μemories, Anybody got a shoulder και Break me. Αρκετά αξιόλογα όλα τα τραγούδια, πλην του She’s so fine, και πιστευώ περνάνε τελικό. Καλή επιτυχία στην Ιρλανδία!

  9. Memories, break me και playing with numbers. Αυτα μου αρεσουν και ενα απο τα τρια πρεπει να εκπροσωπησει την Ιρλανδια στην Eurovision.
    Τα υπολοιπα δυο τα βρηκα μετρια, ειδικα το anybody got a shoulder ειναι πολυ παιδικιστικο και αν το στειλουν θα ειναι η πιο βαρετη μπαλαντα για την φετινη Eurovision.

  10. ΜΠΑ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑ ΝΑ ΜΗ ΒΑΛΟΥΝ ΚΛΑΡΙΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥΣ.ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΟΙ ΙΡΛΑΝΔΟΙ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ