ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Τα 5 υποψήφια του Τελικού! Ακούστε τα σήμερα!

Το κρατικό κανάλι που είναι υπεύθυνο για την επιλογή τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ιρλανδία στην προσεχή 60η Eurovision, το RTE, ανακοίνωσε τους 5 καλλιτέχνες που θα λάβουν μέρος στον Τελικό της χώρας καθώς και τους τίτλους των τραγουδιών τους. Η φόρμα της τελικής επιλογής είναι ίδια με αυτήν που ακολουθεί το κανάλι τα τελευταία χρόνια, δηλαδή 5 τραγούδια θα παρουσιαστούν στην εκπομπή Late Late Show, όπου κοινό και επιτροπή θα αποφασίσουν ποιο από αυτά θα πάρει το εισιτήριο για την Eurovision. Ο τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 27 Φεβρουαρίου, ενώ τα 5 φετινά τραγούδια θα παρουσιαστούν σήμερα στις 17 : 00 ώρα Ελλάδας στο ραδιοφωνικό σόου Ray D’arcy’s Show και μπορείτε να το τα ακούστε απευεθείας στο διαδικτυο εδώ.

Η λίστα με τις 5 συμμετοχές είναι:

Erika Selin– Break me
Kat Mahon– Anybody got a shoulder
Molly Sterling– Playing with numbers
Nikki Kavannagh– Memories
Alex Saint and the MJs– She’s so fine

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μακάρι η ιρλανδια να κανει δυναμικό come back στους τελικούς ! Μια χωρα που αγαπω πολυ στον διαγωνισμο ! Οι βαθμοί μου απο το 2005

    2005: 8/10
    2006: 8/10
    2007: 9/10
    2008: 7/10
    2009: 8/10
    2010: 10/10
    2011: 9/10
    2012 : 4/10
    2013: 9/10
    2014: 10/10

  2. 1.Nikki Kavanagh – Memories
    2.Molly Sterling- Playing with numbers
    3.Erika Selin- Break me
    4.Kat Mahon- Anybody got a shoulder
    5.Alex Saint and the MJs- She’s so fine
    …ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ…ΜΟΝΟ ΤΟ MEMORIES Κ ΑΥΤΟ Τ ΣΩΖΕΙ Η ΦΩΝΑΡΑ ΤΗΣ…

  3. 1.memories…tragoudaraaa aplaa!!!
    2.break me up…arketa kalo…!!
    3.playing with numbers…mia kalh mpalanta apla!!
    4.anybody got a shoulder…etsi kai etsi(koimasai grhgora me auto)
    5.she’s so fine….mpaa den m aresei katholouu!..

  4. Το memories είναι σίγουρα το καλύτερο απ’τα τέσσερα, φοβάμαι όμως το πως θα το παρουσιάσουν αν τελικά πάει στη Βιέννη. Τα τελευταία χρόνια οι ιρλανδικές συμμετόχες, εκτός του ότι είναι κάτω του μετρίου, είναι πολύ κακοστημένες και κιτς.

  5. ιρλανδια,τα τελευταια χρονια η χωρα πεφτει συνεχως στα ματια μου(με αποκορυφωμα τη γαλοπουλα του 2008!)
    για φετος…
    break me,καλο οχι κατι ο ιδιαιτερο
    .anybody got a shoulder,ωραιο αλλα γιατι τοσο προσπαθεια για να μοιασε στο “birds”της anouk?(αποτυχημενη προσπαθεια)
    Playing with numbers μετριοτατη μπαλαντα ηδη εχουμε αρκετες για φετος κι αυτη τοσο αδυναμη….
    Memories,δυναμικο,νομιζω το καλυτερο μπορει να φτασει ψηλα!
    she is so fine…πιο αντι-eurovision πεθαινεις,ισως το μοναδικο ειδος μουσικο,ραπ,που ο θεσμος αυτος παντα θα απορριπτει κι δικαιως για εμενα…
    η λυση συνεπως ειναι μια για εμενα,memories!για μια θεση στο τελικο κι γιατι οχι στη 15αδα…ευελπιστω ομως να μην προσωποποιησουν κι φετος το κιτς!τι κατασταση ειναι αυτη με την ιρλανδια…heartbeat,που σου εβγαινε τοματι με τοσο χρυσο….only love survives…?ημιγυμνοι με τατουαζ….πυροτεχνηματα κοκκινα πορτοκαλι χρωματα….η τα δυο χρονια με του διδυμους,μια κατηγορια μονοι τους! η χαρα του κιτς!
    καλη επιτυχια με μια καλη επιλογη κι προπαντων με κατι “σοβαρο”επι σκηνης που δε θα καταστρεψει το κομματι….

  6. Για άλλη μια φορά μέτρια τραγούδια για την Ιρλανδία.. τίποτα το ιδιαίτερο… Θεωρώ πως το καλύτερο είναι το Memories αλλα τραγουδάρα δεν είναι.. Ίσως περάσουν τελικό αλλά και πάλι σκούρα τα πράγματα.
    1) Nikki Kavannagh- Memories 6,5/10
    2) Molly Sterling- Playing with numbers
    6/10
    3)Erika Selin- Break me
    5-/10
    4)Kat Mahon- Anybody got a shoulder
    5-/10
    5)Alex Saint and the MJs- She’s so fine
    2/10

  7. Αχαχαχα ρε παιδιά γιατί κράζετε όλοι την γαλοπούλα το 2008; Εμένα μου είχε αρέσει πολύ! (το βρήκα πολύ παρατράγουδο και γούσταρα. είχε και ωραία μουσική) Αλλά, οκ, γούστα είναι αυτά!

  8. “Anybody got a shoulder” για μένα! Με διαφορά από το πρώτο κιόλας άκουσμα!
    2η μου επιλογή το “Playing with numbers”.
    Τι να πω για την Ιρλανδία? Μια υπερτιμημένη χώρα στα 90s λόγω αγγλικής γλώσσας και που έχει χάσει επαφή ειδικά τα τελευταία χρόνια. Πιο ενδεικτικά:
    2003 = 6/10
    2004 = 7/10
    2005 = 1/10
    2006 = 7/10
    2007 = 3/10
    2008 = 4/10
    2009 = 4/10
    2010 = 6/10
    2011/2012 = 5/10
    2013 = 2/10
    2014 = 3/10

    • Πόσο συμφωνώ με εκείνο τον άσσο που έβαλες στο 2005!!! Μιλάμε ένα από τα χειρότερα τραγούδια και live στην ιστορία του διαγωνισμού. Πραγματικό όνειδος.

  9. μαλιστα!δηλαδη donie darko θεωρεις οτι η συμμετοχη της γαλοπουλας το 08 αξιζε για 4 ενω η συμμετοχη της το 05 αξιζε για 1….ο.κ!ενταξει για να καταλαβω ποιους πρεπει να παιρνω στα σοβαρα εδω μεσα μιας και ειμαι καινουριος στο site!

      • συμφωνω απολυτα!απλως καποια πραγματα νομιζω οτι με ξεπερνανε…προσωπικα δεν μπορω να παρω στα σοβαρα οσο προσπαθεια κι αν κανω μια ψευτικη γαλοπουλα που τραγουδαει? επι σκηνης..σε παλαιοτερες εποχες νομιζω θα την απεκλειαν κατευθειαν τη συμμετοχη αλλα οπως ειπαμε γουστα ειναι αυτα….

  10. Break Me: Πολύ Σουηδία! (Οk ούτως ή άλλως η τραγουδίστρια Σουηδέζα είναι). Καλό κομμάτι αλλά κανονική αντιγραφή του Wake Me Up από Avicii.Αν πάει, φοβάμαι θα το “κάψουν” επί σκηνής.
    Anybody Got A Shoulder: Επίσης όχι κακό άκουσμα αλλά αισθάνομαι πως πήραν το νικητήριο του 1994 του άλλαξαν μερικές νότες και βάλανε μια κοπέλα να το τραγουδήσει.
    Playing With Numbers: Βαρετό και το έχουμε δει ήδη άπειρες φορές από την Ιρλανδία
    Memories: Στους τυφλούς ο μονόφθαλμος. Δεν με εντυπωσιάζει αλλά το θεωρώ καλύτερο από τα άλλα 4. Αν μπορεί να το ερμηνεύσει καλά στο live θα πάρει πολλές ψήφους από τις κριτικές επιτροπές
    She’s So Fine: Νομίζω τα λόγια είναι περιττά. Επιεικώς απαράδεκτο!
    Συμπερασματικά, η Ιρλανδία έχει, στην καλύτερη περίπτωση, μέτρια κομμάτια. Βλέπω μια προοπτική για ένα σχετικά καλό πλασάρισμα αν πάει το Memories ή το Anybody Got A Shoulder και ασφαλώς λόγω ψήφου των επιτροπών. Το κοινό θα την καταψηφίσει μάλλον.

  11. Αδύναμες συμμετοχές (και) φέτος για Ιρλανδία… Καλύτερη επιλογή σαφώς το Memories με διαφορά από τα υπόλοιπα και η ερμηνεύτρια φωνάρα και ακολουθούν το Anybody got a shoulder (αν και θυμίζει έντονα Birds όπως είπε κι ένας φίλος παραπάνω) και Break me ένα ο.κ. σύγχρονο αλλά χιλιοακουσμένο άκουσμα. Με τα μόνα που μπορούν να περάσουν τελικό και να αποφύγουν τις τελευταίες θέσεις πιστεύω είναι τα δύο πρώτα!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ