ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Tommy Fredvang, Rikke Lie και Petter Øien ολοκληρώνουν τη λίστα του MGP 2012!

Με την ανακοίνωση τριών νέων καλλιτεχνών, η κρατική τηλεόραση της Νορβηγίας ολοκλήρωσε τη κατάρτιση της λίστας με τους συμμετέχοντες του Melodi Grand Prix 2012. Πρόκειται για τους Tommy FredvangRikke Lie και Petter Øien, οι οποίοι συμπληρώνουν τις τρεις τελευταίες θέσεις στον κατάλογο με τις συμμετοχές που θα διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της χώρας στην Eurovision 2012.

Ο Tommy Fredvang έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Νορβηγικό X Factor, ενώ το τραγούδι με το οποίο θα διεκδικήσει το εισιτήριο για το Μπακού τιτλοφορείται “Make It Better”.

Από το προαναφερθέν talent show έγινε γνωστή και η Rikke Lie, η οποία δηλώνει ενθουσιασμένη με τη συμμετοχή της στο MGP 2012, καθώς αποτελεί ένα από τα αγαπημένα της τηλεοπτικά προγράμματα. Ταυτόχρονα, αποκαλύπτει πως της είχε γίνει πρόταση να συμμετάσχει και στο Σουηδικό Melodifestivalen 2012, αλλά τελικά εκείνη προτίμησε να διαγωνιστεί σε πάτρια εδάφη, αφού προτεραιότητα έχει η χώρα της (escdaily.com).

Ο Petter Øien επιστρέφει φέτος ως σόλο ερμηνευτής, έπειτα από την περσινή συμμετοχή του με το συγκρότημα Sie Gubba, η οποία κατέκτησε την θέση του MGP 2011. Το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί ονομάζεται “Things Change” και πραγματεύεται τη σύγχρονη πραγματικότητα, δίνοντας έμφαση τόσο στη μελωδία, όσο και στους στίχους.

Με την προσθήκη των τριών παραπάνω καλλιτεχνών ολοκληρώνεται η λίστα των συμμετεχόντων για τους ημιτελικού του Melodi Grand Prix 2012. Συνολικά 24 καλλιτεχνικά σχήματα θα διαγωνιστούν για την εκπροσώπηση της χώρας τους στον επόμενο διαγωνισμό της Eurovision. Η λίστα αυτή διαμορφώνεται ως εξής: Irresistible, Malin, Isabel Ødegård, Nora Foss Al-Jabri, Plumbo, Monica Johansen, Marthe Valle, Kim André Rysstad, Rudi Myntevik, Reidun Sæther, Yaseen Asher & Julie Maria Dahl, The Canoes, Lisa Stokke, The Carburetors, Lise Karlsnes, Håvard Lothe Band, United, Cocktail Slippers, Tooji, Rikke Normann, Silya Nymoen, Tommy Fredvang, Rikke Lie, Petter Øien.

Θανάσης Νάκος

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ