Την επόμενη εβδομάδα η ανακοίνωση των ονομάτων!

Με μια μικρή καθυστέρηση θα έχουμε την προγραμματισμένη ανακοίνωση των ονομάτων του Ελληνικού τελικού για τον διαγωνισμό της Eurovision. Σύμφωνα με πληροφορίες του OGAE Greece η ανακοίνωση αυτή θα γίνει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Τα πέντε επικρατέστερα ονόματα που θα δούμε επί σκηνής είναι οι: Θωμαή Απέργη, Μαρία Έλενα Κυριάκου, Barrice, C:Real και Shaya.

Ο Ελληνικός τελικός θα γίνει στις 3 ή 4 Μαρτίου σ’ένα χώρο έκπληξη κι όχι εκεί που είχαμε συνηθίσει τα τελευταία 2 χρόνια. Παρουσιαστές της βραδιάς φέτος δεν θα είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Δέσποινα Βανδή. Μείνετε συντονισμένοι για τις επίσημες ανακοινώσεις.

Αντώνης Καρατζίκος

Επειδή τον τελευταίο καιρό παρατηρήθηκαν πάρα πολλά υβριστικά μηνύματα και πολλές τοποθετήσεις για θέματα άσχετα με το κάθε άρθρο, ο OGAE Greece αποφάσισε να προβεί στη διαδικασία της έγκρισης των σχολίων σας. Αυτό δεν έγινε σε καμία περίπτωση για να λογοκρίνουμε την άποψή σας για τα θέματα που πραγματεύονται τα άρθρα μας. Ειδικά σε θέματα που αφορούν στην Ελληνική συμμετοχή, γνωρίζουμε οτι οι υπεύθυνοι της κρατικής τηλεόρασης την διαβάζουν προσεκτικά και την λαμβάνουν υπ’όψιν τους. Ας βοηθήσουμε όλοι λοιπόν να κρατηθεί ο διάλογος σε ένα καλό επίπεδο.

OGAE Greece Team

109 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Oraia as ta vgaloume gia na iremisoume. Ta onomata den m aresoun kai pali alla ligi simasia exei. Me kalo tragoudi itan i xronia tis tamtas alla mallon de vrike. Opos kai na xei as vgoun ta tragoudia kai milame meta

  2. Το σχολιο του Ogae προφανως προς τη Ελενη Φουρειρα και το κραξιμο που της ρηξατεε! Παρτε τα τωρα πολυ κατωτερα ονοματα μακαρι να ηταν η φουρειρα

    • Για να είμαι ειλικρινής προτιμώ τα παιδιά που είναι διατεθειμένα να προσπαθήσουν με χαμηλό μπατζετ, παρά τη κάθε Φουρειρα που ζητά λαγούς και πετραχήλια για να μας εκπροσωπήσει, αγνοώντας ή αδιαφορώντας το πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση για όλους μας!

  3. Προς Αντώνη Καρατζίκο:
    Δεν θα απολογηθείτε για κάτι που έπρεπε να γίνει από καιρό.Για όλους τους φυσιολογικούς φανς ήταν αφόρητο να μπαίνουμε και να διαβάζουμε ασυναρτησίες από άτομα που είτε έκαναν την πλάκα τους είτε έχουν πρόβλημα ψυχολογικό.Δεν μιλάμε για λογοκρισία αλλά για κανόνες και προσπάθεια ωστε ο ogae να διατηρήσει ένα επίπεδο στη δομή και στους χρήστες που σχολιάζουν.
    Ελπίζω ακόμα και όταν η ροή των μηνυμάτων είναι μεγάλη να συνεχίσετε να αξιολογείτε τα μηνύματα.
    Εγώ εύχομαι κάποια στιγμή η πλατφόρμα του ogae να αλλάξει με εγγραφή κανονική με ένα email, με διαγραφή άσχετων μηνυμάτων, με αποκλεισμό χρηστών που δεν συμορφώνονται και με δυνατότητα επεξεργασίας των μηνυμάτων μας εντός κάποιων λεπτών.Όπως γίνεται σε όλα τα φόρουμ δηλαδή.
    Καλή συνέχεια.

  4. Shaya ή Μαρια – Ελενα …
    Barrice ουτε που τον ξερω ..
    Θωμαη παλιι ;; Οχι πολυ νωρίς ..
    C-Real σορρυ αλλα με τπτ ^^

  5. Ευχαριστούμε πολύ τον OGAE Greece για την επικοινωνία με τους υπευθύνους. Τουλάχιστον τώρα ξέρουμε τι γίνεται και δεν περιμένουμε τζάμπα ανακοίνωση αυτή τη βδομάδα. Υπομονή λοιπόν!

  6. Ξέρουμε αν θα ακούσουμε και τα τραγούδια?
    Σχετικα το επιπεδο ειναι ανεβασμένο,μου αρέσουν πολύ!Τώρα για τα τραγουδια θα ήθελα κάτι τέτοιο:ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ_ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ..ΣΑΓΙΑ_ΜΕ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚ-ΠΟΠ Η ΜΕ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑΝΤΑ.ΘΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΑΝ ΤΟ LOVE ME…ΤΗΝ ΘΩΜΑΗ ΘΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΑΝ ΤΟ L’AMORE E FEMINA-ITALY 2012…ΤΟΝ BARRICE ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΆΖΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΑΝ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΉ ΕΚΔΟΧΗ…ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ C.REAL ΘΑ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΠ_ΡΟΚ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.(ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ)

  7. Shaya !! Όχι την Μαρία Έλενα που ντε και καλα επρεπε να νικησει στο Voice.. Μονο απο Ελλάδα μπορουμε να ψηφισουμε;; Αν οχι τοτε η Μαρια Ελενα θα παει θελουμε δε θελουμε…

  8. Που κολλαει η Φουρειρα με τον ελεγχο των μυνηματων???..Και σιγα την διαφορα που εχει με τους συγκεκριμενους υποψηφιους..

  9. Ωραίες επιλογές αν και έχω ενστάσεις για την παρουσία της Κυριάκου ανάμεσα σ’ αυτές. Μετά τον αποκλεισμό των ελλαδιτών καλλιτεχνών απο την Κυπριακή διαδικασία επιλογής, θα με ενοχλήσει αν μας εκπροσωπήσει η συγκεκριμένη.
    Ελπίζω οτι ο φετινός τελικός δεν θα εχει σχέση με τους παρακμιακούς τελικούς που μας εχουν συνηθίσει.

    • ψιλοαπογοητευτηκα με τα ονοματα
      1..τους c real που τους θυμηθηκαν?εχουν δεκα χρονια να κανουν επιτυχια
      2.η μαρια ελενα κυριακου προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου ομως!
      3.. ο μπαρις ποιος ειναι ακριβως?τον γνωριζει η μητερα του .τι να πω τοσοι ταλαντουχοι ελληνες καλλιτεχνες πως κατεληξαν σε αυτους? ειλικρινα θα μεινω με την απορια και το παραπονο!ευελπιστω να δω και αλλα ονοματα μεχρι την επισημη ανακοινωση!κατι σε νικο γκανο,ντεμι,μελισσες!!ακομη και σχοινα καλλιρη σαββιδακη! καποιον που να τον γνωριζει το ελληνικο κοινο παντως!

      • Η αναγνωρισιμότητα για μενα δεν ειναι απαραίτητα και προυπόθεση για να συμμετέχει καποιος στην διαδικασια επιλογης, καλο ειναι να δίνουν ευκαιριες και σε νεους καλλιτέχνες (γι’ αυτο ειμαι υπερ και της δημιουργίας ελληνικου φεστιβαλ τραγουδιου), αρκεί να μπορουν να σταθουν πανω στη σκηνη. Πέρσι oι Freaky Fortune λογο έλλειψης εμπειρίας δεν τα πήγαν πολυ καλά πανω στη σκηνη.

      • η αναγνωρισιμοτητα και αποδοχη απο μεγαλο μερος του κοινου παιζει πρωταγωνιστικο ρολο κατ εμε!κι αυτο αφενος επειδη με δημοφιλεις καλλιτεχνες θα εχει μεγαλυτερη προβολη ο ελληνικος ελληνικος(διοτι αλλιως θα ασχοληθουν τα μ.μ.ε αν υποψηφια ειναι η ντεμι κι αλλιως ο παντελως αγνωστος μπαρις η οπως αλλιως τον λενε)επισης ενας διασημος καλλιτεχνης μπορει να συσπειρωσει περισσοτερο τους ομογενεις σε αλλες χωρες απο εναν αγνωστο(λαμπρο παραδειγμα περυσι οι φρικι)και προσωπικα προτιμω να με εκπροσωπει ενας καλλιτεχνης με πορεια και δημοφιλια σε εναν πανευρωπαικο διαγωνισμο παρα ενας απειρος που δεν τον γνωριζει ουτε η μητερα του!τωρα αν καποιοι θελετε να δειτε ταλεντ σοου μαλλον παρακολουθειτε λαθος διαγωνισμο!Η ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΤΑΛΕΝΤΑ!ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤHE VOICE ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ ΡΙΑΛΙΤΙ ΤΟΥ ΣΥΡΜΟΥ!

      • Σεβαστή η αποψη σου, αν και τα επιχειρήματα σου δε με πείθουν . Προτιμώ χιλιες φορες να ασχολούνται λιγοτερο τα ελληνικα ΜΜΕ με τον εθνικο τελικο, παρα να ακουω το μακρύ και το κοντο του καθε πανελιστα που θα το παιζει ειδικος και παραλληλα οι ρεπορτερ του ΣΤΑΡ θα ψαχνουν και θα δημιουργησουν ίντριγκες απο το πουθενα. Το ιδιο αδιαφορο με αφηνει κ η συσπείρωση της ομογένειας. Ενα καλό τραγούδι και ενας αξιόλογος τραγουδιστής για μενα ειναι αρκετα, δε με νοιάζει ποσα εξώφυλλα εχει κανει αυτος που θα μας εκποσωπήσει.

  10. Βάση ονομάτων προτιμώ τη Shaya αλλά αυτό που έχει σημασία είναι τα τραγούδια. Ευχαριστούμε τον Ogae για την ενημέρωση και συγχαρητήρια για την διαδικασία έγκρισης των σχολίων. Ήταν όντως πολύ κουραστικό τα άσχετα σχόλια σε κάθε άρθρο αλλά και τα υβριστικά μηνύματα. Αναμένουμε και την επίσημη ενημέρωση στις αρχές της επόμενης εβδομάδας…

  11. αναρωτιεμαι ποτε θα δουμε κανεναν δημοφιλη καλλιτεχνη που εχει περαση στον κοσμο να διεκδικει εισητηριο για τη γιουροβιζιον?πραγματικα περιμενω καποια στιγμη να δω να γινεται ενας δυνατος τελικος με γνωστα ονοματα..μετα να μην παραπονιουνται στην κρατικη για χαμηλη τηλεθεαση…αν παντως ειναι αυτοι μονο οι υποψηφιοι τι να πω..οι c real εχουν χρονια να κανουν επιτυχια(ασε που εφυγε η τραγουδιστρια τους)η κυριακου ειναι αδιαφορη τον νεαρο δεν τον γνωριζω οποτε θετικες εξαιρεσεις η απεργη και η σαγια…παντως μα αυτα τα ονοματα βλεπω χαμηλο ενδιαφερον και φετος για το διαγωνισμο!απλως μετα να μην παραπονουνται για χαμηλη τηλεθεαση!αχ μακαρι εν τελει να συμμετειχαν οι σχοινας,ταμτα,ντεμι!ελπιζω ειλικρινα να αλλαξει κατι την τελευταια στιγμη και να μπουν καταξιωμενοι τραγουδιστες!φαινεται σε καποιους το περσινο μαθημα δεν τους εγινε παθημα!κριμα

    • Αυτο που λες στρατο ειναι γεγονός . Οκ να δίνονται και σε μη έμπειρους καλλιτεχνες ευκαιριες ( και δίνονται με τόσα talent show ) αλλα στη γιουροβιζιον και την ελληνικη συμμετοχη εχει καταντήσει κανόνας και οχι εξαίρεση να διαγωνίζονται καλλιτεχνες που δεν ειναι αγαπητοί στο κοινο , δεν κανουν καριέρα και πολλές φορες δεν εχουν καν καλη φωνη. Ειναι μεγαλο φεστιβαλ μουσικής που εκπροσωπείται η χωρα και νομίζω οτι εχει παραγίνει που εδω και 5-6 χρονια αποκλείονται οι αγαπητοί στο κοινο καλλιτεχνες και αντι αυτών εχουμε Ζοζεφινες, κασιοπεια, Ντορα Κατσικογιάννη, Ψυχράμη κτλ … Και συγγνώμη που αγανακτώ αλλα αυτη η φετινη υποψηφιότητα του μπαρις ξεχειλίζει το ποτήρι … Στο μπανιο του τραγουδούσε το παιδι κσι απλα συμμετείχε σενα διαγωνισμο της Amita motion και του mad ! Ειναι τωρα αυτο τι νεαρό παιδι ετοιμος να επροσωπησει τη χωρα μου ; Ενας απο τις μολις πέντε υποψηφιοτητες ειναι . Εντωμεταξύ δεν μαρεσει που οι δισκογραφικές εμπαίζουν τη ΝΕΡΙΤ . Ο μπαρις δεν ανήκε στη spicy , και ξαφνικα τον προτείνει η spicy και σημερα κιολας του ανεβάζουν απο το καναλι της spicy ενα τραγουδι του ( ενα εχει κυκλοφορήσει απο μια αλλη και άσχετη ανεξάρτητη δισκογραφικη ) και μάλιστα ο ίδιος στο φεησμπουκ του ευχαριστεί οπως λεει την εταιρία spicy που ανέβασε ενα δικο του τραγουδι που ειχε ήδη κυκλοφορήσει . Δηλαδη τι ; Ρίχνουν σταχτι στα ματια της ΝΕΡΙΤ οτι ξαφνικα σημερα αυτο το παιδακι ο μπαρις εγινε μελος της spicy ? μέχρι χθες παντως δεν ηταν . Απλα ο ελληνικός τελικος εχει μετατραπεί σε ευκαιρία του καθε πικραμένου που τραγουδάει οτι τραγουδι βρει την τελευταια στιγμη . Αυτοι οι καλλιτεχνες απλα να ειναι υποψηφιοι θέλουν για λίγη δημοσιότητα . Δεν θα εχουμε καλο τραγουδι και φετος και με τις κινηςεις που γινονται τα τεκευταια χρονια φοβαμαι οτι η γιουροβιζιον στην ελλαδα Πάει στην παρακμη ( σταθερα πτωτική πορεία σε ενδιαφέρον και τηλεθεαση. Περσι δε που είχαμε και κακά τραγουδια και τα 4 , μονο 25.000 ηταν συνολικά οι κλήσεις και τα SMS του ελληνικου τελικου )

  12. Έυγε κ. Αντώνη!
    επιτέλους να μπεί μια τάξη εδω μέσα.. επίσης θα μπορούσατε να βάλετε ένα disqus εδώ γιατί είναι πιο μοντέρνο και εύκολη η διαδικασία να αφήσεις σχόλιο.
    Όσο για τα ονόματα, έχω περιέργια να ακούσω το τραγούδι της Μαρίας έλενας και shaya. Οι άλλοι συνεχίζουν να μην λένε κάτι

  13. Καλή μας επιτυχία και ας κερδίσει ο καλύτερος!!! Όσον αφορά τα σχόλια, κατά τη γνώμη μου, έπρεπε από καιρό πριν να ελέγχονται και να μην υπάρχουν άσχετα και κυρίως υβριστικά μηνύματα στην κάθε ανάρτηση.

  14. Δεν είναι θέμα υβριστικων σχολίων κατα τη γνώμη μου. Ειναι θεμα απογοήτευσης. Διότι φετος διαβαζαμε απο αυγουστο το ποσο προσπαθούν στην κρατική τηλεοραση να κλείσουν καλα ονόματα για τον φετινό τελικο. Μετα την περσινή μεγαλη αποτυχία νομίζω επρεπε το βαρος να πεσει και στα τραγουδια αλλα και τα υποψήφια ονόματα . Δυστυχως ομως απογοητευτηκαμε πολυ και φετος διότι αφενός τα φερόμενα ως υποψήφια ονόματα ειναι πολυ χαμηλού βεληνεκούς που δεν θα αναζωπυρωσουν το ενδιαφέρον του έλληνα για τη γιουροβιζιον και αφετέρου αποτι διαβάζουμε η ΝΕΡΙΤ ειναι απλώς παρατηρητής των προτάσεων των δισκογραφικών και τυπικά εγκρίνει . Δεν μπήκε στη διαδικασια να ακούει τραγουδια και να απορρίπτει τα μέτρια ζητώντας αντικατάσταση με αλλα καλυτερα κομμάτια . Μπορούσαν να βάλουν και ειδική επιτροπη μουσικών να το κανει . Ετσι τωρα πως να νιώσουμε ενθουσιασμό με αυτα τε ονόματα που βγάζουν κυριως μέτρια τραγουδια και δεν εχουν συνεργαστεί με καλους συνθέτες ; Το μονο που εύχομαι ειναι εστω και αυτη την ύστατη ωρα η ΝΕΡΙΤ να προσθέσει κανα δυο καλλιτεχνες ακομα, να διεκδικήσει δηλαδη ακομα ενα δυο πιο αναγνωρίσιμους στο ευρυ κοινο καλλιτεχνες γιατι ετσι ισως σώσει την ” παρτίδα ” και ετσι ισως αυξηθούν οι πιθανότητες να ακούσουμε καλα τραγουδια φετος. Λείπουν ΕΝΤΕΧΝΕΣ και λιγο πιο ποιοτικές υποψηφιοτητες. Ονόματα οπως αρετή Κοσμίδου μπορούν εστω και τωρα να κλειστούν απο τη ΝΕΡΙΤ. Και αν ο σχεδιασμός ηταν πιο στοχευμένος απο την αρχη , ηταν απόλυτα εφικτό να γίνει τελικος με Μελισσες, Vegas , αρετή Κετιμε , αρετή Κοσμίδου και ακομα και φουρειρα κτλ … Δηλαδη αν δεν μπορούν με τιποτα να κλείσουν κάποιους πιο ποιοτικούς τραγουδιστές , ας κλείσουν νορμαλ ποπ ονόματα που κανουν μια καριέρα και εχουν κατι να ρισκάρουν με τη συμμετοχη τους ωστε να τους κινητοποιήσει να βρουν καλο τραγουδι ! Τωρα οι c real δηλαδη και η κυριακου τι τραγουδι θα βρουν που και οι δυο εχουν πεσει στην απόλυτη αφάνεια ; Τελος να αναφέρω οτι ειναι απαράδεκτο και ισως ανήθικο η ΝΕΡΙΤ να επιτρέπει σε κλειστο τελικο με λίγους υποψήφιους , τη συμμετοχη και παλι μεσα σε δυο χρονια της κυρίας Απεργη. Πραγματικα ήμαρτον λες και χάθηκαν οι τραγουδίστριες. Δείχνει προνομιακή μεταχείριση ! Την είχαμε υποψήφια παλι το 2013 ανάμεσα σε μολις τέσσερις ! Επρεπε να ζητηθεί αντικατάσταση απο την εταιρία της. Τελος παντων, ελπίζουμε σε καλα τραγουδια αλλα εχουμε απογοητευτεί . Το 2012 το motto της κρατικής ηταν ” δεν εχει σημασία το ονομα αλλα το τραγουδι ” και ολοι θυμάστε τι τραγουδια ενέκρινε η κρατική μας τηλεοραση το 2012 για να ειναι υποψήφια . Υποτιμουσαν τη νοημοσύνη μας και μας υποχρέωναν στην υποκουλτούρα . Και φυσικα υποκουλτούρα δεν ειναι η καλη ποπ μουσικη αλλα η κακή μουσικη απο οπου και αν προέρχεται . Εύχομαι να γίνει ενα θαύμα και να εχουμε καλα τραγουδια φετος , αν και η ΝΕΡΙΤ δεν νομίζω οτι επέμεινε στον τομέα τραγουδι ούτε φετος .

    • ΜΑRY ESC συμφωνω απολυτα με την τοποθετηση σου!εχεις απολυτο δικιο!σωστη προσεγγιση στο ολο θεμα και απολυτα σωστη εκφραση!ελπιζω μονο να εισακουστουμε εν τελει και να μη μετατραπει ο ελληνικος τελικος σε ενα σοου με μονοψηφια νουμερα απειροελαχιστου ενδιαφεροντος!εκτος και αν αυτο θελει η νεριτ!

  15. Βασικά μέχρι τώρα ένα κλικ μου κάνει η Shaya και η Μαρία Έλενα… Θωμαή, το 13 είχε το αγαπημένο μου τραγούδι αλλά δεν ήταν για ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό ήταν λίγο πιο Ιταλία… Barrice, επειδή το ακούω πρώτη φορά αυτόν θα έχει κάποιο φθηνιαρικο τραγουδάκι οπότε λέω ΌΧΙ γιατί θα μας βγει ξινό όπως πέρσι…. CReal βασικά ξέρω τα τραγούδια τους και με τίποτα δεν θέλω να πάνε αυτοί… μακάρι μέχρι την επόμενη βδομάδα να έχουμε άλλον έναν τουλάχιστον καλύτερο από αυτούς μέχρι στιγμής…

    • Και γω χάρηκα με την καθυστέρηση. Εύχομαι πραγματικα αυτη τη στιγμη που μιλάμε να προσπαθούν να κλείσουν ενα δυο ονόματα ακομα , καλα και αναγνωρίσιμα! Μακάρι…

  16. @Mary_Esc
    δεν διάβασα αυτά που γράφεις γιατί βαρίεμαι.Αλλά κοπέλα μου τι λες?Πήρες πρέφα τις γελοιότητες και ασυναρτησίες που έχουν γραφτεί κατα καιρούς?
    Έχεις ιδέα τι σημαίνει κανόνες φόρουμ?Ξέρεις πως όταν γράφουμε άσχετα πράγματα χαλάμε τα άρθρα?
    Έχεις ιδέα πόσο μας τα πριξατε με τη φετινή υποψηφιότητα της Ελλάδας και τις εικασίες?
    Λοιπόν αν η ζωή ας είναι μόνο η eurovision και η απογοήτευση σας είναι τεράστια ξεπεράστε το.
    Εδω μέσα συζητάμε και πάνω απ όλα σεβόμαστε τους υπόλοιπους.
    Ξεσπάστε τουλάχιστον εδώ την στεναχώρια σας και επιτέλους αφήστε καθαρά όλα τα υπόλοιπα άρθρα.

  17. ρε παιδια μην κοροιδευτε κανενα και μην γινετε ρατσιστες ας περιμενουμε πρωτα τα τραγουδια…ΜΠΟΡΕΙ να σας αρεσει το τραγουδι εκεινου που κοροιδευετε καιμετα θα λετε αχχ,,, αλλαζω γνωμη σιγα ας ακουσουμε τα τραγουδια κι μετα λετε οτι θελετε οχι απο τωρα….

  18. Δεν πειράζει για την καθυστέρηση! Αν είναι να γίνει καλή δουλειά…
    Κρίμα που δεν είναι υποψήφια η Τάμτα… θα ήταν η χρονιά της… τον Barrice δεν τον γνωρίζω αλλά έχει καλή φωνή σε ένα video clip που είδα! Για την Κυριακού δεν έχω γνώμη καθώς δεν ήμουν fan της στο The Voice.
    Να ευχηθούμε καλά τραγούδια πρωτίστως… και όσο για τον εκπρόσωπο θα δούμε στην πορεία!

    Πολύ καλό αυτό με τα σχόλια! Επιτέλους!

  19. Mia xara einai ta onomata.. poli kalitera apo to 2014 kai to 2012!!! ta tragoudia as perimenoume loipon.. ego protimo shaya perissotero alla xoris tragoudia den mporoume na poume kati parapano!!! KALI EPITIXIA ELLADA ANTE ME TO KALO!!!

  20. Υιατι έχουμε ενας Ρώσος,μια Δανικά / Ολλανδικά / Σουηδικά γυναίκα και μια απο Κύπρο;5 ελληνικα καλλιτέχνες δεν μπορούσαν να βρουν; συγκρότημά δεν πάνε καλα στο eurovision και για αυτό το λόγο πρέπει να ελπίζο οτι ή απεργι εκει καλο τραγούδι η άλλως θα έχουμε τα είδια χάλια σαν πέρυσι.

  21. Αν έχουμε την ευκαιρία να μπει κι άλλος θα προτιμούσα να είναι η Τζωρτζίνα ή οι playmen με έναν καλό τραγουδιστή…. αλλά θα προτιμούσα κάτι σε Whitney Houston στα ελληνικά όμως, και πιστεύω πως θα είναι η καλύτερη επιλογή μας EVER !!!!

  22. Η όλη διαδικασία δείχνει προχειροδουλειά,κατά τη γνώμη μου.Η ΕΡΤ παλιότερα και τώρα η ΝΕΡΙΤ απλώς ζητάνε από τις δισκογραφικές να τους στείλουν από έναν εκπρόσωπο.Λείπει το όραμα.Να πουν πχ. φέτος θα θέλαμε να προβάλλουμε στην Ευρώπη μια άλλη πλευρά της ελληνικής μουσικής σκηνής.Μόνο από σπόντα μπορεί να στείλουμε καλό τραγούδι.
    Επίσης,δεδομένου του τέλους που πληρώνουμε όλοι προς την κρατική τηλεόραση,οφείλει να διατηρεί κάποια standards παραγωγής και να μην παρουσιάζει εικόνα υπανάπτυκτης χώρας για την Ελλάδα όπως έκανε δυστυχώς και η Κύπρος.Δείτε την μικρή και καθόλου πλούσια Λετονία,για παράδειγμα,τι shows διοργανώνει…

  23. To θέμα δεν είναι μόνο τα ονόματα, οι περισσότεροι απο αυτούς είναι καλοί live τραγουδιστές, αλλά κυρίως τα τραγούδια. Υπάρχει μία κακή παράδοση, όταν αναγνωρισμένα ονόματα συμμετέχουν στη διαδικασία της Eurovision το κάνουν με τα μετριότερα τραγούδια που θα μπορούσαν να βρουν.

  24. Ηθελα πολυ την Ταμτα τωρα απομενει να ακουσω τα τραγουδια και την λαιβ εμφανιση τους να κρινω γιατι τραγουδι ανευ φωνης με επιτροπες δεν λει…!

  25. τον Barrice τον είχα δει στα credits του “Αυτή η πόλη” του Στ.Λεγάκη στη σύνθεση. Πολύ δροσερό άκουσμα το ρεφρέν, μόνο που το σκότωνε η Bizzy Boo με το rap-νιαούρισμά της στο υπόλοιπο.

    Shaya ή Μαρία Έλενα θα έλεγα. Με τη Θωμαή δεν τρελαίνομαι με αυτά τα σουίνγκ πως τα λένε. Και η Κρυσταλλία με το “Όπως στο cinema, fin” άπατη πήγε. Μόνο ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος έκανε hit σε αυτό το στυλ, λόγω του Μουζουράκη που το τραγούδαγε.

  26. Η Ελενη Φουρειρα και η Demy σχιζουν!! Η Φουρειρα χορευει υπεροχα κ εχει ωραια φωνη, ενω η Demy εχει φωναρα!! Τωρα βεβαια αν δεν μπορουμε να στειλουμε αυτες ας στειλουμε την Ταμτα. Μην πεσουμε παρακατω ομως. Περισυ στειλαμε ενα συγκροτημ που δεν το ξεραμε καλα-καλα εμεις. Πως θελαμε να το αγαπησει η Ευρωπη? Οι c:real δεν ειναι κ κατι το ιδιαιτερο. Η Μαρια Ελενα Κυριακου δεν εχει βγαλει καλα καλα 2-3 τραγουδια κ θ τν παμε eurovision? Η Shaya, ενταξει…..στους τυφλους ο μονοφθαλμος βασιλευει! Η Απεργη δεν ειναι πολυ εμφανισιμη και τον Barrice δεν τον ξερω καν. Με λιγα λογια αξιες για eurovision ειναι η Φουρειρα η Demy κ η Ταμτα, αλλα αφου δν μπορουμε να στειλουμε αυτες, τοτε ας στειλουμε την SHAYA με ενα POP τραγουδι ομως. Μην παει με καμια μπαλαντα! Shaya λοιπον και ειδωμεν…..

  27. Shaya ❤️❤️❤️❤️
    Πάντα ηθελα να την δω στη Eurovision.
    Μακάρι με τραγούδι όπως την ξέρουμε σαν
    Far from everything, love me ή λενε.
    Τωρα να ηταν και η Τάμτα θα ηταν λίγο κρίμα.
    Γιατι να πάνε όλοι όσοι μου αρέσουν την ίδια χρονια στον ελληνικό τελικό;
    C:Real έπρεπε να δοκίμαζαν τότε με την Ειρήνη. Τους λάτρευα πολυ.

  28. Παιδιά πολύ γκρίνια για το τίποτα χωρίς καλά καλά να ακούσετε τα τραγούδια! Ας το πάρετε/ουμε απόφαση ότι η Demy, η Φουρέιρα κλπ δεν πρόκειται να διακινδυνεύσουν την όποια καριέρα έχουν καταφέρει… Μόνο όταν θα σταματήσουν να παίζουν στα ελληνικά ραδιόφωνα θα θυμηθούν την Eurovision! Επίσης, καλύτερα να βγουν νέα παιδιά (πχ Ελευθερία Ελευθερίου, Koza Mostra, Freaky Fortune) που είναι πολύ ταλαντούχα και μετά την Eurovision, ότι θέση και να έχουν πάρει, θα δείξουν αν αξίζουν ή όχι με το πόσο συχνά ακούμε γι αυτούς! Π.χ. η Ελευθερίου παρά την 17η θέση έχει κάνει πιο πολλά πράγματα από τον Λούκα Γιώρκα που βγήκε 7ος! Επομένως, στηρίζουμε νέο αίμα και διαφορετικές προτάσεις!
    ————————————————————————
    Όσο για τα ονόματα του ελληνικού τελικού κατά σειρά προτίμησης θα ήθελα να δω:
    1) Μαρία Έλενα Κυριακού (με μπαλάντα Κοντόπουλου με ελληνικά-μεσογειακά στοιχεία, μικτό στίχο και σκηνοθεσία Φωκά… σίγουρη 5αδα)
    2) Shaya (όχι με χορευτικό dance αλλά με σύγχρονη μπαλάντα τύπου Love Me ή έθνικ-ποπ ποιότητας και όχι σαχλοτράγουδο)
    3) Θωμαή Απέργη (με ξένο στίχο και slow jazz ή folk ή swing στο στυλ της με catchy ρυθμό που θα κινείται βέβαια σε χαμηλούς τόνους… και κάτι σε Skyfall ή Rise Like A Phoinix δεν θα με χάλαγε αν και κομμάτια σαν το Skyfall δεν γράφονται συχνά)
    4) Barrice (με μικτό στίχο σε αγγλικά και ελληνικά σε τραγούδι τύπου Έλεγες που του πάνε κιόλας)
    5) C:real (δεν θα ήθελα να μας εκπροσωπήσουν αυτοί γιατί φαντάζομαι με τι στυλ τραγούδι θα πάνε… βέβαια μπορεί να έχουν επιλέξει κάτι πρωτότυπο αλλά και πάλι δεν…)
    ———————————————————————-
    Αυτά από μένα! Σε γενικές γραμμές θέλω αργό κομμάτι για φέτος γιατί τα τελευταία 10 χρόνια μόνο 2 φορές έχουμε στείλει αργό! Καλή επιτυχία Ελλάδα!

  29. Καταρχάς, θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα του Ogae για την ενέργεια του ελέγχου των σχολίων, θα απαλλαγούμε από τα γνωστά φερέφωνα που είχαν κατακλύσει όλα τα άρθρα με ύβρεις, άσχετα σχόλια και ανυπόστατες ειδήσεις και είχαν αναγάγει το trolling σε κανόνα και …τέχνη! Από την παραφιλολογία που κυκλοφορούσε, μάλλον δεν θα έπρεπε να είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι, μιας και είχαν πέσει στο τραπέζι γνωστά ονόματα για πιθανή εκπρόσωπηση όπως Φουρέιρα, Ντέμυ, Vegas, Σχοινάς κ.λπ., εκ των οποίων δυστυχώς δεν ισχύει κανένα… Θα ήθελα έντονα φέτος στους υποψηφίους να υπήρχε κάποιος αμιγώς λαικός ή έντεχνος, αλλά απ’ ότι βλέπω…δεν! Από τους παρόντες καλλιτέχνες θα προτιμούσα με βάση το είδος που εκπροσωπούν SAYA ή C-REAL, μιας και από τους υπόλοιπους ουδείς έχει μια σχετική εμπειρία on stage. Η πρώτη με ένα υψηλού επιπέδου pop-ethnic θα τα πήγαινε πολύ καλά, όχι όμως μετριότητες, χρειάζεται κατ’ εμέ τραγούδι ‘δυναμίτη’, ενώ από c-real λατρεύω τα πρώτα τους κομμάτια (Τα πιο μεγάλα σ’ αγαπώ, θα περιμένω) όπως και μεταγενέστερα (κάθε μου σκέψη, επικίνδυνα σε θέλω) και θεωρώ ότι αν ο δαμασκης, ο οποίος κάνει εξαιρετικές συνθέσεις – ενορχηστρώσεις, έχει κάτι αντίστοιχο με τα προηγούμενα, μελωδικό pop με rock στοιχεία ή πιο κλασική ροκιά, θα τα πάει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ (μελανό σημείο η αποχώρηση της Ειρήνης Δουκα). Για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες δεν τρελαίνομαι ιδιαίτερα… Ωστόσο, χωρίς τραγούδια, μιλάμε ολίγον τι ‘στον αέρα’! 🙂 Μακάρι να έχουμε αξιόλογες συμμετοχές και γιατί όχι ακόμα και ο νεαρός Barrice μπορεί να διαθέτει π.χ. κομμάτι τύπου ‘Εξαιρέσεις’ και να κάνει τη διαφορά!

  30. Σύμφωνα με δημοσίευμα της lifo, η ΕΡΤ θα επαναλητουργήσει άμεσα! Στόχος της κυβέρνησης είναι να ανοίξει τέλος του μήνα!!!! Άρα τελικά η απόφαση της ΝΕΡΙΤ να κάνει τις ανακοινώσεις την άλλη εβδομάδα τις ανακοινώσεις δεν είναι και τόσο τυχαία….μήπως θα μπορούσε να μας πεί ο ogae τι θα γίνει σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο;

  31. Εντυπωσιάστηκα με την ανακοίνωση του ονόματος της Μαρίας-Έλενας. Έχει μια πολύ όμορφη γλυκιά φωνή..που ταιριάζει στην Ευρώπη. Μια δυναμική μπαλάντα και πάμε γερά Ελλαδάρα <3

  32. ΚΑΘΗΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ.
    ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ OUTSIDER.
    O SARBEL ΑΝ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ 7ΟΣ.ΤΟΝ ΑΛΚΑΙΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ 80Σ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ FREAKY FORTUNE HTAN Η ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ EUROVISION ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΛΑΜΠΑΤΑ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΦΩΝΗ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΑΜ ΑΠΟ ΑΡΜΕΝΙΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ ΣΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ.ΒΓΗΚΕ ΟΜΩΣ 4ΟΣ!!!ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΛΑΘΑΚΙΑ.
    ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.

  33. Θα παραμείνω φειδωλός στα σχόλια μου μέχρι να ακούσω τα τραγούδια…
    Γιατί όμως τέτοια εμμονή στα ποπ ακούσματα? Που είναι η έντεχνη προσέγγιση.
    Κατανοώ πως είναι δύσκολό να ψηθούν ονόματα όπως Ζουγανέλη ή Μποφίλιου αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι το καλύτερο που μπορούσαν να βρουν είναι 4 ποπ προτάσεις του ίδιου βεληνεκούς…

    • Έτσι ακριβώς. Δυστυχώς…
      Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια: ποπ, maistream κομμάτια, τις περισσότερες φορές χωρίς έμπνευση και προσωπικότητα. Είναι θαύμα που, μ’αυτή τη νοοτροπία να κυριαρχεί, καταφέραμε να στείλουμε δυο αξιόλογα κομμάτια το 11 και το 13.

  34. Ουτε εμενα με εντυπωσιαζουν τα υποψηφια ονοματα αλλα το κυριοτερο ειναι οτι μερικες φορες λογαριαζουμε χωρις τον ξενοδωχο. Τι θελω να πω: Εμεις θελουμε στον διαγωνισμο να πηγαινουν συγκεκριμενοι καλλιτεχνες επειδη τους θαυμαζουμε και εχουμε αγαπησει τα τραγουδια τους, εχουμε ομως σκεφτει αν ο Χ η ο Ψ τραγουδιστης εχει το χρονο, την ορεξη και τη διαθεση για κατι τετοιο; Γιατι η γιουροβιζιον απαιτει σκληρη δουλεια για ενα αρτιο αποτελεσμα.
    Υ.Γ.: Ο διακαης ποθος των φαν ποιος ειναι απ τους 5;

  35. Χαίρομαι που επιτέλους μπήκε αυτός ο κανόνας για τα σχόλια γτ τα τελευταία χρόνια η κατάσταση ήταν απλά ανεξέλεχτει ακόμα και γελοία….
    Τα ονόματα δεν λένε πολλά, ελπίζουμε σε καλά τραγούδια!!!

  36. αν κι καθυστερημενα ευτυχως θα εχουμε ανακοινωση στις αρχες της νεας εβδομαδας,ευελπιστω ως τριτη!
    λογικα,ο ogae θα ξερει,κι αυτα πρεπει να ναι τα υποψηφια ονοματα
    συμφωνα με τα ονοματα αυτα η καταταξη μου ειναι η εξης(με ενα παραδειγμααπο το τι θα ηθελα να ακουσω απο τον καθενα)
    1.shaya(θα ηθελα κατι μπαλαντοποπ,με μοντερνα στοιχεια σαν το love me,ωστοσο θα χει ποπ με εθνικ στοιχεια αλλα φημες που λενε οτι το κομματι το εγραψαν οι δανοι που εγραψαν το only teardrops,ποπ με εθνικ στοιχεια κι αυτο,με κρατα αισιοδοξο!)
    2.απεργη,αν κι την λατρευω κι θεωρω πως με το ιδιαιτερο στυλ της θα τα πηγαινε πολυ καλα δεν υπαρχει περιπτωση ο μεσος ελληνας να ψηφισει ενα πιο jazz,swing,ακουσμα…ευελπιστω για κατι σαν το keep your head up high! με κατι τετοιο μπορει τοσο να παει οσο κι να φερει μια πολυ καλη θεση!)
    3.κυριακου(δε με ενθουσιασε ουτε στo the voice αν κι εχει καλη φωνη,θα ηθελα μια μπαλαντα,δυναμικη με αγγλικο η ελληνικο στιχο αλλα με ελληνικα μουσικα στοιχεια,ισως καποιο οργανο….)
    4.c:real και Barrice(δεν τους ξερω καν! ειδικα το barrice….για τους c:real θα ηθελα κατι σαν το “χιλια μυστικα”στην αγγλικη εκδοχη,για τον νεαρο,που απο οτι ακουσα σε βιντεο,εχει καλη φωνη κι θα ηθελα να χει μια δυναμικη αγγλικη μπαλαντα,η κι ελληνικη!)
    ….σαφως θα περιμενω να ακουσω πρωτα τα τραγουδια τα οποια παρεπιπτοντως ποτε θα ανακοινωθουν? συντελεστες κι τιτλους θα ξερουμε με την ανακοινωση των ονοματων?
    ….παντως ευελπιστω να γινει ο ελληνικος τελικος στις 3 μαρτιου γιατι στις 4,αν γινει,θα το χασω,θα λειπω στο εξωτερικο,αν κι το βλεπω να γινεται,4,τεταρτη διοτι τριτη εχει τοσο το mega επιτυχημενα σηριαλ οσο κι το αλφα το τσαντιρι του λαζοπουλου….. :/

  37. Shaya the best. Τα έχει όλα. Και καλή φωνή με πολύ καλή παρουσία και εμπειρία. Κάτι πολύ μοντέρνο. Ελπίζω το τραγούδι της να είναι εξίσου καλό! Καλή επιτυχία στην Shaya.

  38. Χαίρομαι που υπάρχει κι ένα φρέσκο όνομα ανάμεσα στα ίδια και τα ίδια, barrice. Ας ακούσουμε τα τραγούδια και βλέπουμε.

  39. Προσωπικά ειμαι αρκετα ικανοποιημενος με τα ονοματα, σε σχεση με προηγουμενες χρονιες. Συμπαθω αρκετα τις τρεις κοπελες, Μαρια-Ελενα Κυριακου, Shaya και Θωμαη Απεργη. Τους C:Real δεν τους ξερω πολυ καλα αλλα δεν τους αποκλειω σε καμια περιπτωση. Toν Barrice πρωτη φορα τον ακουω!

  40. Ό,τι και να λέμε μάλλον δεν έχει σημασία χωρίς να έχουμε τα τραγούδια. Οκ, τα ονόματα δεν έχουν και τεράστια καριέρα στο βιογραφικό τους, αλλά ας ελπίσουμε πως έχει γίνει καλή δουλειά στο κομμάτι της σύνθεσης. Με μία δυνατή μελωδία που θα πιάνει κοινό κι επιτροπές και θα έχει αξιοπρεπή φωνητικά, μπορούμε να τα πάμε καλά. Γνωρίζοντας μόνο το στυλ των τραγουδιστών, θα επέλεγα Shaya. Σε αναμονή, λοιπόν, για να μάθουμε επιτέλους πότε και τι θα ακούσουμε φέτος.

  41. Προσωπικα δεν μου αρεσει κανενας από τους πεντε….προφανως μετα την περσινη αποτυχια φοβηθηκαν τα πιο γνωστα ονόματα και συμμετέχουμε με ότι περισεψε….θα περιμενω να ακουσω και τα τραγουδια για μια πιο ολοκληρωμενη αποψη αλλα δεν βλεπω φως!!!!

  42. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΑΤΖΙΚΟ,
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ.ΝΤΕΠΟΜΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΙΟ SITE ΣΑΣ.ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ ΜΕΛΛΟΣ ΤΟΥ ΟGAE MΕ MΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ.
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΝ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΜΕΤΕΔΙΔΕ Η ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΗ ΚΑΖΑΚΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ..ΦΟΥΡΕΙΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ.ΟΧΙ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΜΙΑΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑΣ!!!ΕΛΕΟΣ!!

  43. Προσωπικά πιστεύω ότι και οι πέντε είναι πολύ ενδιαφέρουσες συμμετοχές. Δεν καταλαβαίνω την εμμονή με τη Φουρέιρα και την Τάμτα. Η Τάμτα είχε προσπαθήσει το 2007 και η Φουρέιρα μαζί με τον Πυροβολάκη. Ας συμμετάσχουν κι άλλοι Ειδικά η Shaya μπορεί να προκαλέσει μεγάλη αίσθηση.

  44. Ευχαριστω για την επισημη ανακοινωση!
    Θα περιμένω να ακουσω τα τραγουδια! Πολλές φορές μου είχαν αρέσει αρχικά οι καλλιτέχνες αλλα οχι το τραγούδι τους… και τούμπαλιν! Μπορεί και φέτος να συμβεί. Ως όνομα που ακούγεται καταλληλότερη η Shaya, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει η Απέργη ή ο Barrice π.χ! Οπότε θα περιμένω…
    Ευχομαι όλοι τους να έχουν αξιόλογα τραγουδια…και ας κερδίσει ο καλύτερος!

  45. SHAYA φυσικά… η γυναίκα έχει και υπέροχη φωνή, και εμφάνιση και 1000% δε θα συμμετάσχει μ’ ένα τραγούδι της πλάκας… Πιστεύω θα είναι μια πολύ καλή και αξιοπρεπέστατη συμμετοχή <3 <3

  46. Μακάρι να έχουμε καλό τραγούδι και να το στείλουμε… Μακάρι!!! Σας παρακαλώ μην αφήσετε στην Νεριτ να έρθουν με χαζά τραγουδάκια. Μπας και πάρουμε τίποτα και από επιτροπές καμιά φορά.

  47. Μαρινο η shaya ειναι κατωτερη απο την φουρειρα;ελεος δηλαδη.Η μια εχει φωναρα και η αλλη κορμι.Καμια δεν ακουω αλλα οσες φορες ειδα αυτην την φουρειρα ξεκωλακι την ειδα,μην μιλησω για τα τραγουδια της.
    Και οι c real κατωτεροι απο την φουρειρα μπραβο.Τελος παντων c real η shaya

  48. Η συμμετοχη μας νομίζω επιβεβαιώθηκε απο την κυβέρνηση λέτε να υπάρξει τώρα προβλήμα με τα κανάλια;

  49. Θεωρώ αρκετά καλά τα ονόματα σε σχέση με προηγούμενες χρονιές οπότε και έναν καλό Ελληνικό τελικό, ελπίζοντας το ίδιο και για τα τραγούδια. Οι προτιμήσεις μου είναι:
    1.Shaya με ένα τραγούδι σαν το Love me ή και με ένα Έθνικ- ποπ
    2.Απέργη με τζαζ τραγούδι ή και με κάτι σαν το περσινό νικητήριο
    3.C-real με ένα μικρό ελληνικό ξένο ροκ-ποπ κομμάτι
    4.Μαριά Έλενα γιατί σίγουρα θα επιλέξει μπαλάντα και φέτος ειδικά είναι μέχρις στιγμής αυξημένος ο αριθμός τέτοιων τραγουδιών δεν θα ήθελα κάτι τέτοιο ιδιαίτερα και γενικά πιστεύω ότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται μπαλάντες..
    5.Barrice ή όπως τον λένε.. νομίζω είναι ξανα δοκιμασμένη συνταγή σαν το περσινό με πιθανότατο το ίδιο αποτέλεσμα

  50. Βλεπω οτι οι περισσοτεροι λετε για την Shaya επειδη ειναι η πιο γνωστη…Ξεχνατε οτι μπορει να εχει ενα φθηνοποπ….Προσωπικα θα θελα κ εφοσον θα εχει κ καλο τραγουδι,να δωσουμε ευκαιρια σε νεους καλλιτεχνες οπως ο Barrice..γιατι με τα εθνικ κ τα φθηνοποπ εχουμε καει!

  51. Νομίζω ότι είναι βλακεία να μιλάμε χωρίς να ακούσουμε ονόματα…Ποιός περίμενε το 13 τους Koza Mostra όταν για κάποιους υπήρχε η Ηλιάδη;Θέλω να πω ότι αν π.χ. ο Μπαρις που δεν τον ξερει η μάνα του έρθει με ένα πολύ καλό τραγούσι , μπορεί να πάει άνετα. By thee way,συμφωνώ ότι demy κ φουρειρα ήταν ότι καλύτερο μπορούσαμε να στείλουμε δεδομένου των συγκηριών..Τώρα μην απογοητεύεστε, νομίζω χειρότερα κομμάτια από πέρσυ ή από το 12 , δεν παίζει να ξαναστείλουμε…Επίσης, θυμηθείτε ότι το 2013, ήταν από τις χρονιές με τα ποιο άκυρα ονόματα, αλλά ήταν για μένα τα καλύτερα τραγούδια που έχουν προταθεί, όσο αναφορά την ποικιλία που υπήρχε…

  52. Συμφωνω απολυτα με την αποφαση σας αυτη…Θεωρω οτι ο συγκεκριμενος διαγωνισμος δεν ειναι σακος του μποξ και πρεπει ολοι να το σεβαστουν. Σκοπος του ειναι αλλος…ενας τροπος εκφρασης για καποιους ανθρωπους αλλα σιγουρα η μουσικη παιζει τον σημαντικοτερο ρολο!
    Τωρα για τους υποψηφιους..το καλο ειναι οτι θα εχουμε ποικιλια τραγουδιων οπως και τις τελευταιες χρονιες..ελπιζω να πανε ολα καλα και να εχουμε μια αξιοπρεπη εμφανιση στη βιεννη…αρκει ο κοσμος και οι επιτροπες να ψηφισουν οσο το δυνατον ορθοτερα και αντικειμενικα..

  53. Oti na nai..!
    To 2012 kai to 2014 ksafnika egine apo ta xeiroteres summetoxes afou peiran kai asximes theseis..!
    Enw tou 2011 kai 2013 pou poloi eixan pathei ”shock” me auta ta tragudia..meta ta apotelesmata vaivea eginan ”ma ti wrea” tragudia!
    Emena prwsopika me niazei to tragudi na maresei! Kai oxi h thesh..vaivea an to tragudi pou maresei parei kai kalh thesh akoma kalutera..!
    To ”Rise up” thewrw oti einai poli kalo tragudi..anevastiko..me ruthmo!Anamesa se toses balantes kathe xrwno einai kalo na uparxun kai tetoia tragudia..!
    Auto vaivea dn ginete mono me tis ellinikes summetoxes alla kai me alla pwsa tragudia..
    xruso paradeigma..2013-2014 Netherlands!

  54. Αν μπορούσα να επιλέξω θα προτιμούσα να πάμε στη Eurovision με μια αξιοπρεπή εμφάνιση και χωρίς αρνητική κριτική από τους Έλληνες ακόμα κι αν πάρει το τραγούδι μια μέτρια ή κακή θέση παρά να στείλουμε κάποιο αμφιλεγόμενο τραγούδι που θα μας κάνει να τσακωνόμαστε, να ρεζιλευτούμε στο διαγωνισμό και να πάει καλύτερα. Η Κύπρος αυτό επέλεξε να κάνει, να στείλει έναν αξιοπρεπή καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει με ήθος και με ένα αξιόλογο τραγούδι τη χώρα του. Αυτό θα ήθελα και για μας. Προσωπικά θα ήθελα πολύ μια μπαλάντα σαν της Σουηδίας πέρσι, με μια κοπέλα που είχε φωνάρα, ένα ωραίο τραγούδι και μια αξιοπρεπή εμφάνιση χωρίς φανφάρες (λέω για το τραγούδι Undo αν θυμάστε). Αλλά προς Θεού, ας μην έχουμε φέτος πάλι μίξεις διαφόρων ειδών τραγουδιών, στίχους για πέταμα ή που δε βγάζουν νόημα κι επαναλαμβανόμενα ρεφρέν. Δε θέλω κάτι πρωτότυπο – έχουν κουράσει οι πρωτοτυπίες που είναι τραβηγμένες από τα μαλλιά πιστεύω – αλλά κάτι απλό και όμορφο.

  55. Άν ανοίξει και πάλι η ΕΡΤ, τί γίνεται guys?
    Πάλι θα αρνούνται να την δεχτούν λέγοντας ότι δεν είναι μέλος της EBU, όπως γινόταν και με τη ΝΕΡΙΤ;
    Ή αν ανοίξει η ΕΡΤ θεωρείται αυτομάτως μέλος της ως ήταν;

  56. λοιπον σιγουρα θα πρεπει να ακούσουμε τα τραγουδια πρωτα για να βγαλουμε ολοκληρωμενο συμπερασμα. νομιζω ότι είναι ωραια και ενδιαφεροντα ονόματα. θα προτιμουσα τη θωμαη απεργη με κατι πολύ ωραιο φυσικα!!!!

  57. Himela Καταλαβαινω απολυτα τη θελεις να πεις. Το τραγουδι της Σουηδιας περυσι αξιζε και με το παραπανω την 3η θεση. Και εγω θελω για τη χωρα μας ενα ωραιο τραγουδι που ομως να μην εχει πολλη βαβουρα. Αν μου επιτρεπεις θα αναφερθω στη συμμετοχη μας το 11 εκει οπου ο Λουκας δεχτηκε ειρωικα σχολια για το τραγουδι του και οι περισσοτεροι τον εθαβαν κανονικα λεγοντας οτι θα πατωσει και θα γινουμε ρεζιλι. Οταν ομως το παιδι ανεβηκε στη σκηνη και τα εδωσε ολα εχοντας μια φωνη που σου προκαλουσε ανατριχιλα ολοι θεωρησαν τη χωρα μας χαμενη απο χερι. Επειδη ομως ο τροχος γυριζει, η 7η θεση ηρθρ να κλεισει πολλα στοματα και να μας διδαξει οτι ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. Δυστυχως καποιοι αυτο δεν το εχουν εμπεδωσει.

  58. E ενταξει,γιατι δεν μας το λες τοση ωρα. Αφου εχει κανει και εμφανιση στο Στην υγεια μας, τοτε πλεον ειναι ετοιμη να εκπροσωπησει την Ελλαδα στη Eurovision. Μιλαμε θα υποκλιθει ολη η αρενα στη Βιεννη. Ελεος…

  59. ΕΓΩ ΕΝΑ ΞΕΡΩ…ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΡΕΣ…ΣΥΝΗΘΙΣΑΜΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΝΟΤΑ…ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟ ΝΕΟ ΑΙΜΑ??…..Η ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΠ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟ….ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΠ ΡΟΚ ΜΠΑΛΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΡΕΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΕΤΟΣ…ΕΓΩ ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΙΧΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

  60. πραγματικα ένα ελληνικο κομματι με τα συγκεκριμενα ονόματα δυσκολο να υπαρχει…οι ξενοι λατρευουν τα ελληνικα κομματια. ο λουκας ειχε ερθει 3ος στο κοινο όπως ο ρουβας το 04 και η καλομοιρα.οι κοζα μοστρα και ο αλκαιος 5οι.μοονο τυχαιο δεν είναι.οταν εχουμε παει με ελληνικα ακούσματα σαρωνουμε,ειδικα στο κοινο που είναι και το δυνατο μας σημειο.μονο από τη μαρια ελενα μπορούμε να περιμενουμε κατι ελληνικο πια και αν….μια μπαλαντα με βαλκανικο ηχο επισης τις λατρευει ο διαγωνισμος,ακομα και το μαβρουνιο περυσι περασε με τετοιο τραγουδι και ελληνικο και ξενο στοιχο.

    • Πρωτον η Καλομοιρα δεν ειχε ελληνικο τραγουδι αλλα αγγλικο. Εκτος αν θεωρεις τον εθνικ ηχο ως ελληνικο, οποτε και παλι δεν ισχυει οτι η Ευρωπη λατρευει το εθνικ γιατι το Aphrodisiac πατωσε πανηγυρικα.H Ευρωπη λατρευει τα καλα τραγουδια, ειτε εθνικ ειτε ροκ ειτε slow μπαλαντες ειτε οτιδηποτε. Το Secret combination με δεδομενο τον ανταγωνισμο εκεινης της χρονιας ηταν εξαιρετικο, το Aphrodisiac ενα σκουπιδι γραμμενο απο σουηδους στο ποδι γι αυτο και οχι μονο δεν σαρωσε αλλα πηγε απατο. Δευτερον ακομα και μπαλαντα με βαλκανικο ηχο να στειλουμε, αν ειναι προχειροδουλεια και ανεμπνευστη παλι πατο θα παει.Πριν 10-12 χρονια εστελνε μια χωρα τετοιο τραγουδι και απλως πηγαινε καλα, τωρα που εχουν περασει απτη σκηνη της eurovision 150 μπαλαντες με βαλκανικο ηχο, δεν αρκει το ειδος για να κανει τη διαφορα αλλα θελει το κατι παραπανω. Απο τα ονοματα που ακουγονται, μονο Σαγια θεωρω οτι εχει τα φοντα για τη σκηνη της Βιεννης (πακετο σκηνικη παρουσια, θεατρικοτητα, κινηση, φωνη και εμπειρια, σε σχεση παντα με τους αλλους υποψηφιους που ακουγονται για τον ελληνικο τελικο), αλλα και παλι αν δεν ακουσω τραγουδια δεν μπορω να κρινω απολυτως τιποτα, η εκπληξη μπορει να ερθει απο το πουθενα.

      • Κάνεις λάθος για το Aphrodisiac! Οι επιτροπές το χαντάκωσαν… ο κόσμος το έφερε 9ο, σε αντίθεση με το Rise up που πήγε άπατο σε κοινό και επιτροπή! Δεν υπονοώ ότι το Aphrodisiac ήταν καλύτερο τραγούδι από το Rise up αλλά στους Ευρωπαίους αρέσει το ελληνικό στοιχείο όπως και να χει! Σκέψου μάλιστα ότι το 2012 το επίπεδο των τραγουδιών ήταν πολύ ανεβασμένο… αποκλείστηκαν αριστουργήματα από τους ημιτελικούς! Το 2014 ήταν πολύ μέτρια τα πράγματα… 2-3 τραγούδια άξιζαν! Οι ξένοι πεθαίνουν για μπαγλαμαδάκι, λύρα, μπουζούκι κλπ γιατί ταυτίζουν αυτού του είδους τη μουσική με την Ελλάδα, τη θάλασσα και την καλοπέραση! Ο στίχος έχει λιγότερη σημασία… το θέμα είναι να στείλουμε κάτι όμως που εκτός από το κοινό να τραβήξει και τις επιτροπές… Μια μπαλάντα με ελληνικό χρώμα και ένα ελληνικό μουσικό όργανο στην ενορχήστρωση που να το βλέπουμε και στη σκηνή πιστεύω θα είναι η καλύτερη επιλογή (Αυτό μπορεί να το υποστηρίξουν η Μαρία Έλενα Κυριακού, ο Barrice και ίσως η Shaya)

      • Kai poios-a eise esu pou tha krineis poia einai ”kala” kai poia ”kaka” tragudia..!Ante pes to Aphrodisiac htan aisxos..tote p.x to ”Love Kills” h to ”Tommorow” pou to agapise o kosmos kai peires 7i thesh an thimame kala..einai ”wrea” tragudia?

      • ανεφερα τη καλομοιρα και τον ρουβα το 04 όχι ως ελληνικα τραγουδια επειδη ειχαν μπουζουκι και εθνικ στοιχεια αλλα για το ότι ο λουκας με ένα αντιεμπορικο όπως ελεγαν τοτε ολοι κομματι πηρε την ιδια θεση με 2 αποστολες που κοστισαν πολύ περισσοτερα και με τραγουδια πιο ευκολα για γιουροβιζιον και που ολοι αποθεώσαν. και ναι τα εθνικ κομματια από την ελλαδα συγκεκριμενα παντα πανε καλα,μιλαω παντα για κοινο.οι επιτροπες δεν ξερω τι ακριβως ζητανε….οσες φορες η χωρα μας εχει στειλει δυτικο ακουσμα εχει παει ασχημα το 06 και τ 09 (για τα δεδομενα των συμμετοχων!)και πολύ ασχημα 2002,2003 και 2014

    • ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΙΧΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΘΝΙΚ ΗΧΟ…ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ…ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ….ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΑ ΑΓΓΛΟΦΩΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΠΟΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ…ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΠ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΕ ΞΕΝΟ ΣΤΙΧΟ…ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΑ…ΟΠΟΥ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΗΧΟ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ…ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ…ΑΝΥWAY ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΝΕ ΑΚΟΜΑ..ΥΠΟΜΟΝΗ 🙂

  61. μακάρι το τραγούδι του barrice να είναι καλό γιατί αν περάσει θα μας ψηφίσουν όλες οι χώρες του ανατολικού μπλοκ. Έχει φωνάρα και μπορεί να μας εκπροσωπήσει άνετα

    • ο barrice ειναι παντελος αγνωστος στις χωρες του ανατολικου μπλοκ…οσο αγνωστος ειναι κ εδω στην ελλαδα…τωρα ξεκιναει τα πρωτα του βηματα στο τραγουδι,οποτε ψηφους απο ανατολικο μπλοκ μην περιμενεις..

  62. Για το θέμα ΝΕΡΙΤ-ΕΡΤ: Στις προγραμματικές δηλώσεις ο πρωθυπουργός είπε πως θα ανασυσταθεί η ΕΡΤ από μηδενική βάση, χωρίς να αναφέρει σαφές χρονοδιάγραμμα. Άρα πρόκειται για κάτι που δεν θα γίνει στο κοντινό μέλλον (προσωπικά πιστεύω θα γίνει το καλοκαίρι, πάντως σίγουρα μετά τον Μάιο). Έχει αναφερθεί πως είναι ένα λεπτό ζήτημα διότι υπάρχουν κάποιοι νομικοί περιορισμοί (φαντάζομαι θα συμπεριλαμβάνεται και η EBU σε αυτούς). Άρα-κατά πάσα πιθανότητα δεν θα επηρεαστεί φέτος η συμμετοχή μας στην Eurovision.
    Όσο για τους καλλιτέχνες, δεν μου αρέσει να διαλέγω χωρίς να ακούσω τραγούδια, πάντως για θέμα καθαρά μουσικού στυλ προτιμώ Shaya. Εάν όμως η Μαρία Κυριάκου ή ο Barrice έχουν μια ενδιαφέρουσα πρόταση στα ελληνικά, θα ταχθώ υπέρ τους για την εκπροσώπησή μας.

    • σίγουρα καλό. αλλά στη Eurovision δεν μπορεί το backing track να έχει ανθρώπινα φωνητικά. Και χωρίς δυνατό τραγούδι δεν πας πουθενά. Κάτι Λιθουανοί δεν ήταν που έναν ήχους μουσικών οργάνων με το στόμα? αλλά το τραγούδι ήταν μάπα και δεν πήγαν καλά.
      Ο Barrice ας φροντίσει να έχει κάτι δυνατό, ώστε να τον μάθει το κοινό στην Ελλάδα και να τον συμπαθήσει, γιατί για να νικήσει Κυριάκου, Σάγια και Απέργη δεν το βλέπω.

  63. με τι θα ήθελα να ακούσω τους υποψήφιους.

    1.Θωμαή Απέργη: ότι έχω ακούσει ως τώρα από αυτήν δεν με έχει τρελάνει. Θα ήθελα να δοκιμάσει κάτι σαν το “Αγάπησέ με” της Courtney Parker. Αλλιώς άσε τα swing και πιάσε ένα Satellite. Και το ‘Is it right?’ θα της ταίριαζε. Δεν πήγε καλά βαθμολογικά, αλλά ήταν συμπαθητικό. ή κάτι σαν της Anna Rossinelli Ελβετία 2011.

    2. Shaya. απ’ότι λέτε το έχει βρει το κομμάτι της από Δανούς. τι να πω, λέτε να έχει το Only teardrops no2? Μακάρι. Είναι τραγουδίστρια που μπορεί να πει πολλά είδη. Μακάρι όχι κάτι σαν το ‘Λένε’, και αν είναι dance ας έχει πιο up-to-date ενορχήστρωση, μην είναι σαν techno-eurodance από early 90s.

    3. C:Real. Κοίταξα και ο Δαμάσχης έχει γράψει αρκετά hits παλιότερα. Antique – Αλλη μια φορά, Ειρ. Μερκούρη – Έμαθα να ζω χωρίς εσένα (γ..αμάει!!!) Και πιο πρόσφατα μαζί με τον Dimension-X το Say my name για τον Γκάνο, και ένα για τη Λιόλιου. Μακάρι να του βγει κάτι καλό. Αλλά από ότι έχω καταλάβει προσπαθεί να επαναλάβει το πάντρεμα pop/rock – ethnic του ‘Επικίνδυνα σε θέλω’.

    4. Μαρία-Έλενα Κυριάκου. την βλέπω για το ‘Υπάρχει λόγος’ no2. Θα την ήθελα σε κάτι σαν κι αυτά. https://www.youtube.com/watch?v=fwQzlG2Wm6g https://www.youtube.com/watch?v=eahlH4HvFPs

    5. Barrice … το αίνιγμα. Please, αν είναι urban όχι rap μέσα ή ας είναι ένα πολύ μικρό κομμάτι. και πλζ όχι Bizzy Boo https://www.youtube.com/watch?v=d50ag9xYlsI lol ή αφού δεν θα νικήσει που δεν θα νικήσει ας την βάλει για να γίνει τζέρτζελο :p

  64. Δεν ξερω τι προβλημα μπορει να εχουν με την λογοκρισια, αλλα και αυτο το κανω και λεω οτι θελω ειναι το ιδιο ενοχλητικο. Αν δεν σου αρεσει η eurovision και θες να πενθεις μονο εδω την οικονομικη κατασταση της χωρας….ναι να λογοκριθεις. Ολοι εχουμε τις επιλογες μας. Μπαινουμε για να περασουμε καλα και γιατι οχι να υποστηριξουμε την οποια επιλογη τραγουδιου…..
    Αν δεν θες μπορεις να φυγεις και πολυ περισσοτερο να μην αφησεις κακοβουλο σχολιο

    Ξερουμε πολυ καλα τι περναει η χωρα, οπως ξερουμε πολυ καλυτερα οτι εχουμε και δικαιωμα να θελουμε για λιγο να μη το σκεφτομαστε.
    Πολυ καλα κανατε.
    Επιτελους.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ