EBU: Στο Λονδίνο τα 60χρονα της Eurovision!

Μ’έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο από αυτό που πίστευαν οι φανς του διαγωνισμού θα γιορταστούν τα 60 χρόνια του διαγωνισμού της Eurovision. Η EBU ανακοίνωσε σήμερα πως το BBC θα αναλάβει τα γυρίσματα ενός show αφιερωμένο στο διαγωνισμό και θα έχει τον τίτλο “Eurovision Song Contest’s Greatest Hits”.

Στο διάσημο Apollo Hammersmith λοιπόν, στις 31 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί μία μοναδική βραδιά με την συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών από το παρελθόν του διαγωνισμού. Τα ονόματα που θα συμμετέχουν δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα. Το show θα μαγνητοσκοπηθεί και θα μεταδοθεί γύρω στο Πάσχα σε 21 χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα.

Τα εισιτήρια για την βραδιά της μαγνητοσκόπησης θα βγουν προς πώληση στις 6 Φεβρουαρίου στις 12:15 ώρα Ελλάδας (11:15 Κεντρική Ώρα Ευρώπης) και θα διατίθενται από το eurovision.tv και από την ιστοσελίδα του BBC για την Eurovision.

Αντώνης Καρατζίκος

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ξέρει κανείς αν θα είναι η παπαριζου θα είναι καλεσμένη να τραγουδήσει στα 60 χρόνια της Eurovision?

  2. Μαλλον οχι, αφου τα ονοματα δεν εχουν ανακοινωθει ακομα, αλλα μαλλον θα την καλεσουν φανταζομαι…

  3. 1998 Dana
    2003 Sertab
    2005 Helena
    2006 Lordi
    2009 Rybak
    2012 loreen φυσικα
    2014 conchita
    Αυτοι θα ειναι για μενα οι νικητες που θα εμφανιστουν,μπορει η σερνταμπ εκτος.Οι λορντοι και η Ντανα ειναι σιγουροι το διαβασα σε ισραηλινο σαιτ.

  4. Mahler76 και η σελιν εκανε καριερα μετα την eurovision τι πρεπει δηλαδη.οι abba ειναι τελειως αγνωστοι πλεον.

  5. Η νεολαια δεν τους γνωριζει.Δεν νομιζω να κερδιζαν την πρωτη θεση,η λοριν θα το κανει το θαυμα της.Ελα τωρα αμπα 45 χρονια πριν,το 2005 ουτε καν εμφανιστηκαν στα 50 χρονια.Και πιστευω και η κοντσιτα θα τα παει καλα,θυμομαστε η παπαριζου που ηταν τελευταια νικητρια στα 50 πηρε την πεμπτη η τεταρτη θεση.Δεν αξιζε φυσικα το τραγουδι της τετοια θεση στα 50,τωρα ομως αν την βαλουν στα 60 θα παρει το μακρυτερο

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ