ΚΥΠΡΟΣ: Επέλεξε!

Ο Τελικός της διαδικασίας επιλογής τραγουδιού της Κύπρου για την επερχόμενη 60η Eurovision, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο αναδεικνύοντας τον 32ο εκπρόσωπο της χώρας για το διαγωνισμό. Κοινό και επιτροπή, σε ισότιμο ποσοστό συμμετοχής, 50 – 50%, αποφάσισαν αν δώσουν το εισιτήριο για τη Βιέννη στον Γιάννη Καραγιάννη και το τραγούδι One Thing I Should Have Done που συγκέντρωσε συνολικά 20 βαθμούς (10 από κοινό και 10 από επιτροπή). Η Κύπρος λαμβάνει μέρος στο δεύτερο μισό του 2ου ημιτελικού του διαγωνισμού που θα γίνει στις 21 Μαΐου.

[youtube id=”W39Qrusgp5E” width=”600″ height=”350″]

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

83 ΣΧΟΛΙΑ

  1. wtf…. i kritiki epitropi psifise to entelos antitheto ap to koino! otan to shine einai teleutaio (kai dikaios) sto televoting kai proto stin epitropi kati den paei kala… opos kai na xei den einai kakos o tipakos

    • OK…κακός δεν είναι ο “τυπάκος” και το τραγούδι του. Καθόλου δικαίως το SHINE τελευταίο στο κοινό. Η επιτροπή επέλεξε το καλύτερο. Απλά το Κυπριακό κοινό είναι άσχετο μουσικά κι επαναλαμβάνω το ΚΟΙΝΟ….. Απόδειξη η εκ διαμέτρου αντίθετη βαθμολογία με την επιτροπή. Οπως και να έχει καλή επιτυχία στο τραγούδι….

  2. Δεν τρελάθηκα με το τραγούδι,αλλά ο Καραγιάννης έχει φωνάρα…Το Without your love πλήρωσε το οτι ο Κουφογιαννης ειναι ΑΦΩΝΟΣ…Το Δειλα σε αγαπω ωραιο τραουδι,αλλά πολυ παλιομοδιτικο και ο τραγουδιστης αφωνος….

  3. Oti na nai…pragmatika den 3anavlepw imitelikous kai blabla..gt eknevrizwme me tis telikes apofaseis!
    Krima gia ton Hovig kai to zevgari…euxome na 3anaprospathisei o Hovig gt einai poli talantuxos kai telika autos na ekprosopisei tin Kupro..! 6.5/10 mexri stigmhs!Kai to top 9 m einai
    1.Malta
    2.Netherlands
    3.Switzerland
    4.Georgia
    5.Albania
    6.France
    7.Cyprus
    8.Belarus
    9.Macedonia

  4. Μετριότατος ο εθνικος τελικός της χώρας μου τόσο σε παραγωγη τόσο και σε συμμετοχες και λυπάμε πολύ γι’αυτο! Ωστόσο επιλέξαμε το 2ο καλύτερο κομμάτι που θα μπορουσαμε να επιλέξουμε ανάμεσα στα 6 του τελικού..Θα προτιμούσα το Δειλά δεν αγαπώ αλλα ντάξει..πιστευω πως το τραγούδι αυτό θα έχει μια καλή τυχη στο διαγωνισμό και ίσως καταφέρει να μπεί στη 1η στήλη του βαθμολογικού πίνακα του τελικού λόγω της απλότητας και της αλήθειας του τραγουδιου,

  5. To without your love ωραιο τραγουδι αλλά αφού δεν μπορούσε να το αποδώσει σήμερα όπως έπρεπε… Πολύ άσχημα τα πρώτα σχόλια αλλά ελπίζω να αλλάξει λίγο το κλίμα.

  6. Να μου το θυμηθειτε, αυτό το τραγούδι θα πάει πολυ ψηλά.!! Θα ήθελα να διαβάσω τις αντιδράσεις σας το Μάιο

  7. 1.Cyprus
    2.Malta
    3.Albania
    4.Belarus
    5.France
    6.Georgia
    7.The Netherlands
    8.Switzerland
    9.Fyrom

    Tha to deite to mah Cyprus tha kani thn ekplhksh
    kai nmzw oti k h geogria tha peksei psila alla proswpika den m aresei…

  8. Ωραίος ο τυπάκος, αξιοπρεπέστατο το τραγούδι του.
    Καλοί ήταν και ο Χοβίγκ και οι Minus 1.

    Καλή επιτυχία!

  9. Μετά από 4 απανωτές φορές που το άκουσα μου φαίνεται καλύτερο. Όμως στη Eurovision έχεις μόνο μια φορα, δυστυχώς.Είναι δύσκολα τα πράγματα. Ο δεύτερος ημιτελικός στον οποίο είναι η Κύπρος είναι “ανοιχτός” όλα μπορούν να συμβουν, αλλά η Κύπρος είναι χωρίς συμμάχους. Το στύλ αυτό αρέσει στους Βόρειους (Σουηδία, Νορβηγία, Ισλανδία-που είναι στον ημιτελικό της Κύπρου) αλλά σίγουρα θα προτιμήσουν τους δικούς τους. Ναι, η Σουηδία έδωσε 12 στην Κυπρο το 2012, αλλά όλοι ξέρουμε ότι το One Thing I Should Have Done δεν είναι La La Love από πολλές απόψεις και δεν έχει και Σουηδούς συνελεστές….Πάντως εν τέλει δεν αποκλείω τελικό, αλλά θα παίξει πολύ μεγαλο ρόλο και το τι τραγούδια θα στείλουν οι άλλες χώρες του 2ου ημιτελικού.

  10. Καλη επιτυχια στην Κυπρο μας!!!! Και ας ελπισουμε οτι Κυπρος και Ελλαδα θα ειναι μαζι στον τελικο 🙂

  11. Κατά την ταπεινη μου αποψη,αλλος ενας αποκλεισμος για την Κυπρο….το τραγουδι είναι τρομερα βαρετο και ανευρο!!!!

  12. Μπορει να με πειτε υπερβολικο αλλα ακουγοντας το τραγουδι που στελνει η Κυπρος, μου θυμιζει το περσινο τραγουδι της Ολλανδιας. Μηπως ειμαι λαθος???

  13. Κλασσικα πραγματα!!Αλλη μια βαρετη κ ανουσια συμμετοχη για την Κυπρο κ αλλοε ενας ενδεχομενος αποκλεισμος..

  14. δεν είναι τοοσο κακο αλλα η προκριση θα εξαρτηθεί από τον ανταγωνισμο τ ημιτελικου! όπως και να χει καλη επιτυχια!

  15. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΜΑΣ ΚΥΠΡΟΥ.Ο ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΣ ΘΑΥΜΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟΤΑΤΗ ΜΠΑΛΛΑΝΤΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΩΡΑΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ”THE VOICE”ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ,ΤΟΝ BRUNO BERBERES ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ RAI ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΤΟ”ΜΟΝΟ Η ΑΓΑΠΗ” ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.
    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΑΣ Ο ΤΑΣΟΣ ΤΡΥΦΩΝΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΦΑΛΤΣΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.

  16. Δεν θα πω οτι η Κύπρος έχασε καμιά μεγάλη ευκαιρία που δεν επέλεξε κάποιο άλλο γιατί λίγο πολύ όλα ήταν μέτρια.
    Το τραγούδι – νανούρισμα είναι ένα στυλ που έχουμε δει πολλές φορές στη eurovision και κάποια πάνε καλά και κάποια πάνε άπατα.
    Χαρισματικό δεν το λες και δεν μπορώ να προβλέψω τι τύχη μπορεί να έχει.
    Δεν μου αρέσει αλλά ίσως το συμπαθήσω με τον καιρό.
    Ανάμεικτα συναισθήματα για τις 9 συμμετοχές μέχρι στιγμής:
    Kύπρος 5,5/10
    Ολλανδία 7/10
    Γεωργία 5/10
    Σκόπια 6/10
    Ελβετία 7/10
    Mάλτα 6,5/10
    Λευκορωσία 5/10
    Αλβανία 7/10
    Γαλλία 6,5/10

  17. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΤΟΥ HOVIG ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ.ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΥΛ ED SHEERAN ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΣΤΥΛ ΞΕΝΕΡΩΤΗΣ ΜΠΑΛΑΝΤΑΣ.

  18. Ψιλοαπογοητεύτηκα με την επιλογή τους!Ο Hovig με το Stone in a river με κέρδισε απόψε!
    Κακή παραγωγή και βαρετός τελικός.Ελπίζω να μην το ακολουθήσουμε κι εμείς.Η ΝΕΡΙΤ όπως και η ΝΕΤ παίρνει τόσα λεφτά από το τέλος που πληρώνουμε όλοι και τι παραγωγές προσφέρει;;Κάκιστες με κακό φωτισμό,άθλια φίλτρα,κάτι σκοτεινά σκηνικά και ένα ψόφιο κοινό.

    Μεγάλο ΛΑΘΟΣ το ότι η ψηφοφορία επιτρεπόταν για 10 μέρες(!!!).Αφήνει τεράστια περιθώρια αλλοίωσης του αποτελέσματος.15 λεπτά μετά τα τραγούδια έπρεπε να είναι.

    • ελα μου ντε!! τοσους μηνες διαδικασια…και τοσα τραγουδια…για να καταληξουν σε αυτο? τελικα εγω εχω καταλαβει οσες χωρες το πολυ παιδευουν το πραγμα στο τελος πατατες παιρνουν το εισητηριο για την eurovision…

  19. μακαρι να εχει την τυχη της ουγγαριας 2013 (1οη 8εση), στο ίδιο στυλ το τραγούδι και να μην περάσει απαρατήρητο!!

    • Δεν νομίζω ότι μοιάζει με το τραγούδι της Ουγγαρίας 2013.Το Kedvesem ήταν πολύ πιο ιδιαίτερο τραγούδι.Το Κυπριακό είναι μια συμπαθητική μπαλάντα που έχουμε δει πολλές φορές στον διαγωνισμό.Μπορεί όμως να αρέσει στις επιτροπές.Συνήθως πριμοδοτούν τέτοια τραγούδια.Έχει και αυτό το συγκεκριμένο στιλάκι που επίσης μπορεί να του δώσει πόντους.

  20. Συγνώμη, αλλά η Κύπρος θα αποκλειστεί για άλλη μία φορά. Άρα έχουμε ως τώρα.
    1) Ολλανδία
    2) Γεωργία
    3) Ελβετία
    4) Μάλτα
    5) Αλβανία
    6) Λευκορωσία
    7) Γαλλία
    8) Κύπρος
    9) F.Y.R.O.M

  21. Απο το πρωί έγραψα οτι ενω στηριζα το without your love δεν θα πάει αυτό γιατί είμαστε Κυπρος..και στέλνουμε ενα τραγουδι που δεν κερδισε ουτε το κοινο, ουτε την επιτροπη…απορώ γιατί το ΡΙΚ ζήτησε απο τον κοσμο να ψηφιζει μια βδομαδα για να γράψει στα παλια του τα παπουτσια την βούληση του;Καλη επιτυχια στην Κυπρο αν και τα σχόλια των ξένων σε όλα τα sites ειναι απογοητευτικα.Συγχαρητήρια στον Παναγιωτη για την άψογη καλλιτεχνικά εμφάνιση του τραγουδιού του.

  22. Δεν την περίμενα την πρόκριση του One Thing I Should Have Done προσωπικά… Ωστόσο, το νικητήριο μαζί με το Shine και το Stone in a river ερμηνεύτηκαν καλύτερα από όλα, τα δε Without your love και Δειλά δεν αγαπώ με φανερά λάθη από τους τραγουδιστές (τον Doody…ούτε να τον σχολιάσω!) Τεράστια αρνητική έκπληξη η τελευταία θέση του λατρεμένου Δειλά δεν αγαπώ, το οποίο στήθηκε σκηνογραφικά υπέροχα με ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ χορογραφία, όμως οι τραγουδιστές έχασαν την γλυκύτητά τους ερμηνευτικά και το τραγούδησαν πιο ‘σκληρά’, ιδίως η Χάρις (λες και άκουγα κάποια άλλη). Από τη σημερινή βραδιά, με βάση την ερμηνεία και έτσι όπως παρουσιάστηκαν τα τραγούδια, την πρόκριση την άξιζε κατ’ εμέ ΜΑΚΡΑΝ το SHINE. Δίκοπο μαχαίρι το νικητήριο και η απλότητά του, μπορεί να βρεθεί από ΤΟΡ 10 έως τα τάρταρα… Καλή επιτυχία όπως και να’χει στην Κύπρο μας!

  23. εμένα με συγκίνησε και η ερμηνεία και ο στίχος. Απλό, άμεσο και ελικρινές τραγούδι με πολλή αθωώτητα. Χάρηκα που κέρδισε αυτός παρά ο άφωνος Παναγιώτης. Θα προτιμούσα ΄βεβαια τους Mιnus One, αλλά προφανώς δεν μπήκαν στη διαδικασία να… τηλεφωνήσουν μερικές χιλιάδες φορές όπως έκαναν κι οι υπόλοιποι. Πολύ καλή επιλογή, κάκιστο σόου με προσβλητικό για την νοημοσύνη του κοινού τέλος (ξέρει ο κόσμος μαθηματικά…) Βλέπω τον μικρό να περνάει άνετα στον τελικό. Για όσους παρακολούθησαν τα τραγούδια μέχρι και την επιλογή της τελικής εξάδας, το Blowing kisses in the air ήτανε αριστούργημα αλλά δυστυχώς δεν πέρασε τελικό.

  24. ‘Ισως η ασφαλέστερη επιλογή για την Κύπρο αν αναλογιστεί κανείς ότι ήταν ο αρτιότερος φωνητικά και οι επιτροπές θα τον στηρίξουν τον Μάϊο! Δυστυχώς για μένα το αγαπημένο μου κατάληξε τελευταίο…Εύχομαι στην Κύπρο ολόψυχα καλή επιτυχία και να βελτιώσει στο μέλλον τη διαδικασία επιλογής τραγουδιού της. (Μέσος όρος για τα 20 τραγούδια που ακούστηκαν Live = 4.2, που σημαίνει χαμηλό επίπεδο αντίστοιχο χωρών όπως η Λευκορωσία, Γεωργία, Ελβετία, Σκόπια κτλ)
    Για την ώρα:
    1.Αλβανία = 8/10
    2.Μάλτα = 7/10
    3.Ολλανδία = 7/10
    4.Ελβετία = 6/10
    5.Κύπρος = 6/10
    6.Σκόπια = 6/10
    7.Γαλλία = 5/10
    8.Λευκορωσία = 4/10
    9.Γεωργία = 3/10
    Επόμενος προορισμός Δανία 😉

  25. Μέχρι τώρα μόνο της Ολλανδιας και της Μαλτας μου αρεσουν,χωρις όμως να είναι κατι το φοβερο…Βεβαια ακομα οι καλες χωρες δεν εχουν βγαλει τραγουδια!!!!!

  26. gia emena apopse i poio omorfi skiniki parousia itan tou panagioti an kai tha mporouse na tou kanei kalitera plana o atalantos skinothetis poio dinamiki parousia itan twn minus one… kai pali megali adikia krima kypros!! exases tin eukeria na pas kala fetos… polla mpravo sto rik gia to skoupidi show p parousiase apopse xxx

  27. ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΚΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ.
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΩΣ ΒΑΡΕΤΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΘΑ’ ΘΕΛΑ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΟΠΩΣ
    Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΤΟ 2014, Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟ 2012, Η ΕΣΘΟΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚΥΠΡΟΣ ΤΟ 2005 ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΘΑΜΒΩΤΙΚΗ LISA ANDREAS. ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΚΠΡΩΣΟΠΕ ΤΗΣ ΜΑΓΑΛΟΝΗΣΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ” ΤΑΠΩΣΕΙΣ” ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΣΟΥ ΤΗ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ.

  28. Μανο, και η Κοντσιτα περσι εφαγε κραξιμο απ τους ελληνες οτι και καλα τη εμφανιση ειναι αυτη, αλλα ειδες τη καταληξη ειχε!!!!!!

  29. δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα με την κυπριακη συμμετοχη!ο καραγιαννης εχει καλη φωνη και το ερμηνευει σωστα αλλα το τραγουδι μου φαινεται καπως αδυναμο!στις επιτροπες μπορει να εχει καποια τυχη αλλα για το κοινο ειλικρινα δεν ξερω!οπως και να εχει αυτο επελεξε η κυπρος οποτε καλη επιτυχια στη βιεννη!παντως αν περασει το τραγουδι τελικο να ειναι ευχαριστημενοι οι κυπριοι!

  30. Αν και σε μένα θα προτιμούσα να κέρδιζε ο Παναγιώτης Κουφογιάννης γιατί μου άρεσε απο την πρώτη φορά που το άκουσα, χάρηκα για τον Γιάννη γιατί έχει τέλεια φωνή και πολύ ωραίο τραγούδι. Χθές βράδυ όμως αυτός που μου έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν ο Χοβίκ. Ήταν ΤΕΛΕΙΟΣ και σε φωνή αλλά και παρουσία.
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΥΠΡΟΣ.

  31. To sigouro einai pws tha paei kala apo tis epitropes!Thewrw pws exei dunatothtes gia kapoies mikres allages…to kako einai oti h kupros gi allh mia fora klhrwthike se duskolo hmiteliko…

  32. Απογοητεύτηκα από τα αποτελέσματα, ήθελα πολύ να κερδίσει το Without Your Love (προτελευταίο στην επιτροπή και το Magic ψηλότερα, αν είναι δυνατόν)! Το νικητήριο δεν είναι κακό, είναι μάλλον μέτριο, πιστεύω όμως ότι του Κουφογιάννη, του Hovig και του Νέαρχου και της Χάρις είναι πολύ καλύτερα. Η κατατάξή μου τώρα έχει ως εξής:
    1.Ολλανδία 8/10
    2.Μάλτα 7/10
    3.Αλβανία 7/10
    4.Ελβετία 6/10
    5.Κύπρος 6/10
    6.Λευκορωσία 5/10
    7.Γαλλία 5/10
    8.Γεωργία 4/10
    9.Σκόπια 4/10
    Καλή επιτυχία στην Κύπρο!

  33. Δεν είναι του γούστου μου αλλά με καποιες αλλαγές και την κατάλληλη σκηνική παρουσία μπορεί να τα παει καλά

  34. Γενικα δεν ηταν δυνατα όλα τα τραγουδια του τελικου περιμενα κατι καλυτερο μετα κι την περσινη απουσια από τη φιλη Κυπρο κι εκαναν νομιζω ισως την χειροτερη επιλογη… νομιζω πως δυσκολα θα περασει αλλα θα πρεπει να ακούσουμε κι τα αλλα υποψηφια στον ημιτελικο τραγουδια της 21ης Μαιου…

  35. Ενα τέτοιο τραγούδι θα τερματίσει 100% 1ο ή 2ο στις επιτροπές αφού είναι κομμένο και ραμμένο για αυτές. Televoting 5αδα 99%. Ολα αυτά για τον ημιτελικό πάντα.

  36. pedia mpori na mou apadisei kapios ti pige lathos me to deila den agapo i skiniki tous parousia itane a4ogi mou arese para poli anti8eta o giannis aparatiritos oute pou ton thimame pos itanee pos egine afto?

    • den exw idea! emena to deila den agapw den htan favori alla molis to akousa xtes egine to 2o agaphmeno mou (meta to without your love) kai e3isou mou arese to shine. To apotelesma pou vgike htan to teleutaio pou perimena, eilikrina. Kai ante pes to paravlepoume, einai dunaton teleutaia 8esh to dueto twn paidiwn?

  37. zzzzzzz…. Οταν τελειωσει το κομματι πειτε μου!! Συγνωμη Κυπρο αλλα η επιλογη σου φετος ηταν σχεδον απαραδεκτη….. Αυτο το τραγουδι δεν ξερω αν θα παει ψηλα (πιθανοτατα δεν θα παει καν τελικο) αλλα δεν ειναι καλο .. ΣΟΡΡΥ.. Προτιμουσα το Δειλα δεν αγαπω και το without your love… Κριμα… 🙁

  38. Έλεος πια! Πως είστε τόσο σίγουροι ότι δεν θα περάσει ;; Αφού 1ον δεν ξέρετε τα τραγούδια των άλλων χωρών που είναι στον ίδιο ημιτελικό και 2ον θα πάρει 90% την στήριξη των επιτροπών και 50% του κοινού……

  39. Προσωπικά ήταν το αγαπημένο μου από τα 6! Φωνητικά ο Καραγιάννης είναι πολύ καλός σε συνδυασμό με μια καλή και ατμοσφαιρική σκηνική παρουσία μπορεί να τα πάει καλά!

  40. Μακάρι να είναι κάποιο ακόμα όνομα έκπληξη, πχ ο “ευσεβής πόθος” , γτ δεν νομίζω να είναι κανένας από αυτά τα ονόματα… Το ρεπορτάζ της κ. Πολυκάρπου για το Epsilon ελπίζω να βγει έγκυρο με την προσθήκη των Vegas και της Μαρίας Έλενας Κυριάκου, αλλιώς για μία ακόμη φορά το star έχει την πιο έγκυρη ενημέρωση…
    Ελπίζω την Τετάρτη να μας εκπλήξουν!

  41. η κυπρος μας επελεξε!!! one thing that i should have done λοιπον…ηταν η 2η μου επιλογη και πριν κι κατα τη διαρκεια του σοου…
    συγκεκριμενα η καταταξη μου μετα το λαιβ διαμορφωθηκε ως εξης:
    1.δειλα δεν αγαπω(υπεροχοι! κι τρομερη σκηνικη παρουσια αλλα ειλικρινα πως ηρθαν τελευταιοι δεν μπορω να το καταλαβω!)
    2.one thing that i should have done(οπως το περιμενα…απλο κι ειλικρινες! )
    3.stone in a river(με εντυπωσιασε κι φωνητικακι σκηνικα!)
    4.without your love…(η δυσαρεστη εκπληξη της βραδιας,σκηνικα οπςω το περιμενα αλλα φανηκε τοσο αδυναμο κι ο παναγιωτης μετριοτατος!)
    5.shine(μου φανηκε πολυ μετριο κι επαναλαμβανομενο ροκ κομματι! απορω πως ηρθε πρωτο στην επιτροπη!)
    6.magic(ευτυχωωωωως!!!!! ευτυχως δεν εγινε καμια στραβη να επιλεγει αυτο το πραγμα απαισιοτατο! ιεροσυλια που αυτο το αισχος ξεπερασε το”δειλα δεν ;αγαπω”στη τελικη βαθμολογια)
    ….αναφορικα με το νικητηριο,αν κι υπαρχουν ποικιλες αποψεις κι πολλοι κι εδω αλλα κι ξενοι το θεωρουν βαρετο,εμενα μου αρεσει! θεωρω πως με την απλοτητα του θα περασει στο τελικο κι θα βρεθει αρκετα ψηλα!ισως κι 10αδα…
    ηταν η ασφαλεστερη επιλογη μετα απο αυτη τη κληρωση των ημιτελικων αφου στο δευτερο ημιτελικο συμμετεχουν βορειες κι κεντρικες κυριως χωρες που αρεσκονται σε πιο αργα κομματια…μαλιστα αρκετες χωρες της μεσογειου θα στηριξουν τη κυπρο(πχ μαλτα ιταλια ισραηλ αγιος μαρινος)συν οι δυο βαλκανικες(μαυροβουνιο κι σλοβενια κι το αζερμπαιτζαν(λογω ελλειψης συμμαχων η κυπρος θα παρει μεγαλο βαθμο απο το αζερμπαιτζαν!τοοοσα του εχει δωσει εξαλλου!)καλα περιττο οτι απο επιτροπες θα στηριχθει παρα πολυ!
    οποτε η κυπρος θα περασει κι εγω τη κοβω μεχρι κι στη 15αδα…
    ευγε κυπριοι! κανετε μια αξιοπρεπεστατη κι ασφαλεστατη επιλογη!
    η 9αδα μου εχει ως εξης:
    1.κυπρος(νεο)
    2.μαλτα(=)
    3.ελβετια(-2)
    4.αλβανια(=)
    5.γεωργια(-2)
    6.γαλλια(+1)
    7.ολλανδια(-2)
    8.λευκορωσια(-1)
    9.σκοπια(-1)
    …οσο αφορα εμας συμφωνα με το σταρ οι υποψηφιοι θα ειναι:σχοινας(εκπληξη!)ταμπτα σαγια απεργη κι c:real(ευτυχως οχι τα ζαβα boys and noise)…αν οντως ειναι αυτα τα ονοματα θελω να ακουσω πολυ το κομματι του σχοινα της απεργη κι της σαγια κι σε δευετερη μοιρα της ταμτα κι των c:real(που δε τους ξερω κι ολας)!
    …2μερες μενουν! 😀

  42. δεν την βλεπω καλα την κυπρο……….παλι στον ημιτελικο θα μεινει δυστηχως……..καλη επιτυχια παντως………..

  43. Ναι καλά!Ο Διονύσης Σχοινάς αναφέρθηκε από Σουλιώτη λόγω του ότι είναι η υποψηφιότητα της spicy=star.Μπορεί να του έγραψε τραγούδι ο Φοίβος.

  44. παντως αν πηγαινε θα ειχε καλυτερη τυχη απο την δ.καροκη!γι αυτο ειμαι απολυτα βεβαιος!οσο για τα ελληνικα που αναφερεις το 98 δεν υπηρχε ελευθερια στο θεμα της γλωσσας.απο την επομενη χρονια αλλαξαν οι κανονισμοι δυστυχως!τον σχοινα τον απελεισε ο θ.ζαχαρης με το “θα σ αγαπω”ενα υποδεεστερο τραγουδι απο του σχοινα κατ εμε!αξεχαστες συμμετοχες η χαρα κωνσταντινου με το ακρως γιουροβιζιονικο “φαντασια μου” αλλα και η ηρω με το υπεροχο και φεστιβαλικο “τιποτα’!

    • Πιο αδιάφορο πεθαινεις. Ρεφρεν σαν κουπλε. Και σε μια εποχη ( τελος δεκαετίας 1990) που έβγαιναν πολυ δυνατα κομμάτια και μουσικα και ενορχηστρωτικά. Δικαίως το απέκλεισε το κοινο. Την έβλεπα την εκπομη του Μαρίνου τοτε με τους ημιτελικούς. Ο μονος , κατ εμε, λαθος αποκλεισμός ηταν το πανέμορφο χασάπικο τγς Μαριάννας Ευστράτιου που της έγραψε το στίχο ο Αντώνης Παπάς και λεγόταν ” έκλαιγες για μενα”. Υπέροχο χασάπικο , απο τα καλυτερα που γράφτηκαν ποτε.

  45. Για τους αισιόδοξους εδώ μέσα να πούμε οτι η betfair έριξε 4 θέσεις στην Κυπρο μετά την επιλογή του τραγουδιού της..αυτα!

  46. καλή επιτυχία Ιωάννη! Ελπίζω να σε βοηθήσει ο Bjorkman να κάνεις προώθηση του τραγουδιού σου στις Σκανδιναβικές χώρες. Εγώ προτιμούσα να πάμε με Ιωάννα Πρωτοπαπά και Beat of my heart σε ένα νέο super remix αλλά η κριτική επιτροπή εν μας έδωκε την ευκαιρεία να ψηφίσουμε τη νέα Καλομοίρα.

  47. πάντως αν ήμουνα ΡΙΚ, είναι ένας από το eurovisionary, που έχει σκυλιάσει που εν βγήκε το Without your love και κάνει ιντερνετικό πόλεμο στον Καραγιάννη, θα τον έπαιρνα τηλέφωνο να του πω να το βουλώσει. Αν είσαι υποτίθεται αρθρογράφος σε fansite να κρατάς μια Α’ αμεροληψία και να μην εμπλέκεις τα προσωπικά σου πάθη στην κριτική και τα άρθρα σου.

  48. Καλή επιτυχία στη Κύπρο μας! Δεν είμαι fan τέτοιου είδους τραγουδιού γιατί με έχουν κουράσει. Τεσπα και πάλι καλή επιτυχία και πρόκριση στον τελικό!

    Να κάνω κάποιες παρατηρήσεις! Το ΡΙΚ δεν έκρυψε τα αποτελέσματα από televoting και κριτική επιτροπή και εδειξε πως ψηφισε η καθε πλευρά κάτι που στην Ελλαδά (ΕΡΤ και ΔΤ – για ΝΕΡΙΤ δεν ξέρουμε – ) δεν έχει κάνει. Για τα λεφτά της παραγωγής δεν πήγε και άσχημα τλκ αν και για το αν είναι πεταμένα ή όχι θα δείξει το Μάϊο.

  49. Συγνωμη η επιτροπη τρολαρει ? το magic 4o και πάνω από without your love ??

    Εμπασει περιπτωση,κριμα που δεν ψηφιστικε το Shine και κριμα που δεν ψηφίστικε ουτε το Without your love.

    Καλή επιτυχία στο τραγούδι!

  50. Μμμμ για να δουμε:
    2004: 9/10
    2005: 6,5/10
    2006: 7,5/10
    2007: 9/10
    2008: 8/10
    2009: 8,5/10
    2010: 7,5/10
    2011: 4/10
    2012: 12/10
    2013: 8/10
    2015: 8,5/10

  51. Kαι για να κάνουμε τη χάρη στον Νίκο X:
    Kύπρος 2004 = 8/10
    2005 = 7/10
    2006 = 3/10
    2007 = 5/10
    2008 = 7/10
    2009 = 7/10
    2010 = 10/10
    2011 = 4/10
    2012 = 7/10
    2013 = 5/10
    2015 = ?

  52. Μου φαίνεται πως δεν κρίνετε με σωστά κριτήρια…επειδή δεν σας αρέσουν κάποιοι από τους εκπροσώπους που έχει στείλει η κύπρος τις βάζετε και χαμηλές βαθμολογίες ξεχνώντας πως είναι μια χώρα που εκτός από μας δεν έχει κανέναν άλλον να την στηρίξει…δε γίνεται το 2012 όλη η ευρώπη να μιλά γι το lala love και με την αδικία που παίχτηκε και εσείς να της βάζετε τόσο…σίγουρα στον ημιτελικό δεν ακουγόταν καλά…στον τελικό όμως τα δώσε όλα η κοπέλα…επίσης το 2007 με την ευρυδίκη θεωρώ πως ήταν η μεγαλύτερη αδικία γιατί αποκλείστηκε…όμως το περίμενα γιατί από την στιγμή που συμμετείχαν 26 χώρες σε έναν μόνο ημιτελικό λογικό να μείνει απ έξω

  53. Επειδή το 2013 πήγε η ολυμπίου…και καλά έφταιγε το τραγούδι το οποίο ήταν εξαιρετικό ενώ έφταιγε το γεγονός πως δεν είχε χώρες που την στήριζαν..

  54. Το τραγουδι δεν είναι μια απλή μπαλάντα έχει κάτι ξεχωριστο και ή σκηνική παρουσια του Καραγιάννη είναι ξεχωριστή και ή φωνη του εκπληκτική δεν θα περάσει απαρατήρητος
    Θα περάσει σίγουρα ημιτελικό μετα εξαρτάται και απο τσ υπολοιπα τραγούδια

    • Καλο τραγουδι ειναι και εχει φωναρα ο Καραγιαννης,το κακο ειναι πως με το πρωτο ακουσμα δεν σου κανει εντυπωση….Εμενα μαρεσε απο τη 4η φορα και μετα…

  55. Γεια σε ολους.
    Η Κυπρος φετος μου αρεσει.Ο τραγουδιστης εχει ωραια φωνη και το τραγουδι ειναι πολυ συμπαθητικο.

  56. Απο την αρχη μου αρεσε αυτο που κερδισε και ο Χοβιγκ.Οπως ειπε και ο ξενος στο πανελ ειναι ολοκληρωμενος καλλιτεχνης και οχι παιδακι της σειρας που πιος ξερει πως εφτασε στον τελικο(το ειπαν και οι ξενοι που ειχαν τα κοτσια και δεν μπλεκονται σε διασυνδεσεις κ.τ.λ οτι ουσιαστικα ηταν αφωνος ο μικρος αλλα αν κερδιζε θα φτιαχνοταν η φωνη του ελεος πια με τα σουργελα).Εμενα μου αρεσει πολυ η συμμετοχη της Κυπρου φετος καλη επιτυχια.

  57. Aν και δεν ταν η πρωτη μου επιλογή, τραγούδησε καλύτερα απο ολους το τραγούδι live! Ωραία, ζεστή και ελεγχόμενη φωνή! Το τραγούδι δεν είναι ασχημο και μπορεί να έχει ελπίδες πρόκρισης και μιας καλής διάκρισης! Νομίζω οτι θα αρέσει στις επιτροπές!
    Καλή επιτυχία στην Κύπρο!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ