ΚΥΠΡΟΣ: Απόψε αποφασίζει για τη Βιέννη!

Μετά από μια μακρά διαδικασία έφτασε η μέρα για την τελική επιλογή της Κύπρου για τη Eurovision 2015. Απόψε στις 21:30 θα ξεκινήσει ο μεγάλος τελικός και οι 6 συμμετοχές θα προσπαθήσουν να πείσουν κοινό και κριτική επιτροπή και να κερδίσουν το εισιτήριο για τη Βιέννη.

Την κριτική επιτροπή αποτελούν η εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision 1991 Έλενα Πατρόκλου, ο εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision 1995 και 2000 Άλεξ Παναγή, η εκπρόσωπος της χώρας το 2013 Δέσποινα Ολυμπίου, ο ραδιοφωνικός παραγωγός Τάσος Τρύφωνος και ο Executive Producer του γαλλικού «The Voice», Bruno Berberes.

Τη βραδιά, που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο eurovision.tv και στην ιστοσελίδα της κυπριακής τηλεόρασης, θα παρουσιάσει το μοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια Άντρη Καραντώνη.

Οι 6 συμμετοχές του αποψινού κυπριακού τελικού είναι (με σειρά εμφάνισης):

1. Hovig – Stone In A River (Σύνθεση/ Στίχοι: Αργυρώ Χριστοδουλίδου)

2. Doody – Magic (Σύνθεση: Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Στίχοι: Ζήνων Ζιντίλης)

3. Παναγιώτης Κουφογιάννης – Without Your Love (Σύνθεση: Νάσος Λαμπριανίδης, Στίχοι: Νάσος Λαμπριανίδης, Νικολέττα Φιλίππου, Μαριέφη Ορφανίδου)

4. Minus One – Shine (Σύνθεση/ στίχοι: Γιώργος Σόλωνος, Αμαρίνα Σόλωνος, Μικελέττο Φρανσουά)

5. Γιάννης Καραγιάννης – One Thing That I Should Have Done (Σύνθεση/ Στίχοι:  Mike Connaris)

6. Χάρις Σάββα, Νέαρχος Ευαγγέλου – Δειλά δεν αγαπώ (Σύνθεση/Στίχοι: Νέαρχος Ευαγγέλου)

Λουκάς Βλαβιανός

170 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ηρθε η ωρα για να αποφασισει κι η κυπρος μας!!!! οπως εχουν διαμορφωθει τα πραγματα (μετα απο την κληρωση για τους ημιτελικους)θεωρω οτι τα πλεον ακαταλληλα κομματια που δε θα μπορεσουν να φτασουν καν την κυπρο στο τελικο ειναι το “magic”(γιατι βρισκεται στην 6αδα;;;;;;)και το “shine”…ενω αντιθετα τα πιο καταλληλα ειναι το “without your love”και το “δειλα δεν αγαπω”
    συγκεκριμενα η καταταξη μου ειναι η εξης:
    6.magic(αποκλεισμος!)
    5.shine(δυσκολα τελικο,κι εκει χαμηλα)
    4.stone in a river(τελικο στις τελευταιες θεσεις)
    3.one thing that i should have done(τελικο κι απροβλεπτη η τυχη του, η θα απογειωθει η θα πατωσει)
    2.-
    1.”δειλα δεν αγαπω”-“without your love”(και τα δυο στο τελικο και τα δυο στη 15αδα κι ισως κι στη 10αδα!!!!)
    ….ελπιζω η κυπρος να επιλεξει ενα απο τα δυο που βρισκονται στη 1η θεση της καταταξης μους…. 😀
    καλη επιτυχια στη κυπρο μας!!! 🙂

  2. 6.One thing I should have done (Υπερβολικά ήρεμο και βαρετό κατά την ταπεινή άποψη μου χωρίς κάτι ιδιαίτερο σαν παρουσία ο τραγουδιστής αυτός) Αποκλεισμός
    5.Magic (Catchy για τα 10χρονα με περισσότερη τύχη στην Junior Eurovision) 21-26 θεση
    4.Shine (Δεν είμαι και τόσο φαν της Ροκ ιδιαίτερα στον θεσμό αυτό) 17-20 θεση
    3.Stone in a river (Θυμίζει το περσινό της Αρμενίας αλλά το βρίσκω πολύ καλό κομμάτι αλλα θελει διόρθωση στα αγγλικά του) 17-23 θεση
    2.Without your love (Πολύ ωραίο κομμάτι, ονειρικό αλλά έχω αμφιβολίες για τον τραγουδιστή) 7-15 θεση.
    1. Δειλά δεν αγαπώ (Πολύ έντονο κομμάτι αριστουργηματικό κατά την άποψη μου) Μέσα στην 15αδα!

  3. Δειλά δεν αγαπώ:Θα αρέσει στους 70χρονους…Έλεος τι του βρίσκεται….Επίσης οι τραγουδιστές πολύ μέτριες και η κοπέλα πρέπει να φτιάξει τα γαλλικά της…Το μόνο που αξίζει είναι το Without your love,που και αυτό έχει τα θεματάκια του,αλλά πιστεύω περνάει τελικό….

  4. 1) Without Your Love (10αδα)
    2) Deila Den Agapo (15αδα)
    3) One Thing I Should Have Done (15αδα)
    4) Stone In A River (20αδα)
    5) Shine (23η-αποκλεισμός)
    6) Magic (αποκλεισμός)

  5. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, κ όποιος έχει λίγη γνώση των πραγμάτων νομίζω καταλαβαινει.without your love 28000 views, shine και δειλα δεν αγαπω 12.000.polls σε oikotimes,wiwibloggs,eurovisionireland,shotime-cy without your love πρώτο με διαφορά.Τα πρώτα στοιχηματα απο 2 εταιρειες στοιχηματων μας δινουν στην 13η θεση με την προοπτικη οτι θα κερδισει ως φαβορι το without your love.Όλα αυτα σε οποιαδηποτε αλλη χωρα θα καθιστουσαν απλα τυπικο τον διαγωνισμο σημερα επειδη όμως ειμαστε στην Κυπρο κ ξερουμε καλα τι συμβαινει θεωρω οτι πολλες εκπληξεις μπορουμε να δουμε μιας κ ετσι οπως εγινε ο διαγωνισμος και το televoting αφηνοντας 9 μερες να ψηφιζουμε, πολυ πιθανον να κερδισει οχι ο καλυτερος, αλλά ο πιο πλουσιος..είδομεν λοιπον!

      • Εχουν βγάλει τα στοιχηματικα για το νικλητη της Eurovision στα μέσα της βδομάδας, εχουν την Κυπρο 13η μπορεις αν μπεις να δεις κ να διαβασεις γτ την εχουν 13η..

  6. Ψηφίζουμε όλοι τον Παναγιώτη Κουφογιάννη με το Without Your Love!

    Η Κύπρος σίγουρα θα είναι στην πρώτη δεκάδα ακόμα και στην πρώτη πεντάδα.

    Αν η Κύπρος επιλέξει άλλο τραγούδι, θα βρει για ακόμα μια χρονιά την πόρτα του τελικού κλειστή. Αν πάει τελικά στον τελικό, δεν πρόκειται να πάρει καλή θέση!

  7. Η ώρα της Κύπρου!! Η μακρά διαδικασία φτάνει στο τέλος της…Θα πρέπει να πώ πως για μένα τα μαγνητοσκοπημένα show ήταν λίγο χάσιμο χρόνου. Ας μας δείχναν κατευθείαν τον live τελικό απόψε και ας κάναν ένα show που να δείχνει πως φτάσαμε στους 6 σε σύντομο χρόνο…Ούτως ή άλλως το κοινό δεν παρέμβαινε πουθενά. Όσο για απόψε το βράδυ, φαίνεται πως το χρήσμα θα το διεκδικήσουν δύο “μονομάχοι”: το “Without Your Love” και το Δειλά Δεν Αγαπώ”. Εδώ στο site φαίνεται ότι το Δειλά Δεν Αγαπώ έχει περισσότερο ρεύμα (συμπεριλαμβανομένου κι εμού) αλλά σε άλλα sites φαίνεται να έχει προβάδισμα το Without Your Love είτε μικρότερο είτε μεγαλύτερο. Ας νικήσει ο καλύτερος, και θα ήθελα να ευχηθώ να μην επικρατήσει νεποτισμός και δούμε το Μagic στη Βιέννη, πρώτον και κύριον διότι είναι προσβολή για την λέξη ‘magic’….

  8. Κανένα κομμάτι δεν μπορεί να μπει στον τελικό ! Τα άλλα που λέτε είναι βλακείες. Απο τη στιγμή που με το “La La Love” δεν μπορεσε να πάρει μμια θέση στην 15αδα είναι μια χώρα καταδικασμένη!

  9. Οι βαθμοί μου
    Without your love : 10/10 πολύ ομορο απλό ουσιαστικό και χωρίς πολλές φαμφαρες ειλικρινές

    Δειλα δεν αγαπώ: 10/10 πολύ όροφο τραγούδι δύο νέα παιδιά επενδύουν σε ένα είδος που θυμίζει παλιές και ωραίες εποχές

    Από κει και πέρα το χάος με χειρότερη επιλογή το magic το οποιο δυστυχώς θα επιλεγεί από ότι φαίνεται τόση δουλειά και προσπαθεια για να κεδισει ο χριστοφορου ….έλεος

  10. Παιδιά, σαν Κύπριος έχω να το πω… Μακάρι να στείλουμε το ‘Δειλά δεν αγαπώ’ ή το ‘Without Your Love’!

    Αλλά δυστυχώς, αυτό που συμβαίνει κάθε φορά που έχουμε τέτοιου είδους διαδικασία επιλογής, ο χειρότερος τα καταφέρνει… Στην προκειμένη περίπτωση, ο αξιοθρήνητος Doody με το υπερβολικά παιδικό ‘Magic’, λόγω της σχέσης του με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και λόγω της τεράστιας συμπάθειας που δείχνουν τα 12χρονα κοριτσάκια απέναντι στο πρόσωπό του, μας βλέπω να βρίζουμε την παραγωγή με το τέλος της διαδικασίας επιλογής τραγουδιού…

    Κατά τη δική μου ταπεινή άποψη, τα αποτελέσματα θα έχουν ως εξής:

    1. Doody – ‘Magic’ (Οι λόγοι για τους οποίους θα βρεθεί στην κορυφή έχουν αναφερθεί πιο πάνω)
    2. Παναγιώτης Κουφογιάννης – ‘Without Your Love’ (είναι κάπως γνωστός για τις διασκευές του στο youtube και από τη συμμετοχή του στο The Voice of Greece)
    3. Γιάννης Καραγιάννης – ‘One Thing I Should Have Done’ (Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει να φθάσει μέχρι και την 3η θέση αλλά τίποτα παραπάνω…)
    4. Minus One – ‘Shine’ (Μπορεί να είναι και πιο ψηλά, μπορεί και πιο χαμηλά…Πάντως δεν πιστεύω ότι θα βρεθεί στον πάτο αλλά ούτε και στην κορυφή)
    5. Νέαρχος & Χάρις – ‘Δειλά Δεν Αγαπώ’ (όπως και να το κάνουμε, τα Γαλλικά δεν θα τους βοηθήσουν και στους περισσότερους δεν πιστεύω ότι θα αρέσει τόσο όσο αρέσει σε εμάς,αν και ελπίζω να κάνω λάθος…)
    6. Hovig – ‘Stone In A Rive’ (Μπορεί να μου αρέσει πάρα πολύ αλλά δεν το βλέπω να πηγαίνει καλά… Ο καλλιτέχνης είναι σχετικά άγνωστος και αμφιβάλλω ότι θα τον θυμούνται ορισμένοι από τη συμμετοχή του στο X Factor…)

    Εύχομαι βέβαια να πέσω έξω !

    Άντε και καλή επιτυχία στην Κύπρο μας! 😀

  11. Ακούσαμε και τα 6 τραγούδια και μπορούμε να πούμε πως φετος η Κύπρος θα κάνει την διάφορα…
    Το δικό μας ΤΟΡ 6 έχει ως εξής.:

    1) HOVIG-STONE IN A RIVER 8,5/10
    2) MINUS ONE- SHINE 7,5/10
    3) ΧΑΡΙΣ ΣΆΒΒΑ, ΝΕΆΡΧΟΣ- ΔΕΙΛΆ ΔΕΝ ΣΑΓΑΠΩ 7/10
    4) ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΟΓΙΑΝΝΗΣ- WITHOUT YOUR LOVE 6,5/10
    5) ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ- ONE THING THAT I SHOULD HAVE DONE 6/10
    6) DOODY- MAGIC 5/10

    ΕΥΧΌΜΑΣΤΕ ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΣΤΗΝ ΚΎΠΡΟ ΜΑΣ..!!!

  12. το without love ειναι πολυ καλο, επειτα το Δειλα δεν αγαπω που με χαλαει μονο η φωνη του τραγουδιστη… δεν ξερω αλλα η προφορα…κατι με χαλαει…!!!

    Τα υπολοιπα ειναι απλα καλα….και καμμια περιπτωση για κατι καλο! Ισως με το Without love κανει κατι η Κυπρος

  13. Προσπαθώ να καταλάβω ακούγοντας ξανά και ξανά, τί το ωραίο γενικότερα, καινοτόμο και σύγχρονο βρίσκεται στο “Δειλά δεν αγαπώ”. Τέλος πάντων……. για μένα καλύτερο είναι το SHINE.

  14. ασχετο αλλα λετε μια εκ των τριων υποψηφιων να ναι η θωμαις απεργη? αν οντως οι 2 κι οχι η μια εχει ξαναπροσπαθησει τοτε μπορει να ειναι κι εκεινη,επιπλεον,τελειωσε τις εμφανισεις της στο posidoniο και τελος εκανε το εξης ποστ στη σελιδα της στο facebook,μαζι με μια φωτογραφια χθες….”Έρχεται σύντομα. Μια φοβερή εμπειρία για εμένα. Αδρεναλίνη στο full!!! ‪#‎traction‬ ‪#‎kwstasstefanis‬ ‪#‎tractionteam‬ ‪#‎panikteam‬ ‪#‎panikproject‬”
    βρε λες??? αν ειναι αυτη η 3η γυναικα λογικα η η ντεμυ η η σαγια,κι μαλλον η ντεμυ θα ναι εκτος… :/ αλλα χαιρομαι αν θα ξαναδουμε τη θωμαιδα κι το ιδιαιτερο στυλ που εχει στον εθνικο τελικο κι γιατι οχι κι στη βιεννη 😀

  15. και ναι…η τριτη γυναικα ειναι η θωμαις,το διαβασα κι σε αρθρο του oikotimes,το λεει ξεκαθαρα!
    …. αν θελετε μπειτε στο oikotimes κι δειτε….
    ευελπιστω για κατι καλυτερο απο το αγαπημενο μου “one last kiss”
    ….ψηφος εμπιστοσυνης για τη θωμαιδα 😀 😛

    • to eida ki egw!! leei,, ”we present you a name for the national final: it’s Thomaï Apergi, known from Greek national final of 2013. It’s the proposal of Panik Records to the organisers, set to be finalised and confirmed by Tuesday night.” sumfwnoume kwsta, to one last kiss apo ta agaphmena mou tote!

      • ακριβως αυτα αναφερει!!!! οντως αλλα το “alcohol is free”κερδισε εν τελει λογω των ελληνικων στοιχειων κι στιχων που ειχε! βεβαια φετος που θεωρω οτι οι περισσοτεροι υποψηφιοι,θα κινηθουν σε κατι πιο εθνικ θεωρω πως η θωμαις μπορει να κανει την εκπληξη! αφου εχει γινει πλεον ιδιαιτερα γνωστη κι αγαπητη απο ευρυ κοινο 😀

  16. Η πολυαγαπημένη μου πατρίδα, η Κύπρος μου. Ελπίζω να προλάβω να δω λίγο απ’ τον τελικό απόψε. Λοιπόν φέτος η Κύπρος δεν μου τα λέει και τόσο καλά, κάτι της λείπει, ενώ έχει και καλά τραγούδια και καλές φωνές. Έχω την αίσθηση ότι και φέτος θα μείνουμε στον ημιτελικό (ελπίζω να βγω ψεύτης).

    Από τα 6 τραγούδια του τελικού τα 4 μπορούν άνετα να φτάσουν στην Βιέννη.

    Δειλά δεν αγαπώ (ψευτοκουλτουριάρικο και πολύ δήθεν, εκτός των άλλων η μελωδία του δεν είναι ξεκάθαρη και οι φωνές δεν κολλάνε μεταξύ τους και με το τραγούδι)

    Magic (Αδιάφορο ως εκεί που δεν πάει, βαριέμαι. Πως βρέθηκε στον τελικό??? Α, συγγνώμη τώρα είδα συνθέτη και στιχουργό.)

    Stone In A River (Εξαιρετικό τραγούδι, πολύ μέτρια φωνή και με κακή προφορά στα Αγγλικά)

    Without Your Love (Πολύ όμορφο τραγούδι και πιασάρικη μελωδία. Κόντρα τενόρος wannabe και πολλές φορές η φωνή πάει στην μύτη άρα πάει το τραγούδι, καταστροφή. Και για να θυμηθώ πόσοι κόντρα τενόροι πήγαν καλά στην Eurovision… Βουλγαρία 2009, Ισραήλ 2004 α ναι είναι και ο Ρουμάνος το 2013. Είναι στα ίδια κυβικά η Κύπρος με την Ρουμανία στην Eurovision?)

    One Thing That I Should Have Done (Το αγαπημένο μου από τα 6 αλλά κάτι μου λείπει, αλλά κάτι μου λείπει πολύ. Ενώ ο τραγουδιστής έχει πολύ ωραία και δουλεμένη φωνή του λείπει αυτή η σπιρτάδα αυτό το κάτι που κάνει την διαφορά.

    Shine (ωραίο τραγούδι, πασάρικο και άψογα εκτελεσμένο, θυμίζει λίγο Ελλάδα 2013 αλλά δεν το λες με τίποτα αντιγραφή. Ένα κακό μόνο έχει… τον τίτλο….. όχι άλλο Shine και Warrior στην Eurovision τα νεύρα μου.)

    Η καλύτερη επιλογή για την Κύπρο είναι το Shine ή το Without Your Love με άλλον τραγουδιστή (τον Νικόλα Μεταξά ίσως?) αλλά θα πάει το Without Your Love με αυτόν τον τραγουδιστή. Περαστικά μας.

  17. Καλησπέρα σε όλους και φέτος…
    Το “Δειλά δεν αγαπώ” θέλω να κερδίσει….γιατί ήταν το μόνο τραγούδι με το που τελείωσε ήθελα αμέσως να τα ξανακούσω.Και το έκανα! Γαλλικά δεν ξέρω για να μιλήσω για προφορές κτλ…αλλά μου άρεσε πάρα πολύ!
    Δεύτερη επιλογή το “Without your love”! Kαλη επιτυχία Κύπρο.

  18. Ακόμα να ψηφίσω.. Περιμένω να δω απόψε στο Live πως θα παρουσιάσουν τα κομμάτια όλα! Μια μικρή επισύμανση, δεν έχουμε γυναικεία παρουσία στο τελικό (παρα μόνο την Χάρις που είναι σε ντουέτο)… Δεν ξέρω ακόμα πιο να υποστηρίξω.. τα 2 που πιστεύω μπορούν να κάνουν κάτι ειναι το Without your love, και Δειλά δεν αγαπώ. Οταν έβλεπα την διαδικάσια του Eurovision Song Project, θυμάμαι μου είχε άρεσει από το πρώτο άκουσμα το Δειλά δεν αγαπώ σε σχέση με του Κουφογιάννη που ήθελα να το ακούσω κι αλλες φορες! Αρα πιστεύω, αυτο που σου αρεσει απο την αρχή, είναι αυτό που ΙΣΩΣ να αρέσει και στην υπόλοιπη Ευρώπη… Εύχομαι η κριτική επιτροπή, να μην δείξει υπερβολική συμπάθεια στον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου άρα κατα συνέπεια στον Doody, γιατί η αποτυχία θα είναι σίγουρη… Αν τον βγάλει τελευταίο η επιτροπή, δεν θα έχει ελπίδες να πάει… Άνοστο, Ανούσιο, Πρόχειρο, Παιδικο τραγούδι …

  19. Καλή επιτυχία σε όλους, ας νικήσει ο καλύτερος και μακάρι να πάει την Κύπρο όσο πιο ψηλά μπορεί. Προσωπική μου άποψη:
    1. Without your love
    2. One thing that I have should done
    3. Δειλά δεν αγαπω

    Πιστεύω πως όποιο από αυτά στείλουν είτε θα φτάσει κορυφή είτε θα πατώσει…
    Ξέρετε αν θα δούμε απόψε ολοκληρωμένη χορογραφία ή θα είναι ακριβώς το ίδιο μοτίβο με τα προκριματικά?

  20. Τελικά απεφάσισα. Ας πάει η Χάρις και ο Νέαρχος… αυτό αρέσκει μου περισσότερο.

    Αλλά ντροπή που δεν έβαλαν στην εξάδα τη ΘΕΑ Ιωάννα Πρωτοπαπά. θα έπαιρνε τους τα σώβρακα youtube.com/watch?v=_YQmlJfPQqo

  21. Άρα έχουμε και λέμε:

    Θωμαή απο πανικ.. ευτυχως..μακαρι να ισχυει οτι καθε εταιρεια στελνει εναν γτ ετσι γλιτώνουμε το εκτρωμα ονοματι boys and noise… noise στην κυριολεξια…

    οσον αφορα τις αλλες δυο γυναικες.. απτην μινος εχουμε την αρετη κοσμιδου (γιατι οχι… το χε πει οτι ηθελε κιολας) , την πεγκυ ζηνα (πολυ δυσκολο αλλα εχει ξαναπροσπαθησει!!)
    και φυσικα την ταμτα που επισης ξαναπροσπαθησε..

    η heaven εχει την ναντια μπουλε (ασχετο αλλα λεει οτι ετοιμαζει κατι μουσικα) και φυσικα τους vegas που ειναι το υποψηφιο συγκροτημα μαλλον (ελπιζω να μην ειναι οι 48 ωρες..)

    η πλατινουμ εχει μαρτακη και κρυσταλλια που δεν θα ναι λογικα.. εχει την χριστινα σαλτη και απο κει και περα νεα παιδια αλλα εφοσον λεει επιτυχιες εχει ο νεαρος θα μπορουσε να ναι ο παρις αλλα πολυ δυσκολα…

    η universal εχει πολυ τρανταχτα ονοματα που σε καμια περιπτωση ουτε καν συζητιόνται..

    πστευω δλδ πως ταμτα , θωμαη ειναι οι 2 γυναικες και βεγκας το συγκροτημα.. τωρα για την κοπελα που δεν εχει δοκιμασει ισως ειναι η σαγια ή η χριστινα σαλτη και ο νεαρος ισως ειναι ο παρις ή ποιος αλλος;; (σιγουρα θα ξεχναω καποια δισκογραφικη….)

  22. 1) “Without your Love” 9/10
    1) “Δειλά σ’ αγαπώ” 9/10
    3) ‘Stone in a river’ 7-/10
    4) One thing I should have done’ 7-/10
    5) ‘Shine’ 5.5/10
    6) Magic’ 2/10

  23. Καλή επιτυχία σε όλους λοιπόν. Αναμένουμε να τους δούμε όλους live. Αν και ένα κομμάτι που πιστεύω θα πάει καλύτερα από τα υπόλοιπα είναι το SHINE με τους MINUS ONE. Κουκουρούκου τα υπόλοιπα. Η Eurovision είναι απρόβλεπτη και συν τοις άλλοις, δεν υπάρχουν συμμαχίες για Κύπρο πέραν της Ελλάδας, τουλάααααχιστον ας πάμε αξιοπρεπώς. Η οκκά εν τετρακόσια.

  24. Στον Ελληνικό Τελικό θα συμμετάσχει η Θωμαϊς Απέργη για δεύτερη φορα, φέτος. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήθελα πολύ να κερδίσει το 2013.

  25. 6. Magic
    5. Stone In a River
    4. Shine
    3. Without your love
    2. Deila Den Agapw
    1. One Thing I Should Have Done
    Καλή επιτυχία στην Κύπρο μας. Και με το καλύτερο αποτέλεσμα!

  26. 1. Without your love
    2. Magic
    3. Δειλα δεν αγαπω
    4. Stone in a river
    5. One thing…..
    6. Shine
    Οσον αφορα την Ελληνικη συμμετοχη πολυ χαρηκα για την Θωμαη γιατι εχει αποδειξει οτι ειναι φωναρα (και στο live μεσω YFSF) και το ιδιατερο μουσικο της στυλ μπορει να το λατρεψει η Ευρωπη (πβ Ολλανδια 2014, Σουηδια 2012). Η αλλη μια που εχει ξαναπροσπαθησει πιστευω πως θα ειναι η Ελενη Φουρειρα (και το θελω). Για την αλλη υποψηφια θα ηθελα τη Ντεμυ αλλα δεν νομιζω να ειναι υποψηφια. Θα μου αρεσει και η Αρετη Κοσμιδου λογω του μουσικου στυλ της που θα αγγιξει τις καρδιες πολλων. Για τον αντρα υποψηφιο δεν εχω καμια προταση διοτι θα ηθελα να μας εκπροσωπισει γυναικα φετος. Ουτε για το γκρουπ εχω προταση γιατι πρωτον μας εκπροσωπουν εδω και δυο χρονια και δευτερον δεν τα πανε πολυ καλα (υπαρχουν και εξαιρεσεις π.χ. Δανια 2011, Ελλαδα 2013).

  27. Η αλήθεια είναι πως δεν ασχολήθηκα καθόλου με τα τραγούδια της Κύπρου.Έχω ακούσει ελάχιστα αποσπάσματα από 2-3 υποψηφιότητες.
    Ακούγωντας τα ολόκληρα και τα έξι με την πρώτη ακρόαση, η κατάταξή μου:

    -Hovig – Stone In A River – 7/10

    -Doody – Magic – 4/10

    -Παναγιώτης Κουφογιάννης – Without Your Love – 6/10

    -Minus One – Shine – 6,5/10

    -Γιάννης Καραγιάννης – One Thing That I Should Have Done – 5/10

    -Χάρις Σάββα, Νέαρχος Ευαγγέλου – Δειλά δεν αγαπώ – 7,5/10

    Tα κομμάτια δεν είναι άσχημα αλλά κινούνται σε πολύ μέτρια επίπεδα κακά τα ψέματα.Η πρόκριση στον τελικό με κανένα δεν είναι βέβαιη.

  28. Κανένα τραγούδι δεν είναι ικανό για ένα πραγματικό καλό αποτέλεσμα για την Κύπρο, για άλλους λόγους το καθένα. Ίσως κάποια και με τη βοήθεια της τύχης να μπορέσουν να την βγάλουν από τον ημιτελικό, αλλά χωρίς καμία ιδιαίτερη προπτική κατόπιν.
    Αν πρέπει να διαλέξω, θα έλεγα ότι One Thing That I Should Have Done θα είχε ενδεχομένως κάποιες καλύτερες πιθανότητες μέσα από την απλότητάς του.

  29. 1. Δειλά δεν αγαπώ (9,5/10)
    2. Stone in a River (8,5/10)
    3. Shine (8/10)
    4. Without Your Love (7/10)
    5. One Thing I Should Have Done (5,5/10)
    6. Magic (3/10)

    Το Δειλά δεν αγαπώ, το Stone in a River και το shine πιστεύω 60-70% θα είναι τελικό…..τα without your love και το one thing I should have done 40-50% και το magic 0-10%

    Άμα στείλουν το δειλά δεν αγαπώ πάει πρώτο στην κατάταξη μου ενώ το shine,το stone in a river και το without your love να πάνε τρίτα,το one thing I should have done να πάει τέταρτο και το magic τελευταίο….

    Η κατάταξη μου έχει ως εξής:

    1. Μάλτα
    2. Ελβετία
    3. Γαλλία
    4. Αλβανία
    5. Λευκορωσία
    6. Ολλανδία
    7. Σκόπια

    Καλή επιτυχία στην δεύτερη πατρίδα μου!! 🙂

  30. pistevw oti den 8a ginei anatroph kai 8a steiloun ena apo ta 2 favori. mou fainetai api8ano na kerdisei o doody mono kai mono logw tou aderfou tou (sto katw katw apoti eida den exei kai toso megalo fan club)

  31. ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ???????????? Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΦΩΝΑΡΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗΝ EUROVISION ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΟΥΛΟ.ΟΥΤΕ ΤΕΛΙΚΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΑΠΛΑ ΟΙ ΑΔΕΡΦΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ

  32. ΤΖΑΜΠΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΑΙΣΧΟΣ Η ΚΥΠΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝΕ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ

  33. Εγω προσωπικά θέλω πολύ να κερδισεί το ”Δειλά δεν αγαπώ”…αν και πιστεύω ότι θα κερδίσει το ”Magic”.Τέλος για την Ελλάδα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες οι υποψήφιοι είναι:
    1.ΤΑΜΤΑ
    2.ΘΩΜΑΙΣ ΑΠΕΡΓΗ
    3.SHAYA
    4.VEGAS
    5.ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ

    Αδιάφοροι όλοι…

    ΥΓ Καλή επιτυχία σε όλα τα τραγούδια της Κύπρου

  34. ελπιζω να παει η ο χοβιγκ η το δειλα δεν αγαπω!ειναι τα μονα τραγουδια που μπορουν να εχουν καποια τυχη!καλη επιτυχια κυπρος σε οτι κι αν επιλεξεις!!

  35. Απλά προσωπικά θεωρώ ότι οι Vegas είναι too much για eurovision ειδικά με την εκκεντρική – αλλά φωνάρα – Μελίνα και η Shaya θα έχει πάλι ένα trash dance κομμάτι χορευτικό που όπως έχει αποδειχθεί ( ΕΛΛΑΔΑ 2012,2014) δεν αρέσει!

  36. TI NERD ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ONE THING I.. ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΕΙΝΑΙ.ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΣΥΗ ΒΙΕΝΝΗ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΝ 600 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΥΓΟΧΕΣΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ……..ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΗΔΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ….ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ TALENT SHOW ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ……

  37. τα ονοματα δεν παιζουν κανενα ρολο στη eurovision,στον εθνικο τελικο ναι αλλα κι παλι λιγο! σημασια εχουν τα τραγουδια.. 😀
    …τα οποια παρεπιπτοντως,εχει ακουστει ποτε θα ανακοινωθουν,οπως π.χ το γεγονος οτι οι υποψηφιοι θα γινουν γνωστοι την τεταρτη?

    • ontws, apodeixtike kai persu me ton martakh! kerdisan oi freskoi freaky fortune as elegan oloi oti oi telikoi einai sthmenoi kai oti 8a evgaine o martakhs (olo vlakeies klassuka :P) gia ta tragoudia elege sto oikotimes oti 8a ginoun gnwsta tis prosexeis vdomades (alla pistevw oti toulaxiston tous titlous 8a tous ma8oume nwritera)

  38. Η Shaya εκτός απο ωραία φωνη είναι όμορφη έχει το κινησιολογικο κομματι και αυτά είναι πολύ σημαντικά

  39. ΡΕ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΤΙ ΚΟΒΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ?ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ EURO ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ.ΚΑΜΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΕΛΛΗΝΟΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΞΥΜΝΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΑΣ ΦΡΟΝΗΜΑ ΑΜΑ ΑΚΟΥΣΕ ΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ.ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ 2015 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 90 ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ.ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΜΙΛΑΜΕ

  40. ΕΛΑ ΤΕΛΟΣ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΡΓΟΥΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΕΛΙΚΟ.ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ???ΠΑΛΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΙΘΑΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ????????ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ PANIK KAI TO M.A.D OTI ΠΡΟΜΟΤΑΡΟΥΝΕ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΟΤΕ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ ΚΑΙ ΟΙ FREAKY FORTUNE ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ Η KANOYNE DELIVERY PIZZA???????????///

  41. Den boro na katalavw ti sas aresei sto deila den agapw. Paliomoditiko tragoudi kai panarxeo..na to estelnan to 1993… gia mena auta pou a3izoun einai 1. Stone in a river kai 2. Without your love kai 9elw stin katata3i tin teliki na einai akrivws opws diagonizonte mono to magic na paei 3o kai to without your love 2o. .auta 🙂

  42. Kalli epituhia stin Kypro idios fetos poy epistrefei me polu agaph. Dustihos 8a sas apogoitevsw legontas oti kata tin apopsi mou san mousikos kai fun 2 tragoudia pou me ekanan na anatrihiasw pou syni8os den symvenei kai pistevw oti axizoyn to eisitirio einai to SHINE kai to STONE IN A RIVER!!! Kalli epityhia se ayta ta dyo dustihos ta ypoloipa dn einai toso dynato paroti ehoun wraio akousma den me pi8oun oti exoun plurwtita gia na kerdisoun elpizw wstoso na einai adikimeniko to apotelesma

  43. 1) Without your Love 9/10
    2) Shine 9/10
    3) Δειλά δεν αγαπώ 8/10
    4) Stone in a river 8/10
    5) One thing I should have done 6/10
    6) Magic 4/10
    Καλή επιτυχία!!!

  44. Μου αρέσουν τα 4 από τα 5.. Κύπρο καλή τύχη με την επιλογή σου, εγώ πάντως δεν μπορώ να αποφάσισω ποιό μου αρέσει περισότερο.

  45. γιατι εδω κ 2 ημερες το ρικ μ γραφει δεν υπαρχει σημα στην tv μου.. ξερει κανεις τι μπορω να κανω?? :/ θελω να δω τον τελικο κ δεν μπορω…

  46. Άφωνος ο Κουφογιάννης,κρίμα γιατί το τραγούδι είναι πολύ καλό….Δεν με ενοχλεί η χροιά του,αλλά απλά έχει πολύ μέτρια φωνή….

  47. ΑΙΣΧΟΣ ΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.ΑΣΕ ΡΕ ΚΥΠΡΟ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΣ ΒΙΕΝΝΗ.ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ EUROFUN ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΛΟΙ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΟΥΦΟΙ

  48. Minos One πολύ καλοι καλοί,δεν αποκλείω να κάνουν τη έκπληξη…Κουφογιαννης νομιζω μετα το σημερινο,δεν εχει ελπιδες να περασει,πολύ κακος ήταν,κριμα γιατι το τραγουδι ειναι καλο….

  49. Του Καραγιάννη δεν είναι κακό τραγούδι,αλλά δεν σου μένει…Πάντως δεν έχω πρόβλημα να περάσει….

  50. πες μ οτι το συγκρινεις με το eurosong a mad show τωρα… χαχαχα να σαι καλα εψαχνα κατι να γελασω αποψε

  51. Meta tin teleutea tous ermineia to top6 m einai
    1.Hovig 7.5/10
    2.Deila den agapw 7.5/10
    3,Without your love 7/10
    4.Shine 7/10
    5.One thing i should have done 6.5/10
    6.Magic 6/10

  52. Φοβερη φωνη του Καραγιαννη,αλλα το τραγουδι μετριο…Κουφογιαννης ΑΦΩΝΟΣ…Κανενα δεν περναει τελικο πάντως….

  53. Το “One thing I should have done” θα κερδίσει! Η επιτροπή θα το βγάλει πρώτο και ο κόσμος δεύτερο! Κρίμα! Το “Δειλά δεν αγαπώ” άξιζε περισσότερο!

  54. ELEOS ME TON KOYFOGIANNI kala koufoi einai oi an8rwpoi h einai STIMENW kala den paizei na ton vgaloun prwto ELEOS 8A APOGOITEYTW pliros apo tin kupro an vgei nikitis!!!

  55. Ενω αν στείλουν τον Ντουντι σωθηκαμε πιο μαλακια πεθαινεις ! Εγω πιστευω ειναι στημένο για να μας πουν οτι κέρδισε οτι Ντουντι ως ανατροπή και καλα λολ

  56. Από τον Κουφογιάννη και τον Καραγιάννη καλύτερα εννοείται είναι να βγει ο Κουφογιάννης! Τα φωνητικά θα βελτιωθούν μέχρι τον Μάη και η ποιότητα του ήχου θα είναι σαφώς καλύτερη… η βαρεμάρα όμως δεν διορθώνεται!

  57. Πολύ μέτριο το show για εμένα (όχι ότι το δικό μας είναι καλύτερο βέβαια). Το Δειλά δεν Αγαπώ είχε την καλύτερη παρουσίαση όμως το Without Your Love δείχνουν πως προηγείται και ακολουθεί από κοντά το One Thing I Should Have Done και ασφαλώς την μεγαλύτερη απήχηση στο κοινό την είχε το Magic toy Doody…Για να δούμε τελικά…

  58. Η βλακεία παίχτηκε στο ότι ήταν τόσες μέρες ανοιχτές οι γραμμές. Ο κουφογιάννης μου άρεσε αλλά μετά το σημερινό δεν θέλω καν να πάει αυτός. Τέσπα μακάρι να πάει χοβιγκ ή να γίνει η εκπληξη και να πάει το ντουέτο.

  59. Οι Minus One απλά έσκισαν!!! Και ο Hovig μου άρεσε πάρα πολύ…ο Κουφογιάννης με απογοήτευσε…αλλά βλέπω να περνάει το δειλά δεν αγαπώ…

  60. Νομίζω είναι ο χειρότερος εθνικός τελικός (και δεν μιλάω για τα τραγούδια) που έχω δει ποτέ. Κάποιος να κάνει μήνυση στο ΡΙΚ και μιλάω απολύτως σοβαρά. Συγγνώμη ποιος έχει αντέξει να δει αυτό το αίσχος για πάνω από 10 λεπτά γιατί εγώ τόσο μπόρεσα. Ευτυχώς που δεν ακύρωσα το θέατρο για να δω αυτήν την ΑΗΔΙΑ. Το σκηνικό πολύ πρωτότυπο, δεν θυμίζει όμως καθόλου Eurovision 1997 και 2003.

  61. το τelevoting λίγο πριν τη λήξη του ήταν κάπως έτσι:
    1 Without Your Love
    2 One Thing I Should Have Done
    3 Stone In A River
    4 deila den agapw
    5 Magic
    6 Shine

    • alex pisteueis oti pleon einai polu duskolo na paei to deila den agapw, swsta?
      mallon to 2,3 tha paei gt i epitropi ton koufogianni apokleietai na ton exei psila…help me

      • δεν ξέρω, αν έχει βγει όντως 4ο στο κοινό το κόβω δύσκολο.. Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω πως ψήφισε η επιτροπή … θα μάθουμε σε λίγο! Εγώ είμαι ανάμεσα σε Δειλα σ αγαπώ και Without your love !

    • opws to perimena to 2 pige…
      eleossss i epitropi pou tin kommatara deila den agapw to evalan sto telos…ma giati???
      ti na pw re su alex, kali tous epituxia opws k to 2004 me to antistoixo song tis lisa andrea

  62. Μάλιστα one thing I should have done ! Δεν ήταν το αγαπημένο μου αλλα πιστευω πως ειναι αξιοπρεπές τουλαχιστον ! Και ισως κανει την έκπληξη οπως το βελγιο το 2010 🙂 καθολου κακο ήσυχο απλο και ισως κανει έκπληξη καλη επιτυχια κυπρος !!!!!

  63. Το δειλά δεν αγαπώ τελευταίο ρε επιτροπή? Σοβαρά τώρα? Τι σας δίνουν εκεί στην Κύπρο? Τρομερή αδικία! Όπως και να’ χει, καλή επιτυχία στην Κύπρο μας και τον Καραγιάννη με μία θέση στον τελικό! Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο! Τα απλά τραγούδια έχουν πέραση τα τελευταία χρόνια! Τι να πω! Δεν είναι του γούστου μου αλλά… οψόμεθα!

  64. TI ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ NERD ΕΧΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΑΠΑΡΙΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 10ΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

  65. Plaka mas kanoune? Kalo apokleismo min mou klegonte meta giati den pernoun teliko..eixan to stone in a river pou 9a sarwne kai mou esteilan ton allon…kupros 0 points from greece

  66. ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΣΤΥΛ ED SHEERAN.ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ. ΒΛΕΠΕ ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΤΑ.ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ.

  67. Teleiaaaa…
    Ayto m arese perissotero ap ola alla pisteua oti den tha ebgene opote elega deila den agapw…
    Telika o giannakis kerdise…..!!!!
    To kalutero tragoudi mexri stigmhs ap ola 10/10 cyprus….:-)
    I’m so excited….!!!! Top10 fetos h kupros mas…..!!!!!

  68. Ακόμα καοντο magic πήγε καλυτερα απο το δειλά δεν αγαπώ απίστευτω μου φαίνεται ντο τραγουδι που θα παει Βιέννη πριν λίγο το άκουσα και το ξέχασα άμεσος

  69. ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΣΙΤΑ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΧΑΖΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΟΤΕ Η ΚΥΠΡΟΣ.3 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΙΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ

  70. Νταξει εντελως ακυρο το αποτελεσμα αλλα καλυτερο απο το δευτερο… Παρατηρω πολλες φορες οτι αυτο που θελω να κερδισει βγαινει τελευταιο…ο νικητης για μενα ηταν το ντουετο !!!

  71. Όντως κέρδισε αυτό που δεν περίμεναν οι περισσότεροι. Πολύ καλή φωνή αλλά το τραγούδι μου ακούγεται τόσο φλατ και μονότονο που κάποια στιγμή βαριέμαι και λέω άντε να τελειώσει. Κρίμα….ξενέρωσα…καλή τύχη πάντως στην Κύπρο!!!

  72. Τέλος του Eurovision Song Project.Έκπληξη η πρωτιά από την κριτική επιτροπή στο Shine και δυσάρεστη έκπληξη η τελευταία θέση για το Δειλά Δεν Αγαπώ. Το χειρότερο είναι πως πρόκειται για ψήφο από ατομα που ξέρουν από μουσική. Είχαν το magic 2 θέσεις πάνω από το Δειλά Δεν Αγαπώ, και το κοινό το είχε μια θέση πάνω από το magic. Όσο για το νικητήριο…ήταν λίγο από..σπόντα καθώς ήταν 2ο και στην επιτροπή (1ο το Shine) και στο κοινό (1ο το Without Your Love). Προσωπικά δεν νομίζω ότι θα έχει τύχη. Είναι γεγονός πως πλέον τα πιο αργά κομμάτια έχουν καλύτερη τύχη (π.χ. Call After The Storm, Kedvesem κ.α) όμως τα προαναφερθέντα είναι άλλης κατηγορίας. Αρχικά το Call After The Storm δεν μου άρεσε, αλλά εν τέλει με κέρδισε γιατί “φωνάζει ” ποιότητα ενώ και το Kedvesem που δεν το πολυσυμπαθώ κιόλας, είχε το δικό του στυλ και δεν ήταν του σωρού, γι αυτό κέρδισε το κοινό με την απλότητά του. Όσο κι αν θέλουν κάποιοι το One Thing I Should Have Done δεν είναι Kedvesem n.2 διότι αντικειμενικά το Kedvesem είναι σκάλες πιό πάνω. Και φυσικά αργό κομμάτι δεν σημαίνει και επιτυχία. Η Κύπρος πράγματι έχει μπει 2 φορές στο top 5 με μπαλάντες (1982, 2004) και οι δύο αυτές όμως “κρύβαν” μία δυναμική, εν αντιθέσει το 2013, όλοι ξέρουμε τι έγινε….Πάντως εύχομαι πραγματικά Καλή Επιτυχία στην Κύπρο και να την δούμε πάλι στον τελικό ύστερα από 3 χρόνια….

  73. Κύπρος απλά εκτός τελικού. Έκανε έγκλημα η “professional” επιτροπή. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πω, έστειλαν το χειρότερο απ’όλα. Τραγούδι για να γιατρεύει κάθε αϋπνία.

  74. Ree eiste sobaroi…?? T pisteuete auta p lete h kanete plaka???
    Autos k oi minus one htan oi kaluteroi st live oi alloi kapou to zorizan….:/
    Me tetoia muala pou exete ikanous sas exw na exoume upopsifio t euphoria part2 kai na sas ksinizei…
    Tpt telika eiste anideoi oi perissoteroi….
    Ta leme t mai pou otan bgei top10 tha lete tragoudara blepe ellada 2011 k 2013 OLOI SAS mas krazate k molos idate bathmologies ta agaphsate..
    Gia gelia iste merikoi edw mesa….!!!

  75. to koino milise, edose ti niki ston Panagioti,o monso tropos na min paei itan na tin vgaloun 5o stin epitropi oper kai egine…se proigoumeno sxolio mou eipa oti enw ola deixnoun oti tha nikisei to withoutyourlove eimaste stin kipro kai den tha simvei..kai etsi egine..kali epitixia..alla nomizw pws den tha tin exei!

  76. i epitropi allu ithele na balei to xeri tis.afou xero apo melos tis epitropis oti thelan san treloi tous minus.auto eixe apotelesma na prospathisun na anakatepsoun tin soupa kai na rixoun ton koufogianni.ela omos pou den perimena oti o karagiannis tha itan psila se epitropi kai koino.exou apisteuti plaka stin kipro.eleos! eutixos kerdise o karagiannis kai oxi to aisxos to shine

  77. Πάντως καλη επιτυχία στην Κύπρο μας και μακάρι να το κανουν πιο γρήγορο τώρα είναι υπερβολικά αργό στα θετικά η υπεροχή φωνη του τραγουδιστή εγώ δεν αποκλειω τελικό με τίποτα

  78. Είναι από τα τραγούδια που δεν έχουν την προτίμηση του κοινού από την αρχή αλλά την αποκτούν στην πορεία. Ολλανδία 2014 και Ουγγαρία 2013. Ήταν σχεδόν μισητά από το κοινό πριν την Κοπεγχάγη και το Μαλμε αντίστοιχα. Είδατε που φτάσανε. Όσο για το one thing I should have done δεν ξέρω αν έχει την δυναμική να χτυπήσει πεντάδα αλλά νομίζω θα είναι τελικό. Το καλό που της θέλω της Σουηδίας να δώσει 12αρι στην Κύπρο στον ημιτελικό γιατί αυτός ο Σουηδός πολύ επηρέασε με την γνώμη του 😛

  79. Δεν μου άρεσε η επιλογή!!! Δεν σου μένει το τραγούδι ούτε και ο τίτλος σιδηρόδρομος!

    Ο Hovig έπρεπε να πάει… αυτό το τραγούδι σου μένει κι ας είναι απομίμηση της περσινής Αρμενίας!

    Καλή επιτυχία! (αν και δεν το βλέπω)

  80. Εντάξει ομολογώ ότι δεν περίμενα νικητή τον Καραγιάννη. Το without your love μου άρεσε περισσότερο.Αλλά αυτή είναι η επιλογή και πρέπει να τη σεβαστούμε. Εγώ πιστεύω θα πάει καλά δεν ξέρω γιατί αλλά έχω αυτή την αίσθηση εδώ θα είμαστε να δούμε. Είμαι χαρούμενος που δεν πήγε ο Justin Bieber τον φοβόμουν πολύ. Πάντως ούτε το κοινό ούτε η επιτροπή δεν διάλεξαν νικητή αυτό είναι λίγο παράξενο! Πάντως το σόου για το μπάζτετ του ρικ ήταν αξιοπρεπές δεν θα μπορούσαν να κάνουν κάτι καλύτερο πιστεύω. Αναμένουμε για Ελλάδα τώρα.

  81. Ας μπει και δεκάδα αν μπορεί η Κύπρος αλλά πρεπει να κάνουν πιο γρήγορους τους ρυθμούς τους τραγουδιού μπορεί να κανει και την έκπληξη είναι απο τις υπουλες συμμετοχες

  82. Μην συγκρίνετε το slow country κομμάτι της Ολλανδίας πέρσι με αυτό, απλά καμία σχέση. Το calm after the storm άρεσε από την αρχή σε πολλούς από εμάς εδώ, αλλά είχαμε επιφυλάξεις για το ότι η country συνήθως δεν πάει καλά στην Eurovision. Όσο για το kedvesem, πάλι καμία σχέση, αυτό ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο τραγούδι με πρωτότυπο ρυθμό. Το συγκεκριμένο της Κύπρου, απλά δεν έχει κανένα ρυθμό που μπορεί να μείνει στον τηλεθεατή: Το ακούς και μέσα σε δευτερόλεπτα το ξεχνάς. Αν πάλι τύχει κοντά σε uptempo κομμάτια, τότε είναι σίγουρη η καταδίκη του. Το without your love είχε πολλές περισσότερες πιθανότητες να πάει καλά, αλλά η “αντικειμενική” επιτροπή φρόντισε και το έβγαλε προτελευταίο. Συγχαρητήρια.

  83. Μ’ αρέσει το τραγούδι μας! Από την αρχή το ήθελα και δεν περίμενα με τίποτα να βγει. Άντε καλή μας επιτυχία!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ