ΣΕΡΒΙΑ: Στις αρχές του 2012 το τραγούδι!

Tο τραγούδι που θα ερμηνεύσει στη Eurovision 2012 ο εκπρόσωπος της Σερβίας στο διαγωνισμό Zeljko Joksimovic θα είναι έτοιμο και θα παρουσιαστεί στις αρχές του επόμενου χρόνου. Αυτό μεταξύ άλλων δήλωσε ο ίδιος ο ερμηνευτής σε συνέντευξη που παραχώρησε στην σέρβικη τηλεόραση RTS.

Η μελωδία του τραγουδιού είναι ήδη έτοιμη απομένουν οι στίχοι του κομματιού, το οποίο σύμφωνα με τον Zeljko ανήκει σε όλους, είναι δυνατό, συναισθηματικό και με δυναμική μουσική.

Δήλωσε ότι παρά το γεγονός ότι δεν είναι η πρώτη του συμμετοχή στη Eurovision αυτή η νέα ευκαιρία είναι από τις ομορφότερες της ζωής του, καθώς δεν υπάρχουν στενές προθεσμίες, υπάρχει χρόνος και πραγματικά απολαμβάνει κάθε στιγμή αυτής της φανταστικής πορείας. Έχει επίγνωση της ευθύνης που έχει αναλάβει και είναι ιδιαίτερα αφοσιωμένος στην προετοιμασία της συμμετοχής του. Το πρώτο κύμα ενθουσιασμού από τη μεριά του αλλά και από τους φίλους του σε όλο τον κόσμο έχει πλέον περάσει και τώρα είναι ήρεμος και αποφασισμένος να κάνει το καλύτερο.

Εκτός από τη σύνθεση του τραγουδιού ο Zeljiko εργάζεται σκληρά και για την παρουσίασή του καθώς οι λεπτομέρειες, ο χρόνος και ο τρόπος που θα γίνει γνωστό στο κοινό θα είναι πολύ σημαντικά στη διαδικασία προώθησής του για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο Μπακού.

Οι υψηλές προσδοκίες που υπάρχουν για τη συμμετοχή του όχι μόνο δεν τον αγχώνουν αλλά αυξάνουν την έμπνευση και το κίνητρό του και είναι ο άνεμος που τον ωθεί να πραγματοποιήσει το στόχο του, τον οποίο ελπίζει ότι το κοινό θα αναγνωρίσει και θα στηρίξει την κρίσιμη στιγμή.

Λουκάς Βλαβιανός

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η αλήθεια είναι πως αγωνιώ ν’ ακούσω το τραγούδι του, γιατί ένα ακόμη ταξιδάκι στο υπέροχο Βελιγράδι για γιουροβιζιονικούς λόγους δε θα με χάλαγε καθόλου!
    Καλή τύχη, Σερβία!

  2. Μήπως είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για βραβείο?
    Μήπως πρέπει να φύγουμε από την προκατάληψη ότι ένας καλός καλλιτέχνης πηγαίνει αυτόματα και για βραβείο?
    Και αν το λέτε επειδή ζύγωσε μία φορά την πρώτη θέση, η ιστορία έχει δείξει ότι οι περισσότεροι καλλιτέχνες που πήγαν μία φορά καλά και ξαναπροσπάθησαν, συνήθως πάτωσαν, κάποιες φορές και παταγωδώς. (βλ. Iceland ’99 & ’05, Sweden ’99 & ’08, Ireland ’93 & ’10, Malta ’05 & ’09, Sweden ’91 & ’06, Israel ’98 & ’11, Greece ’04 & ’09)
    Επιπλέον πολύ ξεπερασμένες εδώ και μερικά χρόνια οι έθνικ – βαλκανικές μπαλάντες.
    Και πολύ αμφιβάλλω αν τον Joksomovic τον ξέρουν στην Ιρλανδία, στη Λεττονία ή στην Πορτογαλία!
    Αναμένουμε λοιπόν!

      • Έχεις δίκαιο. Σαφώς και η 5η θέση είναι μία πολύ καλή θέση. Όταν όμως έχεις στο ενεργητικό σου μία πρωτιά, ακόμη και η δεύτερη θέση θεωρείται αποτυχία. Συγκριτικά το εννοούσα, αλλά δεν φάνηκε στην ηλεκτρονική μορφή.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ