EUROVISION 2015: Οι χώρες του δεύτερου Ημιτελικού και η θέση της Κύπρου!

Σε μια τελετή που έλαβε χώρα σήμερα το πρωΐ στη Βιέννη και συμπεριελάμβανε και την τελετή παράδοσης των κλειδιών της φιλοξενούσας πόλης από το δήμαρχο της Κοπεγχάγης, ορίστηκαν μετά από κλήρωση οι χώρες από τις οποίες θα αποτελείται ο δεύτερος Ημιτελικός του διαγωνισμού που θα γίνει στις 21 Μαϊου. Ο Ημιτελικός αυτός όπως είχε ήδη οριστεί θα συμπεριλαμβάνει 17 συνολικά χώρες. Στο 2ο αυτόν ημιτελικό στη διαδικασία ψηφοφορίας συμμετέχουν και οι εξής 3 χώρες απότις λεγόμενες BIG 6 : Γερμανία, Ην.Βασίλειο και Ιταλία.

Η λίστα των χωρών του 2ου Ημιτελικού είναι η εξής:

Πρώτο μισό δεύτερου Ημιτελικού:

Νορβηγία
Ιρλανδία
Τσεχία
Λιθουανία
Άγιος Μαρίνος
Μάλτα
Μαυροβούνιο
Πορτογαλία

Δεύτερο μισό δεύτερου Ημιτελικού:

Ελβετία
Αζερμπαϊτζάν
Σλοβενία
Λετονία
Πολωνία
Ισλανδία
Ισραήλ
Κύπρος
Σουηδία

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

46 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μια χαρα θεση εχει η Κυπρος. Μαζι με Μαλτα, Ηνωμενο Βασιλειο, Σαν Μαρινο, Ιρλανδια, που αλληλοψηφιζονται παραδοσιακα.

  2. η κυπρος δυστυχως δεν ειναι μαζι μας ωστοσο ειναι σε ενα τελικο με καποιους συμμαχους που μπορουν να την στηριξουν περισσοτερο η λιγοτερο….συν οτι ειναι στο 2ο μισο!
    θεωρω πως μπορει να παρει αρκετους ποντους κι απο τις τρεις “μεγαλες”,ιταλια,γερμανια,ηνωμενο βασιλειο,επιπλεον,αρκετους βαθμους μπορει να παρει κι απο αγιο μαρινο,ισραηλ,αζερμπαιτζαν,πορτογαλια κι μαλτα!συν οτι με μια μπαλαντα,τυπου”without your love” “δειλα δεν αγαπω”κλπ μπορει να ψηφισθει κι απο βορειες χωρες οπως,σουηδια,ιρλανδια νορβηγια κι ισλανδια!
    πιστευω η κυπρος φετος εχει πολλες πιθανοτητες να περασει στο τελικο αφου 1)ειναι στο 2ο μισο 2)εχει 3-4καλα κομματια να επιλεξει για να την εκπροσωπησουν 3)εχεις καποιες φιλικες χωρες προς αυτην και 4)χωρες οπως,τσεχια,λετονια,λιθουανια,σλοβενια,μαυροβουνιο κλπ χωρις ιδιαιτερες συμμαχιες μπορουν ευκολα να μεινουν εκτος! 😀
    ναι ναι…νομιζω οτι ηρθε κι παλι η χρονια να ακουσουμε στο τελικο”…and finally 12points from Greece go to Cyprus!” 😀 εδω περασε το 2010 απο εναν ημιτελικο-φωτια με 0 συμμαχους αφηνοντας εκτος φαβορι(σουηδια κροατια)φετος δε θα περασει??!!!?? 😀 καλη επιτυχια στη κυπρο μας!!!

  3. Η επιτροπή θα περάσει αν είναι την Κύπρο. Οι eurofan προτιμούν το without your love και είναι αρκετά καλό και για επιτροπές πιστεύω. Το Δειλά δεν αγαπώ, το φοβάμαι και στα δύο, ενώ το one hing i should have done το βλέπω καλά επιτροπές και άγνωστο στο κοινό. Όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν καμία τύχη. Οπότε μάλλον η Κύπρος πρέπει να στείλει το without your love.

    • συμφωνω!αυτα τα τρια εχουν τις περισσοτερες πιθανοτητες στο θεσμο προσωπικα θα ελεγα με αυτη τη σειρα:1.without your love 2.δειλα δεν αγαπω 3.one thing that i should have done!με ενα εκ των τριων η κυπρος ειτε ευκολα ειτε δυσκολα μπορει να προκριθει με το πρωτο ειδκα μπορει να ελπιζει κι για μια θεση ακομα κι στη 10αδα…
      θεωρω πως οι κυπριοι την κυριακη ενα εκ των τριων θα επιλεξουν,μαλλον το “without your love”η το “δειλα δεν αγαπω!”,παντως σε ξενα σαιτς αυτα τα δυο αρεσουν περισσοτερο,ωστοσο αρεσει κι το magic(ειλικρινα γιατιιιι???!!!?!!)ενω τα αλλα τρια,κατι που δεν περιμενα,δεν εχουν ενθουσιασει κι ολας τους ευρωπαιους… 🙂

      • Όντως το without your love ειδικά έχει τεράστια πέραση. Σε ένα poll το είδα και 48,8%. Νομίζω πως θυμίζει στους eurofan τον Gianluca Bezzina της Μάλτας το 2013 όπως μου τον θυμίζει εμένα.

      • το χω δει κι γω το poll αυτο!!! εμενα δε μου το θυμιζει ιδιαιτερα…αλλα θεωρω πως ειναι η πιο καταλληλη κι ολοκληρωμενη συμμετοχη για τη κυπρο βεβαια μου αρεσει κι το “δειλα δεν αγαπω”.

  4. Παντως βλεπωντας την Σουηδια στο 2ο μισο κ με τα ονοματα που εχει…φαινεται οτι θα ειναι ενα απο τα φαβορι για φετος…Οσο για την Κυπρο κ χωρις την Ελλαδα..θα πρεπει να στειλει ενα ΠΟΛΥ καλο τραγουδι (που δν εχει)..Για να περασει..

    • Το 2013, το Αζερμπαϊτζάν ήταν στον 2ο ημιτελικό.Τότε, 6 πρώην σοβιετικές χώρες ήταν στον πρώτο ημιτελικό, ενώ η Αρμενία ήταν στον 2ο.Αυτό σημαίνει ότι τυπικά το Αζερμπαϊτζάν είχε μόνο δύο ανατολικές χώρες σαν συμμάχους, και όχι μόνο πέρασε, αλλά κέρδισε τον ημιτελικό.

  5. Η Κύπρος δυστυχώς λόγω του ότι είναι νησί δεν έχει γείτονες για “bloc voting” συν του ότι η Ελλάδα είναι σε άλλο ημιτελικό. Πάντως αν στείλει ένα καλό τραγούδι μπορεί να περιμένει ψηφους από: Ιρλανδια, Ισλανδία, Σουηδία και ασφαλώς Ηνωμένο Βασίλειο (λόγω μεγάλης διασποράς). Ασφαλώς, εν αντιθέσει με την Ελλάδα, δεν έιναι σε πλεονεκτική θέση, θέλω όμως να πιστεύω ότι θα γίνει το “θαύμα” και θα προκριθεί (όπως και το 2010 που κανέις δεν το περίμενε) αλλά είναι βασικό να έχει ένα καλό τραγούδι

  6. Μακάρι να περάσει η αγαπημένη μας Κύπρος φέτος με ανα καλό τραγουδι μπορεί να τα παει καλά

  7. Η Κύπρος δυστυχώς δεν έχει πολλούς συμμάχους και αυτό είναι κακό … απ την άλλη πλευρά ο δεύτερος ημιτελικός δεν έχει πολλές δυνατές χώρες και πιστεύω το ποσοστό για να περάσει η Κύπρος στον τελικό είναι γύρο στο 45% …

  8. Παιδια το παραμύθι τελειωσε, μετά από αυτη την κληρωση ο οποιοσδήποτε πιστευει οτι πρεπει να παει το shine για την Κυπρο σημαινει οτι θελει τον αποκλεισμό της.Οι παραδοσιακές χωρες φίλες Ελλαδα-Κυπρου με μεγαλη ελληνικη παρουσια ειναι στον 1ο ημιτελικο (Αλβανια, Ρουμανια,Βελγιο).Επιπλεον οι χωρες που αρεσκονται στο ελληνικο εθνικ-μπαγλαμας των minus 1 (Αρμενια, Γεωργια, Σερβια, Μολδαβια) ειναι επισης στον 1ο.Η Αρμενια που θα ψηφιζε τον Χοβιγκ ειναι στον 1ο, οπως και η Γαλλια που ενδεχομενως θα ψηφιζε το δειλα δεν αγαπω λογω του γαλλικου στίχου..Αντιθετα στον 2ο Ημιτελικο εχουμε χωρες οι οποιες στηριζουν μπαλαντες όπως Ιρλανδια, Λετονια αλλα και σχεδον όλο το σκανδιναβικό μπλοκ…Σουηδια, Νορβηγια, Ισλανδια.Αυτα με την παρουσια της Μαλτας και του Ισραηλ που αρεσκονται σε μπαλαντες τύπου without your love κανουν πιο επιβεβλημενη από ποτέ την Επιλογή του Without your love και του Παναγιωτη Κουφογιαννη, όποιος πει το αντιθετο ή άσχετος ειναι ή αιθεροβάμων.

  9. SF2 Qualification Record
    1.Azerbaijan 100%
    2.Sweden 85,7
    3.Norway 75%
    4.Iceland 70%
    5.Ireland 55,6%
    6.Malta 55,6%
    7.Lithuania 50%
    8.Israel 40%
    9.Cyprus 33,3%
    10.Portugal 30%
    11.Switzerland 30%
    12.Latvia 30%
    13.Slovenia 27,3%
    14.Poland 25%
    15.San Marino 20%
    16.Montenegro 16,7%
    17.Czech R 0%

    Η Κυπρος στον 1ο ημιτελικο θα ηταν 14η ξεπερνώντας μονο το Βελγιο και την Ολλανδια

  10. Η Κυπρος παλι θα δωσει γερη μαχη για να περασει στον τελικο. Αν ηταν μαζι μας δεν θα ειχε προβλημα. Στο μονο που ειναι τυχερη η Κυπρος ειναι οτι στον ομιλο της οι τρεις μεγαλες χωρες που ψηφιζουν δινουν βαθμους στην Κυπρο. Παντως μονο ο Κουφογιαννης μπορει να περασει την Κυπρο στον τελικο … Πιστευω

  11. Η Κύπρος αν στείλει το ντουέτο ή τον Κουφογιάννη θα είναι σίγουρα στον τελικό και μάλιστα άνετα!

  12. Αν συνδυάσουμε τις προκρίσεις σε τελικο απο το 2005-2014 και τους βαθμούς που ανταλλάσσουν αυτες οι χωρες προκύπτουν τα εξής

    1.Azerbaijan
    2.Norway
    3.Sweden
    4.Iceland
    5.Ireland
    6.Lithuania
    7.Malta
    8.israel
    9.Switzerland
    10.Slovenia
    11.Latvia
    12.Portugal
    13.Cyprus
    14.Poland
    15.San Marino
    16.Montenegro
    17.Czech Republic

  13. ΠΡΟΣ “VOTEFORMUSIC”.
    ΕΠΙΔΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ “ΔΕΙΛΑ ΔΕΝ” ΑΓΑΠΩ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΨΗΦΟ;
    ΟΝΤΩΣ ΤΟΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΡΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6 ΚΑΘΩΣ Η ΓΑΛΛΙΑ ΝΑΙ ΜΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ π.χ. ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΑΛΛΑ ΑΠ’ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟ COMME CI COMME CA ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ 4-5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΛΑΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΟΥΡΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΓΑΛΛΙΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΤΟΥ 2000,ΕΝΤΑΞΕΙ:

    • Για αυτό φίλε μου λέω που ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ θα ψήφιζε…όλα αυτα που λες τα ξερω, απλα θα ηταν ενα συν για αυτη τη συμμετοχη να ψηφιζε η Γαλλια στον 2ο ημιτελικο.

  14. ε τότε voteformusic-voteforKoufogiannis να πάει του Κονναρή (Γιάννης Καραγιάννης – One thing I should have done) το οποίο ενθουσίασε τον άνδρα της Μπγιορκ, τον Bjorkman και του έδωσε 12 points με όλη του την καρκιά. Με τις χώρες που επέσαμε αυτό είναι το πιο σίγουρο για πρόκριση.

  15. Aν και ειναι μαζι Σουηδια,Νορβηγια,Ισλανδια δεν νομιζω οτι οι ψηφοι θα δοθουν μεταξυ τους.Η Σουηδια θα την ψηφισει την Κυπρο με καλο βαθμο,αλλωστε την ειχε δωσει 12αρι το 2012.Αν και δεν εχει πολλους συμμαχους εχει μαζι της χωρες που ψηφιζουν και την Ελλαδα και πιστευω να τσιμπισει κατι.Αν και ειμαι σιγουρη οτι μονο οι επιτροπες αλλα και οι φαν θα θελουν να την περασουν επειδη επεστρεψε και δεν θελουν να ξανααποχωρησει!!!!

  16. Η Σουηδία θα περάσει σίγουρα και φέτος. Εδώ πέρασε η Ολλανδία πέρσι με ενα βαρετό τραγούδι της κακιάς ώρας, δεν θα περάσει η Σουηδία. Που έχει και συμμάχους

    • το “calm after the storm”τρραγουδι της κακιας ωρας και βαρετο δε το λες…..! ιδιαιτερο ναι,κι γι αυτο ισως να μην αρεσε σε καποιους,και μενα ομολογω πως στην αρχη δε με ενθουσιασε,η σκηνικη του παρουσια κι γενικοτερα το λαιβ με μαγεψε ομως κι πιστευω δικαιως ηρθε 2ο! εκανε τη διαφορα!
      -να ρωτησω κατι τους διαχειριστες του site,μηπως γνωριζετε ποτε οι panik-mad-νεριτ θα κανουν την ανακοινωση των υποψηφιων του εθνικου τελικου;;; η εστω να ερθει καποιος αν γινεται σε επικοινωνια μαζι τους για να μαθουν εστω την ημερομηνια που σκοπευουν να προβουν σε επισημες ανακοινωσεις 🙂 (αν γινεται αυτο καλως! αν οχι,στην αναμονη…. ευχαριστω! 😀 )

      • Το σαητ αυτο εχει ξεχασει το ρολο του. Οτι ειναι η ιστοσελιδα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ φαν κλαμπ της γιουροβιζιον. Ετσι δεν τους νοιαζει να πουν ειδησεις για ελλαδα που αφορουν τη γιουροβιζιον. Τα μαθαινουν τα νεα, τα κουτσομπολευουν μεταξυ τους και μονο οταν τους δωσουν το ΟΚ οι υπευθυνοι της Νεριτ τα δημοσιευουν. Κοινως, μην περιμενεις να γραψουν τιποτα. Την παπια οπως παντα. Αυτοι θελουν να τα εχουν καλα με Νεριτ για να παιρνουν διαπιστευσεις δημοσιογραφου και να περνανε καλυτερα στα ταξιδια που πανε αγκαλιτσα με τις γραφειοκρατισσες της Νεριτ.

  17. Η Σουηδία έδωσε 12 στην Κύπρο όταν είχε ένα πολύ ωραίο τραγούδι και καλή εμφάνιση που στο σύνολο αδικήθηκε. Επίσης οι δημιουργοί του τραγουδιού ήταν Σουηδοί. Της Ολλανδίας πέρυσι ήταν πολύ ποιοτικό και έκανε αίσθηση και δεν θύμιζε τίποτα άλλο. Οι επιτροπές τον ψήφισαν πολύ και το βόρειο κοινό τους λάτρεψε καθώς πήρε και κάτι λίγα και από νότο.

  18. Kali tixi stin kipro
    Kai stin souidiA me mia kali thesi ston teliko kai i souidia na min minei adika ektos telikou opws to 2010 to idio isxuei gia tin kypro to 2013 gia ton agio marino to 2013 kai gia tin slovenia to
    2005
    2008
    2009
    2012
    2013

  19. Ας πούμε τωρα τις αδικημένες συμμετοχές που δεν πέρασαν απο το 2004 εως σήμερα

    2004: Εσθονία
    2005: Σλοβενία, Ισλανδία, Φινλανδία
    2006: Κύπρος
    2007: Κύπρος, Ελβετία, Ανδόρα
    2008: Ελβετία, Κύπρος
    2009: Δεν υπάρχει αδικια εδω για εμένα
    2010: Σουηδία (ακόμη να το χωνέψω)
    2011: Μάλτα, Σλοβακία
    2012: Βουλγαρία, Κροατία, Σλοβακία, Σλοβενία, Πορτογαλία, Άγιος Μαρίνος
    2013: Άγιος Μαρίνος, Ισραήλ, Βουλγαρία, Ελβετία
    2014: Ισραήλ, Ιρλανδία, Εσθονία

  20. Για μένα συνεβηκαν αρκετες αδικιες τα προηγουμενα χρονια και εχουμε δει μεγαλαπολύ καλά τραγουδια να μην καταφερνουν να περασουν το ημιτελικο όπως:
    2006:Κύπρος
    2007:Ελβετία, Κύπρος
    2008:Βουλγαρία, Σλοβενία
    2009:Δεν υπηρξε
    2010:Κροατία, Σλοβακία, Σουηδία
    2011:Νορβηγία, Σλοβακία
    2012:Ελβετία
    2013:Βουλγαρία,Σαν Μαρίνο, Ισραηλ, Μαυροβούνιο
    2014:Πορτογαλία (με τις πατσαβουρες εκεινης της χρονιας αξιζε με τα 1000 τελικο).

  21. giorgos ΕΓΩ ΣΤΟ 2005 ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΔΩΣΑΜΕ 10 ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕ.
    ΓΙΑ ΤΟ 2012 Η ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΣ ΣΝΟΜΠΑΡΕ ΤΗ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΣΤΑ EUROPARTY ΚΑΘΩΣ ΗΘΕΛΕ ΡΟΚΙΕΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΕΙ ΣΕ RAVE PARTY.
    ΕΠΙΣΗΣ, Ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΩΝ MULTI-MEDIA ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ EBU ΤΕΛΙΚΑ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ “ΚΙΤΣ” ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΑΛΛΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Η VALENTINA ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ “ΙΣΩΣ” .
    ΣΤΟ 2009 Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΣΚΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ.
    ΤΕΛΟΣ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΤΟΣΟ ΤΟ 2012 ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ 2014.

  22. My top 6 για τον Κυπριακό τελικό

    1. Without Your Love – 10000000/10 (σίγουρα τελικο)
    2. One Thing I Should Have Done – 10/10 (τελικό)
    3. Δειλά δεν αγαπώ – 9/10 (τελικό)
    4. Stone In A River – 9/10
    5. Shine – 6/10 (πολύ δύσκολα τελικό)
    6. Magic – 1/10 (αποκλεισμός)

  23. ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΩ την εξαδα και τους συνθετες (για οσες συμμετοχες εχει κλειδωσει και το τραγουδι). Οι πληροφοριες ειναι εγκυρες και ειναι ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ απο την δημοσιογραφο Πολυκάρπου του Εψιλον. Παθετε το σοκ τωρα:
    1) VEGAS (pop τραγουδι στο στυλ τους)

    2)ΤΑΜΤΑ (κατεληξε σε εθνικ τραγουδι απο Τουρκο συνθετη. πηγε σε ολους τους ελληνες και δεν βρηκε κατι αξιολογο να της αρεσει)

    3)SHAYA (Η εκπληξη ειναι οτι θα πει ΕΘΝΙΚ τραγουδι. Επισης εκπληξη ο συνθετης και στιχουργος που ειναι ΔΑΝΟΙ και ειναι αυτη που εγραψαν το «Only Teardrops» που κερδισε για τη Δανια το διαγωνισμο το 2013.)

    4)DORA PJ (Ειναι η τελικη αποφαση της Heaven και θα κατεβει με εναλλακτικο ποπ-ροκ)

    5) ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ (Η νικητρια του Voice θα συμμετεχει. Το τραγουδι ειναι μπαλαντα. Το εχει γραψει ο συνθετης ΕΥΘΥΒΟΥΛΟΣ που εχει γραψει μπαλαντες και στη μαριαντα πιεριδη.)

    6)Η μονη υποψηφιοτητα που παιζεται. Μαλλον C:REAL. Ολα ρευστα γιατυτη την υποψηφιοτητα.

    Οι πληροφοριες ειναι ΕΓΚΥΡΕΣ και ΑΚΡΙΒΕΙΣ. Καλη μας επιτυχια. εγω προσωπικα εχω αναμεικτα συναισθηματα αλλα για να ειμαι ειλικρινης με τοσα καλα που ακουγα για τα ονοματα περιμενα κατι ακομα πιο δυνατο.

    Η ΕΞΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ