EUROVISION 2015: Οι χώρες του πρώτου Ημιτελικού και η Θέση της Ελλάδας!

Σε μια τελετή που έλαβε χώρα σήμερα το πρωΐ στη Βιέννη και συμπεριελάμβανε και την τελετή παράδοσης των κλειδιών της φιλοξενούσας πόλης από το δήμαρχο της Κοπεγχάγης, ορίστηκαν μετά από κλήρωση οι χώρες από τις οποίες θα αποτελείται ο πρώτος Ημιτελικός του διαγωνισμού που θα γίνει στις 19 Μαϊου. Ο Ημιτελικός αυτός όπως είχε ήδη οριστεί θα συμπεριλαμβάνει 16 συνολικά χώρες. Στον 1ο αυτόν ημιτελικό στη διαδικασία ψηφοφορίας συμμετέχουν και οι εξής 3 χώρες απότις λεγόμενες BIG 6 : Ισπανία, Αυστρία και Γαλλία.

Η λίστα των χωρών του 1ου Ημιτελικού είναι η εξής:

Πρώτο μισό πρώτου Ημιτελικού:

Ελλάδα
ΠΓΔΜ
Εστονία
Ολλανδία
Μολδαβία
Φινλανδία
Βέλγιο
Αρμενία

Δεύτερο μισό πρώτου Ημιτελικού:

Σερβία
Δανία
Λευκορωσία
Ρουμανία
Ρωσία
Αλβανία
Γεωργία
Ουγγαρία

379 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η Κύπρος πάλι δεν θα είναι μαζί μας.Να δουμέ αν θα περάσει από τον 2ο Ημιτελικό και αν την ψηφίσουν.Αν στείλουν το ντουέτο που είναι πάρα πολύ καλό και δεν περάσει τον Ημιτελικό θα είναι αδικία!

  2. Πολυ καλη κληρωση για την Ελλαδα. Πιστευω πως αν ηταν και η Κυπρος στο Α’ Ημιτελικο θα ηταν πιο ασφαλης και σιγουρη η προκριση για εκεινη.

  3. ελεος αυτος! ειχε πιασει το χαρτι της Κυπρου στην παλαμη του και τελευταια στιγμη πηρε το αλλο!

  4. Επισης αξιζει να σημειωθει πως πηραμε ακριβως τις αντιθετες big 5 απο αυτες που θα θελαμε, που μας ψηφιζουν.

    • Όντως οι άλλες ήταν πολύ καλύτερες αλλά δεν πειράζει. Προβλέπω όλη την ανατολή και την Σκανδιναβία τελικό με ελάχιστες εξαιρέσεις π.χ. Λετονία, και μία δύο ή τρεις χώρες του νότου να είναι τελικό, όπως το 2011 που ήμασταν μόνοι και το 2013 που ήμασταν 3 (Ελλάδα, Ρουμανία, Μολδαβία) Δεν θυμάμαι αν ήταν και η Μάλτα

    • Εγώ πάλι βλέπω 5 ανατολικές, 5 βόρειες, 6 βαλκανικές από τις οποίες η Ελλάδα έρχεται πιο κοντά με Αλβανία και Ρουμανία ενώ όλες οι υπόλοιπες τα παν καλύτερα μεταξύ τους από ότι με εμάς. Δηλαδή Σερβία, Ρουμανία, Μολδαβία και Σκόπια πρώτα θα ψηφιστούν μεταξύ τους και μετά θα δώσουν κάτι και σε εμάς.

  5. Η αλήθεια είναι πως είμαστε καλά όχι γιατί έχουμε πολύ κοντινούς συμμάχους αλλά επειδή ξέρουμε ότι λίγο πολύ όλοι κάτι λίγο θα δώσουν. Η ανατολή και οι βόρειες χώρες θα κάνουν πάρτι βέβαια αλλά με 5 και 4 τουλάχιστον από όλους συν κάτι παραπάνω από Αρμενία και Αλβανία η Ελλάδα είναι ήδη στον τελικό. Μιας και μόνο 6 χώρες θα μείνουν εκτός και μία είναι σίγουρα η Αλβανία, κατά την άποψή μου, είμαστε καλά… Όχι τέλεια αλλά καλά.

  6. πολυ καλη κληρωση κια για εμας αλλα κι για την κυπρο αφου στο δευτερο ημιτελικο υπαρχουν καποιες χωρες που την ψηφιζουν 😉 και υπαρχουν κι αρκετες βορειες που θα στηριξουν ενα πιο “μπαλαντοειδες”κομματι…
    σχετικα με εμας
    υπαρχουν στον ημιτελικο μας αρκετες χωρες που θα μας δωσουν βαθμους ειτε λιγους ειτε πολλους,συγκεκριμενα πιστευω:
    απο 6-12:αρμενια(8-12),σερβια(8-12) λευκορωσια (7-10)ρουμανια(8-10),μολδαβια(6-7)ρωσια (8-10)αλβανια(8-12) γεωργια(6-8)και ισπανια(6-7)
    απο 2-8:βελγιο(5-8),ολλανδια(3-6),σκοπια(2-5),ουγγαρια(4-8),δανια(4-6) φινλανδια(4-6),γαλλια(2-5) κι αυστρια(3-7)
    ενω η εσθονια ισως να ναι η μοναδικη χωρα που να μη μας δωσει ουτε εστω εναν βαθμο,ισως απο 0-3…..
    …βεβαια σημασια εχει κι το κομματι αλλα εστω κι με ενα μετριο προς καλο κομματι νομιζω πως με τοσους συμμαχους δε μπορουμε να λειπουμε απο τον τελικο 😀

  7. Καθολου ευνοικη η κληρωση για την Κυπρο. Δεν εχει ουτε εναν συμμαχο σε αντιθεση με την Ελλαδα που εχει Αλβανια, Μολδαβια και χωρες που μας στηριζουν γενικα.

  8. Εν τω μεταξυ ολες σχεδόν οι χωρες που εχουν ηδη γνωστα τα τραγουδια τους είναι στον 1ο ημιτελικο. 5/16 τα ξερουμε. Εν τω μεταξυ δεν υπαρχουν γερες συμμαχιες εδώ καθολου!

    • Τι λες???
      1. Ρωσία, Λευκορωσία, Γεωργία, Εσθονία, Αρμενία

      2. Ολλανδία, Βέλγιο, Δανία, Φινλανδία, Ουγγαρία

      3. Σερβία, Ρουμανία, Μολδαβία, Σκόπια,

      4. Ελλάδα, Αλβανία

      Απλά έχουμε την τύχη όλες οι άλλες από τα άλλα group κάτι λίγο να μας δίνουν. Δύσκολο για πρωτιά στον ημιτελικό μας αλλά μπορούμε την 5άδα πιστεύω

  9. Η Κύπρος ποτέ δεν είχε συμμάχους (αν εξαιρέσεις το Ηνωμένο Βασίλειο και την Μάλτα που μας ψηφίζουν κάποτε) εκτός απο την Ελλάδα που ψηφίζει πάντα την Κύπρο. Πιστεύω αν φηφίσει έξυπνα την Κυριακή το Κυπριακό κοινό και κερδίσει το Without your love τότε θα περάσουμε εύκολα στον τελικό (υπάρχουν πολλές χώρες στο 2ο ημιτελικό που τους αρέσουν τέτοια ακούσματα). Και ας μην ξεχνάμε το 2010 όπου η Κύπρος ήταν στο 2ο ημιτελικό (πολύ πιο δύσκολος απο τον 1ο) χωρίς κανένα σύμμαχο και πέρασε στον τελικό.

  10. Πολυ καλη η κληρωση!!!!,μακαρι να τα παμε τελεια φετος,και η ελπιζω η επαναλειτουργια της ΕΡΤ(οπως υποσχεθηκε οτι θα κανει ο τσιπρας),να μην δημιουργησει προβλημα με τη συμμετοχη μας στο διαγωνισμο

  11. Αν και για μένα η κλήρωση χωρίς να ξέρουμε τα τραγούδια δεν μου λέει κάτι, βασιζόμενος στο ποιες χώρες μας ψηφίζουν έχουμε και πάλι, ήδη, σίγουρη πρόκριση.Έχουμε μαζί Σερβία, Αλβανία και Ρουμανία. Ναι ok η Σερβία το ’13 δεν μας ψήφισε και πέρυσι Αλβανία και Ρουμανία αδιαφόρησαν (στον τελικό τουλάχιστον) αλλά για μένα είναι μεμονωμένα περιστατικά. Άλλωστε για να πούμε και την αλήθεια εμείς ως Ελλάδα έχουμε αδιαφορήσει πολλές φορές και για τις 3 αυτές μαζί…Επίσης έχουμε μαζί μας Αρμενία (προβλέπω, τουλάχιστον 7 μιας που δεν είναι και τελικός) και επίσης έχουμε Ρωσία και Λευκορωσία, που τα τελευταία χρόνια μας στηρίζουν περισσότερο (περυσι η Λευκορωσία μας έδωσε 12 στον ημιτελικό και 6 στον τελικό). Ακόμη έχουμε και Γεωργία ενώ κάποια ‘ψηφαλάκια” θα πάρουμε και από Ολλανδία-Βέλγιο λόγω διασποράς.Από Ουγγαρία πλέον δεν περιμένω πολλά γιατί μας έχει γυρίσει την πλάτη, ενώ η Μολδαβία θα μας δώσει κάτι λίγο όπως πιθανολογώ και η ΠΓΔΜ (μιας που είναι ημιτελικός και όχι τελικός).Δανία και Φινλανδία είναι λίγο αστάθμητος παράγοντας και βασίζονται πολύ στο τραγούδι (εκτός φυσικά αν πρόκειται για χώρα της Σκανδιναβίας), αλλά με τα μέχρι στιγμής δεδομένα (βάσει παλαιότερων ψηφοφοριών δηλαδή) η Εσθονία, θα μας μαυρίσει.Από τις “μεγάλες” προσδωκώ κάτι “καλό” από Ισπανία, ίσως μας δώσει κάτι η Αυστρία, η Γαλλία δυστυχώς, όμως, κινείται πιά σε πλαίσια Εσθονίας ως προς την Ελλάδα….Πάντως δεν θεωρώ ότι θα είναι για εμάς δύσκολα, όμως έχουμε ένα δυνατο σοβιετικό μπλόκ (Ρωσία, Λευκορωσία, Γεωργία, Αρμενία), ένα σκανδιναβικό μπλόκ (Δανία, Φινλανδία και μπορεί να προστεθεί και η Εσθονία) ενώ Βέλγιο-Ολλανδία και Μολδαβία-Ρουμανία αλληλοψηφίζονται και άρα θα έιναι λίγο “εκρηκτικός” ημιτελικός και σίγουρα θα κρύβει εκπλήξεις….

  12. ΟΤΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΧΙ.ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΧΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΥ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΥΓΕ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΜΕ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΔΙΕΘΝΩΣ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ ”QUAND JE T’AIME” “RAIN AND TEARS” ETC ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΟΥ ΝΤΕΜΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ!

  13. Παιδια αυτη ειναι η σειρα που θα παρουσιαστουμε? Η μονο στο πρωτο η στο δευτερο μισο?? Απαντηστε μου παρακαλω…

    • Όχι δεν είναι η σειρά εμφάνισης μας, απλώς θα διαγώνιστουμε στο πρώτο μισό του 1ου ημιτελικού. Οι διοργανωτές θα αποφασίσουν την τελική εμφάνιση μας.

  14. Μία χαρά είναι η κλήρωση, βέβαια λείπει το σημαντικότερο κριτήριο που θα μας δώσει την πρόκριση, ένα καλό κομμάτι. Ελπίζω ότι η Νέριτ με το Mad έχουν δείξει ενδιαφέρον, και θα μας παρουσιάσουν κάτι αξιόλογο. Γιατί η αλήθεια είναι μία, χωρίς τραγούδι δεν πάμε πουθενά.

  15. Ser απ οσο ξερω σημερα μας κατεταξαν σε ημιτελικους αλλα και εμεσα ξερουμε σε πια σειρα θα εμφανιστουμε. Π.χ. η Ελλαδα αφου ειναι στο πρωτο μισο λογικα θα θα εμφανιστουμε απο τη θεση 1 – 10. Ελπιζω να βοηθησα.

  16. Καλή μας επιτυχία! Μπορεί να μην είμαστε στον ίδιο ημιτελικό με την Κύπρο, τουλάχιστον όμως, έχουμε μαζί μας Αρμενία, Σερβία, Αλβανία, Ρουμανία.

  17. Πέρσι πιστεύω ότι δεν μας ψήφισε η Αλβανία πολύ απλά γιατί όταν δεν περνάει στον τελικό δεν έχει τηλεθέαση και επίσης το ίδιο έγινε και με την Σερβία το 2013 … γνώμη μου”… Εφόσον τώρα που βρισκόμαστε μαζί στον ημιτελικό πιστεύω πως θα μας ψηφίσουν ανεξάρτητα από το τραγούδι μας…

  18. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΘΕΣΗ ΚΑΘΩΣ Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΎΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΛΟΚ. ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΏΡΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΝΕΡΙΤ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑD ΠΑΛΙ ΚΑΘΩΣ ΤΑ 2 ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΑ SHOW ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ (Allocation draw) ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ EYROVISION. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ,ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ

  19. Πολύ καλή κλήρωση για την Ελλάδα, σ’ έναν όμιλο με πολλούς συμμάχους! Δύσκολα για την Κύπρο!

  20. Πέρυσι δεν μας ψήφισε η Αλβανία γιατί δεν ψήφισε το τελεβοτινγκ της αλλά μόνο οι επιτροπές….Και φαντάζομαι ξέρετε ότι πέρυσι σχεδόν όλες οι επιτροπές όλων των χωρών μας χαντάκωσαν..όσο για την Σερβία το 2013 μας το χρωστούσαι!

  21. Ο δικος μας ημιτελικος εχει πολλα σιγουρακια για τελικο: Ελλαδα,Ρωσσια,Ρουμανία και Αρμενια. Λογικα Δανία,Ουγγαρια,Γεωργια και Σερβια επισης μεσα.Τωρα ισως Φινλανδια ή Εσθονια ή Μολδαβια ή Ολλανδία ή Βελγίο και μαλλον Αλβανια.Σιγουρα εξω Λευκορωσια και ΠΓΔΜ.Εμεις εχουμε Αρμενια,Αλβανια και Ρουμανια σιγουρους ψηφους.Τωρα λογικα Σερβια καιεπειδη μας στειριζουν τα τελευταια χρονια Ρωσσια και Λευκορωσια.Και ισως Βελγιο ,Μολδοβια,Γεωργια,ΠΓΔΜ και Ουγγαρια.Η Ολλανδια δε ξερω γιατι εχουμε να βρεθουμε μαζι της σε ημιτελικο απο το 2009.Τωρα Δανία,Φινλανδία,Αυστρία και Ισπανία ψιχουλα.Α καλα και Εσθονια σιγουρα τιποτα.
    Και σιγουρα η Ελλαδα θα δωσει 12-Κυπρος.10-Αρμενια και 8-Ρουμανια

    Τωρα της Κυπρου ειναι πολυ ανοιχτος.Τα σιγουρακια ειναι Σουηδια ,Νορβηγια Ισλανδια και Αζερμπαιτζαν.Οι υπολοιπες θεσεις ειναι τελειως ανοιχτες.Η Κυπρος εχει ελπιδα,γιατι εκτος απο τα λιγα σιγουρακια,εχει το Ηνωμενο Βασιλειο,Ιρλανδια,Μαλτα και Ισραηλ που ψηφιζουν Κυπρο.

  22. Εγώ πάντως φοβάμαι πάρα πολύ την πρόκρισή μας… 3 από τα τραγούδια του Α’ ημιτελικού είναι πολύ δυνατά: Ολλανδία (η οποία σίγουρα θα πάρει την ψήφο μου), Λευκορωσία και Γεωργία (η οποία έχει κάνει έκπληξη φέτος). Φοβάμαι και το Βέλγιο, γιατί ο Loïc θα πάει με ένα up beat τραγούδι, όπως έχει πει στο βελγικό ραδιόφωνο. Η Δανία και η Εστονία έχουν δυνατά τραγούδια στους εθνικούς τελικούς τους, όπως και η Ουγγαρία. Τέλος είναι η Αρμενία και η Σερβία, οι οποίες σπάνια χάνουν τον τελικό… Όσο για τον Β’ ημιτελικό, θέλω τελικό Κύπρο (αν πάει ο Κουφογιάννης), Τσεχία όπως και δήποτε, Σουηδία και Νορβηγία. Το μόνο καλό με τον ημιτελικό μας, είναι ότι υπάρχουν χώρες που παραδοσιακά μας ψηφίζουν: Αλβανία, Ρουμανία, Αρμενία, Λευκορωσία, Ουγγαρία, Σερβία, Βέλγιο και Ισπανία. Αλλά μην ξεχνάμε περίπτωση Μάλμε: 3 ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΕΣ αποκλείστηκαν. Μιλάω για Άγιο Μαρίνο, Ισραήλ και Αυστρία. Περιμένω πάντως να δω το τραγούδι μας και ελπίζω… 🙂 🙂 ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑ……. ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!! 😉

  23. Η Αλβανία μας έδωσε 2 πέρσι, απλά είναι ο μικρότερος βαθμός που μας έχει δώσει ποτέ!!!

  24. SF2 Qualification Record
    1.Azerbaijan 100%
    2.Sweden 85,7
    3.Norway 75%
    4.Iceland 70%
    5.Ireland 55,6%
    6.Malta 55,6%
    7.Lithuania 50%
    8.Israel 40%
    9.Cyprus 33,3%
    10.Portugal 30%
    11.Switzerland 30%
    12.Latvia 30%
    13.Slovenia 27,3%
    14.Poland 25%
    15.San Marino 20%
    16.Montenegro 16,7%
    17.Czech R 0%

    Αν η Κυπρος ηταν στον 1ο ημιτελικο θα ηταν 14η στην καταταξη ξεπερνωντας μονο το Βελγιο και την Ολλανδια.

  25. Ο ημιτελικός μας δεν θα είναι εύκολος ! Δεν υπάρχουν σύμμαχοι αν ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ τραγούδι! Η Ολλανδία είναι δυνατή συμμετοχή όπως και η Εσθονία που θα στείλει το ένα από τα μεγάλα φαβορι του διαγωνισμού το Goodbye to Yesterday ! Υπάρχουν χώρες που μας ψηφίζουν αλλά αυτό δε λέει απολύτως τίποτα ! Σε πρώτη φάση νομίζω ότι η Λευκορωσία συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή τις περισσότερες πιθανότητες να είναι εκτός τελικού! Καλή επιτυχία , αν συμμετέχουμε τελικά!

  26. Σιγα τη δυνατη συμμετοχη τη Ολλανδιας.Πριν δυο χρονια θα λεγατε οτι ειναι ετσι και ετσι αλλα επειδη πηγε περσυ παρα πολυ καλα λετε οτι ειναι καλο.Μετριο ειναι.Και Νick απο που και ως που η Λευκορωσια δυνατη συμμετοχη??????

  27. Βάσει στατιστικών οι χωρες που προκρίνονται καθαρά βάσει των συμμετοχών τους σε τελικο και σε συνάρτηση με τους βαθμούς που εχουν ανταλλάξει απο το 2005-2014 ειναι

    1.Greece
    2.Romania
    3.Russia
    4.Denmark
    5.Armenia
    6.Moldova
    7.Hungary
    8.Serbia
    9.Finland
    10.Georgia
    —————–
    11.Albania
    12.Fyrom
    13.Estonia
    14.Belarus
    15.Belgium
    16.Netherlands

    *Ωστόσο να τονίσω πως η Ολλανδία κατα πάσα πιθανότητα λόγω της δυναμικής της συμμετοχης απο το 2013-2014 θα περάσει φυσικά η 16 θεςη προκύπτει λόγω των μολις 2 συμμετοχών σε τελικο απο το 2005-2014 και απο τους λίγους βαθμούς που εχει καβει στο παρελθόν απο τις χωρες αυτες

  28. Μερικοί νομίζουν πως τα τραγούδια με ωραίο Beat είναι ιδανικά για νίκη στον διαγωνισμό ενώ οι μπαλάντες και τα παραδοσιακά τραγούδια δεν είναι για eurovision… Εγώ πάλι πιστεύω το αντίθετο …

  29. Διαβάζω τα σχόλια και αυτό που παρατηρώ είναι ότι μπερδεύουν τους βαθμούς που δίνουν οι χώρες στους ημιτελικούς με αυτών των τελικών. Μια χώρα ψηφίζει διαφορετικά όταν βρίσκεται σε ημιτελικό και αλλιώς στον τελικό. Πχ πέρυσι στον ημιτελικό η Ελλάδα πήρε 12 βαθμούς από την Λευκορωσία και στον τελικό 4.

    Ανατρέξτε και σ’ άλλες χρονιές και δείτε! Ετοιμάζω ανάλυση και θα σας στείλω link

  30. Νουμερακια εννοείται ! Εγώ Έχω λάβει υπόψη μου τους βαθμούς σε ημιτελικόους μονο έχεις απόλυτο δίκιο ότι η βαθμολογία αλλάζει άμεσα για παράδειγμα η Ιρλανδία το 2012 μας έδωσε 10 στον ημιτελικό και 0 Στον τελικό

  31. ΝΟΥΜΕΡΑΚΙΑ Η ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ ΠΕΡΥΣΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ, ΟΝΤΩΣ, 12 ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΑΛΛΑ 6, ΚΑΙ ΟΧΙ 4, ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ.
    ICELANDIC FUN ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΓΙΑΤΙ, ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΜΑΖΙ Μ’ΑΥΤΗ ΤΟΥ 2008 ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ 4.

  32. Ελπίζω φετος να μη στείλουμε παλι τιποτα boys&noise γιατι μπορεί να παθουμε κατι χειροτερο απο την περσινη 20η θεση.

  33. Πάντως θα έχουμε πολύ δυνατό ημιτελικό καθώς όλα τα προβλεπόμενα φαβορί είναι σε αυτό… Το φαβορί έκπληξη Εσθονία, η Φινλανδία που είναι 3η στα στοιχήματα για κάποιο λόγο, η Αρμενία που έχει ένα παρελθόν, η Ουγγαρία, το Βέλγιο που έρχεται πιο νεανικό και δυναμικό φέτος, η Σερβία με κάτι βαλκανικό και η Ρουμανία. Τώρα η Λευκορωσία και η Γεωργία πιστεύω πως ακούγονται μόνο και μόνο επειδή αρέσουν στους περισσότερους fun από αυτά που έχουν βγει προς το παρών. Μόλις έρθουν οι μεγάλες χώρες που προανέφερα μαζί με Σουηδία, Αζερμπαϊτζάν και Νορβηγία όλα αυτά θα εξαφανιστούν πιστεύω. Η μόνη χώρα που έχει προς το παρών προοπτικές νομίζω είναι η Μάλτα. Όπως και να χει χαίρομαι που είμαστε στον δύσκολο ημιτελικό. Ευκαιρία να δείξουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και σε δύσκολο ημιτελικό, γιατί μέχρι τώρα πάντα ήμασταν στον εύκολο, εκτός του 2008 που θριαμβέφσαμε κιόλας.

    • το site δεν φαινεται αξιοπιστο βεβαια γτ αφαιρεσαι και την “ειδηση αυτη” -_-
      παλι καλα μια τρομαρα ηταν μπορω να πω 😛

      ας ελπισουμε πως δεν θα γινει κτ τετοιο…

  34. Δημήτρη στους ημιτελικούς λόγω του αριθμού των χωρών αλλα και το ποιες χωρες συμμετέχουν δημιουργούνται αλλες συμμαχίες κει τα κριτήρια αποσκοπούν στην πρόκριση αρα ψάχνεις συμμάχους και μεις την εχουμε ψηφίσει σε ημιτελικούς πάντως γενικα οι Ιρλανδοί εχουν κοινή νοοτροπία με εμάς σαν λαος και για αυτο μας συμπαθούν πολυ αλλα στον τελικο με τόσες σκανδιναβικες και γενικώς βόρειες χωρες που μουσικά ειναι πιο κοντά αλλάζουν τα κριτήρια αυτο ισχυει και για αλλες χωρες ! Όσο για την κυπρο θα έλεγα να μην προδικαζουμε τιποτα πολλές φορές εχουν προκριθεί χωρες που δεν το περιμένουμε ! Γενικώς ν κυπρος δεν εχει στάνταρ φιλους εκτός απο Ελλάδα μαλτα Αγγλία Βουλγαρία και απο αυτες μονο η ελλαδα ειναι 100% σίγουρη αυτο εν μέρει ειναι καλο διοτι μπορει να αρπάξει πολλές ψήφους και το 2010 μην ξεχνάμε πως η κυπρος πέρασε στον τελικο αντι της σουηδιας που ηταν και φαβορι ! Αρα ποτε μην λες ποτε !

  35. Πιο ΗΛΙΘΙΑ νοοτροπία απο κρατική τηλεοραση της Ευρώπης δεν εχω ξαναδεί! Ρεκόρ βλακείας παίρνουν οι υπάλληλοι της ΝΕΡΙΤ ! Ήδη απο αρχές Δεκεμβρίου ηταν δεδομένο οτι παμε σε εκλογές και θα νικήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ! Τωρα γιατι πιστεύουν οτι ειναι καλυτερα να το κλωθουν και να μη βγάζουν ανακοινωση για τη γιουροβιζιον μονο αυτοι ξερουν !! Τι σχεση εχει η αλλαγη των κυβερνήσεων με τον βασικό προγραμματισμό ενος κρατικού καναλιού που εχει λάβει συγκεκριμένες δεσμεύσεις για συμμετοχη σε διεθνείς διαγωνισμούς ;; Λες και αν βγαλουν ανακοινωση τελευταια στιγμη και τα κανουν ολα τελευταια στιγμη θα αλλάξει κατι !!! Ίσα ισα που οσο νωρίτερα διευθετουσαν και το θεμα της γιουροβιζιον τοσο καλυτερα ! Θα εφευγε η εκκρεμότητα χωρις αιφνιδιασμούς! Ή μηπως πιστεύουν οτι η λειτουργία ενος κρατικού καναλιού παγώνει οταν αλλάζει κυβέρνηση ; Ήμαρτον δηλαδη αυτη η γελοιότητα στην ελλαδα! Βγάλτε ανακοινωση τωρα και κόψτε τις σοβαροφάνειες!ετσι οπως το χειρίζονται το θεμα ειναι σαν να λένε στον κοσμο οτι η γιουροβιζιον ειναι σαν το γιουρογκρουπ και το χρέος της ελλαδας που για να βγει μια απλη ανακοινωση και να υπαρχει στοιχειώδης προγραμματισμός πρεπει να πάρουν την έγκριση της κυβέρνησης ! Ελεος !! Ας πει κάποιος τι εξυπηρετεί η καθυστέρηση ! Μάλλον να μας φορέσουν κολλάρο μια απευθείας ανάθεση την οποια και ήθελαν εξαρχής για να στείλουν το ρουσφέτι τους απλα έψαχναν μια γελοία αφορμή ! Τραγικοί δημόσιοι υπαλληλισκοι ανίκανοι.

  36. Και να μην ξεχνάνε εκει στη ΝΕΡΙΤ οτι περσι που γίνανε ολα στο πόδι και τελευταια στιγμη ΠΗΡΑΜΕ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ( μαζι με την διονυσια καροκη το 1998 που τα εκανε ” θαλασσα “)

  37. Ίσως να σκέφτονται και στην ΝΕΡΙΤ ότι η eurovision είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν και αφού βάζουν τα λεφτά δισκογραφικές και διαφημιστές να θέλουν όσο το δυνατό περισσότερη τηλεθέαση. Άμα βγάλουν ανακοίνωση ονόματα και τραγούδια τώρα κανείς δεν πρόκειται να ασχοληθεί. Όλοι, μικροί και μεγάλοι, έχουν τις βλέψεις τους στην νέα κυβέρνηση. Οι άνθρωποι της ΝΕΡΙΤ θέλουν να φύγει αυτός ο πρώτος ενθουσιασμός για να δεχθούμε πιο χαλαρά και πιο ευδιάθετα το θέμα eurovision που έπεται. Αυτή είναι η γνώμη μου…

    • Και στο κάτω κάτω ήδη από τα Χριστούγεννα είχαν ανακοινώσει ότι με την αρχή του χρόνου θα αρχίσουν οι συζητήσεις με δισκογραφικές και τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φλεβάρη θα ξέρουμε ονόματα και τραγούδια, ενώ τέλη Φεβρουαρίου θα έχουμε τον ελληνικό τελικό…. Τι κάθεστε και γκρινιάζετε όταν ήδη στην ουσία τα ξέρετε????

  38. Σωστά, αυτές τις ημέρες θα ήταν λάθος να βγει ανακοίνωση, καθώς τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στην πολιτική επικαιρότητα. Όταν αυτήν καταλαγιάσει, ίσως και από εβδομάδα, θα έχουμε την ανακοίνωση. Μην ξεχνάτε και το θέμα επαναφοράς της ΕΡΤ, που μάλλον θα αφορά αναδιάρθρωση της ΝΕΡΙΤ. Η ουσία είναι να έχουν βρεθεί αξιόλογα τραγούδια, όπως και καλλιτέχνες που μπορούν να τα υποστηρίξουν. Πάντως, αν βασιστούμε στο άρθρο που είχε δημοσιευτεί στο oikotimes, τα ονόματα θα είναι αρκετά γνωστά. Πιστεύω ότι οι υπεύθυνοι για την συμμετοχή μας, δεν θα ήθελαν με τίποτα αποτυχία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ούτε το προϊόν που έχτιζαν για χρόνια να χάσει την αξία του μόνο και μόνο από αδιαφορία.

    • Λέτε χαζομαρουλες. Φυσικα και δεν ειπα να βγαινανε τα τραγουδια τωρα γιατι όντως θα ” καιγοντουσαν” απο την επικαιρότητα ! Ειπα να έβγαινε ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΚΟΥΘΗΣΕΙ Η ΝΕΡΙΤ και ίσως και τα υποψήφια ονόματα ! Ετσι θα δεσμευόταν και η νεα κυβέρνηση να μην ανατρέψει τον προγραμματισμό της ΝΕΡΙΤ ( ΑΝ εχει γιατι αμφιβάλλω και για αυτο ) ! Ετσι μετα απο 7-8 μερες που θα έβγαιναν και τραγουδια στη δημοσιότητα , ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ , μια χαρα θα πεφταν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω στα τραγουδια ! Άλλωστε στην ελληνικη τηλεοραση και ΠΑΛΙ Ανθούν εκπομπές που ασχολούνται με lifestyle , με μουσικη και καλλιτεχνικά νεα ! Γιατι ας μην εχουμε αυταπάτες : αυτές οι εκπομπές θα ασχοληθούν και παλι με τη γιουροβιζιον ΕΚΤΟΣ και αν κάποτε η ΝΕΡΙΤ βάλει μυαλο με ποιοτικές συμμετοχές και μετατοπισθεί το θεμα γιουροβιζιον απο τις lifestyle στήλες , στις στήλες με τα πολιτιστικά θέματα.

  39. θεωρω κι γω πως η νεριτ θα επρεπε να χε προβει σε ανακοινωσεις,ισως την ημερομηνια του τελικου η τα υποψηφια ονοματα! και στο πρωτο 10ημερο του φλεβαρη να ειχαμε κι τα κομματια αφου σχεδιαζεται ο εθνικος τελικος να γινει τελη φλεβαρη! ευελπιστω κι θεωρω πως μεχρη το τελος της εβδομαδας αυτης η στις αρχες της αλλης θα εχουμε τους υποψηφιους,που συμφωνα με το oikotimes θα ειναι 3-4 δυο απο τους οποιους γνωστοι στους φανς κι ενας εκ των δυο ονομα που καιρο ευχονται οι ελληνες φανς να εκπροσωπησει την ελλαδα!
    αντε να δουμε! υπομονη! ελπιζω ως το τελος της εβδομαδας να εχουμε την ανακοινωση των υποψηφιων 😀

    • Το οικοταημς προφανεστατα αναφερεται σε Ταμτα και Φουρειρα που προσωπικα ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΕΩΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ. Μια απο τα ιδια και η ιδια συνταγη. Η γιουροβιζιον αλλαξε και θελει κατι πιο καλο και κατι διαφορετικο. Δεν το καταλαβαινουν εκει στη Νεριτ και παμε παλι με συνταγες που πλεον ΔΕΝ περνανε ουτε σε επιτροπες ουτε και στα συνολικα αποτελεσματα (βλεπε και Ελλαδα 2012, 2014 κτλ). Φετος επρεπε να παμε δυναμικα με κατι διαφορετικο να κανουμε το μπαμ. Εφοσον και το σλογκαν της νεας κυβερνησης ειναι η ελπιδα, πρεπει και σαυτο το φεστιβαλ τραγουδιου που μας βλεπει ολη η ευρωπη να το δειξουμε αυτο!!!

  40. πάντως όσοι λέτε για ΕΡΤ. Τρία άτομα από την παλιά ΕΡΤ κατάφεραν να εκλεγούν βουλευτές με το πρώτο κόμμα. Η Αγλαϊα Κυρίτση, που παρουσίαζε ειδήσεις, ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης με την εκπομπή Λαβύρινθος στην ΕΤ3, και η Αννέτα Καββαδία, πολιτική συντάκτρια που κάλυπτε το ρεπορτάζ της αριστεράς (μετά το κλείσιμο ΕΡΤ είχε πάει Star, ενώ οι άλλοι δύο συνέχιζαν τον αγώνα και δεν έκαναν αιτήσεις στη Νεριτ).

    • που σημαίνει ότι ένας μοχλός πίεσης για αποκατάσταση υπάρχει. Ενώ στη Νερίτ, τα ξέρουν αυτά και δεν κοτάνε να κάνουν κάτι παράτυπο για να μην τους κράξουνε. όλα θα γίνονται θεσμικά!!! Α να δούμε!

  41. Απο εβδομαδα ανακοινώσεις για την ελληνικη συμμετοχη αναφερει το tvnea.com με ονοματα της Φουρειρα, της Ταμτας και της Ε. Σπανου να βρισκονται ψηλα.

    Κατι αλλο για OGAE… οτι να ναι σχολια διαγραφει απο το blog… διεγραψε μια αναλυση του ημιτελικου… αν θεωρειτε οτι μια τετοια σχετικη αναρτηση προσβαλει ή εχει σκοπο να απομακρυνει αναγνωστες σας τοτε αλλαξτε πολιτικη γτ τα περισσοτερα σχολια που αναφερονται σε βρισιες απομακρυνουν τον κοσμο.

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!

  42. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του toratora.gr η εκπροσώπηση μας στο διαγωνισμό θα αποφασιστεί σύντομα, μέχρι την επόμενη Τρίτη, Τετάρτη, καθώς μπορεί να κληρώθηκε η θέση της Ελλάδας, αλλά δεν έχουμε ακόμα επιλέξει τον εκπρόσωπο-τραγουδιστή.

    Επίσης, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες δεν θα γίνει απευθείας ανάθεση σε τραγουδιστή, αλλά θα πραγματοποιηθεί τελικός, εδώ στην ΕΛλάδα όπου θα εκπροσωπηθεί από 4 έως 5 δισκογραφικές εταιρείες ανάμεσα τους και η Platinum αλλά και η Panik Records και θα αποφασιστεί από τον κόσμο και την κριτική επιτροπή, ποιος από τους διαγωνιζόμενους είναι ο επικρατέστερος για να ταξιδέψει στη Βιέννη.

    Βέβαια, επίσημα η προετοιμασία για τον διαγωνισμό της Eurovision έχει ξεκινήσει από τον Αύγουστο, οπότε οι δισκογραφικές εταιρείες είναι ενημερωμένες κι έτοιμες να προτείνουν τραγουδιστή για το διαγωνισμό.

    Αν και η κλήρωση του διαγωνισμού είχε αποφασιστεί να διεξαχθεί ζωντανά μέσα από το webtv της ΝΕΡΙΤ, τελικά δεν προβλήθηκε λόγω των πολιτικών εξελίξεων.

  43. ICELANDIC FUN ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΛΑΝΔΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΤΟ 1989 ΗΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΗΣ 12ΚΑΡΙ ΚΑΘΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ 7 -ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΒΒΙΔΑΚΗΣ& ΦΑΝΗ ΠΟΛΥΜΕΡΗ, ΑΠΟΨΕ ΑΣ ΒΡΕΘΟΥΜΕ, 11η ΘΕΣΗ, 51 ΠΟΝΤΟΙ.
    ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΚΛΗΡΩΘΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 1 ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΕ:
    ΑΡΜΕΝΙΑ 2006
    ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 2007
    ΙΣΛΑΝΔΙΑ 2008
    KΡOATIA 2009
    MOΛΔABIA 2010
    ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ 2011
    ΣΕΡΒΙΑ 2012
    ΑΡΜΕΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΤΑ 2014.
    ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.

  44. Γιατι κατι μου λεει οτι θα εμφανιστουμε πρωτοι στον ημιτελικο μας; Αυτο δεν θα μας βοηθησει καθολου. Απο την αλλη ομως, περυσι στον πρωτο ημιτελικο εμφανιστηκε πρωτη η Αρμενια που οχι μονο περασε αλλα πηρε την 4η θεση στον τελικο. Αυτο βεβαια θα εξαρτηθει απο το τραγουδι μας.

  45. H ταμτα με μια μπαλάντα μ βαλκανικα στοιχεια και ελληνικο η ελληνικο-αγγλικο στοιχο θα πηγαινε καλα.. εγω στα ονοματα που αναφερει το oikotimes πιστεύω ειναι η demy και οι μελισσες.

  46. υπεροχα!!! αρθρο του inews αναφερει πως ως την ερχομενη τριτη,τεταρτη θα χουμε ανακοινωσεις απο την νεριτ!θεωρω σιγουρα θα ξερουμε ονοματα κι ισως ακριβη ημερομηνια τελικου….
    επιπλεον στο αρθρο του oikotimes που αναφερει πως δυο απο τα ονοματα των υποψηφιων ειναι αρκετα γνωστα(ισως απο παλαιοτερα)στους φανς,οποτε θα ελεγα(ταμτα 2007 η φουρειρα 2010 η μελισσες 2010) κι μαλιστα ενα αποτελη”ευσεβη ποθο”για τους ελληνες φανς…..βρε λες να ναι καμια Demy;;;παντως η ιστοσελισα της panikrecords τη δευτερα εκανε το εξης ποστ:”Έρχονται νέα video clip από Playmen, DEMY (Official Fan Page), Boys and Noise, SNIK, Stelios Rokkos, Stelios Legakis, MIKE, OGE, DJ KAS, Eleni Foureira / Ελενη Φουρεϊρα και μια σειρά απο νέους καλλιτέχνες που ανακάλυψε η Panik Records”…..
    προσωπικα αν ειναι μεταξυ των υποψηφιων καποιο ονομα απο αυτα που προανεφερε θα ηθελα να δω πολυ τη ταμπτα με μια ποπ μπαλαντα,αγγλικη με βαλκανικα στοιχεια! τις μελισσες με κατι σαν το “ελεγες” τη demy με κομματι τυπου”ροδινο ονειρο” κι τη φουρειρα με κατι σαν το “ανεμος αγαπης!
    ωστοσο θεωρω πως κι η ταμπτα εχει πολλες πιθανοτητες να ναι μεταξυ των υποψηφιων αφου κι γνωστη απο παλιοτερα στο θεσμο ειναι αλλα κι φετος η ανεθεση εγινε σε αρκετες εταιριες και ισως η minos emiτην εχει προτεινει!!!υπομονη,μια εβδομαδα μενει το πολυ!!! 😀

  47. Όλοι εσείς που φαγωθηκατε για το φοβερο ονομα που λέγεται … Ταμτα , μηπως εχετε αναρωτηθεί γιατι απο το 2004 που εχει βγει δεν μπορει να κανει καριέρα της προκοπης ; Μηπως η κοπελα αδυνατεί εδω και δεκα χρονια να βρει καλα ποπ τραγουδια ; Με εξαίρεση 2-3 τραγουδια δικα της που ειναι καλα ( τα υπόλοιπα καλα ειναι covers ), δεν εχει τραγουδήσει τιποτα αξιόλογο ! Απασχολεί μονο για τις εκκεντρικές εμφανίσεις της και παρα το τρελο σπρώξιμο του μαντ ειναι στην αφάνεια και ενα αμελητέο ονομα στην ελληνικη δισκογραφία ! Ακομα και το τραγουδι του Σαμπάνη που μολις έβγαλε ( ” εγω δεν ειμαι οτι νομίζεις ” ) ειναι ενα κάκιστο ποπ χιλιοακουσμενο, γλυκερο και φλωρικο τραγουδι για πεντάχρονα ! Ούτε ο Σαμπάνης δεν της εμπιστεύτηκε απο τα καλα του κομμάτια ! Το οτι είπε ενα συμπαθητικό τραγουδι το 2007 δεν σημαινει οτι μπορει να κανει κατι ! Και το 2007 το κομματι που είπε , παρόλο που ηταν απο τα καλυτερα στην καριέρα της , δεν παύει να ειναι ενα ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΟ έθνικ κομματι και μάλιστα ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ παλαιότερων σερβικων συμμετοχών με τη διαφορα οτι της ταμτες ειχε πρόχειρη παραγωγη- ενορχηστρωση και ΑΘΛΙΟ αγγλικό στίχο ( γράφτηκε στο πόδι με λίγα λογια). Οποτε σιγα μην ειναι ο διακαης μας πόθος η ταμτα στη γιουροβιζιον! Δεν εχουμε τη γιουροβιζιον τοσο χαμηλά !! Χίλιες φορες ντεμυ ή μελισσες στις υποψηφιοτητες ! Και χίλιες φορες φουρειρα ! Η φουρειρα τουλάχιστον σε μαγνητίζει στη σκηνη και ειναι εκρηκτική ! Μεσα σε 4 χρονια κατάφερε να ειναι 50 φορες πιο δυνατο ονομα απο την ταμτα που το προσπαθεί 11 χρονια και δεν εδραιώνεται ! Αυτο κατι δείχνει !!!

  48. Το να αποκαλείς ενα τραγούδι φλωρικο Σε έναν διδιαγωνισμό όπου το 70% των φανς ειναι γκει είναι τουλάχιστον τραγελαφικό παρόλο που εγώ προσωπικά δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία

  49. Επίσης μόνο ως άτυχη χαρακτηρισμό μπορώ να θεωρήσω το τραγούδι της Ταμτα Σερβικό λολ ας μην μιλάνε όσοι δεν ξέρουν καθόλου από μουσική έλεος

    • Κακεκτυπο βαλκανικού τυπου μπαλάντας ηταν με ΑΘΛΙΑ και φτηνιάρικη ενορχηστρωση και άθλιους στίχους. Ο τερζης είπε να κοπιαρει βαλκανικού τυπου μπαλάντες αλλα του βγήκε κατι βλαχικο. Το μεγαλείο του lane moje ή της βοσνια το 2006 δεν το πιάνει ούτε στο ενα χιλιοστό. Και δεύτερον : φλωρικο δεν σημαινει γκεη !!! Φλωρικο τραγουδι ειναι το γλυκαναλατο χαζοτραγουδο που απευθύνεται σε 5 χρονα ! Και ολα τα ποπ τραγουδακια της ταμτας τέτοια ειναι ! Καμια σχέση με τα δυνατα ποπ που κατα καιρούς εχει βγαλει η Βισση η βανδη η παπαριζου η ντεμυ , ακομα και η φουρειρα. Και μονο που θεωρείς ταυτόσημο το γκεη κοινο με τον ορο φλωρικο, δείχνει ποσο κρυφορατσιστης εισαι. Ήμαρτον με τους ρατσιστές εδω μεσα.

  50. Αγοράκι μου εισαι ωπ τελευταιος ανθρωπος που θα με πεις ρατσιστή εκτός απο εφέτος μουσικά μαλλον εισαι και αμόρφωτος ! Απορώ και αν ξέρεις τι ειναι ο ρατσισμός ! Ουτε καν που σου εδωσα τετοιο δικαιωμα ! Και δεν το ταυτίζω εγω το λενε στατιστικές το λενε και οι ίδιοι το βλεπω και στο τηλεοπτικό σοου αυτο δρν χρειαζεται πολυ σκεψη δικαιωμα του καθενός ειναι να ειναι οτι θελει αλλα πρωτη φορα συμβαίνει να λενε καπιον ρατσιστή απλα διατυπώνοντας μια αληθεια

  51. Mister Κωστή, πρώτον ηρέμησε, εδώ απλά εκφράζουμε απόψεις, δεν παίρνουμε τίποτα πατριωτικά, άλλωστε η Γιουροβίζιον είναι ένας διαγωνισμός με στόχο την ψυχαγωγία. Και δεύτερον, όσα είπες για την Τάμτα, εγώ τα σκεφτόμουν για την Φουρέιρα. Ότι δηλαδή έχει κάνει τόση φασαρία με το όνομά της και τις εμφανίσεις της τα τελευταία χρόνια, ενώ τα τραγούδια και οι φωνητικές της ικανότητες δεν το δικαιολογούν. Αν συγκρίνουμε Φουρέιρα και Τάμτα με βάση την φωνή, σαφώς η Τάμτα υπερτερεί, μην ξεχνάς την 2η θέση της στο Super Idol. Αλλά αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Άλλωστε δεν θα περιμένουμε πολύ ακόμα, θα μας λυθούν όλες οι απορίες από εβδομάδα.

    • Διάβαζε καλυτερα. Δεν μίλησα για φωνη. Μίλησα για ανύπαρκτη καριέρα της ταμτας παρα την προώθηση την τρελη που δέχεται. 11 χρονια και δεν εχει καταφέρει να πει καλο ρεπερτόριο. Σχεδόν κανενα της τραγουδι δεν εχει μεινει. Μέχρι και Σαμπάνης της έγραψε και το αποτελεσμα ηταν ενα κάκιστο τραγουδι. Με την ταμτα εχουμε σίγουρο οτι δεν θα βρει καλο τραγουδι. Αυτο δείχνει η 11ετης πορεία της ( πλην ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ εξαιρέσεων ). Η φουρειρα ειναι στα πάνω της και εχει πολλα να χασει αν δεν παει καλα στη γιουροβιζιον ενω η ταμτα δεν εχει να χασει τιποτα. Αρα κανενα κίνητρο. Μετα απο 11 χρονια στο περιθώριο της δισκογραφίας , δεν πρόκειται να σκυλιάσει τωρα για να βρει το τελειο τραγουδι και να στήσει το τελειο σόου για να χτυπήσουμε μια πενταδα επιτελους . Αν και δεν ειμαι θιασώτης της εμπορικής ποπ και δεν μαρεσει ούτε η φουρειρα , θεωρω οτι ανάμεσα στις δυο καλυτερα να ειναι υποψήφια η φουρειρα που όλοι μεσα μας ξέρουμε ποσο θα σκυλιάσει για να παει καλα και ποσο θα προωθεί για να φέρει καλη θεση και να κλείσει στόματα. Αναμένω μεσα στις υποψηφιοτητες κατι πολυ καλύτερο και πιο ποιοτικό απο τη φουρειρα , αλλα την προτιμω απο την ταμτα για μια δεύτερη λύση – safe λύση ή λύση ανάγκης στον ελληνικο τελικο . Μια επιλογη σε περίπτωση που δεν υπαρχει κατι καλύτερο , πιο ποιοτικό και πιο διαφορετικο απο την πεπατημένη συνταγή. Απο νεα παιδια φυσικα και προτιμω μελισσες και ντεμυ. Η ντεμυ στην αρχη της καριέρας της είπε καλα και εναλλακτικά και φρέσκα ποπ κομμάτια. Τωρα τελευταια πμως και αυτη το γύρισε στα γλυκερα και χιλιοακουσμενα ποπ που δεν εχουν τύχη στο διαγωνισμο. Ο Οικονομόπουλος Επισης θα ηταν φοβερός με ελληνικη μπαλανταρα επιπέδου ” εξαιτίας σου ” οπως επίσης και ο Σταν ακομα με μπαλάντα με ελληνικο χρώμα επιπέδου ” αν δε μαγαπας”. Ασλανιδου επίσης ενδιαφέρουσα φωνη που θα μαρεσε να τη δω υποψήφια για κατι διαφορετικο. Ζουγανελη επίσης. Παντως σίγουρα δεν ειναι διακαης πόθος των γιουροφαν η ταμτα ( που στην τελικη ήδη δοκίμασε το 2007)! Διακαης πόθος των γιουροφαν ηταν και η σαρλοτ περελι της Σουηδιας και είδαμε που κατέληξε . Η ταμτα δέ, που ντύνεται και σαν κλόουν, τη βλέπω αν ποτε παει να πιάνει τις τελευταίες θέσεις του ημιτελικου.

  52. Επιτέλους κάποια νέα για την ελληνική συμμετοχή. Υπομονή μέχρι την Τετάρτη 4/2/2015 για να μάθουμε συμμετέχοντες και τραγούδια!

  53. θεωρω οτι ο “διακαης ποθος μας” μπορει να ειναι η demy οι υπολοιποι,φουρειρα,ταμπτα κι μελισσες!ας κανουμε ως τη τεταρτη,το πολυ 😀
    καλη μας επιτυχια,με “σωστους” καλλιτεχνες κι ακομα “σωστοτερα” κομματια 😀

  54. Και η ΝΕΡΙΤ ας βιαστεί λιγο. Ήδη ο Τερενς Κουίκ εκανε δηλώσεις για επαναλειτουργία της ΕΡΤ ! Βγάλτε επιτελους την ανακοινωση για να δεσμευτουνε κάποιοι να μην τα γκρεμίσουν ολα και να γίνει αυτος ο ερμος ο ελληνικός τελικος . Εστω απλη ανακοινωση με τη διαδικασια και τα υποψήφια ονόματα μονο! Το τελευταια στιγμη και μάλιστα πριν τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης τι εξυπηρετεί ; Οπως το 2013 οπου το ΔΗΘΕΝ ενδιαφέρον της κρατικής τηλεόρασης για τηλεθεατη του ελληνικου τελικου , την ώθησε στο να ” πετάξει ” το πιο εμπορικο της προϊόν στην ΕΤ1 που μάζευε όλη τη σαβούρα προγράμματα ;; Ξυπνηστε ! Η ΝΕΡΙΤ δεν καθυστερεί γιατι τη νοιαζει μην καεί το θεμα γιουροβιζιον απο τις πολιτικές εξελιξεις ! ΣΙΓΑ !!!! Απλα ειναι κότες γραφειοκράτες που ειδικα στο θεμα γιουροβιζιον που ειναι το θεμα ταμπού , φοβουνται μην τους πει κανας ανώτερος ” μα τι κανετε με τα πανηγύρια ασχολείστε ; ” Κοτουλες απλα. Άμα ηταν για ποδοσφαιράκι , μια χαρα θα τα είχαν ανακοινώσει ολα.

  55. Μετά την κλήρωση, όλα έχουν μπει στην τελική ευθεία προετοιμασίας, προκειμένου να βρεθεί o καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision (θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαΐου
    στην Αυστρία). Είναι η δεύτερη φορά που η εν λόγω χώρα φιλοξενεί τον διαγωνισμό μετά τη νίκη της, το 1966.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές για τον ελληνικό τελικό, αφού θα συζητηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου η βραδιά της επιλογής καλλιτέχνη να γίνει μέσα στον επόμενο μήνα. Μάλιστα μια από τις προτάσεις που έχει πέσει στο τραπέζι είναι αντί για μία δισκογραφική εταιρία, φέτος να είναι περισσότερες εκείνες που θα κάνουν τις προτάσεις τους, ώστε το κοινό να στείλει ως εκπρόσωπο της χώρας εκείνον που θεωρεί καλύτερο. Αν γίνει αυτό, ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος, με τις δισκογραφικές εταιρίες να ρίχνουν τα «δυνατά χαρτιά» τους στη μεγάλη βραδιά.

  56. Όντως!! Με δημοσίευμα της η espresso αναφέρει οσα γραφεις ! Δυνατός τελικος με 4-5 δυνατα ονόματα ! Κατι ´´φαινεται να αλλάζει μάλλον , μακάρι το εύχομαι γιατι απο το 2010 βαρέθηκα τη λογικη της ΕΡΤ και ΝΕΡΙΤ για χαμηλούς τόνους και άγνωστα ονόματα και μέτρια τραγουδια ! Αντε να παμε σε εναν τελικο που δεν θα ξεχωρίζει με τι ζόρι ενα, αλλα θα εχουμε πολλα καλα τραγουδια απο έμπειρους καλλιτεχνες !! Να μην ξέρουμε τι να πρωτοδιαλεξουμε! Κραταω μικρο καλάθι πμως μέχρι την επισημη ανακοινωση !

  57. Σήμερα στις ειδήσεις είπαν ότι το θέμα ΕΡΤ θα το εξετάσουν ξεχωριστά από τους υπόλοιπους δημόσιους τομείς. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα έχουμε θέμα με την συμμετοχή μας. Το άλλο που με απασχολεί είναι ότι ο Τσίπρας από την επόμενη κιόλας μέρα που εκλέχτηκε βαράει κόκκινο συναγερμό στην Ευρώπη και τάσσεται υπέρ της Ρωσίας. Βλέπω φέτος οι eurofan να γιουχάρουν και εμάς εκτός της Ρωσίας…. Αλλά ελπίζω όλα αυτά να μην γίνουν….

  58. Γκάλοπ : αν επαληθευτεί η συμμετοχη όλων των εταιριών , ποιον θα θέλατε να δείτε υποψήφιο και με τι στυλ τραγουδιου με βαση την προσωπική δισκογραφία του καθενός ; Εγω Melisses με κατι σαν το “lonely heart ” ( ανάθεμα σε μανατζερ των μελισσων που το 2010 ενω θα έλεγαν αυτο το τραγουδι στον τελικο , τους αναγκασες να πούνε τον Κινέζο)

    • Malou, professional sinnerz, vegas, kati tetoio 8a 8ela, orees kai oi melises! vare8ika ta idia kai ta idia me Tamtes kai Demy kai Foureira… les kai den exoume allous!

  59. η φουρειρα παντως είναι εκτος, από το σκ μετα το πασχα ξεκινα με τον παντελιδη εμφανισεις στο φαντασια.αρα αδυνατον να παει..

  60. Αν είναι εκτός η Φουρέιρα, το μόνο όνομα που ταιριάζει στην περιγραφή “διακαής πόθος των γιουροφάν” είναι η Demy. Λέτε να γίνει η έκπληξη και να δεχτεί τελικά;

  61. Για μενα η ΝΕΡΙΤ πρεπει να βγαλει ανακοινωση ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. ειναι η καλυτερη συγκυρια. εχει καταλαγιασει το θεμα με τις εκλογες και τη νεα κυβερνηση, περασαν και 4 μερες και δεν εχουν αρχισει οι προγραμματικες δηλωσεις της κυβερνησης και η ψηφιση του ΠτΔ. Οποτε ας βγει η ανακοινωση την παρασκευη, ειναι η καλυτερη χρονικη στιγμη για αυτη την εποχη. Απο εμπορικους καλλιτεχνες, ειμαι ικανοποιημενος αν μεσα ειναι Ντέμυ, Μέλισσες, Γιωργος παπαδόπουλος ή εστω και φουρέιρα (γιατι ισως βρει ενα καλό εμπορικό τραγούδι, δεν ειναι απιθανο)…αλλά θα ήθελα και εναλλακτικές επιλογές τύπου Ασλανίδου, Ειρήνη σκυλακάκη, παναγιώτης Τσακαλάκος, Ραλία χρηστίδου, Ελεωνόρα ζουγανέλη, αδριανα μπάμπαλη, Στέλιος Ρόκκος, Σαμπάνης…. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν θελω να δω παλι μαρτακηδες και ταμτες κτλ….δεν θα δοκιμαζουν ολοι δυο και 3 φορες. Για αναθεση θα ηθελα τρελα να δω ειτε ΠΑΟΛΑ (γνησια και οχι ημιτασιον τυπου ελευθεριου και φουρειρες), ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ και πανω απολα ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ (ποσο κομματαρα το ” δωσε ενα τελος να αρμοζει, κανε μια εξοδο μεγαλη….” ή ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ.

  62. Ακούω τα ονόματα των υποψηφίων και δεν με νοιάζει ιδιαίτερα…Δεν έχετε καταλάβει ότι σημασία έχει το ΤΡΑΓΟΥΔΙ…Πέρσι μια χαρά ήταν τα παιδιά,αλλά με τόσο αδύναμο ποπ τραγουδάκι δεν είχαμε ελπίδες….Ειλικρινά πείτε μου ένα καλό κομμάτι που έχει στείλει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια…Η Eurovision έχει αλλάξει,πλέον αν θέλεις να έχεις στόχους,απαγορεύεται να στέλνεις χαζοχαρούμενα ποπ τραγουδάκια,παλιομοδίτικες μπαλάντες δεκαετίας του 70 και βαλκανοτράγουδα….Προσωπικά θα γούσταρα πάρα πολύ να δω τη Ντέμη να τραγουδά μία ωραία μπαλάντα ή ένα πιο house κομμάτι…Αν στείλουμε πάλι τη Φουρέιρα να χτυπιέται στο πάτωμα χορεύοντας,να τα δίνει όλα,αλλά το τραγούδι να είναι άθλιο και την Ντέμη με ένα από αυτά τα χαζοχαρούμενα τραγούδια για 5χρονα,θα περάσουμε τελικό και μετά θα πατώσουμε….Αν στείλουμε τους Boys and Noise για πρώτη φορά στη ζωή μου ίσως δεν δv καν τον ελληνικό τελικό….Πέρσι είχαμε τις χειρότερες επιλογές…Την Κρυσταλία με ένα παλιομοδίτικο τραγούδι με άθλιους στοίχους,τον Μαρτάκι να τραγουδάει άθλια ένα άθλιο βαλκανοποπ κομμάτι,την Τζοσεφιν να κάνει μια απαράδεκτη εμφάνιση στο τελικό και και τελικά στείλαμε το Rise Up,που απλά ήταν υποφερτό τραγούδι και τα παιδιά είχαν καλή παρουσία….Ελπίζω φέτος να δούμε ένα καλό τραγούδι,ΕΣΤΩ ΕΝΑ!!!!

    • ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. Καλο τραγουδι απο ελλαδα εχω να ακουσω απο την Ανοιξη της Βοσσου, αντε και το μελωδικο τραγουδι των Αντικ το 2001.

      Για φετος το στυλ της Ειρηνης σκυλακακη και της Αρετης Κοσμιδου ή της Βιολετας (σε συμπραξη ή μη με Σταβέντο) ισως να χρειαζονται στον ελληνικο τελικο εννοωντας οτι εχουμε παρουσιασει διαφορετικα και ομορφα τραγουδια.

      • Σκυλακάκη θα μου άρεσε πααααρα πολύ,μακάρι να την έχουν προτείνει,αλλά λίγο δύσκολο μου φαίνεται…Η Αρετή θα είχε πολύ ενδιαφέρον,ακόμα και ένα μέτριο κομμάτι μπορεί να το ανεβάσει με τν ιδιαίτερη φωνή της…Βιολέτα φωνάρα,αλλά δεν μου κολλάει πολύ με Γιουροβίζιον….Από αυτούς που ακούγονται δεν θα ήθελα με τίποτα τη Φουρέιρα,που είναι καλή performer,αλλά φοβάμαι πώς θα της δώσουν απαίσιο βαλκανοποπ τραγουδάκι…Ούτε Μέλισσες,διότι τα συγκροτήματα δεν πάνε καλά συνήθως…Μόνο η Ντέμη μπορεί να κάνει κάτι,αλλά μόνο με δυνατό κομμάτι…Ελπίζω φέτος να έχουν 4 καλές επιλογές για να επιλέξουμε,γιατί πέρσι ήταν όλα χάλια!!!!

  63. Για αρετή Κοσμίδου θα συμφωνήσω . Με την έννοια οτι μια ιδιαίτερη φωνη με μια ιδιαίτερη μπαλάντα θα εκανε τη διαφορα. Τι αίσθηση θα προκαλούσε το κομματι που έγραψε ο Μανώλης Φάμελος για την αρετή !!

  64. Πως θα ήθελα εγώ τα ονόματα του ελληνικού τελικού:
    1. Demy (Μπαλάντα) (ελληνικά ή αγγλικά)
    2. Αρετή Κοσμίδου ή Τάμτα (Μπαλάντα) (αγγλικά)
    3. Στέλιος Λεγάκης (Μπαλάντα) (ελληνικά)
    4. Boys & Noise (ποπ) (ελληνικά)
    5. Μέλισσες (Μπαλάντα ή ρυθμικό) (αγγλικά)

    Νομίζω ο πόθος μου για μια μπαλάντα επιτέλους είναι φανερός….
    ΥΓ. Λέτε να μας κάνει την έκπληξη η Παπαρίζου????

  65. ta onomata pou tha h8ela na einai upopsifia gia ton elliniko teliko einaiii:1.DEMY(me mia agglikh mpalanta me soixeia ellinika) 2.mellisses(me ena tragoudi san to eleges alla sta agglika) 3.eleonora zouganeli(me ena tragoudi san to ”epimonh s” h san to ”ta leme”)..4.areti kosmidou(me tragoudi san to ”let her go”kati tetoio) kai 5.stelios legakis(me mia ksenh h ellinikh mpalanta)…..

    • Καλο το γούστο σου. Συμφωνω με τις επιλογές σου , εχουν μια ποικιλία και συνδυασμό εμπορικοτητας και ποιότητας για να πιάσουμε κοινο αλλα και επιτροπές.

  66. Παντως οπως με νόημα έγραψε ο Γρηγόρης μελας στο newsit , τα χρήματα που απαιτούνται για τη συμμετοχη μας φετος ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ απο τη ΝΕΡΙΤ ( ισως γιαυτο εικάζω εγω οτι βλέπουμε δημοσιεύματα για οργάνωση καλού τελικου με σχετικό ανταγωνισμό και οχι τα περσινά χάλια )

  67. Μερικα σαιτ μιλανε για τα υποψηφια ονοματα του ελληνικου τελικου με τετοιον ενθουσιασμο που μας εξαπτουν την περιεργεια ακομη περισσοτερο. Ευχομαι και ελπιζω να ακουσουμε οντως αξιολογα ονοματα.

  68. Όντως έχει αρχίσει να παλιώνει η νίκη μας στο διαγωνισμό…. Παρόλα αυτά με αξιόλογες εμφανίσεις τις περισσότερες φορές και με πολύ ενέργεια τραβάμε τα βλέμματα στο θεσμό κάθε χρόνο. Η αλήθεια όμως είναι ότι θα ήθελα μέσα στην επόμενη 5ετία να ξανακερδίσουμε… Γιατί είναι κρίμα κάθε χρόνο να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και το βραβείο να το παίρνει μία χώρα που τα προηγούμενα χρόνια ήταν συνέχεια στον πάτο και θα συνεχίσει να βρίσκεται μετά την νίκη της… Βέβαια με αυτά που λέω είναι σαν να εννοώ πως το βραβείο θα πρέπει να το παίρνουν συνέχεια 7-8 χώρες που όντως προσπαθούν κάθε χρόνο για το καλύτερο. Αλλά αν όντως γίνει κάτι τέτοιο θα ανέβει ο πήχης και θα έχουμε έναν καλύτερο διαγωνισμό. Εσείς τι πιστεύατε????

    • Χώρες που προσπαθούν αρκετά σχεδόν κάθε χρόνο:
      1. Ρωσία
      2. Σουηδία
      3. Ελλάδα
      4. Ουκρανία (όμως θα λείπει φέτος)
      5. Αζερμπαϊτζάν
      6. Αρμενία
      7. Ιταλία
      8. Ισλανδία
      9. Ρουμανία

      Χώρες που έχουν κερδίσει σχετικά πρόσφατα αλλά με οι υπόλοιπες συμμετοχές είναι για κλάματα με ελάχιστε εξαιρέσεις:
      1. Φινλανδία
      2. Δανία
      3. Νορβηγία
      4. Γερμανία
      5. Αυστρία
      6. Λιθουανία
      7. Εσθονία( Που και φέτος πάει να γίνει το μεγάλο φαβορί)

    • Ρωσία και Ρουμανία προσπαθούν ενώ Εσθονία,Φινλανδία,Δανία,Νορβηγία και Δανία όχι;;;
      Καλά,τι να πω.Γνώμες είναι αυτές…

    • Είπα με λίγες εξαιρέσεις…
      Η Νορβηγία μπορεί περυσι και πρόπερσι να μπήκε 10αδα (αδικα κιόλας πέρυσι κατά την γνώμη μου) αλλά μετά την νίκη της έπιασε πάτο, μετά δεν μπήκε καν τελικό και μετά τελευταία. Ενώ πριν κερδίσει το 2008 πήρε την 5η θέση… Πριν πάλι τίποτα.

      Η Δανία εξίσου μετά την νίκη της το 2001 μέσα σε 13 χρόνια μπήκε 4 φορές 10αδα και όλες της άλλες φορές πάτος.

  69. Την Demy την εχω δει πολυ προσφατα live,φωνητικα μονο μπαλαντες μπορει να υποστηριξει σε πιο δυνατα-χορευτικα κομματια την λες και παραφωνη και συν το οτι δεν εχει καθολου καλη σκηνικη παρουσια,βγαζει πολυ αμηχανια.Τωρα μαζι με μελισσες νομιζω να ειναι δυσκολο γιατι ανηκουν πλεον στην ιδια εταιρια(πανικ).Απο κομπαλτ ειναι η Σκυλακακη,Βουλγαρακη,Σαμπανης,Μυρωνας,Ελευθεριου.Για την τελευταια αν και το διαβασα καπου το θεωρω απιθανο γιατι η ιδια εχει πει οτι δεν θελει να ξαναπαει συντομα.Απο ολους αυτους εγω προτιμω Σαμπανη ή Μελισσες.Ειδωμεν…

    • Σκυλακάκη μακάρι….Δεν με νοιάζει και να πατώσουμε,αλλά τουλάχιστον να πάμε με ένα καλό τραγούδι!!!!!!

  70. Η Demy με ενα τραγουδι στο στιλ της μπαλάντα αλλά μπορεί να τα παει πολύ καλά όπως το όσο ο κόσμος θα έχει εσένα

  71. Εγώ θα ήθελα για τον ελληνικό τελικό:
    1. Νίκη Πόντε (ρυθμικό) (αγγλικά)
    2. Demy (μπαλάντα) (αγγλικά)
    3. otherview (ρυθμικό) (αγγλικά)
    4. Φουρέιρα (ρυθμικό) (αγγλικά)

  72. από την unversal εγω θα ελεγα την κατερινα λιολιου, εχει φωναρα και ένα καλο ποπ/ροκ κομματι,οχι αυτά που της εχουν δωσει μεχρι τωρα, θα πηγαινε καλα. επισης θα ηθελα και κατι ελληνικο/πολύ ελληνικο.σαν το λουκα χωρις το ραπ!

  73. Το καλό είναι ότι έχουμε αρκετές χώρες που μας στηρίζουν σε αυτόν τον ημιτελικό…βέβαια αυτό το πράγμα σχεδόν κάθε χρόνο οι χώρες της πρώην σοβιετικής ένωσης να πάνε στον ίδιο ημιτελικό πρέπει να αλλάξει νομίζω για να είναι δίκαιο προς τις άλλες χώρες! Χωρίς να θέλω να φανώ κακός…απλά μια παρατήρηση!

  74. 3 ή 4 Μαρτιου θα γινει ο ελληνικος τελικος και 6 είναι οι δισκογραφικες εταιρειες που εχουν συμφωνησει να προτεινουν καλλιτεχνες.λογικα panik,platinum,cobalt,heaven,minos,

  75. Regarding the participants, information say that if not all, significant percentage of them are former participants in Greek national finals, two names will totally surprise you and one will definitely fulfil your Eurovision wishes if you are a true Greek Eurofan. There will be up to 6 participants this year! αυτα γραφει το oikotimes για τους συμμετεχοντες στον τελικο!!

    • Το οποιο Γιώργο μου κανει τοσο πρόχειρο ρεπορτάζ που στην αρχη του άρθρου λεει για 4 υποψήφιους και στη μέση του άρθρου λεει για εώς 6 υποψήφιους. Η αύξηση του αριθμού των υποψηφίων τραγουδιών και εκπροσώπων ειναι το μονο καλο ΑΛΛΑ δεν καταλαβαίνω το κόλλημα της ΝΕΡΙΤ να μην επιτρέπει εώς και 2 καλλιτεχνες απο καθε εταιρία! Θα ειχε άλλωστε πιο σασπένς την βραδια του ελληνικου τελικου να εχουμε 2 γύρους τηλεψηφοφοριας. Στην αρχη να ακούσουμε 12 κομμάτια , μετα το κοινο να περάσει τα 6 επικρατέστερα και να ξαναπουν το τριλεπτο κομματι τους και μετα το κοινο να ψηφίσει νικητή. Αντι για αναδρομές , ο ελληνικός τελικος να διαρκέσει περίπου 2 ωρες και 10 λεπτα και να αφορα κυριως τη φετινη μας συμμετοχη .

  76. ΕΧΩ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ. Μίλησα με σοβαρο δημοσιογράφο στο φεησμπουκ και μου είπε πως ταμτα και φουρειρα ειναι μεσα ! Ε οχι γαμωτο και περίμενα κατι διαφορετικο ! Το χειρότερο ομως ειναι αλλο…μου είπε οτι και τριτο ονομα που ειναι υποψήφιο , εχει ξανακατέβει σε ελληνικο τελικο …. Φοβαμαι να πω το ονομα γιατι θα πάθετε όλοι ΣΟΚ. Αρνητικό.

      • Γιώργο μου δίνεις το ημεηλ σου ; Δεν θελω να μπει εδω ο δημοσιογράφος και να δει οτι ειδικα το τριτο αυτο ονομα το ειπα. Εχω καραφλιασει φιλε. Οι losers των ελληνικών τελικών …

  77. Κάπου διάβασα ότι η Αθηνά Μανουκιάν έγραψε στη σελίδα της το εξής: Bigger surprises are coming soon!Τώρα αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι σχετίζεται με την eurovision αλλά είναι πιθανό.

    • Η φουρειρα τυπικά ανήκει Μίνος αλλα με ιδιότυπη σχεση καθώς ο έξυπνος μανατζερ της, εχει κρατήσει τα δικαιώματα management της στον όμιλο Panik group. Αρα κατεβαίνει με οποια θελει αν και το τυπικά σωστο ειναι να κατέβει με Μίνος αλλα απο Μίνος θελει και η χρυσπα ( εκτός αν αλλαξε παλι εταιρεια ). Η ταμτα εχει Πάει feelgood?

  78. Και πανελιστρια υποψήφια. Εννοούν την σπανου ; Θεέ μου καταστροφή. Η φουρειρα αποσύρει τη συμμετοχη της καθώς ειχε βρει πολυ δυνατο dance track απο αλλοδαπούς δημιουργούς οι οποίοι δε δίνουν τη συναίνεση τους για να το πει στον ελληνικο τελικο !!! Χαμός !!! Μαρτακης και χρυσπα ήθελαν επίσης να κατεβούν αλλα άγνωστο αν τελικα περιληφθησαν στη λίστα των 6. Αυτα έμαθα αλλα οι δημοσιογράφοι ειναι φειδωλοι να μιλήσουν , εχουν εμπάργκο απο ΝΕΡΙΤ !! Χαμός !!!

  79. Τραγικα αυτα τα δυο ονοματα.Αν θελουμε να στειλουμε σκυλαδικο ας στειλουμε την παολα τοτε…

  80. Ο μαρτακης εχει πει μονο μ αναθεση ξανα eurovision αποκλειεται ν θελει ν ξανακατεβει..γ την σπανου ισχύει κ μαλιστα μ την heaven που μολις υπεγραψε…

  81. Για την απόσυρση φουρειρα μου το είπε αλλος δημοσιογράφος απο αντίπαλο σαητ και οχι ο έγκυρος που σας έλεγα πριν . Οποτε ειδικα για φουρειρα κρατήστε επιφύλαξη. Μου είπε για power dance track σπο σουηδικο νορβηγικη ομάδα που δεν το δίνουν το κομματι καθώς υπαρχει θεμα με τα δικαιώματα απο πωλήσεις ( δεν τα βρήκαν με μαντ και ΝΕΡΙΤ σαυτο το θεμα )

    • Μάλιστα μου είπε οτι ηταν τραγουδι πρωτιές κσι το καλύτερο ντανς κομματι που εχει πει η φουρειρα στην καριέρα της.

  82. Εγώ πάλι δεν πιστεύω απολύτως τίποτα μέχρι να βγει η ανακοίνωση. Έχω την εντύπωση ότι βρίσκονται ακόμα στο ψάξιμο. Και πέρσι το oikotimes έλεγε για Αθήνα 2015, και όλοι ξέρουμε τι συνέβη.

    • Απο Σεπτέμβρη κανουν μιτινκς. Ήδη τα ονόματα είχαν πεσει στο τραπέζι απο Δεκέμβρη ! Μικρο αλλαγες γινονται τωρα γιατι κάποιοι δεν ειναι ευχαριστημένοι με τα κομμάτια τους! Μη λες επιπόλαια πραγματα ! Φεβρουάριος μπαίνει και νομίζεις ακομα δεν ξερουν σε τι κομμάτια θα κινηθούν και ποιοι ειναι διατεθειμένοι για υποψηφιότητα ; Φυσικα και ξερουν και φυσικα εχουν βρεθει και τα κομμάτια ! Απλα γ ΝΕΡΙΤ επιμένει στον ανώτατο αριθμό 6 και κάποιοι πρεπει να μείνουν απέξω ! Οι πληροφορίες σημερα ειναι συγκεχυμένες γιατι τις προηγούμενες μερες έγιναν οι πρισθαφαιρεσεις στη λίστα υποψηφίων και κάποιοι δημοσιογράφοι εχουν μεινει στην ενημέρωση που είχαν λιγες μερες πριν !

  83. Ακούγοντας ορισμένα από τα ονόματα που συζητώνται αρχίζω να αμφιβάλλω για την τύχη μας, δεδομένου του ότι ο ημιτελικός μας αν και διάκειται “φιλικα” προς εμάς, όπως έγραψα, αν δεν στείλουμε κάτι καλο εύκολα μπορεί να μας αφήσει εκτός… Με Ταμτα δεν θα έχουμε προκοπή…αλλιώς θα είχε πάει ήδη το 2007…και η Φουρέιρα είναι εκτός..εποχής, διότι το στύλ της σταμάτησε να έχει επιτυχία στη Eurovision το 2009. Αν η Demy είναι υποψήφια θα πρέπει να έχει ένα πολύ καλό κομμάτι, αλλιώς είναι κι αυτή ριψοκίνδυνη. Όσο για τη Χρυσπα έλεος, αφού απέτυχε το 2008 που ήταν στα “ντουζενια” της, 7 χρόνια μετά δεν θα έχει τύχη. Για να πάμε καλά πρέπει να έχουμε ένα έντεχνο κομμάτι, παρεμφερες με του ’11 χωρίς rap όμως. Την pop την έχουμε δοκιμάσει, αρκετές φορες πέτυχε, αλλά μας τελείωσε. Αναμένω ανακοινώσεις ελπίζω ευχαριστες

    • Συμφωνω για την αλλαγη πλεύσης προς το έντεχνο και το διαφορετικο. Ομως δυστυχως η ειρήνη σκυλακακη αλλα και η αρετή Κοσμίδου ειναι σίγουρα εκτός λίστας.

  84. Ρε Κωστή θα μας τρελάνεις, ή δημοσιογράφος είσαι ή τρολ, δεν εξηγείται αλλιώς, πως είναι δυνατόν να σου απαντάνε μόνο εσένα οι δημοσιογράφοι;

  85. Το Oikotimes ανέβασε άρθρο που αναφέρει ότι την άλλη βδομάδα-μάλλον Τετάρτη-θα ανακοινωθούν ονόματα,χώρος και ημερομηνία τελικού(3 ή 4 Μαρτίου).Μάλλον 4 υποψήφιοι(αλλά ίσως και 6),αρκετοί έχουν ξανασυμμετάσχει σε ελληνικούς τελικούς,2 ονόματα έκπληξη και 1 όνομα για το οποίο κάθε Έλληνας eurofan θα χαρεί πολύ.

  86. ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΩ την εξαδα και τους συνθετες (για οσες συμμετοχες εχει κλειδωσει και το τραγουδι). Οι πληροφοριες ειναι εγκυρες και ειναι ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ απο την δημοσιογραφο Πολυκάρπου του Εψιλον. Παθετε το σοκ τωρα:
    1) VEGAS (pop τραγουδι στο στυλ τους)

    2)ΤΑΜΤΑ (κατεληξε σε εθνικ τραγουδι απο Τουρκο συνθετη. πηγε σε ολους τους ελληνες και δεν βρηκε κατι αξιολογο να της αρεσει)

    3)SHAYA (Η εκπληξη ειναι οτι θα πει ΕΘΝΙΚ τραγουδι. Επισης εκπληξη ο συνθετης και στιχουργος που ειναι ΔΑΝΟΙ και ειναι αυτη που εγραψαν το “Only Teardrops” που κερδισε για τη Δανια το διαγωνισμο το 2013.)

    4)DORA PJ (Ειναι η τελικη αποφαση της Heaven και θα κατεβει με εναλλακτικο ποπ-ροκ)

    5) ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ (Η νικητρια του Voice θα συμμετεχει. Το τραγουδι ειναι μπαλαντα. Το εχει γραψει ο συνθετης ΕΥΘΥΒΟΥΛΟΣ που εχει γραψει μπαλαντες και στη μαριαντα πιεριδη.)

    6)Η μονη υποψηφιοτητα που παιζεται. Μαλλον C:REAL. Ολα ρευστα γιατυτη την υποψηφιοτητα.

    Οι πληροφοριες ειναι ΕΓΚΥΡΕΣ και ΑΚΡΙΒΕΙΣ. Καλη μας επιτυχια. εγω προσωπικα εχω αναμεικτα συναισθηματα αλλα για να ειμαι ειλικρινης με τοσα καλα που ακουγα για τα ονοματα περιμενα κατι ακομα πιο δυνατο.

    • Οταν εγω ελεγα οτι η Ταμτα αδυνατει να βρει καλα τραγουδια με χλευαζατε….φατε τα τωρα….

    • Ειμαι πολυ συγκεκριμενος. ακομα και καποιους συνθετες ειπα. ειναι σημερινη πληροφορηση απο πολυ εγκυρη πηρη της δημοσιογραφου Πολυκαρπου του εψιλον.

  87. Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΞΑΔΑ:
    1) VEGAS (pop τραγουδι στο στυλ τους)

    2)ΤΑΜΤΑ (κατεληξε σε εθνικ τραγουδι απο Τουρκο συνθετη. πηγε σε ολους τους ελληνες και δεν βρηκε κατι αξιολογο να της αρεσει)

    3)SHAYA (Η εκπληξη ειναι οτι θα πει ΕΘΝΙΚ τραγουδι. Επισης εκπληξη ο συνθετης και στιχουργος που ειναι ΔΑΝΟΙ και ειναι αυτη που εγραψαν το «Only Teardrops» που κερδισε για τη Δανια το διαγωνισμο το 2013.)

    4)DORA PJ (Ειναι η τελικη αποφαση της Heaven και θα κατεβει με εναλλακτικο ποπ-ροκ)

    5) ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ (Η νικητρια του Voice θα συμμετεχει. Το τραγουδι ειναι μπαλαντα. Το εχει γραψει ο συνθετης ΕΥΘΥΒΟΥΛΟΣ που εχει γραψει μπαλαντες και στη μαριαντα πιεριδη.)

    6)Η μονη υποψηφιοτητα που παιζεται. Μαλλον C:REAL. Ολα ρευστα γιατυτη την υποψηφιοτητα.

    Η ειδηση της εξαδας μεταδοθηκε σαν αποκλειστικο μετα απο σημερινη ενημερωση που ειχε η δημοσιογραφος Πολυκάρπου του Εψιλον.

    • Μάνα μου, αφού έχουν χωρίσει η Μαρία Ελένη με τον Ευθύβουλο. το διάβασα προσφάτως. Θα της γράψει τραούδι για τη Γιουροβίζιον?
      μπερδεγούεϊ ο Ευθύβουλος έγραψε και το Υπάρχει λόγος της Παπαρίζου.

  88. ειλικρινα θελω να δω τα τρανταχτα αυτα ονοματα κι κυριως το “διακαη ποθο”καθε ελληνα eurofan! εγω προσωπικα εχω ως διακαη ποθο την παπαριζου(που δεεεν κι μαλιστα καπακι μετα την περυσινη της συμμετοχη στο melodinfestivalen)και την demy(με καλο κομματι,ισως μια ποπ μπαλαντα,τυπου undo…)….οποιοι αλλοι ειναι υποψηφιοι,μεταξυ των 6,οπως αναφερει το oikotimes,θελω να ακουσω απο αυτους κομματια,παντως απο “μεγαλα”ονοματα που εχουν ξαναδοκιμασει μαλιστα θα ηθελα να δω φουρειρα,μελισσες κι vegas!
    αντε…υπομονη ως τη τεταρτη(αν κι δυσκολο,για εμενα τουλαχιστον,μετρω ηδη αντιστροφα τις μερες!!!)παντως ειλικρινα πωωως ειναι δυνατον εδω μεσα να εχετε ολοι αποκλειστικες πληροφοριες που κανενα αλλο,αξιοπιστο η μη,σαιτ δεν τις εχει αναφερει ποτε….!
    ….ολοι δημοσιογραφοι ειστε;;;;ή κι αν μας δουλευετε…(πιο πιθανο)
    ….αν ομως ειστε δημοσιογραφοι κι εχετε τοσο ζουμερες και “εγκυρες”προπαντων πληροφοριες,νιωθω ενα μηδενικο…. 😛

    • Μπες στο vimeo στη σημερινη εκπομπη ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ και στο αποκλειστικο που εχουν θα ακουσεις και τις 6 υποψηφιοτητες.

      • oκ,το ειδα κι ευχαριστω!!!!αλλα μου κανει εντυπωση που η νεριτ,δεν εχει ανακοινωσει κατι ακομα….

      • η ΝΕΡΙΤ δεν μπορει να βγαλει ανακοινωση γιατι ΤΥΠΙΚΑ εδωσε διορια λεει η πολυκαρπου ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ να κατατεθουν τα τραγουδια. ΑΡΑ ΟΛΑ ΔΕΝΟΥΝ. Γιαυτο γραφτηκε οτι μαλλον τεταρτη θα βγει η ανακοινωση….Ολα δενουν…

  89. Ακουστε στο γιουτιουμπ: Έχεις Αφήσει Εποχή – Μαρία Έλενα Κυριάκου
    Νέο Τραγούδι 2014
    Μουσική Ευθύβουλος Θεοχάρους – Στίχοι Κωνσταντής Χανιώτης

    Εχει ξανατραγουδησει μπαλαντα του Ευθυβουλου η Μαρια Κυριακου αρα μαλλον ευσταθουν οι πληροφοριες της Πολυκάρπου. Ομως διαφωνω με την υποψηφιοτητα καθως η συγκεκριμενη υποψηφια δεν κανει καριερα μετα το παιχνιδι που ελαβε μερος, ενω και η μπαλαντα που μολις ακουσα που της ειχε γραψει περσι ο ευθυβουλος πηγε απατη.

    • Το μετεδωσε σημερα το πρωι στην εκπομπη ¨Με το καλημέρα¨. Μπορεις να δεις και τωρα την σημερινη εκπομπη με το αποκλειστικο στο Vimeo. Η εκπομπη μεταδωθηκε πρωι πρωι και αναφερεται σε εξι υποψηφιοτητες και σε συνθετες των συμμετοχων. Να εβγαλε απο το μυαλο της οτι ειναι και εξι? Ο γρηγορησ μελας του newsit φαινεται να επιβεβαιωνει το ρεπορταζ του εψιλον. Δυστυχως παιδες αυτη ειναι η εξαδα. Ουτε αρετη κοσμιδου, ουτε σκυλακακη, ουτε Ντεμυ, ουτε φουρειρα, ουτε μελισσες. ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ λοιπον το Oikotimes που μιλαγε για ονοματαρες και διακαη ποθο κτλ κτλ

      • Thanks, θα το δω. Πάντως οι Vegas δεν μου κάνουν άσχημη συμμετοχή, δεδομένου ότι έχουν αρκετά hits στο ενεργητικό τους. Ένα τραγούδι σαν το πιο ψηλά δεν θα με ενοχλούσε. Αλλά απαγορεύεται να ραπάρεις, νομίζω, σύμφωνα με τους κανόνες της EBU. Και η Shaya, αν έχει τόσο καλό κομμάτι, γιατί όχι; Όσο για Τάμτα, μυρίζομαι τσιφτετέλι, οπότε όχι. Θα τα δούμε, βέβαια, καλύτερα όταν τα ακούσουμε.

  90. Εγώ θα ήθελα να ξανά δοκιμάσει η Τζωρτζίνα παρόλα αυτά αν πάει η Ντεμυ να πάει με μια μπαλάντα ροκ αφού την φωνή την έχει… Αρετή κοσμιδου καλή πρόταση πιστεύω αλλά μόνο με κιθάρα και την χροιά της ( τύπου big in japan ) καλά πάολα θέλω με τα χίλια αλλά σιγά μην πάει…μμμ Boys and noise με τίποτα…ραπ με τίποτα… Αυτά…Επίσης προτιμώ ένα τραγούδι λίγο πιο ( Χαρούλα )….

  91. συγγνώμη, καμία συμμετοχή από Πάνικ?? πάτε καλά?? Θα είναι υποψήφιοι οι C:Real με το silicon monster που βρήκαν για τραγουδίστρια, την αδερφή της Ίνας Λαζοπούλου??? έλεος.
    Κάποιος εδώ μέσα μας δουλεύει …

    • Μπες στο VIMEO και δες τη σημερινη εκπομπη με τον τιτλο ” με το καλημερα”. Εκει η δημοσιογραφος Πολυκαρπου λεει αποκλειστικα την εξαδα. Κανουμε αρα βασιμη συζητηση και δεν τα βγαζουμε απο τον πωπο μας. Και αυτο το σαητ γιαυτο ειναι για να ανταλλασουμε αποψεις οταν υπαρχει μια εστω βασιμη ενημερωση. Εδω ειπωθηκε η εξαδα στην τηλεοραση και δεν θα σχολιασουμε? Αλλιως μια φορα το χρονο θα μιλαμε, μονο οταν βγαζει επισημη ανακοινωση η νεριτ. Παντως το 6ο ονομα πιστευω δεν θα ειναι η c real και θα ειναι καποιος απο την Πανικ (ισως ομως επειδη η ταμτα αναζητα νεα εταιρια, να εχει ηδη παει στην πανικ)

      • τι είναι το VIMEO?
        τόσο καιρό ακούμε MAD και ΠΑΝΙΚ για άλλη μια χρονιά θα συνεργαστούνε… και τώρα βγαίνει λίστα με ονόματα και δεν υπάρχει ούτε ένας από αυτήν την εταιρεία μέσα? μου εκίνησε τις υποψίες. Συγγνώμη, αν κάνω λάθος. Αλλά την Πολυκάρπου δεν την εμπιστεύομαι και τόσο. Εδώ το Δεκέμβριο στην Λαμπίρη είχε πει “τα μάθατε? η Κρυσταλλία αποχώρησε από τους Otherview” . μιλάμε δεν ξέρει τι της γίνεται!!

      • ελεος. ασε τα σχολιο και μπες vimeo να δεις το αποκλειστικο. σαν το youtube και το dailymotion ειναι και αυτο. ενα γκουγκλ ας εκανες…ημαρτον….

  92. Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΞΑΔΑ:
    1) VEGAS (pop τραγουδι στο στυλ τους)

    2)ΤΑΜΤΑ (κατεληξε σε εθνικ τραγουδι απο Τουρκο συνθετη. πηγε σε ολους τους ελληνες και δεν βρηκε κατι αξιολογο να της αρεσει)

    3)SHAYA (Η εκπληξη ειναι οτι θα πει ΕΘΝΙΚ τραγουδι. Επισης εκπληξη ο συνθετης και στιχουργος που ειναι ΔΑΝΟΙ και ειναι αυτη που εγραψαν το «Only Teardrops» που κερδισε για τη Δανια το διαγωνισμο το 2013.)

    4)DORA PJ (Ειναι η τελικη αποφαση της Heaven και θα κατεβει με εναλλακτικο ποπ-ροκ)

    5) ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ (Η νικητρια του Voice θα συμμετεχει. Το τραγουδι ειναι μπαλαντα. Το εχει γραψει ο συνθετης ΕΥΘΥΒΟΥΛΟΣ που εχει γραψει μπαλαντες και στη μαριαντα πιεριδη.)

    6)Η μονη υποψηφιοτητα που παιζεται. Μαλλον C:REAL. Ολα ρευστα γιατυτη την υποψηφιοτητα.

    Η ειδηση της εξαδας μεταδοθηκε σαν αποκλειστικο μετα απο σημερινη ενημερωση που ειχε η δημοσιογραφος Πολυκάρπου του Εψιλον.
    Αν θελετε να δειτε την εκπομπη, μπειτε στο καναλι του Εψιλον στο vimeo και δειτε τη σημερινη εκπομπη με τον τιτλο “Με το καλημερα”.

  93. Αν αλλαξει καποια συμμετοχη το τραγουδι της τελευταια στιγμη, αυτο μπορει να γινει συμφωνα με το ρεπορταζ του Εψιλον μονο μεχρι την τεταρτη 4-2-2015 οπου ειναι η τελικη διορια της ΝΕΡΙΤ για καταθεση των τραγουδιων.

  94. Λοιπον ολοι εσεις που μπαινετε και δημοσιευετε οτι πληροφορια σας κατεβει πρεπει καποια στιγμη να σταματησετε. Ας περιμενουμε την ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοινωση.

  95. ΩΠΑ όντως ειπώθηκαν όσα λέει ο Κωστής vimeo.com/118109651 πάντως η Σάγια είναι μισή Δανέζα, ίσως έτσι έγινε το κονέ

  96. σκροφ@ Μαρία Έλενα έκλασες την πατρίδα σου που έκανε ολόκληρο Eurovision Project και πας με την Ελλάδα? Γιατί ρε παιδιά μας κλέβετε όλες τις ταλεντάρες και μας μένουν οι δευτεράντζες?? Τιμή και δόξα στην Ήβη Αδάμου, που αποφάσισε να τιμήσει την ιδιαίτερη πατρίδα της, και δεν ενέδωσε στις σειρήνες να πάει με Ελλάδα…

    • ποιος τις κλεβε καλε??? μονες τους ερχονται….. 😛 αχχαχαχα κι μονοι τους…λουκας,σαρμπελ,βισση,ελευθεριου(καλα αυτη γιατι ηρθε ειλικρινα απορω !!!! 😛 )
      …παντως μπραβο στην αδαμου η κυπρος στο θεσμο εχει αναγκη απο δυνατα ονοματα με δυνατα κομματια γιατι τα τελευταια χρονια δυσκολευεται αδικα να προκριθει στο τελικο κι οταν το κανει με αρκετα δυναμικα κι ομορφα κομματια(la la love) κι(life looks better in spring)δεν τα παει τοσο καλα,λογω ελλειψης συμμαχων,πλην της ελλαδας…
      ωστοσο το eurovision project,,που το παρακολουθουσα κι θα τ δω κι τη κυριακη,αν κι πολυ ενδιαφερουσα ιδεα,που δινει τη δυνατοτητα σε οποιον θελει να συμμετεχει,θεωρω οως θα ταν κουραστικο κι χρονοβορο για μια γυναικα με παιδια σαν την κυριακου… 🙂

      • Μάνα μου, όλα αυτά που θωρείς εσύ τόσες εβδομάδες, εγυρίστηκαν σε 3 ημέρες. Δεν ήτανε δα και τόσο δύσκολο να πάει. Γονείς, αδέρφια, πρώην σύζυγο έχει, όλο και κάποιος θα μπορούσε να κρατήσει τους γιόκες της.

      • ξερω καλε οτι ειναι ηδη γυρισμενα,αλλα κι παλι αν ειχε προκριθει στην 6αδα θα επρεπε επι μια εβδομαδα να εκανα δαρκως προβες κλπ κλπ….δε ξερω πως το σκεφτηκε η ιδια,ισως επειδη δεν εχει κι καποια σπουδαια καριερα,αν κι εχει καλη φωνη,κι να θεωρησε οτι πρεπει να προβληθει πρωτα στην ελλαδα να φτιαξει κατι κι επειτα στη κυπρο….ειλικρινα δε ξερω πως το σκεφτηκε…

      • μα για την προβολή το κάνει είναι ξεκάθαρο. Ξέρει ότι με την Ελλάδα μπορεί να πάρει πιο εύκολα μια καλύτερη θέση.

        Λέτε να είχε στείλει το τραγούδι στο ΡΙΚ κι αυτοί το αποκλείσανε? Αυτός ο Άλεξ Παναγή τα έκανε όλα??

  97. αν αυτη ειναι η 6αδα κι δεν γινει καποια αλλαγη της τελευταιας στιγμης,ως τη τεταρτη βασει αυτα τα ονοματα που διαβασα κι τις περογραφες για το καθε κομματι θα ηθελα να δω πολυ τι θα προτεινουν οι vegas(αγαπω σχεδον ολα τα κομμματια τους ειδικα το “πιο ψηλα”κι το “πεδιο μαχης”ειναι ιδιαιτεροι αλλα πολυ σοβεροι σε αυτο που κανουν,για μενα απο αυτα τα ονοματα αυτο ειναι ο”διακαης ποθος”μου,ενας απο τους πολλους,οπως πιστευω κι για αρκετους eurofans) , η shaya(μουσικοσυνθετες του onlyteardrops!!!!η σαγια ειναι μιση δανη,αρα η δανια θα δωωωωσει…πολλα!) και η DORA PJ(,εναλλακτικο ποπ ροκ…ενδιαφερον!η εκπομπη της λαμπιρης εδειξε κι ενα κομματι της κι εμενα μου αρεσε πολυ…ειναι μια πολυ ενδιαφερουσα προταση!)….
    μετα θελω να ακουσω την μπαλαντα της κυριακου,ευχομαι να ειναι δυναμικη με ελληνικα στοιχεια…. τελος οι c:real δεν με ενθουσιασαν σαν ονομα ισως γιατι δεν τους ξερω,αλλα κι παλι η συμμετοχη τους δεν ειναι σιγουρη! η δε ταμπτα,αν παει με τουρκο συνθετη,κι καλο εθνοποπ να εχει θα στηριχθει μονο απο τα βαλκανια κι τις χωρες της ανατολης,,,αλλα ποσο εθνοποπ,τυπου “dum tek tek” κλπ πια?? τα εθνοποπ η ευρωπη δειχνει οτι μετα το 2010 να τα αγνοει…
    συνοψιζοντας ανυπομονω για τις συμμετοχες των:shaya(αν κι λεει εθνικ νομιζω θα εννοει κατι σαν το only teardrops που ειχε καποια εθνικ στοιχεια,ισως το δικο της εχει καποιο ελληνικο,η βαλκανικο οργανο…),vegas(απλα λατρευω!)dora pj(με ενθουσιασε!!!)

    • Συμφωνω μαζι σου οτι πλεον το ενδιαφερον μετατοπιζεται απο την ταμτα και παει κυριως στους Βέγκας και τη Σάγια (αν και ΔΕΝ την ηθελα με εθνικ αλλα με κατι πολυ πρωτοτυπο). Νομιζω καλυτερα να ειχαμε φουρειρα αντι για ταμτα. Οσο για τη Dora pj, ακουσα το σινγκλ που εχει βγαλει με χεβεν και το βρηκα αδιαφορο. Παντως τιποτα τυχαιο τελικα…Η Χεβεν παντα αδιαφορη ηταν για τη γιουροβιζιον. Οταν συμμετειχαν πολλες εταιριες η χεβεν ηταν απουσα. Μονο το 2008 εμφανιστηκε και μετα τιποτα.

      Επισης δεν εχω ελπιδες απο τη Μαρια ελενα κυριακου. Πολυ παγωμενη σαν εικονα, τυποποιημενη καλη φωνη που οι βορειοι εχουν χιλιαδες τετοιες…Και οσο για τον συνθετη της τον ευθυβουλο, εχει πεσει πολυ…μια αθλια μπαλαντα της εχει γραψει και κατι σκυλαδικα στο μακροπουλο και την ευα μιλη εχει γραψει. Το μεγαλο χαρτι ειναι οι Βεγκας φετος και ΔΕΝ πρεπει να μας απογοητευσουν. Η Μελινα τον βεγκας αλλωστε με παμπολες δηλωσεις της εχει πει οτι θελει να μας εκπροσωπησει το γκρουπ της στη γιουροβιζιον, ενω η ιδια ηταν και στιχουργος σε τραγουδι του ελληνικου τελικου 2014 (Εγραψε τους στιχους στο τραγουδι της Ζοζεφίν)

      Για Σάγια ΔΕΝ ειχα ιδεα οτι εχει σχεση με Δανια και μου φανηκε κουφο που απευθυνθηκε στους δημιουργους της Δανεζικης συμμετοχης το 2013.Προβλεπω ομως οτι θα πει κλισε τραγουδακι τελειως στυλ γιουροβιζιον. Αλλωστε η Δανια το 2013 κερδισε γιατι δεν υπηρχε κατι πολυ δυνατο για πρωτια καθως το τραγουδι της ηταν ενα κλασσικο γιουροβιζιονικο εθνικ κομματι επιπεδου παπαριζου. Μονο που η διαφορα ειναι οτι αλλο το 2005 και αλλο το 2013. Για μενα η νικη της δανιας ηταν η πιο παρωχημενη και κερδισε επειδη της το χρωστουσαν. Τετριμμενα εθνικ τραγουδακια τετοια, σπανια θα τα πηγαινουν καλα πλεον. Καλα αν δεν ειχε και τα ψιγματα κελτικης ενορχηστρωσης, στον πατο θα πηγαινε. Σαν συνθεση δεν ελεγε κατι.

    • Άστα μην πολυ-υπολογίζεις σε ψήφους από Δανία αν πάει η Shaya. Δεν πιάνουν πια αυτά. Μόνο αν κάνει δυνατό προμόσιον θα έχετε ελπίδες. Το 12 περιμέναμε 12άρι από τη Βουλγαρία που η μητέρα της Ήβης είναι Βουλγάρα και πήραμε ούτε καν τα 3 μας… μηδέν πόντους από Βουλγαρία.

      • Λιγο εως κσθολου μετράει η καταγωγή αφού και οι δυο δεν εχουν κανει καριέρα στη χωρα καταγωγής τους για να τις ξέρουν σε αντίθεση με την Ελενα Παπαρίζου που ειχε στρωμένη καριέρα στη Σουηδία.
        Παντως Vegas και Shaya μια χαρά μου κάνουν, αρκεί να είναι κσι καλό το τραγούδι

  98. Παιδεία η εξάδα είναι σκάλες ανώτερη απο περσυ και σίγουρα θα υπαρχουν εξαιρετικά κομματια:-)

  99. Σας εύχομαι καλαμαράδες να πάτε με την Τάμτα και το τουρκοτράγουδο της. Έτσι να μάθετε που δεν έχετε αφήσει κυπραίο popstar που να μην τον βάλετε υποψήφιο για Eurovision….!!!

    (μη βρίζετε, αστειεύομαι)

    • καλυτερα απο περσι σιγουρα. Για βεγκας και σαγια μια χαρα. απο κει και περα δεν θα ειχα προβλημα να αφαιρεθει καποιος απο τους υπολοιπους και στη θεση τους να εμπαινε Μελισσες , παπαδοπουλος, αρετη κοσμιδου. Αλλα να δουμε και τραγουδια. Παντως μακαρι οι βεγκας να εχουν καλο ή η σαγια. Ολοι πανω στους βεγκας θα πεσουν. Για ταμτα το εχω πει, καλη φωνη αλλα εκει στην εταιρια της αδυνατουνε να της βρουν κομματια που θα κανουν τη διαφορα. Πχ αν ακουσετε το νεο αλμπουμ της φουρειρα εχει πολλα διαφορετικα και πιο ψαγμενη ποπ κομματια στο στυλ του ανεμος αγαπης.

  100. Πραγματικα.. Ακομα και αληθινη να ειναι η λιστα, ας περιμενουμε μεχρι την τελικη-επισημη ανακοινωση 🙂
    Η αληθεια ειναι πως ουτε και εγω την εμπιστευομαι την Πολυκαρπου :Ρ
    Θελω να ελπιζω πως η Φουρειρα ή η Ντεμυ θα ειναι μεσα στα υποψηφια ονοματα..
    Περιμενουμε λοιπον..

  101. Το 12 που δίνουμε στην Κύπρο μας και μας δίνει 12 αυτό δεν νομιζω να έχει αλλάξει σταθερά και καλά

  102. Προσωπικα περιμένω επίσημες ανακοινώσεις από ΝΕΡΙΤ. Όμως αν ισχύει το line up, τότε, ok τίποτα εντυπωσιακο. Και ποιοί είναι οι ” ευσεβείς πόθοι” ? Η Τάμτα? Και όσο για τους Vegas αν πάνε δεν θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα από το Rise Up.Εχω πει παρά πολλές φορές ότι πρέπει να στείλουμε κάτι “ελληνικό” και δεν πιστεύω πως ένα τέτοιο τραγούδι ταιριάζει στήν Τάμτα ή την Shaya. Ελπίζω να διαψευστώ! Περιμενουμε την Τετάρτη λοιπόν…

  103. Επισης ταμτα και κυριακου ειναι στην ιδια εταιρια.Δεν ειπαν οτι θα ειναι ενας απο καθε εταιρια?

  104. Πάντως αν ισχύει αυτό για τους συνθέτες, ανυπομονώ να ακούσω το τραγούδι της Shaya. Και το only teardrops ήταν έθνικ, αλλά όχι υπερβολικά. Μακάρι να είναι καλό και της Shaya, έχω ήδη υψηλές απαιτήσεις. Όσο για τους Vegas, θυμάστε που είχαν δηλώσει πως αν πήγαιναν Eurovision θα έκαναν περίπατο; Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα.

  105. Παιδιά εγώ δεν είμαι απόλυτα σίγουρη ότι αυτή είναι η εξάδα και θα πάνε με τέτοια τραγούδια. Δεν λέω βέβαια μπορεί να είναι αλήθεια, αλλά θυμάμαι κάθε χρόνο λένε ένα σορό ονόματά, λένε αυτοί είναι οι υποψήφιοι και από όλους όσους λένε ένας άντε το πολύ δύο να είναι αλήθεια. Πάντως δεν βλέπω το όνομα που λένε διακαής πόθο… Αν είναι πάντως αλήθεια:
    1. Vegas: Δεν λέω καλοί αλλά όχι για eurovision κατά την γνώμη μου
    2. Τάμτα: Ή θα είναι πολύ καλή ή χάλια…
    3. SHAYA: Σιγά σιγά χάνεται και δοκιμάζει το τελευταίο της χαρτί εδώ. Ισχύει ότι είπα και για την Τάμτα
    4. Dora: Τι ήρθε πάλι αυτή??? Ακόμα να πάει σπίτι της να πλένει κανα πιάτο???
    5. Μαρία Κυριακού: Η καλύτερη φωνή από όλους, αλλά χρειάζεται καλό τραγούδι
    6. C Real: Που τους θυμήθηκαν? Υπάρχουν ακόμα αυτοί? Ελπίζω να μην ισχύουν οι πληροφορίες

  106. Νομίζω παντως οτι αν τελικα η ταμτα κατέληξε σε Τούρκο ΣΥΝΘΕΤΗ , μάλλον παει για βρουβες. Οκ δεχόμαστε την καταγωγη της αλλα και το τραγουδι απο ξένο ; Τι ελληνικη συμμετοχη εχουμε τοτε ; Μάλλον Τούρκο γεωργιανή συμμετοχη εχουμε

  107. Δεν ξέρω ρε παιδιά… Δύσκολο σας λεω να ναι αλήθεια. Θυμάμαι κάθε χρόνο την Λαμπίρη να μας λέει είτε Φουρέιρα, είτε Βανδή, Demy και ένα σορό άλλους που ούτε συζητήσεις δεν είχαν κάνει. Εγώ πιστεύω πως φέτος θα χουμε Φουρέιρα και Demy και κανα δυο από τα ονόματα που ανέφερε κατά πάσα πιθανότητα Τάμτα και Μαρία κυριακού???

  108. τους πιστευω πολύ τους vegas αλλα εχουμε δει το 11 και το 14 ότι το ραπ στοιχειο στα τραγουδια μας περισσοτερο κακο κανουν παρα καλο.δεν το αγαπανε καθολου οι επιτροπες,μαλλον δεν πρεπει να το ξαναρισκαρουμε….τωρα για ταμτα και σαγια αν δεν ακουσω κομματια δεν μπορω να ξεχωρισω..τεταρτη υπαρχει περιπτωση να ακούσουμε και κομματια ?

    • Πρέπει να σκέφτονται όταν μιλάνε, γιατί έφτασε η ώρα και εμείς που θα τους κρίνουμε, θα έχουμε το δίκιο μας.

  109. Θα τους περιμένουμε στη γωνία χαχαχα μακάρι πάντως να έχουν ωραίο τραγούδι, με την Μελίνα να τραγουδάει περισσότερο, γιατί η ραπ δεν τραβάει.

    • Καλά,μην κλείνεις από τώρα εισιτήριο για την eurovision της Αθήνας.
      Οι Vegas τα τελευταία 2 χρόνια έχουν πέσει αισθητά,το ραπ δεν τραβάει καθόλου στην esc και επίσης τα live τους δεν ειναι πολύ καλά.

  110. Ταμτα και Dora pj ειναι σίγουρα μεσα. Σίγουρο. Οσο για τον Φώτη του oikotimes, ειναι γνωστο οτι λατρεύει ταμτα και γιαυτο την περιγράφει ως το αποθημενο των ” αληθινών ” γιουροφαν για χρονια ! Η ταμτα ειναι πάνω απο δεκαετία στο χώρο.

  111. Παντως ειναι καλο οτι θα ειναι 6 συμμετεχοντες απο διαφορετικες δισκογραφικες εταιριες….Όμως αυτο που εχει σημασια ειναι το τραγουδι,ελπιζω να υπαρχουν 2-3 δυνατα κομματια,με μοντερνο ηχο!!!

    • Θα συμφωνήσω και εγώ. Τις προηγούμενες χρονιές τους ένοιαζε απλά να προμοτάρουν τα νέα τους πρόσωπα και έβαζαν και ένα δύο γνωστούς για να τους δει ο κόσμος. Τώρα που θα ανταγωνιστούν εκτός από τους τραγουδιστές και οι εταιρίες τους ελπίζω να βρουν τραγούδια που θα δώσουν κάτι και οι επιτροπές.

  112. Ελπίζω να μην έχουμε τόσες πολλές συμμετοχές με χάλια τραγούδια ή τελείως βαρετά όπως έγινε με το 2010 και το 2011. Πάλι καλά τότε είχαμε και καλύτερο μπαντζετ και δημιουργήσαμε ατμόσφαιρα….

    • Χάλια είχαμε και τότε, αλλά θυμάμαι που χαίρονταν όλοι επειδή επιτέλους θα έχουμε πάνω από 3-4 επιλογές και όλα ήταν μάπα. Τώρα το 2012 ήταν η πρώτη φορά που θα έκαναν την δουλειά αυτή οι δισκογραφικές και πήγαν να πατήσουν σε πρόχειρα τραγούδια με στοίχους γραμμένους στο πόδι γιατί νόμιζα ακόμα ήμασταν στην εποχή 2000-2008. Αφού κατάλαβαν το λάθος τους πιστεύω ότι βελτίωσαν τα τραγούδια τις άλλες φορές. Όσο για πέρυσι νομίζω πως η Κρυσταλλία ήταν η καλύτερη επιλογή. Δυστυχώς το τραγούδι που στείλαμε ήταν πολύ μονοκόμματο. Ο Μαρτάκης έκανε λάθος επιλογή τραγουδιού και η άλλη δεν είχε φωνή.

      • Η ραπ κατέστρεψε το φοβερό τραγούδι του Λούκα. Παρόλα αυτά στην πίστα της Γερμανίας είχαμε πολύ καλή εμφάνιση που το επισκίασε. Αλλά στον ελληνικό τελικό ήταν απαράδεκτο.

  113. Λοιπόν, αν είναι υποψήφιοι αυτοί οι 6 που λένε ΄έτσι θελω να βγουν

    6: CReal
    5: PJ
    4: Vegas (τους αγαπώ αλλά δεν…)
    3. Μαρία Έλενα Κυριάκου
    2. Shaya
    1. Tamta

    ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ !!!!!!!

  114. Επιτέλους! Μετά απο 5 απορρίψεις στο Δανέζικο Melodi Grand Prix, η Shaya αποφασίζει να στείλει την φετινή απόρριψη της με την Ελλάδα. Ελπίζω να έχει ενα καλό κομμάτι και να σκίσει. Φαντάζεστε………

    12 points from Denmark go to……. Greece!

  115. Παντως η ταμτα ειναι πολυ γνωστη στη Γεωργια και ηταν κ κριτης στο x factor. Αρα αν παει θα εχουμε αρκετους ποντους απο Γεωργια!!!

  116. Oι 2 που εχουν προσπαθησει λογικα ειναι:
    η Ταμτα
    και η Φουρειρα (πριν λιγα χρονια με τον Πυροβολακη)

  117. Είδατε που σας τα έλεγα χτες. Θα καθήσουν όλες οι κουτσομπολίστικες εκπομπές και θα λένε ένα σορό ονόματα. Και τελικά 1 άντε το πολύ 2 να είναι τα σωστά ονόματα. Εγώ προβλέπω:
    1. Τάμτα
    2. Φουρέιρα
    3. Shaya
    4. Μέλισσες ή Vegas
    5. Στλελιος Λεγάκης

  118. Ολοι εσεις που γραφετε ‘ΣΟΚ’, ‘ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ’ και βγαζετε καποια ονοματα..γραψτε απο κατω κ την πηγη που το βρηκατε,για να το διαβασουμε κ μεις..Γιατι κ γω μπορω να πω οτι το BBC λεει οτι θα στειλουμε την Θωδη..ΕΛΕΟΣ!

    • Ο,τι θελω θα ειμαι ρε Φελλε!Λογαριασμο θα σου δωσω;;..Εχω κ αλλες δουλειες να κανω..δεν ειμαι σαν εσενα ολη μερα στο pc μπαινοντας σε Κουτσομπολιστικα site…Aντε να ζεσταινομαστε κ για φετος!

  119. Το γκρουπ είναι σίγουρα οι Vegas, η μία τραγουδίστρια σίγουρα η Τάμτα. Τώρα για τις άλλες δύο, έχει πλάκα να είναι καμία Χρύσπα ξανά. Η τρίτη, πολύ θα το ήθελα να είναι η Demy, η ίδια όμως το θέλει; Οπότε λογικά, εκτός βγαίνει η Μαρία Έλενα και η Dora PJ. Για Shaya παίζει ακόμα. Ο τραγουδιστής, ποιος να είναι; Για να λέει “της γενιάς του”, μόνο ο Stan μου ήρθε στο μυαλό, έχει κι αυτό το ποπ στυλάκι. Δε νομίζω να επιχειρήσει κάποιος πιο λαϊκός…

  120. Ο Σταν νομίζω οτι είχε πει οτι δεν τον ενδιαφέρει η Eurovision ίσως όχι γενικά αλλά περιστασιακά μπορεί να το είπε για τον Οικονομόπουλο χλομό έως απιστευτω τώρα αν η Φουρειρα ξεκινάει περιοδίες απο το Πάσχα δεν θα είναι αυτή οποτε Dora PJ πρεπει να ηταν διαγωνιζόμενη το 2012 η μοιάζει το όνομα με εκείνης και το μπερδευω η Τάμτα ναι ηταν και αυτη υποψηφια μπορούσε η Demy θα ηταν τέλειο να ηταν υποψήφια αλλά μου φαίνεται κάπως δύσκολο αν τελικά δεχτηκε η Shaya ναι γιατί όχι μπορεί να ειναι και αυτή αν όχι η Demy οι Vegas θα μπορούσαν άλλωστε έχουν δηλώσει την επιθυμία τους να πάνε και για τραγουδιστή μήπως σόλο ο Μιχάλης απο τους Stavento οποτε οτι πληροφορίες δίνονται ακόμα είναι αβάσιμες και την Τέταρτη θα μας λυθεί η απορία 🙂

  121. μην κράζετε Vegas. To 2012 δεν είχαν πει ότι θα κάνανε περίπατο στη Eurovision γενικώς. Είχανε πει ότι με το κομμάτι που είχαν ετοιμάσει, θα πέρναγαν εύκολα στον τελικό από τα ημιτελικά.

    Κι αν όντως ισχύει ότι το κομμάτι τους ήταν english version του “Κοντά σου” που μετά το κυκλοφόρησε η Τάμτα, το πιστεύω κι εγώ, στον τελικό θα πέρναγαν. youtube.com/watch?v=YmJ6qPGBto8

  122. Στο σταρ λεει οτι αυτος ο δημοφιλης τραγοιδιστης πετυχημενος της γενιας του συμμετειχε στο παρελθον στον διαγονισμο αλλα οχι σαν τραγουδιστης.

    Λογικα στα φωνητικα. Ποιος να ειναι?

  123. Re paidia to arthro tou star.gr leei oti o tragoudistis exei ksana paei eurovision alla oxi san tragoudistis!!PAEI KAPOU TO MUALO SAS?…..twra oso afora ta aĺla onomata tha einai logika tamta kai foureira!meta gia thn allh nea kopela euxomai na lene thn demy!!kai gia to sugkrotima tha h8ela MELLISES!!

  124. Τον Ηλία Βρεττό του ‘χε κάνει τη χάρη η μεγαλόνησος και τον είχε βάλει φωνητικά στον Κωνσταντίνο και το ‘Έλα έλα’. τώρα δεν ξέρω αν είναι αυτός.

  125. Μην δίνεται τόση σημασία σε αυτά που γράφονται….Ok πάνω κάτω έτσι θα είναι τα πράγματα,αλλά μην αποκλείεται και ορισμένες αλλαγές…Πάντως εγώ ξέρω ότι θα είναι 6 οι διαγωνιζόμενοι,έχει κλείσει εδώ και καιρό αυτό…Όσον αφορά τον γνωστό Έλληνα τραγουδιστή που είχε κάνει φωνητικά στο παρελθόν λογικά αναφέρεται στον ΒΡΕΤΤΟ που ειχε κανει φωνητικα στον Χριστοφορου παλαιοτερα και εχεις επιτυχιες τα τελευταια χρονια!!!!

  126. μαλλον η ντεμυ είναι…η φουρειρα εχει κλεισει μαγαζι από τον απριλιο αρα λογικα δεν θα είναι….πιο πιθανο η ντεμυ! αυτος που ειχε γραψει τ τραγουδι τ λουκα ο γιαννης χριστοδουλοπουος θα μπορουσε να ναι….

  127. Logika oi 3 gunaikes einai Foureira Tamta pou exoun ksanaprospathisei kai Shaya pou fimologountan . Sigrotima metaksu Vegas C.Real Otherview o antras paizei ektos apo fwnitika (Vrettos) na einai kapoios tragoudistis pou simmeteixe san sinthetis/stixourgos !?

    • Ναι αλλά το ρεπορτάζ αναφέρει οτι εχει συμμετάσχει σε παλιότερο διαγωνισμό αλλά οχι ως τραγουδιστής.Μόνο σε Βρεττό πάει το μυαλό μου.

  128. Η Demy και η Χρύσπα(;;;) αποκλείεται να είναι.
    Ταμτα,Φουρέιρα και Shaya αν ισχύει το ρεπορτάζ του star.Συγκρότημα μάλλον οι Vegas.Λιγότερες πιθανότητες οι C REAL.O τραγουδιστής που είναι από τους πιο πετυχημένους της γενιάς του και έχει συμμετάσχει σε παλιότερο διαγωνισμό αλλά όχι ως τραγουδιστής μήπως ειναι ο Βρεττος;Κυπρος 2005 ήταν στα φωνητικά/χορευτικό.

    • Η Φουρέιρα δεν θα είναι σίγουρα…Ταμτα,Shaya σίγουρες,C REAL λογικά,Βρεττός,Μαρία Έλενα Κυριακού και μπορεί η Vegas!!!!

  129. Νομίζω αν δεν κάνω λάθος ο Βρετός ήταν και στα φωνητικά του sarbel. Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι αυτός ήταν και είχε και μία γρίπη λίγες μέρες πριν τον τελικό και λέγαν ότι ο άνθρωπος στα φωνητικά μπορεί να έχει θέμα.

  130. Φουρειρα εκτός. Ντεμυ μεσα με τραγούδι Κοντοπουλου. Το γκρουπ ειναι οι boys and Noize. Συγγνώμη μόνιμα αλλα ήθελα να το γράψω για τους φανς. Γιώργος

  131. Δεν θέλω να ξαναγραψω. Θα ειμαι εδω και μετα την ανακοινωση . Το ξαναλέω και φεύγω: ντεμυ μεσα με καταπληκτικό κομματι απο τον κοντοπουλο. Ταμτα μεσα. Συγκρότημα boiz and Noiz. Ο άνδρας δεν ειναι μεγάλου βεληνεκούς. Η Ντέμη θα παει. Καλο βραδυ σε όλους.

  132. ε με κοντοπουλο θα πηγαινε και σε στοιχους της αδερφης της μαλλον! ένα χανω εσενα να ξαναγραφε καλα θα ταν! Boys and noise? ο παναγια μου! δεν θα σταματησουν να ωηφιζουν οι νοιζερς!

    • Ναι και εγω αυτο φοβαααααμε,θα τους ψηφισουν ολα τα κοριτσακια…Και για μενα ειναι παρα πολυ αταλαντοι….Πρωτη φορα που ελπιζω να μετραει πιο πολυ η κριτικη επιτροπη απτο κοινο…Σημερα ηταν στον Λιαγκα παντως και δεν ειπαν τιποτα….Εχω ακομα τις αμφιβολιες μου αν θα ειναι στον ελληνικο τελικο…

  133. αν ισχυει η συμμετοχη της demy με κομματι(μπαλαντα λογικα)απο κοντοπουλο με μια χωρογραφια απο φωκα χτυπαει 3αδα!!!! παντως ισως να συμμετεχει….αν,ναι σιγουρα θα εχει κατι πολυ δυνατο,εξαλλου οπως ειχε πει,αν θυμαμαι καλα, θα πηγαινε eurovision μονο αν ηξερε πως με το κομματι που εχει μπορει να φερει καλα αποτελεσματα για τη χωρα,ειναι συνειδητοποιημενη!!!
    λετε να ηρθε η χρονια της επιτελους!!!!!?!!
    …..μακαρι να ναι αυτος ο διακαης ποθος για καθε ελληνα φαν,που αναφερει το oikotimes σε αρθρο του!!!(ο δικος μου παντως ειναι!!!) 😀

    • νομιζω πως ποια τα 3-4 απο τα 5 ονοματα ειναι ξεκαθαρα….αρθρο του inews αναφερει πως οι τρεις κοπελες ειναι νεες(αρα κι ταμπτα κι σαγια κι demy)η μια,κι οχι οι δυο,που ελεγαν αλλα αρθρα,εχει ξαναδοκιμασει(ταμπτα)κι οι αλλες δυο εχουν ακουστει παλιοτερα για να μας εκπροσωπησουν(demy,σχεδον καθε χρονο! και σαγια,2011 κι 2013,αν θυμαμαι καλα!)
      το συγκροτημα το αρθρο λεει εχει αρκετες επιτυχιες,ελπιζω να ναι οι vegas και οχι τα ζαβα boys and noiz…και ο τραγουδιστης απο το στοιχειο οτι συμμετειχε αλλα οχι ως τραγουδιστης μονο το βρεττο μπορω να σκεφτω,συν οτι το χαρακτηριζει απο τους πλεον επιτυχημενους της γενιας του….
      ….αντε να ρθει αυτη η ΤΕΤΑΡΤΗ!!! παντως εγω ελπιζω για :demy,shaya,tamta,vegas,βρεττο….(κατι μου λεει πως φετος θα εχουμε το πιο δυνατο ελληνικο τελικο εως τωρα! :D)

  134. ευχομαι να ισχυουν ολα οσα λες! και θεωρω πςω ετσι θα ναι αφου οσα αναφερεις συνδεονται πληρως με ολα τα αρθρα που αναφερονται στα πιθανα ονοματα….αν κι με χαλανε αφανταστα οι αταλαντοι boys and noiz! μα τι γελοιο ονομα! αν ξερεις μπορεις να μας πεις στοιχεια για το κομματι της demy(πχ ποπ,μπαλαντα…ντανσ?στιχος?ελληνικος η αγγλικος?)

  135. Φοβάμαι τις noiser που θα ψηφίζουν πααααρα πολύ και όχι τίποτα αλλο,αλλα ειναι πολυ αταλαντο αυτο το συγκροτημα!!!!

  136. οι αταλαντοι δε νομιζω να πανε ναι εχουν αρκετες-χαζες φανς αλλα καποιες ειναι κι φανς της ντεμυ,η οποια ειναι στο χωρο περισσοτερο κι εχει σαφως περισσοτερους φανς απο οτι εκεινοι….(στο facebook οι μεν εχουν σχεδον 50.000φανς ενω εκεινη 100+….)
    κι εξαλλου αρκετες φανς τους δε θα παρακολουθησουν καν τον τελικο,συν οτι αν ειναι μπαλαντα δυνατη απο κοντοπουλο η demy εχει κερδισει την επιτροπη ενω οι αλλοι με το ζορι να βγουν 3οι στην επιτροπη…
    με δυο λογια θεωρω πως αν τη τεταρτη δουμε “demy”πρεπει να ειμαστε σιγουροι πως πρωτον θα χει εξαιρετικο κομματι,για να συμμετεχει,αλλωστε εχει δηλωσει πως θα πηγαινε μονο αν ηταν τελειως σιγουρη για το κομματι και δευτερον πως εκεινη θα ‘ναι η επομενη εκπροσωπος μας!!! 😀

    • Το θέμα είναι να έχει καλό κομμάτι,γιατί αν τη στείλουμε με μαλακία,τότε θα τη χαντακώσουμε…Ελπίζω να είναι μία καλή μπαλάντα,αλλά με λίγο μοντέρνο ήχο,διότι ο Κοντόπουλος έχει μία μανιέρα…

      • αν ειναι βλακεια το κομματι δε νομιζω να κατεβαινε καν,εξαλλου οπως προ ειπα,καποτε που τη ρωταγαν αν θα συμμετειχε ποτε,απαντησε πως θα το εκανε μονο αν ηξερε πως με αυτο που εχει μπορει να φερει στη χωρα ενα καλο αποτελεσμα 🙂

  137. Καλυτερα να περιμενουμε μεχρι την τεταρτη και να μην κανουμε προβλεψεις γιατι μπορει να μην ισχυουν και να απογοητευτουμε.

    Παντως μακαρι να ισχυει για την demy…..!!!!!

  138. ναι αυτό με τις εταιρειες ισχυει…εκτος αν δεν υπαρχει ο περιορισμος για ένα μονο υποψηφιο αφου όπως φαινεται η heaven δεν θα στειλει…μακαρι παντως να είναι δυνατα ονόματα για να αποκτησει ενδιαφερον και ο ελληνικος τελικος.

  139. Χωρίς να έχω σκοπό να αμφισβητήσω κανέναν και το ξεκαθαρίζω η άποψη μου είναι ότι μέχρι να ανακοινωθούν επίσημα τα ονόματα ας είμαστε καλύτερα λίγο επιφυλακτικοί. Σίγουρα θα είναι ένας τελικός ανώτερος των προηγούμενων αλλά πιστευω ότι όλο και κάποιος απο τα ονόματα θα είναι απέξω γιατί αυτές τις μέρες έχουμε ακούσει πολλές φήμες και ή θα αληθευει μία και μόνο ή καμία. Οπότε αναμονή

  140. Αν πράγματι είναι η Demy μέσα, δεν με χαλάει καθόλου να μην γίνει καν ελληνικός τελικός και να έχουμε απευθείας ανάθεση (έτσι αποφεύγονται και τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις-boys noise). Ας παρουσιάσει σε μία εκπομπή το κομμάτι της και καλή τύχη, δεν χρειάζονται πολλά πολλά. Αλλά ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι μέσα, μακάρι, μόνο αν δω επίσημες ανακοινώσεις θα βεβαιωθώ.

  141. Η Ντεμυ ειναι αδυναμη φωνητικα,την εχω ακουσει live αλλα και σε βιντεακια στο youtube,δυο λεπτα τραγουδαει και τις κοβεται η ανασα χωρις καν να χορευει.Τι να πω…Βεβαια στην eurovision λογικα θα ειχει 3-4 φωνητικα απο πισω.Τωρα αν κατεβει και η Shaya εγω την προτιμω ,ειναι κλασεις ανωτερη φωνητικα και λογικα θα κατεβουν με παρομοιο τραγουδι.Επισης αν παρει τη eurovision το mad λογικο δεν ειναι να εχουν μια αλλη μεταχειρηση η συμμετοχες της panik?

  142. tromeros ntoros gia demy alla sigoura kaluterh apo foureira pou eixan lussa3ei. prosopika 8elw na uparxi poikilia tragoudiwn kai na min einai px ola pop h dance komatia. afou fetos 8a exoume mexri 6 sumetoxes, perimenw kati kalo!

  143. Παιδιά να πω και εγώ την γνώμη μου… Μακάρι να είναι η Demy ανάμεσα στους υποψήφιους, αλλά μην ξεχνάμε ότι το τραγούδι παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο… Για αυτό ας περιμένουμε τα τραγούδια και μετά βλέπουμε… Νομίζω πως οι BoyzNNoize δεν θα είναι και μέσα στην λίστα των διαγωνιζομένων γιατί πρώτον δεν έχουν καμία επιτυχία στο ευρύτερο κοινό γιατί νομίζω το oikotimes είπε ότι έχουν και κάποιες επιτυχίες που λογικά δεν θα έγιναν όλες σε έναν-δύο χρόνια.. Το συγκρότημα των 3 αγοριών είναι σχετικά καινούργιο όποτε… Και δεν είμαι και σίγουρος για τον Ηλία Βρεττό… Πάντως η λίστα οποία και να είναι αυτή γιατί εντάξει φήμες-φήμες αλλά πιστεύω ότι κάποια ονόματα που αναφέρθηκαν θα είναι σίγουρα μέσα… Αυτά κατά την γνώμη μου… Σε αναμονή μέχρι την Τετάρτη λοιπόν!!!

  144. Σημασία έχει το τραγούδι…..Πάντως η Ντέμυ δεν νομίζω να είναι,πολύ δύσκολο μου φαίνεται….

  145. Όποιοι και να είναι υποψήφιοι μακάρι να έχουν καλά τραγούδια που θα υποστηριχτούν και από κοινό και από επιτροπή. Αυτά τίποτα άλλο. Και οι Boys & Noise να πάνε, που δεν τους πολύ θέλω, αν έχουν καλό τραγούδι…. καλοτάξιδοι. Αυτό ρε παιδιά, να έχουμε καλό τραγούδι αυτό μετράει. Ειδικά φέτος που μέχρι τώρα δεν έχουν ακουστεί τραγουδάρες. Βέβαια δεν έχουν βγάλει τραγούδι οι δυνατές χώρες αλλά φέτος το πιστεύω πως αν έχουμε καλό τραγούδι θα μπορέσουμε να χτυπήσουμε 3άδα.

  146. Με τίποτα δεν θα είναι η Ντεμυ,μην κάνετε όνειρα…Πρώτα απόλα σιγά μην δεχόταν να διαγωνιστεί η Ντέμυ,με τραγούδι του Κοντοπουλου…Θα τη στελναν απευθειας,το ίδιο και η Φουρειρα…Η Ταμτα είναι πεσμενη τα τελευταια 2 χρονια,το ιδιο και η Shaya,δεν εχουν τιποτα να χασουν,αρα λογικα θα ειναι….Οι Boys and Noyse πολύ αμφιβάλλω ότι θα είναι,πάνε πολύ καλά δεν έχουν λόγο να ρισκάρουν με τη Γιουροβιζιον….Μην ακουτε αυτα που γραφονται εδω,τα περισσοτερα μαλακιες ειναι!!!!

    • Μα και η Παπαρίζου την πρωτη φορά βγήκε 3 και μετα 1 και περσυ με την Σουηδία πήγε αλλά δεν περασε στην εκπροσωπηση της χωρας και έχει και μεγάλη καριέρα δεν είναι κανόνας 🙂

  147. Καλα αν το συγκροτημα ειναι οι boys n noise που μαλλον λογω φαν κλαμπ θα πανε θα βγω δημοσια να πω πως ντρεπομαι που ειμαι ελληνας…που καταντησαμε…

  148. Ολοι αυτοι που λετε οτι σημασια εχει το τραγουδι…Πιστευετε οτι με τα ονοματα που γραφετε θα εχουμε καλο τραγουδι;;..Παλι κλασσικο φθηνοποπ βλεπω κ μαλλον παλι στη δεξια στηλη του πινακα θα ειμαστε.

  149. ”οι καλλιτέχνες που θα διαγωνιστούν θα είναι, κατά πάσα πιθανότητα, πέντε. Πρόκειται για τρεις νεαρές τραγουδίστριες, έναν δημοφιλή τραγουδιστή και ένα γνωστό συγκρότημα, ενώ, η αποκάλυψή τους στο κοινό θα γίνει, πιθανότατα, την προσεχή Τετάρτη. Και οι τρεις τραγουδίστριες έχουν ακουστεί στο παρελθόν για την Eurovision και, μάλιστα, οι δύο έχουν προσπαθήσει να μας εκπροσωπήσουν στο παρελθόν, το συγκρότημα μετρά αρκετές επιτυχίες και ο τραγουδιστής είναι από τους πλέον επιτυχημένους της γενιάς του εδώ και πολλά χρόνια και συμμετείχε σε παλιότερο διαγωνισμό, όχι όμως ως τραγουδιστής.”

    αν δεν ειναι μεσα η Demy τοτε ποια???

    • isws.. afou leei oti oi 2 exoun 3anaprospa8isei borei na einai opoiadipote apo tamta, foureira, valadw trufwnos, nikki ponte, antigoni psixramh, thomai apergi.. twra h allh p den leei oti exei prospa8isei borei na einai h demy. alla kai pali eikasies einai auta!

  150. Κοίτα να κατεβάσεις λίγο τους τόνους και το ύφος σου. Η Demy θα μπορούσε να έχει απευθείας ανάθεση, δεδομένου ότι έχει δηλώσει πως θα πάει Eurovision μόνο με το κατάλληλο κομμάτι, αν είναι και του Κοντόπουλου ακόμα καλύτερα, ο άνθρωπος κάθε φορά που γράφει βρίσκεται στο top 10. Συν το ότι γλυτώνουμε ελληνικούς τελικούς-παρωδίες σαν του 2012 και σχεδόν όλους των τελευταίων ετών, που ήταν προχειροστημένοι. Δηλαδή θα είσαι ευχαριστημένος αν δημιουργήσουν έναν τελικό με σκοπό να στείλουν π.χ. την Demy και την βάλουν να αναμετρηθεί με 4 κατώτερα τραγούδια; Θα πιστεύεις τότε ότι το κοινό αποφάσισε; Όσο για την κριτική σου για τα “ονόματα”, πες μου, πότε η Ελλάδα είχε τεράστια φήμη για την μουσική της βιομηχανία; Ακόμα και η Παπαρίζου δυστυχώς δεν κατάφερε να κάνει κάτι το ιδιαίτερο στη Σουηδία. Η Αγγλία που έχει και καλλιτέχνες και φήμη, και δεν έχει μπουζούκια, βλέπουμε τι επιλογές κάνει και τι θέσεις παίρνει. Οπότε μην κάνεις τον ειδήμονα χωρίς να είσαι.

  151. Η Ντεμυ μονο με απευθείας ανάθεση θα πήγαινε..Σιγα μην κατσει να διαγωνιστεί με τραγουδι του Κοντοπουλου,που εχει μονο επιτυχιες στο θεσμο…Θα ηταν μεγαλη προσβολη….Τι δεν καταλαβαίνεται????Ουτε η Φουρειρα ουτε η Ντεμυ θα ειναι,ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΝΕΙΡΑ…Ταμτα,Shaya,Βρεττος,Μαρια Ελενα Κυριακου και ενα συγκρότημα,που ουτε η Vegas,ουτε οι Boys and Noise θα ειναι….

    • Δεν το λεω τοσο για το Κοντοπουλου,αλλα για τη Ντεμη,που αυτη τη στιγμη ειναι μεγαλυτερο ονομα απο αυτους που θα εχει αντιπαλους…Αλλα ετσι και αλλιως δεν θα ειναι στον τελικο,τσαμπα το συζηταμε,για το γραφω κατι ξερω….

    • Δεν το λεω τοσο για το Κοντοπουλου,αλλα για τη Ντεμη,που αυτη τη στιγμη ειναι μεγαλυτερο ονομα απο αυτους που θα εχει αντιπαλους…Αλλα ετσι και αλλιως δεν θα ειναι στον τελικο,τσαμπα το συζηταμε,για να το γραφω κατι ξερω….

  152. Μπορεί να μην είναι αλλά αν είναι δεν είναι ψωνιο η Demy για να κανει την ντίβα οτι αυτή είναι και αλλη δεν είναι και να κανει την ντιβα και να θελει να παει μονο με αναθεση και αυτο ειναι δεν ειναι φέτος

  153. Αν ειναι υποψηφια η Demi θα τη ψηφισω χωρις δευτερη σκεψη. Φετος πρεπει να παμε με χαμηλους τονους (δηλαδη με μια δυναμικη μπαλαντα) τα ποπ χορευτικα ειδαμε που μας εφτασαν.

  154. Παιδιά εγώ νομίζω ότι από γυναίκες θα είναι η Τάμτα, η Θωμαή Απέργη, η Shaya, το συγκρότημα οι C Real και άντρας ο Βρεττός! Κατά την γνώμη μου μόνο η Τάμτα και η Shaya αξίζουν…Αλλά θα διαλέξω Τάμτα γιατί είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε ποπ στην Ελλάδα…έχει φωνάρα, δεκάδες επιτυχίες στο ενεργητικό της, είναι πανέμορφη, έχει κίνηση, στυλ και με ένα ωραίο τραγούδι έχουμε πολλές πιθανότητες μετά από ακριβώς 10 χρόνια να ξαναβγούμε πρώτοι…Έχουμε και ένα 12αρι από την Γεωργία που η Τάμτα είναι πασίγνωστη και πολύ αγαπητή!

  155. Συμφωνω με τον παναγιωτη για ταμτα! Θα εχουμε 12 απο γεωργια σιγουρα!!!! Και απο κυπρο, κατι απο αλβανια κλπ…. αρα εχουμε ελπιδες για 10αδα ξανα. Αρκει φυσικα να εχει καλο τραγουδι.

  156. Να είστε σίγουρη η επιτροπή δεν θα τους αφήσει να πάρουν το εισιτήριο για Βιέννη θα δουν οτι δεν κανουν και θα τους απορρίψουν!

  157. Συμφωνω απολυτα!!Δυστηχως ετσι ειναι…και δεν αφορα μονο το συγκεκριμενο συγκροτημα,αλλα κ αλλους ‘καλλιτεχνες’..Σε περιπτωση που ειναι υποψηφιοι φοβαμαι πως οι 15χρονες θα αγορασουν τουλαχιστον 20 καρτες για να τους ψηφισουν..τραγικα πραγματα!!

  158. loipon oloi 3eroume oti den einai kai oi tromeres fwnes, auto de simenei oti prepei na tous krinoun me toso akraio tropo. se ligo 8a mas peite oti einai kai o diavolos o idios 😛 epishs de 8ewrw oti ta mikrotera paidia einai ”anoa” opws grafetai sunexws otan prokeitai gia fans pop sugrotimatwn/tragoudistwn kuriws kai mou th dinei pou parousiazontai etsi apo megaluterous ”wrimous”. uparxei dustuxws mia apa3iwsh genika sthn atmosfaira otan lene ”ta 15xrona kanoun etsi ta 15xrona kanoun alliws”. borei se mia fash ths zwhs tous na 8eloun na akousoun auto to eidos mousikhs kai se mia allh kapoio allo. toso tromero einai pia?

  159. ΤΗΝ ΘΩΜΑΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? αν το άρθρο ισχυει τότε είναι μια απ τις 2 που ξαναπροσπαθησαν, φουρειρα δε παιζει…. Καλα οσο για τους boys and noice απλα δειτε ενα live τους στο YouTube….. ειναι τρομακτικα εκτος τονου σε καθε κομμάτι τους…

  160. Παιδιά έκλεισε η Απέργη για την Panik. Οπότε αν κάθε εταιρία προτείνει από έναν…. πάει η ντέμυ. Και του χρόνου. Και νομίζω ότι τα άρθρα περί τραγουδίστριας που θέλουν οι έλληνες eurofan αναφέρεται στην τάμτα.

  161. Η Απεργη ειναι και αντιπαθεστατη…Τη θυμαμαι στο Familiar,που ολο τσαντιζοταν με τους βαθμους….Και φωνη μετριοτατη εχει….Ελεος με τη PANIK,δεν επρεπε καν να τις δινουν το δικαιωμα να στελνει εκπρόσωπο μετα τις τελευταιες αποτυχιες….Στηρίζω Ταμτα και Shaya!!!!!!

  162. e, borei to sugrotima na einai oi vegas telika. alla diafwnw me thn apeu8eias ana8esh. o kosmos prepei na exei epiloges! apo kei kai pera, o,ti de sou aresei den to psifizeis

  163. Προφανως η Φουρειρα δεν θα ειναι. Γιατι απο panik ειναι η Απεργη και λογικα απο την EMI η Ταμτα. Ευχομαι τελικα η EMI να εχει επιλεξει την Φουρειρα κ οχι την Ταμτα.

  164. επομένως το παιδι που ελεγε για ταμτα, φουρειρα και μια παλια υποψηφια που θα καραφλιάζαμε ειχε δικιο…μα την απεργη??

  165. είναι obvious ότι Θωμαή και Ζοζεφίν κάποιο boyfriend έχουν στην εταιρεια αυτή και τις επιβάλλει.
    ευτυχως γλιτωσαμε τη Ζοζεφίνα που δεν βγάζει μια νότα σωστή. τουλάχιστον η Θωμαή μπορεί να πλασαριστεί ως ποιοτική. παιθκιά το τραγούδι έχει σημασία, ας έχει η Θωμαϊς τραγουδάρα τύπου Caro Emerald κι ας παει.

  166. ναι ας κάνει ανοιχτό τελικό η νΕΡιΤ για να πήξετε στις συμμετοχές Ελίνα Κωνσταντοπούλου, Σοφία Αρβανίτη και Σαμπρίνα. Η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στο Ε θα γίνει η greek Eurovision. Θα παρακαλάτε μήπως δεήσει και στείλει κομμάτι όνομα τύπου Αντίκ για να ξελασπώσετε.

    Ο κλειστός τελικός, έχει μειονεκτήματα, αλλά εξασφαλίζει κι ένα επίπεδο. Απλώς χρειάζεται όποιος είναι επικεφαλής του project να μην είναι κολλημένος, στενόμυαλος και να επιδιώκει οι εταιρείες να του δίνουν ότι καλύτερο.

    • Συμφωνώ, οι πολλές συμμετοχές δεν διασφαλίζουν σε καμία περίπτωση το καλό επίπεδο των τραγουδιών, αντιθέτως μάλιστα. Το έχουμε δει, άλλωστε, σε εθνικούς τελικούς αρκετών χωρών. Και δεν μιλάω για shows όπως το Melodifestivalen, εκεί γίνεται προσεκτική επιλογή, αλλά για ανοιχτούς τελικούς χωρών που δεν έχουν μεγάλη μουσική βιομηχανία. Οπότε, ας περιμένουμε να ακούσουμε τα τραγούδια, αν κι έχω την αίσθηση ότι όλοι δουλεύουν για την Τάμτα φέτος.

    • Πριν το 2001 μήπως θυμάσαι τι γινόταν; Εγώ ξέρω ότι η Ελλάδα πήρε τα πάνω της και κατέληγε κάθε χρόνο στο top 10, με κλειστούς τελικούς ή απευθείας αναθέσεις. Κι έγινε μία από τις πιο επιτυχημένες χώρες στον διαγωνισμό από το 2004. Το να γίνει ένας ανοιχτός τελικός με πενήντα τραγούδια σαβούρες, με μικρή πιθανότητα να τύχει ένα καλό τραγούδι (μετά από πόσους “ανοιχτούς” τελικούς έτυχαν οι Antique;), δεν μου λέει τίποτα. Βέβαια και οι κλειστοί τελικοί δεν διασφαλίζουν ότι θα ακούσουμε “κομματάρες”, αλλά αυτό εξαρτάται και από την διάθεση που έχουν οι διακογραφικές να προσπαθήσουν. Γενικά παρατηρώ μια γενικότερη κρίση στην ελληνική διακογραφία τα τελευταία χρόνια, τα καλά τραγούδια είναι πιο σπάνια, ενώ το international ρεπερτόριο κερδίζει έδαφος. Είναι πολύ εύκολο να κατηγορούμε συνέχεια την ΕΡΤ, τη ΝΕΡΙΤ, όποιον φορέα τέλος πάντων, αλλά ας σκεφτούμε πως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Ας μην είμαστε αχάριστοι, κάθε χρόνο είμαστε τελικό συνήθως με καλές θέσεις. Κάποιες χώρες δεν έχουν αντίστοιχα καλά αποτελέσματα, αλλά δεν γκρινιάζουν συνεχώς, ετοιμάζουν απλά την επόμενή τους συμμετοχή. Δεν χάθηκε κι ο κόσμος με μία κακή θέση.

  167. Όλα παίζουν ρολο και η φωνη και το τραγούδι και η κίνηση όλα πρέπει να βρουν κάποιον που να έχει όλο το πακέτο

  168. Η καλύτερη περίπτωση για εμας είναι Σαγια Τάμτα (αν και θέλω Demy)Vegas η μέλισσες αλλά νομίζω οτι οι boys and noise είναι στην ίδια δισκογραφικη με την Απέργη αρα γλιτωνουμε boys and noise;

  169. Το oikotimes γραφει για θωμαη Απεργη και Διονυση Σχοινα , απο PANIK και SPICY , αντιστοιχα , αν και δεν ειναι σιγουρη η συμμετοχη τους , καθως θα αξιολογηθουν αυριο στο συμβουλιο της ΝΕΡΙΤ με το ΜAD.
    Οσο περνανε οι μερες το επιπεδο πεφτει , εκει που μιλουσαμε για Demy, Tamta, Shaya, Vegas, Κυριακου κτλπ , εχουμε καταληξει στην σχετικα καλη , αλλα οχι με προοπτικες Απεργη και στον αγαπημενο , αλλα ακαταλληλο για eurovision Σχοινα… τουλαχιστον ας ειναι 5-6 συμμετοχες , γιατι αν ειναι 4 και οι 2 ειναι αυτες
    …Βλεπω να καταληγουμε στο ιδιο χαμηλο επιπεδο με τα 3-4 τελευταια χρονια…

  170. Απαπα τι ειναι αυτο το φετινο?? Κανενας απ τους τραγουδιστες δν με ενθουσιασε αλλα να περιμενομε να δουμε κ τα τραγουδια… αν δν εχει κανενα τραγουδι ελληνικο στοιχειο… τν εχουμε βαψει,,, κι επισης η Ελλαδα θα εμφανιστει πρωτη στον ημιτελικο?? δν ξερω αλλα προσωπικα δν μ ακουγεται καλο γτ ο κοσμος κατα τη γνωμη μ τα πρωτα τραγουδια δν του μενουν…

  171. η Θωμαϊδα θα βγει. η Πάνικ έχει τα μέσα να υπερκεράσει όλες τις άλλες εταιρείες γι’αυτό δεν κατεβαίνει η Τάμταμ. δεν είναι θέμα το τραγούδι.

  172. έτσι το γράψα το παραπάνω να το παίξω insider σαν τον Doody_D πιο πάνω. Όλα είναι ανοιχτά, προβλέπω Κύπρια ερμηνεύτρια για Ελλάδα πάλι, αν ισχύουν αυτά για την Μαρία Έλενα. Τη Λιόλιου 80% με 20% την είχε πάρει.

  173. Παιδια ηρεμηστε. Καθε χρονο τα ιδια ονοματα ακουγονται και στο τελος γινεται το μπαμ και θα δουμε αδερφους ξαδερφες μαμαδες και γιαγιαδες γνωστων τραγουδιστριων και οχι τους ιδιους.

  174. Greek national broadcaster NERIT will reveal the names of the competing acts in the 2015 Greek Eurovision national final on Thursday 5 February. ESCToday has learned that 4-5 artists will compete for the golden ticket to Vienna, next month when Greece will select its Eurovision entry for Wien! The national final is scheduled to be held in Athens either on the 03 or 04 March. The venue is yet to be determined and will be announced in due course. NERIT will reveal more details regarding its 2015 Eurovision national final, format and competing candidates on 5 February.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ