ΚΥΠΡΟΣ: Απόψε ο 2ος ημιτελικός! Τα αποτελέσματα!

Ο δεύτερος ημιτελικός της Κυπριακής επιλογής τραγουδιού για την επερχόμενη 60η Eurovision, το λεγόμενο Eurochallenge, θα μεταδοθεί απόψε στις 22:20 από το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου καθώς και το αντίστοιχο δορυφορικό του πρόγραμμα. Σε αυτόν θα λάβουν μέρος τα 10 τραγούδια που περάσαν σε αυτήντη φάση από τον 1ο ημιτελικό, τα οποία θα παρουσιαστούν μπροστά στην εξαμελή επιτροπή που αποτελείται από τους Άλεξ Παναγή, Τάσο Τρύφωνος, Έλενα Πατρόκλου, Δημήτρη Κοντόπουλο, Christer Bjorkman και Δέσποινα Ολυμπίου. Η επιτροπή και πάλι μόνον αυτή μετά το τέλος της παρουσίασης θα αποφασίσει ποια 6 τραγούδια θα περάσουν στον Τελικό που θα γίνει στη 1 Φεβρουαρίου και από όπου θα αναδειχθεί η 32η συμμετοχήτης Κύπρου στο διαγωνισμό τραγουδιού.

Το σόου θα μεταδοθεί από το ΡΙΚ και RIK sat, στις 22:20 ώρα Ελλάδας και διαδικτυακά εδώ.

Η λίστα με τα 10 τραγούδια του 2ου ημιτελικού είναι η εξής (πατώντας επάνω στους τίτλους μπορείτε να τα ακούσετε):

Said it all before – Πιέρος Κέζου
Beat of my heart – Ιωάννα Πρωτόπαπα
Magic – Doody
Δειλά δεν αγαπώ – Χάρις Σάββα, Νέαρχος Ευαγγέλου
Μείνε – Χρίστος Ριαλάς
One thing I should have done – Giannis Karagiannis
Shine – Minus One
Stone in a river – Hovig Demirjian
Without your love – Παναγιώτης Κουφογιάννης
In these arms – Χριστίνα Τσελέπου

Μετά το τελος της παρουσίασης των 10 τραγουδιών η κριτική επιτροπή ψήφισε και έδωσε το εισιτήριο για τον Τελικό της 1ης Φλεβαρη τα εξής 6:

Magic – Doody
Δειλά δεν αγαπώ – Χάρις Σάββα, Νέαρχος Ευαγγέλου
One thing I should have done – Giannis Karagiannis
Shine – Minus One
Stone in a river – Hovig Demirjian
Without your love – Παναγιώτης Κουφογιάννης

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ανοίξανε οι γραμμές για το κοινό όπου μπορεί να ψηφίσει υο αγαπημένο του τραγούδι έως τη βραδιά του Τελικού.

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

103 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα τραγούδια που θέλω να περάσουν με σεορσ προτίμησης:
    1.Beat of my heart
    2.One thing I Should have done
    3.Δειλά δεν αγαπώ
    4.Magic
    5.Said it all before
    6.Without your love

    Αυτα που θα ηθελα οπως και να εχρι στο τελικο εινσι τα πρωτα 2 που αναφερα..

  2. Τα 6 τραγούδια που θέλω είναι.
    – Without your love
    – Stone in a river
    – One thing I should have done
    – Shine
    – In these arms
    – Δειλά δεν αγαπώ.
    Όσο για την ελλάδα πολύ ενδιαφέρον αρθρο δημοσιευτηκε λέγοντας ότι οι υποψήφιοι του εθνικού τελικού έχουν επιλεγεί και θα μας εκπλήξουν. Αν η Ελλάδα πάει σε δευτερο γύρο εκλογών όμως τότε μάλλον θα πάμε σε απευθείας ανάθεση.

  3. ενα βημα πριν τον κυπριακο τελικο….
    η δικη μου καταταξη για τα 10 υποψηφια κομματια που διεκδικουν 6 εισιτηρια για το τελικο της 1ης του φλεβαρη εχει ως εξης:
    10.magic(δυστυχως ομως αν οπως λενε εχουν διαρρευσει τα 6 του τελικου ειναι μεσα στην 6αδα,αδερφος του χριστοφορου ομως αρα λογικο! το κομματι πιασαρικο αλλα πολυ παιδικο κι ο ερμηνευτης βγαζει εναν ερασιτεχνισμο,το δε ραπ το χαλαει πληρως!)
    9.μεινε(ωραια ελληνικη μπαλαντα με καλη ερμηνεια αλλα πολυ καψουροκατασταση)
    8.beat of my heart(αν κι φτηνο ποπ,η κοπελα το απογειωνει!!!)
    7.said it all before(ωραια σκοτεινη μπαλαντα,αλλα ισως για τα δεδομενα του θεσμου υπερβολικα σκοτεινη!)
    —-top6—-
    6.shine(ωραιο ροκ κομματι αλλα δυστυχως τα κομματια αυτα δεν εχουν πια την καλυτερη τυχη)
    5.stone in a river(μου φαινεται λιγακι μονοτονο ωστοσο ειναι καλοδουλευμενο κι ο hovig το ερμηνευει ομορφα!)
    4.in these arms(μια μπαλαντα,η οποια ομως πιστευω μπορει αν σταθει σωστα να φερει ενα καλο αποτελεσμα! βεβαια θα ηθελα να κουγεται περισσοτερο η ερμηνευτρια κι οχι τοσο τα φωνητικα)
    3.one thing tha i should have done(παρομοιο με το 2004,λογικο βεβαια λογω μουσικοσυνθετη! μου αρεσει κι πιστευω μπορει να κανει κατι αναλογο σαν το stronger every minute)
    2.without your love(αν κι κλισε μπαλαντα η ερμηνεια του με καθηλωσε στον πρωτο ημιτελικο,πιστευω μπορει να βρεθει πολυ ψηλα!)
    1.δειλα δεν αγαπω!(υπεροχη μουσικη κι στιχοι κι τα γαλλικα δενουν πολυ ομορφα με τα ελληνικα!!ωραια ερμηνεια απο τους δυο νεους που εχουν τρομερη χημεια! θελω να το δω στη βιεννη κι εκει νομιζω μπορει να φτασει πολυ ψηλα!η κοπελα ειναι η μικρη που εκπροσωπησε την κυπρο στην junior eurovision το 2008?με το “yupi yia!”?)
    παντως,αν οπως λενε εχει διαρρευσει η 6αδα,οι εξι φιναλιστ ειναι οι εξης:δειλα δεν αγαπω/without your love/shine/stone in a river/one thing that i should have done και magic(????? ειλικρινα απορω!!!!)
    Υ.Γ μετα τον αποκλεισμο του “dawn” η κυπρος “αυτοκτονησε”!!!!!

    • Θα σχολιάσω μόνο την παγίδα στο One thing I should have done… μην ξεχνούμε οτι το Stronger every minute ητανε πριν 11 χρονια και επισης οτι τους κερδισε ολους η 16χρονη τοτε Λιζα…

      Δεν εχουμε τα ιδια δεδομενα τωρα… μεγαλη παγίδα το τραγούδι αυτό.

  4. Πιστεύω ότι θα περάσουν :
    1.Δειλά δεν αγαπώ
    2.Ιn these arms
    3.One thing I should have done
    4.Shine
    5.Stone in a river
    6.Βeat of my heart

  5. Μεινε, του κονναρη,beat of my heart,magic και τσελεπου  για πολους και διαφορους λογους δεν επρεπε να εχουν φτασει μεχρι εδώ…

    ντουετο, said it all before ωραία τραγούδια ,μέχρι εκεί όμως… πολύ μεγάλη πιθανότητα να πατώσουνε.

    stone in a river  θα ήταν καλή επιλογή…

    without your love και shine έχουν τις πιο πολλές ελπίδες και είναι ξεχωριστά. αφήστε πίσω τις προτιμήσεις και τα προσωπικά μουσικά γούστα…τραγούδι σε διαγωνισμό στέλνουμε παιδιά!

  6. Δεν ξερω τον λογο..αλλα η Κυπρος ειναι μια απο τις χωρες που δεν μπαινω καν στον κοπο να ακουσω τα τραγουδια…γιατι ξερω οτι τα περισσοτερα θα ειναι βαρετα κ μονοτονα…Χωρις παντως να εχω ακουσει τα τραγουδια,ευχομαι να επιλεξουν το λιγοτερο κακο.

  7. Λίγο πολύ όλα τα τραγούδια είναι καλά,αλλά το αγαπημένο μου είναι το shine.Αυτό το κομμάτι πραγματικά με καθηλώνει όπως και η φωνή του τραγουδιστή.Θυμίζουν και λίγο daughtry κατά την γνώμη μου,που λατρεύω.

  8. Θα ήθελα να περάσουν με τυχαία σειρά :
    1. Shine – Minus One
    2. Stone in a river – Hovig Demirjian
    3. Without your love – Παναγιώτης Κουφογιάννης
    4. Said it all before – Πιέρος Κέζου
    5. Δειλά δεν αγαπώ – Χάρις Σάββα, Νέαρχος Ευαγγέλου
    6. One thing I should have done – Giannis Karagiannis
    Καλή επιτυχία!!!!

  9. Ειλικρινά χώθηκα στο κλασικό τρυπάκι οπως στους ελληνικούς τελικούς απο το 2007 οπου μονο 1 δεν μου αρεσει και συνήθως δυστυχώς …. Αυτο κερδίζει κιολας …. Ολα τα θεωρω εξίσου ικανά δίνοντας ενα προβάδισμα στο without your love πολυ ειλικρινής ερμηνεια απλο όμορφο 🙂
    Απο την αλλη θελω πολυ και το δειλά δεν αγαπω ! Μου αρεσει η ΧΗΜΕΙΑ των παιδιών αν και θελει δουλεια το γαλλικό κομματι αλλα αυτο διορθώνεται ! Το magic για εμενα ειναι οτι χειρότερο και φοβάμαι πως αυτο θα βγάλουν αν συμβεί αυτο ουτε αντε γεια κυπρος ! Θα παρεις την 39η θεςη για μένα απο τωρα …. Ας μην κανουν λαθη !

  10. Συμφωνω οτι πρεπει να αφησουμε προσωπικο γούστο στην άκρη κ να ψηφίσουμε το τραγούδι που θα παει καλυτερα στον διαγωνισμό.Το τραγούδι αυτο ειναι το without your love!Καθηλωτική ερμηνεία,πολυ ιδιαιτερη χροιά κ μια μελωδία που σου μένει!Θα φέρει την Κύπρο σίγουρα στον τελικό κ μπορεί αν στηθεί σωστά να πάει ψηλά!Η μπαλάντα του connaris είναι ξεπερασμένη,το δειλά δεν αγαπώ βγάζει έναν απιστευτο ερασιτεχνισμό,το doody ειναι παιδικό κ κακώς ειναι στη εξαδα αν οντος ειναι οπως εχει γραφεί εδω!Προσωπικά ως δευτερη επιλογη βάζω το τραγούδι του Χοβιγκ το οποιο επισης σε κραταει κ η μπαλαντα της Τσελεπου η οποια ομως ειναι λιγο τετριμμένη!Νομιζω οτι αν οι Κυπριοι σκεφθουν εξυπνα θα επιλέξουν το without your love.

  11. Απαξ και οι κυπριοι δεν στειλουν το Dawn (που αποκλειστηκε) καλυτερα να μην συνεχισουν την αναζητηση τραγουδιου.. υπαρχουν καλα τραγουδια εδω πλεον αλλα το dawn ηταν οτι καλυτερο εχει σταλει τα τελευταια χρονια γενικα στον διαγωνισμο..

  12. Τα αγαπημένα μου without your love και beat of my heart. Πιστεύω όποιο από τα δύο στείλει η Κύπρος θα βγει κερδισμένη. Από τα υπόλοιπα δεν ξεχώρισα κάποιο.

  13. To μόνο τραγούδι που θα μπορούσε να ξεχωρίσει στη Βιέννη, το Dawn, τους έπεσε βαρύ για τα ελαφριά γούστα τους. Από εκεί και πέρα, δεν βλέπω κανένα τραγούδι να αποτελεί ασφαλή επιλογή για μία πρόκριση στον τελικό.

    • (λεω για το αρθρο που μιλαει για τον τελικο μας / τα ονοματα που θα μας εκπληξουν) κ συγκεκριμενα λεει οτι ”…three to four names, two of which are already very popular among the Greeks and especially among the fans, one of them is also a wishful thinking of the Eurofans for years!”

    • ε οχι ρε παιδια δεν θα πηγαινε η Βανδη! το εχει πει κιολας νομιζω. οσο για τη Φουρειρα εγω απο αυτα που εχω διαβασει μεχρι τωρα το βλεπω χλωμο να παει: Eleni Foureira is definitely an artist we all wish to see in Eurovision but it’s not a name included in this year’s line up.

  14. Βανδη και φουρειρα λετε ειναι τα ονοματα εκπληξη για τον ελληνικο τελικο? Αλλα σιγα μη μπει η βανδη σε τετοια διαδικασια

  15. To πλέον φαιδρό είναι ότι το televoting για τον τελικό θα κρατήσει μία εβδομάδα. Το αποτέλεσμα θα είναι πλήρως παραποιημένο.

  16. Η ώρα του τελικού στην Κύπρο λοιπόν φτάνει. (Επιτέλους ένα show που δεν θα είναι μαγνητοσκοπημένο). Ομολογώ πως θα ήθελα στην εξάδα το Beat Of My Heart. Με τα τωρινά δεδομένα όμως τάσσομαι ανοιχτά υπέρ του Δειλά Δεν Αγαπώ. Πιστεύω ότι μπορεί να φτάσει την Κύπρο αρκετά ψηλά, και θα διακινδυνεύσω να πω από τώρα πως αν πάει έχει σίγουρο τελικό. Από την άλλη φοβάμαι λίγο τον νεποτισμό και το televoting και απεύχομαι να στείλουν τον Doody….Οk αδερφός του Χριστοφόρου αλλά δεν μου λέει κάτι το τραγούδι του.

  17. Δίκαια τα αποτελέσματα για μένα! Η κατάταξή μου στον τελικό έχει ως εξής:

    1.Δειλά δεν αγαπώ – Χάρις Σάββα, Νέαρχος Ευαγγέλου
    2.Without your love – Παναγιώτης Κουφογιάννης
    3.Shine – Minus One
    4.Magic – Doody
    5.Stone in a river – Hovig Demirjian
    6.One thing I should have done – Giannis Karagiannis
    Για μένα 4 από τα έξι τραγούδια είναι απολύτως ικανά να εκπροσωπήσουν την Κύπρο στη Eurovision και μάλιστα με σχετική επιτυχία το καθένα για διάφορους λόγους! Βέβαια πρέπει να δούμε ολοκληρωμένες εμφανίσεις για να καταλήξουμε… γι αυτό άλλωστε χαντακώθηκαν και τα χορευτικά κομμάτια… χωρίς χορογραφίες οι τραγουδιστές (π.χ. Ιωάννα) φαίνονται σαν αγγούρια! Από αυτά που έμειναν το “Δειλά δεν αγαπώ” και το “Without your love” έχουν σίγουρη θέση στην 20αδα αν όχι στην 15αδα… αν και είμαι αισιόδοξη!

  18. 1.Δειλά δεν αγαπώ – Χάρις Σάββα, Νέαρχος Ευαγγέλου
    2.Without your love – Παναγιώτης Κουφογιάννης
    Ενα απ αυτα τα δυο θελω για την Κυπρο μας

  19. Για μένα το πλέον καταλληλότερο είναι το:
    One thing i should have done!!!!!
    Θα μπει πρώτο στις μέχρι τώρα συμμετοχές αν στείλει αυτό η Κύπρος μας. Μετά θα μου αρεζε το ελληνογαλλικό αλλά έχω επιφιλάξεις…. Και το without your love είναι ωραίο αλλά όχι σαν τα προηγούμενα…

  20. Loipon h katata3h m exei ws e3hs:
    1.Without your love (thewrw oti einai h poio oloklhromenh protash”oxi omws to kalitero tragudi”,h theatrikothta kai h idieterh fwni tou kalitexnh kanun to tragoudi pio endiaferon par’ola auta)
    2.Deila dn agapw (poli wreo tragudi,isws to kalitero..alla m kanei ligo paliomoditikh)
    3.Stone in a River(to tragudi metrio alla tou still pou akouw..O Hovig fwnara)
    4.Shine(kalo..alla me kourazei apo ena shmeio kai meta..thewrw oti skhnika borei na parousiastei poli kala)
    5.One thing i schould have done(poli wrea fwnh..alla to tragudi mono prws to telos ginete endiaferon)
    6.Magic(ent3 dn einai xalia,m fernei still ”Love kills”to opoio dn marese alla phge mia xara..pantos poli anxomeno ton vriskw )

  21. Without your love to idanikotero.
    Stone in a river kalo alla den xerw an tha aresei
    Shine apogohtevtika giati mono 20 defterolepta mou travixan thn prosoxh kai sto ypoloipo song varethika.
    To dueto tou nearxou kai xaris einai to pio sygkinitiko alla thelei doulia to staging tous.
    Sto tragoudi tou doody leipei to magic xaxa

  22. Βλέπω μεγάλη επιτυχία το ‘without your love” στο site.Είναι πολύ καλά μπαλάντα αλλά η φωνή του Παναγιώτη με τη συγκεκριμένη χροιά ίσως το κάψει το τραγούδι.
    Το “Shine” ίσως είναι η καλύτερη επιλογή τελικά.
    Το “Magic” είναι μακράν το χειρότερο και δεν έπρεπε με τίποτα να μπει στην εξάδα!

  23. Ναι γτ το without your love ειναι η πιο ολοκληρωμενη συμμετοχή.Βγαλαν studio version κ πραγματικά ειναι απλα κ λιτά υπέροχη!

  24. Η καταταξη μου:
    1. Without your love
    2. Magic
    3. Δειλα δεν αγαπω
    4. Stone in a River
    5. One thning I should have done
    6. Shine
    Κατα τη γνωμη μου απαραδεκτο να γινει ο τελικος 1η Φεβρουαριου διοτι εκεινη την ημερα ειναι και ο τελικος του Dancing with the stars, show το οποιο παρακολουθει και η Κυπρος. Οποτε στην Κυπρο οι τηλεθεατες θα ”μοιραστουν” και ετσι ο εθνικος τελικος δε θα εχει την ιδια τηλεθεαση που θα ειχε αν δεν ειχε να ανταγωνιστει το dancing. επισης και καποιοι απο εδω μεσα θα διχαστουμε.

  25. kai egw theorw oti to without your love einai to idanikotero na ekprosopisei tin megaloniso fetos stin eurovision elpizw o kalitexnis kai i omada tou an iparxei na dimiourgisoun ston teliko mia omorfi atmosfera gia na kerdisei tin ektimisei tou kypriakou koinou!

  26. Μάλιστα λοιπόν από μιας χαίρομαι που τα κατάφεραν τα δύο αγαπημένα μου
    Without youourur love
    Δειλά δεν αγαπώ

    Δυστυχώς πέρασε και αυτό το αίσχος τοτο magic!
    Η βαθμολογία μου ειναι

    12 without your love : ειλικρινής μπαλάντα απλή όμορφη ευχάριστη Χωρίς πολλές φαμφαρες κραυγές κλπ απλά υπέροχος τον είχα ξεχωρίσει από το the voice 🙂

    10 δειλά δεν αγαπώ : μμου δημιουργεί υπέροχα συναισθήματα με γεμίζει συγκίνηση και χαίρομαι που δύο νέα παιδιά επενδύουν σε μια σύνθεση που θυμίζει παλιές εποχές της γιουροβιζιον . Θέλει λίγη δουλειά αλλά σίγουρα θα ήθελα να εκπροσωπήσοεκπροσωπήσουν την

    8 one thing I should have done: όπως είπε geeky cool ο Σουηδός φίλος μας Χεχεχεχε καθόλου άσχημα ένα ακόμα ειλικρινές απλό κομμάτι που μπορεί να κάνει την έκπληξη Ποτέ δεν ξέρεις δεν θα με ενοχλούσε καθόλου

    7 Stone in a river : δεν Πεθαίνω κιόλας αλλά είναι αξιοπρεπές θεωρώ πως ο τραγουδιστής έχει πολύ ωραία φωνή και τον αδικεί το τραγούδι πραγματικά….

    6 shine : Εντάξει πολύς χαμός χωρίς λόγο έχουν περάσει από την σκηνή τηςτης γιουροβιζιον πολύ καλύτερα του είδους σίγουρα όμως διεκδικεί μια θέση στον τελικό

    5 magic : και ερχόμαστε στο απόλυτο αίσχος που μου θυμίζει διαφημίσεις στην τηλεόραση για καπΟιο λόγο ! Πολύ δεύτερο πράμα παιδικό χαζό κλπ το άλλο δε που το παίζει και Bieber ( άλλος βλακας ) και να δείτε που οι Κύπριοι είναι τόσο χαζοί που αυτό θα στείλουν -,- τι να πω μόνο και μόνο για να κάνουν το χατήρι στον Χριστόφορου που απορώ αν έπαιρνε σοβαρά την εκπροσώπηση της Κύπρου όταν επέλεγε αυτό το τραγούδι ! κκαι μόνο για αυτό του εύχομαι καλό πάτο!

  27. Το παιχνίδι θα παιχτει αναμεσα στο ντουετο στον καραγιαννη και τον doody. Αλλα επειδή η Κύπρος ειβαι πολυ μικρη, έχω την εντύπωση οτι θα γίνει τρελο πανηγύρι….

  28. Το παιχνίδι θα παιχτει αναμεσα στο ντουετο στον καραγιαννη και τον doody. Αλλα επειδή η Κύπρος ειναι πολυ μικρη, έχω την εντύπωση οτι θα γίνει τρελο πανηγύρι….

  29. 1.Without your love – Παναγιώτης Κουφογιάννης
    2.Δειλά δεν αγαπώ – Χάρις Σάββα, Νέαρχος Ευαγγέλου
    3.Stone in a river – Hovig Demirjian
    4.One thing I should have done – Γιάννης Καραγιάννης
    5.Shine – Minus One
    6.Magic – Doody
    Αυτή είναι η προσωπική μου κατάταξη για τα τραγούδια του Κυπριακού τελικού. Θα ήθελα να κερδίσει του Παναγιώτη Κουφογιάννη ή κάποιο απ’τα άλλα δύο που βρίσκονται στο top 3. Καλή επιτυχία στην Κύπρο!

  30. Αρκετα καλα τα αποτελεσματα. Περασαν τα τραγουδια που στο τοπ 10 μου ειχα 1ο, 3ο, 4ο, 5ο, 7ο, 10ο. Θεωρω μεγαλη απωλεια τον Πιερο Κεζου και το I Said It All Before και εξοργιστικο που ο Doody με το Magic περασε στον τελικο.Οπως εχουν τα πραγματα η καταταξη μου ειναι:
    1. “Stone in a river” 8.8/10: Μ’αρεσει παρα πολυ. Τα κουπλε αρκετα συμπαθητικα, το ρεφραιν για μενα συγκινητικο. Ο Hovig ειναι εξαιρετικος ερμηνευτης.
    2. “Without your love” 8.3/10: Συνηθισμενο μεν αλλα πολυ καλοδουλεμενο. Αξιοπρεπεστατο και ο ερμηνευτης επισης χαρισματικος.
    3. “Δειλά δεν αγαπώ” 8.2/10: Το βαζω μεν τριτο αλλα εχει φοβερες προοπτικες. Εχει πολυ καλα στοιχεια απλα θελει λιγο περισσοτερη δουλεια για μενα.
    4. “Shine” 7.7/10: Διαφορετικό και πρωτότυπο, μια αρκετά καλή επιλογή, απλα δεν ειναι εντελως του γουστου μου.
    5. “One thing I should’ve done” 7.3/10: Αρκετα συνηθισμενο και φλατ, ωστοσο παραμενει ευχαριστο σαν ακουσμα. Μου θυμιζει τη συμμετοχη της Γερμανιας το 2004.
    6. “Magic” 5/10: Συνηθισμενο μεχρι αηδιας. Βρωμοκοπαει boyband των 90’s. Το ραπ κομματι απλα επιβεβαιωνει αυτο που ειπα. Εμετικα επαναλαμβανομενο. Αν παει αυτο θα χαρω με αποκλεισμο της Κυπρου.

  31. Δυστυχως,η τελικη 6αδα ειχε οντως διαρρευσει! κατι που το θεωρω απαραδεχτο!
    η καταταξυ μου για τα 6 κομματια εχει ως εξης:
    6.magic….ελεεινο οσο δεν παει,τοσο παιδικος στιχος κι ερμηνεια τοσο βαρετη μελωδια και αυτο το ραπ το καταστρεφει πληρως! συν οτι προσωπικα με ενοχλει λιγο το στυλ του doody!αν δεν ειχε τη σχεση που εχει με το χριστοφορου ουτε στην 20αδα δεν θα ηταν αυτο το πραγμα!
    5 shine,αν κι καλο,μου αρεσουν μονο ορισμενα σημεια,αν επιλεγει δεν ξερω τι μπορει να κανει,ειναι η του υψους η του βαθους συν οτι τα ροκ δεν εχουν κι την καλυτερη τυχη στη eurovision!ωστοσο κι να το δω στη βιεννη δε θα χω κανενα προβλημα
    4.stone in a river,το κομματι οντως δεν εχει κι κατι το ιδιαιτερο ωστοσο ο hovig με την ερμηνεια του κι με το συναισθηματισμο που βγαζει το απογειωνει!
    3.one thing that i should have done,αν κι θυμιζει τη συμμετοχη του ’04 πιστευω μπορει να κανει κατι αναλογο εχουν περασει τοσα χρονια εξαλλου κι συν οτι η απλοτητα του σε κερδιζει
    2.-
    1.το μεγαλυτερο διλημμα! δε ξερω πιο μου αρεσει περισσοτερο το “δειλα δεν αγαπω” η το “without your love” μαλλον κι τα δυο! μοναδικα κομματια το καθενα για διαφορετικους λογους!!! ευχομαι ειλικρινα ενα απο τα δυο να εκπροσωπησει την κυπρο κι θεωρω πως αν συμβει θα βρεθουν κι τα δυο αρκετα ψηλα! ισως κι στη 10αδα… το 12αρι μου λοιπον στα δυο αυτα υπεροχα κομματια!!!
    συνοψιζοντας οποιο απο τα κομματια στις θεσεις 1-5 κι αν παει μπορει να περασει ανετα στο τελικο! βεβαια εκει πιστευω πως κατι παραπανω μπορουν να κανουν το “one thing i should have done”το “δειλα δεν αγαπω” κι το “without your love”! αν δε,επιλεγει το “magic”….απλα η κυπρος θα μεινει στον ημιτελικο η και να περασει θα τερματισει στη τελευταια 5αδα! και για εμενα δικαιο θα ειναι με ενα κομματι σαν αυτο!
    καλη επιτυχια στη κυπρο μας!!! ευχομαι οι κυπριοι να κανουν τη σωστοτερη επιλογη!!! 😀

  32. Νομίζω ότι είναι το πιο κατάλληλο για το διαγωνισμό από τα 6 απλά,κάτι με χαλάει στην χροιά του ερμηνευτή που είναι ωστοσο πολύ καλός

  33. Τελικά οι ‘φήμες’ για τη μαγική εξάδα του κυπριακού τελικού επιβεβαιώθηκαν λοιπόν… Συμφωνώ με όλα που πέρασαν φυσικά πλην του magic, όπως όλοι οι eurofans! Οι βαθμολογία μου για τις συμμετοχές που προκρίθηκαν:
    1. Δειλά δεν αγαπώ 9/10
    2. Shine 8/10
    3. Stone in a river 7,5/10
    4. Without your love 7/10
    5. One thing I should have done 6/10
    6. Magic 3/10
    Πιστεύω ότι με οποιοδήποτε από τα 4 πρώτα έχουν εξασφαλισμένο τελικό οι Κύπριοι, με τα δε πρώτα 2 (ίσως και με του Κουφογιάννη) μπορούν να πλασαριστούν σίγουρα στην 15άδα!

  34. • Magic – Doody : δεν είναι κακό αλλά πολύ παιδιάστικο και με γυρίζει 20 χρόνια πίσω, οπότε δεν….στη θέση του ήθελα το Said it all before!
    •Δειλά δεν αγαπώ – Χάρις Σάββα, Νέαρχος Ευαγγέλου : αρκετά ενδιαφέρουσα πρόταση, θέλουν πολύ δουλειά όμως τα παιδιά αν τελικά επιλεγούν…
    •One thing I should have done – Giannis Karagiannis : πολύ ωραία φωνή και ωραία φατσούλα ο Καραγιάννης αλλά το τραγούδι μου ακούγεται λίγο φλατ και μονότονο…
    •Shine – Minus One : μου αρέσει πάρα πολύ και ο τραγουδιστής φωνάρα αλλά δεν ξέρω τι τύχη μπορεί να έχει στον διαγωνισμό
    •Stone in a river – Hovig Demirjian : αρκετά καλό τραγούδι από μία εξαιρετική φωνή
    •Without your love – Παναγιώτης Κουφογιάννης : πάρα πολύ ωραία μελωδία και γράφει πολύ ωραία στην κάμερα ο Κουφογιάννης. Νομίζω ότι με κάποιες μικρές αλλαγές στην ενορχήστρωση θα ήταν τέλειο.
    Επομένως στηρίζω Without your love & Shine και μετά Δειλά δεν αγαπώ & Stone in a river. Καλή επιτυχία στην Κύπρο μας!!!

  35. Ομολογω πως θα ήθελα το Beat of my heart στη εξαδα περισσοτερο από ολα..θα είναι πολυ βαρετος τελικος αφου τα 4/6 είναι μπαλάντες.Δεν υπάρχει ουτε και 1 ποπ στη εξαδα..και οι μπαλαντες γενικα δεν μου είναι ιδιαιτερα συμπαθεις.
    απο αυτα που μείναν θέλω να πάει όχι διουι μ αρεσει ιδιαιτερα το One Thing I Should have done διοτι πιστευω μπορεί να μπεί ακομα και στην πρωτη δεκάδα και σαν ακουσμα δεν με ενοχλα…ακόμα και το Magic συμπαθητικο είναι.
    Σειρα προτίμησης:
    1.One thing I should have done 7/10
    2.Magic 6.5/10
    3.Δειλα δεν αγαπώ 5.5/10
    4.Without your love 3/10
    5.Shine 3/10
    6.Stone in a river 2/10

    Σε γενικες γραμμές ο μέσος ορος των τραγουδιων για μένα είναι 4.5 αδικες πήγαν τοσες ευευδομαδες.θα μπορουσαμεν να εχουμε πολύ καλύτερα τραγουδια..υπσρζουν καλοι ερμηνευτες καλα τραγουδια δεν υπάρχουν.

  36. αν σε κουραζει τοτε γιατι ασχολεισαι?? το site ειναι για τους eurofans που θελουν να μαθαινουν νεα, να σχολιαζουν και να συζητουν. ετσι μας αρεσει και δε σημαινει οτι εξαρταται η ζωη καποιου απο αυτο -.-

  37. Και τι θα γίνει? Λες να μην πάμε τελικα eurovision ? Aν κυβερνήσει μαζι με Αν.Ελλ. τελικα μηπως θα ναι καλύτερα? Μηπως μας παρουν τα σπιτια τελικα οι κομμουνισται? Εγω δεν θα τους ψηφισω για σιγουρια παντως, θα ψηφισω Αντωνακη που εχει και σχεση με το θεσμο (βλεπε Αννουλα Βισση). Και με τον κυπριακο τελικο τι θα γινει? Μηπως επηρεαστει και ο κυρπιακος τελικος απο το αποτελεσμα? Εγω θελω τη ντεμυ παντως για Ελλαδα αλλα αν δεν παμε εμεις ασ τη στειλουμε να παει με την Κυπρο. Και με τον Doody, πως τον περασαν τελικο ειναι αφωνος. Ο Κουφογιαννης ειναι ωραιος αλλα το τραγουδι ειναι bombastic στο τελος. Τι ειναι bombastic? Mηπως ειναι κακο? Και ειναι αληθεια οτι ο Κουφογιαννης εχει κανει περιτομη? Με τι ψηφιζουν τελικα? Διαβατηριο κανει? Η μονο ταυτοτητα? Εγω ποτε θα γινω μανα?

  38. Θεωρώ πασιφανέστατο ότι πρέπει να επιλεγέι το Shine ή without your love… σε γενικές γραμμές είναι πολύ μπροστά απο τα υπόλοιπα…

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ το μεγάλο φαβορί είναι ο Doody όμως… και πιστεύω αυτός θα νικήσει… κρίμα για τα 2 πολύ καλά κομάτια του τελικού

    • γιατι πιστευεις οτι ειναι φαβορι ο doody? 😮 αφου και στο youtube εχει λιγα views και ασχημα σχολια συγκριτικα, και σε ενα poll που ειδα ηταν 4ος/5ος. 1ος ηταν ο κουφογιαννης.

      • φίλε/η δεν ξέρω αν είσαι από κύπρο…

        ο ντουτι εχει μεγαλο φαν κλαμπ. επισης τον παιζουν τα ραδιοφωνα ολη μερα και επισης καθε 3 και λιγο τραγουδαει με βισση… ΜΕ ΒΙΣΣΗ οχι με κανενα ονομα της σειρας…

        αυτο ειναι το σκεπτικο μου.

  39. Το Δειλά δεν αγαπώ θέλω να περάσει. Στο σημείο που τραγουδούν μαζί είναι υπέροχο. Σκηνική παρουσία, στίχος που δεν κουράζει με πολλές επαναλήψεις, τα γαλλικά και τα ελληνικά σε ωραία αρμονία, ένα ωραίο παθιασμένο ζευγάρι με συναίσθημα και πολύ καλές φωνές. Αυτό πρέπει να πάει στη Eurovision, είναι το πιο ολοκληρωμένο αισθητικά, μουσικά και σκηνικά από όλα. Καλή τύχη μανάρια!

  40. ‘Δειλά δεν αγαπώ’ ή ‘One thing I should have done’… και το ‘shine’ δεν ειναι κακό – αλλά δεν κάνει για eurovision!

  41. To dueto ine pagida. oreo tragoudi alla ta gallika to katastrefoune, den mporoun ta pedia na ipostiriksoune to galliko, ine poli diskoli glossa, tha mas koroidevoun oi ksenoi.
    an vgoun sti skini ke to poun sta elinika olo pantos ego tha tous psifiso…

    ida ke akousa ta 6 videakia pou vgalane oi finalist. epimeno, mono me shine ke without your love exoume elpides gia kati kalo. idika to without your love ine anatrixiastiko, an stithei sosta paei gia megala pramata

    • Με πολύ καλή προετοιμασία μια χαρά θα τα καταφέρουν. Έχουν πάθος, συναίσθημα, φρεσκάδα, ένα τραγούδι που με το κατάλληλο στήσιμο στη σκηνή μπορεί να κάνει θαύματα. Το θέμα είναι να μην βγουν να το πουν σαν αγγούρια, να γίνει μια προετοιμασία καλή και κάτι έξυπνο. Θυμάσαι το ρωσικό τραγούδι που είχε νικήσει; Δεν είχε τίποτα το σπουδαίο, απλά είχε την πρωτότυπη σκηνική παρουσία με τον πρωταθλητή του πατινάζ και κέρδισε τις εντυπώσεις. Το Δειλά δεν αγαπώ είναι ένα αξιοπρεπέστατο τραγούδι στο οποίο θα ακουστεί και η ελληνική γλώσσα αλλά και η γαλλική που κάνει πολύ ωραία αντίθεση. Όπως και να έχει, αυτό το τραγούδι θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου λόγω των συναισθημάτων που μου προκαλούν τα δυο αυτά νέα ταλαντούχα παιδιά.

  42. Δειλα δεν αγαπω!!!!!
    πραγματικα αν δν στειλουμε αυτο το τραγουδι χανουμε τρομερη ευκαιρια….!τα παιδια εχουν φωναρες,χημεια,σκηνική παρουσια και το τραγουδι ειναι εκπληκτικό

  43. Καλημέρα.Νομιζω οτι το πιο τραγούδι είναι το καταλληλο εχει φανει στο ιντερνετ.Οι ξενοι λενε διθυραμβικα σχόλια για τον without your love.Εχει τόσα views όσα δεν έχουν οι άλλοι μαζί.Σε όλα τα polls που ψηφιζουν φανς από όλη την Ευρώπη προηγειται ξεκάθαρα κ σε αυτα που ψηφιζεις οσες φορές θέλεις κ σε αυτά που ψηφίζεις μια μονο φορα.Η ευκαιρια ειναι μπροστα μας αν την χασουμε θα είμαστε αξιοι της μοιρας μας..

  44. ο μόνος λόγος που θα ήθελα να πάει το Without your love είναι για να γλιτώσουμε από τα παπαγαλάκια του, που θα μας πρήξουν ότι αν πήγαινε αυτό θα έβγαινε top5. γιατί σίγουρα δεν θα βγει (ούτε καν top20 πιστεύω εγώ).

    Έχουν ακροβολιστεί σε όλον το internet φίλοι του συνθέτη και fans του Koufogiannis και μας κάνουν πλύση εγκεφάλου.

    • ας υποστηρίξει ο καθένας όποιο τραγούδι θέλει, αλλά ας δηλώνει ποιος είναι, μη μας το παίζει ουδέτερος παρατηρητής που μαγεύτηκε δήθεν από το τραγούδι και την ερμηνεία. Ούτε να πάει να βάζει σπιουνιές για τους δυνατούς αντιπάλους του Pan.Koufogiannis

      • φιλε αν και πριν λιγο συμφώνησα μαζί σου, μισό λεπτό…

        και τι σε κάνει εσένα αντικειμενικό παρατηρητή ακριβώς ;
        δηλαδή εγώ είμαι φίλος τον minus και του κουφ. επεδη μ’αρεσει το shine και without your love ;

        η η χιμελα είναι φιλη του νεαρχου ευαγγέλου επειδή της αρέσει το ντουέτο ;

        αλλα εσυ όχι; πως πάει ακριβώς ;

      • Πραγματικά περίμενα τη στιγμή που κάποιος θα το έλεγε αυτό.Συμφωνώ απόλυτα με τον Κυριάκο.Το γεγονός ότι όλα τα ξένα site της γιουροβιζιον λένε ότι το without your love είναι το καλύτερο και σχολιαζουν στο youtube κλπ για σένα δεν σημαίνει τίποτα;Εκτος αν κ αυτοι ειναι φιλοι του Κουφογιάννη;Ο καθενας φιλε μου στηριζει αυτο που νομιζει, οπως φαντάζομαι και εσύ, αλλα εσυ εισαι αντικειμενικος ενω εμεις οχι.Επισης πολυ σιγουρος εισαι κ προεξοφλεις αποτυχια οποιαδήποτε κυπριακης συμμετοχης..δεν βοηθας ετσι αυτον/αυτους που στηριζεις…Παντως αν πραγματι εχει τοσους φιλους ο Κουφογιαννης που μπαινουν ολη μερα κ γραφουν σχολια τότε θα κερδίσει σίγουρα!

      • Kiriakos, γράφοντας αυτό είχα στο μυαλό μου έναν πολυ συγκεκριμένο user ο οποίος από την αρχή έλεγε όλο: ας περιμένουμε να ακούσουμε και τον Κουφογιάννη, και έβρισκε ατέλειες σε όλα όσα τελικά βρέθηκαν στην τελική εξάδα.
        Αυτή η συμπεριφορά λέγεται: το παίζω αντικειμενικός, αλλά θέλω να δημιουργήσω κλίμα για μια συγκεκριμένη συμμετοχή και κακολογώ ταυτόχρονα και τους αντιπάλους του. αυτά! έτυχε το συγκεκριμένο nickname να μου τραβήξει την προσοχή από την αρχή.
        πιο ενοχλητικό είναι όταν αρχίζει κάποιος να κακολογεί τους δυνατούς αντιπάλους, και να ψειρίζει τη μαϊμού για να τους βρει αδυναμίες.

      • voteforkoufogiannis: κι εσύ προεξοφλείς την μη πρόκριση της κύπρου αν πάει με minus one/νέαρχο-χάρις/χοβίκ σε προηγούμενο μήνυμά σου…. πολλά σχόλια στο youtube δίνουν την εντύπωση είτε ότι αυτές/οί που τα γράφουν έχουν προσωπική σχέση με τον PAN ή τον Νάσσο, είτε ότι είναι Κουφογιαννίτσες που τον είχαν δει στο Voice και τον ερωτεύθηκαν. τρέχα γύρευε δηλαδή.

      • χαχαχα!σε άλλη αναρτηση μου σε προηγουμενο άρθρο αναφέρω ότι θεωρω 3 τραγουδια πως μπορουν να προκριθουν.Μετα από αυτη την κληρωση θεωρω 2 κ εχω πει ποια..Εσυ προφανως απο την αρχη ησουν προκατειλημενος αρνητικα με τον Κουφογιαννη κ δνε θα σου αρεζε οποιο τραγούδι κ να ειχε!Προφανώς δεν σου άρεσε το γεγονός ότι έτυχε τοσο θερμής υποδοχής.Επίσης πολλοι χρηστες εδω μεσα υποστηριξαν εξ αρχης συγκεκριμενα τραγούδια αλλά κ πάλι δεν βλεπω να σχολιάζεις αυτούς…Τα συμπεράσματα είναι του καθ΄ενός πλέον.

      • voteformusic εσύ πρώτος χαρακτήρισες άσχετους όσους δεν υποστηρίζουν τον Κουφογιάννη, και τώρα ζητάς και τα ρέστα? έγραψες στις 26 Ιανουαρίου 2015 στις 20:54 “Παιδια το παραμύθι τελειωσε, μετά από αυτη την κληρωση ο οποιοσδήποτε πιστευει οτι πρεπει να παει το shine για την Κυπρο σημαινει οτι θελει τον αποκλεισμό της…..Αυτα με την παρουσια της Μαλτας και του Ισραηλ που αρεσκονται σε μπαλαντες τύπου without your love κανουν πιο επιβεβλημενη από ποτέ την Επιλογή του Without your love και του Παναγιωτη Κουφογιαννη, όποιος πει το αντιθετο ή άσχετος ειναι ή αιθεροβάμων.”

        Μόνο αφού σε τσίγκλισα, ανέφερες και τον Καραγιάννη. Για ποιους δύο μου λές?

        Ας μείνουμε στα λόγια του Christern Bjorkman ο οποίος είπα “δίνω όλα μου τα 12αρια στον Καραγιάννη”. Ενώ το τραούδι του Κουφογιάννη το χαρακτήρισε melodramatic, pompous και bombastic. Αυτός έβγακε ολόκληρο Euphoria στο Melodi Festival , λες να μην ξέρει?

      • “Αυτός έβγακε ολόκληρο Euphoria στο Melodi Festival , λες να μην ξέρει?”
        Καλά μη θεοποιούμε τον τύπο κιόλας.
        Μιλάμε για τον ίδιο τύπο που οδήγησε τη Σουηδία στον μοναδικό στην ιστορία της αποκλεισμό από τον Τελικό της Εurovision (2010) και που έφερε τα άσχημα αποτελέσματα για τη Σουηδία το 2005, 2007, 2008 και 2009!

      • γενικά Donnie όλα τα αποτελέσματα της Σουηδίας από το 2000 και μετά από αυτόν έχουνε περάσει. Του τα χάλασε λίγο το full τελεβοουτινγκ και οι ανατολικές χώρες που μπήκανε και το έχασε, αλλά τώρα με τις επιτροπές το ξαναβρήκε.
        (τώρα που δεν είναι πια εκτελεστικός διευθυντής ο Σβάντε και δεν μπορούν να τον κατηγορήσουν ότι προμοτάρει αθέμιτα τη χώρα του να πάει καλά)

        Γι’αυτό λέω ο Bjorkman εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο το Βορειοευρωπαϊκό γούστο. Του Καραγιάννη είναι ένα κομμάτι καθαρά δυτικό. Ο Κονναρής ούτε ελληνικά δε μιλάει. Οπότε είναι ένα κομμάτι στα μέτρα των βόρειων. Γι αυτό ενθουσιάστηκε και ο Bjorkman γιατί ήταν κάτι στα νερά του, που το κατάλαβε.

      • Του Καραγιάννη το ξαναείδαμε το 2004. Λες να ξαναπετύχει? Κρατάω μερικές επιφυλάξεις.Του Κουφογιάννη ναι μεν είναι περισσότερο του γούστου μου σαν κομμάτι αλλά με τέτοια “ιδιαίτερα” φωνητικά κανείς δε θα το πάρει στα σοβαρά.
        Γνώμη μου είναι πως περισσότερες ελπίδες οι Κύπρος έχει με :
        Δειλά δεν αγαπώ

  45. Τα τραγούδια του τελικού με σειρά προτίμησης:

    1. Minus One – Shine (8/10): Πολύ καλό κομμάτι με ωραία ενορχήστρωση. Ο μπαγλαμάς στην κορύφωση είναι ένα ιδιαίτερο στοιχείο το οποίο εκτός του ότι ταιριάζει απόλυτα με το τραγούδι, μπορεί κάλλιστα να το απογειώσει και στη σκηνή!

    2. Νέαρχος & Χάρις – Δειλά δεν αγαπώ (6/10): Ενώ σαν κομμάτι είναι τέλειο, δε μου αρέσουν καθόλου μα ΚΑΘΟΛΟΥ οι τραγουδιστές. Ο τύπος έχει μέτρια φωνή και αρνητική αύρα, ενώ η κοπέλα στο live τσιρίζει και κάνει μάταιες προσπάθειες να μιμηθεί την Indila.

    3. Hovig – Stone in a river (5/10): Δεν είναι κακό, ίσως κάπως αδιάφορο. Ο Hovig έχει πολύ καλή φωνή. Λίγο να διορθώσει την προφορά του στα αγγλικά.

    4. Παναγιώτης Κουφογιάννης – Without your love (4/10): Ο Κουφογιάννης δεν έχει καλή φωνή και το τραγούδι είναι εντελώς κλαψομούνικο. Το μόνο πράγμα που το “σώζει” κάπως είναι η ενορχήστρωση. Αλλά δεν…

    5. Γιάννης Καραγιάννης – One thing I should have done (2/10): Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πώς πήγε τελικό. Εντελώς flat και αδιάφορο.

    6. Doody – Magic (1/10): Όλοι ξέρουμε πώς κατάφερε να πάει τελικό αυτή η πίπα. Αν ο μικρούλης δεν είχε πρώην γκόμενο στην κριτική επιτροπή και αδερφό τον Χριστοφόρου ο οποίος είναι φίλος με όλους τους κριτές ούτε στην εικοσάδα δε θα ήταν. Ανύπαρκτο κομμάτι, πιο παιδικό πεθαίνει και η φωνή του Doody (τι όνομα κι αυτό) μου θυμίζει έντονα τη φωνή του Χριστοφόρου. Το ραπ ασχολίαστο. Ας μην κάνει τη μαλακία η Κύπρος και το στείλει, ειλικρινά…

    Απαράδεκτο που ο Πιέρος Κέζου δεν έφτασε στον τελικό με το Said it all before. Ήταν ένα κομμάτι που είχε πιθανότητες για κάτι πολύ καλό στη Βιέννη.

  46. Minus one νομιζω ειναι το καταλληλότερο για την περίσταση , μεγάλα παιδια ειναι και ξέρουν να αναδείξουν το τραγούδι ! Το μπαγλαμαδάκι τέλεια πινελιά! ….Όσο για την απομίμηση της Καλομοιρας καλύτερα να μην σχολιάσω !

  47. Θα ψηφίσω: One thing I should have done και Shine. Όποιο και να πάει είμαι happy.
    Και το Δειλα δεν αγαπώ μ’ αρέσει αλλά κάτι μου λέει πως δεν περνάμε τελικό μ’αυτό.
    Το τρέμουλο στη φωνή του Κουφογιάννη πραγματικά δεν το αντέχω…
    Hovig next time.
    Το άλλο ούτε καν το υπολογίζω…

  48. Παραθέτω σχόλιο ξένου φαν για το υποτιθέμενο φαβορί…
    “Panagiotis Koufogiannis – Without your love” (how is that even a finalist? ΑWFUL! his whiny vocals à la Gianluca with that song and look…)

    • Καλά εισαι πολύ αντικειμενικός…ποιος εισαι ο ανηψιός του Connaris?χαχαχα…Σαρωνει το without your love..13 στα στοιχηματα η Κυπρος λογω του οτι εμφανιζεται ως φαβορι ο Παναγιωτης κ θεωρουν οτι αυτο θα παει..εγω δυστυχως δεν το θεωρω σιγουρο ξεροντας μας…Κι αυτα δεν τα λεει καποιος fan τα γραφουν οι εταιριες στοιχηματων..ψηφιστε αλλα κ μετα λετε γτ αποκλειστηκαμε!

  49. Δειλά δεν αγαπώ:Ωραίο τραγουδάκι είναι,λίγο παλιομοδίτικο βέβαια…Αλλά είναι τόσο άθλιες οι φωνές που δεν πάει για τίποτα….

  50. youtube.com/watch?v=_YQmlJfPQqo τέρμα… αυτό έπρεπε να πάει. Κάτι ξεσηκωτικό, όχι οι κλαψομούνικες μπαλάντες. Αφού δεν βρέθηκε ακόμα την Μεγαλόνησο ο νέος Φοίβος και ο νέος Θεοφάνους, στείλε ήλιο, θάλασσα, beach party να χαρεί τουλάχιστον ο Ευρωπαίος. Και ας μην πέρναγε. Ιωάννα Πρωτόπαπα, τέλεια.

    • πλήρης επικράτηση του γκέι γούστου με αυτήν την επιτροπή. κι ενός γκέι γούστου πολύ παρωχημένου και πρηξαρχίδικου. κλαψομουνίαση κανονική. Θα κάνει τώρα κριτική ο Παναγή, που το ’10 είχε στείλει το There is love μπαλάντα μιούζικαλ βγαλμένη από τα 80s. Άκου εκεί. Μόνο άνδρες στην εξάδα, άντε και η Χάρις για ξεκάρφωμα. Όταν υπήρχε η γυναικάρα η Ιωάννα η Πρωτοπαπά.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ