ΜΑΛΤΑ: Ακούστε ολοκληρωμένες τις συμμετοχές!

Το TVM, το κανάλι που είναι υπεύθυνο για την επιλογή τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη Μάλτα στον 57ο διαγωνισμό της Eurovision στο Μπακού, δημοσίευσε ολόκληρα τα τραγούδια που συμμετέχουν στη διαδικασία. Τα 24 αυτά τραγούδια θα διαγωνιστούν στις 3 Φεβρουαρίου σε έναν ημιτελικό, από τα οποία τα 16 θα διαγωνιστούν ξανά την επόμενη ημέρα στον μεγάλο Τελικό.

Υπενθυμίζουμε πως στη διαδικασία συμμετέχει ως στιχουργός το μέλος του OGAE Greece Θανάσης Νάκος, με το τραγούδι Still Waiting που ερμηνεύει η Anna Azzopardi, καθώς και ο Έλληνας φίλος μας Γιώργος Καλπακίδης ως συνθέτης και στιχουργός με το τραγούδι First Time που ερμηνεύει η Kaya.

Τα τραγούδια μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Αλέξανδρος Λιάπης
Πηγή: TVM

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ…ΕΦΟΣΟΝ Η ΜΑΛΤΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ…
    Whoop It Up! ~ Annalise Ellul

    • τα ακουσες ολα και επελεξες αυτο?
      εγω δεν ακουσα κανενα αλλα αυτο που λες ειναι μετριο..τα dance για να πανε καλα πρεπει πραγματικα να ειναι πολυ δυνατα..

  2. Μια χώρα που πραγματικά αποτελεί παράδειγμα σε ότι έχει να κάνει με το διαγωνισμό(και σε άλλους τομείς αλλά anyway). Μια σταλιά τόπος, και διοργανώνουν τελικούς με πολυάριθμες συμμετοχές, αρκετές φορές ωραία τραγούδια και πολύ καλές φωνές..
    Καλή τύχη Μάλτα! Η συμπάθειά μου στο διαγωνισμό.

  3. Η Μάλτα έχει πάθος με τον διαγωνισμο, έχει όμως ένα μεγάλο κακό, δεν έχει καθόλου ποικιλία στον τελικό της. Όλα είναι είτε χιλιοακουσμένες μπαλάντες είτε τυπικά euro-pop περασμένης δεκαετίας. Όσο η Μάλτα επιμένει στο ίδιο στυλ, τόσο θα μένει στους ημιτελικούς.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ