ΚΥΠΡΟΣ: Απόψε ο τελευταίος προκριματικός! Τα αποτελέσματα!

Η τελευταία φάση της προκριματικής διαδικάσίας της Κυπριακής εθνικής επιλογής, το λεγόμενο Eurovision Song Project, θα λάβει χώρα απόψε στις 21:00 ώρα Ελλάδας μ ετο 6ο κατά σειρά σόου και θα μεταδοθεί απο το κρατικό κανάλι ΡΙΚ και απο το δορυφορικό RIK sat. H κριτική επιτροπή (Δέσποινα ΟλυμπίουΈλενα Πατρόκλου, Άλεξ Παναγή και Τάσος Τρύφωνος) θα βαθμολογεί με ένα Ναι ή ένα ‘Οχι στέλνοντας αντίστοιχα τους καλλιτέχνες στην επόμενη φάση των ημιτελικών ή αφήνοντάς τους εκτός της συνέχειας.

ο σόου απόψε ξεκινάει στις 21:00 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί από το ΡΙΚ και το ΡΙΚ satelite καθώς και διαδικτυακά εδώ.

Στην επόμενη φάση περάσαν οι:

Παντελής Κουφογιάννης – Without your love

Κυριάκος Γεωργίου – Shake dat

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

82 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βαριούνται σημερα να γράψουν τα υποψήφια ονόματα ! Εδω στην ελλαδα θα γίνει ο ελληνικός τελικος , θα τοβ κερδίσει η φουρειρα και ακομα θα λένε ” δεν παμε με φουρειρα γιουροβιζιον ” !

  2. Λογικό είναι να υπάρχει αργοπορία, καθώς τρέχουν οι πολιτικές εξελίξεις. Πάντως κάτι μου λέει ότι η Panic ξέρει ήδη συμμετέχοντες, ίσως και τραγούδια.

  3. Eurovision 2015 νικητής Ελλάδα μπορεί η Ελλάδα να κερδίσει φέτος η Ελλάδα άμα βάλει την Demy τότε θα κερδίσει η Ελλάδα στην Εurovision το 2015

  4. Η Γαλλία εκτός eurovision!

    Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της EBU, η Γαλλία δε θα λάβει μέρος στον 60ό διαγωνισμό τραγουδιού της eurovision λόγω της τρομοκρατικής επίθεσης που δέχτηκε η χώρα.Το δελτίο τύπου αναφέρει χαρακτηριστικά:
    Με λύπη σας ανακοινώνουμε την αποχώρηση της Γαλλίας με αφορμή τα δυσάρεστα γεγονότα που αντιμετωπίζει.Ευχόμαστε να να πάνε όλα καλά και να γυρίσει στο διαγωνισμό το 2006.

    • Το site της eurovision δεν αναφέρει κάτι!!! Μήπως είναι ράδιο αρβύλα?

      Κατανοώ την σοβαρότητα της κατάστασης που επικρατεί στη Γαλλία και έχει επηρεάσει ολόκληρο τον πλανήτη, αλλά αποτελεί λόγος να βγάλει ανακοίνωση η EBU για αποχώρηση της χώρας από την Eurovision 2015?

      Στο παρελθόν, δηλαδή, έχει γίνει κάτι αντίστοιχο?

  5. Εμείς οι Έλληνες μια ζωή στην κοσμάρα μας!Είστε σοβαροί μωρέ;Ασχολείστε με τη eurovision μετά τις τόσο θλιβερές μέρες που πέρασε η Γαλλία και γενικά όλη η Ευρώπη;Σήμερα συγκεντρώθηκαν στο Παρίσι πάνω από 2 εκατομμύρια χιλιάδες άνθρωποι στη διαδήλωση που διοργανώθηκε κατά της τρομοκρατίας, της ξενοφοβίας, του ρατσισμού και του φόβου από τους τζιχαντιστές!

    • Κι εσυ αντί να βρεις κανα καλο παιδι να σε κουλαντρισει μπαινεις σε τετοια site και ασχολεισαι με οσους ασχολουνται με τη eurovision. Ιωαννα μου προσεχε, το ραφι σε περιμενει αν συνεχισεις ετσι…

  6. Ενώ εσύ, Ιωάννα μου, που δεν είσαι στην κοσμάρα σου, τί άκριβώς παριστάνεις σ΄ενα σάιτ αμιγώς Γιουροβιζιονικό???

  7. ελα μου ντε!αυτο παλι που καθε τυχαρπαστος μπαινει στο site ακομη δεν το εχω καταλαβει!ο ογκαε ειναι μια ιστοσελιδα για τους φαν του διαγωνισμου που ασχολειται αμιγως με τον αγαπημενο διαγωνισμο της γιουροβιζιον!οσοι θελουν πιο σοβαρες πολιτικες εξελιξεις μπορουν να μπουν σε site αντιστοιχου περιεχομενου και να πουν την αποψη τους!το κανω κι εγω!αλλα εδω ειμαστε οi φαν του διαγωνισμου!!!καποιοι αναμεσα τους και η ιωαννα προφανως δεν το εχουν καταλαβει!

  8. Καλή επιτυχία για απόψε με κάποια μεγάλη εκπληξη στο τέλος… (η ελπίδα πεθαίνει τελευταία)!!!

    Πάντως στο Ε έπεσαν οι μάσκες… ο Μαρτάκης αναλαμβάνει εκπομπή τύπου Travel Guide…

    Τι να πω…

    Νεότερα για τον δικό μας τελικό μετά τις εκλογές!!!

  9. Προκαλείτε με τις δηλώσεις σας.Για ηρεμήστε!Απλώς γίνονται τόσο σοβαρά γεγονότα και ο Έλληνας, ασχολείται με τη eurovision.Τα συμπεράσματα, δικά σας!Είμαστε ένας αναίσθητος λαός!

    • Αγαπητή Ιωάννα αν δεν το έχεις καταλάβει βρίσκεσαι σε ένα site για την eurovision! Χάνεις την σοβαρότητά σου ανεβάζοντας posts που έχουν σχέση με πολιτικές εξελίξεις!!! Και αφού λες πως συμβαίνουν σοβαρά πράγματα γύρω μας εσύ τι έκανες σήμερα κοπελιά? Είσαι σε κάποια πορεία ή σε καμιά συγκέντρωση κόμματος και ακούς προεκλογικούς λόγους? Και αφού εμείς δεν είμαστε σοβαροί εσύ τι θες εδώ? Ποιος λόγος να ασχολείσαι με αυτό το αντικείμενο που λέγεται Eurovision?

  10. Αυτο που στην ελλαδα ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ το οτιδήποτε σοβαρο πολιτικο ή κοινωνικο γεγονός πρεπει να συγκρίνεται με τη γιουροβιζιον και να αποτελεί λόγο για να μην κανουν οι υπάλληλοι της ΝΕΡΙΤ τη δουλεια τους σε ενα διαγωνισμο τραγουδιου που οι ίδιοι φαγώθηκαν να πάρουμε μερος και φετος , με ξεπερνά. Πολλα πραγματα μπορούν να συμβαίνουν παράλληλα. Δεν σταματάνε ολα τα πραγματα να λειτουργούν , ούτε και οι δημόσιες τηλεοράσεις σταματάνε τον προγραμματισμό τους και τις εκπομπές τους επειδη πχ ναυαγησε πλοίο με νεκρούς ή επειδη είχαμε τρομοκρατικό χτύπημα. Σταματήστε το λαϊκισμό . Απο τη στιγμη που συμμετέχουμε σε ενα φεστιβαλ τραγουδιου και συγκεκριμένοι υπάλληλοι πρεπει να το δουλέψουν , τι εξυπηρετεί να κάθονται τωρα και να πιάσουν να ασχοληθούν τις τελευταίες δεκα μερες πριν τον τελικο ; Για να βρούμε παλι τραγουδια της δεκάρας και ερμηνευτές της πλάκας ή να ενισχυθούν οι εύλογες πεποιθήσεις του κόσμου οτι ακομα και σε ενα απλο φεστιβαλ μουσικής γινεται το τρελο αλισβερίσι με τα κοννε ; Η κρατική μας τηλεοραση επιτελους ας σοβαρευτεί και ας τρέξει τα προτζεκτ που η ίδια ανέλαβε !!! Ανακοινώσεις τωρα. Τι μετα τις εκλογές και μπαρμπουτσαλα; Απο ποτε η πολιτική σχετίζεται με τη γιουροβιζιον ; Καταντάει γελοίο και λαϊκίστικο. Το εχει ξεφτιλισει η ΝΕΡΙΤ. Παλια πταν την κριναμε έβγαιναν και δήλωναν στα κανάλια ” ειμαστε η μονη χωρα που μπαίνει μονίμως top 10 γιαυτο δεν μπορείτε να μας κρίνετε που κανουμε μικρούς τελικους με short list “. Τωρα που αρχίσαμε και τρώμε τον καραπατο να δω τι αλλη δικαιολογία θα βρουν να μας λένε τα τεμπελοσκυλα… Αν δεν μπορείτε , μην το κανετε και μην παίρνετε μερος. ( και χωρις καλημερη ή κάποιον που να παίρνει αποφασεις και να μην ειναι ενας υπαλληλακος- γραφιάς, ΔΕΝ μπορείτε )

  11. Ο καθένας βρίσκει τρόπους να ξεφεύγει λίγο από την σκληρή καθημερινότητα που καθημερινά μας βομβαρδίζει με άσχημες ειδήσεις. Ο δικός μας τρόπος είναι η γιουροβίζιον. Σε καμία περίπτωση δεν ζούμε μόνο για αυτή και δεν μας ενδιαφέρει τι συμβαίνει στον κόσμο. Αλλά είναι και αυτός ένας τρόπος να ξεχνιέσαι λίγο.

  12. Σταματήστε να απαντάτε σε αυτό το τρολ που μία εμφανίζεται σαν άντρας και μία σαν γυναίκα, έχει κάποια διαταραχή και μπαίνει στον ογκαε να βγάζει τα ψυχολογικά του. Απλά πρέπει να μπει κάποιος διαχειριστής, να δει τα σχόλια αν μπορεί με βάση την IP κι όχι το email, και να αρχίσει τα block.

  13. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ PROJECT ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΞΕΝΟΙ ! ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΝΗΣΙ

    (ΟΠΩΣ ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΙ Η ΙΣΛΑΝΔΙΑ – Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΛΑΝΔΟΙ ΕΜΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙΕ ΣΤΩ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΚΗ )

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΥΠΡΙΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΩΝ – ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ! ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΕΙΠΕ ΜΕ ΚΑΚΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΕΛΕΟΣ 😛

  14. Δεν μου φάνηκε και ιδιαίτερο το τραγούδι του Κουφογιάννη απλά μια καλή μπαλάντα,περισσότερο μπορώ να πώ μου άρεσε το αλλό κομμάτι που πέρασε.

  15. Without your love το καλύτερο γι’ απόψε κατά την άποψή μου!!! Άντε να τα ακούσουμε και ολόκληρα για να έχουμε καλύτερη εικόνα…

  16. -one thing i should have done
    -stone in a river
    -dawn
    -shine
    Αυτά ξεχώρισα. Μακάρι να πάει κάποιο από αυτά. Καλή επιτυχία Κύπρο

  17. ΛΟΙΠΟΝ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΛΙΑ ΜΑΚΡΥΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΟΙ 6 ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΕΙΣ:

    1.WITHOUT YOUR LOVE : ΣΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΛΙΣΕ… ΑΛΛΑ Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΩ ΠΟΛΥ .ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ .ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΜΕΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΒΑΖΩ 10/10

    2.SAILING SHIPS PIRATES AND DRAGONS: ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΑΡΚΕΤΑ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΚΙΑ ΝΑ ΠΑΤΩΣΕΙ….ΩΣΤΟΣΟ Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ 1ΟΥ ΣΟΟΥ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥ ΒΑΖΩ 10/10*

    3.SHAKE DAT : ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ,ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ΛΙΓΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ! ΑΡΚΕΤΑ ΝΕΑΝΙΚΟ …ΑΛΛΑ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ??? ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ (9/10)

    4.ΔΕΙΛΑ ΔΕΝ ΑΓΑΠΩ : ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.ΜΕ ΓΑΛΛΙΚΑ (Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ)…… ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ….ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙΑ ΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ …ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΑ ΤΟΥ 9/10 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ

    5.IN THESE ARMS : ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ….. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ…. 9/10

    6.BEAT IF MY HEART : ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΣΚΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΑ…ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΟΡΦΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΦΩΝΗ ΟΜΩΣ 9/10

    ———————————————————————–

    ΩΣΤΟΣΟ ΔΙΝΩ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΑ ΕΞΗΣ

    1.DAWN
    2.DON’T GIVE UP ON ME
    3.COME AND FIGHT FOR FREEDOM

  18. Λοιπον αφου ακουσαμε κ τα 55 τραγούδια κατά σειρά επιλογής η δική μου 6άδα είναι η εξής:
    1.Παναγιώτης Κουφογιάννης κ without your love.Μια συμμετοχη που φέρνει την Κυπρο σιγουρα στον τελικό.Ίδιαίτερη φωνή κ πολύ ωραία ερμηνεία.Μια μπαλάντα που θα ψηφιστεί αν στηθεί σωστά κ από τις επιτροπές!
    2.Ελένη Ηρακλέους κ Dawn.Συγκινει με την απλότητα κ τη φωνή της.Θα μαγέψει επίσης τις επιτροπές, σίγουρα στην τελική 6αδα!
    3.Τσελεπού με In these arms.Επίσης πολύ καλή φωνή, με μια καθαρή ερμηνεία.Ενα τραγούδι ρισκου βεβαια γιατι μπορει να περάσει κ απαρατήρητο.
    4.Hovig με stone in a river.Δυνατη ερμηνεια κ φωνητικα με ομορφους στίχους!
    5.Νέαρχος Ευαγγελου με Χαρις Σαββα κ δειλα δεν αγαπω.Ομορφο Ντουετο φρέσκα πρόσωπα.Το γαλλικο ειναι ενα ρισκο γτ δεν μας πηγε οσο φορες το χρησιμοποιησαμε βεβαια.
    6.Ιωαννα Πρωτόππαπα με beat of my heart.Μπορει να ειναι γιουροβιζιονικο αλλα μας αρεσει κ η Ιωαννα ειναι φοβερη.
    Συνοψιζοντας η καταλληλοτερη επιλογη κ αν θελουν οι Κυπριοι επιτελους να τα πανε καλα ειναι το without your love του Κουφογιαννη!Μπορει να τα παει αρκετα καλα αν δουλευτει σωστα στη σκηνη κ αποδωθει με ωραια φωνητικα.Με τπτ minus 1 ροκ με μπαγλαμα παρτε το χαμπαρι αρεσεις μονο σε εμας.Δεν θα το ψηφισει κανεις αλλος κ θα απορρουν μετα γτ μειναν παλι στον ημιτελικο, δεν σχολιαζω καν τον ανεκδιηγητο doody.

  19. @Μarinos Στα EUROCHALLENGE δεν θα υπαρχει σκηνικη παρουσια….μονο η τελικη 6αδα που ειδη γνωριζουν τα αποτελεσματα εχουν 2 μήνες περιπου να παρουσιασουν ολοκληρωμενες πρωτασεις.Τα τραγουδια ολοκληρα ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ 6ΑΔΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ!

  20. Αποκλειστικό: Οι boys+noise στη eurovision;

    Οι φήμες για την εκπροσώπηση της χώρας μας στον 60ό διαγωνισμό τραγουδιού της eurovision απo το πιο επιτυχημένο boyband της Ελλάδας, τους boys+noise πληθαίνουν.Η Panik Records, η δισκογραφική εταιρία που έχει αναλάβει τη συμπαραγωγή του εθνικού τελικού της eurovision με τξ ΝΕΡΙΤ, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το συγκρότημα που μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τι. φωνητικές του ικανότητες και με την εξωτερική του εμφάνιση.Είναι νέοι, ωραίοι και έτοιμοι να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας.Ο Άρης, ο Βαγγέλης και ο Jimmy θα ξεσηκώσουν την Ευρώπη με το dance κομμάτι τους που θα υλοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

  21. Αποκλειστικό: Οι boys+noise στη eurovision;

    Οι φήμες για την εκπροσώπηση της χώρας μας στον 60ό διαγωνισμό τραγουδιού της eurovision απo το πιο επιτυχημένο boyband της Ελλάδας, τους boys+noise πληθαίνουν.Η Panik Records, η δισκογραφική εταιρία που έχει αναλάβει τη συμπαραγωγή του εθνικού τελικού της eurovision με τη ΝΕΡΙΤ, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το συγκρότημα που μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τις φωνητικές του ικανότητες και με την εξωτερική του εμφάνιση.Είναι νέοι, ωραίοι και έτοιμοι να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας.Ο Άρης, ο Βαγγέλης και ο Jimmy θα ξεσηκώσουν την Ευρώπη με το dance κομμάτι τους που θα υλοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

  22. Stone in a river
    One thing i should have done
    Deila den agapo
    Magic
    Without your love
    Shine

    Auta tha einai ta 6. Pera ap to shine pou tha faei karapato ola t alla m aresoun

  23. Για όνομα το Θεό, όχι τους Βoys+noise.Είναι άφωνοι, άπειρα και χωρίς καμία εμπειρία.Μόλις δουν τον κόσμο, θα τα χάσουν, όπως και ο Riskykid.Θα ντραπώ πάρα πολύ και για πρώτη φορά δε θα στηρίξω την Ελλάδα.Θα μείνουμε στον ημιτελικό.

  24. Νέες ημερομηνίες για τους ημιτελικούς και το μεγάλο τελικό του 60ού διαγωνισμού τραγουδιού της eurovision.

  25. TO WITH OUT YOUR LOVE GIA MENA APO4E ITAN I APOKALI4I KAI ISOS TO KATALILOTERO TRAGOUDI NA EKRPOSOPISEI TIN KYPRO STON EPOMENO DIAGONISMO TIS EUROVISION WRAIO APLO KOMMATI ME ENA POLI SIMPATHITIKO ERMINEFTI P GIA MENA EINAI SIGOURA STOUS 6…

  26. ne ontos to tragoudi tou koufogianni einai me diafora to kalitero p exw akousei toses eudomades elpizw i epitropi na tou edose to isitirio. Fisika ston teliko me mia omorfi kai idieteri skiniki parousia tha sigkinisei kai tha einai o epomenos ekprosopos tis kyprou stin eurovision!!

  27. Πότε θα πραγματοποιηθεί ο ελληνικός τελικός για το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει;

    Σύμφωνα με έγκυρες πηγές μας, ο ελληνικός τελικός θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Μαρτίου.Σε επικοινωνία που είχαμε με τους υπεύθυνους της ΝΕΡΙΤ, μας επιβεβαίωσαν τη συγκεκριμένη ημερομηνία που μόλις σας μεταφέραμε, καθώς και τις προετοιμασίες του ελληνικού τελικού που πραγματοποιούνται κάτω από αυστηρά μεγάλη μυστικότητα.

  28. Η Ελένη Φουρέιρα νιώθει έτοιμη να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη eurovision.

    Η Ελένη Φουρέιρα, παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στο ΟΚ που κυκλοφορεί.Μεταξύ άλλων, απάντησε στο ενδεχόμενο να είναι εκείνη η επόμενη εκπρόσωπος της χώρας μας στον 60ό διαγωνισμό τραγουδιού της eurovision στη Βιέννη της Αυστρίας, το Μάιο.

    Ελένη, αληθεύουν οι φήμες που κυκλοφορούν για σένα, ότι θα είσαι υποψήφια στον ελληνικό τελικό της eurovision;
    Βρίσκομαι σε συζητήσεις με τη δισκογραφική εταιρία, την Panik Records.

    Είσαι έτοιμη να αναλάβεις αυτό το βάρος;
    Τα συναισθήματα μου, είναι ανάμικτα.Πιστεύω πως αξίζει να δοκιμάσω την τύχη μου ξανά(σ.σ. η Ελένη Φουρέιρα, είχε λάβει μέρος στον ελληνικό τελικό το 2010, με τον Μάνο Πυροβολάκη και το τραγούδι η κιβωτός του Νώε).

    Με τι είδος τραγούδι θα πήγαινες;
    Με pop/dance φυσικά.Το είδος που εκπροσωπώ όλα αυτά τα χρόνια, με μεγάλη επιτυχία.

    Σε ποια γλώσσα θα το τραγουδούσες;
    Στα αγγλικά αν και δεν έχω πολύ καλή προφορά.

    Πέρσι μας εκπροσώπησαν οι Freaky Fortune με τον Fiskykidd, τερματίζοντας στην 20ή θέση.Τι πιστεύεις ότι έφταιξε;
    Δεν ξέρω.Το rise up, μου άρεσε πάρα πολύ και τα παιδιά ήταν καταπληκτικά.Τα έδωσαν όλα.Ήταν γεμάτοι ενέργεια και ζωντάνια.Ίσως το άκουσμα αυτό, να είναι συνηθισμένο για τους Ευρωπαίους.

    Ελένη σου εύχομαι ολόψυχα καλή τύχη αν τελικά πεις το ναι και δώσεις το παρών στον ελληνικό τελικό.
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.Εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου, να κάνω περήφανους όλους τους Έλληνες και να μην τους απογοητεύσω.

  29. Φαντασου Ari να μας πουν οτι ο ελληνικος τελικος θα χει δυο υποψηφιους: Ελενη Φουρειρα vs Boys and noise. Ικανους τους εχω.

  30. Ασυνήθιστη η μπαλάντα του Λαμπριανίδη, θυμίζει musical theater… Με ξάφνιασε ευχάριστα, περίμενα κατι πιο ποπ και συνηθισμένο,άχρωμο όπως και το 2010. Αν και πιστεύω πως το τραγούδισμα του νεαρού δεν ήτανε και τέλειο, θέλω να το ακούσω ολόκληρο αλλά νομίζω είναι απ τις καλές επιλογές. Πάντως τον βρήκα στο youtube και είναι εκπληκτικός, αν καταφέρει να το δείξει στις επόμενες φάσεις εγώ εγκρίνω.

    Κανένα από τα υπόλοιπα δεν έιχε ενδιαφέρον χθες, το Shake dat πέρασε γιατί έμεινε μια θέση. άσε που όπως φαίνεται το ξέραν απο πρίν ποιούς θα περνάνε.

    Αν έπρεπε να διαλέξω 6δα θα διάλεγα Dawn,Said it all before,in these arms,shine,stone in a river και without your love. Αλλά μη έχοντας ακούσει ολόκληρα τα κομάτια είμαι σίγουρος αυτό θα αλλάξει.

  31. Ειναι ίσως η πρώτξ φορά πιυ συμφωνω με τους περισσοτερους εδω μεσα.without your love στη Βιεννη για να ξεκολλησρι η Λυπρος από την αφάνεια!

  32. Απα παπαπαπαπα μάνα μου, πολύ μελούρα ο Κουφογιάννης. ότι είναι του Ριαλά το κομμάτι για τα ελληνικά ακούσματα είναι τούτον το Without your love για τα ξένα. Μια συρραφή. Δε στέλουμε Ριαλά καλύτερα?? Μόνο η Ιωάννα η Πρωτοπαπά θα μας σώσει, μην αποκοιμήσουμε και την Ευρώπη ολάκερη. Λέτε πάρει όλουν το γκέιν βόουτ ο Κουφοιάννης μάνα μου? άμα είναι τούτο εστείλουμε τον,εν έσιει λάθος.

  33. Δεν ξερω αν συμφωνειτε αλλα απο τα πρωτα 5 τραγουδια της γιουτοβιζιον κανενα δεν παει για πρωτια 100%.

    • Σωστά, κανένα από τα πέντε μέχρι τώρα δεν είναι κάτι το εξαιρετικό. Περιμένω οπωσδήποτε η Εσθονία να στείλει το Goodbye to Yesterday, και θα έχουμε μία σοβαρή υποψηφιότητα για πρωτιά και τοπ5. Από Σουηδία περιμένω να ακούσω Eric Saade και Linus Svenning.

  34. ​Σε εξέλιξη είναι οι προετοιμασίες για να επιλέξουμε το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στην 60η Eurovision, τον Μάιο, στη Βιέννη και το star.gr σου αποκαλύπτει αποκλειστικά όλα όσα συμβαίνουν!

    Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, μετά τις γιορτές άρχισε ο γύρος επαφών των διοργανωτών με τις δισκογραφικές εταιρείες, προκειμένου να συζητηθούν, τόσο ο τρόπος επιλογής, όσο και τυχόν ονόματα τραγουδιστών. Όπως μαθαίνουμε, το ενδεχόμενο μιας απευθείας ανάθεσης είναι μικρό, καθώς πρόθεση είναι να ακολουθηθεί το «κλασσικό» μοτίβο, να επιλέξουμε δηλαδή μεταξύ τεσσάρων διαγωνιζομένων καλλιτεχνών – τραγουδιών.

    «Τέλος Φεβρουαρίου θα έχουμε τον ελληνικό τελικό», είπαν αποκλειστικά στο star.gr άνθρωποι που ασχολούνται με την διοργάνωση, επισημαίνοντας ότι στις 16 Μαρτίου λήγει η προθεσμία υποβολής των τραγουδιών των χωρών που θα διαγωνιστούν.
    ΠΗΓΗ. Star.gr

  35. ΠΑΛΙ ΜΙΚΡΟ ΤΕΛΙΚΟ. Παλι μονο 4 τραγουδια. Παλι μια δισκογραφικη ( αυτη που εχει τα κοννε και τα βρίσκει με τους υπεύθυνους ) , παλι τα ίδια σκατα με 2012 και κυριως 2014. Αποσυρθείτε ρε χουνταρα που ειστε η μονη χωρα που 11 χρονια εχετε να κανετε ανοιχτο διαγωνισμο ώστε να συμμετέχουν όλοι και οχι μονο τα βυσματα! Αίσχος !

    • Βασικά,η Panik είναι η μόνη εταιρία που είναι διατεθειμένη να πληρώσει για τον διαγωνισμό.Οι άλλες είναι απρόθυμες.
      Όσο για το κρατικό κανάλι,συμφωνώ.Ξοδεύει πολλές χιλιάδες ευρώ σε εκπομπές που κάνουν τηλεθέαση 1.5% και για την eurovision κάνει προχειροδουλειά και βολεύεται με το να πληρώνει τα έξοδα το MAD και η Panik.

      • Δημήτρη δικαιολογία ειναι αυτο !!! Δεν θελω να ανοίξω το στομα μου και κάψω την πηγή μου αλλα ρωτα off the record σοβαρο δημοσιογράφο και θα σου πει ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2012 ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Η UNIVERSAL ? μηπως γιατι υπηρχε καλος ενδιάμεσος ; Προς την Γκεστάπω της πρώην ΕΡΤ αυτο τωρα : τις βρωμιες σου καρακαξα τις εχουμε μάθει που μας το παίζεις και σωτήρας της ελλαδας στη γιουροβιζιον άχρηστη.

  36. Paidia leei me TIS diskografikes opote isos na min einai fetos opos persi. Vasika o ogae mporei na rotisei kai na kanei mia apli anartisi….de nomizo na nai kopos….

  37. Κατα την ταπινη μου γνωμη θεωρω οτι αξιοποιουμε οπως θα επρεπε τις καλες φωνες ενω στελνουμε οτι πιο παλιο, χιλιοακουσμενο και κλισε υπαρχει. Θα μπορουσαμε να ειχαμε π.χ. 10 τραγουδια στον τελικο ωστε να εχουμε πολλες επιλογες, ενω τωρα με 3-4 τραγουδια αναγκαστικα θα επιλεξουμε αυτο που θα κανει τη διαφορα απο ταλλα. Γιατι και οι B & N να πανε τι θα πουν;;;; κανενα χαζοποπ και οι επιτροπες θα μας μαυρισουν οπως και περυσι.

  38. βγηκε επιτελους η 20αδα του eurovision song project….
    η δικη μου καταταξη,με δυο σχολια,εχει ως εξης:
    20.scared ειλικρινα πως το περασαν??
    19.i wanna dance(i say tempo)καλο αλλα δεν νομιζω πως εχει μελλον…
    18.still αν κι μου αρεσουν τετοιου ειδους κομματια,αυτο δεν με κερδισε
    17.magic,βαρετο…αν δεν ηταν ο χριστοφορου δεν θα περναγε….
    16.come and fight for freedom..πιασαρικο,αλλα παλιακο το ολο στυλ
    15.sake dat,απο ολα το τραγουδι μονο το sake dat μου μενει κι αυτο με το ζορι
    14.victorious,ενα ωραιο ποπ/ντανσ κομματι τιποτα αλλο δυστυχως…
    13.the beat of my heart,εθνοποπ,καλο θα ελεγα αλλα συνηθισμενο,ωστοσο ομορφη κοπελα με καλη ερμηνεια
    12.right in,εχει ωραια σημεια αλλα σε καποια αλλα ειναι αδυναμο,αρκετα αδυναμο
    11.μεινε,αν κι μου αρεσε στην αρχη,κι ειναι οντως μια ωραια μπαλαντα αρτια ερμηνευμενη,μου φαινεται πως δεν θα περασει στους ευρωπαιους….
    ———top 10————
    10.sailing ships pirates and dragons,με εχει κερδισει,μου αρεσουν τοσο οι ερμηνευτριες οσο κι το ιδιαιτερο στυλ που εχει…..
    09.don’t give up on me(just yet),ομορφη κοπελα,καλη ερμηνεια κι αρκετα πιασαρικο κομματι
    08.in theese arms,αν κι ηταν πιο ψηλα στη καταταξη μου,απο οτι εχουμε ακουσει ως τωρα ειναι λιγακι φλατ,αλλα αυτο δεν παυει να το καθιστα ωραιο σαν τραγουδι!
    07.shine,αν κι μου αρεσει,πραγμα σπανιο γιατι δεν με τρελαινουν τετοιου ειδους κομματια,θεωρω πως ειναι η του υψπυς η του βαθους,η θα αγαπηθει η θα μισηθει,ωστοσο νομιζω μπορει να μπει στην 10αδα της κυπριακης επιλογης
    06.said it all before,ωραια μπαλαντα,σκοτεινη,κι νομιζω εχει ελπιδες…
    05.δειλα δεν αγαπω,ωραιος ο συνδιασμος γαλλικων-ελληνικων κι τα παιδια ταιριαζουν σαν φωνες…
    04.stone in a river,πολυ δυναμικη μπαλαντα!
    03.with out your love,αν κι κλισε,ο ερμηνευτης σε καθηλωνει…
    02.one thing i should have done,θυμιζει πολυ,την κυπριακη συμμετοχη το ’04,λογικο βεβαια λογω κονναρη,παντως ειναι ωραιο κομματι,απλο χωρις πολλα φρου φρου κι αρωματα!
    01.dawn,μπραβο στην ερμηνευτρια που υπογραφει στιχους κι μουσικη,ειναι πολυ καλη κι εχει τοσο “αθωο” προσωπο,σε κερδιζει κι σαφως υπεροχη μελωδικη μπαλαντα που σου μενει με το πρωτο ακουσμα εμενα τουλαχιστον….
    πιστευω η τελικη 10αδα θα ναι πανω-κατω κοντα στη δικη μου αφου φαινονται τα κομματια που εχουν μελλον,βεβαια εχω ξεχωρισει καμια 10αρια κομματια που μπορουν να βγαλουν την κυπρο απο το τελικο κι 5-6 που μπορουν να της φερουν κι ενα ικανοποιητικο αποτελεσμα!!!
    καλη επιτυχια!!!! μια ερωτηση στην επομενη φαση θα ακουστουν ολοκληρα τα κομματια και θα εχουν το δικαιωμα χορευτικης υποστηριξης;;;;
    και αναφορικα με τη δικη μας συμμετοχη ενα αρθρο που βρηκα στο inews,ρεπορταζ απο το star δηλαδη,λεει τα εξης:

    “Οι προετοιμασίες για την επιλογή του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision 2015, στην Βιέννη, τον Μάιο… είναι σε εξέλιξη. Όπως καταλαβαίνετε όλα πρέπει να γίνουν γρήγορα το επόμενο διάστημα και πριν την 16η Μαρτίου, όπου λήγει η προθεσμία υποβολής τραγουδιών.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr και του Βαγγέλη Θεοδώρου, μετά τις γιορτές άρχισε ο γύρος επαφών των διοργανωτών με τις δισκογραφικές εταιρείες, προκειμένου να συζητηθούν, τόσο ο τρόπος επιλογής, όσο και τυχόν ονόματα τραγουδιστών.

    «Τέλος Φεβρουαρίου θα έχουμε τον ελληνικό τελικό», είπαν οι άνθρωποι που ασχολούνται με την διοργάνωση. Στο μεταξύ, η EBU ανακοίνωσε πως οι χώρες που θα λάβουν μέρος στη φετινή Eurovision είναι 39. Στον α’ ημιτελικό, στις 19 Μαΐου, θα διαγωνιστούν 16 χώρες και στον β’ ημιτελικό, στις 21 του μήνα, 17 (θυμίζουμε πως οι λεγόμενες «Big 5» χώρες -Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο και η διοργανώτρια, Αυστρία- περνούν απευθείας στον τελικό), ενώ το πότε θα διαγωνιστεί η κάθε χώρα θα προκύψει μετά από κλήρωση, που θα γίνει την Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου! “

  39. Κωστα παιζει μεγαλο ρολο και σε ποιον ημιτελικο θα ειμαστε με την εννοια οτι ποσους συμμαχους θα εχουμε δηλαδη ποσες “φιλικες” προς εμας χωρες θα ειναι στον ιδιο ημιτελικο.

  40. Πάλι τα ίδια λοιπόν…Eurosong 2015- A MAD show. Τουλάχιστον φέτος απ’ότι έχει διαρρεύσει θα συμμετάσχουν κι άλλες εταιρείες και δεν θα ‘χουμε μόνο το “ντουέτο” Panik records-Platinum records. Βέβαια εφόσον ο αριθμός των συμμετοχών θα είναι ξανά 4, ο αριθμός άλλων δισκογραφικών αυτομάτως περιορίζεται και οι δύο προαναφερθείσες θα έχουν πάλι την μερίδα του λέοντος, και όλα αυτά μόνο εάν συμφωνήσουν άλλες δισκογραφικές….Από ‘κεί και πέρα έχω δηλώσει πως δεν με πειράζει ο αριθμός των υποψηφίων τραγουδιών, διότι η ποσότητα δεν σημαίνει και ποιότητα…Ωστόσο θα ήθελα τα 4 (μάλλον) υποψήφια να είναι αξιόλογα και να μην αναγκαστούμε να ψηφίσουμε ξανά (εάν ψηφίσουμε) με τη λογική “το μη χείρον βέλτιστον” όπως πέρυσι αλλά και το 2012. Από ‘κει και πέρα δεδομένου του ότι ο τελικός πιθανόν να ξαναγίνει στο Acro Music Hall ή στο Gazi Music Hall τουλάχιστον ας φροντίσουν να έχουν λίγο καλύτερο φωτισμό. Βέβαια, δυστυχώς, έχω παρατηρήσει πως οι τεχνικοί της ΝΕΡΙΤ είναι από τους χειρότερους και φαίνεται ακόμα και στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού. Λυπάμαι πραγματικά που κάποιες φορές είχα κακολογήσει τους τεχνικούς της ΕΡΤ. Όχι ότι ήταν και τόσο καλοί αλλά κλείνεις φασιστικά ένα δημόσιο φορέα για να ξανανοίξεις ένα άλλο κανάλι που να μεροληπτεί υπέρ σου και να κάνει τα λάθη της ΕΡΤ; Εκτός του ότι δεν κερδίσαμε και χρήματα διότι οι σπατάλες για τις οποίες έκλεισε η “αμαρτωλή” ΕΡΤ διατηρούνται και στην ‘καθαγιασμένη’ κατά τα άλλα ΝΕΡΙΤ και ίσως και με το παραπάνω, διότι κάνει και χαμηλότερη τηλεθέαση από ότι η ΕΡΤ. Επανερχόμενος όμως στον εθνικό τελικό, θα ήθελα πράγματι να έχει καλό φωτισμό το show και δεδομένου του ότι το όλο concept θα είναι το ίδιο με πέρυσι και πρόπερσι θα ήθελα και μια είδους αλλαγή ίσως παρουσιαστών. Εάν όμως είναι να έχουμε παρουσιαστη/παρουσιάστρια τύπου “μη μου άπτου” Λένα Αρώνη, εννοείται πως προτιμώ το δίδυμο Καπουτζίδης-Βανδή, οι οποίοι φαίνονται και να το χαίρονται ενώ λέγεται πως δεν πληρώνονται κιόλας τουλάχιστον όχι αδρά όπως πληρώνονταν παλαιότεροι παρουσιαστές (π.χ. αδερφές Μαγγίρα).Επίσης θα ήθελα να διατηρηθεί αυτή η ιδέα να παρουσιάζονται παλιότερα τραγούδια της Eurovision ελληνικά ή ξένα με νέους Έλληνες καλλιτέχνες, αλλά είμαι σίγουρος πως εάν και φετος γίνει κάτι τέτοιο θα είναι πάλι οι ίδιοι καλλιτέχνες και σίγουρα ο υπερπροβληθείς από κάποια κανάλια και δις αποτυχημένος να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision Κώστας Μαρτάκης. Και όσον αφορά τους υποψηφίους… είναι μάλλον σίγουρο πως μία από αυτούς θα είναι η Ελένη Φουρέιρα αφού ουσιαστικά το έχει δηλώσει και μάλιστα είπε πώς θα προτιμούσε ένα “γρήγορο” κομμάτι (μυρίζομαι ethnopop). Ωστόσο, ας μην είναι υποψήφιοι οι Boys And Noise. Εκτός του ότι είναι άφωνοι το στύλ τους το δοκιμάσαμε πέρυσι και απέτυχε παταγωδώς. Και εκτός του μαύρου που θα φάνε σίγουρα από τις ξένες επιτροπές ούτε η διασπορά μας θα βοηθήσει μέσω televoting διότι όπως ξαναείπα σε προηγούμενο σχόλιο η διασπορά για να ψηφίσει Ελλάδα θέλει κάτι “ελληνικό’ δηλαδή είτε Έλληνα καλλιτέχνη ευρέως γνωστό (απίθανο γιατί δεν πρόκειται να πάνε μεγάλα ονόματα) ή τραγούδι που να έχει πολλά ελληνικά στοιχεία (ακόμα και ethnopop αλλά αυτά τα μισούν οι επιτροπές και πάνε άπατα πλέον) και σίγουρα δεν πρόκειται να ψηφίσουν ένα συγκρότημα από wannabe τραγουδιστές με “ξενόφερτο” όνομα και κατά 99% αγγλικό στίχο και χωρίς ίχνος ελληνικού στοιχείου. Και αν θέλουν τόσο πολύ τα κοριτσάκια να δουν τους Boys and Noise ας εμφανιστούν στον εθνικό τελικό όχι ως υποψήφιοι αλλά ερμηνεύοντας ντουέτο κάποιο παλιότερο γιουροβιζιονικό τραγούδι (κρίμα το τραγούδι, αλλά απ’ το να’ναι υποψήφιοι πολύ καλύτερα). Τώρα για το ποιοι θα έπρεπε να είναι υποψήφιοι, φαντάζομαι πως δεν έχουμε και πολλές επιλογές και ούτε μπορούμε να ονειρευόμαστε μεγάλα ονόματα. Το δυναμικό της platinum και Panik είναι περιορισμένο και αμφίβολης ποιότητας οι περισσότεροι.Ωστόσο, εάν όντως επιθυμούμε ένα αμιγώς “ελληνικό” τραγούδι έχω ξαναπεί πως ο Στέλιος Λεγάκης δεν θα ήταν κακή επιλογή, αρκεί ασφαλώς να διατηρήσει το στυλ με το οποίο κέρδισε το Ελλάδα έχεις ταλέντο και δεν το γυρίσει στην pop. Στο ίδιο πλαίσιο δεν θα μου φαινόταν κακή επιλογή να είναι υποψήφιος και ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος ούτε τόσο άσημος είναι και φυσικά έχει και αρκετά καλή φωνή, όμως δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν πρόθυμος να πάει eurovision, πάντως έχω την εντύπωση πως ανήκει στην Platinum διότι λίγο καιρό πριν έβγαλε ένα νέο τραγούδι μέσω Platinum. Θεωρώ όμως δύσκολο να δεχθεί. Ένας άλλος που μου’ρχεται στο μυαλό είναι ο Θάνος Πετρέλης, διότι πέρυσι είχε δηλώσει πως δεν θα απέκλειε να πάει με ένα τραγούδι με ελληνικό στίχο…Αποκλείω πάντως το ενδεχόμενο να στείλουμε κάποιον που ήδη έχει πάει αλλά εξαιρώ τον Λούκα Γιώρκα ο οποίος κατέλαβε μια πολύ αξιόλογη θέση με ελληνικό στίχο ( και rap βέβαια) και μάλιστα με πολύ αρνητισμό και από Ελλάδα και από το εξωτερικό και ομολογώ πως και εμένα δεν μου πολυάρεσε το Watch My Dance. Αρκετά όμως με την ονοματολογία. Εύχομαι να πάνε όλα καλά με την ελληνική προετοιμασία, να έχουμε έναν τελικό με έστω 4 αξιόλογα τραγούδια και να αποφύγουμε τους Boys And Noise.
    Σχετικά με την Κύπρο, (το βασικό θέμα του άρθρου) δεν είχε πολύ αξιόλογο υλικό αλλά ασφαλώς μπορούν να υπάρξουν έξι αξιόλογοι finalists και έχω ξεχωρίσει πολύ το dawn αλλά μου αρέσει και το Beat Of My Heart που έχει γενικά μεικτές αντιδράσεις. Εύχομαι και για την Κύπρο ό,τι καλύτερο και κλείνοντας το long post θα ήθελα να πω και κάτι για τη Γαλλία ( στην οποία είμαι αλληλέγγυος αυτές τις μέρες) η οποία πάντα μου άρεσε και γενικα ως χώρα η κουλτουρα της αλλά και πολλά τραγούδια που έχει στείλει στον θεσμο, δεν είναι ωραίο να κάνουν διάφοροι posts ότι θα αποχωρήσει λόγω των πρόσφατων συμβάντων. Εκτός του ότι δεν έχει ανακοινωθεί απολύτως τίποτα-έως τώρα τουλάχιστον- κατά 90% δεν θα αποχωρήσει διότι εκτός του ότι η Eurovision είναι πολύ μακριά ακόμα, τον υποψήφιό της θα τον ανακοινώσει (όπως πάντα ) κατά τον Μάρτιο οπότε δεν θα έχει καμία απολύτως σχέση με τα τωρινά θλιβερά γεγονότα.

  41. ΑΜΆΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ‘‘BOiZ+NOIz‘‘
    ΕΤΣΙ ΛΈΓΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΑΜΕ ΤΗΝ 20Η ΘΈΣΗ …

    ΑΥΤΆ ΤΑ ΠΑΙΔΊΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΎΝ ΕΝΤΆΞΕΙ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ…
    ΚΑΤΆΛΑΒΕΝΩ ΌΨΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟ ΘΈΛΕΤΕ ΠΟΛΥ ΆΛΛΆ ΕΊΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΣΗΝΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΆ…
    ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΕΊΣΩ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΘΈΛΟΥΝ ΤΗΝ ‘‘ΝΤΕΜΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ‘‘ΦΟΥΡΕΙΡΑ Λ‘‘

  42. Η eurovision δεν είναι ενα liveακι σε ενα beachobaro ας το καταλαβουν ορισμενοι αυτο.Ειδαμε τα περσυνα αποτελεσματα κ τα ιδια θα εχουμε με μια συμμετοχη τυπου boiz and noiz για την Ελλάδα και shine απο minus 1 για την Κυπρο…Καταλαβετε το Ελληνες κ Κυπριοι..

  43. Οντως πανε εκεινες οι εποχες που τα ποπ χορευτικα τραγουδια εσκιζαν στον διαγωνισμο. Εμεις ομως δε λεμρ να το καταλαβουμε (βαζω και τον εαυτο μου μεσα) και στελνουμε ολο τα ιδια και τα ιδια. Για να πω την αληθεια, περυσι οταν πρωτοακουσα το Rise up αυτο ξεχωρισα αμεσως με το σκεπτικο οτι ειναι δυναμικο, ρυθμικο και θα κανει τους ευρωπαιους να χορευουν στο σταδιο. Λαθος εκτιμιση. Τελικα οι επιτροπες αδιαφορισαν για το τραγουδι μας (τι πρωτοτυπο), το κοινο μας εδωσε τη 13η θεση αν δε κανω λαθος και μετα ειχαμε την απορια….. ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ???

  44. ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ BOYS N NOISE ΣΕ ΤΕΛΙΚΟ ΠΑΝΕ ΑΠΑΤΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ ΤΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
    ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΕ ΚΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ EUROVISION ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.
    XΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ
    ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΟΠΑΚΙ.ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΜΕΛΩΔΙΚΟ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΑΜΠΑΝΗΣ,ΦΟΥΡΕΙΡΑ,ΜΕΛΙΣΣΕΣ KAI DEMY ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ.

  45. Καποιοι πέρσυ τα λεγαμε οτι μόνο το πεταλουδα στην Αθηνα θα πηγαινε καπως καλυτερα αλλα οι περισσοτεροι λεγατε οτι με το rise up θα χορευει ολη η Ευρωπη…τρομάρα σας!Φετος παλι τα ιδια βλεπω…Αν στειλουμε τους boyz and noyz μας βλεπω εκτος τελικου..ισως βεβαια τοτε αντιληφθειτε οτι οκα αυτα τα μετρια γκρουπακια χωρις φωνη κ κτ ιδιαιτερο δεν λενε τπτ στην Ευρώπη!Οσο αφορά την Κύπρο τα ίδια θα πάθει κ χειρότερα αν στείλουν τους minus 1 κ το shine!Ροκ με μπαγλαμα μονο σε μας αρεσει.Η Κυπρος φετος εχει τη χρυση ευκαιρια να παει πολυ καλα αν στειλει το without your love και τον Παναγιώτη Κουφογιάννη ας ελπίσουμε οτι η επιτροπή θα το βάλει στον τελικό κ τα αδέρφια μας Κυπριοι θα το ψηφίσουν!

    • τώρα εσύ πως συνδέεις τους boys+noise με τους minus one εν το καταλαβαίνω. Από την αρχή σε είχα προσέξει. Έγραφες για το κομμάτι του Κουφογιάννη χωρίς να το έχεις ακούσει. Ήσουνα προκατειλημένος? Τωρα το βρίσκεις τέλειο. Μια κλάψα και μισή είναι, και η φωνή του εν σαν να νιαουρίζει. Έχει πιο ωραία τραούθκια να στείλει η Κύπρος εφέτος. Αν θες να συγκρίνουμε στυλ, το κομμάτι του Κουφογιάννη είναι boyband style κοντά στους boys+noise. Αν δεν πάει η Ιωάννα η Πρωτοπαπά, από σλόου καλύτερα ο Καραγιάννης που είναι professional σαν σύνολο, γραμμένο το τραούδι

      • Φιλε μ μαλλον δεν καταλαβες τι εννοω.Η συνδεση που κανω εχει να κανει με το οτι στη γιουροβιζιον πρεπει να στελνουμε οχι αυτο πιυ θα κανει ειτυχια στην Ελλαδα κ στην Κυπρο στα ραδιοφωνα αλλα αυτο που θα παει κάλυτερα στο διαγωνισμο.Φυσικα κ ακομη δεν εχουμε ακουσει ολοκληρα τα τραγουδια αλλα απι οσα ακουσαμε αυτο που μπορει να μαζεψει ψηφους ειναι η μπαλαντα του Λαμπριανιδη.Τοσο απο κοινο στις Β. Χώρες όσο κ απο τις επιτροπές που παραδοσιακά στηρίζουν τετοια τραγούδια.ενα μ αρεσει ο ερμηνευτης κ τον ειχα ξεχωρισει κ αποβτα βιντεάκια στο YouTube.

  46. Η Ελλάδα να στείλετε την Αγγελική Ηλιάδη με έθνικ αλλά όχι τόσο τούρκικο όσο το 1001 νύχτες, πιο λάιτ. Αφού τα μπουζούκια ξέρετε να κάμετε καλά, τι το θες να πάς να το παίξεις lady gaga, jay z και paul oakenfold καρδιά μου?

  47. Το σενάριο για συμμετοχη πολλών εταιριών το βλέπω να ναυαγεί . Με 4 υποψήφια τραγουδια σε εναν τελικο που θα τον κανει και το ΜΑΝΤ μάλιστα , δεν χωράνε οι 5-6 δισκογραφικές της χώρας. 2 τραγουδια θα εχει η Panik και 2 η πλατινουμ δηλαδη το ενα και το αυτο. Ο ίδιος όμιλος Panik group του οποίου τα συμφέροντα εξυπηρετεί και το μαντ . Δεδομένου μάλιστα οτι οταν λείπει ο καλημερης , οι γραφιάδες της ελληνικής κρατικής τηλεόρασης αδυνατούν να διεκδικήσουν εστω 2-3 αξιόλογα τραγουδια , προβλέπω βατερλω. 2012 και 2014 που δεν υπηρχε ο καλημερης να πει στη δισκογραφικη μια κουβέντα τυπου ” μην το ξεφτιλισουμε , οκ εσείς θα πάρετε τη δουλεια αλλα βάλτε και κανα τραγουδι της προκοπης να μη μας κραξουνε”, είδαμε τι επιπέδου τραγουδια είχαμε και πως πήγαμε και τελικα … Αλλα ο στόχος ετσι κι αλλιως φετος ηταν κάποιοι να μη χάσουν το ωραιότατο ταξιδάκι στην πανέμορφη βιεννη το Μάιο οποτε στόχος επετεύχθη. Η εμμονη στη μη προκήρυξη ανοιχτού διαγωνισμού σύνθεσης για να μαζευτούν τραγουδια και η εμμονη και στον πολυ μικρο αριθμό υποψηφίων τραγουδιών – τραγουδιστών , αποδεικνύει περίτρανα οτι το θεμα γιουροβιζιον στην ελλαδα ειναι βουτηγμένος στη βρωμια . Εκτός αν το κανουμε για μας βρε … Γιατι σε τελικο 8 και 10 τραγουδιών θα υπηρχε αντίδραση απο τις ονοματαρες που κλεινουν να διαγωνιστούν επιπέδου Ζοζεφίνα, Ντορα εξερευνήτρια , Cassiopeia , velvet fire , κρυσταλλια ( όλοι εξαφανιζολ δεν υπάρχουν πουθενα μουσικα ) κτλ κτλ ….

  48. Και η Nikki Ponte δε θα ηταν κακη επιλογη για φετος……προσπαθησε το 2011 αλλα δεν τα καταφερε αν και ειχε κομματαρα.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ