ΑΛΒΑΝΙΑ: Επέλεξε συμμετοχή!

Το 53ο Festivali i Këngës έλαβε τέλος πριν από λίγες ώρες στα Τίρανα, αναδεικνύοντας και τον εκπρόσωπο της Αλβανίας για την 60η Eurovision που θα γίνει τον προσεχή Μάϊο στη Βιέννη. Έτσι, το φεστιβάλ κέρδισε η Elhaida Dani και το τραγούδι Diell, συγκεντρώνοντας συνολικά 82 βαθμούς έναντι του Te ndjej που με 62 βαθμούς κατέληξε δεύτερο. Η Dani θα ταξιδέψει στην Αυστρία όπου θα προσπαθήσει να φέρει τη χώρα της στον Τελικό του διαγωνισμού, κάτι που δεν κατόρθωσε η περσινή εκπρόσωπος της χώρας Hersi.

[youtube id=”ksuh4aGu8Vk” width=”600″ height=”350″]

122 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εξαιρετικη φωνη!!!,με ενα μετριο τραγουδι,ελπιζω στην 3λεπτη εκδοση του να ειναι καλυτερο,και θα ηθελα να γινει στα αγγλικα.
    1.Ολλανδια
    2.Μαλτα
    3.Αλβανια
    4.Λευκορωσια
    5.ΠΓΔΜ

  2. σε σχέση με παλαιοτερες συμμετοχες της Αλβανιας θεωρω οτι η φετινη εχει προοπτικες για μια καλη θεση. Το τραγούδι ειναι καλο, η ερμηνευτρια εχει υπεροχη φωνή και θα ηθελα να γυριστει και στα αγγλικα για να το καταλαβουν και οι ευρωπαιοι τον Μαιο. Καλη επιτυχια στην Αλβανια

  3. Μια πληροφορια: απ οτι εμαθα στις 26 Ιανουαριου θα γινει η κληρωση των δυο ημιτελικων στη Βιεννη. Αντε να δουμε σε ποιον θα ειμαστε

  4. Φωναρα η Εlhaida εννοειται,αλλα το τραγουδι ειναι μετριο και ειναι κριμα να χαντακωθει η κοπελα εξαιτιας αυτου,ελπιζω να το τροποποιησουν καλυτερα. Στην Αλβανια παντως υπαρχει μεγαλη δυσαρεσκεια για την επιλογη, εννοειται πως γνωριζουν την αξια της Dani ,ομως η περισσοτεροι προτιμουσαν την Lindita Halimi,(φαινεται κ στα σχολια στο youtube τοσο απο Αλβανους οσο και απο ξενους) και θα συμφωνησω και εγω, το s’te fal ηταν πιο δυναμικο και καλυτερο τραγουδι και πιστευω ανετα θα εμπαινε στη 10αδα.Κριμα!
    υγ: Απο που κ ως που το Te ndjej τερματισε 2? Ελεος κ αυτη η κριτικη επιτροπη!

  5. Πολύ καλή φωνή (είναι η νικήτρια του ιταλικού The Voice), αλλά το τραγούδι είναι πολύ χλιαρό και ασύνδετο. Πρέπει να γίνουν μεγάλες αλλαγές στην τρίλεπτη εκδοχή του για να γίνει πιο αξιοπρόσεκτο.

  6. δεν μου άρεσαν πολλά πράγματα στο τραγούδι. το πιο βασικό όμως είναι η ενορχήστροση η οποία θέλει επιγώντος αλλαγή! επίσης το τραγούδι αναγκαστικά θα μικρίνει οπότε εβελπιστώ να είναι καλύτερο. Τώρα νιώθω οτι ακούω πολλά τραγούδια ταυτόχρονα. Δεν είναι τελείως χάλια όμως, έχει και τα καλά του! δεν θα ήθελα να -ξανα- αλλάξει η γλώσσα του τραγουδιού, μια χαρά είναι. Στα θετικά βάζω επίσης και την χθεσινή βραδιά, πιο οργανωμένη και πιο καλή ποιότητα σε σχέση με άλλες χρονιές… εύγε! για την ώρα ένα 5/10 απο εμένα

  7. μαλιστα…σε σχεση με τις δυο προηγουμενες συμμετοχες της χωρας αυτη εδω ειναι καλυτερη! η κοπελα καταρχην εχει υπεροχη φωνη,τωρα σχετικα με το κομματι διχαζομαι αφου υπαρχουν χωρια που μου αρεσουν κι αλλα που με αφηνουν αδιαφορω! ωστοσο πιστευω θα αλλαξει αρκετα,προς στο καλυτερη,στην τελικη τριλεπτη εκδοχη και λογικα θα μεταγλωττιστει στα αγγλικα οπως γινεται συνηθως….
    εως ωρας….
    1.μαλτα 7,5/10
    2.ολλανδια 7/10
    3.αλβανια 6,8/10
    4.σκοπια 6,3/10
    5.λευκορωσια 6/10

  8. Προσωπικά, ήθελα πολύ να κερδίσει η Elhaida και χαίρομαι που τα κατάφερε! Όντως θα μπορούσε να έχει ένα καλύτερο κομμάτι, ωστόσο με τις φωνητικές της δυνατότητες το ανεβάζει πολλά επίπεδα. Κατά τη γνώμη μου είναι απ’τις καλύτερες συμμετοχές της χώρας και με κάποιες αλλαγές στην ενορχήστρωση και στη γλώσσα νομίζω πως θα έχει μια αξιοπρεπή πορεία στο διαγωνισμό.

  9. Ήταν αναμενόμενο ότι θα κέρδιζε η Elhaida Dani. Είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα της Αλβανίας και μια αντικειμενικά καλή φωνή, ενώ “κουβαλά” στην πλάτη της και τη πρωτιά στο ιταλικό “The Voice”(που ίσως σημαίνει 12άρι από την ιταλική επιτροπή τουλάχιστον). Όσον αφορά στο τραγούδι αν και είναι άδικο να το κρίνουμε από τώρα, καθώς θα γίνουν αλλαγές (πρώτα απ’όλα θα γίνει 3λεπτο) θυμίζει λίγο Eurovision του ’90, χωρίς αυτό να είναι κάτι κακό, απλώς θα πρότεινα να το ερμηνεύσει στην Eurovision στα Αγγλικά (παρ’ότι συνήθως είμαι υπέρ του να διατηρούν οι χώρες την γλώσσα τους).
    Μέχρι τώρα όμως έχουν ήδη παρουσιαστεί καλύτερα τραγούδια με πρώτο (κατ’εμένα) το Warrior της Μάλτας.
    Τέλος, αξίζει και μια αναδρομή στην ιστορία της Αλβανίας στην Eurovision:
    2004:4/10 (η τραγουδίστρια είχε καλή φωνή αλλά το τραγούδι δεν “έλεγε ” απολύτως τίποτα, απορώ πώς τερμάτισε 7ο)
    2005:10/10 (Θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη συμμετοχή της Αλβανίας στην eurovision μέχρι και σήμερα. Ok, ίσως επειδή μου αρέσει γενικά η ethnopop και σίγουρα μπορούσαν να το παρουσιάσουν καλύτερα στη σκηνή, αλλά δεν παύει να είναι μια από τις καλύτερες τους συμμετοχές-αν όχι η καλύτερη.Πρέπει βέβαια να επισημάνω πως το 2005 ήταν αναμφίβολα η χρονιά του ethnopop και υπήρχαν πολύ καλύτερα κομμάτια σ ‘αυτήν την κατηγορία-με βασικότερο το ‘My Number One”, για να παινέψουμε λίγο και τα γένια μας- γι’αυτό και δεν κατάφερε να μπεί στην 10άδα, όπως και άλλα ethnopop τραγούδια που άν συμμετείχαν σε διαφορετική χρονιά θα ξεχώριζαν)
    2006:8/10(Αυθεντικός ήχος Βαλκανίων και μια παραδοσιακή πινελιά επί σκηνής. Διόλου άσχημα)
    2007:3/10(Ξαναακουσμένη βαλκανική μπαλάντα που δεν έπεισε και ήταν αναμενόμενο)
    2008:9/10(Πολύ καλό κομμάτι, καλή φωνή αλλά η συγκυρία δεν το βοήθησε να φτάσει ψηλότερα. Το 2008 άλλωστε ήταν μια χρονιά με πολύ ανταγωνισμό και πάρα πολλά διαφορετικά είδη τραγουδιών.Βέβαια, το πώς κέρδισε το μέτριο “Believe” είναι απορίας άξιον…)
    2009:8/10(Πάλι ethnopop-χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι το αρνητικό-αλλά και πάλι υπήρχαν καλύτερα κομμάτια στο ίδιο στυλ-και αναφέρομαι σε Αζερμπαιτζάν και κυρίως Τουρκία, για την χρονιά εκείνη.Επίσης η σκηνική παρουσία δεν το βοήθησε)
    2010:7/10(Πολύ αξιόλογη προσπάθεια, ωστόσο επρόκειτο για ένα σύγχρονο κομμάτι που όμως παρουσιάστηκε σαν ’80s.Μεγάλο λάθος.)
    2011:7/10(Αν και δεν άρεσε σε πολλούς εμένα μου άρεσε από τη στιγμή που παρουσιάστηκε, επομένως το θεωρώ αδικία που έμεινε στον ημιτελικό, σε μια μέτρια κατά τ’άλλα χρονιά.Και η τραγουδίστρια είχε πολύ καλή φωνή)
    2012:4/10 (Σίγουρα από τις καλύτερες φωνές στην ιστορία της Eurovision αλλά το τραγούδι δεν πηγαινε πουθενά.Βέβαια οι περισσότεροι μάλλον έχουν αντίθετη άποψη γι’αυτό άλλωστε είναι και η μόνη συμμετοχή της γείτονος που τερμάτισε στο top 5)
    2013:2/10(Ok καλές φωνές αλλά το τραγούδι ήταν της…πολύ παλιάς σχολής και γι’αυτό δεν έπεισε)
    2014:6/10(Αρχικά δεν μ’αρεσε αλλά όταν το είδα live θεώρησα ότι μπορεί να κάνει την έκπληξη και να περάσει τελικό, κάτι που ασφαλώς δεν συνέβη, παρ’ότι η Hersi είχε και αυτή πολύ καλή φωνή)
    Συμπερασματικά, η Αλβανία στέλνει κάθε χρονιά τραγουδιστές/-τριες με πολύ καλές φωνές (κάτι που πρέπει να το αναγνωρίσουμε) αλλά τα τραγούδια πάντοτε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο υστερούν….

  10. αδιαφορο αχρωμο αοσμο!η αλβανια ακομη μια φορα μας απεδειξε περιτρανα οτι δεν θελει να περασει τελικο!!πραγματικα δεν αντεξα να το ακουσω ολοκληρο!

  11. τιποτα το ιδιαιτερο……..μια συνηθισμενη μπαλαντα……και η φωνη της μετριοτατη……………η περσινη συμμετοχη της αλβανιας ηταν πολυ καλυτερη……….η χερσι ειχε φωναρα………

  12. δημητρη κανεις μεγαλο λαθος. η φετινη συμμετοχη της αλβανιας ειναι 1000 φορες καλυτερη απο την περσυνη. Η φωνή της τραγουδιστριας απλα μοναδικη, οκ η συγκεκριμενη μπαλαντα θελει καποιες αλλαγες για να γινει καλυτερο το τραγουδι αλλα η αλβανια εκανε καλη επιλογη (ασχετα αν η επιλογη του τραγουδιου δεν ικανοποιησε μια μεριδα ανθρωπων στην αλβανια) αλλα και στο youtube απ οτι διαβασα τα σχολια ειναι θετικα τοσο για τη φωνη της καλλιτεχνιδας οσο και για το τραγουδι.
    Υ.Γ.: Αν η συμμετοχη της Αλβανιας περυσι ηταν καλη, οπως ισχυριζεσαι, θα περνουσε στον τελικο. Για να αποκλειστηκε μαλλον δεν ηταν….

  13. το χαλασανε μονοι τους περυσι……..η αρχικη εκτελεση ηταν καταπληκτικη……το κανανε πιο ροκ…….αλλα γουστα ειναι αυτα…..ο καθενας εχει την αποψη του…….δεν συγκρινεται ομως η φωνη της χερσι με την φετινη τραγουδιστρια…….η χερσι ειχε φωνη οπερας…………..

  14. Υπάρχει μια καλή πρώτη ύλη. Μια εξαιρετική φωνή και ένα μέτριο προς καλό τραγούδι.Το τραγούδι θα γίνει αγνώριστο οπότε επιφυλάσσομαι για την τελική έκδοση του και τις προοπτικές του.Για αρχή ένα 6/10.
    Και για την ιστορία:
    2004 – 6/10
    2005 – 7/10
    2006 – 5/10
    2007 – 5/10
    2008 – 10/10
    2009 – 8/10
    2010 – 9/10
    2011 – 8/10
    2012 – 9/10
    2013 – 5/10
    2014 – 4/10

  15. Μέτριο αλλά υπέροχη φωνή. Σίγουρα πολύ καλύτερα από πέρσι!
    Πρέπει όπωσδήποτε να γυρίσει στα αγγλικά!
    Ως τώρα:
    – Ολλανδία (Πιθανή νικήτρια γενικά)
    – Μάλτα
    – Αλβανία ( αλλά όπωσδήποτε στα αγγλικά)
    – Λευκορωσία ( Δεν μπορώ να το χωνέψω αυτό το τραγούδι)
    – FYROM ( θα μείνει για πολύ ακόμα στον πάτο πιστεύω)

    Γενικά ξεκινήσαμε πολύ καλύτερα από πέρσι.

  16. το τραγούδι δεν ειναι τίποτα το ιδιαίτερο, αν και η ερμηνεύτρια έχει φωνάρα.
    Αυτό όμως που παρατηρώ καθε χρόνο είναι οτι το κρατικο κανάλι της Αλβανίας (μιας χωρας με πολλα προβλήματα και περιορισμένη δυναμικη) στήνει ενα μουσικο φεστιβαλ χάρμα οφθαλμών, σε αντίθεση με το δικο μας το μπορδελο-κρατικο κανάλι που μονο παχυλούς μισθους σε τσάτσους ξέρει να μοιράζει κ να κανει απεργίες.

  17. Yπέροχη εμφάνιση και ερμηνεία ενός πολύ όμορφου τραγουδιού που δε θα περάσει απαρατήρητο!!!
    Μα βρε Δημήτρη, όχι και μετριότατη φωνή, μη λέμε κι ό,τι μας κατέβει!!!

  18. Καλό αλλά με ψεγάδια.
    7/10 για την ώρα.
    1.Ολλανδία = 8/10
    2.Μάλτα = 7/10
    3.Αλβανία = 7/10
    4.Σκόπια = 5/10
    5.Λευκορωσία = 4/10
    Η Αλβανία στον θεσμό
    2004 = 4/10
    2005 = 3/10
    2006 = 6/10
    2007 = 5/10
    2008 = 10/10
    2009 = 7/10
    2010 = 7/10
    2011 = 8/10
    2012 = 12/10
    2013 = 3/10
    2014 = 6/10
    Καλή επιτυχία γείτονες!

  19. εντελως ανουσιο κομματι!οσο για τη φωνη της κοπελας τιποτα το ιδιαιτερο!απορω τι της βρηκαν καποιοι…νομιζω ακομη μια φορα δεν θα περασει τελικο(και δικαιως μαλιστα)

  20. Παιδια μερικοι ειστε αδικοι και βγαζεται συμπερασματα. Να σας θυμισω τη συμμετοχη της Αλβανιας το 2012. Ολοι λεγανε οτι θα πατωσει, τι εμφανιση ειναι αυτη και μην αναφερθω στα μαλλια που εγιναν αφορμη για ολα αυτα και τελικα μονο η φωνη της την κατεταξε στην 5η θεση του τελικου..εκει εμειναν ολοι

  21. μα τι συγκρινεις φιλε αλεξ;η ρονα τραγουδουσε και ανατριχιαζες ολοκληρος……….τι σχεση εχει η φετινη κοπελιτσα;αλλο ενα συμπαθητικο τραγουδακι….τιποτα το ιδιαιτερο……της ολλανδιας και της μαλτα ειναι πολυ ανωτερα………..

  22. Η λιτή ανακοίνωση της Ν.Ε.Ρ.Ι.Τ. για την αποχώρηση της Ελλάδας από τον 60ό διαγωνισμό της eurovision είναι η εξής:
    Μετά τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, η χώρα οδηγείται σε πρόωρες εκλογές και η Ν.Ε.Ρ.Ι.Τ. ανακοίνωσε επίσημα στην Ebu την αποχώρηση της Ελλάδας από τον 60ό διαγωνισμό της eurovision.Οι πολιτικές εξελίξεις, δεν επιτρέπουν τη χώρα μας να πάρει μέρος.

  23. Αδιάφορο. Είναι σαν να ακούω πολλά τραγουδάκια μαζί. Ελπίζω να γίνει στα αγγλικά με καλύτερη ενορχήστροση… Τραγικό το σημείο που βγάζει τα τακούνια… Δηλαδή στην Βιέννη τι θα κάνει???? Θα τα πετάξει με κλοτσιά στο κοινό για εντύπωση??? Και όποιον πάρει ο Χάρος.
    1. Λευκορωσία 7/10
    2. Μάλτα 5/10
    3. Σκόπια 4/10
    4. Ολλανδία 3/10
    5. Αλβανία 0/10
    Αυστηρή βαθμολογία για να τα βελτιώσω στην Βιέννη… Η Αλβανία πρέπει να κάνει πολλές αλλαγές για να πάρει κάποιον βαθμό…

  24. Φιλε gianni δεν ξερω αν συμφωνεις αλλα και στον τελικο να περασει η αλβανια φετος δεν νομιζω οτι θα της δωσουμε κανεναν σπουδαιο βαθμο αντε απο μας να παρει απο 1 μεχρι 7 στην καλύτερη περιπτωση, το ανωτερο που της εχουμε δωσει ειναι 10 το 2008, ενω η Αλβανια στατιστικά μας εχει δωσει τις περισσοτερες φορες 12 (με εξαιρεση τα τρια τελευταια χρονια. γιαυτο μην απαιτουμε να μας ψηφιζουν οι αλλοι συνεχεια χωρις εμεις να ψηφιζουμε οσους μας εχουν βοηθησει κατα το παρελθον. ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΧΝΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ

    • κι εσυ αλεξ τι ακριβως εισαι?εκπροσωπος τυπου της αλβανιας?πλακα μας κανεις τωρα που θα μας πεις και τι θα ψηφισουμε και πως φερομαστε αδικα..πρ ωτον το 12 της αλβανιας το δινει η χρονια καταπιεσμενη ελληνικη μειονοτητα της χωρας!οπως επισης και οτι βαθμο πηρε απο την ελλαδα συνεβαλαν οι αλβανοι μεταναστες της χωρας..επισης τα περισσοτερα τραγουδια που εχει στειλει δε νομιζω να συγκινησαν και ιδιαιτερα το ελληνικο κοινο αφου στην πλειοψηφια τους ηταν αδιαφορα!τωρα αν σου θιξαμε τη χωρα προβλημα σου!

  25. Αδιάφορο και βαρετό.Καμία μελωδική γραμμή που να σου μένει.Ακούς ένα εκνευριστικό κλαψούρισμα επι 4 λεπτά.Μεγάλο λάθος που δεν επέλεξε η επιτροπή τους την Lindita.

  26. @ALEX κανεις μεγάλο λάθος την αλβανία την ψηφισαμε και αλλες φορες
    2004: 10
    2005: 10
    2006: ΕΚΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΥ
    2007: ΕΚΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΥ
    2008:10
    2009: 7
    2010:10
    2012:10

    ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΕΛΕΟΣ….ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΗΤΑΝ ΔΙΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ TELEVOTING ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ !

  27. Κουκλάρα, φωνάρα, αλλά το τραγούδι πέρασε και δεν ακούμπησε. Έχουμε ακούσει άπειρες τέτοιες μπαλάντες και από αυτήν εδώ δεν σου μένει τίποτα. Σίγουρα όμως θα γίνουν αλλαγές στο κομμάτι.

  28. Δώστε προσοχή:

    Η λιτή ανακοίνωση της Ν.Ε.Ρ.Ι.Τ. για την αποχώρηση της Ελλάδας από τον 60ό διαγωνισμό της eurovision είναι η εξής:
    Μετά τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, η χώρα οδηγείται σε πρόωρες εκλογές και η Ν.Ε.Ρ.Ι.Τ. ανακοίνωσε επίσημα στην Ebu την αποχώρηση της Ελλάδας από τον 60ό διαγωνισμό της eurovision.Οι πολιτικές εξελίξεις, δεν επιτρέπουν τη χώρα μας να πάρει μέρος.

    • έλα μην τρολλάρεις. δεν έχει βγει τέτοια ανακοίνωση. Ακομά και γραμματικά είναι λάθος “δεν επιτρέπουν τη χώρα μας” … στη χώρα μας είναι το σωστό. ή εσύ τρολλάρεις ή κάποιος άλλος σου έκανε πλάκα και το έχαψες. Ακόμα δεν υπάρχει κανένα νέο. Αν υπάρχουν επιπλοκές και εμπλοκές θα είναι εξαιτίας της ολιγωρίας και της δημοσιουπαλληλικής νοοτροπίας των Νεριτάδων.

  29. Andreas. Από που και ως που Ιταλικά? Αλβανία είναι, οχι Σαν Μαρίνο!

    Ιωαννα. Που διαβασες για αποχώρηση. Ολο αερολογίες λες

    • Επειδή η κοπέλα έχει κερδίσει το ιταλικό The Voice και έχει βγάλει και ιταλικό single για αυτό κάποιοι εικάζουν μήπως το πει ιταλικά, όλο ή ένα μέρος του. το single της γραμμένο από το ‘Φοίβο’ της Ιταλίας ‘Baciami e basta’ youtube.com/watch?v=7_Wgm12IWnc

  30. Μας δουλευουν τωρα??? Τι μια μας λενε οτι θα παρουμε μερος και τωρα λενε τα αντιθετα? Και στην τελικη τι σχεση εχουν οι εκλογες με τη γιουροβιζιον…. Ελεος

  31. η γιουροβιζιον ειναι τον μαιο.η εκλογες ειναι σε λιγοτερο απο ενα μηνα..που κολλαει η γιουροβιζιον;δεν εχει βγει καμμια ανακοινωση……..αν ηταν θα το μαθαιναμε………

  32. πες τα φιλε δημητρη…αντε αν ειναι δυνατον. 25/1 ειναι οι εκλογες και ο ελληνικος τελικος φημολογειται οτι θα γινει τελος φλεβαρη. οτι βλακεια το κατεβει του καθενος

  33. Δεν υπάρχει λόγος να με κράζετε.Αυτή είναι η ανακοίνωση της nerit και είναι επίσημο.

    Το δικό μου top:
    1) Μάλτα 10/10
    2) Μακεδονία 8/10
    3) Λευκορωσία 4/10
    4) Ολλανδία 2/10
    5) Αλβανία 0/10

  34. ιωαννα αφου ειναι επισημο πες μας που το ειδες;γιατι μονο εσυ το λες…….τα καναλια πως και δεν το εχουν αναφερει;;

  35. Παιδιά έμαθα πως η Ελλάδα, δε θα πάρει μέρος στο διαγωνισμό και για άλλο λόγο(εκτός τις εκλογές) και αυτός είναι το γεγονός ότι θρηνούμε την τραγωδία με το πλοίο.Κάτι μου λέει, πως θα αποχωρήσει και η Ιταλία για αυτόν το λόγο.Για να δούμε…

  36. ενταξει τωρα το τερματισες!!!!!!!!!πολυ καλο!!!!βαλε και αλλα!μαλλον δεν θα παρουμε μερος και για το 1821……..

  37. Δημήτρη τέτοιες δραματικές μέρες και με τόσους νεκρούς και αγνοούμενους, θα ασχοληθούν με τη eurovision;Είσαι σοβαρός;

  38. κοιταξε κανονικα ετσι θα πρεπε……….αλλα στην ελλαδα ειμαστε……….στην χωρα του οτι να ναι………..γιατι ιστευεις οτι οι πολιτικοι μας αυτες τις μερες δινουν δεκαρα για τους αγνοουμενους;;;γι αυτους μονο οι εκλογες υπαρχουν……..

  39. Ιωαννα και το 2012 οταν παραμονη του 1ου ημιτελικου επεσε σε χαντακι πουλμαν με μαθητες στην Αλβανια και σκοτωθηκαν παιδια μια χαρα συμμετηχε η χωρα και καλη θεση πηρε στον τελικο.

  40. re sovarespsou iwanna!!! eleoooooos kai o thrinos tha diarkesei mipws mexri ton maio????? ,mas duleveis? mipws dn exeis akti kalytero na kaneis??? dioti sto epsiimo site tis ebu eimaste kanonika ! aku leei ya to thrino dn tha parume meros xaxaxaxxa tote h alvania to 2012 eprepe na eixe pei ok paidia exume thrino as gyrisei pisw h alvaniki apostoli lol ana dn exeis na peis tpt tulaxiston min petas BURDES ! buxtisame! kai aporw tosoi polloi eiste pou thelete na apoxwrisume??/ aplo to pragma min asxoleiste me ton diagwnismo that’s it!

  41. Πάλι καλά που δε λογοκρινόμαστε που αποκαλούμε “Μακεδονία” τα Σκόπια.Η χώρα είναι διεθνώς αναγνωρισμένη ως “Μακεδονία”.

  42. και τωρα θες να σε παρει κανεις στα σοβαρα ? δεν το νομιζω ! ανοιξε και λιγο κανενα βιβλιο δεν βλαπτει ! ελεος μπαινει καθε μπαζο και μιλαει !

  43. Που κολλανε κοπελιτσα μου τα Σκοπια τωρα….εσυ πεταξες την μπαρουφα για την αποχωρηση της Ελλαδας . Υπαρχει γραπτη ανακοινωση και αν ναι που την βρηκες.αιντε πια

  44. καλα ιωαννα τρια πουλακια καθονταν……………….οτι να ναι………..και 100 χρονια να περασουν εμεις σκοπια θα τα λεμε…………

  45. Μία εξαιρετική φωνή σ’ ένα μέτριο τραγούδι.
    1) Ολλανδία
    2) Μάλτα
    3) Αλβανία
    4) Λευκορωσία
    5) Σκόπια

  46. χαχαχαχαχαχα ωραιος!!!!ξεκινησε χθες με την απουσια της ελλαδας λογω εκλογων,σημερα λογω της τραγωδιας και τωρα ασχολειτε με τα σκοπια!!!οτι να ναι!!!

  47. Σε λιγο θα μας πει οτι επειδη ο Διαγωνισμος πεφτει σε περιοδο πανελληνιων θα πρεπει να αποσυρθει η ελλαδα ως ενδειξη συμπαραστασης στους υποψηφιους……τεσπα και η καταταξη μου: 1) Μαλτα 8/10 2) Λευκορωσια 7,5/10. 3) Ολλανδια 7/10 4) Αλβανια 6/10. 5) Σκοπια 5/10

  48. H δική μου αξιολόγηση

    1. Μάλτα (6,5/10): δεν είναι κακό τραγούδι αλλά μου θυμίζει για κάποιο λόγο το μοτίβο του survivor της παπαρίζου λολ. Τεσπα δεν τρελαίνομαι θεωρώ πως είναι υπερεκτίμημενο και ενδέχεται για μένα να μην περάσει καν τελος πάντων ευχάριστο αλλά όχι κάτι σπουδαίο

    2.Λευκορωσία (7,5/10): καθόλου κακό αλλά κάτι δεν μου κολλάει ρε παιδί μου….. ωραίος ρυθμός καλή ερμηνεία αλλα…..who knows…. τελος πάντων αν δεν αλλάξουν τραγούδι (χαχαχα) θα είναι λογικά στο τοπ μου . καλή επιτυχια! πιστευω η τύχη του τραγουδιού θα κριθεί κατά πολύ από το στήσιμο στην σκηνή

    3.Ολλανδία (9/10) : τι να πώ πλεον για την Ολλανδία ΜΠΡΑΒΟ! από το 2013 το έχει πάρει ζεστά ! για μένα είναι κατι πολύ καλό ! δεν ξέρω μέχρι πού θα πάει αλλά ελ΄πιζω να την δώ πάλι 10αδα ! μπράβο Ολλανδία 🙂

    4.Αλβανία (6/10) : πολύς θόρυβος για το τίποτα …. ωραία φωνή αλλά τραγούδι αχταρμάς ! υπερβολικό …..δεν δεν ….. ίσως και να περάσει λόγω επιτροπών

    5.Σκόπια (5/10) εντάξει….απλά αξιοπρεπές !τίποτα άλλο….

  49. Αν βγει ο Σύριζα πρώτο κόμμα και η χώρα φύγει από την ε.ε. τότε σίγουρα δε θα πάμε στη eurovision.

  50. Δεν είχα σκοπό να απαντήσω γιατί δεν είχε νόημα αλλά τελικά δεν άντεξα.
    1ον: Αν δεν ανακοινώσει κάτι νεότερο η ΝΕΡΙΤ ΕΠΙΣΗΜΑ, τότε είμαστε κανονικά Eurovision, 2ον δεν είναι site που αφορά την πολιτική, αλλά την Eurovision και εκτός του ότι κάνεις προπαγάνδα εναντίον κάποιου κόμματος ακόμη κι αν όντως βγούμε από την Ε.Ε. και πάλι δεν σημαίνει πως θα φύγουμε από την Eurovision διότι στη Eurovision συμμετέχουν οι χώρες που ανήκουν στην Ευρωπαική Ραδιοτηλεοπτική Ενωση (EBU) και σ’αυτήν συμμετέχουν πάρα πολλές χώρες ετός Ε.Ε.Για την ακρίβεια οι περισσότερες είναι εκτός Ε.Ε. και για να μην θεωρηθεί ότι λέω αερολογίες, παραθέτω μία μία τις χώρες που θα συμμετάσχουν το 2015 και ΔΕΝ είναι στην Ε.Ε.
    Αλβανία
    Αρμενία
    Αζερμπαιτζάν
    Λευκορωσία
    Γεωργία
    ισραήλ
    ΠΓΔΜ
    Μολδαβία
    Μαυροβούνιο
    Νορβηγία
    Ισλανδία
    Ρωσία
    Σαν Μαρίνο
    Σερβία
    Ελβετία
    Προσέξτε λίγο τι γράφετε. Εκτός του ότι το θέμα του άρθρου αφορά στην Αλβανία κι όχι στην Ελλάδα, αυτό που λές δεν έχει κάν σχέση με την Eurovision. Aν θέλαμε προπαγάνδα ανοίγαμε ένα οποιοδήποτε κανάλι της τηλεόρασης, δεν σε χρειαζόμασταν…

    • Καλά βέβαια σε όλα αυτά που λες,ξέχασες ότι οι του συριζα έχουν δηλώσει ότι μόλις σχηματίσουν κυβέρνηση θα κλείσουν την νεριτ και θα ξανανοίξουν την παλιά ΕΡΤ που τώρα προφανώς δεν είναι μέλος της EBU.Ελπίζω,αν βγούνε πρώτο κόμμα να μην έχουν προλάβει να κλείσουν την ΝΕΡΙΤ μέχρι να διεξαχθεί η φετινή eurovision.

      • καλα ο συριζα εχει ταξει τα παντα στους παντες.οποτε μην εχεις την εντυπωση οτι θα ανοιξει την ερτ!εξαλλου ουδεις εχασε ταζωντας!απλως νομιζουν οι αριστεροι οτι μας δουλευουν ψιλο γαζι..απο την αλλη απο τη στιγμη που υπαρχει κοσμος που χαφτει οτι του λενε τι να πω..

  51. Ιωαννα ανοιξε το καπακι της τουαλετας,βαλε μεσα το κεφαλι σου,πατα το καζανακι και καληνυχτα

  52. Χαχα τι λες;Η Νορβηγία, η Ισλανδία και η Ελβετία ανήκουν στην Ε.Ε. και είναι ευρωπαϊκές χώρες.Και ΔΕΝ κάνω προπαγάνδα.

    • Α καλά αν δεν ξέρεις ότι Ελβετία, Νορβηγία και Ισλανδία είναι εκτός Ε.Ε. Τότε ασ’τα…Κι Επίσης όταν υποστηρίζεις , χωρίς να σε ρωτήσει κανένας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας βγάλει από την Ε.Ε. αυτό δεν είναι προπαγανδα;

    • Σου παραθέτω επίσης από το επίσημο site της Ε.Ε., τις χώρες της Ε.Ε. και το έτος έντακής τους σ’αυτήν:

      (έτος προσχώρησης)
      Αυστρία (1995)
      Βέλγιο (1952)
      Βουλγαρία (2007)
      Γαλλία (1952)
      Γερμανία (1952)
      Δανία (1973)
      Ελλάδα (1981)
      Εσθονία (2004)
      Ηνωμένο Βασίλειο (1973)
      Ιρλανδία (1973)
      Ισπανία (1986)
      Ιταλία (1952)
      Κάτω Χώρες (1952)
      Κροατία (2013)
      Κύπρος (2004)
      Λεττονία (2004)
      Λιθουανία (2004)
      Λουξεμβούργο (1952)
      Μάλτα (2004)
      Ουγγαρία (2004)
      Πολωνία (2004)
      Πορτογαλία (1986)
      Ρουμανία (2007)
      Σλοβακία (2004)
      Σλοβενία (2004)
      Σουηδία (1995)
      Τσεχική Δημοκρατία (2004)
      Φινλανδία (1995)

  53. ελα ιωαννα πες την αληθεια δεν θες να παμε γιουροβιζιον……το ευχεσαι με ολες τους δυναμεις……..αλλα κριμα……….θα παμε………

  54. Δημήτρη μου δεν εύχομαι κάτι τέτοιο, αλλά μόλις ανακοινωθούν τα υποψήφια ονόματα και ακούσουμε τα τραγούδια, τότε σίγουρα θα θέλουμε να μη δώσουμε το παρών.

  55. και που το ξερεις βρε ιωαννα οτι θα ναι χαλια τα τραγουδια;;;;;;;;;;;;;;;αλλα και χαλια να ναι δεν πειραζει ας παμε και ας αποκλειστουμε…..δεν τρεχει τιποτα………ενας διαγωνισμος ειναι………

  56. Για τελευταία φορά, σου λέω πως δεν κάνω προπαγάνδα.Απλώς αυτή είναι η φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων.

    • Και εσύ πώς θεωρείς ότι έτσι είναι η ροή των πραγμάτων; Ακόμα και οι πολιτικοί αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν πως ίσως βγούμε εκτός ευρωζώνης αν μας κυβερνήσει.Ποτέ κανείς δεν είπε ότι θα μας βγάλει εκτός ΕΕ. Και για να τελειώνει αυτή η ιστορία, είμαι απόφοιτος τμήματος Πολιτικών Επιστημών και τώρα κάνω μεταπτυχιακό, και σε διαβεβαιώνω πως δεν βγαίνει έτσι ένα κράτος από την ΕΕ και την Ευρωζώνη….Και όσον αφορά στο ποιές χώρες ανήκουν στην ΕΕ δεν βλέπω να λές τίποτα…….

  57. Αυτό πράγματι είναι ένα ενδεχόμενο και μπορώ να πω πως με ανησυχεί και λίγο αλλά δεν μπορώ να ακούω και τα αλλά τερατώδη. Anyway κακώς άνοιξα αυτή τη συζήτηση που ούτως ή άλλως δεν επρόκειτο να οδηγήσει πουθενά.
    Ζητώ συγγνώμη από όλους εδώ στο site.

  58. Με μεγάλη λύπη σας αποκαλύπτω πως σας έκανα φάρσα.Δεν ισχύει αυτό που έγραψα.Είστε πολύ αφελείς!

  59. αχ βρε ιωαννα φαρσα μας κανεις τοση ωρα;δεν το καταλαβαμε καθολου…….πω πω μας ξεφτιλισες………

  60. ε οχι και να αποκλειστουμε ρε δημητρη….αν ειναι κατι στο οποιο εχει παραδοση η ελλαδα στη γιουροβιζιον, ειναι οτι καθε χρονο περναει στον τελικο. βεβαια θα μου πεις οτι εξαρταται και το τραγουδι που θα στειλουμε αλλα think positive… 🙂

  61. εννοειτε φιλε αλεξ!!!!!!!!καθε χρονο καθαριζουμε ευκολα τον ημιτελικο!!!ετσι θα γινει και φετος!!!δεν θα χαλασουμε την παραδοση!!!

  62. Παρακολουθώ σε επανάληψη, την εκπομπή “Αποκαλυπτικά” με το Μένιο Φουρθιώτη στο Ε.Η συγκεκριμένη εκπομπή, μαγνητοσκοπήθηκε το Σάββατο 06.12.2014 και προβλήθηκε την Κυριακή 28.12.2014 στις 13:55.Πραγματοποιήθηκε μια ειδική εκπομπή για τα παιδικά χωριά sos με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα.Στην εκπομπή, τραγούδησαν ζωντανά, ο Κώστας Μαρτάκης, η Josephine, ο Marios Brasil, η Θωμαή Απέργη, η Χριστίνα Σάλτη και οι Boys and Noise από τη δισκογραφική εταιρεία panik records.

  63. Καλή χρονιά και χρόνια πολλά Δημήτρη και σε όλους τους eurofan, με υγεία και ευτυχία και φυσικά μια καλή θέση στη χώρα μας!

  64. ΝΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΕΙΠΕς ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!

  65. Καλή χρονιά, χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο με υγεία, αγάπη, ειρήνη, ευτυχία και επιτυχίες σε όλους τους τομείς και φυσικά και στην αγαπημένη μας Eurovision με μία καλή θέση για τη χώρα μας, γατί όχι, και με την πρωτιά φέτος που κλείνουμε και δέκα χρόνια απ’τη νίκη μας!!! 🙂

  66. Καλη χρονια, χρονια πολλα σε ολους και κυριως καλη μας επιτυχια στη γιουριβιζιον (αν και λιγο νωρις)

  67. Στις 26 του μηνα θα γινει, επισης, η κληρωση για τους δυο ημιτελικους και θα εχει μεγαλο ενδιαφερον θα μαθουμε σε ποιον θα ειμαστε και ποιοο θα ναι οι αντιπαλοι μας. Προσωπικα θεωρω οτι θα επρεπε να γινει κληρωση και για τη σειρα εμφανισης.

  68. Καλή χρονιά και απο εμένα, ευτηχισμένο το 2 0 1 5 !!
    σε λίγες μέρες έχουμε εκλογές. όπως όλοι ξέρουμε και βλέπουμε, ο Συριζα θα νοικίσει τις εκλογές αλλά μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε αν θα σχηματιστεί κυβέρνηση… Το πιο ενδιαφέρον είναι οτι 25 του μήνα είναι οι εκλογές και 26 η κλήρωση για τους ημιτελικούς! Οι επόμενες μέρες θα φέρουν μεγάλες εξελίξεις.

  69. Παιδες και ενα νεο που θα μας κανει υπερηφανους…. Ο Νορβηγος Γιον Ολα Σαντ που ειναι υπευθυνος για την ανακοινωση των βαθμολογιων στη γιουροβιζιον, οταν η EBU αποδεχτηκε τη Νεριτ ως μελος της δηλωσε τα εξης: Ημαστε ιδιαιτερα χαρουμενοι που μια πετυχημενη χωρα στη γιουροβιζιον οπως η Ελλαδα θα ειναι παρουσα τον Μαιο στη Βιεννη. Αυτο δειχνει οτι η χωρα μας εχει αφησει το στιγμα της σε αυτον τον διαγωνισμο

  70. λοιπον εχουμε πλεον τα 5 πρωτα τραγουδια του διαγωνισμου!!!!! το τοπ μου είναι:

    1.Λευκορωσία (εχω κολλησει με το συγκεκριμενο τραγουδι, μάρεσει τρελα, η μουσικη του, οι εναλλαγες που γινονται είναι υπεροχες, για άλλη μια φορα η λευκορωσια μ’αρεσει πολύ. βεβαια για να είναι το ιδιο ωραιο και στη σκηνη πρεπει να γινει πολύ δουλεια και να βγει όπως πρεπει. 9/10

    2.Ολλανδία (πολύ ωραια η συμμετοχη της ολλανδιας, υπεροχη χροια, υπεροχη φωνη και πιστευω ότι θα τα παει καλα. μπραβο και στην ανουκ. 8/10

    3.Αλβανία (υπεροχη φωνη και υπεροχο τραγουδι αν το ακουσεις προσεκτικα, η αλβανια και φετος μ΄’αρεσει πολύ, πιστευω πως ηρθε η χρονια να ανεβει. ισως το τραγουδι να ειναια κομα καλυτερο στα αγγλικα. θα δουμε 8/10

    4.Μάλτα (ενδιαφερον τραγουδι, ωραιο να το ακους, αλλα είναι νομιζω από τα τραγουδια που δεν μπορεις να προβλεψεις με σιγουρια τι τυχη θα εχουν. ισως του λειπει η κορυφωση. 7/10

    5.FYROM (δεν το λες κακο σαν ακουσμα, το ρεφραιν δεν είναι κακο, αλλα λιγάκι βαρετο γενικα, και νομιζω ότι είναι από τα τραγουδια που εχουν περασει πολλα από αυτά. 4/10

  71. Παιδια δεν υπαρχει θεμα αποχωρησης γιατι πολυ απλα αν γινει κατι τετοιο η ebu θα μας δωσει ενα πολυ ωραιο προστημο οπως με την Αρμενια το 2012.Αντε να τα πληρωσει η ΝΕΡΙΤ αυτα μετα.Και εξαλου οι ελληνες μια ζωη χαζοχαρουμενοι ειναι.Σιγα μη φυγουμε απο τη Εurovision

  72. Michael, συμφωνω απολυτα με τα λεγομενα σου. Να προσθεσω ακομη οτι δυο πραγματα:

    1) Εδω καναμε ολοκληρο αγωνα να μας
    δεχτει ως μελος της η EBU και τωρα
    που το πετυχαμε θα πουμε οτι τελικα
    δεν θα παμε. Θα ειναι σαν να
    παιζουμε με τα νευρα των στελεχων
    της EBU και να ρισκαρουμε
    συμμετοχη μας λιγο πριν τον ελληνικο
    τελικο.

    2) Σιγα μην αφησει η ΝΕΡΙΤ τη
    γιουροβιζιον. Αλλωστε, απο αυτο το
    τηλεοπτικο προγραμμα κανει τρελα
    νουμερα τηλεθεασης. Αλλωστε οι
    Ελληνες δεν μπορουμες χωρις
    γιουροβιζιον

  73. Οντως Alex.H Νεριτ κανει νουμερα μονο απο Euro,Moudial kai Eurovision.Ε και κανα Μπασκετακι.Αν δεν ειχαν και αυτα,καλα………..

  74. Michael γιαυτο εγω αυτα δεν τα πολυ πιστευω. αν ηταν να αποχωρησουμε απ τον διαγωμισμο θα ειχαν βουηξει τα καναλια και ξθα ειχαν παρει φωτια τα διαφορα μεσα (τηλεοραση και ραδιοφωνο π.χ.) ασε που η ΝΕΡΙΤ δεν εχει κανενα ενδιαφερον απο αποψης τηλεοπτικων προγραμματων.Ολο κατι βλακιες δειχνει με ακυρα ντοκιμαντερ.

  75. Έχασαν μία μοναδική ευκαιρία οι γείτονες να μπούνε ΤΟΡ-10 στέλνοντας κάτι διαφορετικό και αξιολογότατο. Αναφέρομαι φυσικά στο S’te fal της Lindita Halimi… Υπέροχη φωνή και μοναδική ενορχήστρωση! Καλή επιτυχία Αλβανία με μία εξαιρετική φωνή σε ένα παρωχημένο όμως για τα δεδομένα της Eurovision τραγούδι

  76. και τωρα που το σκεφτομαι, αν η Ελλαδα το 2012 και το 2014 δεν ειχε παρει την 17η και 20η θεση αντιστοιχα, θα ειχαμε ενα απιστευτο ρεκορ……11 χρονια στο τοπ 10

  77. Το τραγουδι αν το ακουσεις 2-3 φορες ειναι ωραιο μπραβο στην αλβανια γιατι περυσι η συ,μετοχη της ηταν απλα τραγικη!!
    2004 πολυ μετριο 6/10
    2005 Πολυ ωραιο αλλα πιστευω επιρεασε η εμφανιση 8/10
    2006 καλο ως εκει 7/10
    2007 τραγικο 3/10
    2008 Παρα πολυ καλη συμμετοχη 8/10
    2009 Τελιο το τραγουδι με χαλασε λιγο ο spiderman απο πισω αλλα οκ 9/10
    2010 Αξιοπρεπεστατη συμμετοχη μπραβο 8/10
    2011 Καλο το τραγουδι καλη και η εμφανιση 7/10
    2012 Φανταστικη φωνη αλλα απο τραγουδι τιποτα 5/10
    2013 Μετριο και λιγο χαζο 6/10
    2014 Μετριο και ακυρο το τραγουδι 5/10

  78. Η φωνή της μου φαίνεται ακαλλιέργητη και το τραγούδι χωρίς συγκεκριμένη μουσική. Επίσης η γλώσσα με ξενίζει, αν μπορώ να το πω έτσι. Εγώ θα ήθελα ένα γρήγορο τραγούδι από την Αλβανία με την παραδοσιακή της μουσική, αλλά αυτή είναι προσωπική άποψη.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ