ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Rikke Normann και Silya Nymoen στο MGP 2012!

Τα ονόματα δύο ακόμα καλλιτεχνών, των Rikke Normann και Silya Nymoen προστέθηκαν στην λίστα με τους συμμετέχοντες του Melodi Grand Prix 2012, έπειτα από σημερινή ανακοίνωση της κρατικής τηλεόρασης της Νορβηγίας.

Η Rikke Normann έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στον περσινό εθνικό τελικό της χώρας, όπου συμμετείχε ως ντουέτο με την Aste (escdaily.com). Φέτος, η νεαρή επιστρέφει ως σόλο ερμηνεύτρια, διεκδικώντας την εκπροσώπηση της χώρας της στην Eurovision 2012. Το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί ονομάζεται “Shapeshifter” και φέρει την υπογραφή της Silya Nymoen, η οποία με τη σειρά της θα διαγωνιστεί με ακόμα ένα τραγούδι, υπό τον τίτλο “Euphoria”, ερμηνευμένο από την ίδια. Οι δύο τραγουδίστριες δηλώνουν ενθουσιασμένες για τη συμμετοχή τους στον εθνικό τελικό της χώρας τους και υπόσχονται πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Τα καλλιτεχνικά σχήματα που έχουν ανακοινωθεί ως τώρα από το NRK φτάνουν -σε αριθμό- τα 21 και είναι τα εξής: Rikke Normann, Silya Nymoen, Tooji, Cocktail SlippersUnitedHåvard LotheLise KarlsnesThe CarburetorsLisa StokkeThe Canoes, Yaseen Asher και Julie Maria DahlReidun SætherRudi MyntevikKim André RysstadMarthe ValleMonica JohansenPlumboNora Foss Al-JabriIsabel ØdegårdMalin, Irresistible. Για την ολοκλήρωση της λίστας απομένουν ακόμα 3 θέσεις, οι οποίες θα ανακοινωθούν εντός των προσεχών ημερών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στις τρεις αυτές τελευταίες θέσεις αναμένεται να βρίσκεται και μια συμμετοχή-έκπληξη, που θα συζητηθεί.

Θανάσης Νάκος

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ