ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Αυτοί είναι οι 15 Finalists!

Τις τελευταίες δύο ημέρες οι περίπου 100 υποψήφιοι καλλιτέχνες για τον εθνικό τελικό της Λευκορωσίας, παρουσίασαν τα τραγούδια τους ζωντανά σε ειδική επταμελή επιτροπή στο 600 Metrov στούντιο στο Μινσκ. Η επιτροπή επέλεξε 15 συμμετοχές που θα διαγωνισθούν στον Τελικό, το λεγόμενο Eurofest, που θα γίνει στις 26 Δεκεμβρίου, όπου κοινό και επιτροπή θα επιλέξουν την 12η συμμετοχή της χώρας στο διαγωνισμό της Eurovision.

Οι 15 καλλιτέχνες του Τελικού και τα τραγούδια τους είναι τα εξής:

Gunesh – I believe in a miracle
Janet – Supernova
Alexey Gross – Stand as one
Daria – Love is my colour
Valeriya Sadovskaya – Summer love
Uzari & Maimuna – Time
Milki – Accent
Yana Butskevich & Muzzart – Only dance
Beatrys – Fighter
Napoli – My dreams
Tasha Odi – Giving up your love
Lis – Angel
Rostany – Electric toys
Anastasiya Malashkevich – Don’t save my name
Vitaly Voronko – Drive

[youtube id=”8LFJ0uIO_Es” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”dPZr1WmD8HU” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”QrnGlMr13_M” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”TElbOmHOGQA” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”jJmhQDN9u1Q” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”2XIn7PDkS8M” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”ffbqR4lOp5k” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”CCbibP3TjNc” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”c9DVUFtBYJ4″ width=”600″ height=”350″]

sourcesctoday

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. απτη Λευκορωσία θα θυμαμαι παντα τις συμμετοχες του 2007 και του 2013…

    πιστευω θα στειλουν το accent.. ενα συν οτι το υπογραφει ο ριμπακ και ενα συν ακομα οτι ειναι χαρουμενο και ευχαριστο πολυ στο αυτι..

  2. το accent κανένα άλλο. Καιρός είναι να ξαναρχίσουν να πηγαίνουν λίγο χαρούμενα τραγούδια γιατί μουχλιάσαμε στις μπαλάντες από το 2010 και μετά.

  3. το accent ειναι χαζοζαρουμενο αυτη ειναι η διαφορα απο το χαρουμενο!!νομιζω οτι οι επιτροπες θα το καταποντισουν!!κατα αλλα δεν μου αρεσε τπτ ακομη μια φορα απο τη λευκορωσια!

  4. Ο Ρύμπακ κατέληξε να είναι μία θλιβερή περίπτωση της Eurovision. Μετά τον χαμό (και την υπερβολή) που προκάλεσε το 2009, αποδείχτηκε ότι δεν αφορούσε καλλιτεχνικά κανέναν άλλο από το κοινό της Eurovision ένα Σάββατο βράδυ. Το μόνο που μπορεί να κάνει για να βγαίνει από την αφάνεια είναι να περιφέρεται από εθνικό τελικό σε εθνικό τελικό, χωρίς να καταφέρνει και τίποτα τελικά. Η συγκεκριμένη συμμετοχή του είναι απλά ένα μετριότατα τραγουδάκι που προσπαθεί με ένα μικρό επαναλαμβανόμενο έθνικ μοτίβο να τραβήξει την προσοχή.

  5. Το σαχλό χαριτωμένο τραγουδάκι του Rybak θα κερδίσει, δε θα μπω καν στον κόπο να ακούσω τα άλλα παρά μόνο στον Εθνικό τους Τελικό.
    1. Μάλτα = 7/10
    2.ΠΓΔΜ = 5/10
    3.Λευκορωσία = 4/10

  6. Αυτά που άκουσα λοιπόν είναι μια απογοήτευση… Πιστεύω πως το καλύτερο από όλα αυτά είναι του Ρίμπακ και μάλλον θα στείλουν και αυτό… Θα το παίξουν και τα κορίτσια τύπου οι Πολωνέζες πέρυσι και θα ανέβουν και λίγο παραπάνω… Κρίμα

  7. Ο Ρίμπακ και οι καρακάξες του κατάφεραν να φτιάξουν ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα που έχω ακούσει ποτέ.
    Που σημαίνει ότι μάλλον θα τα πάει περίφημα…

  8. Λοιπόν του ρυμπακ θα πάει μάλλον αν και μου κάνει λίγο αντιγραφή Πολωνία 2014 το όλο κονσεπτ αλλά τώρα θα μου πείτε πρώτη φορά θα είναι ? Ακόμα απορώ πως έμεινε πέρυσι εκτός τελικού η Ιρλανδία και πέρασε το cheesecake ! Πέρυσι cheesecake φέτος milk αντε και του χρόνου με μιλφει εύχομαι

  9. ειμαι 100% σιγουρος πως θα επιλεξουν το κομματι που υπογραφει ο ριμπακ….ωστοσο αν κι φερνει λιγο στο μυαλο την περυσινη συμμετοχη της πολωνιας(σαφως η πολωνικη συμμετοχη ηταν για εμενα καλυτερη) δεν το λες και χαλια….προσωπικα ειναι το μονο που μου εμεινε κι πιστευω,ειναι πολυ πιασαρικο, θα παει καλα τοσο στον εθνικο τελικο της λευκορωσιας οσο κι κατα επεκταση το μαη!
    καλη επιτυχια λευκορωσια!!!επειδη αυτο θα επιλεχθει….6,5/10 απο εμενα 🙂

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ