ΜΠΛΕ 2014: Ο OGAE Greece τίμησε τους ανθρώπους της Δημόσιας Τηλεόρασης!

Το 12ο ΜΠΛΕ διάλεξε ο OGAE Greece για να τιμήσει 4 κυρίες της ΕΡΤ, ΔΤ και ΝΕΡΙΤ για την άψογη συνεργασία των τελευταίων 10 χρόνων με το σωματείο μας! Πρόκειται για τις κυρίες Αρετή Καλεσάκη (πρώην υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων ΕΡΤ, ΔΤ και ΝΕΡΙΤ), Σύνια Κούσουλα (προϊσταμένη Διεθνών Σχέσεων και Head of Delegation της Ελλάδας μέχρι το 2014), Μόνικα Παπαδάτου (Head of Press της Ελληνικής αποστολής από το 2006 μέχρι και σήμερα) και Λίτσα Πισκερά (πρώην υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων ΕΡΤ).

Σ’ένα ιδιαίτερα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα, οι 4 κυρίες παρέλαβαν συμβολικά δώρα από τον OGAE Greece και είπαν λίγα λόγια για τη θητεία τους και τη σχέση τους με τους fans του διαγωνισμού. Ευχή όλων να δουλέψουν και πάλι για την Ελληνική συμμετοχή του 2015! Εμείς τις ευχαριστούμε για όλα όσα έχουν προσφέρει στην Ελλάδα μας και την Eurovision!

Λίγο πριν την παρουσίασή τους, ένα εξαιρετικό video του Πάνου Τσακιράκη ειδικά φτιαγμένο για την βραδιά, ξεσήκωσε το κοινό της αίθουσας και ο OGAE Greece το μοιράζεται μαζί σας με πολλή αγάπη!

Αντώνης Καρατζίκος

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σας ευχαριστούμε κυρίες μου για όλες αυτές τις αξέχαστες στιγμές που βιώσαμε μαζί σας!!! ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!

  2. ευχαριστουμε πολυ που το 2012 φερατε την ελλαδα 17η θεση και ξανα μετα απο 2 ΧΡΟΝΙΑ φερατε την ελλαδα στην 20 ΘΕΣΗ!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ