Eurovision 2015: Το οπτικό θέμα του διαγωνισμού!

Σήμερα το κανάλι ORF της Αυστρίας αποκάλυψε το οπτικό θέμα του διαγωνισμού. Πρόκειται για μία συνέχεια του συνθήματος Building Bridges (Χτίζοντας γέφυρες) κι έχει το σχήμα μιας σφαίρας. Κατά την κίνησή του σχηματίζει μια γέφυρα που διαπερνά την σφαίρα και συμβολίζει την ενότητα και την διαφορετικότητα. Τα χρώματά του αντικατοπτρίζουν την μοναδικότητα και υπονοούν το χτίσιμο μουσικών γεφυρών. Επίσης τονίζει την ποικιλία των τραγουδιών και την διαφορετικότητα των καλλιτεχνών αλλά και του κοινού που παρακολουθεί τον διαγωνισμό.

 

Αντώνης Καρατζίκος

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ωραίο είναι, εμένα μου θυμίζει αυτό του 2011. Αυτό που βλέπω όμως είναι οτι φέτος δεν έχουμε κανένα σύμβολο, όπως πχ πέρυσι το διαμάντι, πρόπερσι την πεταλούδα. Στην ουσία μόνο 2 χρονιές είδαμε κάτι τέτοιο (2013, 2014)

  2. Πολύ σκοτεινό ρε παιδιά το λογότυπο. Θυμίζει πολύ της Γερμανίας το 2011.

    Σ’ ότι αφορά μια ενδεχόμενη νίκη της Ελλάδας στον ερχόμενο διαγωνισμό και την διοργάνωσή την επόμενη χρονιά να επισημάνω 3 πράγματα:
    1. Η EBU δεν έχει επιβεβαιώσει την συμμετοχή της χώρας μας στον διαγωνισμό, αν και θεωρείται σίγουρη.
    2. Δεν γνωρίζουμε τίποτα από τα προτεινόμενα τραγούδια.
    3. Να θυμίσω, ότι το 2006 που διοργανώσαμε την Eurovision μας κόστισε γύρω στα 11 εκ. και τα έσοδα αυτής 12 εκ. ευρώ. Οπότε, είχαμε κέρδος!!!

  3. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί όλα τα logos τα τελευταία χρόνια έχουν ως βάση το μαυρο μπλε ροζ… Μόνο στο μπακού με κοκκινο κίτρινο είχαν διαφορετικούς χρωματισμούς… Κατα τα άλλα καλό.

  4. Λοιπόν αρκετά ωραίο δεν λέω αλλά πρωτότυπο δεν το λες! Μοιάζει πολύ με εκείνο της Γερμανίας το2011 ! Όσο για εκείνους που κοροϊδεύουν μια ενδεχόμενη ελληνική νίκη Να τονίσω πως υπάρχουν πάντα ενδεχόμενα
    1) να κερδίσουμε και να μην το διοργανώσουμε!
    Αλλα να αναλάβει την διοργάνωση κάποια αλλη χωρα όπως πολλάκις συνέβη στο παρελθόν
    2) να το δεν διοργανώσουμε !

  5. Θυμιζει το λογκο του 2011 αρκετα. Ξερουμε ακριβη ημερουμηνια συνεδριασης της EBU για την ελλαδα;

  6. παιδιά μήπωσ ξέρει κανείς σας το πρόγραμμα του υπολογιστή που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της βαθμολογίας όπου οι χώρες αλλάζουν θέσεις; δηλαδί υπάρχει τρόπος να το κάνω κι εγώ για να “παίξω”;

  7. Πολυ ωραιο αλλα οχι πρωτοτυπο! Τα χρωματα του και ο συνδυασμος του θυμιζουν πολυ το Feel your heart Beat της Γερμανίας το 2011. Ελπιζω να μην συμβει το ιδιο και με την ολη διοργανωση 🙂

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ