Ολλανδία: H Trijntje Oosterhuis στη Βιέννη!

 

Τις τελευταίες μέρες φήμες κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο και σε διάφορα μέσα στην Ολλανδία, πως η Trijntje Oosterhuis θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον ερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στη Βιέννη της Αυστρίας στις 19, 21 και 23 Μαϊου.

Η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε σήμερα τις φήμες και δήλωσε ότι είναι ευτυχισμένη, που θα εκπροσωπήσει την Ολλανδία στη Eurovision. Η ίδια ανέφερε πως το τραγούδι της θα το γράψει η Anouk (Ολλανδία 2013, 9η θέση). Η παρουσίαση του τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί αργότερα. Η ερμηνεύτρια θα εμφανιστεί στη σκηνή της Eurovision με το διεθνές της όνομα Traincha.

H Trijntje Oosterhuis σε προσωπικές της δηλώσεις ανέφερε <<Είναι πάρα πολύ μεγάλη μου τιμή που μου ζητήθηκε να εκπροσωπήσω την Ολλανδία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το Μάιο του 2015 στη Βιέννη. Μετά τις καλές εμφανίσεις και τα αποτελέσματα της Anouk και των Common Linnets τα τελευταία δύο χρόνια, είναι πολύ συναρπαστικό αλλά και πολύ διασκεδαστικό να εκπροσωπήσω τη χώρα μου. Είμαστε στην τελική ευθεία για το τραγούδι που οραματιζόμαστε. Το τραγούδι γράφτηκε από Anouk και εμένα, και αυτό είναι πολύ ωραίο για μένα γιατί η ίδια θέλει να μοιραστεί την εμπειρία της με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision μαζί μου. Οι συνομιλίες με το AvroTros για το πώς θέλουμε να κάνουμε τα πράγματα ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητικές. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη!>>.

H Trijntje Oosterhuis γεννήθηκε το 1973 στην Ολλανδία. Η τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη χώρα της και θεωρείται από τις σημαντικότερες εκπροσώπους της soul μουσικής στην Ολλανδία. Η καριέρα της ξεκίνησε τη δεκαετία του 1990, όπου ήταν μέλος του διάσημου γκρουπ Toatal Touch. Αργότερα ασχολήθηκε με τη σόλο καριέρα, ενώ στις συνεργασίες της συμπεριλαμβάνονται οι Ηerbie Hancock, Lionel Richie και Burt Bacharach. Η ερμηνεύτρια είναι πολύ καλή φίλη με την Anouk, η οποία έγραψε τραγούδια για το άλμπουμ  Wrecks We Adore το 2012. Το συγκεκριμένο άλμπουμ σημείωσε τις μεγαλύτερες εισπρακτικές πωλήσεις στη καριέρα της Trijntje.

Πηγή Φωτογραφίας: Google Images

[youtube id=”–NZrNTPdyY” width=”600″ height=”350″]

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

 

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εντάξει, η Ολλανδία μετά το 2011 δείχνει εντελώς διαφορετικό πρόσωπο!
    Ειδικά τα 2 τελευταία χρόνια:
    2014 = 12/10 και το προσωπικό μου νικητήριο
    2013 = 9/10 και το #7 μου για εκείνη τη χρονιά!

  2. Πολυ καλη επιλογη απο την Ολλανδια,η οποια τα τελευταια 2 χρονια εχει παρει πολυ σοβαρα τον διαγωνισμο!!!,η φετινη εκπροσωπος μαρεσει πολυ!!!,μακαρι η Anouk να της γραψει ενα καλο κομματι!!!

  3. παροτι την περσινη συμμετοχη της χωρας τη θεωρω ακρως υπερτιμημενη η ολλανδια τα τελευταια χρονια δειχνει οτι εχει παρει στα σοβαρα το διαγωνισμο!στελνει αξιοπρεπεις συμμετοχες με ιδιαιτερους καλλιτεχνες οπως η ανουκ το 2013!φετος η ερμηνευτρια φαινεται καλη, η ολλανδια μπορει να φιλοξενησει το διαγωνισμο(διαθετει λεφτα) οποτε μενει ενα καλο τραγουδι..καλη επιτυχια λοιπον στην ολλανδια!ας παρει την εκδικηση της για τα οχτω χρονια αποκλεισμου απο τελικο(2005-2012) που πολλες φορες επρεπε να ειναι αλλα αδικουνταν καταφωρα απο συμμαχιες!

  4. ….ειμαι απ αυτους που ηθελαν να πανε καλα οι Common Linnets και χαιρομαι και για τη φετινη επιλογη..μακαρι να ειναι καλο και το τραγουδι που θα ερμηνευσει..

  5. τι να πω για την επιλογή.. εξαιρετική !! αν και άργησαν κάποια χρόνια για να τη στείλουν! το somebody else’s lover ακόμα το ακούω , από τα καλύτερα τραγούδια των 90’s ! Καλή επιτυχία !

  6. Δεδομένου ότι η Ολλανδία έχει στείλει δύο εξαιρετικές συμμετοχές (2013 & 2014) φαίνεται πως κυνηγάει τη νίκη. Ας ελπίσουμε να ακούσουμε και το 2015 ένα εξαιρετικό κομμάτι. Καλή επιτυχία Ολλανδία!!

  7. Το τραγούδι πρέπει να ακούσουμε και να είναι καλό, γιατί από φωνή όπως βλέπω στο βίντεο απλά σκίζει. Μακάρι του χρόνου να έχουμε μία διοργάνωση με καλές φωνές και ωραία, ποιοτικά κομμάτια.

  8. ΑΥΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ.ΜΑΚΑΡΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑΦΙΛΟΞΕΝΙΣΕΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΔΗΛΑΔΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΝΙΚΗ ΟΠΩΣ ΤΟ 1976 ΑΝΤΙ ΤΟΥ 1980,ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ.Α!ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ(1975)ΛΟΓΩ ΚΑΜΙΑΣ “ΤΟΥΡΚΙΑΣ”!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ