OGAE Song Contest 2014: Μεγάλη νίκη για τον OGAE France!

Ο δεύτερος διαγωνισμός του δικτύου του OGAE International ανήκει πλέον στο παρελθόν με την αποκάλυψη του νικητή. Το απόλυτο φαβορί επιβεβαίωσε χθες το βράδυ τον τίτλο του και χάρισε άλλη μια νίκη κι άλλη μία επερχόμενη διοργάνωση του διαγωνισμού στον OGAE France! Πρόκειται για την μεγάλη πανευρωπαϊκή επιτυχία της Indila “Derniere Danse” που με 251 ψήφους άφησε στη δεύτερη θέση την παγκόσμια επιτυχία της Ellie Goulding “Burn” που εκπροσώπησε τον OGAE United Kingdom. Μάλιστα η διαφορά του πρώτου από το δεύτερο τραγούδι ήταν 84 βαθμοί!

Ο OGAE Greece, κατέλαβε την 7η θέση με το τραγούδι “Όλα Αλλάζουν” και ερμηνεύτρια την Δέσποινα Βανδή. Είναι αξιοσημείωτο πως και τις 3 φορές που έχει πάρει μέρος στον διαγωνισμό η δημοφιλής τραγουδίστρια, έχει καταλάβει τη 7η θέση! Η πρώτη φορά ήταν το 1997 με το “Εσένα Περιμένω” και η δεύτερη το 2002 με το “Όλο Λείπεις”.

Ο OGAE Armenia αποκλείστηκε από τον διαγωνισμό καθώς η βαθμολογία των μελών του δεν έφτασε ποτέ στους διοργανωτές του OGAE Spain. Αναλυτικά μπορείτε να δείτε όλη την βαθμολογία εδώ.

Αντώνης Καρατζίκος

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ενα δικαιο αποτελεσμα κατ εμε!ισπανια γαλλια και ισραηλ οι καλυτερες συμμετοχες και βρεθηκαν δικαιως ψηλα!εμεις με το εξαιρετικο ποπ κομματι της δεσποινας πλασαριστηκαμε εξισου καλα!ενα μπραβο στον ogae του ηνωμεν.βασιλειου για το 12 που μας εδωσε!αυτο που μου εκανε θετικη εντυπωση ειναι πως η συμμετοχη μας ψηφιστηκε με πολλους βαθμους απο κρατη που δεν ειθιστε να μας δινουν αρκετους βαθμους οπως φινλανδια,νορβηγια,ολλανδια,γερμανια!και μια παρακληση προς το ισραηλ να στειλουν παλι τον χαρελ σκαατ στο διαγωνισμο!ειναι ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟΣ!!

  2. Είδα το βίντεο της ψηφοφορίας και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που δεχτήκατε σαν OGΑE- GREECE να λάβετε μέρος σε ένα διαγωνισμό με μια χώρα που να ονομάζεται MACEDONIA. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Εδώ βρίζουμε και πάλι-βρίζουμε τις κυβερνήσεις της Ελλάδος για τον κακό χειρισμό στο θέμα των Σκοπίων. Όμως αυτό που έγινε στον διαγωνισμό με τα βίντεο του OGΑE είναι απαράδεκτο. Απαράδεκτοι και εσείς που το δεχτήκατε. Δηλαδή με άλλα λόγια βρήκατε και την λύση στο Μακεδονικό? Πρέπει να αποδοθούν ευθύνες και να ξηλωθούν άτομα από την προεδρία του OGΑE- GREECE.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ