ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Ιδού ο καλλιτέχνης!

Το Μαυροβούνιο είναι η πρώτη χώρα που επέλεξε τον καλλιτέχνη που θα την εκπροσωπήσει στον προσεχή διαγωνισμό της Eurovision, τον ερχόμενο Μάϊο στη Βιένη. Το κρατικό κανάλι που είναι υπεύθυνο για τη συμμετοχή της χώρας στο διαγωνισμό, RTCG, ανακοίνωσε σήμερα σε ειδική συνέντευξη τύπου, ότι στον 60ο διαγωνισμό τραγουδιού της Ευρώπης, θα εκπροσωπηθεί από τον Knez (κατά κόσμο Nenad Knežević Knez), έναν πολύ δημοφιλή καλλιτέχνη τόσο στη χώρα του, όσο και στην ευρύτερη βαλκανική περιοχή.

Ο Knez γεννήθηκε στις 5 Δεκεμρίου του 1967 στην πόλη  Cetinje του τωρινού Μαυροβουνίου και ζει και εργάζεται στο Βελιγράδι. Έχει μία πλούσια δισκογραφία τόσο ως σόλο καλλιτέχνης όσο και ως μέλος συγκροτημάτων στις αρχές κυρίως της καριέρας του που ξεκινάει το 1992 εώς τις μέρες μας.

Το Μαυροβούνιο μετράει 6 συμμετοχές στην Eurovision, ενώ μόλις πέρυσι κατόρθωσε να περάσει στον Τελικό του διαγωνισμού, κάτι που ευελπιστεί να πετύχει και  με τον 7ο του εκπρόσωπο.

[youtube id=”B3NxINU1aTA” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”HsziV3rf8cc” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”9c7UPBiNa44″ width=”600″ height=”350″]

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μαλιστα…..
    δυστυχως ακουγοντας αλλα κομματια του καλλιτεχνη δεν ενθουσιαζομαι αλλα δεν απογοητευομαι κι ολας 🙂
    ….οψομεθα 😀

  2. Εμένα μου αρέσει αρκετά θα έλεγα, απλά το στυλ του είναι αρκετά 90’s περιμένω να ακούσω το τραγούδι βέβαια. Μακάρι να τα καταφέρει και φέτος το συμπαθέστατο κρατίδιο.

  3. Η επιλογη του τραγουδιστη δεν μου κανει και πολυ θετικη εντυπωση,περιμενα κατι καλυτερο,βεβαια πρεπει να ακουσουμε το κομματι!!!,εγω θα ηθελα να τον ακουσω σε ενα ροκ βαλκανικο τραγουδι,κατι διαφορετικο!!!

  4. Παλιομοδίτικο παρακμιακο τραγουδάκι θα στείλουν ο μπάρμπαΣ δεν είναι για κτ παραπάνω…τέλος…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ