Άγιος Μαρίνος: Μέσα στο Νοέμβριο η ανακοίνωση του εκπροσώπου της χώρας στη Eurovision 2015!

 

Η κρατική τηλεόραση του Αγίου Μαρίνου, SMRTV , ανακοίνωσε σήμερα ότι  η παρουσίαση του/της εκπροσώπου της χώρας στην ερχόμενη Eurovision, θα γίνει τον Νοέμβριο.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του ερμηνευτή θα γίνει μετά το πέρας της Eurovision Junior, δηλαδή μετά της 15 Νοεμβρίου. Ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας του Αγίου Μαρίνου θα προχωρήσει για άλλη μια χρονιά σε ανάθεση καλλιτέχνη για την εκπροσώπηση της χώρας στην ερχόμενη Eurovision, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Βιέννη της Αυστρίας στις 19, 21 και 23 Μαϊου. Σχετικά με τη φημολογούμενη συνεργασία της κρατικής τηλεόρασης του Aγίου Μαρίνου και την αντίστοιχη του Λουξεμβούργου, οι ιθύνοντες του SMRTV δήλωσαν ότι υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ των δύο χωρών, αλλά το SMRTV εξετάζει και άλλες προτάσεις.

Ο Άγιος Μαρίνος εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη  Eurovision, το 2008. Τις 3 τελευταίες χρονιές, η χώρα εκπροσωπήθηκε από τη Valentina Monetta, η οποία με την τελευταία της προσπάθεια κατόρθωσε και έφερε τη χώρα για πρώτη φορά στο Τελικό. Η ίδια δήλωσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, πως δε θα εκπροσωπήσει ξανά τη χώρα της στη Eurovision. Σε ένα μήνα θα γνωρίζουμε τον/την εκπρόσωπο του Aγίου Μαρίνου στη Eurovision. Ποιος/Ποια θα είναι άραγε;

Πηγή Φωτογραφίας: www.smtvsanmarino.sm

[youtube id=”_Dt-crS5N-Y” width=”600″ height=”350″]

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. εντύπωση μου κάνει που συζητάνε αυτό με το Λουξεμβούργο.. η EBU δεν νομίζω να δεχτεί κάτι τέτοιο

    • Αυτό που συζητιέται είναι απλώς ένας Λουξεμβουργιανός τρααγουδιστής να κάνει ντουέτο με μια Σανμαρινέζα τραγουδίστρια στην επερχόμενη συμμετοχή του Αγίου Μαρίνου και να μοιραστούν τα έξοδα το SMRTV και το RTL.

  2. ελπιζω παντως να μην στειλουν τη βαλεντινα μονετα!3 φορες πηγε!ας δωσουν την ευκαιρια και σε καποιον αλλον καλλιτεχνη!

  3. Αν τους αρεσει και προκριθουν με το Σαν Μαρινο τοτε το 2016 θα επιστρεψουν μετα απο 24 χρονια. Αυτο θα κερδισουν

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ