OGAE Second Chance: Η Έλενα Παπαρίζου χαρίζει άλλη μια νίκη στη Σουηδία!

Πριν από λίγη ώρα έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα του διαγωνισμού της Δεύτερης Ευκαιρίας, του πιο γνωστού διαγωνισμού που διοργανώνει ο OGAE International. Η Έλενα Παπαρίζου είναι η μεγάλη νικήτρια με το τραγούδι “Survivor”, αυτή τη φορά όμως με τα χρώματα της Σουηδίας! Σε μια ψηφοφορία πραγματικό θρίλερ, που αποκαλύφθηκε σ’ένα διάστημα 7 ημερών από το website www.sechuk.com, η Έλενα Παπαρίζου νίκησε στην τελευταία ψηφοφορία, όταν πήρε 12 βαθμούς από τον OGAE Romania! Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας η Σουηδία και η Ισπανία έδωσαν μάχη στήθος με στήθος, στο τέλος όμως η Έλενα υπερίσχυσε του Ισπανικού τραγουδιού, που δεν ήταν άλλο από το “Mas” με την Brequette. Η διαφορά των δύο τραγουδιών ήταν μόλις 6 βαθμοί!

Η Ελλάδα που συμμετείχε με την Κρυσταλλία και το τραγούδι “Πεταλούδα στην Αθήνα”, κατέλαβε την 9η θέση και οι υψηλότερες βαθμολογίες της ήταν το 10 του OGAE Romania και το 8 από τον OGAE Albania. Αναλυτικά τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Στον διαγωνισμό όπου συμμετείχαν 20 τραγούδια, ψήφισαν συνολικά 29 από τα 40 clubs του OGAE International. Η Έλενα Παπαρίζου γίνεται η πρώτη καλλιτέχνης που κερδίζει 2 διαφορετικούς διαγωνισμούς του δικτύου για 2 διαφορετικές χώρες! Το 2006 κέρδισε για την Ελλάδα τον OGAE Song Contest με το τραγούδι “Mambo!”, με την απονομή του βραβείου εκείνου να γίνεται από τον OGAE Greece στον Ελληνικό τελικό του 2007! Η πρώτη φορά που συμμετείχε η Έλενα στον OGAE Second Chance ήταν το 2005 με το τραγούδι “Let’s Get Wild”, που κατέλαβε την 4η θέση. Η δεύτερη φορά όμως, αποδείχτηκε και η τυχερή! Η Σουηδία είναι η χώρα με τις περισσότερες νίκες στον διαγωνισμό!

Έλενα συγχαρητήρια και πολλές ακόμα νίκες στο μέλλον!

 

Αντώνης Καρατζίκος

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Υψιστη γαϊδουριά των Σουηδών φαν ο 1 βαθμός στην Ελλάδα, τη στιγμή που ήξεραν πως το ελληνικό 12άρι το είχαν καβαντζωμένο…ή μήπως υπήρχε καμμία αμφιβολία περί τούτου???

  2. γιατι γαιδουρια αν δεν τους αρεσε το τραγουδι?παντως νομιζω οτι ηταν δικαιη η βαθμολογια τα καλυτερα κομματια πηραν τις πρωτες θεσεις!αγαπημενα μου ισπανια και πορτογαλια!η δικη μας συμμετοχη ηταν η αγαπημενη μου απο το μαρτιο ακομη!!!

  3. πολλα συγχαρητηρια στην ελενα!!!!! προσωπικα οι πρωτες τρεις χωρες βγηκαν οπως ηθελα/περιμενα….!!! επισης πολλα συγχαρητηρια και στην ελληνικη συμμετοχη αφου τα πηγε αρκετα καλα,παρα ενα βαθμο 8η θεση!!!!!!! ηταν η αγαπημενη μου να μας εκπροσωπουσε στην δανια και ιδου αλλη μια αποδειξη οτι το “πεταλουδα στην αθηνα” επρεπε να μας εκπροσωπησει…..δεν λεω οτι θα εμπαινε 10αδα αλλα σιγουρα,ως πιο φεστιβαλικο κομματι θα ηταν 5-6θεσεις υψηλοτερα :/
    κριμα….

  4. και σιγουρα φιλε κωστα θα τα πηγαιναμε καλυτερα στις επιτροπες διοτι η κρυσταλια εχει φωναρα και το τραγουδι ηταν κομμενο και ραμμενο να αρεσει στις επιτροπες!κριμα παντως γιατι καποιοι το βλεπαμε απ τη πρωτη στιγμη το βατερλω με το rise up και το λεγαμε αλλα καποιοι βαλθηκαν να μας πεισουν οτι θα χτυπουσαμε πρωτια(ακομη γελαω)!ελπιζω φετος να στειλουμε κατι πραγματικα καλο και εναν καλλιτεχνη με ολη τη σημασια της λεξεως που δεν χανει τις λεξεις απο απειρια η και βλακεια και ναι αναφερομαι στον ρισκι!καλη μας επιτυχια!παμε γερα

  5. Συγχαρητήρια γι’ ακόμη μία φορά στην Έλενα, πάντα τέτοια της εύχομαι!! Αν και για μένα το Mas ήταν η κομματάρα για το 2014!!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ