EUROVISION 2014: Η Λιθουανία νικήτρια του Barbara Dex Award!

Μετά από την καταμέτρηση 1101 ψήφων, η Λιθουανία ανακηρύχτηκε νικήτρια του Barbara Dex Award, με πολύ μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα τραγούδια. Το βραβείο δίνεται από το 1997 στην πιο κακοντυμένη εμφάνιση του διαγωνισμού της Eurovision, μετά την μνημειώδη κακή εμφάνιση της Barbara Dex στο διαγωνισμό του 1993. Η ψηφοφορία ξεκινάει μετά τον τελικό της Eurovision και την διοργανώνει το www.eurovisionhouse.nl

Η πρώτη δεκάδα για φέτος έχει ως εξής:

1.Lithuania    311
2.Italy    90
3.Moldova    90
4.Georgia    76
5.Albania    64
6.France    56
7.FYROM    52
8.Ireland    52
9.Poland    40
10.Germany    30

Αντώνης Καρατζίκος

97 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κακόγουστο άρθρο έλεος και το ειχα για πιο σοβαρό site. Τι μας ενδιαφέρουν η ενδυματολογία απορώ..
    καληνύχτα

  2. Δικαιώτατα το πήρε! μα πόσο απαίσια εμφάνηση? πόσο απαίσιο τραγούδι? μου βγήκε και 11η και το Ισραήλ 14

  3. Και εγώ το ψήφισα >_< Ρε Nίκο όμως….σταμάτα το αυτό! Γίνεσαι σπαστικός

  4. Με το σπαθι της! Οχι μονο το χειροτερο ντυσιμο του 2014 αλλα και το χειροτερο τραγουδι για μενα.

  5. Η Ουκρανια σκέφτεται να αποχωρησει λογω των εχθροπραξιων και της πολεμικης κρισης γιατι υπαρχει περιπτωση να μην εχουν σωπασει μεχρι τον Μαιο του 2015.

  6. Εγώ πιστεύω πως η Αρμενία θέλει διακαώς την νίκη..
    Πιστεύω ήδη γράφεται τραγούδι κομμένο και ραμμένο για την Sirusho..
    Θα το δείτε 😉

    • Παιδια η Sirusho ειπε πως επειδη ηταν εγκυος και θελει να αφησει και αλλους στην Αρμενια να πανε δν θ παει. Ομως ειπαν οτι ο Αραμ μπορει ν γραψει το τραγουδι τους

  7. αχχαχα νικητρια κι με διαφορα!!!! παντως για μενα το βραβειο επρεπε να δωθει στη μολδαβια!!!! 😛

  8. ι ιρλανδια για μενα ηταν εκπληκτικη και αδικα αποκλειστηκε. ολη η σκηνικη παρουσια με το τραγουδι εδενε παρα πολυ. δικαια πηγε το βραβειο στη λιθουανια, ενω ειναι πολυ ωραια κοπελα την εθαψαν μ’αυτο. οσο για το τραγουδι δεν ηταν το χειροτερο α΄λλα δικαια αποκλειστηκε!

  9. Επισης γινεται κ μια ψηφοφορια στο escradio…στις εξης κατηγοριες:
    1)Best Song
    2)Best Female Artist
    3)Best Male Artist
    4)Best Group..

    Η ψηφοφορια ειναι μεχρι 25 Μαιου..κ νικητες θα παραλαβουν βραβεια!!;)

  10. Εγώ θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση πάντως. Γιατί μια φορά δεν στέλνουμε ένα τραγούδι κανονικό? Τώρα θα μου πείτε τι εννοώ κανονικό. Όλες μας οι συμμετοχές και γενικά και των υπόλοιπων χωρών έχουν μια γραμμή ότι κάθε τραγούδι πρέπει να κινείται στα πλαίσια του “eurovisionikou” ήχου.
    Και πραγματικά αυτό το θεωρώ ανόητο. Πιστεύω ότι ακόμα και η Πάολα με ένα από τα τραγούδια της θα έσκιζε σε αυτόν τον πλέον ψιλοξεφτυλισμένο διαγωνισμό.

  11. Θα δείτε ότι φέτος η Sirusho θα πάει! Δεν την έστειλαν τις προηγούμενες 3 χρονιές γιατί

    2012: Την είχαν επιλέξει αλλά αποχωρησαν οι Αρμένιοι λόγω Αζερμπαϊτζάν

    2013: Ήθελε να πάει κάποιος άλλος ιδιαίτερα το group που πήγε το στήριξε πριν το ανακοίνωσουν

    2014: Ήταν έγκυος

  12. Έπρεπε να το κερδίσει η Λιθουανία.Δικαίως κατέκτησαν τον τίτλο.
    Πιστεύω οτι θα είναι το τελευταίο θέμα της eurovision αυτό.
    Άρα καλό καλοκαίρι σε όλους καλά να περάσετε και καλή αντάμωση το Σεπτέμβριο.

    Φιλιά σε όλη την παρέα που μας κράτησε συντροφιά:)

  13. Δικαιωματικά η Λιθουανία νικήτρια του Barbara Dex Award! Και με διαφορά κιόλας!!! Εκτός θέματος βλέπω η Ολλανδία να κυνηγάει τη νίκη μετά τις δύο εξαιρετικές συμμετοχές (2013 & 2014) και πιστεύω μία από τις επόμενες χρονιές θα κερδίσει.

  14. Η Λιθουανία με αυτή της την ενδυματολογική επιλογή ήθελε να προκαλέσει εξού και το Attention. Σε καμία περίπτωση δεν πήρε τον εαυτό της στα σοβαρά σε αντίθεση με κάποιες κυρίες που που απέτυχαν παταγωδώς στο να μας παρουσιάσουν κάτι καλόγουστο χωρίς να έχουν επίγνωση του άθλιου της επιλογής τους βλέπε ΗΒ , Ιρλανδία , Ιταλία , Αλβανία , Μολδαβία…

  15. Επίσης η Γερμανία ουδεμία σχέση έχει με αυτή την λίστα όπως και η Πολωνία 🙂

  16. Η Κροατία η Ανδόρα η Τσεχία η Βοσνία και η Τουρκία δεν θα επιστρέψουν για δικούς τους λόγους. Ελπίζω η Κύπρος η Σερβία και η Βουλγαρία να επιστρέψουν. Πληροφορήθηκα από έναν φίλο μου που είναι Σλοβακος ότι η Σλοβακία θέλει να επιστρέψει στον θεσμό. Δούλευε μια θεία του στο κανάλι τους

  17. Συγγνώμη Donnie αλλά η Μολδαβία δεν της έφταιγε το ρούχο αλλά και το υπερβολικό staging . Γι’αυτό το λόγο ήρθε και τελευταία στον ημιτελικό. Η Αλβανία το πέρασε που είχε πρόβλημα ο ήχος φαντασου.!

  18. Eurovision του 2015: ΑΥΤΕΣ είναι οι πόλεις που την διεκδικούν!

    Τι κι αν η φετινή Eurovision τελείωσε πριν από δέκα ημέρες; Στην Αυστρία ήδη ψάχνουν την πόλη που θα φιλοξενήσει τον επόμενο διαγωνισμό, την ώρα που ως επικρατέστερες ημερομηνίες για τρεις βραδιές θεωρούνται οι 12, 14 και 16 Μαΐου του 2015!

    Εκτός από τον κατάλληλο χώρο, η πόλη που θα στεγάσει την 60η Eurovision πρέπει να έχει μία σειρά από υποδομές (όπως αεροδρόμιο ή εύκολη πρόσβαση από και προς αυτό), καθώς και αρκετά καταλύματα για τις αποστολές των χωρών και τους θεατές, που υπολογίζονται σε τουλάχιστον 12.000!

    Οι πόλεις και οι χώροι που διεκδικούν την Eurovision του 2015 είναι:

    1. Γκρατς
    To εκθεσιακό κέντρο της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Αυστρίας, χωρητικότητας 11.030 θέσεων, είναι ο μεγαλύτερος χώρος που θα μπορούσε να στεγάσει τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού. Στον εν λόγω χώρο γίνονται ήδη συναυλίες και φεστιβάλ, ενώ προσεχώς θα εμφανιστούν εκεί οι Πήτερ Γκάμπριελ και Τζέιμς Μπλαντ.

    2. Ίνσμπρουκ
    Γνωστή πόλη της Αυστρίας για τα χειμερινά σπορ, φιλοξένησε δύο φορές τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, το 1964 και το 1976. Φυσικά, ο χώρος που προτείνεται είναι το περίπου 8.000 θέσεων Ολυμπιακό Στάδιο, όπου, μεταξύ άλλων έχουν εμφανιστεί οι Ρόλινγκ Στόουνς, Τζο Κόκερ, Σίμπλι Ρεντ, Στινγκ, Πινκ και Λένι Κράβιτζ.

    3. Κλάγκενφουρτ
    Χτισμένη στις όχθες της ομώνυμης λίμνης, είναι μία από τις πιο τουριστικές πόλεις της Αυστρίας και γνωστή για το γήπεδο ποδοσφαίρου «Βέρτερζε». Παρά τις 32.000 θέσεις του, το εν λόγω στάδιο προβληματίζει τους διοργανωτές επειδή δεν έχει οροφή.

    4. Λιντς
    Η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Αυστρίας θέτει υποψηφιότητα για την Eurovision με το στάδιο «Tips Arena». Είναι η υποψηφιότητα με τις λιγότερες πιθανότητες, καθώς η χωρητικότητα του σταδίου είναι 7.200 θέσεις, που αναμένεται να μειωθούν στο μισό προκειμένου να στηθεί η σκηνή του διαγωνισμού.

    5. Βελς
    Μία από τις αρχαιότερες πόλεις της Αυστρίας και βιομηχανικό κέντρο της, διαθέτει το στάδιο «BRP-Rotax Halle», χωρητικότητας 9.000 θέσεων. Το μέγεθος είναι κι εδώ το βασικό πρόβλημα, με τους ιθύνοντες της πόλης να επισημαίνουν πως έχουν φιλοξενήσει δεκάδες συναυλίες, όπως των Μπράιαν Άνταμς, Τζο Κόκερ και Λιονέλ Ρίτσι.

    6. Βιέννη
    Η αυστριακή πρωτεύουσα δεν θα μπορούσε να λείπει από τον «χορό» της Eurovision. Ο χώρος που προτείνεται είναι το «Wiener Messe», που μέχρι το 2008 υπήρξε σταθμός του μετρό. Μετά από ανακαίνιση, έγινε σημαντικό εκθεσιακό κέντρο, που χωράει 25.000 κόσμο, ενώ κατά καιρούς φιλοξενεί συναυλίες.

    7. Ουντερπρεμστάτεν
    Πρόκειται για μία μικρή πόλη, των 3.800 κατοίκων, στα περίχωρα του Γκρατς. Διαθέτει στάδιο στο οποίο διεξάγονται αγώνες τένις, με χωρητικότητα 15.000 θέσεις. Αυτό που προβληματίζει είναι οι υποδομές, καθώς την περίοδο της Eurovision αναμένονται τετραπλάσιοι άνθρωποι από όσους ζουν εκεί!

    Πηγή : freegossip.gr

  19. Η Δανία και η Ουγγαρία θα συμμετέχουν και αυτές στην Αυστρία! Μάλιστα η Δανία θα κάνει απευθείας αναθέση κατά 60%

  20. Κανονικά θα έπρεπε να γινόταν μια αφιέρωση στην Έλενα αλλά τέλως πάντων..

  21. Δεν νομίζω ότι η Ελλάδα έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή της στην Junior Eurovision 2014.Στην αγγλική βικιπαίδεια δεν αναφέρει τίποτα για επιβεβαίωση της συμμετοχής της.

  22. xronia polla sthn Paparizara <3 san shmera ekane 11 ekatomyria ellhnes perhfanous kai emas tous eurofan trelous :))))))
    ps. mono se mena arese polyyyyyy h Lithuania!??! 😛 gia mena tha prepe na nai dekada,kai nai kra3te eleuthera 😛

  23. Παιδια στη σελιδα της wikipedia “jesc 2014” μας αναφερει ως returning country…το ειδα και σοκαριστηκα θετικοτατα!!! Αν κανεις παρακαλω πολυ μαθει κατι για την επιλογη καλλιτεχνη πχ απο οντισιον η κατι παρομοιο,να με ειδοποιησει γιατι ενδιαφερομαι!

    • Ναι,πράγματι.Η ΝΕΡΙΤ δήλωσε πως επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της Ελλάδας στον διαγωνισμό.Όσο για τον τρόπο επιλογής του καλλιτέχνη και του τραγουδιού ειπώθηκε πως σύντομα θα μάθουμε.Και για όσους δίνουν εξετάσεις με το νέο σύστημα (τη νέα ανοησία του Υπουργείου Παιδείας μάλλον ήθελα να πω) καλή επιτυχία παιδιά.

  24. OFFICIAL: CONCHITA OPENS LADY GAGA’S CONCERT

    The news confirmed via Instagram and the first international success for Conchita Wurst (aka Tom Neuwirth) comes from Lady GaGa herself. She officially invited the 2014 Eurovision Song Contest winner to join her in the European version of her tour titled “artRAVE: The ARTPOP Ball” as of September 16th kicking off from Turkey and why not in Athens on September 19th.

    Conchita Wurst accepted the news and confirmed them via Instagram saying: “OMG!!! Today officially signed a contract with Lady Gaga that I will act as the opening act on the tour ‘artRAVE: The ARTPOP Ball’! I hope to be cool! I’m happy!”
    Πηγή : oikotimes

  25. Ο αδερφός μου θα καταθέσει συμμετοχή στον παιδικό Ελληνικό Τελικό! Ελπίζω να τον δεχτούν

  26. Giorgos έχω μια απορία.Πως τους διαλέγουν.Διαλέγουν τραγουδιστές παιδιά,απλώς πάνε στην ΝΕΡΙΤ και καταθέτουν συμμετοχή και αν είναι μακριά τηλεφωνούν.

  27. Ααααα!Και κάτι ακόμα.Giorgos πες μου σε παρακαλώ πως γίνεται να πάρουμε συμμετοχή γιατί και εγώ θέλω να συμμετάσχω στον παιδικό ελληνικό τελικό.Να ξέρεις ότι το όριο είναι 10-15 χρονών.Καλή επιτυχία στον αδελφό σου.

  28. Και οποιος δήποτε άλλος ξέρει για επιλογή καλλιτέχνη πως παίρνει μέρος ας με ειδοποιήσει και εμένα γιατί είμαι μακριά από την Αθήνα.

  29. Βασικά δεν το έχει στείλει ακόμη. Πήραμε τηλέφωνο και είπαν θα μας ειδοποιήσουν γιατο πως θα γίνει η επιλογή. Υπάρχει περίπτωση να γίνει απευθείας αναθέση! Αυτά μας είπαν! Αν γίνει εθνικός τελικός θα κάνει διαφήμιση η ΝΕΡΙΤ. Θα σε ειδοποιήσω άμα έχω νεα

  30. Εγώ είμαι 16! Δεν μπορώ να συμμετέχω! Θα στείλω στον εθνικό τελικό της Ελβετίας για την κανονική ESC Ο αδερφός μου είναι 12

  31. Λοιπόν για όσους θέλουν να δουν την Κοντσίτα από κοντά θα εμφανιστεί στην Μύκονο αλλά δυστυχώς θα πάει σε γνωστό gay bar της Μυκονού.Γιατί να μην πήγαινε σε ένα κανονικό μαγαζί.

  32. Η Κύπρος θα επιστρέψει! Η Ισλανδία και η Ουγγαρία θα κάνουν ντεμπούτο!! Τα Σκοπια θα αποχωρησουν

    • Μαλλον θα εννουσε για την Eurovision junior, γιατι εκει θα κανουν ντεπουτο η Ισλανδια και η Ουγγαρια.

  33. Ο ελληνικοςΠαιδικος τελικος για γιουροβιζιον ποτε ειναι ρε παιδες?

    Ρε παιδια στο σαιτ καντε καμια ανρτηση…

  34. Η Ρωσια θα ειναι το 2015 (μακαρη να μην ειναι,αξιζε φετος δεκαδα;συμμαχιες βλεπετε) θελει να δημιουργησει κλιμα λογω κοντσιτας,τελευταια στιγμη θα πει το ναι.Εκεινη η χωρα που για εμενα πρεπει να αποχωρησει ειναι το Ισραηλ γιατι καθε χρονο το αδικουν,φετος ηταν το αποκορυφωμα,μια χωρα που εχει στηλει ωραια τραγουδια και που η γιουροβιζιον οφειλει ολο αυτο το λαμπερο κιτσαριο (γουσταρουμε) που εχει,ας μην ηταν η Ντανα που εδωσε πνοη στο διαγωνισμο γιατι εκεινη την εποχη ουτε την νικη δεν ηθελαν απανωτες νικεςΙρλανδιας.Η Ρωσια δεν θα μου λειψει καν οπως τα Σκοπια,Τουρκια,Γαλλια και μερικες βαλκανιες δεν θελω καποιες συγκεκριμενες αλλα μακαρη να λειπουν δυο τρις γιατι το βαλκανιο δεν ψηφιζει σωστα.Θα χαρω πολυ να δω νεα μελη Λιχτενσταιν,Κοσυφοπεδιο,ΛΙΒΑΝΟΣ (με τρελα),Παλαιστινη.Φυσικα θα ηθελα να ξαναδω Αγιο Μαρινο και παλιοτερα μελη Μαροκο,Λουξεμβουργο,Ανδορα.Α και η Κυπρος δεν θα μου λειψει διοτι εκτος του 2007,2006,2004 δεν εχει στηλει καλα τραγουδια και αποσπα τα δωδεκαρια μας.Η ebu ας κοιταξει αυτες τις χωρες που εγραψα και ας αφησει την Ρωσια αλλο προβλημα δεν ειχαμε επειδη το προτεινε ρωσος βουλευτης υπουργος δεν σημαινει οτι ο ρωσικος λαος το επιθυμει,καποτε αυτη η πολιτικη του ακατανομαστου θα τους πνιξει οι ιδιοι που τον ανεβασαν θα τον κατεβασουν και ευχομαι με το πιο σκληρο τροπο τον φασισμο η το φιλοφασισμο τον τσακιζουν.Κοντσιτα γερα κλειστα αυτια και προχωρα.Α και του χρονου αυτη η νεριτ ας κανει δυο τρις ημιτελικους με νεα παιδια ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ τοσα περνει απο τα νοικοκυρια,που πανε;ας τα ριξουν σε ενα σοου που τα φερνει πισω,αραγε ποσοι ανοιξατε το συγκεκριμενο καναλι απο εκεινο το βραδυ;και τρελαινομαι οταν ακουω αποχωρηση ελλαδας για ποιο λογο;οταν ανεβαζουν κατα 65 μοναδες το καναλακι σου δεν το κατεβαζεις αυτο το προγραμμα.και αν θελει η νεριτ ξαναδημιουργει το κλιμα της προηγουμενης δεκαετιας κανωντας προτασεις σε μεγαλα ονοματα.

  35. Η Αλβανια αποχωρει

    Εχτες το εθνικο καναλι της Αλβανιας RTSH ανακοινωσε οτι θα αποχωρησει απο τον θεσμο της Eurovision για το 2015. Αυτο που την οδηγησε σε αυτη της την αποφαση ειναι οτι τα 2 τελευταια χρονια εχει λαβει τα χειροτερα της αποτελεσματα.

    ΠΗΓΗ:TVnea.gr

  36. Αν είναι να στείλουν αυτήν καλύτερα να μην επιστρέψουν. Πραγματικά απορώ πώς κέρδισε το voice, δεν τραγουδάει, τσιρίζει.

  37. Η Νερίτ του χρόνου καλό θα ήταν να κάνει πρόταση σε τραγουδιστές που έχουν κάνει μία άλφα καριέρα. Ντάξει δεν λέω Παπαρίζου, Βανδή και τέτοια, αλλά έστω Φουρέιρα, Ντέμυ, Αργυρό ακόμα και Πάολα.
    Κάποιον που τον ξέρει ο κόσμος και όταν θα ακούσει ότι ο τάδε θα πάει φέτος eurovision να μην ρωτήσει ποιος είναι αυτός….. Έτσι δημιουργείς το κλίμα της προηγούμενης δεκαετίας ξανά και όχι στέλνοντας τους freaky fortune που οκ προσπάθησαν, έκαναν ότι μπορούσαν, αλλά κακά τα ψέματα τους έλειπε η εμπειρία.

    • Και έχουν κάνει άλφα καριέρα η Φουρέιρα η Ντέμη και η Πάολα; πότε γελάμε;

  38. Αν παμε του χρονου…που δεν θελω! Πρεπει να παμε με κατι εναλακτικο τυπου Locomodo, ζωιδακη, τονυ σφηνο κ.τ.λ.

  39. Το Μονακο συζητα ηδη με τον εκπροσωπο τους για το φετινο Eurovision Young Musicians για να τους εκπροσωπησει και στην ESC το 2015. ΑΑΑΑ ρε Βαλεντινα και Σεργκει τι καλο που κανατε που περασατε. Ελπιζω να επιστρεψει το Μονακο! Αλλα και το 2016 να επιστρεψει η Ανδορρα και η Τσεχια

  40. Μακάρι να επιστρέψει το Μονακό.
    Μόνο συμμετέχοντας πολλές χώρες ο διαγωνισμός θα αποκτήσει ξανά την αίγλη της περσινής δεκαετίας!

  41. Η EBU θα επικοινωνησει με Αλβανια Ισραηλ και Βουλγαρια μεσα στον Ιουνιο για το τι θα κανουν στην Junior Eurovision. Υστερα μονο Κυπρος μαζι με Ιταλια και Φινλανδια θα είναι αυτές που θα ζησητησουν για ντεμπουτο η για επιστροφη

  42. 70.000 εγω ξερω. ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ. ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΝΣΙΤΑ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ.

  43. τι αποχωρησεις,επιστροφες,ντεμπουτα κλπ λετε ρε παιδια??? το γεγονος πως εχουν δηλωσει 10-15 χωρες συμμετοχη δεν λεει κατι….σε εναν ολοκληρο χρονο ξανα εχει eurovision,η προθεσμια λογικα θα ληγει το γενναρη,οπως συνηθως οποτε εχουμε μελλον ακομα…μεσα σε 9 μηνες ερχονται τα πανω κατω!!! 😉 🙂

  44. Στον OGAE Second Chance η Σουηδία επέλεξε την Έλενα Παπαρίζου με το Survivor! Θα χτύπησει το απόλυτο η Έλενα! Νίκησε την Eurovision, ύστερα τον OGAE Song Contest μόνο η Δεύτερη Ευκαιρία της ξέφυγε! Στο συν της ότι κατεβαίνει με την Σουηδία η οποία είναι η βασίλισσα του συγκεκριμένου διαγωνισμόυ 13 φορές έχει νίκησει από το 1987 με 4 συνεχόμενες μάλιστα

  45. Παιδια ειδα συμμετοχες του ogae second chance 2014…θα γινει σφαγη φετος!!! Προσωπικα μου φαινεται πολυ πιο ενδιαφερον απο την eurovision φετος,ασε που 3/4 των τραγουδιων τα χω στο mp3 μου!!! Η μεγαλη μαχη για νικη βεβαια θα παιχτει μεταξυ Ελενας και Καταρινα,και τις δυο τις λατρευω,αρα may the best win 😉

    • Να ρωτησω κατι? Πουβλεπετε ποιοι ειναι στο ogae second chance γιατι εψαξα και δεν τους βρηκα

  46. Αν γράψεις στο google search: “Ogae Second Chance Contest 2014 – Wikipedia the Free Encyclopedia” τότε σίγουρα θα σου βγάλει ένα παρόμοιο αποτέλεσμα.Κάνε κλικ πάνω του και θα δεις όλες τις συμμετοχές για φέτος.

  47. Στη νεριτ εχει το eurovision young musicians…αντε να δουμε πως θα τα παμε και μεις (μεσα μαιου εντωμεταξυ,και το ped χτυπαει κοκκινο : p )

  48. Νομίζω ότι είναι καιρός να στείλουμε ξανά κάτι πραγματικά ωραίο στον διαγωνισμό και όχι αυτά που στέλνουμε τα τελευταία χρόνια που προσπαθούμε με το ζόρι να τα κάνουμε να φαίνονται ωραία χωρίς να είναι.
    Γιατί πραγματικά αν κάποιος θεωρεί ότι οι συμμετοχές μας το 2010,2012,2013,2014 ήταν ωραίες τότε κάτι δεν πάει καλά.
    Και να στείλουμε επιτέλους έναν τραγουδιστή γνωστό που όταν θα λες σε κάποιον ότι ο τάδε θα πάει eurovision να μην σε ρωτάν ποιος είναι αυτός! Έλεος δηλαδή…!

    • Ναι ομως αν δεν ηταν ωραια το 2010 κ το 2013 γιατι ημασταν 10αδα? Ηταν ωραια τραγουδια. Επειδη δεν αρεσουν σε εσενα δεν σημαινει λτι δεν ηταν καλα. Τα αλλα δυο ηταν ethnotrash με κακους τραγουδιστες

  49. Εε οχι και 5αδα ρε παιδια! Σιγα τα τραγουδια πια… ηταν μετρια τραγουδια με κακες εμφανισεις. Ουτε 10αδα δεν αξιζαν

  50. Κάτι άσχετο! Ποιες θέσεις ήταν οι συμμετοχες του Σαν Μαρίνο στο top sas?

    Εμένα:

    2008: 5η στον 1ο ημιτελικό, 10η γενικώς
    2011:11η στον ημιτελικό, 27η γενικώς
    2012: 3η στον ημιτελικό, 4η γενικώς
    2013: 1η στον ημιτελικό, 2η γενικώς
    2014: 3η στον ημιτελικό, 3η γενικώς

    • 2008: στην θέση #09 στον ημιτελικό (γενικά δεν θυμάμαι)
      2011: στην θέση #18 στον ημιτελικό (γενικά 38/43)
      2012: στην θέση #13 στον ημιτελικό (γενικά 29/42)
      2013: στην θέση #03 στον ημιτελικό *απο τις μεγαλύτερες αδικίες του διαγωνισμού (γενικά 06/39)
      2014: στην θέση #04 στον ημιτελικό (γενικά 07/37)

      Γενικά θεωρώ την καλύερη συμμετοχή του Άγιου Μαρίνου την φετινή (2014) και αμέσως επομένη με μικρή διαφορά, την περσινή (2013)

  51. Εγώ αν ήμουν στην delegation του Σαν Μαρίνο, θα φρόντιζα το 2012 να άλλαζα το Facebook με μια καθαρά Ιταλική μπαλάντα! Και έτσι δεν θα είχε μείνει σε κάποιους το κακό της όνομα από αυτή της συμμετοχή και δεν θα είχε τόσο δυσκολία στην πρόκριση τις επόμενες χρονιές

    Επίσης τι θέσεις είχε στο τοπ σας το Μαυροβούνιο?

    2007: #36
    2008: #29
    2009: #6
    2012: #42
    2013: #33
    2014: #14

  52. Σαν Μαρινο:
    2008 3ο στο γενικο
    2012: 13ο στο γενικο
    2013: 2ο στον ημ. 2ο στο γενικο
    2014: 3ο στον ημ 4ο στο γενικο

    Μαυροβουνιο:
    2012: 42ο στο γενικο
    2013: 4ο στον ημ. 13ο στο γενικο
    2014: 4ο στονημ. 6ο στο γενικο

  53. Γενικά το Σαν Μαρίνο είναι παρά πολύ υποτιμημένο! Έπρεπε να περνάει σχεδόν κάθε χρόνο έκτος από το 2011 που είχε μια πολύ κακή ενοχλητική μπαλάντα! Η Senit στο televoting βγήκε τελευταία ενώ στις επιτροπές 8η! Γι’αυτό περιορίστηκε στην 16η στον ημιτελικό

  54. Η κυπρος θα συμμετέχει το 2015 στον διαγωνισμο της γιουροβιζιον ! Αποχώρηση σκέφτεται το ισραηλ καθώς εχει να τελικο απο το 2010 ενω παράλληλα ενδέχεται να κλείσει η κρατική τηλεοραση ! Αυτο άνοιξε τον δρομο για την συμμετοχη του Μαρόκου στον διαγωνισμο καθώς επιθυμεί άμεσα ο ραδιοτηλεοπτικος του φορέας να επανενταχθεί στην EBU ! Εφόσον τα καταφέρει αυτη θα ειναι η δεύτερη συμμετοχη του στον διαγωνισμο !

    • το μονακο ειναι αυτο που συμμετεχει πολλα χρονια με τελευταια συμμετοχη το 2006!

  55. Το ότι η φετινή eurovision τελείωσε δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να μας ενημερώνετε.

  56. Το The Voice Kids είναι για να στείλουν στην Μάλτα τον νικήτη γιατί στις άλλες χώρες έτσι έχω ακούσει.

  57. ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΟGAE πειτε και ενα συγχαρητηρια στα παιδια που εδωσαν τον καλυτερο τους εαυτο για την Ελλαδα. Ντροπη να εχετε κοτσαρει την/τον/το μουσατη/ο πανω ΑΙΣΧΟΣ.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ