Η Jury Rehearsal του μεγάλου τελικού!

Λίγες ώρες απέμειναν για το μεγάλο τελικό του 59ου διαγωνισμού της Eurovision και πριν από λίγο ολοκληρώθηκε εδώ στη βροχερή Κοπεγχάγη, στο στάδιο B&W Hallerne η jury rehearsal, η πρόβα κατά την οποία καλούνται να ψηφίσουν όλες οι κριτικές επιτροπές, η απόφαση των οποίων μετρά κατά το ήμισυ για το αυριανό αποτέλεσμα.

Ο διαγωνισμός φέτος ξεκινά με ένα εντυπωσιακό βίντεο που δείχνει στιγμιότυπα από τον περσινό μεγάλο τελικό, τη νίκη της Emmelie De Forest στη Malmö Arena και την είσοδό της κρατώντας το βραβείο στο φετινό στάδιο. Το βίντεο συνεχίζει με εντυπωσιακά πλάνα από τη φετινή διοργανώτρια πόλη, από την οποία περνούν δια αέρος, θαλάσσης και στεριάς, κάνοντας εντυπωσιακά stunts άνθρωποι, οι οποίοι καταλήγουν μέσα στο στάδιο κρατώντας σημαίες των 26 χωρών του τελικού και συνεχίζοντας το εντυπωσιακό τους act. Επί σκηνής, στη συνέχεια, παρελαύνουν ένας ένας οι καλλιτέχνες και το σόου ξεκινά μετά και από τις σχετικές οδηγίες που δίνονται από τους παρουσιαστές. Η πρόβα εξελίχθηκε ομαλά με το γεμάτο κόσμο στάδιο να επευφημεί τις συμμετοχές. Δε θα σχολιάσουμε, για ευνόητους λόγους, ποιοι πήραν το πιο ένθερμο χειροκρότημα, το μόνο που θα πούμε είναι ότι οι Freaky Fortune και ο Riskykidd, από τη δέκατη θέση στη σειρά εμφάνισης, όπως τους δόθηκε αργά χθες βράδυ από την EBU,  ξεσήκωσαν, όπως και χθες, το στάδιο.

Κατά τη διάρκεια των δυο recap, βλέπουμε και μια παρουσιάση επί σκηνής για τη Eurovision του μέλλοντος, όπως και αρκετή κουβεντούλα της παρουσιάστρια με τους συμμετέχοντες μέσα στο Green Room. Λίγο πριν αρχίσει η ψηφοφορίας η Emmelie εμφανίζεται επί σκηνής τραγουδωντας “Only Teardrops” αλλά και το “Rainmaker”, που γράφτηκε ειδικά για τις ανάγκες του διαγωνισμού.

Εμείς, ως OGAE GREECE δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε άλλη μια φορά Καλή Επιτυχία στη συμμετοχή μας και θα επανέλθουμε όταν πλέον ο 59ος διαγωνισμός της Eurovision θα έχει περάσει στην ιστορία.

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

82 ΣΧΟΛΙΑ

  1. φαντζεστε να ψηφιζαν κυπρος και βουλγαρια?? Ολοι μας θα ειχαμε την χωρα μας 1-2 θεσεις παραπανω απο οτι την εχουμε τωρα..

  2. ΣΤΟ ESCCHAT Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΠΡΙΝ 2 ΩΡΕΣ ΗΤΑΝ ΟΓΔΟΟΗ..ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑ ΠΗΓΕ ΠΕΜΠΤΗ!!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΟΥΓΓΡΟΣ..

  3. νομιζω αυριο θα τα παμε πολυ καλα! κατακτωντας ακομα και μια θεση στην 5αδα….
    κι περυσι το κομματι μας στα στοιχηματα δεν τα πηγαινε καλα μετα τις προβες και κυριως την ημερα του τελικου ειχε φτασει στην 10αδα των στοιχηματων…οπως και φετος!!!!
    προσωπικα νομιζω πως οι επιτροπες ψηφιζουν οπως πανω κατω και οι eurofans και οι ogae….πιστευω να μας εχουν αρκετα ψηλα,7η-13η θεση,ειδικα φετος που το 70% αυτων αποτελειται απο ατομα κατω απο 40χρονων με ακουσματα πολυ κοντα στο “rise up”,συγχρονα και ιδιαιτερα….και το κοινο να μας εχει 1ους-3ους….
    θελω να ελπιζω σε μια εξαιρετικη θεση αυριο…3η-7η!!!!
    αντε να δουμε 😀
    καλη μας επιτυχια!!!!
    και ναι λιγοτερο απο 24ωρες μας μενουν και ακομα δεν υπαρχει νικητης!!!!!! θελω πολυ θριλερ-ψηφοφορια αυριο!!! 😀

  4. Επειδή δεν βλέπω ιδιαίτερη αναλυτική ενημέρωση από δω, κάπου ψάρεψα φωτό απο το press room όπου στην ψηφοφορία προηγείται μακράν…η Αυστρία κι από κοντά η Σουηδία. Έπονται Ουγγαρία και μόλις ένα βαθμό πίσω Ελλάδα, ΗΒ και Ολλανδία. Στην 7η θέση Ουκρανία, Αρμενία.
    Είναι ψηφοφορία πριν την γενική προβα για τους κριτές στις 16:30
    Αν έχουν αλλάξει τα πράγματα, ας μας γράψει κάποιος που είναι εκεί

  5. ΙΔΡΟΝΕΤΑ ΛΙΝΚ ..

    ΠΑΙΔΙΑ ΛΙΝΚ ΝΑ ΛΕΤΕ

    Η ΑΡΜΕΝΙΑ ΕΠΕΣΕ 2 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ESCCHAT..ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΑΡΑΜ..

  6. Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΠΟ 12 ΠΗΓΕ 9 ΣΤΟ ΕΣΚΤΣΑΤ….ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΑΙΒ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ…ΜΠΡΑΒΟ Η ΡΟΥΘ..

  7. Tweets μόλις τέλειωσε το Η.Β από esctips..
    ”Jesus Christ everyone was on their feet by the end of the UK. Molly just blew them out the park.”
    ”Have we found our winner? We could well go to the Uk next year! wow wow wow!”
    ”Just to let you know, @mollysd totally stole the show. 10/10 vocal. 10/10 staging. 10/10 for everything!”

    Τις καλυτερες εντυπώσεις σήμερα άφησε η Molly,η Ουγγαρία,η Concita(που δεν μ αρέσει καθόλου) και η Ολλανδία(που την βρίσκω ψιλοαδιάφορη)..

  8. Στη ψηφοφορία από τους δημοσιογράφους στο Press room ξέρει κάποιος πως είναι μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα ;

  9. Με την σημερινή εμφανιση η Molly ειναι το πρωτο φαβορι για τη νικη γραφουν στα περισσοτερα sites!!!!

  10. Αν δεν κερδισει η ελλαδαρα που ειναι δυσκολο μακαρι να κερδισει η uk για να χαρουμε οι ελληνες του λονδινου αλλα αυτά τα θετικά σχόλια δεν αποτυπώνονται στις αποδοσεις των εταιρειων ακόμα

  11. Αυριο βλεπω πολλες ανατροπες μετα το τελος του τελικου….Βλεπτω την Molly να περναει πρωτη στα στοιχηματα!!!!

  12. Μπορείτε να μου πείτε αν κερδίσει η Ελλάδα πόσους πόντους θα συγκεντρώσει.Όποια χώρα πάρει όλλα τα 36 δωδεκάρια έχει 432 βαθμούς.

  13. Η ολλανδία από 51 πήγε 5 σε απόδοση η αυστρία από 12σε απόδοση 3,5 άντε μήπως δεν είδαμε όλες τις ανατροπές και αύριο η Molly από 12 την δούμε φαβορί

  14. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΛΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ….ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΩ ΑΠΟΔΟΣΗ 1 ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟ 2009,2010,2012,2013….ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ….ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ….ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ Π…….Σ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ!!!!

  15. Το προβλημα ειναι οτι η αγγλια δεν εχει συμμαχιες οπως η σουηδια το σκανδιναβικο μπλοκ η αυστρια χωρες κεντρικης ευρωπης κτλ

  16. Οι εταιρείες πέφτουν σπάνια έξω αφού βρίσκονται μπροστά στην πληροφόρηση και βλέπουν τα πονταρίσματα συνεχώς το θέμα είναι αν θα υπάρξει άλλη ανατροπή ή παμε σε ντέρμπι σουηδίας αυστρίας

  17. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Ο ΑΡΜΕΝΙΟΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΟΥΤΣΑΙΝΤΕΡ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ….ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ….ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΑΒΟΡΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ….ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ!!!!

  18. Να κερδισει ο aram φαινεται απιστευτο αυτη την στιγμη και ειναι μια εκδοχη που εχει τις πιθανοτητες της εστω και ως 5 φαβορι τωρα

  19. Ο αρμένης δεν φαίνεται αλλά είναι αουτσάιντερ και μην πάει και πιο κάτω αν και από αλλά τραγούδια που δίνονται για την5άδα είνι καλύτερος

  20. Αποψε θα ζησουμε ψηφοφοριες αντιστοιχες του 2003 και του 2004!!!
    Το Ηνωμενο Βασιλειο τελικα θα επικρατησει!!!
    Εχει ΤΡΟΜΕΡΗ σκηνικη παρουσια!!!! Και ας μην ξεχναμε πως η μοναδικη φορα που κερσισε το UK ηταν το 1997 που και τοτε εμφανιζοταν προτελευταιο!!!!

    ΤΥΧΑΙΟ ;;;;….ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!

  21. η ελλαδα θελω ν πιστευω οτι θα ειναι 5αδα…φοβαμαι τις επιτροπες…γτ κ η ελευθεριου στο κοινο καλα τα πηγε αλλα οι επιτροπες την πατωσαν…μακαρι να ειμαστε 10αδα!!!καλη επιτυχια στα παιδια!!!

  22. Εγω βλέπω Σουηδία για τη νίκη και Ελλάδα στην πεντάδα! Πέρα από αυτα όμως και με καλή θέληση πάντα, δεν μπορώ να καταλάβω ποιοι είναι οι ευνόητοι λόγοι για τους οποίους δε μας μεταφέρει η αρθρογράφος ποιο τραγούδι συγκέντρωσε χειροκρότημα, καθώς και άλλες λεπτομέρειες για το γενικότερο κλίμα που επικρατει για την κάθε συμμετοχή. Ειδικά δε την ψηφοφορία των δημοσιογράφων…

  23. Persi kai propersi, agapite ogae, vazate kathimerina updates apo ti psifoforia ton dimosiografon sto press center alla kai tis proves. Einai sevasto oti den mporeite I thelete fetos na kanete to idio, min lete omos dikaiologies….

  24. Ρε παιδια εγω πηγα σουηδια σημερα με 3.3 το πιστευω πολυ αυτο το κομματακι,δεν λεω οτι ειναι το πιο τελειο αλλα απο τα υπολοιπα λιγο καλυτερο.Φοβαμαι ομως αυτην την ουγγαρια δεν ξερω νομιζω οτι θα ειναι το αζερμπαιτζαν το περσινο.

  25. ελπιζω και ψηφιζω για αποψε ιταλια και ουγγαρια!!θεωρω πως ειναι τα καλυτερα κομματια του διαγωνισμου!ελπιζω να κατεβει ο διαγωνισμος η στο νοτο η τουλαχιστον στην κεντρικη ευρωπη!επισης θα θελα να δω ψηλα μαυροβουνιο και φινλανδια!FORZA ITALIA!!GOOD LUCK ANDRAS!!

  26. η μεγαλη μερα ηθρεεεε 😀
    παμε παιδια!!!! χωρις αγχος! απολαυστε το!!!!
    μια προβλεψη για την συμμετοχη μας:
    επιτροπες:7-13(πιστευω 10-11)
    κοινο: 1-5(πιστευω 3-4)
    καλη μας επιτυχιαααααα 😀

  27. Το κομματι της Σουηδιας ειναι μια πολυ ωραια ποπ μπαλαντα, που ξεχωριζει η καταπληκτικη ερμηνεια της Sanna Nielsen. Ανατρεχοντας , στα τραγουδια των προηγουμενων Eurovision, διαπιστωσα πως τα κομματια που στηριζονταν στην καλη ερμηνεια και ειχαν μια σκηνικη παρουσια που απλα υποστηριζε η αναδεικνυε το κομματι, ηταν τελικα αυτα που κερδιζαν, π.χ Αζερμπαιτζαν 2011 και Δανια 2013.

  28. Εφτασε επιτελους και η μερα του τελικου!Καλη επιτυχια στα παιδια μας,ειμαι σιγουρη οτι την πενταδα μπορουν να την κατακτησουν ανετα,ενταξει για νικη δε νομιζω,αλλα θα ξεσηκωσουν παλι το σταδιο! Εγω σημερα ψηφιζω σαν τρελη Molly και Emma,και συνεχιζω να πιστευω πως θα παμε Λονδινο του χρονου 😀 Αντε και καλη μας διασκεδαση!

  29. Καθήστε να δούμε πρώτα.Μην λέτε Λονδίνο 2015.Το βράδυ πείτε τα αυτά.Εγώ για την Ελλάδα είπα προβλέπω όχι ότι θα νικήσουμε.Μα μακάρι.

  30. ουτε εγω πιστευω πως θα νικησουμε,αν ειχαμε την κυπρος την βουλγαρια την σερβια και καπως την κροατια,ισως…αλλα και παλι δεν νομιζω!
    παντωςμια θεση στην 10αδα την αξιζουμε!
    στην 5αδα βασικα,αφου ειναι ενα απο τα λιγα κομματια(μαζι με αυστρια και ολλανδια)που κανουν θεαματικη ανοδο!!! 😀
    και συμμαχους εχουμε
    και εξαιρετικη σκηνικη παρουσια
    και καλο σχτικα κομματι
    και τα παιδια γραφουν εξαιρετικα στην καμερα
    ….οποτε μπορουμε να μπουμε και στην 5αδα! 😀

  31. The order is as follows: (Spokespersons in brackets)
    Azerbaijan: (Sabina Babayeva)
    Greece: (Andrianna Maggania)
    Poland : (Pauliana Chylewska)
    Albania: (Andri Xhahu)
    San Marino: ( Michele Perniola)
    Denmark: (Sofie Lassen-Kahlke)
    Montenegro: (Tijana Miskovic)
    Romania: (Sonia Argint Ionescu)
    Russia: (Alsou)
    Netherlands: (Tim Douwsma)
    Malta: (Valentina Rossi)
    France: (Elodie Suigo)
    United Kingdom (Scott Mills)
    Latvia: (Ralfs Eilands)
    Armenia: (Anna Avanesyan)
    Iceland: (Benedikt Valsson)
    F.Y.R. Macedonia (Marko Mark)
    Sweden: (Alcazar)
    Belarus: (Alyona Lanskaya)
    Germany: (Helene Fischer)
    Israel: (Ofer Nachshon)
    Portugal: (Joana Teles)
    Norway: (Margrethe Røed)
    Estonia: (Lauri Pihlap)
    Hungary: (Éva Novodomszky)
    Moldova: (Olivia Furtuna)
    Ireland: (Nicky Byrne)
    Finland: (Redrama)
    Lithuania: (Ignas Krupavičius)
    Austria: (Kati Bellowitsch)
    Spain: (Carolina Casado)
    Belgium: (Angelique Vlieghe)
    Italy: (Linus)
    Ukraine: (Zlata Ognevich)
    Switzerland: (Kurt Aeschbacher)
    Georgia: (Nodi Tatishvili and Sophi Gelovani)
    Slovenia: (Ula Furlan)

    • Οι περισσότερες από τις πρώτες 15 χώρες που δίνουν βαθμολογία παραδοσιακά μας ψηφίζουν… Οπότε προβλέπω στην αρχή της ανακοίνωσης της βαθμολογίας να είμαστε ΤΟΡ 3! Αλλά από κει κι έπειτα θα πέσουμε κάπως

  32. ευτυχως δινουμε νωρις την βαθμολογια μας 😀
    να τελειωνουμε!!!!
    παντως ο κωσταλας επρεπε να την δινει…. η μαγγανια δεν εχει και την καλυτερη προφορα! :/

  33. Καλημέρα,σημερα θα ψηφίσω τα 2 πιο ωραια τραγουδια ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΑ ισως και OΥΓΓΑΡΙΑ

  34. ERMIS οχι δεν εχει,απλα θα δειξει τον τελικο οπως και τους ημιτελικους,οπως επισης και η κροατια και η σερβια,με δικη τους αποφαση! 🙂

  35. τι τους πειραζε απλα θα ψηφιζαν…anyway σαν σημερα αν δεν κανω λαθος το σηκωσε παλαια οι netherland..ειδωμεν…

  36. Κρατάτε μικρό καλάθι για την Ελλάδα. Χθες βράδυ ήταν μοανδικό τραγούδι που και πάλι ήταν μέτριο φωνητικά και αυτό βαραίνει στη γνώμη των επιτροπών. Το ότι ξεσήκωσε το κοινό στην αρένα, είναι ένα άλλο θέμα.

  37. Mα δεν καταλαβαίνω ποιά είναι η σκηνική παρουσία της Μόλυ? Τα γραφικά είναι σούπερ εντάξει. Αλλά αυτή κάθεται εκεί και τραγουδάει τσιριχτά… Ελλαδάρα και Ουγγαρία! Η Σουηδία εντάξει θα την ακούω στο αμάξι αλλά δεν είναι και κάτι σπουδαίο!

  38. Λοιπον βλεπω και ξαναβλεπω την μικρη ολλανδεζα και ολο και πιο σαγηνευτικη μου γινεται..ασε που ολο το τραγουδι μου θυμιΖει την ταινια 500 days of summer!!!!

  39. Μαριος,σοβαραα?δηλαδη χαλια?
    βασικα οι επιτροπες πρεπει να καταλαβουν οτι ειναι δυσκολο να πεις εξαιρετικα ενα τετοιο κομματι αφου τα παιδια,τρεχουν,χορευουν πηδανε και στο τραμπολινο!
    ….αλλο ο ερμηνευτης να καθεται μαρμαρο(πχ.αυστρια)και αλλο να τρεχει να χορευει να πηδαει κλπ κλπ…(πχ ελλαδα,γαλλια κλπ)
    αυτο οτι ημασταν οι μονοι που δεν τα πηγαμε καλα ειναι σιγουρο?επιβεβαιωμενο?
    αν ναι τοτε οι επιτροπες μας εχουν μαυρισει! 🙁

  40. 1Sweden

    2 Austria

    3 The Netherlands

    4 Greece

    5 Armenia

    6 United Kingdom

    7 Hungary

    8 Norway

    9 Ukraine

    10 Denmark

    11 Romania

    12 Spain

    13 Italy

    14 Azerbaijan

    15 Finland

    16 Poland

    17 France

    18 Switzerland

    19 Malta

    20 Russia

    21 Germany

    22 Montenegro

    23 Iceland

    24 Slovenia

    25 Belarus

    26 San Marino
    Aυτα ειναι τα αποτελεσματα μεχρι τωρα στο escchat

  41. παντως και μετριοι να ημασταν φωνητικα δεν εχει καμια σημασια….
    το ’12 η ηβη απλα δεν ακουγοταν,στις επιτροπες 12η ηρθε 😉
    σημασια εχει η σκηνικη παρουσια η ενεργεια και οι συμμαχιες,και δοξα τω θεω τα’χει και τα τρια το “rise up”νομιζω!

  42. η Ελλαδα θα βγει πρωτη. Θα εξηγησω τους λογους! εχουμε το πιο φρεσκο τραγουδι σε σχεση με τα υπολοιπα. Εχουμε καταπληκτικη σκηνοθεσια. Ιχνος κιτς στους δεκτες μας. Η ατμοσφαιρα μετατρεπεται σε παρτυ μεσα στο σταδιο. Ο κοσμος θα ψηφισει πρωτους. ακομα ομως και οι επιτροπες που σαν συνθεση εχουν ανανεωθει με νεωτερα ηλικια ατομα θα μας βγαλουν 5αδα. Νομιζω θα παιχτει θριλερ με την αυστρια. επειδη ομως ο κοσμος βαρεθηκε τα δακρυα θα βγουμε πρωτοι!!! Οσο για το η. βασιλειο 9-10 . την καταστρεψαν την κοπελιτσα σαν στησιμο στη σκηνη αλλα και ενδυματολογικα

    • Από το στόμα σου και στου θεού τ’ αυτί. Χρειαζόμαστε λίγη χαρά!

  43. Μακάρι miltos.Έχουμε και πανηγύρι στο χώριο επειδή γιορτάζουμε τον Άγιο Χριστόφορο και αύριο την Κυριακή θέλω να γιορτάσω την νίκη μας.

  44. Ειμαστε οτι πιο φρεσκο και ζωντανο φετος στην eurovision !! Οι αντιδρασεις του κοσμου μεσα στο σταδιο δειχνουν την δυναμικη μας! Δεν ειναι τυχαιο που τα ειδησεογραφικα μεζα μιλανε για επικειμενη νικη της ελλαδας!

  45. Η πρώτες 15 θέσεις για μένα:
    1.Σουηδία
    2.Αρμενία
    3.Ουγγαρία
    4.Ηνωμένο Βασίλειο
    5.Αυστρία
    6.Ελλάδα
    7.Ρουμανία
    8.Ουκρανία
    9.Ισπανία
    10.Ρωσία
    11.Νορβηγία
    12.Ολλανδία
    13.Δανία
    14.Αζερμπαιτζάν
    15.Πολωνία

  46. Δεν καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό για την Αγγλία, ειδικά όταν κάθε χρόνο λένε τα χειρότερα για την Ελλάδα όπου βρεθούν και όπου σταθούν. Όσο ανωτερότητα και να δείξεις νομίζω ότι στο τέλος καταντάς μαλάκας. Προτιμώ χίλιες φορές να το πάρει η Ουγγαρία ή Αρμενία.

    • μην ξεχνας τα 12ρια και 10ρια και τα 8ρια που μας δινουν καθε χρονο…

      • Προερχονται κυριως απο τους ελληνες και κυπριους ομογενεις.Η μιση Κυπρος ζει στο Λονδινο….helloooooo

      • giannissmith το 2011 μας ειχαν δωσε 12 μαζι με Βελγιο την Κυπρο και την Αλβανια αν δεν κανω λαθος

  47. Συγγνωμη φιλε αλλα οι Αγγλοι ολο 8+ μας δινουν τα τελευταια χρονια..Και φετος μας εχουν και φαβορι….

  48. Για να είμαι ειλικρινής δεν νομίζω οτι οι Αγγλοι Αγγλοι μας δινουν αυτη την βαθμολογία. Να ειναι καλά οι ομογενείς. Μέχρι και πριν 3 χρόνια ο broadcaster τους έλεγε στον αέρα πως μην ξεχνάτε πως ζούνε πολλοί Έλληνες, Κύπριοι και Τούρκοι φοιτητές εδώ (στην Αγγλία) και γι αυτό βγαίνουν αυτά τα αποτελέσματα απο την Αγγία στις βαθμολογίες. Τέλος πάντων. Προσωπική γνώμη είναι. Ας κερδίσει ο καλύτερος!

  49. Ean i europi enai toso axiokratiki oso kai sts duo imitelikous tha vgalei prwti tin ellada apopse kai ohi tis malakies balantes!!! Ade apopse i europi tha pei rise up ade!!!!

  50. Παιδιά αυτή τη στιγμή πρώτη στα στοιχήματα είναι η Σουηδία και μετά Αυστρία Ολλανδία Αγγλία Ουγγαρία και ΕΚΤΗ η Ελλάδα που συνεχώς ανεβαίνει αφού χθες ήταν ενατη

  51. Ουτε Σουηδια, ουτε Αυστρια, ουτε Η.Β. Το βραβειο θα το παρει η Ρωσια…Κοντοπουλος και Ευαγγελινος θα το απογειωσουν το τραγουδι προς την κορυφη του βαθμολογικου πινακα..Το βραδυ ψηφιζουμε Ρωσια..το 12 της Ελλαδας στη Ρωσια.. Καλη επιτυχια στη Ελλαδα και στην Ρωσια….

  52. @Cloud Strife Πολλοί αναγνώστες του σαιτ του ogae greece είναι μόνιμοι κάτοικοι Αγγλίας λογικό είναι να στηρίζουν τη συγκεκριμένη συμμετοχή. Ουσιαστικά στηρίζουν τη χώρα τους.
    Τώρα για τις υψηλές βαθμολογίες που υποστηρίζουν κάποιοι από ότι μας δίνει το ΗΒ, ας μη το θεωρούμε και ως δεδομένο, κάποιες χρονιές δεν μας έχει ψηφίσει καν. Σίγουρα έχουμε πάρει και υψηλές βαθμολογιες που δεν οφείλονται πάντα στους ελληνόφωνους που ζουν εκεί, αλλά και στο γεγονός ότι η Ελλάδα την τελευταία δεκαετία έχει στείλει καλά τραγούδια.

  53. Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΕΝΤΑΔΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
    ΙΤΑΛΙΑ
    ΙΣΠΑΝΙΑ
    ΟΥΓΓΑΡΙΑ
    ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
    ΣΛΟΒΕΝΙΑ!!
    θελω να πατωσουν αγγλια και αυστρια πολυ ομως

  54. Το πρωί το euronews είχε τα τραγούδια της Ολλανδίας, της Αυστρίας, της Σουηδίας. Η δε πρώτη σελίδα της eurovision όλες αυτές τις μέρες έβαλε 1ή 2 φορές την Ελλάδα και προωθούσε άλλες χώρες… Είμαι περίεργη τι ψήφισαν κοινό και επιτροπές

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ