EUROVISION 2014: Η σειρά εμφάνισης του Τελικού!

Ανακοινώθηκε πριν από λίγο η σειρά εμφάνισης του Τελικού! Η Ελλάδα εμφανίζεται στη 10η θέση. Αναλυτικά:

  1. Ukraine
  2. Belarus
  3. Azerbaijan
  4. Iceland
  5. Norway
  6. Romania
  7. Armenia
  8. Montenegro
  9. Poland
  10. Greece
  11. Austria
  12. Germany
  13. Sweden
  14. France
  15. Russia
  16. Italy
  17. Slovenia
  18. Finland
  19. Spain
  20. Switzerland
  21. Hungary
  22. Malta
  23. Denmark
  24. The Netherlands
  25. San Marino
  26. United Kingdom

Αντώνης Καρατζίκος

384 ΣΧΟΛΙΑ

  1. προβλέπω μεγάλη βαρεμάρα από τις θέσεις 14-20 … αυτή τη στιγμή θεωρώ μεγάλα φαβορί την Ουγγαρία και την Ολλανδία ! ακολουθεί η Αγγλία (δεν είμαι και τόσο σίγουρος για το αν η θέση είναι καλή, έπρεπε να της δώσουν το 19 αλλά τεσπα) και η Αρμενία (θα μπει ΤΟΠ 4, να είστε σίγουροι γι άυτό) . πολύ δυνατό πάντως το πρώτο μισό !

  2. Ellada sto 10 & Austria sto 11 ??? an einai dinaton! toso xirokrotima pou piran aftes i dio xores… KAMIA alli xora!! tis vazoun dipla dipla?! a kala katalava … mas xantakonoun gia alli mia fora! bravo re EBU! kali mas tixi … tha to xriastoume!

  3. Μην κρίνετε νικητή κάποιον που απλώς εμφανίζεται στην τελευταία θέση!τα ίδια έπαθε και η Σοράγια το 09 που την ήθελαν όλοι πρώτες θέσεις, κληρώθηκε τελευταία και την έβγαλαν τοπ 3.Μόλις βγήκε 26η κανείς δεν μιλούσε.Πιστεύω οτι θα είναι πολύ μεγάλη έκπληξη ο νικητής φέτος!όλα είναι πιθανά…

  4. valane ola ta favori mazi. etsi kanane kai perusi an thimaste. den tous vgike to deutero miso. ola ta kala kommatia travixane 1st half. kali epituxia se olous…

    • Δεν εχει λογικη αυτο που γραφεις..Περσι τα 8 απο τα 10 κομματια της πρωτης δεκαδας του τελικου εμφανιστηκαν απο την 18η θεση και μετα..

  5. Xalia 8esh. 8a e3afanistoume me thn Austria meta apo emas opws to 2012 me th Loreen. Epishs auto to paixnidaki meta3u twn Skandinavikwn xwrwn exei arxisei na kourazei. Edwsan sth Souhdia thn pio late 8esh pou 8a mporouse na parei apth stigmh pou travh3e first half. Karagiozilikia teleiws!

    • Έχετε απόλυτο δίκαιο κύριε Νύχτα. Πιο καλά δεν γινότανε να μας τα εξηγήσετε. Δηλαδή, μας ρίχνουνε!

  6. Χάλια θέση και αμέσως μετά είναι η μουσατη πάλι μας εξαφανισαν!Μπράβο EBU πολύ δικαιοδοσία ήταν η κλήρωση!!!

  7. Ok ουτε εμενα με τρελαινει η θεσης μας αλλα δεν ειναι χαλια..Τουλαχιστον δεν εμφανιζομαστε πολυ νωρις..

  8. telika paradexome tin tourkia!!! bori na efige gia tous “Big 5” alla telika prepi na figoum OLI mas apo to SSC (Scandinavision Song Cotest). eleos pia … figame apo ton Svante Stockselius kai pigame ton Jan Ole Sand. ti katalavame? afto pou vlepoume!! eleos pia pou kanis den anigi to stoma tou ekei pera … xilies fores na min pernoume meros!

  9. Παντως γίνεται μεγάλη συζήτηση στα ξένα δίκτυα για τη θέση εμφανισης της Αγγλιας..Οι μισοί τη θεωρούν εξαιρετικήκαι οι αλλοι μισοι πως τη χαντάκωσαν..Πολλοι λενε πως ευνοουν την Σουηδία και την Αγγλια που κλεινουν το πρωτο και το δευτερο μερος αντιστοιχα..Και οτι η Αγγλια εχει το πλεονεκτημα οτι ειναι το τελευταιο απο τα δυνατα τραγουδια που ακουγεται και οτι με τους στιχους του τραγουδιου θα αφησει την καλυτερη των εντυπωσεων….Άλλοι ομως λενε πως το τελευταιο τραγουδι σπανια παει καλα και οτι πολλοι ειναι κουρασμενοι στο τελος και δεν δινουν σημασια..Εγω δεν συμφωνω με αυτο,παντα το τελευταιο τραγουδι το βλεπουν ολοι..Πειτε μου εσεις γνωμες πως σας φαίνεται η θεση που εμφανιζεται η Αγγλια????

    • pantos ta teleftea xronia i teleftea thesi emfanisis … itan katha allo apo gouri!! kai an kitaksoume ta noumera tiletheasis ana xora … einai alithia… o kosmos apo ena simio kai meta kourazete! ta noumera anevenoun pali sti psifoforia..

  10. Λεγαμε προγουμενως, ότι εδώ και 20 χρονια σχεδόν δεν εχει βγει τραγουδι που να ηταν στη τελευταια θεση……..

    • Συγκεκριμένα το 1989 ήταν η τελευταία φόρα που κέρδισε το τραγούδι που εμφανίστηκε τελευταίο (συνολικά έχει κερδίσει 5 φορές). Από τότε που υπάρχει televoting δε, τα τραγούδια της τελευταίας θέσης συνήθως πατώνουν. Με βάση τα στατιστικά το ΗΒ όχι μόνο δεν θα κερδίσει αλλά θα τα πάει πολύ χάλια. Περιμένουμε να δούμε αν θα επαληθευτούν.
      Την τελευταία δεκαετία (από το 2005) ο νικητής είναι πάντα από τις θέσεις 17-24. Σ’ αυτές τις θέσεις φέτος πιθανοί νικητές είναι η Ουγγαρία (21η) και η Ολλανδία (24η). Η 21η θέση όμως δεν έχει κερδίσει ποτέ το διαγωνισμό. Άρα τα στατιστικά είναι με την Ολλανδία. Εκτός κι αν κάνουν την έκπληξη οι Δανοί που εμφανίζονται στην 23η θέση (μου έχει κολλήσει πως θα ξανακερδίσουν, δεν ξέρω για ποιο λόγο).
      Στατιστική ανάλυση τέλος. Καληνύχτα!

  11. Καλα efi εγω σε αυτα δεν δινωσ ημασια..π.χ αν η Σουηδια προπερσι αν ειχε κληρωθει στο τελος δεν θα κερδιζε??
    Απλα ετυχε και δεν εχει τυχει ποτε στο τελος πολυ δυνατο κομματι..

  12. Μαριος. ναι αυτό συζητάμε κοιταζοντας τη στατιστικη. Εξ αλλου θεωρω πιο δυνατη τη Ουγγαρια, που κι αυτή εχει δυνατο θεμα στους στιχους για τη κακοποιηση των παιδιων.

  13. Η Ρωσια το 2008 τραγουδησε προτελευταια και κερδισε…Περσι 8 απο τις 10 χωρες της πρωτης δεκαδας τραγουδησαν απο την 18η θεση και μετα…

  14. Ναι συμφωνω οτι η Ουγγαρια εχει την καλυτερη θεση απο ολους..Και η Σουηδια πολυ καλη και η Ολλανδια και η Αγγλια..Αυτες εχουν τις πιο ευνοικές..

  15. Δεν ξερω τι λετε εσεις.Οσο και να το παλεβουν με την σουηδεζα πρωτος θα βγει ο Αρμενιος εαν και εφοσον τραγουδησει αυτο που πραγματικα ξερει.Απο κει και περα δεν περιμενω καμια τρελη θεση για την Ολλανδια μιας που ολη την ανεβασατε πολυ ψηλα τελευταια απ το πουθενα.Βαρια να ναι πενταδα.Η Αγγλια εχει μεγαλες πιθανοτητες να απειλησει 3 αδα.Ευχομαι να παει καλα η Ουγγαρια διοτι ο τυπος ειναι εξαιρετικος.Η Αυστρια με την λουλου οσο και να το παλευει να βγει πρωτη νομιζω τελικως πως θα ναι μια μεγαλη φουσκα ασχετως που στα προγνωστικα την εχουν φτασει εως και 2η θεση(Αν ειναι δυνατον)Και τελος η χωρα μας ειμαι σχεδον βεβαιος πως θα ειναι στην 10αδα οπως και να χει με την σειρα των συμμετεχοντων.Μην ξεχνατε και ο Alexander Rybak 2009 6ος τραγουδησε και εκανε ρεκορ νικης!

      • Ναι και εγω δεν θελω να νικήσει η Κονσιτα..Το τραγουδι ειναι πολυ καλο αλλα θεωρω πολυ δηθεν το μουσι..Η κληρωση της Αγγλιας πως σου φανηκε??

  16. Τα στατιστικά είναι για να σπάνε.Εντάξει κι εγώ τα κοιτάω αλλά πολλά στατιστικά έχουν ανατραπεί.Και χώρες που εμφανίζονταν πρώτες τα έχουν πάει εξαιρετικά,και χώρες που εμφανίστηκαν απο τις τελευταίες νίκησαν κτλ.Το μοναδικό μείον για εμάς είναι που ακολουθεί η Αυστρία που απ οτι φαίνεται κλέβει τις εντυπώσεις.Δεν είναι όμως περίπτωση aphrodisiac με euphoria.
    Καλή χρυσή πάντως η Κοντσίτα αλλά εγώ αρχίζω και ξενερώνω με το ενδεχόμενο αυτής της νίκης.Θα ψηφιστεί πολύ.

  17. Μάριε όπως έγραψα δεν τρελάθηκα ιδιαίτερα.Ήθελα κάπου στο 20.Νομίζω απομακρύνετε απο την νίκη και σκέψου οτι ο κόσμος θα το ακούσει πρώτη φορά το Σάββατο και μάλιστα στο τέλος.Το θεωρώ πολύ δύσκολο.Θα δούμε.Είπαμε τα στατιστικά είναι για να σπάνε!
    good night 😉

  18. Αυτη τη χρονια παιδες τη διαφορα και την εκπληξη δεν την εκανε ουτε η Σουηδια ουτε η Αγγλια……αλλα η Αυστρια και η Ελλαδα………..προσωπικα πιστευω πως η πρωτια φετος θα παιχτει αναμεσα σε 7-8 χωρες και οι ψηφοι θα μοιραστουν πολυ. Προσωπικα θελω νικη της χωρας μου σαφως, και κατοπιν Ουγγαρια Αυστρια Αρμενια.Ας νικησει ο καλυτερος……………..καλη τυχη και RISE UP!!!!!!!

  19. Πάντως παιδιά δεν ξέρω πόσο σημασία παίζει αυτό που θα πώ, αλλά έκανα μια έρευνα στα top 20 των χωρών στο itunes και τουλάχιστον σε 8 χώρες βρήκα το κομμάτι της Ολλανδίας και σε κάποιες λιγότερες της Αρμενίας. Γενικά αυτά τα δύο είδα..Ίσως και αυτό να σημαίνει και κάτι..Λες να είναι η Ολλανδία???

  20. Κοιτα αντικειμενικα την καλυτερη θεση την εχει η Ουγγαρια που ειναι και προς το τελος(21η) και πριν απο αυτη ειναι 3 αδιαφορα κομματια και μετα επισης ενα μετριο τραγουδι(Μαλτα)…Πιστευω η Ουγγαρια εχει πολλες ελπιδες..

  21. Ξερει κανεις σε τελικο eurovision στην 10η σειρα εμφανισης σε τι θεσεις περνουν στην τελικη βαθμολογια ?

  22. Εμένα μια χαρά μου φαίνεται κι η δέκατη θέση… Δεν ξέρω γιατί, έχω καλό προαίσθημα…

  23. Η Ελλάδα δεν θα πάει τόσο ψηλά, δεν έχει ξεχωρίσει κανένα τραγούδι και οι υποψήφιοι νικητές ειναι πολλοί. Όσο κι αν μου αρέσει το τραγούδι μας δεν θα πάει πάνω από 8-9… Επίσης μπορεί κανείς να μην το θέλει από δω μέσα αλλά η Conchita πάει για ψηλά!!

  24. Στη Σουηδία δώθηκε η καλύτερη δυνατή θέση, τελευταία στο πρώτο μισό και μεταξύ δύο αδιάφορων τραγουδιών.
    Και η Αυστρία τοποθετήθηκε πολύ καλά για την ίδια, μετά από δύο χορευτικά κομμάτια με έντονο show.
    Η Βρετανία δεν ξέρω αν είναι καλή η θέση. Βγαίνει τελευταίο ένα τραγούδι που θα το ακούει πρώτη φορά το κοινό. Η θα αφήσει μία δυνατή εντύπωση για την ψηφοφορία, ή δε θα έχει χρόνο να το “χωνέψει” το κοινό αφού καπάκι θα ξεκινά η ψηφοφορία.

  25. Πιστευω πως η Σουηδια, η 1η η 2η θα βγει.Απο την αλλη η Αρμενια αν δεν βγει 1η ειναι πιθανο να βγει απο 2η μεχρι και 5η, καθως υπαρχουν απο πισω κομματια που στηριζονται στη πολυ καλη ερμηνεια τους, π.χ Ολλανδια, Μαυροβουνιο, και μοιαζουν περσσοτερο με το Undo παρα με το Not Alone.

  26. Ωχουυυυυ!! Μη μας τρελενετε με την σειρά εμφάνισης! Οκ δν ειναι και η καλύτερη αλλα με την ίδια λογική ούτε η Άννύ λορακ (18) θα περνούσε 2η και η καλομοιρα (21) θα βγαίνε τριτη ,θυμήθητε τοτε η Αρμενία ειχε εμφανίστει 4 και βγηκε και 4!!! Πιστευω οτι Αρμενία θα πατωσει για τις προσδοκίες που εχει δημιουργήσει, η Αυστρία ….τι να σας πω,τόσοι gay ύπαρχουν για μενα δν λεει τπτ ομως, η Σουηδία η καλύτερη εμφάνιση για φέτος , Ουκρανία που φοβόμουν θα εμφανιστεί 1η οποτε δεν….η Ολλανδία μου αρέσει αρκετά μπορω να πω!!! Θα δείξει!! Καλή επιτυχία στην ελλαδα και εύχομαι μια θεση στην5αδα,οχι κατω απο κει γιατι η θεση πολυφορεμενη και πια δν μου δημιουργεί καμια μα καμια εντύπωση!!!

  27. Δεν θα μπορούσε να ήταν χειρότερη η θέση που μας έβαλαν. Όλα τα φαβορί γύρω γύρω από εμάς είναι. Αυστρία αμέσως μετά από εμάς; Μας εξαφάνισαν!

  28. Παιδια λιγη σημασια εχει κατα τη γνωμη μου η σειρα εμφανισης!!! Αυτα ειναι μονο για να λεγονται , να γραφονται για να γεμιζουν οι φυλαδες στην Ελλαδα. Τοσο η περσινη οσο και η προπερσινη νικητρια τι πρωτες εμφανιζονταν στον τελικο τι τελευτεαιες θα το παιρνανε! Και δεν νομιζω πως υπαρχει καποιος που μπορει να το αμφισβητησει αυτο!!!

  29. Εγώ είδα ότι o σκηνοθέτης έπαιξε πάρα πολύ με το Ελληνικό τραγούδι σε συνδιασμό με το κοινό και μαζί τα άλλα εφέ με τα παιδιά που δεν έγινε σε κανένα άλλο τραγούδι…Ακούγωντας τα σχόλια από ξένα ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα μας έχουνε μέσα στα φαβορί από 1 εως 5 θέση…Η θέση είναι κάτι υποκειμενικό… Θυμάμαι το 2004 ο Joksimovic τραγούδησε δεύτερος και τερμάτισε δεύτερος…Για μένα φαβορί είναι η Αυστρία (το τραγούδι είναι όντως ωραίο) γιατί έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα ανάλογο με την Dana το 1998. Πάντως μην υποτιμούμε την Ελλάδα…..

  30. Σκεφτείτε τι θα γεινόταν αν μας έβαζαν 1-5?
    μια χαρά είναι η θέση μας! Εγώ νομίζω για νίκη πάνε Αυστρία, Ουγγαρία και Αγγλία!

  31. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥΗΔΙΑ, ΡΙΞΤΕ ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΔΑΝΙΑ.ΟΚ?

  32. Εμενα αυτη η εναλλαγη στα πλανα με το κοινο με κουρασε.Το παρακανε. Επισης το κλεισιμο που ξαπλωνουν στο στρωμα δεν μου αρεσε καθολου. Μας βλεπω13- 15-17 θεση. Η λευκορωσια θα παει καλα.

  33. ΜΗΝ ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΟΥΓΓΑΡΙΑ,ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΑΡΜΕΝΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥΗΔΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΡΩΤΗ,ΘΑ ΠΑΤΩΣΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕ ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΕΙΛΙΤΙΚΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ,ΧΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΦΤΗΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ,ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ,ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
    ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ Η ΚΟΝΣΙΤΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΙΟΥΝΕ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ.

    • Μια χαρά είναι! Κάτω απο 17 να μην πάμε.. Αν τελικά δεν πίσει το κομμάτι μας και βγούμε εκτώς δεκάδας, οι θέσεις 11-15 είναι ικανοποιητικές!

  34. Μπραβο Ελλαδα για μια ακομη φορα από το 2004 μεσα στο τελικο και ελπιζουμε στο μεγαλο τελικο για δεκατη φορα μες στις δεκα πρωτες θεσεις.Ο ημιτελικος αυτος ειχε πολλες εκπλήξεις τρια τραγουδάκια που τα ειχα σιγουρα δεν περασαν και περασαν τέσσερα παναθλια Μαλτα,Ιρλανδια.Σλοβενια και το πιο χειροτερο από όλα Πολωνια που πανε αυτές?Η μεγαλυτερη αδικια από το χθεσινο ημιτελικο το Ισραηλ,γιατι ρε παιδια???????????????????????????????????????????δηλαδή οι κριτικες δεν την ψηφισαν καθολου τετοια φωνη?και να μην περασει και να περασουν το πολωνεζικο μπουρδελο,οσο αφορα την Αυστρια είναι εκει που αξιζε να είναι στο μεγαλο τελικο,μην τρελαθούμε εδώ μεσα που δεν αξιζε το μεγαλο εισητηριο.
    Οι θεσεις τι να πω οι διοργανωτες μαλλον θα θελουν να κερδισει Ουγγαρια (δεν θα εχω πρόβλημα) η Ηνωμενο Βασιλειο (όχι παναγια μου,θα είναι η πιο χειροτερη νικη μετα του 2006).
    Αρμενια τι να πω 7 θεση καλα χαιρετίσματα η νικη εφυγε,Σουηδια δεν ξερω την αγαπαω αλλα αρχιζω και δυσανασχετώ δεν εχει και ωραιο σκηνικο αλλα θα την στηρίζω μεχρι τελος.
    Οσο αφορα την Αυστρια εχει ωραιο τραγουδι και δεν θα την ψηφισουν μονο ατομα από την Λ.Ο.Α.Τ. κοινοτητα αλλα όχι και πρωτη θεση διοτι οι επιτροπες και ειδικα της ανατολικης ευρωπης θα αλληλοψηφιστουν και θα ανακηρυχθεί νικητρια η Ουγγαρια.

  35. Νομίζω ότι είμαστε μέσα στην δεκάδα και μάλιστα προς τα επάνω. Μην ξεχνάτε πως η Ελλάδα δήλωσε συμμετοχή τελευταία στιγμή και τώρα είναι ξανά στον τελικό, εχθές έκαναν τα παιδιά το κλειστό να χορεύει και πάμε πολύ δυνατά για αύριο. Ας σταματήσουμε τα κλαψουρίσματα. Πέρσι κάποιοι είχανε βγάλει το τραγούδι μας τελευταίο από τους ημιτελικούς…Και βγήκαμε 6η με Ελληνικό στίχο…Δηλαδή ήμαρτον….

  36. Mia xara einai i thesi mas re paidia,pws kanete etsi…opoio tragoudi einai na nikisei tha nikisei aneksartita apo seira emfanisis.. Kai gti diladi mas xantakwse i conchita kai den tin xantakwsame emeis pou emfanisomaste prin apo aftin..tha exei kseswsei o kosmos me emas alla molis dei tetoia mpalanta ksenerwnei… Mia xara loipon i thesi mas… Eftixws den imastan 1-5 alla kai na imastan den exei simasia… Tosa recap ginonte!!! An kai kalo tha itan na ginete ena recap me tn kanoniki seira kai ena apo tn anapodi…

  37. Pali kala pou den eimaste protoi. I klirosi fetos itan periergi giati to 90% ton favori einai sto proto miso opote kamia sxesi me persi pou ola itan sto 18 kai meta. Alla opos eipe I kozakou, kaneis de perimenei to nikiti

  38. Παιδια μηπως ακουσατε ποιος ενδεχομενως περασε 1ος στον δευτερο ημιτελικο και σε ποια θεση η ελλαδα ;

  39. Μια χαρα ειναι η θεση μας ρε παιδια!Και μη ξεχνατε οτι η Ελλαδα και η Αυστρια ειναι πολυ διαφορετικες συμμετοχες οποτε η καθε μια θα ξεχωρισει για αλλους λογους.Ιδιαιτερα ευνοημενες η Ουγγαρια,η Ολλανδια και η Αγγλια,για την οποια ημουν σιγουρη οτι θα τη εβαζαν τελευταια,φαινεται πως ολα συνωμοτουν για τη νικη της αγαπημενης Molly!Την Αρμενια την εχω διαγραψει εντελως απο υποψηφια για νικη,ποτε δε με επεισε ετσι και αλλιως,ποσο μαλλον μετα την χλιαρη εμφανιση της στον ημιτελικο και την καθολου ευνοικη σειρα εμφανισης της

  40. Απορώ γιατί τόσος χαμός για την θέση μας..προσωπικά περιμένα οτι λόγω ανεβαστικού κομματιού θα μας έβαζαν στην πρώτη θέση κάτι που ευτυχώς αποφύγαμε..επιπλέον η αυστρία έχει εντελώς διαφορετικό κομμάτι από εμάς ωστέ να πούμε πως μας χαντάκωσαν..πιο επίφοβο για χαντάκωμα νομίζω πς είναι το πλασάρισμα μετά την πολωνία

  41. paidia kalhmera!!!!!!!!egw tn gnwmh m tn exw xanapei gia tis theseis emfanhshs…pisteuw oti to tragoudi mas einai xeshkotiko aresei k tha to psifisoun……opoia tragoudia aresoun ta psifizoun se opoia thesh na emfanistoun!!!!!!!!!

  42. Εγω θα το πω, και σας παρακαλώ επειδη ξερετε καλύτερα πείτε μου αν κάνω λάθος…. Αν όπως πιστεύω το τραγούδι μας ειναι το πρώτο απ τα “δυνατά” τραγουδια, και εννοω και τα ξεσηκωτικά και απ τα δυνατά του διαγωνισμου, τότε θα ειναι πολύ καλο για την “ψυχολογία” του θεατή, το ξεσήκωμα του μαλλον, ένα πράγμα σαν “επιτέλους!!”…. Και το γεγονός οτι μετά ειναι η Κοντσιτα, επίσης ενισχυει αυτο που λεω, μια και θα μείνει αυτή η δυάδα των εντονων συναισθημάτων σαν εντυπωση! Με λιγα λόγια εμενα η θεση μας μου φαινεται ΜΙΑΑΑ ΧΑΡΑ!! Γενικα πιστέυω οτι αν ενα τραγουδι αρεσει θα παει καλα οπου και να εμφανιστει, και οσο πλησιαζουμε προς το τελος μην ξεχνάμε και την κουραση….

  43. paidia kanenas den anaferei oti ena tragoudi pou akoma den exei akoustei alla exei klepsei tis entiposis se youtube kai gia mena exei parei tin kaliteri thesi na emfanisti ayth einai h ispania kai giati oxi h ruth ta spaei ,oxi pali re paidia souhdia hmarton!!!

  44. k kati akoma dn lew polu wraio to tragoudi ths austrias alla mhn xexnate oti sthn eurovision psifizoun perissotero apo to spiti paidia p shmenei oti ta akousmata tous einai pio monterna….dn anhsuxw katholou pisteuw oti tha mpoume sigoura 10ada k mhn sas pw k 5ada k kati akoma exw tn entupwsh oti h austria perase exthes exetias twn epitropwn k oxi tou koinou k ston teliko tha fanei auto oti dn tha parei pollous psifous tha to deite!!!!!!!!!!!!!!

  45. katia εγω πιστευω ότι ψηφιστηκε από το κοσμο και όχι τοσο από τις επιτροπες.μακαρη να είναι ετσι όπως τα λες γιατι αυτή από το κοσμο θα σχισει.

  46. Να πω και εγω την αποψη μου.
    Η Ουκρανια παροτι εμφανιζεται πρωτη μαλλον θα μπει δεκαδα λογω συμμαχιων αλλα και συμπαθιας για αυτα που περναει.
    Το Αζερμπαιτζαν μετα απο το 2008 δεν θα μπει πενταδα αλλα εχει σοβαρες πιθανοτητες να μην μπεο Για την Αρμενια μολις ελαχιστοποιηθηκαν οι ελπιδες της για νικη ενω ευνοιμενη αρκετα ειναι η Ρουμανια που βρισκεται αναμεσα σε μπαλαντες(πρσωπικα θεωρω καλυτερα να εμφανιιζομασταν εκει παρα δεκατη)
    Για μας δεν ξερω αμα ειναι καλη η σειρα εμφανισης μας γιατι βρισκομαστε αναμεσα σε 2 τραγουδια που μονο αδιαφορα δεν ειναι(αυτο μπορει να μας βγει και σε καλο)
    Η Σουηδια αρκετα ευνοημενη καθως βρισκεται αναμεσα σε αδιαφορα τραγουδια.
    Επισης ευνοημενες η Ουγγαρια και η Ολλανδια
    ενω για το ΗΒ η τελευταια θεση ειναι η του υψους η του βαθους

  47. 2004 10η θέση: Ruslana – Τελική κατάταξη: 1η
    2005 10η θέση: Ισπανία – Τελική κατάταξη: 21η
    2006 10η θέση: Dima Bilan Ρωσία -Τελική κατάταξη: 2η
    2007 10η θέση: Sarbel Ελλάδα – Τελική κατάταξη: 7η
    2008 10η θέση: Πολωνία – Τελική κατάταξη:24η
    2009 10η θέση: Ρωσία – Τελική κατάταξη: 11η
    2010 10η θέση: Ιρλανδία – Τελική κατάταξη: 23η
    2011 10η θέση: Λούκας Γιώρκας Ελλάδα – Τελική κατάταξη: 7η
    2012 10η θέση: Ιταλία – Τελική κατάταξη: 9η
    2013 10η θέση: Ρωσία – Τελική κατάταξη: 5η

    Αυτό το μικρό στατιστικό των τελευταίων 10 ετών δείχνει ότι η 10η θέση είναι μια καλή θέση!! 5 ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΔΑ
    1 ΦΟΡΑ 11η ΘΕΣΗ και
    3 ΦΟΡΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ (αλλά με άθλια τραγούδια)
    Τι μου λέει εμένα αυτό; Ότι θα τα πάμε ΜΙΑ ΧΑΡΑ!

    • Συγγνώμη να σε διορθώσω αλλά το 2011 ο Λούκας εμφανίστηκε 9ος. 10η ήταν η Ρωσία.Άρα 2011: Ρωσία τελική κατάταξη 16η. Παιδιά η θέση που τραγουδάμε είναι πολύ καλή γιατί είμαστε πολλά φαβορί μαζί και απ’ ότι μας έδειξε η περσινή διοργάνωση αυτό βοηθάει γιατί ο κόσμος θα θέλει να δει με τα χίλια αυτό το κομμάτι του διαγωνισμού αρά περισσότερες πιθανότητες για ψήφους και ήμαστε γι άλλη μια φορά σαν την μύγα μες το γάλα. Αν τα παιδιά το πουν καλά το κομμάτι (όχι με τόσο τρακ όσο στον ημιτελικό) θα τα πάνε τέλεια. Να μου το θυμηθείτε ή Αυστρία ή Ολλανδία θα είναι το νικητήριο.

  48. κοιτάζω τα στοιχήματα και γελάω.. για να τελειώνει αυτή η ιστορία η Αυστρία δεν υπάρχει περίπτωση να νικήσει . Είναι μια χώρα αδύναμη στο televoting και παρά το γεγονός ότι η φετινή της συμμετοχή έχει στρέψει τα βλέμματα πάνω της είναι μια αμφιλεγόμενη συμμετοχή που θα μαυριστεί από πολλούς! και κάτι άλλο , η Eurovision έχει σοβαρέψει και έχει αποκτήσει τεράστια αίγλη με ανοίγματα και εκτός Ευρώπης! αν κερδίσει η Αυστρία εγώ δεν ξαναβλέπω Eurovision !

  49. Εκπληκτική η θέση μας!!! Πάντα στις θέσεις 9-11 υπάρχουν χώρες που τουλάχιστον μία μπαίνει 10αδα. Φέτος που δεν υπάρχουν καλά τραγούδια στο 2ο μέρος είναι σίγουρη η 10αδα… Δεν ξέρω για 5αδα…. Πάντως η 13η θέση για την Σουηδία μου μυρίζει γρουσουζιά… Εγώ λέω να προσέξετε την Ουγγαρία, την Ισπανία και την Ολλανδία από το 2ο μέρος… Η μόνη χώρα που μπορεί να απειλήσει από το 1ο μέρος ίσως να είναι η Αυστρία που θα ψηφιστεί και από τον κόσμο αλλά ίσως και από τις επιτροπές…

  50. Κάτι άσχετο… ξέρετε πότε θα ανακοινώσουν με ποια σειρά θα ψηφίσει η κάθε χώρα??? Πέρυσι θυμάμαι το έκαναν αφού έδωσαν τις βαθμολογίες τους οι επιτροπές…

  51. egw etsi 9a ta evaza

    1. Spain
    2. Norway
    3. Hungary
    4. Poland
    5. Malta
    6. San Marino
    7. Germany
    8. Russia
    9. Montenegro
    10. Netherlands
    11. Romania
    12. Switzerland
    13. France
    14. Azerbaijan
    15. Finland
    16. Armenia
    17. Belarus
    18. Ukraine
    19. Austria
    20. United Kingdom
    21. Iceland
    22. Greece
    23. Denmark
    24. Slovenia
    25. Italy
    26. Sweden

  52. Δεν θα μπορούσες να το κάνεις αυτό γιατί οι χώρες έπειτα από κλήρωση έτυχαν να μοιραστούν σε πρώτο και δεύτερο μισό…. Η Ελλάδα δυστηχώς έτυχε στο 1ο μέρος…

  53. Μακάρι An Sa ThEI να βγει σαν το 2004 γιατί τώρα έχουμε το 2014 που έχει μέσα τον αριθμό 4.

  54. ρε παιδια,ας χαλαρωσουμε μια χαρα θεση μας εδωσαν οι δανοι!!!! ειχαν να μας βαλου απο την 1η ως την 13η θεση και μας εβαλαν μολις τρεις θεσεις πριν το τελος του πρωτου μισου….μια χαρα! αν ειχαμε κληρωθει στο 2ο μισο θα μας εβαζαν σιγουρα μετα την 20η θεση…αλλα…τελοσπαντων! :/ μια χαρα ομως!!!!! ε ρε παλι χαμος θα γινει!!! σαν χθες που μονο με την ελλαδα,την αυστρια την σουηδια και λιγακι την νορβηγια και την αρμενια πορωθηκε το σταδιο!!! 😀
    και στην τελικη η θεση δεν εχει καμια σημασια….αν ενα κομματι ειναι καλο θα τα παει καλα και θα νικησει κι ολας! (πχ.2010 αζερμπαιτζαν….πρωτο εμφανιστηκε 5ο τερματισε…τουρκια 2003,4η εμφανιστηκε 1η βγηκε!!!)αν ενα κομματι ειναι χαλια θα πατωσει! (πχ ισπανια 2009,25η εμφανιστηκε,προ-τελευταια ηρθε,περυσι η ιρλανδια 26η εμφανιστηκε τελευταια βγηκε!!!!)
    παντως μετα και απο την κληρωση νομιζω παιζουν πολλες για την νικη: ολλανδια,σουηδια,ηβ,ουγγαρια,αρμενια…και αστρια συμφωνα με τους μπουκερς αλλα κατι μου λεει πως θα πατωσει,οπως το ισραηλ…
    τραγικη ειρωνεια….
    2013:αγιος μαρινος 2ος στους ogae εμφανιστηκε 2ος στον ημιτελικο,κοπηκε….οπως και το ισραηλ,3ο στους ogae,2ο εμφανιστηκε…κοπηκε!
    τραγικη ειρωνεια νουμερο 2. γερμανια,4η στους ogae εμφανιστηκε 11η…21η τεραμτισε…αυστρια επισης 4η στους ogae….11η εμφανιζεται….χμμμ…πολλες συμπτωσεις,οσονοπω και ο πατος! 😀
    εμας μας βλεπω 10αδα σιγουρα και αν και αν και δεν θελω να λεω μεγαλα λογια…ισως και 5αδα…θα δουμε 😀

    • η Ελλάδα αποτελεί φαβορί και μας έδωσαν ό,τι καλύτερο μπρούσαν! η θέση είναι πολύ καλή αν λάβουμε υπόψη πως προηγείται μια προκλητική συμμετοχή και μετά από εμάς ακολουθεί η πιο αμφιλεγόμενη! άποψή μου…

      • συμφωνω!!!! και οχι μονο αυτο αλλα πιο πριν ειναι το μαυροβουνιο και μετα απο την αυστρια η γερμανια,με “χαλαρα”κομματια!
        προσωπικα πιστευω η αυστρια θα πατωσει….με το ζορι 15αδα να μην πω 20αδα…επειδη πολλες κυριως ανατολικες χωρες θα την “μαυρισουν ” με παμπολλα μηδενικα…
        η πολωνια μια απο τα ιδια αφου θα εχει πατωσει στις επιτροπες αλλα θα ειναι ψηλα στον κοσμο!
        η χωρα μας πιστευω θα παει πολυ καλα αφου καθε κατοικος οποιασδηποτε χωρας μπορει να ψηφισει αυτο το κομματι,με μια εξαιρετικη σκηνικη παρουσια που συνδιαζει διαφορους ηχους απο διαφορες περιοχες της ευρωπης….θα ρθουν μεγαλοι βαθμοι πιστευω απο χωρες που δεν μας στηριζουν και τοσο συνηθως! 😀
        καλη μας επιτυχιαααααα 😀

  55. @AnSaThEl ευχαριστω. Δηλαδη κατα 70% δεκαδα και 30% τελευταιη σε ποσοστα περιπου.

  56. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ! ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ 10ΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΠΡΕΙΚ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ..ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΛΑΙΒ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΝΤΑΚΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ ΠΑΝΩ ΜΑΣ….ΑΜΑ ΧΑΝΤΑΚΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΟΛΛΩΝ..

    ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΑΣΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΤΣΤΡΙΑ Η ΠΡΩΤΟΙ;;;

  57. paidia h polonia dn mpenei 10 me tipota 15-20 tha vgei!!!!! exthes parathrhsa kati o risky kapoia stigmh k 2 fores piraze to jacket tou k edeixne tn omo tou prepei na eipai opo mesa tou authn tn wra stis polonezes mono eseis tha deixnete ta ……exw k egw na deixw xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

    • Tωρα που το λες αυτη τη μαλακία με το τζάκετ πρεπει να του πει καποιος να μην την κάνει τόσες φορές, έδειχνε ασχημο και επιθετικό….

  58. ΤΑ ΑΓΧΗ ΤΟΥ ΡΙΣΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΙΧΗΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ (ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ)..ΘΑ ΣΤΙΧΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΟΝΟ..ΑΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ 6ΑΔΑ..

    • Μου αρεσε πολυ η θεωρια σου και εγω νομιζω οτι η μια πρεπει και θελει να χαντακωσει την αλλη.Γι αυτο ας μην λεμε πολλα γιατι θεση γιατι αν χαντακωσουμε την Αυστρια θα τα παμε πολυ καλα.!!!

  59. Έχουμε πιθανότητες νίκης γιατί ανακοινωθήκαμε έκτοι σαν την Δανία το 2013.Ο νικήτης είναι από αυτόν τον ημιτελικό.

  60. Αυτό που λες παίζει να είναι σωστό γιατί και πέρυσι εμείς με το Αζερμπαϊτζάν είχαμε στον ημιτελικό μας τις καλύτερες βαθμολογίες και μας έβαλαν δίπλα δίπλα…

  61. Pragmatika iste gia klamata oloi sas. Anti na asxoliaste me t tragudi mas sxoliazete to ti sira tha efanistume. Egw ena exw na pw. Ean ena tragudi a3izi tha sikosi tin koupa! Gia niki tha pextun pistevo aftes oi xwres:
    SWEDEN
    UNITED KINGDOM
    AUSTRIA
    SPAIN
    NETHERLANDS

  62. Η τοποθέτηση των χωρών γίνεται από τους διοργανωτές με στόχο ένα καλύτερο τηλεοπτικό προϊόν… Αυτοί ξέρουν τις προτιμήσεις του κόσμου από τις ψηφοφορίες που ήδη έχουν γίνει, καθώς και από τις αντιδράσεις τόσο μέσα στο γήπεδο όσο και έξω από αυτό,,., Ηρεμήστε, δεν μας έβαλαν 2ους. Μια χαρά θέση είναι. Αν το τραγούδι αξίζει, θα ανέβει ψηλά.. Κι αυτό θα γίνει… Όσο για την Αυστρία… Δηλαδή πιστεύετε ότι όλο το ανατολικό μπλοκ θα ψηφίσει την Αυστρία?? Εγώ νομίζω ότι το πολύ να λάβει 10 πόντους συνολικά…

    • αυτο πισυευω και γω αλλα σχεδον ολοι λενε οτι εχει πιθανοτητες να κερδισει!!!εγω λεω οτι δεν κερδιζει με τιποτα

    • ελα μου ντε.κι εγω ακομη απορω πως το ισραηλ κοπηκε?ειμαι πολυ περιεργος να δω τη βαθμο του δωσαμε εμεις.γιατι αν δεν κανω λαθος στο κοινο πρεπει να σαρωσε…πολυ περιεργο παντως!και ειναι αδικο και κριμα να ειναι τελικο η μαλτα η λευκορωσια και η ρουμανια και οχι το ισραηλ!!!!!!!αλλα ετσι ειναι αν δεν εχεις συμμαχιες και εισαι στο νοτο..

      • τι έκανε το Ισραήλ ? σάρωσε στο κοινό? ναι , καλά εντάξει… Το Ισραήλ είναι ολοφάνερο πως πληρώνει την πολιτική που ακολουθεί! γι’αυτό και έμεινε έξω!

      • στο ισραηλ και την ελλαδα εγινε κολαση στο σταδιο! το πως δεν περασε παραμενει μυστηριο και αποριας αξιο πως βρεθηκε κατω απο τη λευκορωσια και την αυστρια. πραγματικα στον τελευταιο φακελο χαρηκα γιατι πιστευα οτι εμενε εξω στα σιγουρα η αυστρια αλλα….

      • στο ελληνικο κοινο αλεξ ναι σαρωσε αν κρινω απο τα σχολια των ελληνων φαν του διαγωνισμου!ο ογκαε ελλαδας εδωσε το 12 στο ισραηλ και εκτος αυτου αρεσε στους περισσοτερους εδω μεσα και ελεγαν οτι θα το ψηφισουν!!τωρα αν η κριτικη επιτροπη(θεος να την κανει) για την εγκριτη μουσικολογο συνατσακη δεν θα ηθελα να σχολιασω μεσημεριατικα,το χαντακωσε και ψηφισε τα αδιαφορα κομματια της λευκορωσιας μαλτας θα το μαθουμε σε 2 μερες..αλλα εδω μεσα σχεδον ολοι ηταν λατρεις της ισραηλινης συμμετοχης και αναμεσα τους κι εγω!εγω δεν νομιζω οτι ειναι θεμα πολιτικης,το ισραηλ απο το 1948 που ιδρυθηκε εχει προβληματα με τα αραβικα κρατη κι ομως πηρε 3 φορες πρωτια κι ενα σωρο καλες θεσεις τωρα τα θυμηθηκαν τα προβληματα?δεν νομιζω

  63. Γεια σας παιδια.
    Νομιζω οτι απ τις Big5 μονο το ΗΒ και Η Ισπανια αξιζουν
    Τωρα λεει στο σταρ οτι χθες καθυστερησε το αποτελεσμα γιατι ξαναμετρηθηκαν οι ψηφοι του κοινου σε 4 χωρες, επειδη ηταν τεραστια η αποσταση απο το αποτελεσμα των επιτροπων αυτων των χωρων.

  64. Οσοι πιστευετε οτι θα μας χαντακωσουν λογω θεσης πιστευω πως κανετε λαθος και ιδιαιτερα στο θεμα με την Αυστρια για μενα και γιατι η Αυστρια δεν μας περναει με τιποτα!!Και οσοι αναφερατε το 2012 με την Loreen δεν εχει καμια σχεση γιατι το Euphoria ειναι χιλιες φορες καλυτερο απο το Rise Like a Phoenix

  65. Επιπλεον ειπαν οτι σε μια περιπτωση υπηρχε διαδορα αναμεσα σε δυο χωρες μονο 3 ψηφοι.

  66. Σηφη συμφωνω. Και για μας και για την Αυστρια γινεται χαμος αλλα για διαφορετικους λογους. Το δικος μας ειναι το Hit του καλοκαιριου αναμφισβητητα. Δεν ξερω αν θα ερθει πρωτο (δεν το πιστευω), αλλα δεν θα μας χαντακωσει η αυστρια.

    • Και γω συμφωνω μαζι σου στο θεμα με το Big 5 απλα + απο αυτα που ειπες μου αρεσει και της Δανιας

  67. αμα ισχυει αυτο που λεει το σταρ τοτε μας χαντακωσαν οι επιτροπες..ωχ ωχ..

    Μαλλον τριτοι θα περασαμε πισω απο αυστρια-ρουμανια

    • σιγα μη μας χαντάκωσαν οι επιτροπές! η διαφωνία κοινού – επιτροπής θα υπήρξε λογικά για τις συμμετοχές της Πολωνίας, του Ισραήλ , της Λευκορωσίας και της Σλοβενίας.

      • συμφωνω με τον alexgreece!
        εμεις πιστευω στο κοινο βγηκαμε πρωτοι και με διαφορα και στις επιτροπες 2οι η 3οι!!! μαλιστα νομιζω κερδισαμε τον ημιτελικο αυτο και η υπολοιπη 5αδα ειχε ως εξης:2η την αυστρια 3η την νορβηγια 4η την ρουμανια και 5η την μαλτα… 😀
        πιστευω πως ειμαστε μια απο τις τελευταιες χωρες που η θεση που πηραμε στο κοινο ειχε αποκλιση απο εκεινη στις επιτροπες πανω απο 1-2 θεσεις… 😀

  68. παντως αυτο που οι διοργανωτες αποφασιζουν για την εμφανιση του τραγουδιου το θεωρω πολυ αδικο και στημενο!και ολως τυχαιως η αγγλια και το ξιναγγουρο η μολλι θα εμφανιστει 26!ε τι να πω δηλαδη το πραμα μιλαει απο μονο οτι οτι θελουν να τη βοηθησουν οσο δεν παει..ελπιζω το κοινο να τη μαυρισει για να παρει την απαντηση οτι δεν ψαρωνει απο αθεμιτη προωθηση το κοινο!!!ΙΤΑΛΙΑ,ΟΥΓΓΑΡΙΑ,ΙΣΠΑΝΙΑ, ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ και ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ελπιζω να ειναι στην τελικη πενταδα!!

    • Αυριο 20 τηλεφωνηματα για Molly,10 για Ουγγαρια και 5 για Ολλανδια!!!!

  69. Πραγματικά φέτος σφαγή θα γίνει τα απότελεσματα θα είναι ποιο ανατρεπόμενα από ποτέ 7 χώρες διεκδικούν τη νικη με κυριοτερες ανταγωνιστριες για μένα Σουηδία,Ηνωμένο Βασιλείο,Αρμενία,,Ολλανδία,αλλά και Ουγγαρία.
    Ακολουθουν Αυστρία,Ουκρανία,Αζερμπαιτζάν και Ελλάδα..
    Πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει φέτος πιστευω πως οι 15/26 έχουν πιθανότητες !
    Μου αρέσει επίσης και η Ρουμανία αλλά και η Ισπανία και η Γερμανία.
    Εγω θα ήθελα να νικησει η Σουηδία ή Ολλανδία.
    Για την Ελλάδα το βλέπω κάπου στην 5η-9η θέση δεν μπορω να σχηματισω καποιά γνωμη ώς προς τα αποτελέσματα..

  70. Το τι βρισιμο επεσε χθες βραδυ στο σαιτ της γιουροβιζιον εξ αιτιας του Ισραηλ , δε λεγεται….παντως μονο εγω δε ξαφνιαστηκα? δεν μου ελεγε τιποτε το τραγουδι. μονο η η φωνη της ειναι εντυπωσιακη πραγματικα

    • εσυ κι ο αλεξ εφη…ε μα ειναι δυνατον να περασε η μαλτα το τσιζκεικ η πολωνια και να μεινει απο εξω η φωναρα και κομματαρα του ισραηλ????????δηλαδη δεν το εχω χωνεψει ακομη!!και μετα αν αποσυρθει θα φταιει κιολας..ε μα

      • κάνεις λάθος φίλε! το τραγούδι του Ισραήλ μου άρεσε πολύ και ήταν και στα 10 που περίμενα να περάσουν! υποπτευόμουν βέβαια πως μπορεί να μείνει έξω για άλλους λόγους (αντισημιτισμός,φτώχη σκηνική παρουσία, επιθετικότητα)).. δε νομίζω όμως να σάρωσε στο κοινό… Mάλιστα, δεν ξέρω αν το γνωρίζεις, η Mei έκανε δηλώσεις πως ο αποκλεισμός οφείλεται στον αντισημιτισμό που επικρατεί!

  71. Λογικα η πρωτιά στον ημιτελικό παίχτηκε μεταξύ της Ελλαδας και της Αυστριας..Η Ρουμανια δεν πρεπει να τα πηγε καλα..

      • ontως δημητρη κι εμενα μου φανηκε απιστευτα βαρετο και μονοτονο το κομματι τους!κατι μου λεει οτι θα πατωσει στον τελικο,εχω τετοια εντυπωση!ειδικα αυτη η τραγουδιστρια μου σπαει τοσο τα νευρα!για αυριο τι προβλεπεις?eγω ειμαι ετοιμος να στηριξω ιταλια και ουγγαρια αφειδως!χαχα!αν και θα μου παρει καιρο να ξεπερασω τον αποκλεισμο του ισραηλ!

      • @stratos
        Απο την αρχή υποστήριζα το Ισραήλ, δεν το περίμενα αυτό που έγινε χθες. Ετσι όπως ήρθαν τα πράγματα δεν ξέρω… σίγουρα θα ήθελα για πρώτη θέση εκτός από Ελλάδα, Ουγγαρία ή αρμενία και σε καμία περίπτωση ΗΒ, αυτό θα είναι το τελειωτικό χτύπημα.

  72. 1) Γιατί δεν ήταν ο Θεόφιλος στη συνέντευξη τύπου?
    2) Α ρε Κοντσίτα που δουλεύεις όλο το σύμπαν με τη “διαφορετικότητα” σου…
    3) Επιεικώς απαράδεκτο αυτό που έγινε στον “αέρα”, την ώρα της μετάδοσης από Κοπεγχάγη για το Star.
    Τι είδους γορίλες δουλεύουν στο κέντρο τύπου? Απαράδεκτο! Αν δεν ξέρεις και πριν μπουσουριάσεις τον άλλον, ρώτα ρε βουβαλόπαιδο…

  73. είμαστε μια μέρα πρίν τον τελικό και ακόμα άγνωστο ποιός θα νικήσει.. 😀
    εγώ ψήφισα εχθές Ελλάδα 2 φορές απο εδώ, απ’την ξενιτιά.. έκανα οικονομία για αύριο, που θα μας ψηφίσω 18 φορές απο σταθερό και άλλες τόσες απο κινητό!!!

    Εύχομαι τα καλύτερα στα παιδιά.. αν δεν τα πάμε καλά δεν χάθηκε και ο κόσμος..σημασία έχει να έχουμε καλή εμφάνιση όπως και στον ημιτελικό!

    Όσο για την νίκη εμένα μου έχει καρφωθεί οτι θα νικήσει η Ουγγαρία (δεν ξέρω γιατί, δεν θα ήθελα να νικήσει αυτό) μαζί με την Ελλάδα, ψήφος και στο UK άυριο ΚΑΙ στο ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ (επιβάλεται).. καλό θα ήταν να ρίξουμε απο μια ψήφο στην Βαλεντίνα, μην χαλάσουμε και την συμμαχία μας μαζί τους.

    • Κωνσταντίνε ρίξε και 10 ψηφους στην Αγγλια σε παρακαλω!!!!
      Να ενισχύσουμε την Molly!!

      • ενοείτε οτι θα ψηφίσω Molly ! έτσι, για να μην βγεί καμία Σουηδία και τρέχουμε και δε φτάνουμε! πάντως οι γερμανοί εδώ έχουν ξετρελαθεί με την ελληνική συμμετοχή.. (έστω αυτοί οι λίγοι που βλέπουν eurovision) γενικά τρελένονται για ξεσηκωτικά τραγούδια!!!

  74. dimitris, οχι το σταρ δεν κραζει. ομως την ωρα που εκανε λαιβ μεταδοση απ το κεντρο τυπου, αρπαξε ενας δανος το μικροφωνο του παρουσιαστη και ζητουσε τα διαπιστευτηρια κλπ. παντως το παλληκαρι αντεδρασε ψυχραιμα κι ευγενικα.

  75. Αυριο ψηφιζουμε τα πιο ωραια τραγουδια που αντικειμενικα ειναι με τυχαια σειρα

    Ουγγαρια
    Ολλανδια
    Αγγλια
    Αυστρια

  76. Η χωρα που θα παρει το βραβειο ειναι η Ρωσια..στατιστικα σε οποιο τραγουδι ειναι συντελεστες ο Κοντοπουλος και ο Ευαγγελινος..το απογειωνουν..Οπως περυσι με το Αζερμπαιτζαν,πιο παλια, με την την Ουκρανια και την Αnny Lorak..Την Ρωσια κανεις δεν την υπολογιζει αλλα η εκπληξη θα ερθει απο εκει..το 12καρι της ελλαδας θα παει στην Ρωσια, οπως περυσι στο Αζερμπαιτζαν..

    • Καταρχην φετος η Ρωσια δεν εχει τραγουδι,και κατα δευτερον η παρουσιαση του κομματιου δε λεει και πολλα…επισης πολλοι θα τη μαυρισουν εξαιτιας ολων αυτων που γινονται

  77. stratos, ωχ σορρυ, τωρα ειδα τι εγραψες. συμφωνω για πολωνια. καλυτερα να περνουσε το ισραηλ. τωρα παλι αυτα τα τραβηγμενα περι αντισιμητισμου που ειπε η τραγουδιστρια τα βαριεμαι, οπως μ ενοχλησε που γιουχαιζαν τα κοριτσια της ρωσιας και αν καταλαβα γιουχαιζαν και τη λευκορωσια. γιατι? επειδη το τελευταιο συνθετικο ειναι ρωσια?? ολοι οσοι πανε εκει, κανουν τοσο καιρο προσπαθειες για μια καλη εμφανιση και τους ξευτιλιζουν για τα πολιτικα, κριμα ειναι, ……..

  78. Ο ημιτελικός χτες ήταν απαράδεκτος !!!!Περασαν η Ελλάδα που είχε έναν συνεχώς επαναλαμβανόμενο στίχο , και τα φωνητικά τους ήταν χαλια (έβγαζαν αίμα τα αυτιά μου) και η Ρουμανία (ποιος κιτς πράγμα δεν εχω ξανακούσει ) στη θέση του απίθανου Ισραήλ και της Ιρλανδιας !! Ειναι απαράδεκτο που οι διοργανωτές βάζουν σε τέτοιες θέσεις τα καλά τραγούδια και μου βάζουν ξέρω εγώ την Ελλάδα , την Ρουμανία και το Μαυροβούνιο στις καλύτερες !! Τουλάχιστον χαντακωσαν τα φαβορί στον τελικό bye Aram MP3 Kai Rise Up επειδή έλεος πια ειναι διαγωνισμός τραγουδιού όχι διαγωνισμός χώρας και μη μου πείτε οτι το rise Up Kai to Miracle ήταν καλύτερα όσον αφορά την ποιότητα από το Same Heart Kai to Heartbeat!!

    • εδω γελαμε! το ισραηλ ενταξει το δεχομαι ειναι ενα αρκετα καλο κομματι που αδικηθηκε!!!! η ιρλανδια ομως καλα να παθει! το κομματι μετριοτατο και χιλιες φωρες κατωτερο του δικου μας…..
      και στην τελικη ειναι euro-vision (vision=οραση) ενα καλο κομματι η ενα μετριο κομματι δεν αρκει! πρεπει να χει και πολυ καλη σκηνικη παρουσια,κατι που δεν ειχε ουτε το ισραηλ ουτε η ιρλανδια…οποτε ναι! η ελλαδα ειχε χθες μια εξαιρετικη εμφανιση,ισως την καλυτερη, η οποια ειναι ικανη να μας δωσει μια θεση στην 10αδα ακομα και στην 5αδα!
      γιατι,και κομματι πιασαρικο,φρεσκο,μοντερνο εχουμε! και συμμαχιες αλλα και σκηνικη παρουσια οποτε…..
      για τους αντι-φαν…..
      ΞΥΔΑΚΙ! (φιλικα παντα 😀 )

    • Το οτι θεωρείς αδικία τον αποκλεισμό της Ιρλανδίας είναι για να γελάμε.Συνέχισε να μας διασκεδάζεις.Η ιρλανδία λογικά θα ήρθε τελευταία χθες.Τραγούδι άγευστο με τραγουδίστρια κάτω του μετρίου και παρουσίαση κιτς λογικότατος και αναμενόμενος ο αποκλεισμός.

      • Η Ιρλανδια δικαια αποκλειστηκε..Το τραγουδι δεν ηταν κακο αλλα η τραγουδιστρια αφωνη και πολύ κακη σκηνικη παρουσια..ΑΥΡΙΟ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ MOLLY!!!!!!!!!!!

    • ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΟΙ ΤΙΛΕΦΟΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΕΣ ΓΙΑ ΑΓΓΛΙΑΑΑ ΕΕΕΕ!!!! ΑΧΑΧΑ

  79. καλησπερα!συμφωνω απολυτα σε οτι ειπατε για το ισραηλ,καταφωρη αδικια που αποκλειστηκε!και το ψηφισα κι εγω που να παρει!απο την αλλη χαρηκα για σλοβενια και ελβετια!!οσον αφορα για αυριο οι αγαπημενες μου ειναι η ema και viva italia!!o oυγγρος και το running!!kai το μαυροβουνιο βεβαια!!εγω θα στηριξω τους γειτονες ιταλους και την γυναικα-αυτοκρατωρ emma marone!!kali βραδια να χουμε!!ααα ελπιζω μονο η 26 θεση να ειναι τυχαια για την αγγλια και δεν θελω να διανοηθω καποια προσπαθεια προωθησης του απολυτως αδιαφορου κομματιου της!!forza italia!!!!!!!!

  80. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΟΤΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΝ ΚΟΝΣΙΤΑ,ΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ….ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΩΔΕΚΑΡΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ,ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ!!!!

    • Κανείς δεν είναι άξιος της μοίρας του επειδή ψηφίζει το τραγούδι που του αρέσει!Εχεις θέμα με την εμφάνιση του συγκεκριμένου ανθρώπου και όχι με το τραγούδι.Ούτε εμένα μου αρέσει αυτό που βλέπβωΌμως δεν είναι κανένα σούργελο που πήγε εκεί για την πλάκα του.Ερμηνεύει ένα καλό τραγούδι με σοβαρότητα πάνω στην σκηνή.Θα στηριχτεί απο πολύ κόσμο.Δεν χρειάζεται να είσαι ανώμαλος για να ψηφίσεις φέτος την Αυστρία!

  81. Ειναι απιστευτο αυτο που κανουν οι αρμενιοι στο Youtube στα σχολια. Σχεδον σε ολα τα τραγουδια τους ταζουν 12αρι…του τυπου ” Φοβερο τραγουδι, το αγαπημενο μου, 12 βαθμους απο αρμενια 🙂 “

  82. σερφάροντας στη σελίδα του dr.dk βρήκα αυτό το βίντεο! δείτε εδώ τον Δανό παρουσιαστή να χορεύει με το κοινό το Rise Up ! youtube.com/watch?v=M4HoGzBQoBk

  83. Γιατί τόσο εντύπωση σας προκάλεσε ο αποκλεισμός του Ισραήλ? Εκτός κι αν παρακολουθείτε λίγα χρόνια τον διαγωνισμό.Πάντα υπάρχουν εκπλήξεις και πολλά υποτιθέμενα φαβορί δεν περνάνε καν τελικό.Το τραγούδι καλό ραδιοφωνικό αλλά Live φασαρία όπως και της Ιταλίας.Την Λευκορωσία την περίμενα 100%.Όπως και την Μάλτα.Απλά για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως δεν πρέπει να παίρνουμε και πολύ σοβαρά τις ψηφοφορίες των ogae ή τα στοιχήματα που ειδικά φέτος τα φαβορί αλλάζουν σαν τα πουκάμισα!
    Πάντα μα πάντα κάποιο ”φαβορί” μένει έξω.Φέτος ήταν το Ισραήλ.
    Γι’αυτο μην έχετε σιγουριά για τίποτα.Άλλο τι μας αρέσει και άλλο τι μπορεί να επικρατήσει και τι μπορεί να αρέσει στην πλειοψηφία.
    Καλώς ή κακώς υπάρχει ένα κλίμα υπέρ της Κοντσίτας όπως με την Dana το 1998.Το οτι δεν θέλω να νικήσει δεν θα με κάνει να αποκλεισω αυτό το ενδεχόμενο.

  84. ΙΩΑΝΝΑ, στη DANA ειχαμε δωσει παλι το 12/ρι αν θυμαμαι καλα… εμενα με ξαφνιαζει η Νορβηγια και η πολωνια που ειπες. (απ την αρχη δεν μ αρεσε αυτη η επιτροπη)

  85. efi ΜΕ ΤΗΝ DANA ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΡΙ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ,ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ….ΦΕΤΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ,ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ….ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΘΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ….Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΧΘΕΣ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΝΣΙΤΑ,ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΑΜΑ ΘΥΜΙΖΕ ΤΣΟΝΤΑ!!!!

    • καταλαβαινω απολυτα τι λες. με ξενιζει το μουσι, αλλα ομολογω οτι ηταν καταπληκτικη στη χθεσινη παρουσιαση. η πολωνια δεν μου ελεγε τιποτε, ασχετα με το αν ειχε η δεν ειχε μπουστο……

    • ιωαννα και εφη το 1998 δωσαμε 10 στο ισραηλ και τη ντανα!το 12 πηγε στην κυπρο και τον χατζηγιαννη!οσο για την ελληνικη επιτροπη ετσι και ψηφισε νορβηγια,πολωνια και αυστρια καλυτερα να μη μιλησω!θα περιμενω να δω τα επισημα αποτελεσματα και μετα να κρινω!

  86. ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ Η ΑΥΣΤΡΙΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ….

  87. ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΗΜΕΡΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΟΝΣΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΑΥΣΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η EUROVISION ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΣΙΤΕΣ….

  88. το βίντεο της πρόβας της Ελλάδας από την dress rehearsal του τελικού που άρχισε πριν από λίγο.. youtube.com/watch?v=NSRBe48BW50

  89. η Ελλάδα στα itunes charts
    #19 στη Σουηδία
    #42 στη Δανία
    #46 στη Νορβηγία
    #50 στη Φινλανδία
    #67 στην Ιρλανδία

  90. Η Αυστρία, πάντα κατ’εμέ, αξιότατα πέρασε χθες…Πολύ καλό κομμάτι το οποίο ο/η ερμηνευτής / ρια κυριολεκτικά “έσκισε”. Ήμουν από αυτούς που η όλη ιδέα της Conchita δεν με έπειθε, μα καθόλου… και ήθελα να μείνει εκτός!!!
    Στο live όμως τάισε τη σκόνη της στους πάντες … Σαφώς και σαν εικόνα με ξένισε αρκετά, αλλά ήμουν σίγουρος όχι απλά ότι θα πέρναγε, αλλά και ότι πιθανότατα νίκησε και στον ημιτελικό …
    Από την άλλη αυτό το soft πορνό της Πολωνίας με τη τραγική μουσική με χάλασε πολύ πολύ παραπάνω … Αιμοραγούσαν αυτιά και μάτια …
    Οκ, η Σλοβενία παλευότανε ηχητικά, αλλά οπτικά με την καμία, την ήθελα εκτός (αν και φαν πριν το live). Αντιθέτως, ο Λευκορώσος αν και από τα χειρότερά μου για φέτος, είχε πολύ καλή παρουσίαση, άνεση και κίνηση και επίσης ήμουν σίγουρος πως θα πέρναγε …

    • Με λιγα λογια σε γοητευσαν φετος οι αντρες και τα πηρες κρανος με τις γυναικες.

  91. paidia akousa apo tn kapoutsidh oti tn phre h kozakou thlefwnw k pano sthn suzhthsh tou eipai oti oi dhmosiografoi twn allown xwrwn tn rwtagane an mporoume tn diorganosoume tou xronou tn eurovision giati pisteuoun oti isws kerdisoume!!!!!!!!!fantaZESTE NA GEINEI KATI TETOIO;;;;OLA PITHANA EINAI!!!!!!!!!!!1

  92. Το Τοπ 26 μου ύστερα από τα λάιβ

    1.Σουηδία
    2.Ουκρανία
    3.Ελλάδα
    4.Άγιος Μαρίνος
    5.Ρωσία
    6.Σλοβενία
    7.Ρουμανία
    8.Αζερμπαϊτζάν
    9.Ουγγαρία
    10.Μαυροβούνιο
    11.Αρμενία
    12.Αζερμπαϊτζάν
    13.Ολλανδία
    14.Αυστρία
    15.Νορβηγία
    16.Φινλανδία
    17.Μάλτα
    18.Ελβετία
    19.Λευκορωσία
    20.Ισλανδία

  93. παιδιά,ηρεμήστε…Το μοναδικό μείων ειναι ότι μετα απο μας ειναι η αυστρια,αλλά δν υπάρχει κάποιο τόσο μεγάλο πρόβλημα.Η Αυστρία κλέβει τις εντυπωσεις,αλλα εμείς έχουμε περισσότερους φανς.Απο την αλλη, οι γραμμές θα ειναι ολη την ώρα ανοιχτες οπότε αν αρέσουμε σε κάποιον ψηφιζει εκείνη την ώρα και υπάρχει και το recap.Εξαλλου το 2010 το azerbaijan στον τελικό εμφανίστηκε πρώτο και βγήκε 4ο,αλλά και η αρμενία ειναι πιο νωρις από μας οπότε αυτη χανει πιο πολυ εδαφος

  94. Ρε παιδιά το Ισραήλ δήλωσε ότι μάλλον θα απέχει το 2015 εξαιτίας των αποτέλεσματων τα τελευταία 3 χρόνια και ότι είναι αδικία για την χώρα. Καλά θα κάνει. Αν δω τίποτα 2η θέση κοινό 12η επιτροπές και ήρθε 11η τότε πρέπει να μάθουν να βγάζουν μέσο όρο εκεί στην EBU. Κρίμα

  95. Περισσότερα στατιστικά για την θέση εμφάνισής μας στον τελικό του Σαββάτου! Το τραγούδι μας γαμ…ει, οπότε δεν έχει σημασία η θέση, αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται!
    1998 10η θέση: Chiara Μάλτα – Τελική κατάταξη: 3η Πρώτη χρονιά με τηλεψηφοφορία 1999 10η θέση: Γαλλία – Τελική κατάταξη: 19η 2000 10η θέση: Βέλγιο – Τελική κατάταξη: 24η(τελευταία) 2001 10η θέση: Κροατία – Τελική κατάταξη: 10η 2002 10η θέση: Ισραήλ – Τελική κατάταξη: 12η 2003 10η θέση: Γερμανία – Τελική κατάταξη: 11η 2004 10η θέση: Ruslana Ουκρανία – Τελική κατάταξη: 1η Πρώτη χρονιά με ημιτελικό
    2005 10η θέση: Ισπανία – Τελική κατάταξη: 21η
    2006 10η θέση: Dima Bilan Ρωσία -Τελική κατάταξη: 2η
    2007 10η θέση: Sarbel Ελλάδα – Τελική κατάταξη: 7η
    2008 10η θέση: Πολωνία – Τελική κατάταξη: 24η Πρώτη χρονιά με δύο ημιτελικούς
    2009 10η θέση: Ρωσία οικοδέσποινα – Τελική κατάταξη: 11η
    2010 10η θέση: Ιρλανδία – Τελική κατάταξη: 23η
    2011 10η θέση: Λούκας Γιώρκας Ελλάδα – Τελική κατάταξη: 7η
    2012 10η θέση: Ιταλία – Τελική κατάταξη: 9η
    2013 10η θέση: Ρωσία – Τελική κατάταξη: 5η

  96. Δεν καταλαβαίνω τον παροξυσμό για την Αυστρία. Το βρίσκω μέτριο τραγούδι, η παρουσία της μου είναι άκρως αποκρουστική αλλά γούστα είναι και αυτά και απορώ με τις διαστάσεις που έχει πάρει το όλο θέμα. Η ερμηνεία μπορώ να πώ είναι εξαιρετική αλλά όλο το υπόλοιπο δεν μου αρέσει καθόλου

  97. ΤΕΣΠΑ Η ΠΛΥΣΡΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΧΤΕΣ.ΑΥΤΗ ΕΚΛΕΨΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΖΟΥΜΑΡΕ ΠΑΝΩ ΤΗΣ Ο ΦΑΚΟΣ ΠΑΘΑΙΝΑΝ ΟΛΟΙ RISE UP STO MORIO TOYS.H AYSRIA ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Η EUROVISION ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΩΜΑΛΗ ΕΞΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΓΛΑΜΟΦΟΥΣΤΑΣ ΑΓΑΘΩΝΑΣ ΠΗΡΕ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΠΕΡΣΙ..ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΑΝ ΕΞΩ ΛΟΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ.ΤΕΛΟΣ OI FREAKY FORTUNE ΑΝΕΤΑ ΠΡΩΤΟΔΕΥΤΕΡΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΦΟΥ ΣΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ SHOW ΕΙΧΑΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΤΕΣΙΝΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.

  98. To provlima paidia to exei I GERMANIA pou einai amesos meta tin conchita. Menei o tiletheatis me to sok ap oti eide, exei ena adiaforo kommati I germania kai provlepo katapontismo….

  99. Η σειρά δεν μέτρα.

    Δύο παράδειγματα

    1) Melodifestivalen 2008: 1η εμφανίστηκε η Perelli και βγήκε 1η.
    2)Πέρσι η Ιρλανδία εμφανίστηκε τελευταία και βγήκε τελευταία

  100. αν ενα κομματι αξιζει να παει καλα θα παει και το euphoria να ναι μετα και το “only teardrops” πριν απο αυτο…
    περυσι ημασταν μεταξυ φαβορι,δυνατων μαλιστα,αζερμπαιτζαν και ουκρανια…βγηκαμε 6η θεση…δεν χαντακωθηκαμε….
    επισης το ’12 η τουρκια εμφανιστηκε μετα την σουηδια και πριν απο την ισπανια,μπηκε 10αδα και μαλιστα 7η αφηνοντας 10η την ισπανια…
    προσωπικα θεωρω ανουσιο το να βλεπουμε τι θεση εμφανιζομαστε,ποιοι ειναι πριν και μετα γιατι πολυ απλα αν αξιζει ενα κομματι θα παει ψηλα!
    και μεταξυ μας…..μας βλεπω να τερματιζουμε πιο πανω απο την αυστρια φου υπολογιζω τουλαχιτον 10χωρες να την μηδενιζουν!
    😀

  101. Update
    στη Σουηδία είμαστε τώρα #24
    στη Δανία #46
    στην Ιρλανδία #76
    στη Νορβηγία #38
    στη Φινλανδία #53
    στην Πολωνία #73
    στη Λευκορωσία #48 (το μόνο τραγούδι από eurovision που είναι τόσο ψηλά εκεί, ούτε το δικό τους)
    στην Ελλάδα #5

  102. Παντως να ξερετε πως τελευταια χρονια η τηλεθεαση αυξανεται κατακορυφα στα τελευταια 5 τραγουδια..Αρα η Ουγγαρια,η Ολλανδια και η Αγγλια εχχουν ενα προβαδισμα..

  103. Σε κάτι χώρες τύπου Azerbaijan είναι ικανοί να παρακολουθήσουν ποιοι ψήφισαν Αυστρία και να τους αποκεφαλίσουν!

  104. Του χρόνου θα έχουμε γύρω στις 39 χώρες.

    Πιστεύω θα αποχωρησει η Αλβανία, το Ισραήλ και η Μολδαβία.

    Θα επιστρέψει η Σερβία, η Τουρκία, η Βοσνία και μάλλον η Κύπρος.

    Δεν θα επιστρέψει η Βουλγαρία, η Κροατία και η Σλοβακία

  105. An Sa ThEI, απ τα στατιστικα σου 2 φορες που εμφανιστηκαμε στη 10η σειρα , ηρθαμε 7η στο τελικο……αντε τριτη και τυχερη!!!!!!!!!

  106. Ελπίζω πάντως να δώσουμε πάνω από 5 στο Σαν Μαρίνο γιατί τόσα χρόνια μας έχουν δώσει τόσους βαθμούς, ακόμα και με άσχημα τραγούδια. Πρέπει να τους στηρίξουμε…

  107. Μπορει να αιτιολογισει καποιος γιατι η ολλανδια ειναι τοσο ψηλα???? Και μαλιστα με ενα καουμποις τραγουδι???? Τεξας γιναμε????

    • dimi, θα σου πω γιατι εμενα αυτο το τραγουδι ειναι απ τ αγαπημενα μου. γιατι παρ οτι δεν ειμαι φαν της country, ειναι ενα ολοκληρωμενο μουσικα τραγουδι, ο ηχος αυτος ειναι δεν πολυακουγεται στον διαγωνισμι και γενικα φερνει μια αλλη ποιοτητα. η φωνη της κοπελιας ειναι θαυμασια και καταλαβα απ την αρχη που ειδα το υπεροχο βιντεο κλιπ, οτι θα το ακουω ευχαριστα ολο το χειμωνα. αν θελεις να δεις γιατι ανεβηκε τοσο πολυ παρατηρησε στο βιντεο του ημιτελικου πως κερδιζει ο Waylon το παιχνιδι με την καμερα μεσα απο διακριτικα βλεμματα. (δεν μου αρεσει πολυ το φορεμα της)

  108. εγω ενα τηλεφωνο για το σαν μαρινο θα το κανω παντως, το εχω αποφασισει κι ενα για τη ρωσια κι ας λενε οτι θελουνε.στο κατω -κατω κοντοπουλος κι ευαγγελινος μας εχουν χαρισει μεγαλες στιγμες…

  109. Το Σαν Μαρίνο θα πάρει από τις επιτροπές μας τουλάχιστον 7 τώρα το κοινό δεν ξέρω. Γύρω στους 4-6.

  110. Η Valentina πιστεύω θα είναι σκάνδαλο φέτος. Την βλέπω να χτύπησει μέχρι και 10αδα. Στο κοινό θα βγει 15-19η θέση και οι επιτροπές 5-10η θέση. Φέτος παρατηρήσα ότι σπρώχνουν καλά το κράτιδιο.

  111. Σορι ρε παιδια αν προσβαλλω το γουστο καποιων…αλλα εχει καταντησει αηδια με το UK πια… laurinda και κοκομπλοκο οσο σας ξερω απο δω τουλαχιστον ειστε απ τους αρκετα συμπαθεις χρηστες,για αυτο και ελπιζω να κανετε πλακα οταν λετε τι ΠΡΕΠΕΙ να ψηφισουμε,σε στυλ “ριξε και 10 ψηφους για ηβ.”…σαν κατι δημαρχους τετοιες μερες με κουπονακια και καρτουλες!!! ;p
    Καλα κατ εμε δεν αξιζει και ολο αυτο το ντελιριο,καθως η μολλι καθε αλλο παρα συμπαθης ειναι,και το τραγουδι σαχλο…αν και ειναι απλα η γνωμη μου και απ οτι βλεπω εχετε αντιθετη και μπραβο σας :p

    Τεσπα καλη και η 10 σειρα,καθε φορα που πηγε ελληνας μπηκε 10αδα,ειναι και η Κοπεγχαγη γουρικη κομπλε θα τα παμε ;)))

  112. Το oikotimes εύχεται και να πατώσει η Βαλεντίνα. Δεν πάνε καλά. Πρέπει να τους μυνησουν οι Sanmarinese άνθρωποι. Ζηλεύουν που θα χάσει η Γαλλία 10 θέσεις διάφορα από την Βαλεντίνα. Αυτό καίει τον Olivier

  113. απ τους , κριμα η παρουσιαση της Ισπανιας, μ αρεσει το τραγουδι, παλιομοδιτικο το φορεμα. Πολυ καλυτερο ηταν το βιντεο κλιπ.
    Γερμανια μου φανηκε χαλια….

  114. Διθυραμβικά σχόλια για την Αγγλια στο Oikotimes..γραφουν οτι εγινε χαμος στο σταδιο,ηδη ανεβηκε στη 4η θεση στα στοιχηματα:)

    • Εχω μεγαααααλη περιεργεια για την ψηφοφορια αυριο. Ελπιζω να εχουμε αμειωτο ενδιαφερον καθ’ολη τη διαρκεια! Οχι οπως αλλες φορες (2006 2007 2009 2012). Ελπιζω τα παιδια μας να γκρεμιςουν το σταδιο. Χθες σε ενα σημειο ακουγοταν ο κοσμος πιο πολυ απο τν νικο

    • μας τα χεις κανει τσουρεκια φιλε με την αγγλια με το συμπαθιο κιολας αλλα μας επρηξες…δηλαδη τι να κανουμε που στους περισσοτερους εδω μεσα δεν πολυαρεσει το κομματι και το ξινολαχανο η μολι!!και ψηφισε οσες φορες θες αγγλια δεν χρειαζεται να το διατυμπανιζεις.κι εγω θα στηριξω ιταλια και ουγγαρια και ο καθε ενας ας ψηφισει οτι θελει!!α και μην στεναχωρειθητε αν δειτε τη μολι στις τελευταιες θεσεις!

      • Και συ τσουρεκιά μας τα έχεις κάνει,που κάθε φορά που κάποιος γράφει κάτι θετικό για την Αγγλία λες και έχεις ξυπνητήρι μπαίνεις και ανταπαντάς με θάψιμο….το καταλάβαμε ότι δεν σ αρέσει..δεν χρειάζεται να το γράφεις στον καθένα ξεχωριστά,κάθε μερά και σε κάθε ανάρτηση του site…
        Και ο Μάριος ειδικά είναι ευγενέστατος και όταν γράφει κάτι,το κάνει με επιχειρήματα..τα δικά σου επιχειρήματα είναι ”ξυλάγγουρο” ”ασχημομούρα” και άλλα τέτοια..άσε μας να χαιρόμαστε με όποια θέση νομίζουμε ότι θα πάρει η Molly…

      • ενω τα δικα σας επιχειρηματα με εχουν αφησει αφωνο τι να σου πω!το οτι ειναι αντιπαθητικη το λεει ολος ο κοσμος και οτι δεν προκειται να κανει καμια καριερα μετα το περας του διαγωνισμου επισης!το τραγουδι οπως εχεις καταλαβει αρεσει σε λιγο κοσμο εδω μεσα και φροντιζουν να το αναφερουν συνεχεια προφανως για σπασιμο νευρων αλλα η απαντηση θα δοθει αυριο!!χα χα

  115. Εγώ ξέρω ότι αν ένα τραγούδι είναι να ξεχωρίσει και το αξίζει αυτό θα γίνει!Το ότι είναι αρνητικό που βγαίνουμε πριν την Αυστρία είναι σίγουρο άλλα τι να κάνουμε!Εγώ προσωπικά από την στιγμή που βλέπω το λιγότερο 8-9 τραγούδια που αξίζουν περισσότερο από το δικό μας δεν μπορώ να περιμένω πρωτιά!
    Προγνωστικό για 5αδα (ανεξαρτήτως θέσης)
    Σουηδία
    Αρμενία
    Ουγγαρία
    Ηνωμένο Βασίλειο
    Αυστρία(δεν είναι ιδιαίτερα σίγουρο λόγο της ιδιαιτερότητας του)

    Ενναλακτικές επιλογές:Ουκρανία,Olland;ia

  116. Θεωρώ ότι φέτος θα είναι μια από τις καλύτερες eurovision των τελευταίων 10 ετών (ίσσως το ενδιαφέρον να είναι παρόμοιο με το 2003!)

  117. Στο oikotimes η εκτιμηση που κανουν για μας ειναι απο3-7 και βαζουν την ισπανια μεσα στη δεκαδα για να μη πω πενταδα

  118. Η Αυστρία έχει αέρα νίκης είναι τρομερό το ότι σε 18 ώρες έχει κάνει 300.000 χτυπήματα στο youtube και περισότερα από 5.000 likes!!!!!!Τρομερό!Και εμείς καλά τα πάμε 124.000!2η σε views είναι η Πολωνία για ευνόητους λόγους!Μόνο η Αρμενία είναι μπροστά αλλά σε 3 ημέρες η Αυστρία θα είναι σίγουρα πρώτη!!!

  119. Με το 2003(αν είχες δει τη eurovision θα καταλάβεις) το εννοούσα για το θρίλερ με την πρώτη θέση που μέχρι την τελευταία ψηφοφορία την διεκδικούσαν σταθερά 3 διαφορετικές χώρες!Τελικά κέρδισε η Τουρκία με 167 πόντους με την Ρωσία να έρχεται 3η με 164!!!!!!Ήταν τρομερό!Για ‘μενα θα ξενέρωνα πάντως να κερδίσει η Αρμενία η η Σουηδία θέλω μια ανατροπή!Βαρέθηκα να βλέπω eurovision ξέροντας τον νικητη!

  120. Την Αυστρία από χθες το βράδυ τη φοβάμαι πολύ. Δεν μου αρέσει που το λέω αλλά έχει σοβαρές πιθανότητες ακόμη και για νίκη…

  121. να ρωτησω καποια πραγματα,αν ξερει καποιος πραγματικα ας μου απαντησει 😀
    1.χθες στην αρχη,σε ενα σημειο ο riskykidd γτ δεν ακουστηκε οταν ειπε μια φραση του κομματιου?…αρχικα νομιζα πως ηταν θεμα της μεταδοσης,αλλα μετα βλεποντας τον καπως αγχωμενο νομιζω ηταν λογω τρακ…
    2.το 2010 η ψηφοφορια αν θυμαμαι καλα ξεκινησε απο το πρωτο τραγουδι! γιατι?θα ισχυσει αυτο και φετος?
    3.ποτε γινονται τα διαλλειματα στον τελικο?
    ευχαριστω 😀

    • 1) δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στην μετάδοση, απλώς ο risky ήταν λιγάκι αγχωμένος!

      2) η ψηφοφορία θα ανοίξει αφού ακούσουμε όλα τα 26 τραγούδια!

      για τα διαλλείματα δεν γνωρίζω κάτι.

      • ευχαριστω 🙂
        μηπως ξερεις γιατι το 2010 ειχε αρχισει η ψηφοφορια απο το πρωτο κομματι? (αν θυμαμαι καλα)

  122. @efi δεν με αποσχολει ο ολλανδος (δεν ειναι ολοι οι φαν γκει) !!! Εγω ολο το βραδυ την πολωνεζε νοικοκυρα σκεφτομουν…

    • Ποια από τις δυο??? Αυτήν με τη σκάφη ή την άλλη που χτύπαγε το βούτυρο???

    • Και εγώ έχω κάτι άπλυτα να της δώσω. Δυο ήταν, η μια στη μια εξέδρα βαρούσε αλύπητα το βούτυρο και η άλλη στην απέναντι εξέδρα πήρε νερό με τον κουβά και έτριβε επίσης αλύπητα μια πατσαβούρα.

  123. ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΧΘΕΣ..ΠΑΙΔΙΑ Ο ΡΙΣΚΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΟΥΣΚΕΜΑ ΧΘΕΣ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ Η ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΚΑΘΑΡΑ ΛΟΓΩ ΑΓΧΟΥΣ…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΑΥΡΙΟ..ΑΜΑ ΣΥΜΒΕΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΤΑ ΚΑΘ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..ΠΡΟΣΟΧΗ

    • Aύριο , αν θέλουμε, να πετύχουμε μια θέση μεταξύ 7-10 , πρέπει να μην υπάρξουν λάθη!Απλούστατα δεν επιτρέπονται σε αυτό το σημείο!!

      • ΣΥΜΦΩΝΩ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑΣ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΘΑ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ..ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ 8+ ΑΠΟ ΜΑΛΤΑ, ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ, ΑΓΓΛΙΑ, ΑΡΜΕΝΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΛΠ…ΑΛΛΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝΝ 6ΑΔΑ..

      • ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ 6ΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ,ΑΡΜΕΝΙΑΣ,ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ,ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ,ΑΥΣΤΡΙΑΣ,ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΑΤΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ 2012….!

      • @areianara3 Η Αγγλία και η Μάλτα από πότε έγιναν σύμμαχοι μας και μας δίνουν μεγάλες βαθμολογίες??? Οι συγκεκριμένες πολλές φορές δεν μας ψηφίζουν καν.

  124. Δεν ξερω τι θα γινει αυριο.Πιστευω οτι θα νικησει μια απο τις:Ουγγαρια,Αυστρια η Ηνωμενο Βασιλειο.Αλλα και παλι ολα παιζονται.

  125. Αυστρια , το καλυτερο τραγουδι.Τα ειχε ολα!!!! εξαιρετικη και με αξιοπρεπεια.

  126. ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΡΙΣΚΙ ΤΟ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ..ΕΤΣΙ Η 6ΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ..ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ Ο ΡΙΣΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ..”ΚΑΛΟΙ”.ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΛΥ ΞΕΣΗΚΩΤΙΚΟ…

    ΠΑΜΕ ΡΕ ΡΙΣΚΙ!!!

  127. META APO EMAS ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΣΤΡΙΑ!!!!! ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ.!!!! ΟΛΑ (ΒΑΛΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑ ΤΟΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ) ΣΕ ΜΑΣ ΓΕΡΝΟΥΝ!!! ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!

  128. Και φυσικα καλη επιτυχια στο δικο μας τραγουδι για το οποιο πιστευω οτι (αν και δεν μου αρεσε στην αρχη) θα παει καλα. Παντως μη σκατε για τις θεσεις. Πιστευω οτι ηδη εχει δοθει η πρωτια απο την ΕΒU

    • Η νίκη Ολλανδίας είναι απίστευτη !Η Αυστρία έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες!

  129. ΑΜΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΖΑ

  130. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ…ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ 20 ΦΟΡΕΣ ΠΧ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟΚΟΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ 20 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ..ΠΡΟΣΟΧΗ

  131. ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΤΙΧΙΖΟΥΝ 2 (1 ΣΙΓΟΥΡΑ) ΘΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΗ ΨΗΦΟΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΚΥΠΡΟΣ..

  132. Πιστεύω πεντάδα: Σουηδία, Ολλανδία, ΗΜ (ή Αρμενία), Ελλάδα, Αυστρία.

  133. Εν τω μεταξυ στον ΟΠΑΠ η Αυστρια εχει τωρα πια ιδια αποδοση με τη Σουηδια…μαλιστα…

  134. @dimi, ειλικρινα λυπαμαι αν παρεξηγηθηκε αυτο που ειπα..ειλικρινα ομως, καμμια σχεση δεν ειχε μ αυτο που σκεφτομουν
    Μ αρεσε ομως παρα πολυ οπως εγραφε στο φακο κι ακομη μ αρεσει, γιατι δεν το εχουν ολοι οι ερμηνευτες αυτο. οι περισσοτεροι χαμογελουν παρα εκφραζονται με το βλεμμα. Ελπιζω να εγινα πιο σαφης τωρα..

  135. ksexnate oloi pws kathe xrono aneksarthtws tragoudiwn uparxoun ekplhkseis apo fabori alla k apo aoutsainter…kapoio/a fabori tha katalhksoun ektos 10adas k kapoia ksexasmena entos(kt m leei slovenia).:-)
    epishs dn kserw an t prosexate alla t azerbaijan st oddkt ine 3-4 apo t patw….

  136. ρε σεις ο νικος δε ηταν στους pale faces sto x -factor?? Διαλυθηκαν αυτοι και εγινε freaky fortune?? Παντως καμια σχεση δεν εχει οπως ηταν τοτε και τωρα..εχει αλλαξει εντελως!!

  137. Έριξα μία τσιρίδα με την παρέα μου όταν ανακοίνωσαν ότι περνάμε τελικό!
    Κρίμα για το Ισραήλ:(μάλλον το same heart είναι κάτι σαν το περσυνό της Βαλεντίνα που ήταν ψηλά στους ογκαέ και πάτωσε..
    Η Αυστρία σαν τραγούδι ανέβηκε στην εκτίμηση μου..
    Σλοβενία,Φινλανδία,Λευκορωσία,Μάλτα,Ελβετία,Πολωνία άντε και Νορβηγία περίμενα να περάσουν..η Ιρλανδία πάτωσε γιούπιιιιι
    Η Κοζάκου εννούσε την Ολλανδία όταν είπε ότι το Σάββατο θα νικήσει ένα ωραίο τραγούδι από χώρα που δεν πολυπεριμένουμε…Μακάρι να νικήσει,θα το ψηφίσω 40 φορές αύριο!Πλέον είναι το αγαπημένο μου επειδή με ξενέρωσε η Αρμενία…κι εκτός από πανέμορφο τραγούδι η Ολλανδία έχει και ένα τραγουδιστή σκέτο καuλάκι,δε χορταίνω να τον κοιτάζω..

  138. Παντως αποτελει σκανδαλο οτι αποφασιζουν μεταξυ τους που θα τραγουδησει ο καθενας με το προσχημα οτι το κανουν για να εχει ενδιαφερων λοιπον ΟΛΟΙ το ειπαν οτι οταν η Σουηδια τραβηξε οτι θα τραγουδησει στο Α μισο θα παρει την θεση 13 αποδεικνυει οτι ξεδιαντροπα μας δουλευουν και εσεις ολοι τρεχετε σαν τα σκυλακια πισω απο την Σουηδια.Το ΣΤΑΡ δεν τολμησε καν να το αναφερει αφου μαλλον καποιος απο εκει ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ οσο μπορει την σουηδικη συμμετοχη…με πιο κερδος??
    ΝΤΡΟΠΗ!!!

  139. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΣΕ EUROVISION TOYLAXISTON MEXRI TO 2010 ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΞΕΣΠΑΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΟΥΤΕ ΔΕΚΑΔΑ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΑΝ.ΟΤΑΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΦΑΒΟΡΙ Η ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ Ο ΚΑΟΥΜΠΟΗ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΚΑΙ Η ΧΙΠΙΣΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΡΑΔΙΟ Η THLEORASH ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΠΕΣΜΟ.ΚΑΤΙ ΓΚΕΙ ΣΑΡΔΑΝΑΠΑΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΤΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΚΗΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΕΜΙΖΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ.

    • Θα συμφωνούσα μαζί σου αν δεν ήξερα ότι είσαι φαν της Καλομοίρα.
      Και αυτή κομμάτι της παρακμής είναι.

    • Αν ηθελες πραγματικα να εξελιχθει ο διαγωνισμος θα κατεκρινες την EBU. Δεν φταινε οι καλιτεχνες που συμμετεχουν. Αντ αυτου ανοιξες τον οχετο και βριζεις τους ομοφυλοφιλους. ΜΟΟΡ ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!

  140. Ο ΝΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ ΣΤΟ Χ-ΦΑΚΤΟΡ? Α ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΛΑΡΟΣ…ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΡΙΣΚΙ

  141. Κριτική απο τη σημερινή πρόβα στο escdaily λέει ” ειναι ενοχλητικό να μην μπορει να τραγουδήσει ο ρισκυ. Μα γιατι η ελλαδα δεν εβαλα backing vocals κρυμμένα όπως αλλες χώρες ;; ” αντε τωρα να τους εξηγήσεις οτι εχουμε φωνητικα αλλα ειναι διακοσμητικά. Διακοπες τους στείλαμε τους δυο στα φωνητικα. ΝΤΡΟΠΗ ρε.

  142. Αν και κανεις δεν θα συμφωνει μαζι μου ( 😛 ) θα χαιρομουν πολυ αν ειχε ελπιδες να κερδισει φετος η Ελβετία!!! Είναι τόσο ωραίο ραγούδι και τόσο πετυχημένα παρουσιασμένο στη σκηνή.. Ειδικά όταν ξεκινά με τα πυροτεχνηματα , αρχιζει το τραγουδι και συνεχιζει με το βιολι και ολο το φοντο και το κλιμα… Το σημειο δε με το σφυριγμα ειναι εκπληκτικο !!

    • Συμφωνώ φίλε Κώστα μαζί σου… 🙂 Στο σημείο της παρυσίασης της Ελβετίας έχεις απόλυτο δίκιο, ήταν ανέλπιστα εντυπωσιακή και επαγγελματική! Το παλικάρι γράφει πολύ καλά στο φακό, ενώ η συμμετοχή είναι η μόνη μέχρι τώρα που χρησιμοποίησε πυροτεχνήματα. Το μόνο που δε συμφωνώ είναι η πρωτιά… ΤΟΡ 5 δε θα με χαλούσε!

  143. Το σαητ εδω που δεν κάλυψε ούτε μια επισημη πρόβα και ούτε καν της ελλαδας, και ούτε καν φυσικα κανει ανταποκρίσεις μεταφέροντας κλίμα , θα επρεπε να ντρέπεται. Τις διαπιστεύσεις τα κανάλια που τις παίρνουν, κανουν συνέχεια ανταποκρίσεις και ρεπορτάζ ενω εδω τις τσεπωνουν και χεστηκανε.

  144. Φίλοι σκεφτείτε… Ας πάρουμε τα φαβορί.
    Για να πρωτεύσει ένα τραγούδι, πρέπει να ψηφιστεί απ´ όλα τα μπλοκς. Αυτό σημαίνει πως μια χώρα εκτός συμμαχιών φεύγει απ´τη μέση εκτός αν στείλει ΤΟ αριστούργημα (πάει η Αγγλία και η Ουγγαρία).
    Να είναι “βατό” και όχι βαρύ κι ασήκωτο (Νορβηγία, Αρμενία),να μην είναι πολύ γενικό ή πολύ εξειδικευμένο (Ισπανία, Ολλανδία), να μην είναι παλιακό (Ουκρανία,Ρουμανία), να μη θυμίζει σε τίποτα το εξτρίμ παρελθόν του διαγωνισμού (λυπάμαι,θα κέρδιζες, αλλά ανάμεσα από νίκη και μούσι διάλεξες τις τρίχες) να έχει μιά σχετικά καλή φωνητική απόδοση (αντίο Αζερμπαιτζάν) και να απευθύνεται σε ένα ευρύτατο κοινό (δεν είμαστε εμείς αυτοί). Aν τζόγαρα, θα τα έσπρωχνα στη Σουηδία.

    • Μηπως να εβαζες και να μην ειναι αντιγραφη αλλου τραγουδιου…????Οποτε λογικα παει και η Σουηδια…εκτος αν ολα ειναι φτιαχτα…!

    • Εκει που γραφεις να μην ειναι παλιακο εγω θα εγραφα (παει Σουηδια /80ς και Ρουμανιας). Της Ουκρανιας τουλαχιστον ειναι 90ς.

  145. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΩΣΤΑ! ΓΙΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΙΕ Η ΕΛΒΕΤΙΑ…

    ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ, ΣΦΥΡΙΖΕΙ, ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΤΙΒΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ ΠΕΡΥΣΙ!!

  146. Πωω ρε παιδιά τι σημασία έχει η θέση και κατηγορείτε και τους διοργανωτές? Δηλαδή πέρισυ μας είχαν βάλει πριν απο την ουκρανία που ήταν φαβορί και μια χαρά θέση είχαμε! Τι θα πεί δηλαδή ΄΄ Ωραία πάλι μας εξαφάνισαν , μπραβο EBU” Ευχαριστημένοι να είστε που έχουμε μια θέση στον τελικό! Άντε! Η σειρά δεν έχει σημασία κατα την γνώμη μου!

    • Αν νομιζεις οτι δεν παιζει ρολο η σειρα εμφανισης και πιος τραγουδα πριν και μετα εισαι ΑΣΧΕΤΟΣ….!Επισης δεν αναφερομαι μονο για την σειρα εμφανισης της χωρας μου αλλα εβαλαν και μπαλαντες κολλητα την μια μετα την αλλη και οπως εμας μας κολλησαν διπλα απο ενα ανεβαστικο τραγουδι ενω την Σουηδια την βολεψαν αναμεσα σε αδιαφορα τραγουδια.
      Για την σειρα εμφανισης θα επρεπε να γινεται κληρωση και οχι να αποφασιζει το λομπυ της Σουηδιας αυτος ειναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ!ΠΡΟΒΑΤΑ…!

  147. Τασο το ανατολικο μπλοκ ειναι το πιο υπουλο που υπαρχει στον διαγωνισμο εχει τοποθετησει αχαρα τραγουδια βαλκανικων χωρων σε υψηλες θεσεις με πιο προσφατη αυτη του αζερμπαιτζαν,αν η χωρα της conchita ανηκε στη βαλκανογυφτεικη μερια της ευρωπης θα την εβλεπες 2η-3η,θυμομαστε ολη το 2007 με το ουκρανο αλουμινοχαρτο.Φετος μυριζομαι οριακη νικη Ουγγαριας τα βαλκανια θα την κανουν την ζημια,μην ακουω παλαβα νικη Ρωσιας.Η Συνατσακη παντως ειπε στο τηλεοπτικο μεγαθηριο την μελετη οτι η Νορβηγια εχει καλο τραγουδι αντε εκει ψηφισε αυτη ετσι λεω εγω.Παντως η κριτικη δεν πρεπει να σταθει στο μουσι αλλα στο τραγουδι και για εμενα εχτες ηταν το καλυτερο που ακουσα,ειδατε τι ειπε η κοζακου το καλυτερο της βραδιας μετα απο εμας φυσικα,καλη η κοντσιτα και σαννα αλλα εμεις ειμασταν παιχταραδες.Το Ισραηλ τι να πω καλυτερα να αποχωρησει πλεον και το λεω εγω που εχω αγαπησει συμμετοχες του,το χτεσινο τραγουδι που ηταν τελειο ας ειναι ο επιλογος αυτης της χωρας ΑΔΙΚΙΑ αλλα μια μεγαλη περιεργεια που κατεληξε και τι πηρε απο κριτικες

  148. Συγγνώμη? Αντιγραφή? Επειδή έχει ενα παρόμοιο (όχι ίδιο ) μοτίβο! Αν ήταν έτσι να λέμε οτι είναι αντιγραφή με την παραμικρή ομοιότητα τότε ολες οι χώρες όλων των χρονιών την eurovision ειναι αντιγραφές? Παντού υπάρχουν μικρές ομοιότητες areianara3! Συγγνώμη παιδιά αλλα αυτές είναι οι απόψεις μου ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ και μονο ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ μην παρεξηγηθούμε! 🙂

  149. areianara εισαι αδικος με την Ολλανδία..Επειδη μοιάζει λίγο η αρχη με το ”Every breath you take” δεν σημαινει πως ειναι αντιγραφη..Καμία σχέση δεν εχουν..απλα λιγο το μοτιβο του τραγουδιου στην εισαγωγη του μοιαζει..

  150. Πολύ μ’ αρέσει φέτος που υπάρχουν πολλά φαβορί! Εγώ θα ψηφίσω Ολλανδία, Νορβηγία και Φινλανδία, ενώ θα χαρώ αν πάνε καλά και η Ελβετία με τη Γερμανία.
    Τα προγνωστικά μου είναι ότι στο τοπ-4 θα βρίσκονται (με τυχαία σειρά) Ελλάδα, Ισπανία, Ουγγαρία, Αυστρία!

    • Και μετά ξύπνησες…(sorry άλλα έχεις πολύ κουλό top 4 !Ελλάδα;Ισπανία;Όχι Σουηδία,Αρμενία,Ην.Βασίλειο;

      • Ναι, πιστεύω ότι Σουηδία, Αγγλία και Αρμενία θα είναι από 5η θέση και κάτω, όλες!

  151. Λοιπόν γίνεται τόσος σάλος με την Κονσίτα και δεν καταλαβαίνω τον λόγο…το κάνει όλο αυτό για να τραβήξει την προσοχή και το καταφέρνει ! ΔΕΝ έχω θέμα να νικήσει…εγώ απλά θέλω να λέω πώς όποιος βγει , να βγει γιατί άξιζε το σόου, το τραγούδι και η εμφάνιση του στον τελικό! Και όχι το μούσι ή το στήθος του!

  152. dimi, χαιρομαι..

    Ξαναβλεπω και ξαναβλεπω την Ισπανια κι εκτος απ το φορεμα που δε μ αρεσει καθολου, διαπιστωνω οτι εχει κανει μια φοβερη ερμηνεια..

    • ontoς η ισπανια εχει στειλει μια πολυ ιδιαιτερη συμμετοχη!η ρουθ οπως και να το κανουμε εχει φωναρα!εγω θα ηθελα να τη δω αρκετα ψηλα και εχω την εντυπωση οτι φετος θα τα παει αρκετα καλα!

  153. Το δικο μου Top 26..(χωρίς ιδιαίτερο ενθουσιασμό ως προς ενα ιδιαιτερο τραγουδι οπότε ας κερδισει ο καλύτερος)
    1.Σουηδία
    2.Ελλάδα
    3.Ρουμανία
    4.Ουκρανία
    5.Ολλανδία (ανέβηκε υπερβολικά πολύ στη προτιμηση μου αρχικα το έθαυα)
    6.Ισπανία
    7.Ηνωμένο Βασίλειο (ανέβηκε υπερβολικά πολύ στη προτιμηση μου αρχικα το έθαυα)
    8.Αυστρία
    9.Ουγγαρία
    10.Ρωσία
    11.Γερμανία
    12.Μάλτα
    13.Σλοβενία
    14.Ελβετία
    15.Σαν Μαρίνο
    16.Αζερμπαιτζάν
    17.Δανία
    18.Μαυροβούνιο
    19.Αρμενία
    20.Πολωνία
    21.Ιταλία
    22.Φινλανδία
    23.Νορβηγία
    24.Ισλανδία
    25.Γαλλία
    26.Λευκορωσία

  154. Εγω πάλι πιστεύω πως η Ελλάδα δεν θα χαντακωθεί ΚΑΘΟΛΟΥ απο την Αυστρία. Ίσα-ίσα που πιστεύω θα ειναι και υπερ μας…Ενα τραγουδι ανεβαστικο και χορευτικό σαν το rise up θα δημιουργησει μια ατμοσφαιρα κλαμπ μεσα στο σταδιο αλλα και στα σπιτια μας , με αποτελεσμα να είναι αρκετα δυσκολο τοσο στους τηλεθεατές τοσο και στο κοινο μετα απο μια dance παρουσίαση να μπει στο κλίμα και στο συναίσθημα του αυστριακού τραγουδιού.

  155. Στοιχηματισα νικητες ημιτελικων ουγγαρια-ελλαδα εχω τυχη ? Αν και πιστευω το προδοσαν οι στοιχηματικες εταιριες με την ανοδο ολλανδιας-αυστριας…

  156. Ως τωρα ειμαστε στην τεταρτη θεση μαζι με Αγγλια + Ολλανδια στον πινακα ψηφοφοριας μεσα στο σταδιο
    1.Αυστρια
    2.Σουηδια
    3.Ουγγαρια
    4.Ελλαδα + Αγγλια + Ολλανδια

    • ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΦΙΛΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ? ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΣΕΣ ΧΩΡΕΣ ΨΗΦΙΖΕΙ? Η ΨΗΦΙΖΕΙ 1 (ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ..?)

      • Σε ξενο σαιτ γινεται καθε χρονο και για τους ημιτελικους και στον πινακα του ημιτελικου ειμαστε πρωτοι αλλα ηταν ψηλα και το Ισρηλ που δεν περασε οποτε δεν παιζει τοσο μεγαλο ρολο.Ψηφιζουν οσοι μπαινουν μεσα στο press centre και γινεται οπως και στην γιουροβιζιον αλλα ακομα ειναι νωρις πιστευω με τα την προβα τωρα το βραδυ θα ειναι πιο ξεκαθαρο…!

  157. Ρολος ηταν οπως αυτος της Κονσιτας τωρα αν μερικοι ελληνες δεν εχουν χιουμορ τι να πω..ακομα μερικοι πιστευουν οτι οτι εκανε τα εννουσε…καλα κρασια…!

  158. Αν νίκησει η Αυστρία θα κάνω αλλαγή μαλλιών και θα βαφτω ξανθός. Η Αυστρία θα πατωσει αύριο
    Θέσεις:17-20 θα πάρει. Δεν νομίζω να είναι δεκάδα ούτε 15αδα.

  159. Johnn*δεν είναι η θέση που πιστευω πως θα τερματισουν αλλά η σειρα προτίμησης!Αν είδες η Σουηδία είναι πρωτη στο Top μου..και κατα εμενα η Αρμενία δεν έχει ουτε καλήτερο τραγούδι αλλά ουτε καλήτερη εμφανιση από το Top4 μου..αν δεν ήταν φαβορι πιστευω ότι στους μισους από σας δεν θα αρεσε καν!

    • Εγώ ομολογώ ότι αρχικά αρνιούμουν να ακούσω το τραγούδι της Αρμενίας και το θεωρούσα τρομερά βαρετό!Έπειτα, εφόσον έβλεπα την πέραση που έχει το άκουσα και το ξανάκουσα με σκοπό να καταλάβω γιατί έχει πέραση;! Ακούγοντας το διεξοδικά κατάλαβα ότι είναι η συμμετοχή φέτος(μαζί με Ολλανδία) με τον περισσότερο “επαγγελματισμό”!Τι εννοώ;Έχει μια τρομερή ενορχήστρωση , ένα εξαιρετικό video clip, ο τραγουδιστής (τουλάχιστον στην studio version)αρκετά καλός και η αποκορύφωση με το dubstep με τρέλαινε!Μετά τους ημιτελικούς από #3 έπεσε στο #6-7 μου αφού νομίζω ότι live “χάθηκε” λίγο..Πιστεύω ότι αξίζουν περισσότερο οι :Ουγγαρία,Σουηδία,Νορβηγία,Ηνωμένο Βασίλειο,Ολλανδία και ίσως Αυστρία!

  160. ΠΟΛΩΝΙΚΑ ΒΥΖΟΜΠΑΛΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΝΑ ΞΟΔΕΨΟΥΜΕ ΤΑ EURO ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΥΤΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΑΝ.ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗΝ ΜΟΥΣΑΤΗ ΕΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΗ ΕΣΤΑΞΕ ΚΑΥΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ.

  161. Πρόχειρη πρόβλεψη
    Θέσεις 20-26 :
    Πολωνία , Μάλτα , Ισλανδία , Λευκορωσία , Γαλλία , Σαν Μαρίνο , Σλοβενία
    Θέσεις 11-19 :
    Iσπανία , Δανία , Μαυροβούνιο , Φινλανδία , Γερμανία , Ρωσία , Νορβηγία , Ιταλία , Ρουμανία
    Θέσεις 1-10 :
    Oλλανδία , Αυστρία , Ελλάδα , Αρμενία , Σουηδία , ΗΒ , Αζερμπαιτζάν , Ουγγαρία , Ουκρανία , Ελβετία
    Αύριο θα επιστρέψω με ακριβέστερη πρόβλεψη κατάταξης!

    • Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου με μόνες διαφορές τις εξής:
      1.)Νορβηγία αντί για Αζερμπαϊτζάν στην 10αδα
      2.)Μου φαίνεται λίγο ύποπτη η άνοδος Ολλανδίας-Αυστρίας στα στοιχήματα και το “φοβάμαι” λίγο (ειδικότερα την Conchita!)
      3.)Θέλω Σαν Μαρίνο ψηλότεραα( 🙂 ) για λόγους συμπάθειας και μόνο!

      • Το Αζερμπαϊτζάν αποκλείεται να μην μπει 10αδα όποτε κατ’ εμένα κάποιος πρέπει να φύγει άπ’ την δεκάδα…(είμαι πολύ excited φέτος , πολλά καλά τραγούδια)!!

    • η ανοδος αυστριας και ολλανδιας ειναι κατασκευασμα των στοιχηματικων εταιρειων για να τσιμπησει ο κοσμος να παιξει και να παει κουβα… ουτε 10αδα δεν θα μπουν καλα – καλα!!! απο το πουθενα η κοντσιτσα ( δεν ξερω και πως λεγεται ) 2η στα στοιχηματα !!! ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ!!!

    • Οι 9 πρωτες θεσεις σου ειναι ατιγραφη απο τα στοιχηματζηδικα. Βαζεις και την Ελβετια η οποια ειναι η μονη χωρα απο εκει και κατω που εχει ανολικη πορεια απο πολλα γραφεια στοιχηματων.

  162. ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΟ ΞΕΝΟ ΣΑΙΤ??

    Σωστος ο Μαρινος..

    ΜΑΡΚ ΣΤΙΣ 10 ΔΕΝ ΑΡΧΙΖΕ Η ΠΡΟΒΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ?

  163. Οποιος θελει ακουστικα μονο να παρακολουθησει το jury rehearsal μπορει να παει στο escxtra(.)tv οπου εχουν livestream. Μολις αρχισε το Αζερμπαϊτζάν.

  164. Κοιτάζω την σειρά εμφάνισης και καταλαβαίνω οτι η αναγούλα που προκαλούν οι πρώην σοβιετικοί στους σκανδιναβούς κρύβεται δυσκολότερα απ’τον έρωτα και τον βήχα μαζί.

    • Τους θεωρουν υποδεεστερους. Οπως και εμας αλλωστε. Αμα δεν εισαι λευκος εδω πανω…..μεχρι καιη Λοριν τους ξινιζε….ακομα και μετα τη νικη.

  165. Απλα τα πραγματα….. αυριο είτε δύσκολα είτε εύκολα θα νικήσει το Ηνωμένο Βασίλειο. Προσωπικά μ αρέσει πολύ το τραγούδι!! Επ’ισης πρόσεξα πως στην σημερινη προβα , εχει κατι στα χερια της το οποιο για τους τηλεθεατες απο την τηλεοραση ειναι πολυ εντυπωσιακο ( φανταζομαι θα θυμιζει κατι απο Ινδια). Αν καποια μπορει να τη χτυπησει θα ναι η Ουγγαρια και μονο αυτη. Η Αυστρια μεγαλο παρατραγουδο για ν βγει πρωτη ασε που θα τη μαυρισει ολο το πρωην ανατολικο μπλοκ. Η Αρμενια απο την αλλη καλο τραγουδακι αλλα δεν…δεν τραβαει και ο τραγουδιστης ,,σαν νεκροθαφτης ειναι!!! Τελος Σουηδια ΟΧΙ ..παγωσε ο κωλος μας τοσα χρόνια στην σκανδιναβια καιρος να κατεβει και λιγο προς τα κατω!!! Η Ελλαδα θα δωσει στο Ην. Βασιλειο απο 8 εως 12!!! Αυτα…

      • δεν κραταει κατι ,απλα αν προσεξεις εχει κατι σαν ζελατινες ( body paiinting ή και όχι) ..δεν ξερω πως αλλιως ν τ χαρακτηρισω …που φανταζομαι θα λαμπυριζουν και θα ναι ενα ωραιο οπτικο εφε… προσεξε το !!!

      • θα δουμε αυριο.. δεν πρεπει να ναι χενα παντως γτ αν δεις περιβάλλεται με ζελατίνα !!! τελος παντων κοντος ψαλμος .. θα μαθουμε αυριο!! παντως ακομα και αν κρατουσε μπακέτα με γαλοπούλα στα χερια θα το σήκωνε!!! χαχαχχαα!!!

    • Καταλαβα τι εννοείς..ναι δεν ειναι χενα,οντως ειναι ωραιο..Και εμενα μαρεσει η Αγγλια αλλα δεν την εχω σιγουρη τη νικη εσυ γιατι τοση σιγουρια??

      • Μαριε και γω ειμαι σιγουρη για τη νικη της,προσωπικα μονο αυτο μπορω να φανταστω νικητη,απ τη πρωτη στιγμη που το ακουσα λεω εδω ειμαστε.Η Αρμενια καηκε,η Αυστρια πολυ απλα δε παιζει να κερδισει,η Ολλανδια δε νομιζω να εχει την επιτυχια που περιμενουμε γιατι οπως και να το κανουμε ειναι πιο ασυνηθιστο ακουσμα,η Σουηδια δε νομιζω να καιγεται για νικη τοσο συντομα,και οσο για την Ουγγαρια εγω φοβαμαι μηπως ειναι αυτη το φετινο φαβορι φουσκα γιατι κατι σαν να του λειπει…

      • ρε φιλε οπως σ ειπα εμενα μ αρεσει πολυ .. αλλα ας το δουμε και λογικα.. ποια αλλη θα μπορουσε να βγει ;;; Μόνο η Ουγγαρια για μενα θα μπορουσε να τη χτυπησει!!! Αλλα ας το δουμε και αλλιως ;
        1.για ΑΥΣΤΡΙΑ δεν βγαινουν τα κουκια ( θα τη μαυρισουν ολες οι ανατολικες)
        2.η Ολλανδια με την ΝΤΑΦΗ ( ιδιες ειναι ) ησυχο κομματακι δεν εχει κατι ιδιαιτερο για πρωτο
        3, η Αρμενια ουτε καλη οικονομια εχει για να αναλαβει μια τετοια διοργανωση και οπως κατα γενικη ομολογια ειδαμε ο Αραμ δεν επεισε στον ημιτελικο.. εχει ενα καλο ξεσπασμα το κομματι αλλα ο ιδιος δεν το απογειωνει κινησιολογικα
        4, τελος οι ψηφοι των σκανδιναβικων θα διασπαστουν αναμεσα σε δανια – νορβηγια – σουηδια ..παει να πει θα τη φαει η μαυρη μαρμαγκα τη σουηδεζα… ασε που κλωτσαει να το ξαναπαρει η σουηδια και γενικα κλωτσαει παλι για σκανδιναβια!!!
        Αλλωστε ειναι μια καλα χρονικη στιγμη να το παρει το ηνωμενο βασιλειο.. εχει και τα λεφτα να το κανει !!! Σου λεω αν καποια χωρα μπορει να το ανατρεψει ειναι η Ουγγαρια!!!
        Διαφωνεις σε κατι ;

      • Δεν διαφωνω σε κατι αλλωστε εγω υποστηριζω Αγγλια φετος..20 ψήφους θα της ριξω..Και το δευτερο αγαπημενο μου για φετος ειναι η Ουγγαρια αρα δεν με χαλαει να κερδισει και αυτη..

    • εμενα με χαλαει λιγο γτ εχω στοιχηματισει σε αγγλια αλλα οκ.. απο το ν βγει κανα αλλο ..χαλαλι!!! παντως απο το 2000 που παρακολουθω δεν εχω πεσει εξω σε προβλεψη νικητη!! ελπιζω να μην χαλασω φετος αυτο το ομορφο σερι!

  166. τωρα πραγματοποιειται η jury rehearsal και τα παιδια στον ογκαε δεν μας ενημερωνουν? γιατι ρε παιδες? κριμα δεν ειμαστε και μεις εδω? 🙂

  167. πριν λίγο έγινε η πρόβα μας και ήταν πολύ καλύτερη από χτες! όλοι πλέον μας θεωρούν υποψήφιους για τη νίκη!

  168. Σχολιο για την εμφάνιση μας για τις επιτροπές απο escXtra:
    As soon as Freaky Fortune and Riskykidd step on that stage, the party has started! There are quite a few shots of the audience during this performance, and everyone is jumping all the time! This is not the best vocal performance of the evening, and the performance is a complete mess, but it is a perfect mess! It looks on the screen exactly how a party has to look! The slo-mo effect with the guy on the trampoline is brilliant once again. This still remains a strong contender, I think!

  169. Ο δημοσιογραφος στο σαιτ τρελαθηκε..χαχαχα..μετο που τελειωσε το τραγουδι αυτος και ολο το γηπεδο σηκωθηκαν λες και μπηκε γκολ!!! Με τετοια εμφανιση αυριο εξαδα τουλαχιστον…

    Απλως θα ηθελα να μην φωναζουν καποιες στιγμες….

    Πρωτοι δεν βγαινουμε…(και πρωτοι να βγουμε στα χαρτια θα ναι..γιατι θα μας βγαλυον δευτερους …με τι λεφτα να διοργανωσουμε το σοου)..

  170. Μηπως μπορει καποιος να ανεβασει με λινκ την ψηφοφορια του press center για τον τελικο;;

  171. στο οικοτιμες μας κάνουν θεούς κ το esc απ ότι διαβάζω πιο πάνω το ίδιο…νίκη δεν θέλω ν σκέφτομαι αλλά νμζω ήρθε η στιγμή νούμερα όπως τ 2 κ το 4 να συμπεριληφθουν στ κατάταξη μας..Τι λέτε???

  172. Για μενα θα προκειται για εκπληξη αν βγουμε πενταδα..μας βλεπω μεταξυ 6-9 θεσης..

  173. Όλα στη χθεσινή βραδιά ήταν τόσο προσεγμένα, τόσο καλά σκηνοθετημένα, τόσο πολύ μας προώθησαν σαν φαβορί…(slow motion, τέλεια πλάνα, το backround πίσω σκηνοθετημένο με σχήματα στο μοτίβο που επιβάλει η διοργανώτρια χώρα Δανία).
    Όλα ήταν κομμένα και ραμμένα για να κάνουμε την μεγάλη ανατροπή !
    Δε μπορώ να καταλάβω τι δεν πήγε καλά και δεν κάναμε το μεγάλο ΜΠΑΜ!
    Μας κατέβαλε το άγχος και χάσαμε την ευκαιρία για την απόλυτη ανατροπή μέσα από τα χέρια!
    Δεν ξέρω ίσως ένα πιο καλό performance αύριο,χωρίς άγχος πάντα, μας σώσει!

    • τι ηθελες ακριβως να γινει? γιατι το χθεσινο μονο σαν μπαμ μπορω να το περιγραψω..απο το πουθενα η ελλαδα απο αουτσαιντερ θεωρειται φαβορι

      • Δεν κάναμε καλό performance ή τουλάχιστον το περίμενα εγώ πιο ξεσηκωτικό! Και αυτό φάνηκε και στα στοιχήματα ανεβήκαμε μόνο μια θέση..από 10οι πήγαμε 9οι, σε αντίθεση με την αυστρία που έκλεψε την παράσταση μέσα από τα χέρια μας, από 7η ήρθε 2η κατευθείαν και άνετα στα στοιχήματα!
        ίσως αυτό έγινε και για καλό μας…
        ίσως κλέψουμε τη παράσταση άυριο…
        ελπίζω ακόμα…ελπίζω και για τη νίκη
        Το αξίζουμε! 🙂

  174. Χθες δεν ημασταν καλοι παιδια..Αλλα αφου περασαμε σημερα και αυριο ειναι 2 ξεχωριστες βραδιες…τα χθεσινα λαθακια του ρισκι με τα αγχη ειναι ξεγραμεννα….Με καλη εμφανιση αυριο σαν την σημερινη (που μονο καποια ουρλιαχτα δεν μου αρεσαν) μια χαρα θα τα παμε..

  175. Αμα βγουμε τριαδα θα ειναι μεγαλη εκπληξη
    Αμα βγουμε πενταδα θα ειναι εκπληξη
    Αμα βγουμε 6-12 θα ειναι το φυσιολογικο (7-8) το απολυτως φυσιολογικο
    Οτιδηποτε πιο κατω επισης μεγαλη εκπληξη

  176. Παιδιά έκατσα και υπολόγισα και μαθηματικά ( έχω πώρωση με τον διαγωνισμό ) τι βαθμούς θα πάρει η κάθε χώρα ….
    Ορίστε τα αποτελέσματα :
    1. Αρμενία – 267 βαθμοί
    2. Σουηδία – 241 βαθμοί
    3. Ουγγαρία – 180 βαθμοί
    4. Ελλάδα – 170 βαθμοί
    5. Ηνωμένο Βασίλειο – 133 βαθμοί
    6. Ουκρανία – 125 βαθμοί
    7 . Άγιος Μαρίνος 100 βαθμοί ( Eurofan μην σχολιάσεις … δεν είδα ταινία )
    8 . Αζερμπαιτζάν – 89 βαθμοί
    9 . Ολλανδία – 85 βαθμοί
    10 . Ρωσία – 82 βαθμοί
    11 . Μάλτα – 80 βαθμοί
    12 . Ρουμανία – 79 βαθμοί
    13 . Νορβηγία – 76 βαθμοί
    14 . Ισπανία – 64 βαθμοί
    15 . Ιταλία – 58 βαθμοί
    16 . Λευκορωσία – 52 βαθμοί
    17 . Πολωνία – 48 βαθμοί
    18 . Μαυροβούνιο 41 βαθμοί
    19 . Σλοβενία – 32 βαθμοί
    20 . Γερμανία – 25 βαθμοί
    21 . Ισλανδία – 24 βαθμοί
    22 . Δανία – 23 βαθμοί
    23 . Φινλανδία – 22 βαθμοί
    24 . Αυστρία – 19 βαθμοί
    25 . Γαλλία – 16 βαθμοί
    26 . Ελβετία – 15 βαθμοί

    Η μόνη ανατροπή που περιμένω είναι να μπει η αυστρία top5 …. Επίσης θα έχω σίγουρα 8 / 10 στην δεκάδα γιατι και στους δύο ημιτελικούς το έκανα αυτό και έπιασα 8 / 10 !! όλα τα σχόλια δεκτά ….

    • η ουκρανια 6η με καμια παναγια.. εκτος 10αδας!!! νορβηγια απο την αλλη σιγουρα 10αδα !!!
      αμα κανουμε και ενα trade αναμεσα σε ηνωμενο βασιλειο και αρμενια κατι μπορει να γινει!!! επισης ελλαδα απο 7εως 10 δεν νομιζω να τα καταφερουμε να μαστε 5αδα!!! οσο για νικη που διαβαζω εδω μεσα ουτε λογος!!! δεν την θελει η Ελλαδα τη γιουροβιζιον τη δεδομενη χρονικη στιγμη!!!

  177. τι ζητάω??? μια νίκη,τόσο δύσκολο είναι???:'( Κυριακή πρωί όλα τα site να λένε Athens 2015…;-)

  178. VASILI RESPEEECT….ALLA RE FILE…TOSO KOPO EKANES..KANE KAI ENA NA MAS PEIS TI IPOLOGIZEIS KSERORISTA KTHE XORA GIA MAS..

  179. ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ 50% ΠΧ..ΠΕΡΥΣΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΡΙΤΟΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ 14ΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΜΕ ΕΚΤΟΙ..

    • Εννοώ ότι, το γεγονός ότι δόθηκε τόση μεγάλη έμφαση στη μουσάτη (αυστρία) στον ημιτελικό και όχι τόσο σε εμάς..και σε συνδυασμό ότι εμφανιζόμαστε αύριο πριν από αυτή..είναι πολύ θετικό γιατί ο κόσμος θα δώσει πιο πολύ σημασία σε εμάς και η αυστρία με τόση κουβέντα γύρω από την εμφάνιση κλπ σαν φούσκα θα σκάσει και θα πέσει πολύ.
      Με λίγα λόγια.. η αυστρία πήρε τη μεγαλύτερη σημασία-αποδοχή στον ημιτελικό…στον τελικό θα περάσει στο ντούκου…

  180. I was there when he won A Dal, and since then I just know that he will do well in Eurovision. His song has a true message and meaning, he is good looking, he knows how to sing, he has a perfect performance, all what a wining song should have. I won’t be surprised if he wins the votes of jurors, because he deserves it. In my opinion it all goes down on Budapest, Madrid and Athens.
    ——–
    apo kseno sxoliasti

  181. Ορίστε οι βαθμοί της Ελλάδας
    12 – Αλβανία , Ρουμανία , Άγιος Μαρίνος , Ηνωμένο Βασίλειο , Αρμενία
    10 – Μαυροβούνιο , Γερμανία , Ρωσία
    8 – Ελβετία
    7 – Αυστρία
    6 – Βέλγιο , Ιταλία , Ολλανδία , Ουγγαρία
    5 – Αζεμπαιτζάν , Δανία , Ισραήλ
    4 – Νορβηγία , Σουηδία , Μάλτα
    3 – Μολδαβία
    2 – Καμία
    1 – Σκόπια , Πολωνία
    0 …. Γαλλία , Ιρλανδία , Ισλανδία , Φινλανδία , Ισπανία ( ίσως μας δώσει κάτι ) , Σλοβενία , Λιθουανία , Λετονία , Λευκορωσία , Γεωργία , Πορτογαλία ..

    Τι γνώμη έχετε ;

    • Καλησπέρα.
      Επειδή το τραγούδι μας είναι αρκετά διαφορετικό από αυτά που στέλναμε εδώ και χρόνια, ίσως μας ψηφίσουν και χώρες που δεν περιμένουμε. Έχω αυτή την αίσθηση. Νομίζω όμως θα μπούμε δεκάδα άνετα.

    • Το 12 του ΗΒ θα παει στην Ισπανια(απο το βρετανικο x-factor εχει περασει η Ισπανιδα και ειχε παει και πολυ καλα)

  182. μου κανουν κατι οι θεσεις 2 και 4…
    κυριως η 4!!!!!
    ελπιζω να βγω αληθινος,οπως περυσι που εκλεινα στο 6! 😀
    ανυπομονω!!!! ευχομαι αυριο να πανε ολα καλα και τετοια ωρα που θα αρχιζει σιγα σιγα η ψηφοφορια να μαζευουμε απο παντου!!!!
    ξερει κανεις αντιδρασεις στο σταδιο??
    την καταταξη της ψηφοφοριας των δημοσιογραφων???
    τι προβλεπετε εσεις για την ελλαδα μας? 😀
    καλη μας επιτυχιιιιιιιιαααααα 😀

  183. αρθρο του inews…
    “Δύο 17χρονα κορίτσια, δίδυμα, ξανθά σαν άγγελοι, τραγουδούν στη Eurovision καλώντας κάποιον να λάμψει μέσα από το σκοτάδι τους, να γίνει ένα “αριστούργημα αγάπης”, να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο να δείξει αγάπη. Τι πιο αθώο, έτσι;

    Κι όμως, κάποιοι βλέπουν πίσω από το φετινό τραγούδι της Ρωσίας στην Eurovision μία συγκεκαλυμμένη απειλή κατά της Ουκρανίας, με αφορμή την ουκρανική κρίση!

    Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Financial Times, το τραγούδι “Shine” των αδελφών Τολματσέβι ίσως να έχει ένα βαθύτερο νόημα: Ίσως να είναι μία κωδικοποιημένη ρωσική απειλή κατά της Ουκρανίας, αν διαβάσει κανείς πιο προσεκτικά τους στίχους:

    “Ζώντας στα όρια, πιο κοντά στο έγκλημα/περνώ τη γραμμή, ένα βήμα τη φορά/ίσως υπάρχει ένα τόπος, ίσως υπάρχει ένας χρόνος/ίσως υπάρχει μία μέρα που θα είσαι δικός μου”.

    Θεωρία συνωμοσίας, θα πείτε. Εξάλλου, πώς μπορεί να αποτελεί ρωσική προπαγάνδα ένα τραγούδι που δεν έχουν γράψει καν Ρώσοι – μάλιστα, παραγωγός του τραγουδιού και εκ των συνθετών του είναι ένας Έλληνας, ο Δημήτρης Κοντόπουλος.

    Όμως υπάρχει και ένα ακόμα στοιχείο που υποστηρίζει τη θεωρία αυτή, και έχει να κάνει με το παρελθόν των δύο νεαρών κοριτσιών, της Αναστάσια και της Μαρία Τολματσέβι.

    Οι αδελφές Τολματσέβι δεν είναι καινούργιες στον κόσμο της Eurovision, καθώς το 2006, μόλις σε ηλικία 9 ετών είχαν κερδίσει την Junior Eurovision, το διαγωνισμό δηλαδή για παιδιά κάτω των 15 ετών.

    Ένα χρόνο αργότερα, σαν σήμερα, στις 9 Μαΐου του 2007, οι αδελφές Τολματσέβι βρέθηκαν στη μέση της Κόκκινης Πλατείας, κατά τη διάρκεια των εορτασμών για τη νίκη κατά της ναζιστικής Γερμανίας, όπου τραγούδησαν με πάθος το κλασικό πατριωτικό τραγούδι “Κατιούσα”, που διηγείται την ιστορία ενός νεαρού κοριτσιού που τραγουδά περπατώντας στην όχθη ενός ποταμού, καθώς ονειρεύεται τον αγαπημένο της, ο οποίος πολεμά στο μέτωπο.

    Και το τραγούδησαν φορώντας στολές του σοβιετικού στρατού, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο:

    Μήπως τελικά τα αθώα κοριτσάκια που έστειλε στη Eurovision η Ρωσία δεν είναι και τόσο… αθώα; Τα συμπεράσματα δικά σας…”
    προσωπικα εβαλα τα γελια!!!!! 😀

    • εγω παντως θα ηθελα αυριο να δωσουμε στη ρωσια ενα ωραιοτατο 0!για πολλους και διαφορους λογους!οσο για τα κοριτσακια με εκνευριζουν απ τη πρωτη στιγμη!

    • Οσα γράφει ο αρθρογράφος είναι αλήθεια! Τα ίδια μου χε πει και μένα ένα δρακονιανό νεφελίμ στην τελευταία απαγωγη που μου χαν κάνει εξωγήινοι από τον γαλαξία της Ανδρομέδας ( έτσι όπως μπαίνεις στον γαλαξία λοξώς δεξια , μετά την καλύβα του et και λιγο πριν το περίπτερο των power rangers).
      ΥΓ. Μ’όλη αυτή την αντιρωσική υστερία, ψήθηκα και θα το ρίξω δαγκωτό Ρωσία.

  184. Μολις τελειωσει αυριο η Γιουροβιζιον το site του Ogae παιζει να κολλήσει 1 ώρα:p

  185. Αυτος στο oikotimes παντως γραφει πολλες μ@λ@κιες..Γραφει οτι του χρονου ο διαγωνισμος θα γινει η στην Αθηνα η στην Ουγγαρια(το μονο λογικο) η στην Ισπανια!!!!!
    Μας δουλευει μου φαίνεται..

  186. Η Ο ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΔΑ.ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 1/3 ΘΑ ΤΗΝ ΕΔΙΝΑΝ.ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΥΑΛΑ ΠΡΩΤΗ ΔΕΚΑΔΑ

  187. αν ομως μαριε ελεγε λονδινο το 2015 θα συμφωνουσες υποθετω ε?εμενα παντως πιο πιθανο μου μοιαζει το σεναριο για βουδαπεστη και μαδριτη παρα για βιεννη και λονδινο!

    • Για Βουδαπεστη δεν διαφωνω,μαρεσει και η Ουγγαρια κιολας αρα δεν εχω προβλημα..Μαδριτη???με τιποτα σεναριο επιστημονικης φαντασιας ειναι..

  188. Παιδιά θέλω 5αδα… Μην σας πω 3αδα… Δεν πρόκειται να με ευχαριστήσει η 6η μέχρι την 10η θέση… Βαρέθηκα να παίρνουμε όλο τέτοιες θέσεις. Θέλω επιτέλους να προκαλέσουμε μεγαλύτερη αίσθηση στον βαθμολογικό πίνακα… Από το 2008 έχουμε να κάνουμε κάτι…

  189. η Νορβηγία είναι ένα από τα φαβορί που θα πατωσει δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε για τη συγκεκριμένη χώρα…συγγνώμη κιόλας αλλά είμαι σίγουρος γι αυτό..αύριο εδώ θα είμαστε να μ την πείτε άμα πέσω έξω…:-)

  190. ΣΤΟ ESCHAT (.COM) Γινεται ψηφοφορια για τον νικητη. Τα αποτελεσματα μεχρι τωρα ειναι τα εξης:

    1. Σουηδία
    2. Ολλανδία
    3. Αυστρία
    4. Ελλάδα
    5. Αρμενία
    6. Αγγλία
    7. Ουγγαρία
    8. Νορβηγία
    9. Ρουμανία
    10. Δανία
    11. Ισπανία
    12. Ουκρανία
    13. Ιταλία
    14. Αρζεμπαιτζάν
    15. Φινλανδία
    16. Γαλλία
    17. Μάλτα
    18. Πολωνία
    19. Ρωσία
    20. Ελβετία
    21. Μαυροβούνιο
    22. Γερμανία
    23. Ισλανδία
    24. Σλοβενία
    25. Λευκορωσία
    26. Σαν Μαρίνο

    ΑΝΤΕ ΜΠΕΙΤΕ ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!

    • εμενα παντως μου αρεσει πολυ η ιταλια!!!!και πραγματικα πιστευω οτι θα ειναι εντος δεκαδας μην πω πενταδας δηλαδη!και τραγουδαρα εχει και ωραια σκηνικη παρουσια αλλα και το πιο σημαντικο εχει καλες συμμαχιες(μαλτα,ελβετια,μαρινος,ισπανια.ελλαδα)!

  191. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ESCCHAT ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ..

  192. ΟΠΩΣ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ…ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ..

    Η ΠΙΟ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ

    ΟΓΔΟΙ ΕΜΕΙΣ
    13 Η ΑΡΜΕΝΙΑ
    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Η ΡΩΣΙΑ

  193. Το Αζερμπαιτζαν ψηφιζουν καθε χρονο ολοι οι τουρκοι μεταναστες ανα ην ευρωποι, οι οποιοι θα ψηφιζαν σιγουρα Τουρκια αμα η Τουρκια συμμετειχε. Αρα το Αζερμπαιτζαν εχει απεναντιας οφελος απο τη μη συμμετοχη της Τουρκιας. Ετσι θ γινει και φετος. Μεσα στη 10αδα σιγουρα.

  194. Καταρχήν είναι το μοναδικό διαφορετικό τραγούδι σε τέτοιο ύφος,αφού αποκλείστηκε και το ισραήλ,και συνεχώς αυξάνωνται οι fans του τραγουδιού,από διαφορές χωρες.Αποκλείεται να κάνει τήν έκπληξη?

  195. Παιδία … δεν υπολογίζετε μια χώρα … Τον Άγιο Μαρίνο … Πιστεύω θα πάει top10 για 5 λόγους :
    1 – Η Βαλεντίνα είναι η πιο γνωστή στον διαγωνισμό …
    2 – Θα την λυπηθούν και θα την ψηφίσουν…
    3 – Αυτή ήταν η τρίτη και η βαρμακερή προσπάθεια και πέρασε .. Αυτό θα μετρίσει …
    4 – Η σκηνική παρουσία είναι τέλεια και πρωτότυπη … top3 επιτροπών
    5 – Τόσα χρόνια έδινε βαθμούς σε κάποια κράτη και τώρα έχουν υποχρέωση …
    Τόσο απλα …. Τι λέτε ;

  196. Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στην 10 θέση και η Αυστρία θα εμφανιστεί στην 11 θέση?????? Καλά, επίτηδες το κάνουν????? Υποτίθεται ότι η κάθε χώρα δεν τραγουδάει στην θέση που θα δείξει η κλήρωση, αλλά τραγουδάει στην θέση που θα διαλέξει η EBU και υποτίθεται ότι η EBU το κάνει αυτό για να υπάρχει καλύτερο θέαμα. Ε, αφού τότε λοιπόν η EBU θέλει να υπάρχει καλύτερο θέαμα, έπρεπε να βάλει ξεχωριστά αυτές τις 2 χώρες, που πήραν και το περισσότερο χειροκρότημα, διότι και στην Ελλάδα και στην Αυστρία έγινε της τρελής στο στάδιο. Τέλος πάντων. Δεν είναι καλό που μετά από εμάς τραγουδάει η Αυστρία, διότι η Αυστρία είναι ένα από τα φαβορί και έγινε ακόμα πιο μεγάλο φαβορί μετά την παρουσία της στον δεύτερο ημιτελικό και σε κάθε φαβορί περιμένει με ανυπομονησία το κοινό για να τελειώσει το προηγούμενο τραγούδι και να ακούσουν το φαβορί και σε αυτήν την περίπτωση το προηγούμενο τραγούδι από το φαβορί της Αυστρίας, είμαστε εμείς.

    Πάντως καλή επιτυχία στην Ελλάδα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  197. Aποψη θεωρώ το ιταλικό το καλυτερο φέτος,και πολυς κόσμος,έχει πορωθεί με αυτό,Είδα τή τελευταία της πρόβα και έχει βελτιωθεί αρκετά φωνητικά.

  198. Εγώ εύχομαι στην Ελλάδα μας καλή επιτυχία αύριο στον τελικό και ελπίζω σε μία δυναμική εμφάνιση!!! Θέλω πολύ να είμαστε δεκάδα γιατί αξίζουμε φέτος αλλά φοβάμαι ότι οι επιτροπές θα μας ρίξουν γι’ ακόμη μία φορά. Όσον αφορά τη νίκη αρκετές χώρες έχουν μπει στον χορό και αυτό είναι καλό γιατί θα έχουμε ψηφοφορία με φοβερή ένταση. Φέτος ψηφίζω ΗΒ και θα χαιρόμουν να νικήσει, όπως και για Σουηδία και Ουγγαρία. Η Ολλανδία δε νομίζω να νικήσει, θα ήθελα όμως να ανέβει πολύ ψηλά γιατί είναι πολύ ωραίο τραγούδι…το βαμπίρ της Αρμενίας με τίποτα όμως!!!!!! Από την Αυστρία τα περιμένω όλα… από το να πατώσει μέχρι και να νικήσει! Και πάλι καλή επιτυχία στο Rise Up και ο καλύτερος ας κερδίσει!!!

  199. Οι θέσεις μέσα στην πρώτη δεκάδα σίγουρα είναι πάρα πολύ καλές και θεωρείται επιτυχημένη μία χώρα όταν στην eurovision πάρει μία θέση μέσα στην πρώτη δεκάδα, άλλωστε αυτός είναι και ο στόχος. Οι θέσεις εκτός πρώτης δεκάδας δεν θεωρείται επιτυχία σίγουρα. Όμως η Ελλάδα φέτος θέλω να πάρει μία θέση μέσα στην πρώτη πεντάδα για να μην πω ακόμα και τριάδα διότι βαρέθηκα κάθε χρόνο ευτυχώς μέσα στην πρώτη δεκάδα αλλά από 6 μέχρι 10. Ειδικά αυτήν την 7η θέση την έχουμε πάρει 1000 φορές. Καλύτερα να μας την δίνουν από την αρχή και να φεύγουμε.

  200. Αυτό το τραγούδι θα γίνει χίτ στήν ευρώπη,και η κοπέλα είναι αρκετα συμπαθής και χαμηλών τόνων.Οι γερμανοί το γουστάρουν πάρα πολύ,οπως και οι βόρειες χώρες,κερδίζει συνέχεια έδαφος.

  201. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ EUROVISION EIDISIS? SAIT EINAI? TO INEWS ENNOEIS? TI?

    MOLIS ANEVIKE NEO ARTHRO SE AYTO TO SITE..

  202. Αντε του χρόνου να ρθει Λονδίνο να το κανουμε κολαση κι ελληνες αν και οι αποδοσεις δειχνουν αντίθετο

  203. Πάντως στο oikotimes ο Olivier και ο Stefan λένε ότι είναι πολύ πιθανό να νικήσει η Ελλάδα. Βρε λέτε;

  204. οπου και να το διαβασες μπαρουφα ειναι!!! δεν βγαινει η Ελλαδα πρωτη!!! ας ελπισουμε σε ενα καλο πλασαρισμα και αυτο ολο!!! Η Ελλαδα τη δεδομενη χρονικη στιγμη μονο την eurovision δεν σκεφτεται!!! Αλιμονο στο κομμα που θα ναι στην εξουσια και θα χαλασει λεφτα για να κανει eurovision !!! Ουτε μπορουμε να κανουμε τη διοργανωση και προς θεου δεν εχουμε φετος το καλυτερο τραγουδι , ουτε τα καλυτερα φωνητικα και γενικα ουτε!!! το οτι το σταδιο ξεσηκωνεται δεν λεει κατι!!! και στο ισραηλ ξεσηκωθηκε και ειδαμε τι εγινε!!! σ ολα τα ανεβαστηκα τραγουδια ξεσηκωνεται κ λογικο!!! ο κοσμος εχει παει για ν περασει καλα εκει!!!

  205. Η Σουηδία θα εμφανιστεί αμέσως μετά από το ένα και μοναδικό διάλειμα κατά την διάρκεια της παρουσίασης των συμετοχών… Λέτε να της φέρει και αυτό γρουσουζιά εκτός από τον αριθμό 13????

  206. Προβλέπω το Κυριακιάτικο Πρωί να βλέπω Αθήνα 2015 ή Θεσσαλονική 2015.Προβλέπω και να βλέπω την Ελλάδα να σηκώνει τρόπαιο.

  207. Σόρρυ, γιατί να νικήσει η Αγγλία;; Εξάλλου οι Άγγλοι νοιάζονται μόνο για να διοργανώσουν το διαγωνισμό. Γι’αυτό και κάθε χρόνο στέλνουν απευθείας τραγουδιστές με αυθημερόν το τραγούδι που θα πάνε. Θα είναι κρίμα να νικήσει λοιπόν η Αγγλία και όχι κάποια άλλη χώρα. Υπάρχουν πολύ καλύτερα τραγούδια. Σουηδία, Αυστρία, Ουγγαρία, Αρμενία, Ελλάδα (ναι γιατί όχι).

  208. Πώς μάθαμε οτι μετά από εμάς θα έχει διαφημίσεις; Μας συμφέρει πάντως που θα έχουμε μία σχετική χρονική απόσταση από Αυστρία

  209. Όχι, μόλις διάβασα πως πριν από την Σουηδία έχει break και όχι πριν από την Αυστρία!

  210. xasame arketes simaxies … vlepe Roumania (pou kapote mas edine poles fores 12 k emis tipota) … min xasoume kai to San Marino. psifisoume San Marino gia na exoume kai tou xronoun an oxi pali 12 toulaxiston 8-10!

  211. Παντως στο oikotimes μιλανε για νικη Ουγγαριας Ελλαδας η Ισπανιας.
    Προσωπικα θελω πολυ να κερδισουμε κι οσο γι αυτα που λετε οτι θα χαλασουμε χρημα ειναι μυθος.Η UBU καλυπτει τα εξοδα και τα εσοδα ειναι τεραστια. Το 2005 βγαλαμε 1 εκατομυριο ευρω κερδος.
    Ζω για τη στιγμη που θα πλημμυρισει η Αθηνα και θα χεστουμε στο ευρω!!!!!!

  212. to οικοtimes ποτε δεν ελεγε οτι η καλομοιρα θα πατωσει μη λεμε οτι θελουμε!ισα ισα που την ειχαν αρκετα ψηλα τοτε…..παντως ρεαλιστικο μου φαινεται το σεναριο για ουγγαρια η ισπανια το 2015

  213. Ego.pantos protia tha hthela episis ispania.ouggaria h ellada(an kai diskolo) pantos me tipota austria kai sigoura oxi.pali.sweden….

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ