EUROVISION 2014: Η Ελλάδα στον Τελικό της 10ης Μαΐου! Τα αποτελέσματα του 2ου ημιτελικού!

Η Ελλάδα, μετά από μία καταπληκτική εμφάνιση των εκπροσώπων της Freaky Fortine ft. Riskykidd, με το τραγούδι Rise up προκρίθηκε για μία ακόμα χρονιά στον Τελικό του διαγωνισμού της Eurovision που θα γίνει το προσεχές Σάββατο 10 Μαΐου στην Κοπεγχάγη. Αυτή είναι η 11η συνεχόμενη φορά που η χώρα μας θα βρίσκεται στον τελικό του διαγωνισμού από τότε που δημιουργήθηκε το σύστημα των ημιτελικών (2004).

Η λίστα με τις 10 χώρες που πέρασαν στον τελικό είναι:

Ελβετία

Σλοβενία

Πολωνία

Ρουμανία

Νορβηγία

Ελλάδα

Μάλτα

Λευκορωσία

Φινλανδία

Αυστρία

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

195 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά γιατί δεν πέρασε το Ισραήλ; Και πέρασε η Αυστρία και η Πολωνία; Μπράβο Ευρώπη!

    • Israel out ? Austria in ? That was teh end of the road for eurovision. Soon will NOT premited for straight people to join. Good night and good luck.

  2. Ελλαδα σχεδον τελεια.. Ο Risky στην αρχη τα εχασε… Ισραηλ εξω… Απίστευτο!! Μεσα Λευκορωσια… Τραγικο!!! Θελω ν δω στοιχήματα τρ.. Μακαρι 2ο μισο στον τελικό…!!!

  3. ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
    ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΞΑΦΝΙΑΣΤΗΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ!
    ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΌΜΩΣ
    καλη επιτυχία στον τελικο 🙂 🙂 🙂
    RISEEEEE UUUUUPPPPPPP

  4. Ξεφτίλα για αυστρία όχι μόνο γιατί πέρασε αλλά είναι και δευτερο φαβορι για νίκη στις περισσότερες εταιρείες η ντροπή του διαγωνισμού ωραία πρότυπα δίνουν

    • De 8elw na se stenaxwrisw alla vriskomaste ston 21o aiona kai sugekrimena sto 2014 opou olos o kosmos ekselisetai astamathta!!! Eisai apo thn Ellada, thn xwra pou sthn arxaiothta mesa se ola, ksekinhse na proagei thn omofullofulia ws kati entelos mh katakriteo!!! Kai nai einai protupo otan vlepeis kapoio atomo to opoio exei toso megalh eswterikh dunamh kai 8aros wste na sturizei tis apopseis tou mexri telous kai xwris na prosvalei kanenan, exontas mia aksioprepestath emfanish!!!

    • Ξέρεις, αυτό που έκανε η Conchita (να αποδεχθεί τις προτιμήσεις της και να αφήσει μούσι κτλ) δεν το είδε από κάπου και είπε “Α, θα το κάνω και εγώ”. Επιλογή είναι, όχι μιμητισμός. Στην τελική, καλύτερα αυτή παρά η τσόντα της Πολωνίας.

  5. Αλήθεια τωρα? Πέρασε Μάλτα και Λευκορωσία και δεν πέρασε το Ισραήλ? ? Τι να πω! Ελλάδα πολύ καλή αλλά φαινόταν το άγχος τους πολύ! Μου άρεσε αρκετα η Ελβετία και απογοητευτηκα πολυ απο Νορβηγία… Κατα τα άλλα μια αναμενόμενη ψηφοφορία με εξαίρεση το Ισραήλ και τη Λευκορωσία! Καλή επιτυχία στα παιδιά για τον τελικό!

  6. Μετά τον ημιτελικό ανεβήκαμε 9οι στα στοιχήματα αλλα πως ειναι δυνατόν να ειναι 3η η Αυστρία και 2η η Ολλανδία? Θα μας τρελάνουν? :O

  7. Νικο7777 το χειροκροτημα ειναι η απαντηση της κοντσιτα.Ρε ειδατε που την πληρωνει παντοτε το διαφορετικο,δηλαδη εσενα νικο777 σου αρεσε η σλοβενια;σου αρεσε η πολωνια,μεχρι και η κοζακου ειπε για την αυστρια οτι εχει ωραιο τραγουδι.Μην τα ριχνετε στην κοντσιτα αξιζε να περασει,μερικοι την χτυπατε οχι για το τραγουδι αλλα για αυτο που ειναι.Τραγουδησε ωραια και αξιζε.κριμα το ισραηλ κριμα.

    • pes ta etsi gia na kserete i ekprosopos tis austrias eipe den pisteua na peraso gt eida piso mou tin ekprosopo tou israel kai leo afou den perase auti pou einai katapliktiki tragoudistia gt na peraso egooo…..
      ego austria psifizooo gia nikitria kai ntropi se osous tin sxoliazoun einai antropos kai auti kai o kathena kani oti theli stin zoi tou an den sas aresi na pate allou ratsistes

  8. Καλη επιτυχία στην ελλαδα μας.θελουν παλι να δωσουν στη νεολαία προτυπα ντροπής ουστ ρομπες

  9. Καλη επιτυχία στην ελλαδα μας.θελουν παλι να δωσουν στη νεολαία προτυπα ντροπής ουστ

  10. Conchita ΦΑΤΟΥΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ,ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΡΟΜΠΕΣ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ CONCHITA Ε.ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

  11. Νίκο 21 δεν είναι εμφάνιση αυτή όσο ωραίο και αν είναι το τραγούδι και μόνο που βλέπεις αυτό το θέαμα είναι για κλωτσιές εγώ δεν σχολίασα τραγούδι αλλά εμφάνιση ας το πάρει το σαν μαρίνο καλύτερα για μένα έπρεπε να απαγορεύουν τέτοια εμφάνιση ξεφτίλα

  12. Μπραβο στην Ελλαδα.
    Ειμαι παρα πολυ χαρουμενος!!!!

    Πραγματικα ομως κριμα για το Ισραηλ!!
    🙁

  13. Το σχολιο μου δημοσιευτηκε με αλλο nameσουηδια νικήτρια με αυτα που ειδα σημερα και ελλαδα 6αδα κριμα που λειπει κυπρος σερβια

  14. Πολύ κρίμα το Ισραήλ και η Ιρλανδία.. Άξιζαν αντί Πολωνίας και Μάλτας.. (ή Αυστρίας)

  15. Αφού το είπε η καζάκου ότι είναι ωραίο τραγούδι ναι τότε έπρεπε να περάσει.τρανσέξουαλ εγχειρισμενες και μη ενωθείτε η νίκη είναι κοντά

  16. Ξερεις Νικο ειναι διαγωνισμος τραγουδιου οχι εμφανισης.θα πω μια φραση ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΛΑ CONCHITA ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ Κ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ.Αντε απο εκει βαρεθηκα ξενερωσα με το κραξιμο εναντιων της την ωρα που περασαν κατι βλακειες τυπου μαλτας,σλοβενιας και ξεκωλιαρες πολωνεζες τουλαχιστον η conchita ηταν μανταμ.θελω να δω τι της εδωσε η ελλαδα,να μην ξεχναμε το 10 στην Ντανα το 1998 και το σαββατο conchita δαγκωτο ολη η παρεα μου και ειμαστε πολλοι.γιατι;;;;ετσι γουσταρουμε conchita γιατι ειναι γκομεναρα κ φωναρα κ απο ολα βαζει κατω πολλες.κ απο θυμο γιατι δεν φταει αυτη να τραβαει το κραξιμο,καποτε εβριζα κ εγω καθετι διαφορετικο αλλα μεγαλωσα,ταλαιπωρηθηκα,μονο με το σεβασμο παμε μπροστα και με την υπερασπιση των αδυνατων.αντε καληνυχτα

  17. Καλα μιλαμε οταν βγηκε η Ελλαδα χαμοοοος!Δε το περιμενα!Μπραβο στα παιδια! 😀 Σλοβενια δε περιμενα να περασει.Το οτι περασε ας πουμε η Λευκορωσια και οχι το Ισραηλ ή η αγαπημενη μου Λιθουανια,τι να πω…περασα ενα μινι σοκ η αληθεια ειναι!Πιστευω ο Νορβηγος ξεχωρισε!Καλα και οι Ελβετοι τελειοι!Γενικα πολυ ωραιο show,μπραβο στους Δανους,η καλυτερη διοργανωση των τελευταιων ετων!Εν τω μεταξυ η Conchita πρωτη στα στοιχηματα ε??

  18. Και ξαφνικα 2η η Αυστρια..χαχα…τα mind games των μπουκ συνεχιζονται…την Κυριακη θα γινουν πλουσιοι καποιοι..χαχα..

  19. Αρχικα ειχαμε αρμενια μετα σουηδια.Τεταρτη πεμπτη ειχαμε την ολλανδια στα πονταρισματα αυριο μεθαυριο την αυστρια και οι book παλι νικητες

  20. Να δείτε που λόγω μηνύματος (Rise Up) θα μας βάλουν να εμφανιστούμε πρώτους! Πωωωω. Shit happened

  21. 1o miso gia tin ellada…afto einai kako afou sto prwto exoun mazeftei ola ta favori kathws kai ta pio anevastika kommatia tou diagwnismou,to deftero miso einai foul stis mpallantes..mia thesi sto deftero miso tha itan oti prepei..alla ok den peirazei me thn emfanisi afti twn paidiwn den exoun simasia oi theseis.. 1-13 tha emfanistei i ellada loipon…Makari toulaxiston 10-13.. an mas valoun stn prwti 5ada kaikame!!!

  22. Mpravo tous, elpizoume se mia kaliteri emfanisi sto teliko giati ta pragmata tha nai diskola ontas sto proto miso… euxomai na min mas valoun apo to 1 os to 5. Ta ipoloipa ok

  23. Ωχ… φοβάμαι οτι θα τραγουδήσουμε 1οι και καλά για να ξεσηκώσουμε τον κόσμο και να τον καλωσορίσουμε στο μεγάλο πάρτυ που λέγεται eurovision! Σκέφτονται κάτι τέτοια οι υπεύθυνοι οπότε μη σας φανεί παράξενο αν το Σάββατο ξεκινήσει με εμάς ο τελικός!

    • Την ιδια ακριβως αποψη εχω και εγω..πραγματικα απαραδεκτο να αποφασιζει η παραγωγη τη σειρα εμφανισης..

  24. όσο χάρηκα με την Ελλάδα, τόσο απογοητεύτηκα με το Ισραήλ. είναι δυνατόν ρε ??? Μετά από αυτό δεν μπορώ να κάνω καμία πρόβλεψη για τα αποτελέσματα του τελικού.

  25. Και ολα συνωμοτούν να κερδισει η Αγγλια!! Ακομα κ η κληρωση… Κριμα για Ελλαδα, αλλα δεν πρζει. Αν το τραγουδι παρουσιαστει καλα δε θα εχουμε ιδιαιτερο πρόβλημα.. Κ η Κοζακου ακούσατε τι ειπε..Το Σαββατο,ν περιμενετε ν κερδισει μια χωρα π δε συνηθίζει ν κερδιζει.. Σα να λεει . . Σουηδια δεν.. Ουτε,κ Αρμενια ομως λεω εγω…

  26. Παιδια αμα θελετε να εχουμε καλη θεση στον τελικο καλο θα ηταν νακληρωθουμε μαζι με την αρμενια η την ολλανδια πχ..το εχω ξαναπει..ετσι πολυς κοσμος θα μεινει εντυπωσιασμενος απο μας και θα αναρωτηθει τι περισσοτεροι εχουν οι αλλοι απο εμας…ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΙΕΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ?

  27. Στην 8η θεση ανεβηκε η Ελλαδα και στην 2η η Αυστρια η οποια εχει ενα ωραιο τραγουδι αλλα προσωπικα σας συμβουλευω επειδη ασχολουμαι με το στοιχημα μην πατε και παίξετε όλοι Αυστρια σημερα…Είναι <> των book..
    Eurofan σημερα οφειλω να παραδεχτω οτι μου αρεσε ο Νορβηγος ηταν πολυ καλος φωνητικα και το τραγουδι καλο αλλα νομιζω οτι του λειπει η κορύφωση..
    Χάρηκα που περασε η Πολωνια και η Λευκορωσία!!
    Μπορουσε να περασει και το Ισραηλ αλλα η αληθεια οτι το τραγουδι δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο..Απαισια η Ρουμανια δεν μαρεσε καθολου..
    Γενικα η βραδιά σήμερα ηταν καλυτερη απο της Τριτης αν και υποτίθεται οτι τα φαβορι ηταν στο πρωτο ημιτελικό..
    Στον πρωτο γύρο ειναι ολα τα φαβορι κατι που μπορουν να εκμεταλευτουν τα τρια αγαπημενα μου για φετος(Αγγλια,Ουγγαρια,Ολλανδια) που εμφανίζονται στο δευτερο μερος..
    Σημερα θεωρω οτι η πρωτια θα παίχτηκε αναμεσα σε εμας και την Αυστρια..

  28. Δεν πειράζει που είμαστ στο πρώτο μισό έτσι και αλλιώς όλα τα φαβορί στο πρώτο μισό είναι. Αρκεί να μην εμφανιστούμε πρώτοι…..

  29. Συγχαρητήρια στην Ελλάδα. Χρειάζεται να ηρεμήσουν και να κοντρολαρουν το άγχος τους στη σκηνή το Σάββατο
    Καλύτερη εμφάνιση χωρίς καθόλου τρακ, με υπέροχη φωνή και τραγούδι η Αυστρία.
    Απαράδεκτες η Πολωνία και η Λευκορωσία.

  30. Austria magiko tragoudi!!!!!!
    Uperoxi erminia!!!!!!
    Katapliktiki emfanisi!!!!!!
    Supes parastasi!!!!!!!

    Oi kompleksikoi kai oi dithen spiti tous……..

    Ellada kai Elvetia para polu kales!!!!!!!!

  31. Πάντως σε σχόλια που βλέπω για τον αποκλεισμό του Ισραήλ, όλοι αναρωτιούνται πως πέρασε η Μάλτα, η Σλοβενία, η Πολωνία και η Λευκορωσία, για την Ελλάδα βλέπω θετικά σχόλια, καλό αυτό!!!

  32. *Μαρεσε που κληρωθηκαμε στο πρωτο μισο..αν ειμαστε μετα απο καμια Σουηδια η Αρμενια θα τους χαντακώσουμε και θα ευνοησουμε την Molly,την Ολλανδια και τον Ούγγρο!!!!!

  33. Καμία έκπληξη σε αυτόν τον ημιτελικό! Ευτηχώς αποκλείστηκε η Λιθουανία!! Φέτος ο πιο ασυνήθιστος τελικός ever: Μαυροβούνιο και Άγ.Μαρίνος 1η φορά τελικό, Ελβετία, Σλοβενία και Αυστρία πρώτη φορά μετά απο 2 χρόνια στον τελικό, Πολωνία στον τελικό μετά απο 3 χρόνια!
    Καλή επυτιχία και μακάρι να είμαστε απο 8-12

  34. Λοιπον να δειτε που φετος θα γινει η ανατροπη και θα νικησει η Αυστρια!!!! Ποια Αγγλια και Σουηδια! Κατσε να δεις τι θα γινει το Σαββατο! Βιεννη 2015!!!

  35. katarxhn elpizw na mhn mas valoun 1 na tragoudisoume giati o risky tha pathei pali kanena anxos o kaimenos k meta asta giauton tn logo k mono to tragoudi mas exei akoustei k aresei se opoia thesh k na mas vakoun tha mas psifisoun dn anhsuxw gia auto!!!!…..krima gia to israil to savvato tha pathoume egkefalika me tis vathmologies pisteuw!!!!!!!!!aaaaa @@@@@eurofun tn norvigia tn perasame sta stoiximata einaii auto p s elega to apogeuma k m eleges noooo wayyy thumasai;;;;;xaxaxaxaxa

  36. Αξιζει τον κοπο να δειτε στο oddschecker πως αλλαζει η καταταξη αναμεσα στην αρμενια αυστρια ολλανδια συνεχως βαση αποδοσεων.προς το παρων κραταει σουηδια πρωτη θεση παρα ανακαταταξεις και εξαφανιζεται αγγλια η οποια ομως δεν εχει τραγουδησει

  37. ΠΕΡΑΣΑΜΕΕΕΕΕΕ…..ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ,ΕΚΤΟΣ ΛΙΓΟ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΒΡΗΚΕ….ΕΝΑ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ,ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙ….ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ,ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ….ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ Η’ ΙΡΛΑΝΔΙΑ Η’ ΕΣΤΩ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!!!!

  38. RISE UP! Στην αρχή που άρχισε να τραγουδά ο Risky τα’χασε ο καημένος και είπα πάει θα ξεφτιλιστούμε, αλλά μετά το’ σκισαν, ειδικά ο Νικόλας! Ο κόσμος τρελαμένος από κάτω, το πιο ξεσηκωτικό τραγούδι της βραδιάς ΜΑΚΡΑΝ… Με εξέπληξε θετικά η παρουσίαση της Ελβετίας και της λατρεμένης Σλοβενίας! Έμεινα με το στόμα ανοιχτό με τον ΑΔΙΚΟΤΑΤΟ αποκλεισμό του Ισραήλ, το οποίο ΕΠΡΕΠΕ να περάσει στη θέση του ξερατού των Λευκορώσων. Ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ η Mei… Τί πίνεις και δεν μας δίνεις Ευρώπη? Η Ιρλανδία καλύτερη φωνητικά από τις rehearsals, αλλά ευτυχώς δεν πέρασε, η Ρουμανία άνοστη, ενώ άξια και η πρόκριση της Conchita, παρά το γνωστό θέμα της εμφάνισης… Πάμε ΔΥΝΑΤΑ στον τελικό ΕΛΛΑΔΑΡΑ! 🙂

  39. AN KERDISEI H CONCHITA AS PROETOIMAZOMASTE GIA TOY XRONOY NA DOYME POLLA PARATRAGOYDA………….OSO GIA EMAS AS STEILOYME THN ANNITA ………

  40. Ο δεύτερος ημιτελικός ήταν πολύ καλύτερος από τον πρώτο. Με εξαίρεση τα τραγούδια της Γεωργίας, της ΠΓΔΜ και της Νορβηγίας όλα τα άλλα μου άρεσαν.
    Έχω στο μυαλό μου περισσότερα από 15 τραγούδια που δεν θα με χαλάσει να κερδίσουν. Η διαφορά με τις άλλες χρονιές δεν νομίζω πως είναι η έλλειψη ενός κορυφαίου τραγουδιού που να ξεχωρίζει αλλά η παρουσία πολλών πολύ καλών τραγουδιών.
    Ο 59ος διαγωνισμός είναι ο καλύτερος και από άποψη διοργάνωσης αλλά και από επίπεδο συμμετοχών. Μπράβο στους Δανούς και μπράβου στις χώρες που προσπαθούν για το καλύτερο.
    Κρίμα για το Ισραήλ που πλήρωνει μάλλον τη μισητή κυβερνητική του πολιτική. Ίσως όμως φέτος να το έφαγε και η κατάρα της 2ης θέσης στην παρουσίαση.
    Η Αυστρία ήταν υπέροχη κι αν και δεν μου αρέσει το τραγούδι της με έκανε να το αγαπήσω με την εμφάνιση της. Ενώ η στάση της αξιοζήλευτη και η δημιουργία του χαρακτήρα ελπίδα και δύναμη για όλους τους ανθρώπους που ζουν κοινωνικά αποκλεισμένοι. Μονό και μόνο γι αυτό θα χαιρόμουν να τη δω στην πρώτη θέση και μάλλον το Σάββατο θα είναι η πρώτη φορά που θα ψηφίσω στη eurovision δίνοντας της το 1/3 των ψήφων (οι άλλοι θα πάνε σε Ελλάδα και Φινλανδία). Πόσο θα ‘θελα να της δώσουν δωδεκάρι ή έστω μεγάλο βαθμό οι Ρώσοι. Κοκομπλόκο ο Πούτιν!

  41. Gamwto gti 1o miso???? Gamwwwww,twra agxwthika poli!!!!!! 🙁 krima na xasoume mia kaliteri thesi apo aftin pou tha paroume.. Toulaxiston 8-12.. Mn mas kapsete Danoulides opws kapsate to israel simera!!! Plz plz!!! Krima poli krima!!

  42. Ok μην τρελένεστε που ειμαστε στον πρωτο γυρο αν αρεσει το τραγουδι θα παμε καλα..Παντως ειναι στο πρωτο μερος η Αυστρια,η Αρμενια,η Σουηδια..τρεις μπαλαντες φαβορι..δεν με χαλαει να εμφανιστουν Ελλαδα και Ουκρανια αναμεσα τους…Στο δευτερο γυρω θελω καλη κληρωση για Molly,ισως αναμεσα σε Μαλτα και Ελβετια…

  43. Μάγκες του χρόνου πάμε αγγλία
    Είναι το μόνο φαβορι που εμφανίζεται στο δεύτερο μισό (μαζι με Ολλανδία ) Και έχει να νικήσει χώρα που εμφανίζεται στο πρώτο μισο 10 χρόνια

  44. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΙΣΟ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΟ…..ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ..ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΧΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝΤΑΙ….ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ..ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΑ!

    ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΟΝΣΙΤΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΡΩΤΗ..ΝΟΜΙΖΩ ΤΗΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΟΟΥ…ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ..ΑΠΛΩΣ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΡΙΣΚΙ ΝΑ ΛΙΠΟΘΥΜΑΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙ :ΠΠ..

  45. ΠΟΛΥ ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΠΩΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΦΑΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΟΝΣΙΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ….ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Η ΚΟΝΣΙΤΑ!!!!

    • Παιδια χαλαρωστε,δε κερδιζει η Αυστρια,αλλα σιγουρα θα εξασφαλισει μια καλη θεση

  46. Πολυ χαρηκα που περασαμε!!! Νομιζω τα παιδια μας θα πανε πολυ καλα!!!!!!!
    Ξαφνιαστηκα που δεν περασε το Ισραηλ!!!!(τι το ‘θελε το μινι με τετοια μπουτια????)
    Το καλυτερο τραγουδι σιγουρα το Rise like a Phoenix!!! πολυ δυνατη ερμηνεια απο την Conchita!!!!!! Εγω αυτο ξεχωρησα, το θεωρω φαβορι, ειναι καταπληκτικο…

  47. ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ EUROVISION TIMES KAI STO WIWBLOGGS ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΗΜΕΡΑ..

    • Εγω βλεπω το αντιθετο στα site, στο youtube αλλα και σε live streamings…καταλαβαν οτι ο Risky ειχε λιγο αγχος, αλλα τους αρεσε το ποσο ξεσηκωτικο ειναι το κομματι…και αλλωστε ανεβηκαμε 8-9 στα στοιχηματα!

  48. Ρε παιδιά μας τρολάρουν???
    Στα στοιχηματα εγινε ο κακος χαμος σημερα..επεσαν η Αρμενια,η Σουηδια,η Αγγλια ξερω γω και μονο η Ολλανδια συνεχιζει να παει καλα,,πεφτει και αλλο η αποδοση της:P

  49. ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ..ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΜΕΝΙΑ…

  50. Είμαι περίεργη να δώ τι ψήφισε η Ελλάδα.
    Μα καλά πέρασε η Λευκορωσία και όχι το Ισραήλ; Εγώ θα αποχωρούσα από τον διαγωνισμό.

    • Μήπως δεν πήγε καλά και στις επιτροπές για να μην περάσει;
      Πραγματικά είμαι πολύ περίεργη για τις ψηφοφορίες.

  51. Αχχ και το είπα ο κακούργος. Μη τυχόν και βγει το Ισραήλ ως ‘Εσθονία νούμερο 2’ και να’το, βγηκα γρουσούζης. Τι να πω. Πέρασε το Cheesecake που το είχα δεδομένο για αποκλεισμό εύχοντας κιόλας να αποκλειστεί. Πίστευα οτι η Λιθουανία θα την κάνει την έκπληξη από εκεί τριγύρω (Λευκορωσία, Λιθουανία, Γεωργία) αλλά την έκανε η Λευκορωσία που απλά το συχένομαι το τραγούδι. Μπορώ να πω ότι ήμασταν εξαιρετικοί αν και ο Risky είχε λίγο άγχος φένεται… Τέλος πάντων Ελβετία τα έδωσε όλα, άξιζε τελικό, Μάλτα την είχα 10η-11η στις προβλέψεις μου γιατί εμφανίστηκε πρώτη και δεν ήμουν σίγουρος τεσπα πέρασε και αυτό. Νορβηγία ήταν τέλεια, Ρουμανία χάλια μαύρα, Σλοβενία αμφέβαλα για κάποια λεπτά ότι δεν θα περάσουν σημειώνοντας άλλον ένα αποκλεισμό αλλά it’s ok. Μπορώ να πω ότι απόψε ένοιωσα Eurovision σε αντίθεση με την Τρίτη. Πορβλέπω τελευταία θέση για FYROM. Καλό βράδυ, εύχομαι να σκίσουμε το Σάββατο.

  52. Καλύτερο το επίπεδο του σημερινού ημιτελικού συγκριτικά μ’ αυτόν της Τρίτης. Μπράβο στην Ελλάδα ! Εντυπωσιάστηκα με την Αυστρία -αν και μου περνούσε πολύ αδιάφορη. Έχει τρομερή δυναμική στη σκηνή-. Επίσης, μου άρεσε πάρα πολύ η Νορβηγία και η Ελβετία. Η Ρουμανία όπως διάβασα άνοστη και αναπάντεχος ο αποκλεισμός του Ισραήλ, ίσως και αρκετά άδικος ! 11 εμφανιζόμαστε, πριν από τη Νορβηγία. Μετά από εμάς είναι η Λευκορωσία και αμέσως μετά Αυστρία και ΗΒ. Παρατήρησα επίσης ότι όλες τις θέσεις του β’ γκρουπ που είχαν μείνει τις πήραν όλες οι αδιάφορες χώρες που τα κατάφεραν σήμερα. Για να δούμε. Με προβλημάτισες αρκετά το σχόλιο της Κοζάκου για τη νίκη φέτος, η καθυστέρηση ακόμα και αν είχαν ολοκληρωθεί τα αποτελέσματα καθώς τα στοιχήματα !

  53. Μπραβο. Μια χαρα τα παιδια. Λιγο στην αρχη εγινε μπερδεμα λογω αγχους αλλα η συνεχεια ηταν τελεια. Το Σαββατο πιστευω να τα πανε ακομα καλυτερα! Οσο για το τραγουδι της Molly, πιο corny δεν γινεται. Χιλιες φορες της Conchita ή οποιδηποτε αλλο ακομα και το Cheesecake lol

  54. Τελικα ειδα τοσες διαμαρτυρίες για το Ισραηλ, που φαινεται ότι μονο σε μενα δεν ειπε τιποτε το τραγουδι, ενώ η φωνη και η ερμηνεια είναι καταπληκτικη.
    Χαιρομαι για Ολλανδια είναι το αγαπημενο μου απ την αρχη…

  55. ολλανδια ..κοροιδευουν οι μπουκ….και κονομανε
    .σουηδια αυστρια και ισως ην.βασιλειο θα παιχτει …..
    ι ο πολυταλαντος αραμ που ηθελε να το παιξει μαγκας μονος του εδωσε μεγαλυτερη προσοχη και αξια στην αυστρια και χαντακωθηκε ο ιδιος…

  56. Αρμενία & Μαλτα τραγούδησαν πρώτες και πέρασαν τελικό. Ίσως η σειρά εμφάνισης να μην παίζει τόσο ρόλο.

  57. giannis.g μπορει να εχεις δικιο για τους μπουκ, απλα εμενα μ αρεσει πολύ το τραγουδι γιατι θα το ακουω ευχαριστα και το χειμωνα. Αν εχεις δει το αρχικο βιντεο κλιπ της Ολλανδιας, θα ελεγα ότι ειναι το μονο τραγουδι που καταφερε να πιασει την ατμοσφαιρα του κλιπ και να τη μεταφερει στη αιθουσα. (εννοω επειδή είναι road song)

    • δεν διαφωνω καθολου…ειναι πολυ ομορφο τραγουδι , πολυ ωραιο σκηνικο αλλα αν κερδισει θα ειναι χειροτερο απο το αζερμπαιτζαν του 11…..δεν ειναι τραγουδι για πρωτια….ωραιο ακουσμα οπως ειπες αλλα ως εκει (προσωπικη μου αποψη )

      η κοντσιτα απο την αλλη το πεταξε τα ματια το κομματι φοβερη ανεση και μεγαλη συσπειρωση γυρω της…….διακρινω….!!!
      η σουηδια οκ εχει τις βοηθειες κτλ η σαννα και αυτη εξαιρετικη ,δυνατη μπαλαντα….τα γνωστα.

      οσο για ην.βασιλειο υπαρχει ενα ρευμα να δουμε εν τελει ποσο δυνατο ειναι…γιατι πολλοι μιλανε για ην.βασιλειο καιρο τωρα….

  58. Ο ημιτελικός αυτός μου φάνηκε καλύτερος, τουλάχιστον πιο αμφίρροπος
    Με εξέπληξε δυσάρεστα που δεν πέρασε το Ισραήλ
    Νομίζω αυτό με τη Κοντσίτα καταντάει πια βαρετό. Έχουμε πάθει Κοντσιτίαση. Επίτηδες την άφησαν τελευταία για να καταγράψουν αντιδράσεις. Εξαιρετική ήταν οφείλω να το ομολογήσω, απλά το τραγούδι αυτό δεν το θέλω νικητήριο. Πραγματικά αδυνατώ να προβλέψω πώς θα τα πάει.
    Από την δική μας εμφάνιση απογοητεύτηκα φωνητικά, νομίζω στον ελληνικό τελικό ήταν πιο σταθεροί. Ειδικά ο Riskykidd. Μπράβο τους όμως που τα κατάφεραν
    Σλοβενία, Ελβετία τα περίμενα όπως προέκυψαν από την εμφάνισή τους. Η πρώτη ερμήνευσε εξαιρετικά, ο δεύτερος πολύ επικοινωνιακός και χαρούμενο ανεπιτήδευτο παιδί. Το ίδιο συμπαθή και τα παιδιά από τη Μάλτα.
    Τη Λευκορωσία δεν την ήθελα αλλά το φοβόμουν πως θα περάσει ύστερα από τις πρόβες του.
    Δεν νομίζω να υπήρχε κανείς να αμφιβάλλει ότι θα περνούσε η Νορβηγία. Παραδόξως μου φάνηκε καλός αν και εξακολουθώ να το θεωρώ συμπαθητικό τραγούδι με αντιπαθέστατο ερμηνευτή. Δεδομένου όμως ότι 4/15 ευρωπαίους πάσχει από κάποια μορφη κατάθλιψης, βρήκανε το εκφραστή τους άρα από ψήφους μπόλικους.
    Η Ρουμανία δυνατή ερμηνευτικά, αναμενόμενο να περάσει αν και θα συμφωνήσω με τα σχόλια της Κοζάκου γι’αυτό.
    Θα κλείσω με την αγαπημένη αλλά παρεξηγημένη Πολωνία. Η Cleo και ερμήνευσε έξοχα, μ’αρέσει η χροιά της και ξέρει να κάνει παιχνίδι με την κάμερα. Μην ξεχνάμε είναι τραγούδι όπως και το δικό μας που δεν γράφτηκε για το διαγωνισμό. Όμως μου λείπουν τα κακαρίσματα από τις κοτούλες του βίντεο.
    Καλή επιτυχία σε όλους το Σάββατο and may the best win. Αν και φέτος λίγο ομιχλωδη τα βλέπω τα πράγματα αλλά χαίρομαι γι’αυτό. Ελπίζω η ψηφοφορία να είναι θρίλερρρρρρ

  59. ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ SITES ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΤΟΥ RISKYKIDD.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΤI ΣΧEΤΙΚΟ;
    ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ BBC ΠΑΡΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΠ1.

  60. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ?

  61. Μπράβο στην Ελλαδάρα μας.. μην τα παραλέτε για τη φωνητική απόδοση του τραγουδιού.. πήγαν όλα καλά εκτός από τα πρωτα 5 sec !!! τους είχε συνεπάρει λίγο και ο ενθουσιασμός (αυτό μ΄νο πρέπει να βετιώσουν) . εδώ προβλήματα είχε ο Aram και ο Ούγγρος.. πάντως κάποιος σε ένα site έγραψε πως δημοσιογράφος του BBC χαρακτήρισε την Ελλάδα ως το μέγαλο φαβορί για τον τελικό του Σαββάτου!

  62. ΚΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΣΕΙΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ….ΑΝ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΡΕΣΕΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ….ΚΙ ΑΝ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ!!!!

  63. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ?
    και
    Επειδη κανουν κατι στο oddchecker, ξερει κανεις κανα αλλο site παρομοιο?

  64. Μαριος..
    Οντως σημερα ο Νορβηγος ηταν εξαιρετικος..

    Katia..
    Εδω η Αυστρια πηγε 2η…Οντως περασαμε τον Νορβηγο..αλλα φετος οι μπουκ προσπαθουν να μας μπερδεψουν…

  65. Όπως την Ιρλανδία που άρεσε αλλά εμφανίστηκε στην 26η θέση και παρέμεινε στην ίδια θέση με 5 βαθμούς.

  66. Λογω της ελλειψης του “καθαρού” φαβορί, της πολιτικής καταστασης κ γενικά των πολλων στοιχηματικων εκπληξεων, το Σαββατο ειναι ολα ανοιχτα κ μπορει ν δουμε πολλες τρελες βαθμολογίες.. Ενα βημα πανω για μενα το Η.Β. και μετα η Σουδια..

  67. The running order is as follows:

    Ukraine
    Belarus
    Azerbaijan
    Iceland
    Norway
    Romania
    Armenia
    Montenegro
    Poland
    Greece
    Austria
    Germany
    Sweden
    France
    Russia
    Italy
    Slovenia
    Finland
    Spain
    Switzerland
    Hungary
    Malta
    Denmark
    The Netherlands
    San Marino
    United Kingdom

    • Νομιζω δεν ειναι και καταστροφικα στη 10η ε? Το μονο κακο ειναι οτι μετα απο μας ειναι η Αυστρια και πιστευω θα ξεχαστει λιγακι το τραγουδι μας…επισης το οτι ειναι τελευταια η Αγγλια προβλεπω να την θελουν νικητρια….ευνοημενες και οι Ολλανδια, Ουγγαρια

    • Απαραδεκο!!!!!!!!!!!!!! Βολεψανε η Σουηδια και την Αγγλια. Τα δικα μας παιδια δηλαδη. Ντροπη στη Δανια και την Ι μπι γιου.

  68. μην ψαρωνετε απο τους μπουκ κανουν την δουλεια τους….η αρμενια δεν ηταν για πρωτη ουτε καν δευτερη που την ειχαν ακομα και τωρα προσφατα…..δολωμα ηταν και πεσανε πολλοι … την κρατανε ψηλα για να δεχεται πονταρισματα υπερ τους….επισης την ολλανδια την εκμεταλευονται στο επακρο….

  69. Αυτή τη στιγμή στο william hill οι αποδόσεις δίνουν πρώτη την Αυστρία,δεύτερη τη Σουηδία και τρίτη την Ολλανδία!τι γίνεται ρεε?

  70. Οι book το παιζουν εξυπνα το παιχνιδι..βλεπουν οτι φετος δεν μπορουν να ξερουν πιο θα κερδισει και προσπαθουν να μας μπερδεψουν..Θα δει καποιος την τεραστια πτωση της Ολλανδιας και της Αυστριας και θα παει να το παιξει..Εβλεπε τοσο καιρο την Αγγλια χωρις να εχει κανει τιποτα το ιδιαιτερο(μονο προβες) και εριχνε την αποδοση της…Επισης και οτι εχουν πρωτη την Σουηδια δεν μου λεει τιποτα..Φετος θεωρω οτι ειναι 8 χωρες που εχουν πιθανοτητες για νικη..Και το προαισθημα μου λεει οτι αυτη που εχει τις περισσοτερες πιθανοτητες ειναι η Ουγγαρια..Αν παρατηρήσατε οι book εριξαν την αποδοση της λιγο σε σχεση με τις αλλες χωρες,παροτι ενθουσιασε την Τριτη..Παντως πιστευω θα παιξει ρολο η σειρα εμφανισης στο τελικο..Περιμενω με ανυπομονησία να τη μαθω!!!!

    • Θυμασαι το Αζερμπαιζαν οταν κερδισε σε ποια θεση ηταν πριν τον τελικο??
      Ενταξει θεωρω οτι η Αυστρια ειναι too much να κερδισει φανταζεστε τι τσιρκομανι θα γινει μετα(ασχετα που το παιδι και φωνη ειχε και ωραια το ειπε αλλα ολος αυτος ο ρολος ταχα μου για να δειξει τις δυο φυσεις του ανθρωπου κ.τ.λ ειναι χαζα υποδυθηκε ενα ρολο και επιασε – κατι που δεν εγινε με την Ισλανδια το 2006 που σαν ρολος μου αρεσε περισσοτερο.).
      Νομιζω οτι θα προσπαθησουν να δωσουν τον διαγωνισμο σε μια χωρα που το θελει πολυ και μπορει να το διοργανωσει και κυριως μπορει να φερει καποιες χωρες πισω(ειναι πολλα τα λεφτα…) οποτε με αυτο το σκεπτικο Ολλανδια – UK – δυσκολο Σουηδια ξανα.
      Μην ξεχνατε οτι δεν εχουμε δει την Αγγλια σε τελειωτικη προβα κρυβει εκπληξεις “νομιζω”.

  71. Για μερικους αλλο να τραγουδας στην αρχη και ναναι 15 χωρες και αλλο 26 αντιλαβου???
    Δευτερο ειμαστε απο τους χειροτερους φωνητικα στον ημιτελικο σας αρεσει η οχι και αν ξανατραγουδησουν ετσι σιγουρα θα ειμαστε εκτος δεκαδας(ο Ρισκι εκλασε μεντες αν δεν μπορει ας μην πολυκουνιεται αν και στον ελληνικο τελικο χωρις να κανει πολλα δεν ειχε φωνη…).
    Επισης δεν δινουν συναυλια ειναι τηλεοπτικο γεγονος αλλα το προσπερνω αυτο αλλα δεν μπορω να προσπερασω οτι ο αλλος στην αρχη εχασε τα λογια και μετα εκανε ΑΑΑΑΑ…ΑΑΑΑΑΑ εμεινε μια επιτροπη δεν μπορει να το αγνοησει.Σαφως χαβαλετζιδικο το τραγουδι που σηκωνει καποια φωνητικη μετριοτητα αλλα εδω ο αλλος λαχανιαζε στο μικροφωνο.
    Ας μαζευτουν λιγο να ηρεμισουν να ξεκουρασουν την οποια φωνη εχουν γιατι δεν τα βλεπω καλα..καλος ο χαβαλες αλλα ας μαζευτουν!

  72. ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ OIKOTIMES!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Despite an unacceptable problem with the microphone for Risky Kidd, Greece shaked the B&W Hallerne and the acrobatic was perfect tonight. ATHENS GET READY we are THAT close to #RiseUp the trophy!

  73. σουηδια 13η? τοσο φανερα πια ?ας ηταν 11-12 ….αυστρια 11 γιατι προφανως πουλησε καλα !!!

    αγγλια τελευταια?

    οπως τα βλεπω μαλλον μεσα επεσα σε σουηδια αυστρια αγγλια..εκει ειμαστε

  74. βγήκε είμαστε 10οι πρίν απο αυστρία και μετά από πολωνία…. Ο θεός να βάλει το χέρι του

  75. Omg!!!!Η Αγγλια τελευταια!!!!!δεν υπαρχει καλυτερο κλεισιμο!!!λονδινοοοοο!!!!!

  76. λοιπον κι εγω πιστευω ότι αν ένα τραγουδι αρεσει, αρεσει , αλλα η Ολλανδια τριτη απ το τελος και τελευταιο το ΗΒ. ………θα πεσει γελιο μου φαινεται

  77. δειτε και τι τραγουδια εχουν βαλει μετα την σουηδια…..αδυναμα ολα….μεχρι ουγγαρια στο 21…τους ολλανδους μετα το χαμο που θα γινει απο τους οικοδεποτες δανους..να χαθουν..δηλαδη και αγγλια τελικα τελευταια οπως ηθελε και το διατυμπανιζαν….αρα σουηδια και αγγλια οι βολεμενες και η αυστρια κερδισε το 11 με την αξια της

  78. Ουγγαρία και Ηνωμένο Βασίλειο νομίζω πως θα παιχτεί, με πιθανότερο το Ηνωμένο Βασίλειο. Υπομονή 2 μέρες μείναν.

  79. Πολυ ωραια η αποψινη βραδυα και ολα πηγαν πολυ καλα για τα δικα μας τα παιδια!
    Εκπληξη ο αποκλεισμος του Ισραηλ αλλα πραγματικα μεχρι την εμφανιση της Αυστριας κανενα τραγουδι δεν μου εκανε το κλικ στην εμφανιση [ ουτε καν ο Νορβηγος]
    Η Ιρλανδια με απογοητευσε, πολυ αγχωμενη η κοπελα αλλα και χαλια παρουσιαση ντυσιμο κ.λ.π
    Στο τελος της παρουσιασης των τραγουδιων ημουνα σιγουρη για εκπληξεις απλα δεν ηξερα τι ακριβως θα σκασει. Περιμενα προκριση Λευκορωσιας και θα ηθελα πολυ και Λιθουανια, γλυκυτατη η κοπελια.
    Τωρα οσον αφορα τον τελικο δυο πραγματα περιμενω πια να συμβουν.
    Η να το παρει η Μολυ για τους γνωστους λογους η να σκασει ενα outsider τυπου Αυστριας Ελλαδας. Καμμια σημασια δεν εχει η θεση κληρωσης, ο μονος αριθμος που ειναι γρουσουζικος και δεν εχει βγει ποτε ειναι το 16…….ολες οι αλλες θεσεις δεκτες. Αν ολα ακολουθησουν τη ροη των προβλεψεων χωρις εκπληξεις θα παιξουμε 6-8 θεση. Καλη επιτυχια!!!!!!!!!

  80. Βγηκε η σειρα του τελικου…Οι διοργανωτές ευνοούν την Σουηδία 13η στο τελος του πρωτου μερους,την Ουγγαρια,που ειναι αναμεσα σε 2 αδιαφορα τραγουδια(Ελβετια και Μαλτα) ενω το Show το κλεινει η Molly!!!!!!Καλη κληρωση και για Αγγλια που πριν απο αυτη ειναι η αδιαφορη Βαλεντινα..Η Ελλαδα πριν την Αυστρια,κακο αυτο…Η Ουκρανια πρωτη αρα βγαινει απο φαβορι για κατι καλο..και η Αρμενια αρκετα νωρις,ενω μετρια θεωρω τη κληρωση και για Ολλανδια αφου πριν εχει Δανια που ειναι ανεβαστικο κομμάτι αλλα μετα το Σαν Μαρινο που ειναι απαισιο:p

  81. To 10 το καλό ! Μια χαρά θα πάει η Ελλάδα,αν γίνει το θαύμα ακόμη καλύτερα ;p

  82. Και η Ουγγαρια ειναι μεσα στο κολπο 21η…δεν ειναι καθολου κακη θεση…

  83. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ….ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ….ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΡΕΥΣΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ!!!!

  84. η Conchita θα φάει τη σκόνη μας ! η Ελλάδα θεωρώ ότι είναι ευνοημένη από τη θέση – θα μπορούσαν να μας τοποθετήσουν στην αρχή, αλλά όπως φαίνεται η Ελλάδα αρέσει και μας έδωσαν το καλύτερο δυνατό αφού η Σουηδία θα έπαιρνε ούτως ή άλλως το 13 ! επίσης αρκετα ευνοημένη βλέπω την Ουγγαρία !

  85. 1. ΗΒ
    2. Σουηδια
    3. Αυστρια
    4. Ουγγαρια
    5. Αρμενια
    6. Ολλανδια
    7. Ελλαδα
    8. Ισπανια
    9. Αζερμπαϊτζάν
    10. Νορβηγια

    ετσι προσωπικα πιστευω θα διαμορφωθουν οι τελικες θεσεις στον τελικο…θα γινει και η 60η διοργανωση σε BIG 5 οπως πολυ θα θελαν…

    • Ενω μια ιδανικη προσωπικα εφταδα που θα γουσταρα τρελα θα ταν:
      1. ΟΥΓΓΑΡΙΑ!! ( το αγαπημενο μου )
      2. Ελλαδα (αξιζουμε καλη θεση)
      3. Ιταλια (παντα λατρευα τα ιταλικα κομματια)
      4. Ρουμανια (πολυ δυναμικο)
      5. Ελβετια (πιασαρικο, χαρουμενο)
      6. Γαλλια (ωραιος ρυθμος/ beat, stromae στυλ)
      7. Αρμενια ( ξεχωριστο κομματι)

  86. Για τους ξενους ειναι ακόμη πιο wtf η κατασταση με το ποιος θ νικησει… Θεωρουν φαβορι:
    Σουηδια
    Αυστρια
    Ελλαδα
    Αρμενια
    Η.Β.
    Ολλανδια
    Ουγγαρία
    Εγω πιστευω και μετα απο αυτη τη σειρα εμφανισης οτι η Αρμενια θ ξεχαστει, η Σουηδια μεσω βισματος κρατα τις ελπιδες, η Ελλαδα θ παρει αναπαντεχες (δυτικες) ψηφους κ το Η.Β. θ νικησει… Ολα συνομωτουν πλεον για αυτο…

  87. Ναι συμφωνω με το Eurofan οτι η Ουγαρια εχει τη καλυτερη κληρωση απολους..Η Αγγλία πως σου φαίνεται που εμφανίζεται τελευταια??καλο η κακο??(αντικειμενικα απαντα μου το ξερω οτι δεν σαρεσει:P)

  88. Αισχος!!!!
    Προσπαθουν να ευνοησουν ΣΟΥΗΔΙΑ και ΑΓΓΛΙΑ. Η απαντηση μας πρεπει να ερθει απο το τελεβοουτιγκ……………………………. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 2 ΧΩΡΕΣ!!!!!!!!!!!

  89. λοιπον!! καταρχην θελω να δωσω για αλλη μια φορα πολλα πολλα συγχαρητηρια στους δανους για ολα αυτα τα καταπληκτικα πραγματα που μας εδειξαν κι αποψε, δεν εχω λογια πραγματικα, η καλυτερη διοργανωση. και σημερα ειχαμε πολλες ανατροπες, φετος η eurovision einai πολυ ανατρεπτικη και θα το δουμε και στον τελικο αυτο. μπραβ στα παιδια που περασαν στον τελικο, η ελλαδα ποτε δεν λειπει απο τον τελικο! τωρα οσο για τις συμμετοχες!…!

    μπραβο πραγματικα στην ΕΛΛΑΔΑ μας για την καταπληκτικη εμφανιση, οσο το σταδιο ταρακουνιθηκε, σιγουρα τα πηγαμε καλα στην καταταξη.
    δυναμικη η ΠΟΛΩΝΙΑ και πιστευα οτι θα περασει.
    για τη ΓΕΩΓΙΑ απλα no comment
    ωραια ηταν η ΝΟΡΒΗΓΙΑ σημερα, ωραια ερμηνεια, αλλα μου ελειψε η κορυφωση.
    η ΡΟΥΜΑΝΙΑ μάρεσε αρκετα σημερα, δυναμικη σκηνικη παρουσια και πολυ ωραιο το θαυμα επι σκηνης.
    για τη ΣΛΟΒΕΝΙΑ ειχα τις σκεψεις μου για το αν θα περασει, γιατι ειναι ενα τραγουδι τυπου verjamem, αλλα επιτελους καποιοι καταλαβαν την αξια του
    για την ΙΡΛΑΝΔΙΑ απλα εμεινα. μ’αρεσε παρα πιολυ, εντυπωσιακη σκηνικη παρουσια και εδενε πολυ ωραια με το τραγουδι και ηθελα οπωσδηξποτε να περασει, κριμα.
    και το ΙΣΡΑΗΛ αποτελεσε εκπληξη που δεν περασε αλλα μετα την αποψινη εμφανιση του μου περασε απο το μυαλο οτι μπορει και να μεινει εκτος, δεν ηταν κακη εμφανιση.εμεινε εκτος για 4η φορα, του χρονου πρεπει να γινει κατι.
    η ΕΛΒΕΤΙΑ μ’αρεσε και χαρηκα που περασε.
    η ΦΥΡΟΜ DEN με ικανοποιησε οποτε δικαια εμεινε εκτος.
    η ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ δεν ηταν κακη.
    καλη και η ΜΑΛΤΑ αποψε.
    η ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ δεν ειχε απολυτως τιποτα να πει.
    η ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ δεν με τρελανε.
    η ΑΥΣΤΡΙΑ εντυπωσιακη, μπραβο στην κοντσιτα που απογειωσε το τραγουδι με τη φωναρα της, καταπληκτικη σκηνικη παρουσια και δικαια περασε.

    καλη επιτυχια στις χωρες που βρισκονατι στον τελικο, δεν μπορω πραγματικα να προβλεψω τι θα γινει το σαββατο. επισης χαρηκα που και αποψε περασαν χωρες που δεν περνουσαν συχνα οπως αυστρια σλοβενια ελβετια λευκορωσια. επισης ανυπομονω να δω πως ψηφισανσημερα οι χωρες και κοινο και επιτροπες, ποια χωρα ηρθε 11η και ποια 10η. καλη επιτυχια το σαββατο!!

  90. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΖΑΠΙΝΓΚ!!!!

  91. Μαριος….
    Το ΗΒ εχει την καλυτερη θεση απο ολους..αλλωστε ποιος δεν θα ηθελε να εμφανιστει τελευταιος…αλλα μπορει 1 χωρα η οποια εμφανιζεται τελευταια κ θα την δει μονο εκεινο το βραδυ το κοινο..να κερδισει??..δεν ξερω..

  92. Η Ουγγαρία είναι νομίζω η πιο ευνοημένη. Η Ελλάδα είναι καλό που εμφανίζεται πριν την Αυστρία την όποια θέλουν να δουν όλοι. Άρα για να μην την χάσουν θα δουν και την Ελλάδα.
    Από Πολωνία και μετά ο διαγωνισμός αποκτά ενδιαφέρον, οπότε από εκεί θα αρχίσω να βλέπω (τα πρώτα 8 τα βαριέμαι) και διάλειμμα για τουαλέτα στο απαίσιο ισπανικό τραγούδι.

    • Εχεις λαθος. Η Ελλαδα εχει ΚΑΙ φερος τραγουδι κραχτη και επουδενι δεν χρειαζεται την Αυστρια. Νομιζω οτι χαντακωνει και τις 2 χωρες να εμφανιστουν μαζι, ειδικα την πρωτη, δηλαδη εμας.

      • εδώ δε χαντακωθήκαμε πέρσυ που εμφανιστήκαμε ανάμεσα σε Αζερμπαιζάν και Ουκρανία ! αν το τραγούδι αρέσει θα ψηφιστεί..

  93. Ποσο πουλημενοι ειναι….!
    Βαζουν δυο μπαλαντες μαζι Αρμενια και Μοντενεγρο και Πολωνια διπλα στην Ελλαδα αυτο ειναι οτι φτιαχνουν την σειρα για να μοιραστουν τα ποπ τραγουδια με τις μπλαλαντες(η παρομοια στυλ).
    Θαβουν εμφανεστατα Αρμενια δεν την θελουν με τιποτα νικητρια αλλα και εμας.

    • Συμφωνω. Μαυριζουμε ΑΓΓΛΙΑ και ΣΟΥΗΔΙΑ,δηλ τα τραγουδια που προωθουν.

  94. Παντως γίνετε ο κακος χαμος στα στοιχηματα..Πλεον πρωτη ειναι η Ολλανδια(μαρεσει το κομματι αλλα δεν μπορω να το πιστεψω πως ειναι πρωτη),2η η Σουηδια,3η η Αυστρια,4η η Αρμενια και ξανα 5η η Αγγλια που πηρε και διαφορα απο την Ουκρανια και την Ουγγαρια που λογικα και αυτη θα ανεβει αφου ειχε εξαιρετικη κληρωση..

  95. Eurofan συμφωνω μαζι σου, εξ αλλου αναμεσα στην Ουγγαρια και το ΗΒ που αγγιζουν δυο πολύ κοινωνικα θεματα, η Ουγγαρια είναι πολύ καλυτερη. Η τελευταια θεση δεν παντα τυχερη. Από ποτε εχει να βγει τραγουδι που ηταν στο τελος αραγε?

  96. Home / News / Armenia / Eurovision 2014: Running Order Published
    Eurovision 2014: Running Order Published
    Eurovision 2014: Running Order Published

    Posted by: Gavster in Armenia, Austria, Azerbaijan, Belarus, Denmark, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Iceland, Italy, Malta, Montenegro, Netherlands, News, Norway, Poland, Romania, Russia, San Marino, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, Ukraine, United Kingdom 10 mins ago 0

    Following tonight’s second semi-final, the EBU have just published Saturday’s Grand Final running order in full.

    1 Ukraine
    2 Belarus
    3 Azerbaijan
    4 Iceland
    5 Norway
    6 Romania
    7 Armenia
    8 Montenegro
    9 Poland
    10 Greece
    11 Austria
    12 Germany
    13 Sweden
    14 France
    15 Russia
    16 Italy
    17 Slovenia
    18 Finland
    19 Spain
    20 Switzerland
    21 Hungary
    22 Malta
    23 Denmark
    24 The Netherlands
    25 San Marino
    26 United Kingdom

  97. Δεν καταλαβαινω τη λογικη της τελευταιας θεσης σε εμφανιση να ειναι ευνοϊκοτερη για πρωτια. Υπαρχει τραγουδι να εχει εμφανιστει τελευταιο και να εχει βγει πρωτο τα τελευταια 20 χρονια?

    • Μπα, δε νομιζω στη περιπτωση του ΗΒ. Κατα τη γνωμη μου το τραγουδι δεν ειναι novelty (τυπου Euphoria) για να κανει αρκετο impact. Παντως απ’ ο,τι ειδα σε σειρες εμφανισης/πρωτιας τα τελευταια 20 χρονια, οι πιο τυχερες θεσεις φαινεται να ειναι μεταξυ 14 εως 19.

  98. ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΤΙΜΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!Despite an unacceptable problem with the microphone for Risky Kidd, Greece shaked the B&W Hallerne and the acrobatic was perfect tonight. ATHENS GET READY we are THAT close to #RiseUp the trophy!…….(Αν αληθευει οι Δανοι ειναι απαραδεκτοι)

  99. ti problem with the microphone mwre.. o mikros agxwthike toso p dn t vgainan oi anases..clein mein!!! t savvato th nai komple!!!

    • Αν εσυ εχεις καλυτερη πληροφορηση απο το BBC και το OIKOTIMES παω πασο….μωρε!!!

  100. Οι εταιρειες βλεπουν μαχη σουηδιας ολλανδιας αλλα κατεβαινει και η αποδοση uk

  101. Ξεκάθαρα οι διεκδικητές για την νίκη ειναι:
    Σουηδία
    Αυστρία
    Ουγγαρία
    Η.Β
    —————
    Αρμενία
    Ολλανδία

    Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα οτι θα είναι στις 6 πρώτες θέσεις.Την τελευταία εμφάνιση του Η.Β δεν την θεωρώ ευνοημένη.Σπάνια κερδίζει χώρα που έχει εμφανιστεί τελευταία.Πιστεύω πως δεν θα πάρει την νίκη.
    Νομίζω πως θα πεχτεί σε Σουηδία και Αυστρία και μαζί θα παίξει και η Ουγγαρία (μακάρι).
    Η δική μας 10η θέση είναι πολύ καλή.Και στατιστικά επειδή έχει δώσει καλές θέσεις και σαν σύνθεση εμφάνισης των χωρών αν και θα προτιμούσα πριν απο μας κάποια μπαλάντα.
    Δεν ξέρω αν θα πάνε τα πράγματα τόσο καλά για την Ελλάδα όπως αισιοδοξούν πολλοί Ελληνες και ξένοι αλλά θεωρώ πιο δύσκολα τα πράγματα φέτος.Ας είμαστε συγκρατημένοι αν και είναι δεδομένο πως είμαστε το μοναδικό τραγούδι που πραγματικά ξεσηκώνει το στάδιο.

  102. Αντικειμενια τωρα η διοργανωτές ευνοούν την Σουηδιά που κλεινει το πρωτο μερος και πριν απο αυτη ειναι 4 φαβορι για τη νικη..Το μονο καλο ειναι οτι ειναι κοντα με την Αυστρια και ισως γινει σύγκριση(για μένα πολυ καλυτερο το τραγουδι της Αυστριας)..Επισης ευνοουν την Αγγλια που κλείνει το Show,ολοι βλεπουν παντα το τελευταιο τραγουδι και πριν απο αυτη ειναι ολα τα φαβορι..Ενω πολυ καλη κληρωση και για Ουγγαρια που ειναι αναμεσα σε 2 αδιαφορα κομματια και εμφανίζεται λιγο πριν το τελος..Ενω αρκετα καλη κληρωση και για τους Ολλανδους..Ουσιαστικα χαντακωνουν την Αρμενια και την Ουκρανια..Ενω μετρια ειναι η κληρωση για τη Κονσιτα(καλη σειρα αλλα εχει μετα τη Σουηδια..)

  103. Οι νικητες τα τελευταία χρόνια προέρχονται απο το δευτερο γυρο..Οντως και εγω δεν πεταξα απο τη χαρα μου που η Αγγλια εμφανιζεται τελευταια αλλα μην ειμαι αχαριστος σε γενικες γραμμές ειναι πολυ καλη κληρωση..

  104. Eurovision Song Contest 2014
    Saturday 10th May 2014, 20:00
    Outright Winner Hide
    Singles Only. Applies to the outright winner of Eurovision 2014. Bets will stand, qualify or not. Others on Request
    Austria
    5/2

    Denmark
    25/1

    Russia
    100/1
    Sweden
    3/1

    Norway
    33/1

    Germany
    100/1
    Netherlands
    7/2

    Malta
    40/1

    Iceland
    100/1
    Armenia
    9/2

    Spain
    40/1

    Poland
    100/1
    UK
    11/1

    Azerbaijan
    50/1

    Montenegro
    150/1
    Ukraine
    12/1

    Finland
    66/1

    Slovenia
    150/1
    Hungary
    16/1

    Italy
    66/1

    France
    150/1
    Greece
    20/1

    Switzerland
    66/1

    San Marino
    200/1
    Romania

  105. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΤΑ ΦΩΝΗΤΙΚΑ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ….ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ 2008 ΚΑΙ ΤΟ 2012 ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΦΩΝΗΤΙΚΑ!!!!

  106. sparkles, καπως ετσι τα θυμαμαι κι εγω. σ ευχαριστω που το κοίταξες παντως..

  107. vana, σηλαδη εδώ παιζει η σουηδια πρωτη και περιπου 7η η ελλαδα αν καταλαβα καλα..

  108. Η κοπελα με το μουσι,θα σαρρωσει στον τελικο.Εχει καλη φωνη και σχετικα απαιτητικο τραγουδι φωνητικως.Η εμφανιση αυτου του ατομου μου προκαλει μπερεδεμενα αισθηματα,αλλα παραδεχομαι πως θελει πολυ ψυχη για να βγεις ετσι και να σε δει ολος ο κοσμος.Θεωρω θα ειναι η μεγαλη εκπληξη του τελικου.Η Ρουμανια εχει πολυ καλες φωνες,σιγουρα θα ειναι 5αδα.Η Σουηδια πιθανως να ειναι 5αδα,προσωπικα θα την εβαζα 10αδα.Οσο για την Ελλαδα,αν τα παιδια ειναι πιο χαλαρα στον τελικο(φανηκε οτι ηταν καπως αγχωμενοι τα πρωτα 10-15 δευττερολεπτα,και αυτο φανηκε πολυ),πιστευω χτυπαμε ανετα 5-6 θεση.

  109. Η σειρά εμφάνισης των 3 πρώτων χωρών τα τελευταία 11 χρόνια που υπάρχει televoting:
    2003 4η, 22η, 11η
    2004 10η, 5η, 16η
    2005 19η, 3η, 4η
    2006 17η, 10η, 13η
    2007 17η, 18η, 15η
    2008 24η, 18η, 21η
    2009 20η, 7η, 11η
    2010 22η, 14η, 19η
    2011 19η, 12η, 7η
    2012 17η, 6η, 24η
    2013 18η, 20η, 22η

    • Απο οτι φαινετε καλυτερα πανε οι χωρες που εμφανιζονται στις τελευταιες θεσεις

  110. 8η η Ελλαδα στα στοιχηματα με με την Αυστρια να φιγουραρει στην 1η θεση……..

  111. fetos pragmatika den m arese kanena tragoudi.. mn ligo h galia, alla h ellada htan mkaran h kaluterh kai stus 2 imitelikous.. polu zwndania k polu kalh parusia k exairetikh skinothesia! o risky ta exase ligo sthn arxh k mas tromaxe alla telika eixe provlima to mikrofwno tu opws lene? epishs h austria arketa eunoimenh apo tn diagonismo.. oi cameres olo se authn, k afisane sto telos k thn austria sthn anakoinwsh g n prokalesun olo auto to drama gurw ths, ase pou sizituse mazi ths h parusiastria 5 lepta.. eleos! polu overated tha elega! tespa. PAME GERA, GO GREECE!

  112. Ο Risky πνίγηκε, του κόπηκε η ανάσα, δεν ήταν πρόβλημα του μικροφώνου, αφού φαίνεται και στο ύφος του οτι τρόμαξε. Πάντως μετά το σώσανε. Η Κοζάκου ήταν τρομερά εκνευριστική και ειρωνική κάποιες φορές, ακόμα κι αν κάποιο τραγούδι δε της αρέσει δεν επιτρέπεται να ειρωνεύεται. Εντωμεταξύ μετά το τέλος του τραγουδιού της Ελλάδας το μόνο που βρήκε να πει είναι “ο κόσμος εδώ γουστάρει”; Ούτε ένα μπράβο; Ας έρθει ο Καπουτζίδης να την ελέγξει λίγο γιατί την αφήσανε ανεξέλεγκτη και έλεγε ό,τι μαλακία της κατέβαινε. Κατά τα άλλα έμεινα άφωνη που δεν πέρασε το Ισραήλ με αυτό το φοβερό τραγούδι, αλλά η πολιτική ακόμα καλά κρατεί. Θύμωσα με τις γκόμενες από την Πολωνία που μετέτρεψαν μια οικογενειακή εκπομπή σε soft porn, ντροπή τους. Η Κοντσίτα πολύ σεμνή, επαγγελματίας, ούτε ηλίθια χαμόγελα ούτε τίποτα, συγκίνησε με το τραγούδι της. Ο Carl μου άρεσε πολύ αλλά με τις τόσες φορές που έχω ακούσει αυτό το τραγούδι έχω αρχίσει να το βαριέμαι. Οι Ρουμάνοι κακή επανάληψη του τραγουδιού του 2010, έχει καταντήσει βαρετό πια κι αυτός ο Ovi πια είναι κακάσχημος, ούτε να τον βλέπω δεν μπορώ. Χάρηκα για τη Σλοβενία, δε λυπήθηκα που δεν πέρασε η Ιρλανδία γιατί κι αυτή πήγε να πάρει ψήφους με το βυζοφόρεμα και δεν της έκατσε. Ελπίζω τα παιδιά μας να ξεπεράσουν το άγχος και να σκίσουν το Σάββατο.

    • Κι εμένα με θύμωσε πολύ η προκλητικότατη τσόντα της Πολωνίας. Αυτό βρήκα απαράδεκτο κι όχι την Αυστρία!

  113. δικαια τα χθεσινα αποτελεσματα με μονη εξαιρεση τον αποκλεισμο του ισραηλ.ειναι δυνατον????πραγματικα μου φαινεται αδικο και κριμα να ειναι τελικο το τσιζκεικ και η μαλτα και το ισραηλ να ειναι εκτος..δυστυχως αν δεν εχεις συμμαχιες και γειτονια φαινεται οτι πρεπει να στειλεις κατι αριστουργηματικο για να σπασεις την κλικα!!

    • Ιρλανδία : Δικαίως και αποκλείστηκε. Το τραγούδι ήταν εξαρχής μέτριο και άθλια παρουσιασμένο από τον Εθνικό τους Τελικό…Κι όχι απλά δε βελτιώθηκε, στον ημιτελικό ήταν ακόμα πιο κακαίσθητο. Τα έλεγα εγώ…Υπερτιμημένο σε polls και φανς. Να αλλάξουν επειγόντως προσέγγιση στον διαγωνισμό. Αυτοί και η Λετονοί!
      Λευκορωσία : Tεράστια ΕΚΠΛΗΞΗ με την οποία δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα. Εδώ πέρασε τα περσινό τους χάλι… Ο Τεο και η παρέα του μετέφεραν τρομερή ενέργεια επί σκηνής. Βέβαια μην τρέφουμε μεγάλες ελπίδες. 20-26 στον Τελικό.
      Γεωργία , Λιθουανία , Σκόπια έμειναν πίσω , όλοι μας το περιμέναμε (αν και η Λιθουανία ήταν το #10 μου για χθες)
      Να που το Ισραήλ ήταν το τραγούδι που ξετρέλανε μόνο τους OGAE κι από κει και πέρα τίποτα…Αντικειμενικά μιλώντας όμως, 3 χρόνια τώρα η χώρα αυτή αδικείται κατάφορα. Έπρεπε να το περιμέναμε κρίνοντας από το κακό ιστορικό του Ισραήλ τα τελευταία χρόνια και τη θέση #2 στην οποία εμφανίστηκε (όπως και η Εσθονία που αποκλείστηκε από την ίδια θέση με παρόμοιο τραγούδι στον α ημιτελικό)
      Νορβηγία , Πολωνία έπεσαν λίγο στην κατάταξή μου λόγω βαρετής και προκλητικής εμφάνισης αντίστοιχα.
      Αυστρία , Φινλανδία , Ελλάδα και ειδικά Ελβετία ανέβηκαν στην βαθμολογία μου ! Πολύ καλοί επί σκηνής ΟΛΟΙ τους!
      Σλοβενία αξιοπρεπής και καλώς μας ήρθε πίσω στον Τελικό! Το ίδιο και η Μάλτα (αξιοπρεπέστατη)
      Η Ρουμανία πιστεύω πως στέλνει το χειρότερο τραγούδι του φετινού διαγωνισμού και καμία συμμαχία δεν τους σώζει από την 18η θέση και κάτω…
      Κλείνοντας,συγχαρητήρια στους ΔΑΝΟΥΣ για ενα πολύ δεμένο και εντυπωσιακό show καθώς και στις επιτροπές και στο televoting για ένα από τα πιο ισορροπημένα μοιράσματα χωρών στον Τελικό. Ελπίζω του χρόνου να έχουμε μόνο επιστροφές!

      • Donnie x8es me edeixe h tileorasi apo tin arena
        vale youtube eurovision 2014 greece semifinal 2 kai sto video poy diarkei 4:01 me deixnei sto 3:14 poy xeirokrotao me to poukamiso. me eides;
        pali proti mouri.otan to deis pes moy

      • συγγνωμη που επεμβαινω αλλα εχω πεσει κατω απο τα γελια!το χειροκροτημα σου ειναι ολα τα λεφτα και γενικοτερα το ολο στιλ σου…ελπιζω μονο να αρεσες στον donnie!!

      • strato an den gnorizeis kati na min krineis.
        gia na toy grafo poy na me dei o Donnie kai o ka8e Donnie simainei oti toy eipa an me deixei h tileorasi na toy po poy kai pote. apla kai filika soy leo….koitaxe tin doyleia soy kai min sxoliazeis atoma poy den xereis…….

      • a συγγνωμη τοτε!απλως ηθελα να σχολιασω το ακαταμαχητο και απαραμιλλο στυλ σου!ειδικα το πολυχρωμο πουκαμισο ειναι ολα τα λεφτα!!!απο που το πηρες?

  114. Τελειως προσωπικη μου αποψη.. Απο τη Δευτερα που κοιταω στοιχηματα και ακουω τα τραγουδια εχω καταληξει οτι δε συμφωνω και πολυ με τις αποδοσεις.. Καταρχας πιστευω οτι η ανοδος Ολλανδιας, Ουκρανιας, Αυστριας, Ρουμανιας ειναι μια φουσκα και στην τριαδα ισως τα καταφερει η Αυστρια. Η Ελλαδα ηταν πολυ καλη, ομορφη σκηνικη παρουσια με εξυπνα πλανα και το μικρο θεματακι με το αγχος μεχρι το τελος του τραγουδιου ειχε ξεχαστει (θεωρω χειροτερο τοο φαλτσο του Ουγγρου).
    Για πρωτια πιστευω θα μοιραστουν οι ψηφοι μεταξυ Ουγγαριας και ΗΒ, τραγουδια που τα θυμασαι και με ωραια μηνυματα. Η Αρμενια με ειχε συνεπαρει με το βιντεο κλιπ αλλα στον ημιτελικο δε μου αφησε καποια ιδιαιτερη εντυπωση εκτος απο τα 30-40 δευτερολεπτα στη μεση του τραγουδιου. Περιμενω με ανυπομονησια τις εμφανισεις της Ιταλιας και της Ισπανιας και τη ροη των τραγουδιων οπου εκει θα φανει ποια ευνοουνται…

  115. Να πώ και γω τις εντυπώσεις μου.
    Το σοου χθες ηταν υπεροχο , ενδιαφέρον και καμια σχέση με το χλιαρό και αδιάφορο της Τρίτης. Οι Δανοι εξαιρετικοι επαγγελματίες. Τώρα όσον αφορά στα αποτελέσματα.
    Μάλτα–>νόστιμο τραγου΄δακι αλλά μέχρι εκεί προτιμούσα 1000 φορές το κομμάτι του Ισραήλ..μου φαίνεται επιτηδευμένο ώστε να συγκινήσει
    Φινλανδία–> ωραίος ήχος αλλά κανει μπάμ ότι ειναι Coldplay style
    Λευκορωσία–> το καταλαβαίνω γτ πέρασε..είναι ας πούμε σαν την Λιθουανία των προηγούμενων ετών…το ακυρο που πάντα περνάει
    Πολωνία–> όσο μάτι και να θες να πάρεις νομίζω ότι ξεπερνάνε το σεξυ και πάνε προς στο προστυχο με αυτή την εμφάνιση..δεν με χάλασε που πέρασε
    Σλοβενία–> πολύ όμορφο τραγούδι χάρηκα που πέρασε
    Ρουμανία–> μακάρι να μην περνούσε αλλά και που πέρασε άπατο θα πάει στο τελικό
    Ελβετία–>το υποστήριζα και χάρηκα που πέρασε, ο τραγουδιστής παίζει πολύ ωράια με το φακό
    Νορβηγία–> δικαια πέρασε, καλό τραγούδι, βελτιωμένος ο τραγουδιστής αλλά δεν το βλέπω να πηγαίνει ψηλά μετά τα χθεσινά
    Αυστρια–> η μεγάλη εκπληξη!!! τι φωνή που έχει το ”παληκάρι”??? εμεινα αφωνος με τη σεμνότητα του , χωρίς φαμφάρες και υπερβολες , ένα καλό κομμάτι και θα πρέπει στο τελικο να εμφανιστούμε πριν απο αυτή τη φοβερή ερμηνεία…η Αυστρία πλέον πάει για πρωτια με δύο ακομη χώρες ( Ουγγαρία , Η. Β)
    Ελλάδα–> ΟΚ τι να πω? δεν υποστήριξα εξαρχής το κομμάτι μας αλλα τα παιδιά δώσανε χθες μια εξαιρετική ενέργεια και παλμο σε όλο το στάδιο, ο σκηνοθέτης πιο καλή δουλειά δεν θα μπορούσε να κάνει παμε για δεκάδα ολοταχώςςς !!! και ναι στο εξωτερικο μας θεωρούν φαβορί όσο και αν δεν το πιστεύετε! μονο εδώ στο Ελλάντα τρωγόμαστε μεταξύ μας.. παμε γερά για δεκάδα

  116. Συγχαρητηρια στα παιδια, ηταν αψογα και παρεσυραν στο ρυθμο ολο το B&W Hallerne!!! Επισης, χαρηκα πολυ για την προκριση της Σλοβενιας, την οποια και ψηφισα, ωστοσο θεωρω οτι αξιζε την προκριση και το Ισραηλ. Οσο για τη σειρα εμφανισης, μακαρι να αποδειχτει το 10 τυχερο και να σκισουμε!!!

  117. βλεποντας εχθες τον ημιτελικο εκανα νεο τοπ απο το οποιο πετυχα 9/10 χωρες!!!! με κερδισε η λευκορωσια και ημουν σιγουρος πως θα περασει,επισης ηξερα πως θα κοπει η ιρλανδια τελειως αδιαφορο! αυτο ομως που ουτε εγω μα ουτε κανενας στην ευρωπη δεν περιμενε ηταν ο αποκλεισμος του ισραηλ!!!! το χα να περναγε αντι της σλοβενιας(χαρηκα ακι ηθελα να περασει αλαλ δεν ειχε πολλες συμμαχιες)τελικα ομως κοπηκε το ισραηλ…. :/
    τι να πω!!!! ουτε οι ιδιοι οι ισραηλινοι δεν το πιστευουν αφου πολλοι πιστευαν πως θα κερδισει κι ολας!
    παντως μετα και απο δευτερη συνεχομενη χρονια αποκλεισμου για το ισραηλ με ενα εξαιρετικο κομματι σαν περυσι(συν οτι εχουν να δουν τελικο απο το’10) ισως του χρονου να μας κουνησει μαντηλακι….οπως και η λετονια!

  118. Αυτό που πρέπει να κάνει η ΝΕΡΙΤ είναι να βγάλει αυτήν την ηλίθια την Κοζάκου από την παρουσίαση. Μάς τά έπρηξε, χώρια που δεν είχε τίποτα καλό να πει και για κανέναν. Είπε τουλάχιστον ότι η Αυστρία έχει το ωραιότερο τραγούδι της βραδυάς, αλλά το σχόλιο που έκανε πριν από αυτό λέγοντας ότι είναι από τις συμμετοχές που θα έπρεπε να απαγορευτούν ήταν ρατσιστικό. Επίσης ήταν τελείως άνευρη σε όλη τη διάρκεια του 2ου ημιτελικού και φάνηκε ότι και χτες βαριόταν όπως και στον 1ο ημιτελικό. Καλύτερα να ανέβαλε ο Καπουτζίδης την πρεμιέρα της θεατρικής του παράστασης και να αναμετέδιδε εκείνος το διαγωνισμό παρά αυτή ή και να μην έστελναν καν σχολιαστή. Όσον αφορά τις συμμετοχές τώρα.
    Μάλτα: Συμπαθητικό τραγουδάκι
    Ρουμανία: Άνευρο και κάπως εκνευριστικό, το Playing with fire ήταν πολύ καλύτερο το 2010, δεν θα πάνε καλά στον τελικό
    Λευκορωσία: Το αουτσάιντερ της βραδυάς, πέρασε για το λόγο που πέρασε και η Ισλανδία, είχε θετικό τραγούδι
    Ελβετία: Χαριτωμένο και θετικό τραγουδάκι
    Νορβηγία: Βαρετό και καταθλιπτικό, αλλά ο τραγουδιστής έχει καλή φωνή
    Σλοβενία: Πολύ ωραίο τραγούδι και εξαιρετική η τραγουδίστρια
    Αυστρία: Τό αποθέωσε το τραγούδι
    Πολωνία: Η Cleo πρέπει να πάρει μαθήματα φωνητικής
    Φιινλανδία: Σχετικά καλή συμμετοχή
    Ελλάδα: Εξαιρετική εμφάνιση και τό είπαν πολύ ωραία το τραγούδι
    Για τις συμμετοχές που δεν πέρασαν
    Ισραήλ: Περίμενα ότι θα περνούσε, αλλά το τραγούδι δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο και ούτε η τραγουδίστρια μού άρεσε
    Ιρλανδία: Την τραγουδίστρια τήν έφαγε το άγχος και για αυτό δεν απέδωσε
    Λιθουανία: Εκνευριστικό όσο δεν πάει
    Γεωργία: Επίσης εκνευριστικό τραγούδι
    ΠΓΔΜ: Ενώ το τραγούδι ήταν καλό, η εμφάνιση της τραγουδίστριας ήταν άθλια

  119. Νομίζω πως εχτές ο ημιτελικός ήταν αρκετά καλος. Προσωπικά δεν είχα δει τον 1ο ημιτελικό. Μου άρεσε η σκηνή, ήχος, φώτα κλπ. Αν εξαιρέσει κανείς το Ισραηλ που ειχε περισσότερο δυναμική παρουσία επι σκηνής και λιγότερο το καταπληκτικο τραγουδι, οι αλλοι αναμενόμενοι. Μάλτα-αδιαφορο, Νορβηγια ομορφο και λιτο αλαλ κπως βαρετο, Γεωργια, Πολωνια ουτε που τα πολυ θυμαμαι σαν μελωδια, το τρικ με τα σεξουαλικα υπονοουμενα επι σκηνης των Πολωνεζων fuhno και cliche. Aυστρια-οντως η ερμηνεια της βραδυας, Κομματι καλο με αρχη μεση και τελος, Aξιζει να παει καλα ας με βρισκει αντιθετη η προκλητικη παρουσια της (προκλητικη σαν μορφη οχι σαν προσωπικοτητα, διοτι επι σκηνης ηταν αξιοπρεπεστατη σε αντιθεση με κατι Πολωνεζες κλπ). Λιθουανια -χαθηκε εντλεως, Φινλανδια απλα συμπαθης, Iρλανδια-δεν ηταν τοσο κακη αλλα ειχε κακο staging. Πολωνια-αδιαφορη αλλα περιμενα οτι θα περασει. Fyrom-χαθηκε στο recap. Eλβετια-μου αρεσε αρκετα. ευθυμο χωρις να γινεται χαζο ή επαναλαμβανομενο. Χαρισματικος ερμηνευτης. Ελλαδα-ωραια επαγγελαμτικη παρουσια/στησιμο, πολυ καλη σκηνοθεσια. Καλη επιτυχία να εχουν τα παιδια. Σλοβενια-ΜΟυ αρεσε αρκετα κ αξιζε να περασει. Ομως φλυαρη παρουσια, επρεπε να ηταν λιτοτερο. Τελος Ρουμανια-αξιες καλοδουλεμενες φωνες σε ενα καπως κουραστικο τραγουδι διχως στιγμα. Υποθετω οτι περασε λογω επιτροπων. Χωρις να θελω να πω τα ιδια με ολους, και εγω παιδια ξεχωρισα Αυστρια. Δεν ηξερα τι παιζει, πρωτη φορα το ειδα και με “επεισε” η παρουσια της εστω και με αναμεικτες εντυπωσεις ειναι μι πολυ κλαη ερμηνεια. Νπμιζω τελος οτι δεν παιζει τοση σημασια η σειρα εμφανισης. Αν κατι αρεσει θα παει καλα. Οντως η EBU τα μαγειρευει λιγακι αλλα δεν ειναι σιγουρο πως θα εχουμε εναν προβλεπομενο νικητη. Θα προτιμουσα Τουρκια κ φυσικα Κυπρος κλπ χωρες να ξαναγυριζαν στο διαγωνισμο διοτι προσδιδουν χρωμα κ εννίοτε καλες συμμετοχες. Κριμα που ο διαγωνισμος εχει αρχισει να συρρικνωνεται. Προσπαθωντας να προσδώσει η ΕBU περισσότερο κύρος και διακιοσύνη στον διαγωνισμό ως προς τις Βορειες κ Big4 χωρες μαλλον καπου το εχασε..τουλαχιστον προς το παρον. Τελος για τις ελληνικες συμμετοχες σχεδον καθε χρόνου εχω να πω πως πανε καλα διαβασμενες και αξιοπρεπέστατες στηνοντας το τραγουσι οσο καλυτερα γίνεται δεδομένου πάντα και του “υλικού” που εχουν στα χερια τους κ αυτο μου αρεσει. Ειναι ενας διαγωνισμος που ενέχει πολυ το κομματι της σκηνοθεσίας και της εικόνας μεσα του. Μεχρι πριν καποια χρόναι αοι Βορειοτερες χωρες+ Αγγλια, Γαλλια και λοιπα στελνανε πολλες φορες εντελως παλιακές και κακοπαρουσιασμενες συμμετοχες-κ ας ταν φωνητικα αρτιες. Δυστυχως-καλως η κακως- αυτο δεν αρκει.Καλη επιτυχια στην ελληνικη συμμετοχη.

  120. Για ακόμα μια φορά στυγχαρητηρια στο διοργανωτες για την εκπληκτικη βραδία,όλα άψογα σε θέμα σκηνικων,σκηνης,εφέ και όλα τα συναφη!
    Άδικος για μένα ο αποκλεισμός της Ιρλανδίας,η οπόια έδωσε πολυ καλή εμφανιση την είχα και #2 στο ΤΟΠ μου,αλλα την πονταρα να μην προκριθει γιατι το ψηλοπεριμενα..τραγική η πρόκριση της Λευκορωσίας αδιανόητο..!
    Καλήτεροι της βραδιάς πιστευω πως ήταν η Ρουμανία, και η Αυτρία..
    στο τελικό την έκπληξη θα κανουν η Ολλανδία,η Αγγλία και έχω και μια προέσθηση οτι το Σαν Μαρίνο θα μπέι δεκαδα..!

  121. Κριμα που δεν περασαν Ισραηλ και Ιρλανδια, και περασαν τραγουδια, τα οποια ηταν αδιαφορα και βαρετα……Για μενα οι χωρες που ειναι υποψηφιες για το βραβειο ειναι…Αυστρια, Σουηδια, Ρωσια και Ισπανια…

  122. Συγχαρητήρια στην Ελλάδα μας για το εκπληκτικό αποτέλεσμα επί σκηνής (αν εξαιρέσουμε το άγχος του Risky τα πρώτα δευτερόλεπτα αλλά μετά το έσωσε…). Αξίζαμε την πρόκριση! Καλά με την Αυστρία έγινε χαμός. Δεν θα μου προκαλέσει εντύπωση αν νίκησε χθες το βράδυ. Ο αποκλεισμός του Ισραήλ είναι μεγάλη αδικία!!!

  123. Εγώ απο ΗΒ ψήφισα Αυστρία (το αγαπημένο μου φέτος) και ΕΛΛΑΔΑ φυσικά!! Η Κοντσίτα έχει μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση με πολύ δυναμικό τραγούδι. Όποιος τρώει τα λυσσακά του για το παρουσιαστικό της απλά δείνχει μίσος, εφόσον η ίδια δεν είναι κανενα σούργελο και δεν προκαλέι. (προσωπική της επιλογή είναι άλλωστε και ούτε θέλει να την επιβάλει σε κανένα)
    Τώρα για τα υπολοιπα:
    Ρουμανία- δεν θα τα πάει καλα πιστεύω στον τελικό,ΟΚ προς βαρετό κομμάτι τίποτα το ιδιαιτερο.
    Σλοβενία- η αρχή της θυμίζει δεύτερη Δανία. Γενικά πέρασε για να γεμίσει τον δεξί πίνακα του τελικού.
    Ελβετία- απλά μέτριο δεν θα τα πάει καλα.
    Λευκορωσία- Ενώ δεν μου αρέσει καταλαβαίνω γιατί πέρασε, έχει ένα εύθυμο ήχο που δεν έχει γελοιοποιηθέι σαν τραγούδι on stage. Αλλα γενικά σαν συμμετοχή μια προχειραντζα στο σύνολο.
    Φινλανδία- Αξιοπρεπέστατη εμφάνιση, κάτι θα κάνει στον τελικό πιστευω. Την βλέπω μεταξυ 10- 14.
    Πολωνία- δεν ξέρω ουτε κρύο ούτε ζέστη.. σαν να το ευτελίζουν και λιγάκι.
    Νορβηγία- καλο τραγόυδι, καλή ερηνεία αλλα δεν πάει για πολλά κατα την γνώμη μου.
    Μάλτα- Σαν την Σλοβενία, πέρασε να γεμίσει το δεξί πίνακα.

    Όσον αφορά αυτα που κόπηκαν:
    Ιρλανδία- δικαίως δεν πέρασε, τελείως κακόγουστο και άσχημος ήχος.
    Λιθουανία- απαραδεκτο το attention, ίσως το χειρότερο που ακούστηκε χθες -σκέτη ηχορύπανση.
    Γεωργία- πέρασε και δεν ακούμπησε-αναμενόμενο.
    Σκόπια- απλώς αδιάφορο.
    Ισραήλ- ίσως άξιζε να περάσει στην θέση του cheesecake.

  124. Αναμενόμενη η άνοδος της Αυστρίας στα στοιχήματα!Εντυπωσίασε ιδιαίτερα ενώ το γεγονός ότι ανακοινώθηκε τελευταία δίνει σε πολλούς την αίσθηση ότι κέρδισε τον ημιτελικό!!!!Από ‘δω και πέρα μπαίνει στο κυνήγι της πρωτιάς αν και είναι δύσκολο να μην φανεί “αντιαισθητικό” στον μέσο Ευρωπαίο!Νομίζω ότι ήταν η καλύτερη εμφάνιση της βραδιάς μαζί με Νορβηγία και Ελλάδα!

  125. Nτροπη που δεν περασε το Ισραηλ αλλα
    νομιζω εχει να κανει με πολιτικα κριτιρια
    (Παλαιστινιακο)
    Οποτε γενικα οι Ισραηλινοι δεν εχουν γενικα πολυ τυχη λογο καταστασεων.
    Ηταν ενα απο τα καλυτερα τραγουδια φετος.
    Η Ελλαδα εχει μια απο τις καλυτερες συμμετοχες φετος καθως υπαρχει πολυ
    σαβουρα στο διαγωνισμο.
    Νικητης μαλλον η Αρμενια αν και δεν
    αποκλειω να ερθει πρωτη η Σουηδια
    (αλλα δεν νομιζω να καιγονται οι Σουηδοι)

  126. ολοκληρη η Ευρωπη ειχε κοιμηθει μεχρι που ανεβηκε η Ελλλαδα στη σκηνη ;ρ

  127. Η κοπελα με το μουσι,αυριο θα το σηκωσει πανηγυρικα το τροπαιο.Σωστη φωνη,μετριο-κακο τραγουδι,αλλα η εμφανιση της θα την βοηθησει τα μεγιστα.Ολοι οι gay θα ψηφισουν καταιγιστικα.Θεωρω πως το τραγουδι που σου μενει αν τα ακουσεις ολα,ειναι αυτο της Ελλαδας.Μεσα στην 5αδα σιγουρα η Ελλαδα,για να μην πω 2η θεση ανετα.

  128. kai γιατι οι γκει να ψηφισουν κονσιτα??τι βλακεια ειναι αυτη που ειπες….απο που κι ως που?κι εγω γκει ειμαι αλλα δεν προκειται να ψηφισω αυστρια ουτε και μου αρεσει η κονσιτα…θα στηριξω ουγγαρια και ιταλια που μου αρεσουν!να μη λεμε κι οτι θελουμε

  129. παιδιά κ εγώ είμαι gay άλλα θα στηρίξω Αυστρία όπως κ άλλες χώρες λόγω εμφάνισης και τραγουδιού

  130. Μπράβο Ελλαδάρα μου!!!!!!!!!!!!!!!! Και πάλι προκριθήκαμε. Για 11η συνεχόμενη φορά είχαμε την μεγάλη πρόκριση και έτσι είμαστε από τις λίγες χώρες που δεν έχουν αποκλειστεί ποτέ. Τώρα μένει και μία θέση στην πρώτη δεκάδα, για να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε πάντα. Και πάλι είμαστε από τις λίγες χώρες που κάθε χρόνο είμαστε μέσα στην πρώτη δεκάδα.

  131. Παιδια,δεν σημαινει οτι οποιος ειναι γκει θα ψηφισει την κονσιτα…η κονσιτα χθες ειχε φωναρα,και ευχομαι να τα παει πολυ καλα στον τελικο,γιατι πρεπει επιτελους να καταλαβουμε οτι ο καθενας μας ειναι οοτι θελει και μπορει να κανει οτι θελει!!
    ενα διαχρονικο μηνυμα,που πρεπει να λυθει καποια στιγμη!!
    καληνυχτα σε ολους,γιατι αυριοο δηλαδη σημερα χαχα ειναι μια μεγαλη μερα 🙂

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ