Η 2η πρόβα της Ελλάδας!

Σειρά να ανέβει για τη δεύτερή της πρόβα έχει η Ελλάδα μας. Το τραγούδι της χώρας μας έχει τίτλο Rise up και το ερμηνεύουν οι Freaky Fortune (Θεόφιλος Πουζμπούρης και Νικόλας Ραπτάκης) και ο Riskykidd (Shine Shchuller).

Η παρουσία μας ξεκινάει με το Θεόφιλο Πουζμπούρη  να παίζει Keyboards στο κεντρικό και πίσω μέρος της σκηνής, ενώ στα δεξιά και αριστερά του και πιο μπροστά βρίσκονται οι τραγουδιστές  Νικόλας Ραπτάκης και Riskykidd. Στις πίσω οθόνες σχηματίζονται άσπρες γραμμές που στη συνέχεια ενώνονται σε μπλε φόντο σχηματίζοντας κυβούς, με τα δύο αυτά χρώματα (άσπρο και μπλε) να εναλλάσονται και στο δάπεδο. Οι τραγουδιστές κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων λεπτών καλύπτουν όλη τη σκηνή αλλάζοντας θέσεις μεταξύ τους αλλά και κινούμενοι στις δύο πασαρέλες. Στη γέφυρα του τραγουδιού εμφανίζεται το τραμπολίνο, που έως τότε ήταν αόρατο στο θεατή, με τον Αρμένιο πρωταθλητή του είδους Arthur Geremyan να εκτελεί γυμναστικές φιγούρες, Ο φακός επικεντρώνεται πάνω στον αθλητή που τον δείχνει σε slow motion και έτσι δίνει τη δυνατότητα στους δύο τραγουδιστές μας να ανέβουν στο τραμπολίνο και να συνεχίσουν τις φιγούρες έως το τέλος του τραγουδιού όπου ξαπλώνουν με  την κάμερα να  εστιάζει πάνω τους. Φωνητικά είναι πάρα πολύ καλοί και σταθεροί σε όλη τη διάρκεια των 3 λεπτών παρά το δυνατό χορευτικό που εκτελούν και πραγματικά πιστεύουμε ότι θα ανεβάσουν την Ελλάδαμας στη θέση που της αξίζει στον Τελικό.

[youtube id=”uScDYYbQo6Q” width=”600″ height=”350″]

video eurovisiontv

151 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Sto dapedo tha protimousa na mn exei tipota alla ntaksei leptomereia mias kai den tha fenete pistevw poli!! DINATA ELLADARA!!!!

  2. Οπως τα γραψες αγαπητε αρθρογραφε φαινεται να ειναι υπεργαματο!!!

  3. Στο επίσημο site της Eurovision έχουν ανεβεί κάποιες εικόνες ! Είναι πολύ ωραίες μπορώ να πω !!

  4. το βιντεο ειναι τελειοοοο. τελεια προβα στο τελος εγινε χαμος απο το χειροκροτημααα. εεετσι απλα ΤΕΛΕΙΟ.ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΡΕΕ

  5. To oikotimes milaei mexri kai gia niki tis elladas!!! Kai na sas po kati, giati oxi na min einai toulaxiston top 5? Kalo kommati, teleioi fonitika, exipno eurima,kali skinothesia (opos leei to arthro) opote giati oxi?

  6. Στο Oikotimes γράφουν : OLIVIER: A MODERN OPA!
    The whole package from Greece this year: great song, great singers, great act. Unless you’re in a vegetative state, you cannot stay still on your chair while watching their performance. Shane, Nikolas and Theofilos really know how to set fire to the stage. At first I didn’t get the trampoline thing, but at the end it definitely is fun to see them jump. With such a quality show, we could be back to Greece next year!
    FOTIS: OMG! THIS CAN ACTUALLY WIN!
    The first and only time I heard the media representatives at the press center predicting a victory for Greece was in 2005! This year the sentiment is the same: Most of the journalists predict Athens 2015 something that even the Greek delegation even thought! The stage presentation is awesome and the trampoline act with the acrobatics of the singers will leave you speechless. The camera work simply EXCELLENT (Thank You DR)

  7. Μωρε λετε??? Το βιντεο π ειδα ηταν τραβηγμενο απ τισ εξεδρες κ φαινονταν οοολα!!!!! Τελεια φαινονται

  8. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ!!! Μπραβο ρε παιδια μας κανετε περηφανους!!! Αντε και με την νικη οπως λενε στο oikotimes!!! Thessaloniki 2015!!! Γουσταρω χαχαχαχα!!!

    • Χαχα, ακομα δε γεννηθηκε η νικη τη βαφτησες Θεσσαλονικη εσυ. Πλακα εχεις <)

  9. ενταξει εχω μεινει αφωνος . δεν ημουν φανατικος υποστηρικτης αλλα βλεποντας αυτο το βιντεο και ειδικα τις φωτο πως να μην ενθουσιαστω;;;
    μπραβο ελλαδα μου

  10. Πολυ καλη ερμηνεια, πολυ καλη σκηνοθεσια, πολυ ωραια ρουχα, πολυ καλο στησιμο στην σκηνη,πολυ καλα γραφικα,ΑΠΑΙΣΙΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ…Λες και για μπαλαντα…ANYWAY,GOOD LUCK 😀

  11. Ρε παιδιά οι φωτογραφίες στο eurovision.tv να φανταστώ είναι από διαφορετικές πρόβες έτσι; (Στη 2η πρόβα τραγούδησαν αρκετές φορές το τραγούδι και κάθε φορά άλλαζαν background) Αυτό με την θάλασσα και το άλλο με τα σύννεφα είναι απίστευτα! Ελπίζω να βάλουν κάποιο από αυτά γιατί στο video που ανέβηκε δεν είχε αυτά τα 2 αλλά ασπρόμαυρο background.

  12. Πόσο θα θελα να το στέλναμε κανά 3-4 χρόνια πριν. ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ!!! Τώρα δεν ξέρω! ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ οτι ΘΑ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ και θα τους κανουμε να χορέψουν ΟΛΟΥΣ!! Μπράβο σε όλους και ΠΑΡΑΚΑΛΩ όλους μας για ΘΕΤΙΚΗ και μόνο ΕΝΕΡΓΕΙΑ!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ!!!!!

  13. giannislox
    μονο εσυ καταλαβαίνεις αυτα που γράφεις. .αμαν με αυτα τα greeklish

  14. καταπληκτικα ολα!!! απλα εμεινα αφωνος!!!! και φανταστειτε τα ειδαμεολα απο μια στασιμη καμερα χωρις το slow-motion,δηλαδη τι θα γινει την πεμπτη και το σαββατο!!!!?!!!! χαμοοος!!!!! πιστευω πως μας αξιζει να βγουμε πρωτοι στον ημιτελικο και να μπουμε στην 5αδα,ακομα και στην τριαδα του τελικου!!!!(την νικη την θελουμε αλλα ας αρκεστουμε και στη δευτερη θεση γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι….)
    παντως χιλια μπραβο τους!!!! νομιζω παμε για πολλα και ελπιζω να πιστηκαν οσοι δεν ηταν τοσο φαν του κομματιου μας μετα απο αυτη τη προβα 😀
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!! ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ!!!!

    • Επειδη ακριβως οι καιροι ειναι δυσκολοι, καλη θα ηταν και η πρωτη θεση. Το 2006 η διοργανωση αφησε αρκετα εσοδα στην Ελλαδα.

    • κοίτα, εγώ απο την αρχή δεν ήμουν φαν της φετινής μας συμμετοχής, όμως οφείλω να πώ ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά για την προσπάθεια και την σκληρή δουλεία! απο την 2η πρόβα έμεινα 100% ικανοποιημένος απο τα παιδιά… τα πήγαν περίφημα φωνητικά.. αν και υπάρχουν πολλύ μικρά κομμάτια στην χωρογραφία που δεν μου άρεσαν, πιστεύω οτι κατα τ’άλλα έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά!

      ΥΓ: για νίκη είμαι σίγουρος οτι δεν οδεύουμε, αλλά σίγουρα για μια καλή θέση (για μένα #6-14)

  15. είναι ΤΕΛΕΙΟ και μπράβο!!!
    παίρνω πίσω τις επιφυλάξεις για το τραμπολίνο, το έχουν εντάξει πολύ έξυπνα στο θέαμα!!!! Καλόγουστο, εντυπωσιακό, και γενικά σου δίνει την εντύπωση ενός υπερμοδάτου βίντεοκλιπ!!!!!! Και ο τραγουδιστής φίνος!!!!
    Νομίζω – όχι – είμαι πια σίγουρη, ότι θα πάμέ ΠΟΛΥ καλά!
    Και χαίρομαι γιατί φέτος το τραγούδι μας αξίζει!

  16. Αυτό το παραμύθι πια ας σταματήσει ότι δεν έχουμε λεφτά αν κερδίσουμε (δεν το λέω για φέτος, γενικά μιλάω) την eurovision. Λεφτά δεν έχουμε ναι συμφωνώ αλλά πολλά έξοδα καλύπτονται από τις Big 6. Επιπλέον είναι γνωστό ότι η eurovision του 2006 μας άφησε έσοδα.

    • για να μηλείσουμε και λίγο σοβαρά, δεν είναι μόνο τα λευτά που θα έχουμε να αντιμετωπήσουμε σε περίπτωση που νικήσουμε τα επόμενα 2-3 χρόνια.. είναι πολλά άλλα, όπως η δημόσια τηλεόραση. πιστεύεις εσύ οτι θα μπορέσει αυτό το πράγμα να διωργανώσει έναν τέτοιο διαγωνισμό (ειδικά με τις απαιτήσεις τις εποχής μας, που είναι μεγαλύτερες απο το 2006) ..

  17. οι εικονες που εναλλασονται πισω στην οθονη ειναι εκπλητικες…..!!!! μπειτε στο eurovision tv να δειτε!

  18. παιδια διαβασα σε ενα site στο OIKOTIMES ακουστε τιτλο μονο IT’S ONLY 2,136 KM TO ATHENS 2015! μορε λετε?? μας το χροστανε απο το 2001 παντος 😛

    • αφού Έλληνας είναι αυτός που το επιμελήθηκε (ή τουλάχιστον ένας απο αυτούς)

    • καλα χαλαρωσε εσυ!!και περυσι ελεγαν βερολινο ερχομαστε και την θυμασαι την τυχη της γερμανιας ετσι?21 θεση και ηταν ολη δικια της!

  19. Πολύ καλύτερα σήμερα η πρόβα,μακάρι να εξελιχθεί περισσότερο και να γίνει ακόμα πιο ωραίο μπράβο πάντως!!!

  20. Καθε eurovision αφηνει παραπανω εσοδα απο οτι ειναι τα εξοδα.Οποτε γιατι οχι.???

  21. ΤΟ ΤΡΙΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΑΚΟΜΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ EUROVISION ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ TO SYNOLIKO APOTELESMA ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η EUROVISION.KAI ΚΑΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ SHOW ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ 2009 ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ EUROVISION.

  22. Ολα μου αρεσαν…αλλα στο τελος ο αθλητης τα χαλαει ολα..θα το προτιμουσα σκετο..Απο κει κ περα..χαμηλα την μπαλα..γτ σε περιπτωση που προσγειωθουμε αποτομα..θα αρχισουν οι γκρινιες!!Καλη Επιτυχια!!;)

  23. Καλά φαντάζεστε να νικήσει και να κουφαθούμε όλοι; (από χαρά πάντα) Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι είναι απρόβλεπτος ο φετινός διαγωνισμός, γιατί από αυτά που ξεχωρίζουν δεν υπάρχει κάποιο απόλυτο φαβορί και δεν είναι και λίγες οι φορές που έχουμε δει φαβορί να καταποντίζονται και outsiders να πηγαίνουν πολύ ψηλά.

  24. Δε μπορώ να διαβάζω βλακείες. Τεράστια και εντελώς κουφά λόγια όλα αυτά για νίκες και θριάμβους. Νομίζω ότι στο δικό μας ημιτελικό θα βρεθούμε κάπου ανάμεσα στις θέσεις : 1-4. Όσον αφορά το Τελικό του Σαββάτου, πρώτα απ’ όλα περιμένω να δω σε ποια θέση θα είμαστε και πόσες χώρες από κάθε μπλοκ θα περάσουν (αν περάσουν για παράδειγμα Σουηδία, Φινλανδία, Νορβηγία +Δανία που είναι ήδη στο τελικό από το Σκανδιναβικό μπλοκ οι ψήφοι θα μοιραστούν, κάτι που ισχύει -σχεδόν- και στη δική μας περίπτωση με τα Βαλκάνια).
    Σε καμία περίπτωση δε μπορώ να μιλήσω για μεγάλα πράγματα. Νομίζω ότι η εμφάνιση μας σίγουρα δεν είναι καλύτερη από χώρες όπως η Σουηδία, η Ουγγαρία, η Αρμενία (περιμένω να δω και το Η.Β) αλλά θεωρώ ότι αποτελεί πλέον επικίνδυνη συμμετοχή. Γενικά πάντως, είμαστε αρκετά επίφοβοι και αμφιλεγόμενοι. Ενδεικτικά θυμάμαι τη περσινή Γερμανία που ερχόταν στα στοιχήματα νομίζω και #6 και #5 και τελικά κατέληξε #21 -αναφέρω τη Γερμανία γιατί πάνω κάτω σε τέτοια μουσικά ακούσματα είμαστε και εμείς-.
    Για τη δεύτερη μας πρόβα πάντως μπορώ να πω ότι ήταν από τις καλύτερες συνολικά αν και νομίζω ότι μπορούν να γίνουν ακόμα κάποιες βελτιώσεις !

    • Πραγματικα, υπαρχει νους που να μπορει να συγκρινει την περσινη Γερμανια που η τραγουδιστρια ειχε ενα χορευτικοτατο τραγουδι και αντι να γκρεμισει το σταδιο στεκοταν σαν αγγουρι πανω σε ενα τραπεζακι του Ικεα, με τη δικη μας φετινη εμφανιση (εστω και χωρις τα πλανα του σκηνοθετη με οσα φαινονται στα βιντεακια της προβας?) Τι να πω..

      Αν μη τι αλλο, εχουμε αισθητικα μια αψογη σκηνη στο κομματι μας, σαν ντιζαινατο βιντεο κλιπ, χωρις 50000 χρωματα οπως θα εβαζε αλλη χωρα (με ασιθητικη ανατολικης ευρωπης…). Μινιμαλ και γραμμικα μοτιβα αντι για τσολιαδες κιονες και παρθενωνες. Θα παει παρα πολυ καλα και οι επιτροπες θα το εκτιμησουν για αυτο που ειναι, για το ολο θεαμα και την αισθητικη του. Εδω εκτιμησαν τις μπαμπουσκες (“καμον εντανς…”) και το τσιχλοτραγουδο του Saade. Μη μασατε, θα τα παμε πολυ καλα.

      • Μπερδεύεσαι ! Δεν έκανα καμία απολύτως σύγκριση με τη περσινή Γερμανία. Απλά είπα ενδεικτικά ότι ενώ στα στοιχήματα πήγαινε εξαιρετικά και ήταν ένα πολύ δυνατό τραγούδι, τελικά διέψευσε και απέτυχε παταγωδώς, κάτι που μπορεί να συμβεί -τονίζω, ΜΠΟΡΕΙ- και στην Ελληνική συμμετοχή, αν και δε το θεωρώ και τόσο πιθανό.

    • Χωρια που η Γερμανια περσι ηταν ψηλα απο την αρχη και οταν αρχισαν οι προβες αρχισε να χανει εδαφος (μολις πηραν πρεφα οτι η σκηνικη παρουσια σκοτωνει καθε καλο στοιχειο του τραγουδιου) , ενω με εμας συμβαινει το αντιθετο, δεν ημασταν δυνατο φαβορι και πλεον εχουν αρχισει τα περισσοτερα μπλογκς να μας βγαζουν πρωτους στον ημιτελικο μας και πολυ ψηλα για τελικο…

    • I germania den eixe KAN SOSTI ENORXISTROSI.to original kommati itan 3:20kati kai to ekopsan me to xeirotero tropo stin arxi kai akougotan san na tragoudouse ektos tonou. Den eixe xorografia, kai apla etrexe sa treli. To diko mas einai to antitheto

    • Δεν μπορείς να διαβάζεις βλακείες αλλά έγραψες τις μεγαλύτερες να τις διαβάσουμε εμείς. Παντελώς άστοχα σχόλια.

  25. Μπράβο στα παιδιά, καταπληκτική η δεύτερη πρόβα. Πάρα πολύ καλοί φωνητικά και γεμάτοι ενέργεια!! Σίγουρα μπορούν να γίνουν κάποιες βελτιώσεις και θεωρώ πως θα γίνουν. Στο eurovision.tv έχει φωτογραφίες της πρόβας όπου το background είναι φοβερό και αλλάζει πολλές εικόνες (θάλλασα με κύματα, σύννεφα αλλά και αυτό με ναό και χρυσαφί χρώματα) αλλά δεν φαίνονται σε κανένα βίντεο. Προφανώς θα τα εξετάσουν όλα και θα καταλήξουν. Καλή επιτυχία Ελλάδα!!!

    • Εχουν καταληξει στο φοντο, ειναι το μινιμαλ ασπρο με τα γεωμετρικα μοτιβα. Τα τοπια που ειδες τα βαζει ο σκηνοθετης στα ενδιαμεσα απο τις 3 προβες που κανουμε.

  26. Οι ψηφοφορίες των απεσταλμένων και των δημοσιογράφων στο Press Center νωρίς σήμερα το απόγευμα είχαν ως εξής:

    1ος ημιτελικός:
    1. Ουγγαρία 99
    2. Σουηδία 95
    3. Αρμενία 92
    4. Ουκρανία 89
    5. Αζερμπαϊτζάν 85
    6. Ρωσία 76
    7. Εσθονία 71
    8. Μαυροβούνιο 67
    9. Ολλανδία 66
    10. Βέλγιο 59

    2ος ημιτελικός:
    1. Ελλάδα 103
    2. Ισραήλ 100
    – Ρουμανία 100
    4. Νορβηγία 96
    5. Αυστρία 88
    6. Μάλτα 86
    7. Ιρλανδία 83
    – Φινλανδία 83
    9. Πολωνία 79
    10. Λευκορωσία 68

    • Να ψηφιζε και η κυπρος ρε γαμωτο..με 12 σιγουρους ποντους θα αρχιζαμε..

      ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ συνειδητοποιήσω ΌΤΙ ΤΟ 10% ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ (!!!!!))

      • Εχω την εντυπωση επισης οτι αυτοι οι 12 ποντοι οπως ειναι ο διαγωνισμος φετος θα κσοτισουν τουλαχιστον 1 θεση..

    • Μπορείς να μου πεις που το ειδες;
      Ήταν πριν τη 2η πρόβα της Ελλάδας;
      Ευχαριστώ.

      • Στο site escXtra τα ανέβασαν σήμερα το απόγευμα. Ναι, είναι πολύ πριν την ελληνική πρόβα.

  27. Υπέροχη παρουσίαση..Μπράβο στα παιδιά!
    Καλή επιτυχία στην Ελλαδάρα μας!!!

  28. Ειναι υπεροχοι!! Τελεια σκηνικη παρουσια αψογοι φωνητικα ακομα κι οταν ανεβαινουν στο τραμπολινο.. Παμε γερα!! RISE UP Ευρωπη!!!

  29. ΧΑΧΑΧΑ..Αυτοι που λετε για νικη το πιστευετε??..Τελικα μονο εμεις ενθουσιαζομαστε τοσο γρηγορα…Θα το ξαναπω…ΧΑΜΗΛΑ την μπαλα…μην γινει καμια στραβη κ προσγειωθουμε αποτομα…ελεος..

    • Ase mas na to apolausoume re file. Den nomizw na pathei kai kanenas tipota an den perasoume h’ termatisoume xamhla. Auto eksallou eksartatai apo pollous paragontes kai oxi mono apo to an h emfanish einai kalh h’ oxi.

      • παρα πολυ σωστα.Αυτο μονο εμεινε η απολαυση.Γιατι να μην ειμαστε αισιοδοξοι???Κακο ειναι????

  30. Ειναι πολλα ατομα απο τις επιτροπες των αλλων χωρων που ειναι ραπερς. Θετικο για εμας.

    • Και αρκετα ατομα της EDM σκηνης (ηλεκτρονικης dance)…αν και το τραγουδι ειναι pseudo house θα προσελκυσει το ενδιαφερον ολων αυτων, αλλα και πολλων που γουσταρουν αυτο το ειδος που ειναι το πλεον κυριαρχο σε πολλες χωρες!

  31. Πρόγνωση :

    #1 – Ρουμανία
    #2 – Ελλάδα
    #3 – Νορβηγία
    #4 – Ισραήλ
    #5 – Αυστρία
    #6 – Φινλανδία
    #7 – Ελβετία
    #8 – Πολωνία
    #9 – Σλοβενία
    #10 – Λιθουανία
    #11 – ΠΓΔΜ
    #12 – Λευκορωσία
    #13 – Μάλτα
    #14 – Ιρλανδία
    #15 – Γεωργία

  32. Η πρόβα μας ήταν κ α τ α π λ η κ τ ι κ ή! Θεωρώ σαφώς ότι πρέπει να είμαστε εγκρατείς ωστόσο δικαιωματικά νομίζω ότι αξίζουμε μετά το σημερινό θέση στην πεντάδα. Αν τσεκάρετε το σύνολο των προβών χθες και σήμερα θα διαπιστώσετε ότι αντικειμενικά έχουμε κάνει την καλύτερη πρόβα. Η πρόκρισή μας στον τελικό είναι σίγουρη. Η πορεία μας στον τελικό σαφώς εξαρτάται από πολλούς παράγοντες ….Καλή μας επιτυχία!

  33. Φανταστικοι!!! Κριμα που λειπουν: Σερβια, Βουλγαρια, Κυπρος και Τουρκια 🙁 θα χτυπουσαμε 3αδα 🙁 Ενω τωρα 5οι-7οι…

    • τωρα απο που κι ως που θα μας ψηφιζε η τουρκια???τα τελευταια χρονια η μας αγνοουσε η μας εδινε κατι 1 και 2…

    • Oπως και η Σερβία περσι, που ηταν και δικό της ακουσμα…. Το απολυτο μηδεν αν θυμαμαι καλα….

  34. Θα νικήσουμε φέτος τελος δν υπάρχει κατι καλυτερο και παρουσιασμένο και ως τραγούδι δεν υπάρχει κατι αναλογο

  35. ‘Ολα είναι όπως θα έπρεπε να είναι, και λίγο καλύτερα! Από τις ελάχιστες φορές που ένα dance κομμάτι παρουσιάζεται τόσο ωραία στο διαγωνισμό! Μπράβο!

  36. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ..ΧΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 25 ΠΟΝΤΟΥΣ….((!!!!!!-2 ΜΕ 3 ΘΕΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ)..

    ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ..ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ?? ΑΔΙΚΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ 1-2 ΧΩΡΕΣ ΕΤΣΙ..

    ΤΩΡΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚ ΚΛΠ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ 7ΑΔΑ-8ΑΔΑ..

    ΥΓ.ΣΤΟ WIWIBLOGGS ΜΕ ΔΙΦΟΡΑ ΠΡΩΤΟΙ…

  37. Η Ελλάδα νομίζω πλέον θα χτύπησει 3αδα. Θα παλέψουμε και για 2η θέση. Ρε λέτε. Θα φαντάζομαι χαρά που θα κάνει Καπουτζιδης όταν γίνεται η ψηφοφορία. Όπως πέρσι που το είδα στο internet γιατί στην τηλεόραση το είδα στα Σουηδικά

  38. Μπα γιωργο…εχω προαισθημα οτι οι μη συμμετοχες των παραπανω χωρων στην ψηφοφορια θα παιξουν ρολο :s

  39. είναι πάντως από τις ελάχιστες φορές που όλοι σχεδόν είμαστε ευχαριστημένοι….τυχαίο; δε νομίζω

  40. Όντως! Τι σημασία έχει η απουσία αυτών. Η Ουκρανία υποσχέθηκε 12αρι στην Ελλάδα και η Ρωσία μεγάλο βαθμο.

  41. Τα παιδιά βγάζουν κάτι πολύ Ευρωαπϊκό, και αυτό είναι πολύ καλό!! Η προφορά τους είναι σωστή, το τραγούδι τραβάει…, έχουν ωραία μουτράκια, το τραμπολίνο δένει άψογα με το όλο στησιμο και τι να πω ……… ΜΑΚΑΡΙ!

  42. Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΤΩ.

    GEORGE ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ..”ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ..”?? Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ :Π?

    • Μη δινεις σημασια στα λεγομενα του GEORGE, γιατι απ οτι καταλαβαινω απο τα λεγομενα του εχει μεγαλη αδυναμια στα ΣΚΟΠΙΑ!!!!! Αρκει να διαβασεις καποια σχολια του για τα ΣΚΟΠΙΑ σε αρχετες καταχωρησεις, οπως στη σημερινη δευτερη προβα της Γεωργιας και της Λιθουανιας. Ειδικα στης Γεωργιας βγαζει ματι. Εγραψε……………………George 3 Μαΐου 2014 στις 16:00 -Η Tijana θα πέρασει γιατί είναι πολύ καλή

  43. ΤΟ 12 ΑΡΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙ..ΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΩΝ ΒΑΛΑΚΑΝΙΩΝ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΠΟΥΣΙΩΝ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ..

    Η Ουκρανια ολο μας αγνοει..αμα μας δωσουν 1 βαθμο θα κανω παρτι 😛

  44. Οι χώρες της πρώην ΕΣΣΔ και όλες αυτές οι γυφτόχωρες από κει πλευρά αν θυμάστε ψήφιζαν πρώτες και το 2005 και δε μας έδιναν τίποτα!

  45. Στης φωτο απο το eurovision.tv ειχαμε αλλα γραφικα, γιατι στο βιντεο εχουμε αλλα ;

  46. Αξιοπρεπέστατη πρόβα με μόνα αρνητικά σημεία το άθλιο πουκάμισο του Νικόλα και τον αθλητή στο τραμπολίνο που θα προτιμούσα να μην υπήρχε.
    Επίσης στα τελευταία δευτερόλεπτα δίνουν ένα χαζοχαρούμενο τόνο που θυμίζει λίγο Jedward και δεν ξέρω αν βοηθάει ή κάνει ζημιά.

  47. paidia min 3exnate tis kritikes epitropes … siga min psifisoun tin ellada…
    3oi sto koino 18oi stin kritiki epitropi etsi mas vlepw 7h 9esh

    • Καλα δεν νομιζω να ειμαστε τοσο χαμηλα στις κριτικες επιτροπες..περσι σκεψου η Annouk με ενα πολυ ποιοτικο τραγουδι ηταν σχετικα χαμηλα στις επιτροπες..Δεν λεω πως θα ειμαστε στη πενταδα αλλα θεωρω οτι θα μαστε καπου μεταξυ 10-15 στις επιτροπες και 5-10 στο κοσμο..

  48. Ναι μεν χάνουμε κάποιους στανταρντ πόντους απο Κύπρο, Βουλγαρία, Σερβία (εαν και τίποτα δεν ειναι στάνταρντ εκτός απο την Κύπρο φυσικά) αλλά το γεγονός ότι φέτος έχουμε μια πολύ μοντέρνα και νέα παρουσίαση που είναι τελείως διαφορετική απο τα προηγούμενα εθνικ τραγούδια μας, αυτο το κάνει πιο εύκολο να μας ψηφίσουν χώρες της Σκανδιναβίας π.χ (όπως η Σουηδία που έδωσε 12αρι σε Κύπρο και Ήβη).

  49. Φυσικα και θελω πρωτια για την Ελλαδα μας, η προβα πολυ εντυπωσιακη, τα παιδια φρεσκα και χαρουμενα, καλες φωνες, χαρουμενο και χορευτικο τραγουδι, μου αρεσει που κυριαρχει το ασπρο/μαυρο, τα γεωμετρικα σχηματα δινουν απλοτητα κλαση καλαισθησια και ελληνικο στοιχειο που μενει στο ματι επειτα απο 12 τραγουδια με ολα τα χρωματα της ιριδας να εναλασσονται ζαλιστικα<). Αρεσε πολυ στα διαφορα σαιτ ηδη, νομιζω θα αρεσει ακομα περισσοτερο στα λαιβ απο την κανονικη καμερα. Θελω να ελπιζω οτι τα ρουχα που χρησιμοποιησαν σημερα ειναι μονο για τις προβες. Αν δεν υπηρχαν οι επιτροπες που καθε χρονο μας κλεβουν βαθμους και θεσεις θα μιλουσα και για 1η θεση, αλλα μαλλον θα πρεπει να φιλησουμε πολλες κατουρημενες ποδιες μεχρι να ξαναθελησουν να μας δωσουν 1η θεση οι *ειδικοι* των επιτροπων. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!! Μακραν το αγαπημενο μου, αλλα επειδη ειμαι ελληνας ισως και να κανω λαθος στην αξιολογηση……

  50. Ιδέα μου είναι ή φέτος δεν χρησιμοποιούνται φωτιές και πυροτεχνήματα?

    • Κανουν οικονομια στις προβες. Φανταζομαι καποιες χωρες θα εχουν ομως στον τελικο. Απ οτι ειδα ομως η Ρουμανια στο τελος της σημερινης της προβας ειχε φωτιες (κι ενω ελεγα…δεν μπορει να γινει χειροτερο…εγινε <)

      • Ευχαριστώ πολύ για την απαντηση.Απλα θυμαμαι αλλες χρονιες που χρησιμοποιουσαν ηδη απο τις προβες οπως η hadise το 2009!

      • Δεν το θυμαμαι, αλλα για να το λες δικιο θα χεις. Μαλλον εξαρταται και απο τη χρονια και τη διοργανωτρια χωρα. Η Δανια ειναι απο τις πλεον ακριβες πρωτευουσες στην ευρωπη. Το μπουκαλακι το νερο μεχρι και 3 ευρω. Οποτε ισως να παιζει κι αυτο ρολο. Η διοργανωση τους κοστισε πολυ.

  51. Νικος.go..
    Χωρις να θελω να γινω κακος..αλλα ολα αυτα τα λες…επειδη εισαι Ελληνας οπως ειπες κ καλα κανεις κ κρινεις 1 τραγουδι ετσι…βεβαια χρησιμοποιεις λιγο ΥΠΕΡΒΟΛΗ..αλλα οκ!!χαχα!;)

    • Γεια σου φιλε μου. Βοηθησε με να σε καταλαβω. Τι θεωρεις υπερβολη απο αυτα που ειπα; Αν θελεις απαντησε μου, κανε reply στο σχολιο μου που θεωρεις υπερβολικο για να συνενοηθουμε καλυτερα.

  52. Πάρα πολύ καλή πρόβα για τα παιδιά μας! Το φόντο εντυπωσιακό, από τα πιο ωραία φέτος! Φωνητικά το είπαν μια χαρά και έχει μια δυναμική που πιστεύω θα φανεί σε σύγκριση με τις υπόλοιπες συμμετοχές. Το μόνο που θα ήθελα ήταν μία συγχρονισμένη μικρή χορευτική κίνηση από τα παιδιά όταν παίζει μόνο μουσική 🙂 Τελικά το τραμπολίνο δεν με χαλάει και τόσο, μόνο και μόνο λόγω του ‘παγώματος’ του χορευτή στον αέρα, που θα γράψει πάρα πολύ στην τηλεόραση. Ίσως η καλύτερη rehearsal του ημιτελικού μας… Πιστεύω θα παίξουμε ΤΟΡ10 και φέτος. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ RISE UP!

  53. ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΨΗΦΙΖΑΝ;ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ,ΣΕΡΒΟΙ,ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ, ΚΥΠΡΙΟΙ ΚΛΠ.ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΜΑΡΤΑΚΗ ΚΑΙ ΕΘΑΒΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ RISE UP.ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ, ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΘΑΨΙΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΘΕΩΣΗ!ΤΙ ΠΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.Α,ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝΟΛΟΓΟΣ ΣΟΥΛΙΩΤΗ!
    ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΦΕΤΟΣ ΑΦΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΤΥΛ.
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.Η ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ SLOW MOTION ΣΤΟ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ.ΣΤΟ FREEGOSSIP.GR ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ!PERFECT!!!!!!!

  54. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΣΕ ΟΛΑ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΑ….ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΝΕΤΑ ΤΕΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ!!!!

  55. Όντως καιρό είχα να δω τόσο ταιριαστή σκηνική παρουσίαση για ένα dance/house κομμάτι στη eurovision (Μεταξύ μας τώρα σκηνικά η Γερμανία πέρσι , η Βουλγαρία το 2008, το Lala love ήταν λάθος παρουσιασμένα)
    Ωραίοι φωτισμοί σε ασπρόμαυρο φόντο, όχι υπερβολές με πολλά χρώματα που κουράζουν στο μάτι, καλή ενέργεια και σωστά φωνητικά. Συναυλιακό feeling.
    Για το τραμπολίνο επιφυλάσσομαι λίγο αλλά σε καμία περίπτωση δεν χαντακώνει!
    Το τραγούδι είναι απλά οκ για το είδος του…
    Βρισκόμαστε σε έναν ημιτελικό που δεν υπάρχει καμία σταθερή συμμαχία, όλοι παλεύουν στα ίσια κι οι καλύτεροι θα προκριθούν.
    Δε νομίζω να έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα!
    Καλή μας επιτυχία!
    Μακάρι και τοπ 10 😉

  56. Aυτό που χαίρομαι πάντα είναι όταν η συμμετοχή μας σνομπάρεται και μετά τις πρόβες όλα αλλάζουν.
    Το ίδιο είχε γίνει το 2010 το 2011 και το 2013.Έτσι και φέτος και πάλι μετά τις πρόβες η Ελλάδα ανεβαίνει και αυτό μόνο θετικό και καλός οιωνός για το αποτέλεσμα.
    Φυσικά φέτος τα πράγματα είναι πιο απρόβλεπτα και δύσκολα.
    Τουλάχιστον έχουμε θετικότατες εντυπώσεις.
    Συνολικά μου άρεσε πολύ η πρόβα και είμαι σίγουρος η τελική εικόνα θα είναι άκρως εντυπωσιακή.
    Επίσης έχει κουράσει η σύγκριση με την Γερμανία πέρσι με ένα dance τραγούδι που δεν θα μπορούσαν πιο χάλια και άκυρα να το παρουσιάσουν και όπως ειπώθηκε ενώ ήταν ψηλά στα στοιχήματα από την αρχή μετά τις πρόβες άρχισε να πέφτει.
    Εγώ είμαι συγκρατημένος και απλά εύχομαι ολόψυχα καλή μας επιτυχία.

  57. Mη ξεχνάτε ότι φέτος έχουμε πιο πολλούς μετανάστες στη Γερμανία, Αγγλία, Σουηδία και λοιπά ακόμα και από τους Πακιστανούς! Η κατάντια της χώρας μας θα βοηθήσει τουλάχιστον στη Γιουροβίζιον 🙂

  58. Δεν μπορώ να βρω κανένα βίντεο με την εικόνα που θα δίνουν οι κάμερες πέρα από το πολύ λίγο που φαίνεται στο FREEGOSSIP.GR. Έχετε βρει τίποτα?

  59. Μόλις είδα στον Αλφα στην εκπομπή Μες στην καλή χαρά το πλήρες βίντεο της πρόβας- όπως δηλαδή θα παρουσιαστεί στον ημιτελικό – με το slow motion του αθλητή καθώς και την τελευταία πτώση όλων στο τραμπολίνο… Δεν περιγράφεται… Είναι ακόμη καλύτερο και από το βίντεο που έχει αναρτηθεί. Απλά απίστευτο… Μπράβο στα παιδιά πραγματικά. Απλά ε ξ α ι ρ ε τ ι κ ό!

  60. I moni paratirisi pou exo na kano ine oti tha ithela na anagrafete to RISE UP epano sto background kati m lipii pistevo..ke tha itan poli kalo ke oreo….opos ixe ston ethniko teliko…katatalla Exeretikoo!!

  61. Το outfit πολύ κακό. Η κίνηση άναρχη και αδούλευτη, το τραγούδι ok όπως και η ιδέα με το τραμπολίνο.

  62. Μπράβο στα παιδιά! Πάρα πολύ καλή εμφάνιση!
    Μια από τις καλύτερες που έχουμε δει βασικά!
    Τον τελικό τον έχουμε σίγουρα! Εύχομαι και μια καλή θέση μέσα στο top 10 το αξίζουμε!

  63. Ειναι ειλικρινα μια απο τις καλυτερες προβες που εχω δει μεχρι στιγμης. Ευτυχως ως Ελληνες με γουστο δεν παρουσιασαν ενα οπτικο χαμο, αλλα αρκουνται σε ασπρο μαυρο και μπλε και ποικιλια κυβικων σχηματισμων που αρμοζει πολυ στο τραγουδι. Αντιθετως στη Ρουμανια που μπορει να συγκριθει γιατι ειναι κ εκεινο ενα dance κομματι βλεπεις την Αρτα με τα Γιαννενα στο φοντο, οπως ειπε και καποιος αλλος ειναι η αισθητικη Ανατολικης Ευρωπης να βαζεις οτι εχεις και δεν εχεις. Εχουμε λοιπον μια αρτια παρουσιασμενη συμμετοχη, χωρις υπερβολες με τα δυο παιδια να καλυπτουν τη σκηνη οπως πρεπει σε ενα ανεβαστικο κομματι. Ειμαι υποστηρικτης της ιδεας του τραμπολινου και πιστευω οτι γραφει πολυ καλα. Και τα ρουχα συμπαθητικα χωρις παρατηρησεις. Η προκριση στον τελικο ειναι σιγουρη, ενω θα ειμαστε σιγουρα 1-3 στον ημιτελικο. Πλεον πιστευω πως μονο το Ισραηλ μπορει να μας παρει την πρωτια του ημιτελικου. Οσον αφορα στον τελικο, πιστευω πως με τετοια εμφανιση θα καταφερουμε και φετος να ειμαστε στη 10αδα. Δε θελω να προβλεψω 3αδα ή 5αδα γιατι ειναι επιφοβο, ωστοσο το ελπιζω και δεν ειναι μονο επιχειρημα που βασιζεται στην ελπιδα αλλα και στη λογικη. Καλη μας επιτυχια!

  64. ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ? ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜ. ΕΙΝΑΙ

  65. Είχα να ενθουσιαστώ τόσο με ελληνική παρουσία απ’την Καλομοίρα! Το slow motion απλά δεν υπάρχει. Και το οτι κάνουν τραμπολίνο μετά και οι δυό τους, τέλειο. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ εμφάνιση. Και ο διάολος να σπάσει το ποδάρι του και να μην πάμε καλά, θα έχουμε γυρίσει με ψηλά το κεφάλι. Συγχαρητήρια!

  66. Η πρόβα των παιδιών αψογη. Το Μες στην καλή χαρά έδειξε και τη πρόβα- εξ ολοκλήρου με τα πλάνα του σκηνοθέτη- και είναι όντως το κάτι άλλο, ειδικά το slow motion! Η ΕΒΥ απέσυρε το βίντεο με τα πλάνα του σκηνοθέτη απο το ΥΤ, άρα μάλλον θα έχει προβλήματα ο Άλφα. Ας ελπίσουμε όχι…
    Για μένα όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. περιμένω καλή θέση και ακόμη και νίκη δεν θα είναι έκπληξη ούτε για μένα ούτε και για τους ξένους δημοσιογράφους απ΄όσα διαβάζω. Ο μεγάλος φοβος μας είναι φυσικά οι επιτροπές, γιατί το κοινό μάλλον θα το κερδίσουμε, αν επιβεβαιωθεί το ρεύμα του κομματιού. Αλλα και οι επιτροπές δεν είναι σίγουρο ότι θα μας έχουν χαμηλά. Ακόμη και πολύ ψηλά να μη βγούμε εκεί, μπορεί να μην παίξει ρόλο, αφού δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων σε σχέση με τα φαβορί ούτε και στους “ειδικούς” απ΄ότι φαίνεται. Σε πολλά preview shows που υπήρχαν κάτι σαν επιτροπές οι βαθμοί πήγαιναν αλλού για αλλού κάθε φορά. Επίσης , είναι ιδέα μου ή τα μέλη των επιτροπών είναι νεότερα σε ηλικία σε σχέση με άλλες χρονιές;…

  67. Τα γραφικα δεν ειναι καλα παντως…πολυ απλοϊκά. Θα περιμενα κατι καλυτερο και με πιο εντονα χρωματα.

    • H Tourkia an 8umasai kala me tous manga aspromaura xrwmata mono eixan xrhsimopoihsei. edw pou ta leme mes thn karakitsaria pou xrhsimopoioun kapoies xwres to diko mas 3exwrizei san contemporary ka8aro dance kommati kai h elleiyh ouraniou to3ou apo xrwmata to voh8a kat’eme.

    • Αρκετα με τα εντονα χρωματα και την αισθητικη των 90’s… Επιτελους κανουμε κατι καλαισθητο, μινιμαλ και δυνατο χωρις να ειναι φορτωμενο και κιτσαρια. 2014 εχουμε, οχι 1998. Το σκηνικο μας ειναι εξαιρετικο, καθαρες γραμμες, μινιμαλ, clean cut και αισθητικα αρτιο. Εντονα χρωματα που αναβοσβηνουν, φωτιες, Αρτες και Γιαννενα τις αφηνουμε για Ρουμανιες, Λιθουανιες Πολωνιες και λοιπες χωρες της ανατολικης Ευρωπης Ακομα και το gimmick μας με το τραμπολινο ειναι αψογα δεμενο με την ουσια του τραγουδιου, καθως συμβολιζει την ανυψωση. Δες τις αλλες χωρες που οτι ναναι εχουν βαλει κολπακια ροδες αλεξιπτωτιστες κτλ που δεν εχουν καμια σχεση με τους στιχους τους, μπας και εντυπωσιασουν με φτηνα κολπακια. Εμεις εχουμε φετος κα τραγουδι με ουσια και σκηνικη παρουσια, που ειναι και τα δυο δεμενα το ενα με το αλλο.

  68. Νομιζω οτι θα τα παμε πολυ καλα!
    Αλλα ακομα κι αν δεν τα παμε καλα θα εχουμε κανει σιγουρα μια πολυ καλη παρουσια!!!!

  69. Πραγματικά τα γραφικά μας είναι εξαιρετικά και βλέποντας τα επίσημα πλάνα απο τον alpha (απόρώ που τα βρήκαν) μπορώ να πω οτι η παρουσίαση είναι επαγγελματική και σύγχρονη μακριά απο κιτς υπερβολές που δεν θα ταίριαζαν έτσι κι αλλιώς στο τραγούδι μας.Το slow motion είναι το κάτι άλλο πραγματικά.Οι φωτισμοί στο backround δίνουν την αίσθηση οτι το στάδιο είναι ένα τεράστιο club.Αυτός είναι και ο σκοπός του τραγουδιού μας.
    Δεν περιμενα τόσο καλό αποτέλεσμα.
    Ελπίζω στα καλύτερα.

    • Τι που τα βρηκαν? Τα εγραψαν απο τις οθονες μεσα στο σταδιο, εκεινες που αναφερεται οτι απαγορευεται να μαγνητοσκοπουνται. Λογικα ο Κασπιρης και οι διαπιστευμενοι του αλφα ταξιδευουν για Αθηνα τωρα, αφου καθε φορα που μαγνητοσκοπουν παρανομα ορισμενοι δημοσιογραφοι τους παιρνουν στο λεπτο την διαπιστευση. Περαστικα!

  70. Μπειτε στο Alpha.tv να δετε την εμφανιση της Ελλαδας ακριβως οπως θα ειμαστε στον ημιτελικο με το slow motion..Πραγματικα εξαιρετικοο

  71. Η εμφάνισή μας είναι κ α τ α π λ η κ τ ι κ ή! Το slow motion “όλα τα λεφτά”. Πάρα πολύ επαγγελματική εμφάνιση, με σύγχρονο look. Πανέμορφο στήσιμο τραγουδιού, μία εντελώς διαφορετική ματιά απ’ οτιδήποτε έχουμε δει ποτέ στη eurovision. Πολύ ξεσηκωτικό. Eύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στην Ελλαδάρα μας! Το αξίζει.

  72. Παιδιά κατεβάστε το alpha tv στο κινητό σας και δείτε ολόκληρο το επεισόδιο 4/5/2014 πηγενται στο 56:00

  73. Γενικα αν οχι η καλυτερη, απο τις καλυτερες προβες του φετινου διαγωνισμου. Το μονο που νομιζω πως θελει αλλαγη ειναι η μπλουζα του Νικολα. Αλλα κατα τα αλλα υπεροχη η εμφανιση! Μπραβο!!!!

  74. Το τραμπολίνο εμφανίζεται στην ελλαδα για ΜΟΝΟ 25 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΠΛΕΟΝ. Το γράφουνε και οι ξένοι δημοσιογράφοι. Γιατι δεν το λέτε οτι η ελληνικη αποστολή αφαίρεσε μισο λεπτο απο το εντυπωσιακό μας εύρημα; ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ. Ιδού κριτική ελλαδας απο δεύτερη πρόβα : Greece seems to be wanting to take attention away from the trampoline and are experimenting with how much it appears in the performance. Now it seems to be appearing much later. This song is such a welcome break from ballads and folk and stands out so much. Η κριτική ειναι απο το escdaily μετα τη δεύτερη πρόβα μας.

  75. Φέρτε πίσω το τραμπολίνο. Ας εμφανιστεί εστω στο δεύτερο λεπτο του τραγουδιου και οχι μονο 25 δευτερόλεπτα πριν τελειώσει!!!

  76. μπραβο μπραβο πραγματικα. καταπληκτικη δουλεια, πολλα συγχαρητηρια σε ολους. ελπιζουμε σε μια καλη θεση!!!!!!!!!!!!!!!

  77. Θωμά μη θολωνεις τα νερά. Το τραμπολίνο πρεπει να ειναι στη σκηνη τουλάχιστον ενα λεπτο. Ας κανει ο αθλητής της φιγούρες του και στο τελευταίο μισο λεπτο να του κάνουνε και ζουμ. Ειναι λαθος ομως να αφαιρεθεί μισο λεπτο τελείως απο ενα εύρημα και να εμφανιστεί ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του τραγουδιου.

  78. Μαλλον φαινεται οτι η ελληνικη αποστολη βιαστηκε απο το αρχικο κραξιμο για το τραμπολινο και περιορισε υπερβολικα την εμφανιση του επι σκηνης και κατα συνεπεια και τις χορευτικες φιγουρες. Νομιζω ειναι οντως λαθος να βγαινει το τραμπολινο πλεον στο 2:35′. Το ευρημα γραφει πρωτοποριακα στο φακο και πρεπει να ειναι λιγο παραπανω στην εμφανιση. το επιβεβαιωσαν και στην τηλεοραση οτι μειωθηκε ο χρονος που εμφανιζεται το ευρημα. Το φαν κλαμπ ας πιεσει να εμφανιζεται λιγο παραπανω το ευρημα γιατι η ελληνικη αποστολη ειναι λιγο λειψη φετος και βιαζονται να παρουν αποφασεις απο τις αντιδρασεις στον ιντερνετ οι οποιες μεχρι προσφατα δεν ειχαν λαβει υποψη τους οτι η καμερα του σκηνοθετη τα δειχνει πολυ καλυτερα τα πραματα γενικως.

  79. Ρε τι είναι αυτά που λέτε! Όλα τα πράγματα έχουν και την κορύφωσή τους αλλιώς χάνεται η αξία τους. Εάν οι τηλεθεατές έβλεπαν περισσότερη ώρα το τραμπολίνο θα καταντούσε βαρετό. Αυτό που είδαμε στην πρόβα ήταν όσο έπρεπε για να ενθουσιάσει και να εντυπωσιάσει. Φαντάζεστε την Παπαρίζου να έπαιζε λύρα 1 λεπτό ή τον Σάκη να έκανε όλη την ώρα κωλοτούμπες; Δεν θα είχε τόση αξία μην τρελαθούμε. Εάν δεν μαθαίναμε πως αρχικά ήθελαν περισσότερη ώρα για το τραμπολίνο δεν θα λέγαμε τίποτα γιατί το αποτέλεσμα είναι απλά υπέροχο.

  80. ΣΥΜΦΩΝΩ.ΤΟ ΕΥΡΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΡΟΥΤΙΝΑ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΛΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ.
    Ο ΔΑΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥΣ!
    ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ, ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ.ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΟ PRESS CENTER ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΑΡΑ ΑΡΕΣΑΤΕ!
    ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ