Eurovision 2014: Η 2η πρόβα της Νορβηγίας!

‘Ωρα για τη δεύτερη πρόβα της Νορβηγίας με ένα από τα πιο όμορφα και συναισθηματικά τραγούδια του φετινού διαγωνισμού. Ο Carl Espen ερμηνεύει πολύ σταθερά και με αρκετό πάθος το κομμάτι του, έχοντας βελτιωθεί πολύ σε σχέση με τις προηγούμενες ζωντανές εμφανίσεις του. Στη σκηνή εμφανίζονται 4 κοπέλες με βιολιά και ένας άνδρας στο πιάνο. Ο ερμηνευτής φοράει ένα σακάκι με σηκωμένα τα μανίκια και φαίνονται τα τατουάζ του. Κάποια στιγμή στην άκρη της πασαρέλας εμφανίζεται το πρόσωπό του. Συνολικά μια πολύ όμορφη παρουσίαση μπορεί να φτάσει ψηλά.

[youtube id=”097T_PCPxGc” width=”600″ height=”350″]

video eurovision

 

Αλέξανδρος Λιάπης

31 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ!!!Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ μπαλαντα για φετος!!!σαφως πιο βελτιωμενος..φωνητικα κ σκηνικα…για μενα μπορει μεχρι τοπ 3…!!

  2. Εξαιρετικό στήσιμο πάνω στη σκηνή αλλά πολύ υποτονικό κομμάτι χωρίς δυναμικό ρεφρέν… η φωνή του δεν είναι τόσο σταθερή όσο αναφέρει ο Αλέξανδρος στο σχόλιό του. Τα σηκωμένα μανίκια με τα τατουάζ δεν μου φαίνονται καλαίσθητα… κάτι σαν νταλικιέρη ή φυλακισμένο με παραπέμπουν.

  3. Για μένα η Νορβηγία σήμερα ανεβήκε 13η στο top μου και έριξε την Αρμενία πάλι 14η. Πολύ βελτιωμένος μπράβο Carl ομολογώ δεν στο είχα

    • Εσυ οσο και να προσπαθεις να κατεβασειςτην Αρμενια ΔΕΝ προκειται να βγει πρωτη η Σουηδια που να χτυπας τον κωλο σου κατω.

  4. Αυτο το τραγουδι το εκτημησα προσφατα οταν χωρισα με την κοπελα μου. Ολη μερα αυτο εβαζα. Δεν ξερω αν θα τα καταφερει αλλα σιγουρα μπηκε στην λιστα με τα τραγουδια που ακους οταν εχεις τις μαυρες σου (αυτα ειναι και τα πιο μελωδικα τραγουδια)

    • Ετσι….οπως τα λες ειναι….πρεπει να εχεις προσφατο χωρισμο….αλλιως ΔΕΝ.
      ΥΓ. Μη στενοχωριεσαι παντως,θα βρεις αλλη.

    • Αν το άκουγες και πριν χωρίσετε, υπάρχει μια εξήγηση γιατί σε άφησε.

  5. ομολογω πως εχει βελτιωθει τρομερα στα λαιβ του! και μπραβο του! ομως εξακολουθει να μην με κερδιζει το κομματι….δεν ξερω γιατι αλλα νομιζω στο λαιβ λειπει ο πονος που βγαζει στην ακουστικη βερσιον και το θεωρω υπερβολικα στημενο(μα 4 βιολια ααν ειναι δυνατον!!!!!!) επισης,οταν μπαινουν οι κοπελες με τα βιολια η δευτερη γιατι παει λες κι την κινηγανε?? 😛 )
    τελοσπαντων…αν και μεχρι τα δυο λεπτα μου φαινεται βαρετο μετα αρχιζει να με κερδιζει…λιγο!
    σαφως στον τελικο αλλα εκει δεν το βλεπω για 5αδα….6η-10η θεση ειναι μια χαρα νομιζω! εε οχι να βρεθει αυτη η απλως συμπαθητικη μπαλαντα πιο πανω απο την περυσινη συμμετοχη της χωρας με ενα κομματι-αριστουργημα!ντροπη! 😛
    καλη επιτυχια νορβηγια!

    • Συμφωνω απολυτα..πολυ υποτονικο κομμάτι και προσωπικα ουτε σημερα μου αρεσε φωνητικα..σαφως βελτιωμένος αλλα τιποτα το ιδιαιτερο..Το περσινο ηταν αριστουργημα!!!!

  6. kwsta akrivws auta ithela na anaferw kai pisteuw me kalupses epakrivws…to mono pou exw na prosthesw einai oti tin vradia tou imitelikou pou tha to dei kai tha to akousei gia prwti fora o mesos tiletheatis tha tou fanei adiaforo kai isws vareto…emeis pou ta akoume arketes fores ta kommatia mporoume kai antilamvanomaste ligo kalutera to kati pio wraio kai vathu pou mporei na kruvei kapoio kommati…

  7. Τρεμαμενη φωνη. Τραγουδι για φρεσκοχωρισμενους. Το κεκλιμενο επιπεδο μου αρεσε περισσοτερο αναποδα οπως ηταν στην πρωτη προβα. Θεση 10/20.
    ΥΓ. Μου λειπει πολυ η περσινη τραγουδαρα της Νορβηγιας!!!!!

    • Όχι. Η Πολωνία παίζει να αποκλειστεί φέτος. Το παρουσιάζουν πολύ ακραία και θα τους χαντακώσουν οι επιτροπές.
      Για νίκη Ουγγαρία αδερφέ ή το αναπόφευκτο (Αρμενία) – Προβλέπω.
      Εννοείται προτιμώ Ουγγαρία !
      Η Νορβηγία έχει εξαιρετικό τραγούδι αλλά δεν μεταφέρεται κομψά ή πειστικά on stage

  8. Donnie Darko..
    Για Ουγγαρια συμφωνω 100%….αλλα αυτο που μου κανει εντυπωση,ειναι πως ενω ειχες την Νορβηγια #5 στο τοπ σου,την εριξες 12 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ θεσεις…

    • Mην μπερδεύεσαι. Πρόβλεψη για τον Τελικό κάνω. Εξακολουθεί να είναι στο τοπ 5 μου αλλά θεωρώ πως θα πατώσει στον Τελικό!

  9. μαλιστα. δεν ειναι κακο το τραγουδι αλλα στο συνολο του δεν με πειθει. προβλεπω 12η θεση στον τελικο!

  10. Γιουροφαν τελικά ποια σου άρεσε περισσότερο Νορβηγία ή Ουγγαρία;
    Εγώ τη Νορβηγία δεν την είχα να μπαίνει δεκάδα αλλά βλέποντας τις πρόβες αναθεώρησα και πιστεύω ότι μάλλον θα μπει!

  11. Δεν μου αρέσει το όλο στήσιμο. Πολύ κλασικούρα. Γι’αυτό κι ο Κάρλ είναι έξω απ΄τα νερά του. Τον έστησαν λες και είναι ο Παβαρότι…
    Θα ήθελα μόνο του στη σκηνή τον Καρλ, να παίζει πιάνο καθιστός, σαν τραγουδοποιός, στο σκοτάδι με ένα κερί μόνο! Τίποτα άλλο!
    Το silent storm είναι το αγαπημένο μου κομμάτι φέτος.

  12. Πάολα Μπράτσο…
    Μου αρεσουν κ τα 2…αλλα μετα απο τις προβες η Ουγγαρια με επεισε οτι παει για την Νικη…

  13. Εμφανώς βελτιωμένος φωνητικά ο Νορβηγός! Ωστόσο η παρουσίαση με τα βιολιά δεν με έψησε, το δε φόντο με τη θάλασσα δεν λέει καθόλου… Ένα πολύ όμορφο μελαγχολικό τραγούδι που μου αρέσει, αλλά στον τελικό για κάποιο λόγο δε νομίζω να το ψηφίσει ο κόσμος και προβλέπω να καταλήγει κάπου στη μέση. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

  14. Πολύ καλός φωνητικά αλλά θεωρώ υπερβολή τα 4 βιολιά…. Και μάλιστα σε ένα τραγούδι που δεν ακούγεται ιδιαίτερα ο ήχος του βιολιού.

  15. ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ,ΤΕΛΕΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΚΗΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΣΤΗΜΕΝΟ….ΣΙΓΟΥΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ!!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ