Η 2η πρόβα της Ολλανδίας!

Σειρά της Ολλανδίας για τη δεύτερη της πρόβα με τους The Common Linnets στο country τραγούδι τους “Calm After The Storm“. Στο δάπεδο της σκηνής σχηματίζεται λωρίδα δρόμου που χωρίζει τους δύο τραγουδιστές, ενώ σε όλη τη σκηνή επικρατεί το άσπρο με μαύρο χρώμα ακόμα και στην ενδυματολογική άποψη των ερμηνευτών. Φωνητικά, είναι και οι δύο πολύ καλοί και με το ήρεμο αλλά και σταθερό τους τόνο ενσαρκώνουν πολύ σωστά το κλίμα του τραγουδιού που όπως δείχνει και ο τίτλος του είναι η ηρεμία μετά την καταιγίδα. ΄Ένα τραγούδι όμως που είναι εκτός των ακουσμάτων του διαγωνισμού αλλά και της Ευρώπης, χωρίς αυτό όμως να μειώνει τις ελπίδες για την έκπληξη.

[youtube id=”BRTZUD0cNZQ” width=”600″ height=”350″]

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η Ολλανδία είναι κάτι εντελώς διαφορετικό και σαν τραγούδι, και σαν ύφος και σαν παρουσίαση. Και αν συνυπολογίσουμε ότι ήταν άψογοι ερμηνευτικά, αξίζει σίγουρα να βρεθεί στον τελικό, σε σχέση με κάτι Μολδαβίες και κάτι Βέλγια…

  2. Για μενα πρεπει να περασει 100%..κατι που πιστευω οτι θα γινει..απλα αψογο!!

  3. Το τραγούδι της Ολλανδίας προσωπικά δε μου κάνει κάποια ιδιαίτερη αίσθηση, ωστόσο παρουσιάζονται καλαίσθητα και πολύ επιμελημένα. Δε θα διαφωνήσω με σχόλια που διάβασα πιο πάνω, τύπου “Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό”, “απλά άψογο”,για ‘μενα όμως φέτος η Ολλανδία ανταποκρίνεται σε ένα μικρό μέρος τηλεθεατών. Ελπίζω να περάσει, θέλω πολύ κάτι τέτοιες συμμετοχές να γεμίζουν τους τελικούς, ωστόσο πολύ δύσκολα βλέπω να τα καταφέρνουν. Μου θυμίζει τη περσινή ,αν μου επιτρέπεται “ψαγμένη” συμμετοχή με την Αννούκ. Πέρσι όμως η Ολλανδία πήγε τόσο ψηλά, λόγω και της Αννούκ. Φέτος , που δεν είναι η Αννούκ, τι γίνεται ;

  4. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΟΥΣΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ….ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!!!!

  5. Ίσως το ομορφότερο backround και η ωραιότερη ατμόσφαιρα επι σκηνής.Κακά τα ψέματα θα βοηθήσει το τραγούδι που είναι έτσι κι αλλιώς πολύ ιδιαίτερο και όμορφο.Εξαιρετική παρουσίαση και φανταστείτε όταν το δούμε ολοκληρωμένα επίσημα την βραδιά του ημιτελικού.

  6. Δεν με ενθουσιασε το Live τους φωνητικα..αλλα μαρεσει ολο το στήσιμο στη σκηνή και το τραγούδι είναι εξαιρετικό..πιστεύω θα περάσει!!

  7. Το 12άρι μου για φέτος ! (μετά την απόφαση του Αζερμπαιτζάν για φθηνούς εντυπωσιασμούς με κούνιες επί σκηνής)
    Πραγματικά ατόφιο μουσικό κομμάτι!
    Επίφοβη η επιλογή του να αποφύγουν βλεμματική επαφή με τις κάμερες παραμένοντας προσηλωμένοι ο ένας στον άλλον όμως η τέχνη είναι ρίσκο κι όχι πεπατημένες…
    Μπράβο στην Ολλανδία!!!
    Δυσκολεύομαι να προβλέψω την τύχη του στον διαγωνισμό αλλά δε με νοιάζει όπου και να καταταγεί. Η Ολλανδία με διαφορα προσφέρει το πιο αυθεντικο κομμάτι του διαγωνισμού και δεν νομίζω να νοιάζονται και οι ίδιοι οι καλλιτεχνες για τη θέση που θα πάρει.
    Πιστεύω πως Τελικό τουλάχιστον θα είναι!

    • Θα ηθελα με καθε σεβασμο να σου πω τη γνωμη μου ως προς την τυχη του τραγουδιου στο διαγωνισμο. Θα μπει τελικο και εκει θα πατωσει. Η Ευρωπη δεν ακουει καντρι μουσικη με εξαιρεση τα βορειοδυτικα κρατη. Ουτε η Γαλλια δε θα τους ψηφισει. Το τραγουδι ειναι προσεγμενο, ναι, αλλα δεν θα ακουγα και φυσικα δεν θα το ψηφιζα ποτε. Παντως ειναι η δευτερη συνεχομενη χρονια που η Ολλανδια στελνει ενα ποιοτικοτατο τραγουδι και αυτο πρεπει να επαινεθει.

  8. To καλύτερο του 1ου ημιτελικού. Και σαν μουσική και σαν θέαμα. Πιστεύω ότι θα περάσει άνετα και στον τελικό θα πάρει αρκετά καλή θέση.

  9. Οι Αμερικανιές ποτέ δεν είχαν πέραση στην Γιουροβίζιον… μακάρι να περάσει διότι έχω δεσμούς με την Ολλανδία, αλλά δεν το βλέπω…

    • Θα συμφωνισω απολυτα. Στο Τεξας θα εσκιζε. Αλλα οχι στην Ευρωπη. Θα ψηφιστει απο Αγγλια Ιρλανδια (λογω ακουσματος, γειτονιας, καλων σχεσεων), γερμανοφωνα κρατη (αλληλεγγυη) και σκανδιναβια (λατρες του αμερικανικου τροπου ζωης). Η Ανουκ περυσι ηταν 1η και φυσικα…..εκτος συναγωνισμου!

  10. Πραγματικό διαμάντι! Από όλες τις πλευρές… Αμιγώς ως τραγούδι, φωνές, background, στήσιμο, ατμόσφαιρα, τα ΠΑΝΤΑ! Ελπίζω η Ευρώπη να το επιβραβεύσει αυτό το αξιόλογο κομμάτι και να καταλάβει μια υψηλή θέση, γιατί το αξίζει!

    • Η Ευρωπη ΔΕΝ ακουει καντρι. Μην εχετε ψευδαισθησεις. Οπως και στην αμερικη ΔΕΝ θα κερδιζε ενα βαλκανικο ακουσμα. Ομως οι βορειο/δυτικο ευρωπαιοι ταξιδευουν καθε χρονο νοτεια και εχουν επαφη με το μουσικο ηχοχρωμα μας και φαινεται οτι τους αρεσει. Σιγα μην κερδιζε το μολιτβα στην Αμερικη…

  11. Υπέροχο! Το προσωπικό μου αγαπημένο!
    Το πιο ατμοσφαιρικό κομμάτι, η πιο ατμοσφαιρική παρουσίαση! Τα πάντα πάρα πολύ καλά δουλεμένα! Εκτός των άλλων σου βγάζει μια αυθεντικότητα γενικά….
    Ελπίζω να κάνει την διαφορά και να τα πάει πολύ καλά! Το αξίζει!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ