Η 2η πρόβα της Ουκρανίας!

Σειρά της πολυπαθούς Ουκρανίας με το τραγούδι Tick tock από τη Mariya Yaremchuk. Κεντρική ιδέα της σκηνικής παρουσίας είναι ένας τροχός που περιστρέφεται συνεχώς επί 3 λεπτά όπου εντός του βρίσκεται ο χορευτής που συνοδεύει την τραγουδίστρια σε ρόλο δρομέα. Η Mariya φοράει μαύρη τουαλέτα με ασημί στρας και περιφέρεται με χορευτικές κινήσεις γύρω αλλά και επάνω στον τροχό. Το όλο θέμα παραπέμπει αρκετά στο αντίστοιχο της χώρας του 2009 (Svetlana Loboda) ενώ από φωνητικής άποψης δεν ικανοποιεί απόλυτα καθώς λαχανιάζει αρκετά και κάνει την όλη παρουσίαση αγχωτική. Καλή τύχη Ουκρανία!

[youtube id=”a38Q2H06REg” width=”600″ height=”350″]

video eurovisiontv

30 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χαμστεράκι που τρέχει μέσα στον τροχό, ή κύλινδρος πλυντηρίου? Ό,τι κι αν είναι, θα επαναλάβω το χιλιο-ειπωμένο… σταματήστε τη γη να κατέβω γιατί ζαλίστηκα!!

  2. το λυπαμαιιι το παιδι που βρισκεται μεσα στον τροχο σαν τα χαμστερακια…..αλλα και η άλλη ετοιμη για το καρναβαλι…

  3. Παρκααλώ να επιστρέψει η Svetlana Loboda. Ήξερε πολύ πριν την Mariya την ορθή χρήση του τροχού και με μπόνους κάστ τους 300 του Λεωνίδα!

    • Ακριβώς.Το τσίρκο-υπερπαραγωγή της Σβετλάνα το 2009 ήταν κορυφαίο απλά!
      Ή θα κάνεις λιτή παρουσίαση χωρίς περιττά ευρήματα και αηδίες ή θα παρουσιάσεις την Άρτα και τα Γιάννενα όπως το 2009!

    • ή ολα ή τιποτα ! και εγω αυτο πιστευω!
      με την Svetlana εγινε “Ο” χαμος ειδικα στο ρεφρεν!
      καλη ειναι και η Mariya αλλα πειρμενα παραπανω απο μια τοσο πολυσυζητημενη συμμετοχη που οχι αδικως μπορει αν θεωρηθει φαβορι απο το βιντεοκλιπ της αλλα απο την σκηνικη της παρουσια δεν ξερω κατα ποσο μπορει να ειναι στην 3αδα που πολλοι την τοποθετουν!

  4. Και μια που θυμήθηκα τη Svetlana η σκηνή της Μόσχας τελικά ήταν πολλάκις ανώτερη. Aυτή μου φέρνει σ’εκείνη του Düsseldorf

  5. Ρε παιδια τι παθαν ολοι φετος,σε γυμναστικες επιδειξεις δημοτικου νομιζουν οτι ειναι και ανεβαζουν στη σκηνη τραμπολινα,τραμπαλες και τροχους? Διακρινω μια μικρη ελλειψη δημιουργικοτητας ή ειναι ιδεα μου?

  6. Το τραγουδι απο μονο του αξιζει να μπει 10αδα..αλλα με αυτο το εκτρωμα που ειδα..με τιποτα!!!

  7. Πολύ δουλεμένη παρουσίαση και πολύ καλή ερμηνεία. Νομίζω ότι θα το δούμε στο top5 στον τελικό.

    • Αυτα ολα τα συμπερανες απο το βιντεο που ειδαμε;
      Το οτι η Ουκρανια θα μπει ΤΟΠ5/10 ειναι γνωστο σε ολα τα …….45 πρωην κρατη της ΕΣΣΡ.

  8. Άψογη φωνητικά.Με εντυπωσίασε.Τώρα ο τροχός και ο χορευτής χάμστερ δεν μου άρεσαν καθόλου.Γενικά πρόκειται για ένα ποπ τραγούδι ίσως το μοναδικό στο είδος του φέτος που πιθνότατα θα βρεθεί ψηλά αλλά εγώ με τίποτα δεν θα το έβαζα στην 10αδα.

  9. εμένα μια χαρά μου φάνηκε φωνητικά! θέλω να κάνω μια άσχετη ερώτηση… όταν αυτός με την κάμερα ανεβαίνει στην σκηνή για να κάνει τα κοντινά, γιατί τρέχει κι άλλος απο πίσω του;

  10. ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΙ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΠΟΛΥ ΓΑΜΑΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΚ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΛΙΝΔΡΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟΜΑ ΘΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΗ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΗ ΟΜΩΣ 10ΑΔΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΣ 5ΑΔΑ Η ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ…
    ΥΓ εχω την εντυπωση οτι αυτος ο ημιτελικος ειναι ο ποιο δυσκολος στην ιστορια του διαγωνισμου…

  11. Εμενα μια χαρα μου φανηκε φωνητικα..Ισως και καλυτερη από ότι περιμενα..Εγω το ευρημα με το τροχό το βρίσκω αρκετα εξυπνο…το τραγουδι δεν λεει πολλα αλλα η αληθεια ειναι οτι εχει εναν συμπαθητικο ρυθμο..θα περασει σιγουρα στο τελικο αλλα δεν το βλεπω τοσο ψηλά οσο το περιμενουν(6ο στα στοιχηματα)..

  12. fwnitika gia mena itan eksairetiki…aporw ston ogae pou to eidan oti xanei…apo ekei kai pera tha protimousa mia parousiasi analogi tou video clip tous kai oxi auton ton kinoumeno troxo…telikos kai apo ekei kai pera ola anoixta…

  13. Eπίσης η Ουκρανία κατάφερε να έχει την καλύτερη χρηση γραφικών στο background, χωρίς να γίνεται υπερβολικό, κουραστικό ή κιτς. Πράγμα πολύ δύσκολο για πολλούς άλλους όπως φάνηκε.
    Όσο για την ερμηνεία, από το καλύτερης ποιότητας video που είδα στο επίσημο site της Eurovision, ήταν πραγματικά άψογη.

  14. ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΧΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΣΙΡΚΟΥ STYLE ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.Η ΚΥΡΑ TICK TOCK ΓΙΑ ΡΩΣΙΑ ΜΕΡΙΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

  15. Ενώ το τραγούδι μου αρέσει αρκετά θεωρώ ότι το εύρημα του τροχού με τον χορευτή δεν του ταιριάζει καθόλου…απλά ξενέρωσα…ελπίζω να δείχνει τουλάχιστον καλά ως προς την σκηνοθεσία και να το σώσει κάπως…

  16. Το ταγουδι το λατρευω και την Mariya αλλα το σκηνικο το αδικει.Πραγματικα φετος η Ελλαδα τραμπολινο,η Εσθονια μοντερνο χορο,η Ουκρανια τροχο,το Αζερμπαιτζαν κουνια,η Ρωσια τραμπαλα.Τι γινεται??

  17. Αχ Ουκρανία μου περίμενα περισσότερα… Η ΚΟΥΚΛΑΡΑ μας ήταν καλή φωνητικά (ούτε φωνάρα ούτε κακή), αλλά αυτό με τον τροχό του χαμστερακίου με χάλασσε, είναι μονότονο, το αδικεί και δεν του ταιριάζει καθόλου. Αντιθέτως θα ήθελα μία εντυπωσιακή χορογραφία… Το φόντο λιτό και όμορφο! Περνάει αέρα τελικό, αλλά το βλέπω οριακά ΤΟΡ10. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

  18. Ισχύει ό,τι και για τη Ρωσία.Δυστυχώς, θα αφήσει εκτός κάποια περισσότερο αξιόλογη εμφάνιση.

  19. ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΦΕΤΟΣ….ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΑΜΠΑΛΑ,ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ,ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΗ ΚΟΥΝΙΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΜΕ;ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΩΡΑ,Η ΟΥΚΡΑΝΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΝΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ!!!!

  20. εντυπωσιαστηκα με τον τροχο και τον δρομεα. απλα μπραβο. σαν τραγιουδι μου αρεσε απο την αρχη παρα πολυ. πολυ ω ραια τα φωνητικα της mariya. το μονο που εχω να πω ειναι για τις κινησεις της. περιμενα να κινειται στη σκηνη καπως αλλιως

  21. Πολυ ωραιο αυτο με τον τροχο. Και το τραγουδι ωραιο ειναι.Καλη τυχη Ουκρανία!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ