EUROVISION 2014: Η 2η πρόβα της Ρωσίας!

Σειρά για τη δεύτερή της πρόβα έχει η Ρωσία με τις Tolmachevy Sisters  και το “Shine“. Οι τραγουδίστριες εμφανίζονται πάνω σε ειδική κατασκευή τραμπάλα ντυμένες με λευκά μακριά φορέματα, ενώ από το πίσω μέρος δέσμες φωτός διαχέονται σε όλη τη σκηνή με μπλε χρώμα. Στη μέση περίπου του τραγουδιού εμφανίζεται ένας άνδρας χορευτής που ανοίγει ένα πανί σε ημικυκλικό πορτοκαλί σχήμα, ενώ παράλληλα όλος ο φωτισμός της σκηνής  μετατρέπεται σε χρυσαφί. Φωνητικά είναι καλές με κάποιες αδύναμες στιγμές απλά, ίσως λόγω του χορευτικού που πρέπει να διεκπεραιώσουν.

[youtube id=”YDe57SPF4hk” width=”600″ height=”350″]

video eurovisiontv

37 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ποιος χορευτικο ρε παιδια….εδω η tanjia δεν προλαβαινει να ανασανει και οι δικοι μας το ιδιο και μου μιλανε οι ρωσιδε που πρεπει να κανουν δεκα βηματα ολα κι ολα 😛 αντε κι μια φουρλα στο τσακιρ κεφι! παντως νομιζω βγαινει εντυπωσιακο… 😀 αναμενω τ βιντεο 🙂

  2. Θα περάσουν στον τελικό, αλλά δε νομίζω ότι θα πλασαριστούν καλά. Είναι πολύ μέτριες, αν και το εύρημα με την τραμπάλα είναι ενδιαφέρον.

  3. Σαν αγαλματα ειναι ντυμενες… θα περασει, αλλα εκτος 10αδας στον τελικο… :/
    Επισης, το δικο μας “ευρημα” ειναι απ τα καλυτερα… Νομιζω πως τα φαβορι (Αρμενια-Σουηδια) επαναπαυθηκαν με απλες παρουσιασεις.. Δεν μου κανουν κ πολυ για νικητες… Ελπιζω η Αγγλια να κανει την εκπληξη… Και η Ελλαδα παει για νικη 1ου ημιτελικου και στον τελικο 7αδα!!

  4. top 5 πάλι για την Ρωσία.
    Ωραίο τραγούδι, εξαιρετική η σκηνική παρουσία και πολύ καλές φωνητικά

  5. Ο Φωκάς στέρεψε από έμπνευση. Πρόχειρο και κακοφταγμένο εύρημα, σε ένα εξαρχής πολύ μέτριο τραγούδι, και με αυτές τις δύο ντυμένες Γενοβέφες… Αν ήταν η συμμετοχή κάποιας άλλη χώρας εκτός από το γέλιο που θα πρόσφερε θα τη θεωρούσαμε ήδη καταδικασμένη.

  6. Δεν ξέρω αν τα πικρόχολα σχόλια έχουν να κάνουν με τα τεκτενόμενα στην Ουκρανία, αλλά εδώ κρίνεται η παρουσίαση ενός τραγουδιού και καλό είναι να αφήσουμε κατά μέρος τη πολιτική. Άλλωστε το Θέμα Ουκρανία είναι πολύ μπλεγμένο. Αν σας ενδιαφέρει διαβάστε λίγη ιστορία παρά να επαφίεστε στα λεγόμενα των ΜΜΕ ένθεν κακείθεν.
    Σε ότι αφορά τα κορίτσια, στυλιστικά δεν μου άρεσαν. Θα ήθελα κάτι πιο νεανικό. Δεν ξέρω πως γράφει τηλεοπτικά, Η σιαμαία κοτσίδα, τα μπαστούνια δεν μου λένε κάτι. Στο τέλος μάλλον το εύρημα πρέπει να είναι ο ανατελων ήλιος που αναφέρεται στους στίχους.. Λίγο μηχανικές κινήσεις. Δεν νομίζω ότι πιο ευρηματικό από το Φωκά αν συγκρίνω άλλες του δουλειές.

  7. Θέαμα απαράδεκτο και αστείο.μου κάνει εντύπωση που διαβάζω για τέλεια σκηνική παρουσία!
    Πραγματικά αν ήταν συμμετοχή άλλης χώρας θα ήμουν σίγουρος για αποκλεισμό.Κιτς και χωρίς νόημα αυτή η εμφάνιση σ’άυτό το έτσι κι αλλιώς μέτριο τραγούδι.

  8. to pio anempneusto eurima tou euaggelinou ever…kaloftiagmeno kommati omws kai ermineuomeno apo duo gluka koritsia…tha sumfwnisw oti prepei na afisoume otidipote politiko eksw kai na krinoume mono tragoudistika…kata t’alla telikos kai pithano top 10 akoma mia fora gia tin Rwssia…

  9. Τελειο τραγουδι , απαράδεκτη σκηνική παρουσια.. ειναι πολυ κυριολεκτικα και δεν συνδεεται το ενα με το αλλο.. ενδυμασια-ραβδοι-βενταλια… ο φωκας δεν ειχε εμπνευση φετος ..το περσινο του αζερμπαιτζαν ηταν αριστουργημα..

  10. Den einai ap ta kalitera tou foka. Episis to malli ala siamaia EINAI OTI XEIROTERO EXO DEI. to xalaei olo. De xero,isos einai I proti simmetoxi tou foka pou de tha mpei sto top 10. Kapou sto 12-15 to vlepo

  11. Το τραγούδι είναι καλό, η σκηνική παρουσία όμως δεν ξέρω….και ναι και όχι…μπερδεμένα συναισθήματα. Νομίζω φέτος η Ρωσία θα δυσκολευτεί να μπει δεκάδα…

  12. Πιστεύω θα γράψει καλά τηλεοπτικά ως συνολικό αποτέλεσμα, μιας και σε αντίθεση με όλες τις άλλες συμμετοχές, είναι φορτωμένο στην παρουσίαση με ευρήματα, τα οποία όμως ξεχωριστά από μόνα τους δεν αποτελούν κάτι ιδιαίτερο (μόνο η τραμπάλα είναι εντυπωσιακή, εκείνο με τα δεμένα μαλλιά σιαμαίων ΧΑΛΙΑ ως εικόνα), αν σκεφτούμε μάλιστα ότι η επιμέλεια ανήκει στον Φωκά (καμία σχέση με ότι άλλο έχει καταπιαστεί στον διαγωνισμό στο παρελθόν, ιδίως με Παπαρίζου και Αζερμπαιτζάν!) Το στιλιστικό πολύ μεγαλίστικο για τις κουκλίτσες, οι οποίες έκαναν λαθάκια φωνητικά, αλλά το background εκπληκτικό… Πιστεύω στον τελικό θα είναι κοντά στο ΤΟΡ10 γύρω στις θέσεις 9-13. Καλή επιτυχία στα κοριτσάκια! 🙂

  13. Το τραγούδι δεν είναι κακό, απλά όχι κάτι τόσο δυνατό για να κάνει τη διαφορά. Η σκηνική παρουσία επίσης όχι κακή, αλλά όχι και τόσο εμπνευσμένη. Ωραία η ιδέα με τη τραμπάλα (θα φαίνεται νομίζω καλά από τις τηλεοράσεις) αλλά κατ’ άλλα κάπως άγευστο και αδιάφορο. Οι κοπελίτσες είναι αρκετά αμήχανες και προσωπικά χαλιέμαι με τον “χορευτή” που εμφανίζεται στη μέση του τραγουδιού και ανοίγει τις βεντάλιες. Εντελώς άτοπο ! Νομίζω πως θα περάσει, νομίζω ότι θα τα πάει καλά στη ψηφοφορία γενικά (γιατί είναι Ρωσία, αν και πιστεύω πως θα χάσει πολλούς ψήφους φέτος, ακόμα και από “κλασικούς” συμμάχους, εν αντιθέσει με την Ουκρανία που θα πάρει περισσότερους !). Γενικά πάντως, είναι μια ok συμμετοχή που ονοματίζεται ως Ρωσία, άρα θυμηθείτε την περσινή συμμετοχή των Ρώσων (πάνω κάτω στα ίδια κυβικά) που κατάφερε να φτάσει μέχρι και τη πέμπτη θέση!

  14. Το ωραιοτερο τραγουδι του πρωτου ημιτελικου….νεανικο, δροσερο…χαρουμενο…..μπραβο στους Ελληνες συντελεστες..για αλλη μια φορα…

  15. Πρώτο μισό τελικού πίνακα, για τους γνωστούς λόγους. Από εκεί και πέρα: α) το χειρότερο στήσιμο που έχουμε δει στη Γιουροβίζιον από το Φωκά Ευαγγελινό, β) μέτριο τραγούδι, γ) πολύ καλές φωνές.

  16. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ….ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΛΙΓΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ!!!!

  17. Εμετός! Ό,τι πιο άθλιο έχω δει επι σκηνής φέτος μαζί με το κοχύλι της Valentina…Aναφέρομαι στην τυρόπιτα…
    Οριακή πρόκριση
    15-20 στον Τελικό!

    • αι στο διαολο ρε ηλιθιε ρωσσοφοβε πουστη κωλογεωργιανε! εμετο στα μουτρα σου!αμα σε βρω καπου θα σου σπασω τα μουτρα ρε!

    • ολο ετσι λες ηλιθιε καθε χρονο και παντα στην πενταδα ειμαστε χαχαχα!ζηλια ψορα και ψωφο καρκινιαρη!

    • δεν θα γινουμε γκει για να σου αρεσουμε!ουτε θα δωσουμε τα εδαφη μας στους γεωργιανους τσετσενους αλβανους κλπ για να σου ειμεθα αρεστοι ηλιθιε το καταλαβες?και λιγα τα λογια σου για την χωρα αλλη φορα να προσεχεις πως μιλας και εκφραζεσαι για μας μου μην σε πετυχω καπου και θα το μετανιωσεις πολυ πικρα για οτι ειπες!!!!!!

  18. περιμενα κτι καλυτερο σκηνικα. 10-15 στον τελικο. σαν τραγουδι παντως μ ‘αρεσει πολυ

  19. οντως αντικειμενικα το τραγουδι ειναι απ τα καλυτερα φετος τωρα αν δεν το ψηφισουνε ειναι αλλου παπα ευαγγελιο!αυτο ας μεινει στην συνειδηση τους..!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ