Eurovision 2014: Η 2η πρόβα της Σουηδίας!

Στο μέσο της τετράγωνης σκηνής εμφανίζεται η Sanna Nielsen από τη Σουηδία φορώντας ένα μαύρο κοντό δαντελωτό φόρεμα. Από πάνω της μια τεράστια ντισκομπάλα που δε φαίνεται, αλλά σκοπό έχει να διαχέει το φως των προβολέων σε όλο το στάδιο. Πέντε κοπέλες στα φωνητικά (καλά κρυμμένες) ενισχύουν την άψογη ερμηνεία της. Μια απλή παρουσίαση που στηρίζεται στο ίδιο το τραγούδι, τη φωνή της τραγουδίστριας και την ατμόσφαιρα που δημιουργείται από τους φωτισμούς.

[youtube id=”9nl0I7uF3LU” width=”600″ height=”350″]

video eurovisiontv

Αλέξανδρος Λιάπης

60 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατι οι σουηδοι εχουν παντα κομπλεξ και κρυβουν τα φωνιτηκα; Επειδη στο μελοντιφεστιβαλεν τα εχουν πλει μπακ και δεν θελουν να αλλαξουν την εμφανιση τους;

  2. ΠΑΙΔΙΑ,ΕΧΕΙ ΦΩΝΑΡΑ,ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ ΑΠΛΑ… <3
    ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ??
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΑΣΑΡΙΚΟ,ΜΕ ΝΟΗΜΑ…ΘΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ..

    • Βαρετο τραγουδι. Θα εβγαινε πρωτο απο το 1980 μεχρι το 2000. Δεν ειναι ομως τραγουδι για πενταδα το ετος 2014.

  3. Μαλιστα….προσωπικα ουτε αυτο νομιζω οτι θα κερδισει….νανουρισμα κ με την μαυριλα ειναι οτι πρεπει για να κοιμηθει κανεις..

  4. Μαυρο, δαντελωτο και σεξι “αλά”‘ Παπαριζου !!!ειναι παρα παρα πολυ καλη συμμετοχη! Συγχαρητήρια στην Σουδια (για ακομα μια φορα)

  5. Μακράν η καλύτερη παρουσία φέτος!!
    Πιστεύω στην νίκη της Σουηδίας!! 🙂

  6. Ο server του ogae πρέπει να είναι όλα τα λεφτά!Τώρα που ξεκινάει το ενδιαφέρον και θα μπαίνουμε να βλέπουμε τις πρόβες, αν είναι να κάνει τόση ώρα να φορτώσει μια σελίδα ζήτω που καήκαμε!

  7. Το βίντεο ανέβηκε.
    Απ τις πιο λιτές εμφανίσεις και απο άποψη γραφικών.Ουσιαστικά δεν έχει.Στηρίζεται καθαρά στην φωνή και στο τραγούδι χωρίς εντυπωσιασμούς αλλά δεν ξέρω αν θα κερδίσει εν τέλει!Πάντως έχει υπέροχη φωνή.

    • και τη να τις βαλουμε χορευτες? εισαι σοβαρος? μην λεμε μαλακιες τωρα….. και εγω που θελω αλλο να κερδισει πραγματικα η γυναικα το εχει και πολυ πιθανων να το παρει!

  8. Αντιαισθητική παρουσία..Ξενερωτη,απωθητική..κριμα αν το ελεγε καποια αλλη αυτο το τραγουδι,πιο ομορφη και πιο νεα(και η Σαννα νεα ειναι αλλα φαινεται σαρανταρα),θα πηγαινε πολυ καλυτερα..

  9. Αυτη η μπαλαντα υπερτερει κατα πολυ της Αρμενίας…και η σκηνική παρουσία της,ειναι πολυ πιο εντυπωσιακη απ του Άραμ..ωστόσο ακόμα και γ αυτό το τραγούδι αμφιβάλλω για τις πιθανοτητες νικης του..εξακολουθώ να κιστεύω πως με αν το Η.Β πετύχει ένα αξιοπρεπές staging,θα έχει τις ´ερισσότερες πιθανοτητες για νίκη..και απο πίσω του,η Ουγγαρία…

  10. Καμια σχεση με τον Αρμενο το αγγουρι.Αν και μονη γεμιζει τη σκηνη.Τελειο το σκηνικο,το φως που αλλαζει στα δυνατα σημεια.Φοβερη.Αξιζει τη νικη

  11. Η Molly ειδε τις προβες της Αρμενιας και της Σουηδιας και σιγουρα θα χαμογελασε..Τα τραγουδια τους ειναι ωραια αλλα η παρουσια τους στη σκηνη τιποτα το ιδιαιτερο,οχι πως θα μπορουσαν να κανουν και πολλα πραγματα αλλα η ξενερωτη Σουηδεζα απο τη μια και ο υπερβολικος στους μορφασμους του Αρμενιος δεν κανουν κατι για να ξεχωρισουν..Η Molly με τη τραγουδαρα που εχει και αν καταφερει να εχει μια δυνατη σκηνικη παρουσια χτυπαει πρωτιά..

    • ναι..ολοι ξερουμε ποσο φημιζεται η αγγλια για τις κακες τις σκηνικες παρουσιες.. Κριμα για τη Μολυ. Εχει ενα καλουτσικο τραγουδι αλλα δεν το βλεπω για 10αδα.

    • Αν βρει φετος το ΗΒ 1ο, τοτε πραγματικα θα αρχιζω να σκεφτομαι οτι η γιουροβιζιον ειναι σικε.
      Το τραγουδι της Μολλυ ειναι για τις θεσεις 10/20.

  12. Τεχνικά, έχει την αρτιότητα του νικητήριου κομματιού. Καλλιτεχνικά όμως?

  13. Η αγγλιδα το μονο που θα καταφερει ειναι να κλεψει λιγους ψηφους απο την Δυτικη Ευρωπη δηλαδη ζημια στην Σουηδια.Πολυ καλυτερη η sanna απο την Αρμενια.

  14. Η Αγγλία θα ειναι νικήτρια,χωρις προβα ακομα ανεβηκε μια θεση στα στοιχηματα!
    το τραγουδι ειναι το μονο που μπορει να ξεσηκωσει το σταδιο με το ρυθμο του!

  15. aplo,lito,mageutiko…ta fwta,to skiniko kai ta panta einai opws tha fantazomoun gia to sugkekrimeno kommati…h kopela fwnara alla tha pame souidia pali se toso suntomo xroniko diastima?egw to vlepw duskolo an kai oxi akatorthwto…

  16. To αδιαφορο αγαπημένο τραγούδι των φαν, που με μια 9η θεση να είναι και πολυ ικανοποιημένο!!! Δεν αξιζει κάτι παραπάνω!!!

  17. έλεος πια με την Σουηδία, οκ φαβορί, καλή φωνή, καλό τραγούδι αλλά όχι και νίκη.. ε ΟΧΙ

  18. Ευτυχώς η Σουηδοί αντιλαμβάνονται ότι στην απλότητα εγκειται η ομορφιά και δεν παρουσιάσανε κανένα έκτρωμα με χορευτικά. Άριστη φωνητικά όμως θεωρώ ότι δεν έχει καλή σχέση με την κινησιολογία και γενικά δεν μου μεταφέρει συναίσθημα. πχ να αντιπαραλαβάλω το Suus από την Αλβανία που ήταν εξαιρετική ερμηνευτικά

    • Κοίτα το Undo είναι ας το πούμε ένα πιο πλαστικό τραγούδι-συνταγή.Το Suus ήταν κάτι άλλο και η ερμηνεύτρια το ζούσε και σου μετέφερε την θλίψη.
      Μια χαρά είναι η Sanna και η φωνή της αλλά δεν έχω καταλάβει γιατί την θεοποίησαν τόσο πολύ.

      • Γιατί στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθλαμος. Αυτό αφορά το φετινό επίπεδο τραγουδιών. Επίσης με τόσες συμμετοχές που είχε σε έναν από τους πιο πολυσυζητημένους εθνικούς τελικούς δεν είναι τυχαίο. Άλλωστε οι Σουηδοί παίρνουν στα σοβαρά το διαγωνισμό.

  19. Και θέλω να σχολιάσω οτι για να είσαι ολομόναχος στην σκηνή πρέπει να έχεις κάτι πραγματικά εντυπωσιακό και δεν χρειάζεται μια μπαλάντα να παρουσιάζεται τόσο απλά.Η Ισλανδία το 2009 είχε ανάλογο τραγούδι αλλά παρουσιάστηκε με μια ονειρική κεινούμενη εικόνα και φωνητικά επί σκηνής.Ποιός ξεχνάει την Γεωργία το 2010 που σε μπαλάντα έδωσε διάσταση musical στο τραγούδι.
    Η Αλβανία το 2012 είχε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα λόγω ιδιαίτερου τραγουδιού και άριστης και εξαιρετικά δύσκολης ερμνημείας.Η ουκρανία το 2010 είχε μια καλλονή και μπορούσε να σταθεί μόνη στην σκηνή.
    Σουηδία και Αρμενία δεν με πείθουν με αυτή την απλότητα γιατί δεν έχουν εξαιρετικά τραγούδια.

  20. +1
    Molly &… Poly λοιπόν διότι εμένα το πολωνικό κοτέτσι με έχει σημαδέψει. Θυμάμαι το χωριό μου

    • Προτεινω επόμενο ταξίδι στην Πολώνία!
      Πάντως εμένα πλέον το κοτέτσι δεν με πείθει με τα Αγγλικά.Μη παραξενευτείς αν μείνει στον ημιτελικό!

      • Θα διαμαρτυρηθώ! τόση μπουγάδα και ζύμωμα ψωμιού θα ρίξουν επί σκηνής.
        Όντως μια Πολωνία είναι λουκούμι για ένα ταξιδάκι

  21. Ένα πάρα πολύ καλό κομμάτι όπου η Sanna με την ερμηνεία της το απογειώνει…φέτος υποστηρίζω Molly αλλά και αυτό να νικήσει δεν θα με χαλάσει…

  22. Καλή μου Sanna είσαι υπέροχη, είσαι απλά ΦΩΝΑΡΑ! Πολύ λίγες αλλαγές από το Melodifestivalen, όπως πάντα οι Σουηδοί. Πιστεύω η απλότητά του στην παρουσίαση θα κερδίσει κοινό και επιτροπές. Παρόλα αυτά έχει τη δυναμική του νικητήριου! Ίσως το μόνο που θα ήθελα παραπάνω είναι όχι την απόλυτη μαυρίλα στο μεγάλο background πίσω, αλλά μην τα θέλουμε όλα δικά μας… Σίγουρο ΤΟΡ5, αλλά πιστεύω ότι δεν θα το πάρει και ψυχανεμίζομαι ότι θα καταλάβει την περσινή 4η θέση της εκπληκτικής Νορβηγίας 🙂 ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΟΥΗΔΙΑ! Φέτος η νίκη ανήκει Η.Β.!

  23. Διαβάζω συνεχώς ότι περιμένατε κάτι περισσότερο από τη συμμετοχή της Σουηδίας. Ας πούμε τι ; Νομίζω ότι είναι εξαιρετική, αρχίζει και μου αρέσει όλο και περισσότερο η Σουηδική συμμετοχή και σήμερα αντιλαμβάνομαι γιατί θεωρείται φαβορί. Στέκεται στη σκηνή και τραγουδάει. Σε συνεπαίρνει -εμένα τουλάχιστον αρκετά- και κατ’ εμέ διαθέτει ένα πολύ ωραίο background. Είναι επίσης και πολύ όμορφη !
    Πάντως την απογοήτευση που νιώθετε εσείς τώρα που περιμένατε περισσότερα από αυτά που βλέπετε δε θα την έχουν τα μερικά εκατομμύρια που θα δουν τη Σουηδία και θα ψηφίσουν απλούστατα γιατί θα είναι η πρώτη φορά που θα την δουν και θα την ακούσουν. Για ΄μενα πάντως, όχι ούτε πρώτη, ούτε δεύτερη ίσως και ούτε τρίτη θα είναι η συμμετοχή. Τη καλύτερη επιτυχία !

    • Το τραγουδι σαρέσει??
      Γιατι εγω προωπικα αν και το θεωρω ενα καλο τραγουδι δεν του βρισκω κατι το ξεχωριστο.Κατα τη γνωμη μου ειναι η επιτομή της γιουροβιζιονικης μπαλαντας..Και οσον αφορα τη σκηνικη παρουσια της Σανα αν και ειναι πολυ καλα στημενη και φωνητικα αψωγη δεν με συνεπαίρνει..Την θεωρω λιγο απομακρη και σφιγμένη..Δεν μαρεσει και εμφανισιακα ιδιαιτερα αλλα εκτος απο αυτο τη βρισκω αρκετα ξενερωτη..

  24. Απο τα αγαπημενα μου….Δυνατο κομματι..σιγουρα στην 5αδα του τελικου…

  25. Η Σάννα είναι φωνάρα,αυτό δεν το αμφισβητώ..
    Αλλά η συμμετοχή της Σουηδίας είναι η κλασσική γιουροβιζιονομπαλάντα που λατρεύετε από τους φαν..ένα πράγμα σαν την Καρόλα,Σαρλότ Περέλι,Κάτι Γουλφ…Προβλέπω ότι θα βγει 4η-5η..
    1η στους ogae:Σουηδία
    1η στα στοιχήματα:Αρμενία
    Πρώτη στον τελικό:Πιστεύω καμία από αυτές τις δύο…

  26. Γιατι τοση μαυριλα??? Γιατι δεν υπαρχει εστω λιγο χρωμα στο background??? Γιατι δεν κουνιεται? Γιατι ειναι σχεδον ανεκφραστη? Τι επαθε??? Χαλια 🙁 Κριμα και ηταν στο top 3 μου 🙁

  27. ωραια ερμηνεια και ωραιο τραγουδι γενικα. αλλα δεν ειναι απο αυτα τα τραγουδια που τρελαινομαι και τα βαζω απο 1-3 στο τοπ μου. δεν μου λενε κατι. στον τελικο πιστευω θα βγει 2-3! πρωτο παντως οχι. δεν το λεω επιτηδες, δεν εχει καμια σχεση το οτι κερδισε προπερσι, να θυμισουμε την τριπλη συνεχομενη νικη της ιρλανδιας 1992, 1993, 1994 kai στη συνεχεια και 1996. απλα σν προαισθημα θεωρω οτι δεν θα κερδισει. αν και δεν το αποκλειω κιολας

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ