EUROVISION 2014: Το πρόγραμμα της 6ης μέρας των προβών!

Στις 4 Μαΐου θα διεξαχθεί η 6η μέρα των προβών που περιλαμβάνει τις πρώτες πρόβες των χωρών που βρίσκονται απευθείας στον Τελικό του διαγωνισμού, δηλαδή των λεγόμενων Big 5 και της διοργανώτριας χώρας. Η διάρκεια τους θα είναι περιπού 40 λεπτά και δεν θα είναι ελεύθερες για τους δημοσιογράφους.

Το πρόγραμμα της 6ης μέρας (Κυριακή 4 Μαΐου) έχει ως εξής:
(Οι αναγραφόμενες ώρες αναφέρονται σε ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ)

11:00 Γερμανία Πρώτη πρόβα
11:40 Ηνωμένο Βασίλειο Πρώτη πρόβα
12:20 Γαλλία Πρώτη πρόβα
13:00 Δανία Πρώτη πρόβα
14:30 Ιταλία Πρώτη πρόβα
15:10 Ισπανία Πρώτη πρόβα

52 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Περιμένω να δω το στήσιμο του Ηνωμένου Βασιλείου, αν και κάτι μου λέει ότι θα απογοητευτώ.

  2. Επιτελους..αυριο θα δουμε την κρυα συμμετοχη του ΗΒ..κ θα σταματησουν καποιοι να λενε για ενδεχομενη νικη της Molly..

      • Δηλαδη σου αρεσει ενα τραγουδι μονο κ μονο απο ενα στιχο??…εννοω στο παρελθον εχουν γραφτει αρκετοι τετοιοι στιχοι…μονο κ μονο…για ενθουσιασμο..!!..:)

    • Εχει την πιο ωραια ενορχηστρωση αγαπητε,φωναρα,τα back vocals απο μονα τους δινουν την νικη σε αυτο το κομματι !
      Και το μονο κομματι που θα δωσει παλμο στο σταδιο!

      • Περιμενουμε να δουμε αν θα γινουν ολα αυτα που λες…αν κ δν το νομιζω…ασε που σε εκεινο το βιντεο που λες το κοινο ειχε ξεσηκωθει..επειδη ηταν συμπατριωτες της..κ απο την Αρμενια περιμενα ολα αυτα που αναφερεις..αλλα δν ειδαμε τιποτα!;)

      • Κοιτα..προσπαθω να βρω…αλλα πολυ κρυαδα βγαζει το τραγουδι..δν μπορω να το φανταστω να κερδιζει..κ αν γινει πιστευω πως θα ειναι ενα απο τα χειροτερα που θα εχει κερδισει ποτε!Σορυ!;)

  3. Ποσο θελω η Αγγλία να πάρει μια ωραιότατη 26η θέση με 0 <3 αν και πιστευω θα παει εως 13η τιποτα παραπάνω !!!

  4. Άμα δείξουν πάλι σαράντα δευτερόλεπτα πρόβα δεν θα καταλάβουμε κ πολλά. Η Αγγλιδα που την είδα χτες στο Graham norton show στην αρχή του κομματιού ήταν λίγο αγχωμένη. Μετά μια χαρά. Άγνωστο πως θα παει αν κ την ήθελα πολύ ψηλά κ γιατί όχι να κερδίσει. Πάντως είναι 4η στα στοιχήματα. Ιδωμεν…

  5. As eimaste eilikrineis: ti fovero perimenete ap tin molly? Prepei ipoxreotika na xei fonitika kai etsi einai periorismeni outos I alloste. Kapou sto 10-15 tha nai giati stis epitropes tha skisei

  6. ιταλια και ισπανια θελω να δω!!!!οσο για την αγγλια νομιζω οτι θα ειναι η δυσαρεστη εκπληξη για ακομη μια χρονια.το τραγουδι της και η μολλι ειναι επιεικως απαραδεκτα!!VIVA ITALIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • εχοντας να διεκπαιρεωσει ενα αρκετα δυσκολο κομματι οπως το “la mia citta”νομιζω οτι σταθηκε επαξια…παντως ειναι πολυ πιο συμπαθητικη η εμα απο την μολλι!α και προτιμω να δω τον διαγωνισμο στον νοτο και στην γειτονια μας!

    • Για μαϊμού καλά στέκεται η Ιταλίδα (δεν είναι όμως). Το δε ισπανικό είναι από τα χειρότερα τραγούδια.

  7. Η Molly ηταν αγχωμένη χθες στο Graham Norton Show αλλα και αψωγη φωνητικά..Το τραγουδι εχει ελλατΏματα(λίγο παιδιός στίχος) αλλα θεωρω οτι δεν ειναι μονοτονο οπως της Σουηδιας π.χ και ειδικα απο ενα σημειο και μετα(απο τις αρχες του δευτερου λεπτου συγκεκριμενα) γίνετε απίστευτο..Αν ειναι ανετη στη σκηνη χωρις αγχος πιστευω χτυπαει πρωτια!!!!

  8. Ανυπομονω για Γερμανια και Η.Β…το τραγουδι της Γερμανιας ειναι πολυ υποτιμημενο φετος και ειναι κριμα γιατι αξιζει…ελπιζω να κανει την εκπληξη και να μπει στη 10αδα!!! 🙂

  9. όταν βγείκαν όλα τα τραγούδια, άρχισα να ψάχνω πιο κάνει για νίκη, δηλαδή πιο θα ήθελα να το ακούσω 2η φορά το Σάββατο.. και έτσι κατέληξα στην Molly. πιστεύω δε, πως αν νικήσει θα είναι στην λίστα με τους αδύναμους νικητές αυτού του θεσμού.. κάποιος όμως θα νικήσει εκείνη την βραδιά!

  10. Εφτασε η ωρα της αγαπημενης Molly!
    Το τραγουδι ανετα χτυπαει τριαδα και γιατι οχι και πρωτια και ειδικα στο λονδινο!
    Απο την αλλη η πολλα υποσχομενη γερμανια που το τραγουδακι της οσο παει και μου αρεσει πολυ!
    Ι ιταλιδα τα εχουμε πει πενηντα φορες τελειο τραγουδακι αλλα απογοητευση σε καθε λαιβ της.
    Την δανια την μισω
    Ι ισπανια συμπαθητικη προταση φετος!

    • Μαθε εσυ ορθογραφια πρωτα και μετα μιλας. Που θα μας αποκαλεσεις και ναρκομανεις επειδη μας αρεσει το ελληνικο τραγουδι. Εκτος αν εισαι η Λουκα τρολ!

  11. Δανια ΑΙΣΧΟΣ
    Ιταλια Καλουτσικο
    Ισπανια Εξαιτιας της η χωρα της εχασε την νικη ΜAS ΡΕ
    Γερμανια Τσιρκο
    Γαλλια Τρισαθλιο
    Ην.Βασιλειο Καλουτσικο αλλα οχι για νικη,δεν νομιζω να δουμε κατι ιδιαιτερο στην σκηνη.Θα κλεψει λιγους ψηφους απο τα δυο μεγαλα φαβορι και θα βρεθει μεταξυ 3-5.Προσωπικα την προτιμω απο τον Αρμενιο.ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ SANNAΚΙ

  12. Kwstas..
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ:D…
    Ωραιος αποτι βλεπω χρησιμοποιεις μουσικα κριτηρια..χαχα;)

  13. Fotoula apo wiki

    Semi-final 2: Performance by Jessica Mauboy[2][3]
    Final: “Rainmaker” performed by Emmelie de Forest and the 26 finalists[

  14. Αναμένω με ανυπομονησία Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία 🙂 Πάμε γερά Molly για το χρυσό!

  15. Απο τα 6 εναπομειναντα, νομιζω οτι μονο της Δανιας και της Γαλλιας θα εχουν καποια τυχη. Ιταλια ετσι κι ετσι. Θα ξεχωρισει καπως λογω ιταλικων.
    ΗΒ θα μαυριστει στο τελεβοουτινγκ οπως της αρμοζει.
    Γερμανια ασχολιαστο. Ουστ!
    Ισπανια αισχος (Το Mas αντιθετως το ειχα για αδιαφιλονηκητο φαβορι για ΟΛΟ το διαγωνισμο….αλλα οι ισπανοι επελεξαν λαθος τραγουδι για αλλη μια φορα. Λυπαμαι.)

  16. Πολύ πίκρα,χολή και άγχος βγάζουν μερικοί/μερικές για μια ενδεχομενη καλή θέση και γενικότερα για το τραγούδι της Αγγλίας,χωρίς να το καταλαβαίνω..θα πατώσει λέβε καποιοι οπως της αρμοζει,αντιπαθητικη η Molly λενε καποιοι αλλοι,χάλια τραγούδι κτλ…αγχος πολυ αγχος βλεπω εγώ…!
    Η χθεσινη εκπομπη του graham ηταν μαγνητοσκοπημενη και χρονολογειται 2 μηνες πριν,πριν ακομα γινουν τα eurovision i concert…ηταν μολις η 2η παρουσιαση του τραγουδιου και ηταν φυσικο να εχει αγχος..παρολαυτα οι εξαιρετικες φωνητικες ικανοτητες δεν κρυβονται ουτε απ το αγχος..περιμενω να δω ενα σοβαρο staging αυριο,αποφευγοντας τις παραδοσιακες αγγλικες κιτσαριες και αμεσως θα γινει ενα απ τα μεγαλα φαβορι,γιατι πολύ απλά δεν υπάρχει τραγούδι που να ξεχωρίζει φέτος καιη αγγλιδα ειναι ικανη να ξεσηκωσει ολο το σταδιο…

  17. ρε αφηστε τις αλλες χωρες και κοιταξτε λιγο τη χωρα μας που για πρωτη φορα εδω και πεντε χρονια στελνει ενα ωραιο ξεσηκωτικο και διασκεδαστικο τραγουδι !!! το μονο που εχω να πω ειναι καλη επιτυχια στα τρια παλικαρια μας τον νικολα το θεοφιλο και τον risky !!! και οσο για την παρουσιαση μας ειναι πααααααρα πολυ ωραια!!!!

  18. Θα φανταζόσαστε ότι το μόνο κανάλι που θα έστελνε δημοσιογράφο θα ήταν το Ε;;;;;; Χλιαρές αναφορές από το STAR, ασχολείται λίγο και το ΑΛΦΑ, άντε λίγο και η ΥΕΝΕΔ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ