EUROVISION 2014: Η 1η πρόβα της Ελλάδας!

Στη σκηνή η Ελλάδα! Εκτός από τους Freaky Fortune και τον Riskykidd στα φωνητικά είναι ο Μιχάλης Ζέης και ο Βασίλης Μαθόπουλος. Τα 5 αγόρια συνοδεύει ο Αρμένιος αθλητής Αρτούρ Γιερεμιάν. Το εύρημα που όλοι περιμέναμε είναι ένα τραμπολίνο! Βρίσκεται στο πίσω μέρος της σκηνής και ακριβώς μπροστά του ο Θεόφιλος με το συνθεσάϊζερ. Δεξιά κι αριστερά του και μπροστά, ο Νικόλας και ο Riskykidd. Το τραγούδι ξεκινάει με γενικό πλάνο και μετά η κάμερα πάει στον Riskykidd. Ακολουθεί ο Νικόλας με τις κάμερες να κάνουν μακρινά zoom και κυκλικές κινήσεις γύρω του. Γύρω στα 2 λεπτά του τραγουδιού ο αθλητής ξεκινάει τις φιγούρες στο τραμπολίνο και στο κόψιμο του τραγουδιού ανεβαίνει ο Νικόλας και ο Riskykidd και η κάμερα κάνει slow motion στον αθλητή. Το τραγούδι τελειώνει και με τους 3 να προσγειώνονται πάνω στο τραμπολίνο! Στο background κυβικά σχήματα που πετάνε, μεγαλώνουν και χτυπάνε σαν καρδιές.

[youtube id=”j4Gex_-AwWI” width=”600″ height=”350″]

Αντώνης Καρατζίκος

Μπάμπης Γραμματικόπουλος

Γιώργος Διαματάρης

178 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τραμπολινο….?
    σαν να μου ακουγεται αρκετα καλο!!!!! 😀
    αρμενιος αθλητης εεε??
    ….12αρι απο αρμενια?? 😀
    παμεεεεεεεε!!!!! πιστευω αξιζε η αναμονη!
    RISEEEEEEEEE UP!!!! 😀
    (ελπιζω να αποδιδουν καλα φωνητικα οταν πηδανε στο τραμπολινο 😀 )

  2. περιμενω να δω! δεν θελω αν πω αν μου αρεσει ή οχι γιατι και η γαλλια το 2012 κολπακια εκανε αλλα τελικα….. μακαρι να ειναι ωραιο!

    • Τι εννοείς ακριβώς???? Επειδή και εγώ είναι σαν να έχω ένα κακό προαίσθημα. Φοβάμαι ότι κάποιος θα πέσει.

  3. Ελπίζω να βγει καλό και να μην χαντακωθεί το όλο στήσιμο από μία καλή εμφάνηση που δεν συγχρονίζεται…

  4. Ωραίο φαίνεται αλλά θέλω να το δω πως θα το δείχνει η κάμερα γιατί έτσι από το κοινό φαίνεται λίγο παιδικό…. Μόνο τα μαξιλάρια τους λείπουν για μαξιλαροπόλεμο…

  5. απο αυτη την οπτικη γωνια που το βλεπουμε εμεις με προβληματιζει λιγο, θεωρω οτι ειναι πολυ! ελπιζω απο την καμερα να φαινεται καλυτερα! δεν ειναι κακο αλλα κατι δεν μου παει καλα! πολυ ωραια ιδεα!!!

  6. χμμ..Δεν το περίμενα , αλλά νομίζω ότι από την κανονική κάμερα θα δείχνει πολύ ωραίοοο! GOING UP! AND RISE UP!

  7. αχχ δεν το πιστευωωω τι ειναι αυτοοο κι εγω περιμενα τπτ το φαντασμαγορικο!! σιγα την εκπληξη!

  8. Mpravo mou arese para poli…apla otan anevenoun kai ta paidia mou fanike ligaki ipervoliko alla entaksei,pistevw stn kamera tha deiksei wraia.. Kai episis kati pou proseksa einai oti o nikolas ta katafernei panw sto trampolino fwnitika(einai i telefta nota sto video ekei pou deixnei to diamanti).. Kali epitixia ellada!!! Nomjze apo tis mia apo tis kaliteres proves olwn!!! Sigxaritiriaa!!!! Kali epitixia Elladaraaaaaaaa!!!

  9. Εχουμε πολυ καιρο να κανουμε κατι εντυπωσιακο στην eurovision…..!!! Mπραβοοοοοοο…..!
    Πολυ εξυπνη ιδεα!!!!!!!!

  10. Kai logika ta paidia anevenoun pros to telos tou tragoudiou opote den krataei kai poli,miso lepto pistevw,gti an o athlitis ksekinaei sta 2 lepta vlepoume pws ta paidia den pane kateftheian alla ligo argotera!! Opote!! Pistevw tha einai TELEIO stin camera!!!

  11. Τα σπαει η ιδεα με το τραμπολινο!!! Πολυ πρωτοτυπο!!! Μπραβοοοοο! RISE UP!!

  12. Λιγο χρωμα θελει!!! Ολη η σκηνη ειναι πολυ σκουρα και το τραγουδακι ειναι χαρουμενο

  13. Τωρα θα φανω κακος εαν πω οτι ολο αυτο μου θυμισε..Τσιρκο,Λουνα παρκ κ Παιδικη χαρα;;;…κ οτι το τραμπολινο δν βοηθαει καθολου αυτο το μετριο τραγουδι;;…Τι να πω..ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!!!..Περιμενα κατι διαφορετικο στο θεμα της σκηνικης παρουσιας ή ας βγαιναμε οπως στον εθνικο τελικο..αλλα τωρα…

    • Είπα ότι από αυτήν την οπτική γωνία φαίνεται έτσι… Η περιγραφή λέει πως χοροπηδάνε στον ρυθμό της μουσικής… οπότε θέλω να το δω από κάμερα να δω πως θα φαίνεται…

  14. ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΒΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΙΔΕΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Η’ ΟΧΙ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ!!!!

  15. Αρκετά καλή ιδέα το τραμπολίνο. Ίσως λίγο παιδικό αλλά ταυτόχρονα πολύ έξυπνο.
    Αρκεί να φαίνεται καλά και στην camera.

  16. Από ότι διαβάζω το τραμπολίνο θα φαίνεται στην κάμερα μόνο στο τελευταιο λεπτό του τραγουδιού, ενώ όταν ανεβούν και τα παιδιά πάνω θα χρησιμοποιηθεί slow motion (όπως στο τέλος του Euphoria).

    • Επιτρέπεται αυτο; Πρόπερσι δεν είχε γίνει τόση φασαρία για το αν μπορούσε ή οχι να το κανει; Αν γίνεται μακάρι να το κανουμε!

  17. Ειμαστε πρωτοτυποι σιγουρα, κατι το οποιο δεν εχουμε ξαναδει. Το θεμα ειναι πως θα ειναι εμφανισιακα, μην φανει γελοιο. Καλο ειναι το οτι χρησιμοποιητε στο τελος και οχι σε ολη τη διαρκεια του τραγουδιου, θα ηταν κουραστικο και μονοτονο. Δεν μ αρεσει η ιδεα να αναιβουν και οι τραγουδηστες, αλλα μολις το εκαναν το βιντεο τελειωσε οποτε δεν ξερω αν τελικα εχω αδικο. Καλη μας επιτυχια

  18. Ωραια η ιδεα με το τραμπολινο, ομως νομιζω οτι το background ειναι αρκετα σκοτεινο. Ευχομαι να πανε ολα καλα και να εχουμε τελικα καλη επιτυχια!!!

  19. Μπράβο στα παιδιά μας! Λίγο φωτισμό χρειάζεται και να εκμεταλλευτούμε τα LEDs κλπ που έχει η σκηνή! Η ιδέα με το τραμπολίνο μ’αρέσει πολύ!

  20. ΚΛΕΩ ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ….. ΤΕΛΕΙΟ!! ΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ ΕΔΩ ΟΙ ΓΡΙΕΣ ΒΓΕΙΚΑΝ 2ΡΕΣ ΤΟ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ

  21. ελπίζω τα πλάνα με το τραμπολίνο να είναι σωστά!
    το μόνο μου πρόβλημα (το περίμενα) ήταν η φωνητική απόδοση.. μόνο σε μένα φάνηκαν τόσο χάλια οι φωνές τους; έλεος.. και να φαναστείς οτι έκαναν και πρόβες!

    • μονο σε εσενα μαλλον!! και καταρχας λογικο να μην ακουγονται τελεια οι φωνες τους εφοσον το βιντεο δεν εχει καθολου καλη αναλυση!!

      • ΚοΚοΜπΛοΚο, πώς κατέβασες το Eurscoreboard; (είδα το βίντεο σου στο youtube) εγώ ενώ το έχω κατεβάσει, δεν μπορώ να βάλω το actual voting system γιατί μόλις το πατάω λέει οτι δεν γείνεται. και έχω καταλήξει στο συμπέρασμα οτι αυτό το πρόγραμμα λειτουργεί μονο σε υπολογιστές με windows 7.. εσύ τι windows έχεις;

      • εχω τα 7 πρεπει να κανεις κατι με την εξατομικευση πατα δεξι κλικ και πατα εξατομικευση και μετα παιξε με τα ντιζαιν μπορει να παιξει, μου εβγαλε το λαδι για να δουλεψει αλλα με βοηθησαν και κατι φιλοι μου που ξερουν πολλα απο υπολογιστες και τελικα πιρε μπρος.. vista εχεις?

      • έχω τα server 2008 ! είναι λίγο παλιά.. όταν λές δεξί κλίκ που ακριβώς να το κάνω; έχω κατεβάσει τον φάκελο με το euroscoreboard (εγκατάσταση) και τον φάκελο με το design του 2014.. μήπως θα μπορούσες να ρωτήσεις τους φίλους σου, μήπως αυτόι ξέρουν.

      • οκ θα ρωτισω και θα σου πω!!!! ειναι λιγο παλουκι αλλα τα καταφερα και ειναι πολυ διασκεδαστικο…

      • χίλια ευχαριστώ! και μένα μου αρέσει πολλύ και παλέυω εδώ και κάτι χρόνια να το καταφέρω αλλά… τίποτα!

      • Ναί! μου βγάζει ένα δικό του design (ΧΑΛΙΑ) και οι βαθμοί δεν δίνονται νορμάλ.. πολλύ περίεργο και εκνευριστικό!

      • ναι ειναι το προτο συστημα βαθμολογιας που υπηρχε στον διαγονισμο με τους 10 ασσους…σε καταλαβενω το θυμαμαι….ελπιζω να σε βοηθησω ηδη εστειλα μνμ στο fb αν μου πει καποιος κατι θα σου πω!!!

      • χμμμ… μήπως θα μπορούσες τότε να μου πείς πως ακριβώς το έκανες εσύ στον δικό σου; να δοκιμάσω τουλάχιστον

      • προσπαθησε να αντικαταστησεις τον φακελο με το παλιο deisgn με αυτον με το καινουριο δλδ σβησε το παλιο κ βαλε στη θεση του το καινουριο με το ιδιο ονομα φακελου, και για να σου ανοιξει, μολις ανοιξεις το προγραμμα μην τσεκαρεις το full screen εμενα ετσι μου δουλεψε…

      • δεν σε καταλαβένω 🙁
        εγώ το μόνο που έχω στον υπολογιστή μου είναι: ένα φάκελο που λέγεται euroscb2.0b2 και μέσα σε αυτόν τον φάκελο υπάρχει ένα αρχείο που λέγεται Instalador..
        και επίσης έχω το design του 2014.

      • να σου πω το dizain με του 2014 το εχεις κατεβασει και το εχει τοποθετηση στον φακελο dis?

      • κατέβασα το design του 2014 και μέσα είχε ένα φάκελο με το όνομα dis εγώ δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα..

      • μαλιστα εδω ειναι το θεμαααα….. αυτο πρεπει να το κανεις σιμπιεση η εστο ετσι το κανω εγω με ενα προγραμμα… θα σε ειδοποιησω!

      • κανε τον κοπο μια κατω κατω εχει δυο επιλογες με μια κουκιδα βαλτω στο ventana οχι full screen και πες πατα μετα το συστημα βαθμολογιας 1-12

      • μπα… τίποτα δεν έγεινε.. τέλως πάντων, μάλλον το πρόγραμμα λειτουργεί μόνο σε όσους έχουν windows 7 , αλλιώς δεν εξηγείτε! α και ευχαριστώ για την βοήθεια

  22. το τραμπολινο πολυ ωραια ιδεα αλλα θα προτιμουσα η σκηνη να λουζεται απο μπλε χρωμα

  23. δειτε τις φωτογραφιες απο την 1η προβα της ελλαδας στο eurovision.tv και πειτε μου! ειναι όλα πιο ξεκαθαρα και δειχνει και αληθινα πλανα!!!

  24. ΕΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΥΛΑ ΤΗΣ EUROVISION ΑΨΟΓΑ ΑΡΜΟΖΕΙ.ΣΤΑ ΣΥΝ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ BACKGROUND LEDS.
    ΠΕΡΣΙ ΤΟ ΕΥΡΗΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΦΤΩΧΟΛΑΜΠΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΛΑ.ΦΕΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΘΛΗΤΗ BACKING VOCALS KAI KATI ANEBAZOYME KAI EMEIS STHN SKHNH EPITELOYS.
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΣΤΟ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΝΑ ΒΑΖΑΝ ΤΟΝ ΑΓΑΘΩΝΑ ΝΑ ΠΗΔΑΕΙ ΣΑΝ ΚΑΤΣΙΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ RISE UP

  25. αν και δεν ειμαι απο τους φανατικους υποστηρικτες της ελληνικης συμμετοχης για φετος μπορω να πω οτι αυτο που ειδα μου αρεσε!εξυπνη η ιδεα με το τραμπολινο!θα θελα ομως να το δω ολοκληρο για να εχω πιο σφαιρικη εικονα!

  26. Κοίταξα και νομίζω ότι τελικά είναι πιο φωτεινά τα πράγματα από ότι περίμενα αλλά θα προτιμούσα λίγο φως παραπάνω και ίσως μια αλλαγή στο backround… Ολα τα άλλα νομίζω είναι μια χαρά…

  27. Καλη μας επιτυχια! Αντε αντε και η δευτερη προβα να δουμε τι ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ γιατι πρεπει να αλλαξει στο σημειο που ανεβαινουν τα παιδια πανω στο τραμπολινο..δεν ειναι ωραια..καλυτερα ο χορευτης μονο εκει πανω..θα προτημουσα να ηταν Ελληνας-δεν ειμαι ρατσιστης-το λεω με την εννοια να ηταν ολη η συμμετοχη μας Ελληνικη αλλα ενταξει ισως να παρουμε κατι παραπανω απο Αρμενια…
    **οποσδηποτε αλλαγη στη χορογραφια των παιδιων! εκτος αν στη δευτερη προβα ειναι πιο φωτεινα και δειχνει πιο ωραια..υπομονη!
    RISE UPPPPPPPPPPPPP

  28. ΣΕ LIVESTREAM ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

  29. Και μένα με την σειρά μου, μου φάνηκε αρκετά περίεργο το τραμπολίνο, σχεδόν κωμικό. Αλλά νομίζω με την σκηνοθετική ματιά και το slow motion, θα δείξει ωραίο. Για το φόντο δεν προβληματίζομαι, είναι σκούρο, όπως σε όλα τα τραγούδια. Στους Δανούς φαίνεται να αρέσει το σκοτάδι. Ε, ρε τι έχει να γίνει, ακροβάτη το Αζερμπαϊτζάν, χάμστερ η Ουκρανέζα, κούνια η Ρωσία, κοχύλι το Σαν Μαρίνο, η Conchita και ο Βέλγος από μόνοι τους, στο τέλος θα εμφανιστεί και όλος ο θίασος για να πάρει το χειροκρότημα του κοινού. Συν αυτήν την παραφορτωμένη, αλλά σκούρη σκηνή. Στεναχωριέμαι για τον Λευκορώσο που δεν κουβάλησε κανένα τεράστιο cheesecake και για τους Λετονούς που δεν δανείστηκαν τον φούρνο των αλησμόνητων Ρωσίδων γιαγιάδων.

  30. Λοιπόν στην αρχή νόμιζα ότι με χαλούσε ο φωτισμός αλλά οι φωτογραφίες με διέψευσαν !!!

  31. Αισθάνομαι ότι έχουμε την πιο ωραία μέχρι τώρα εμφάνηση από όσες έχουν κάνει πρόβα!!!! Ενώ και οι φωτογραφίες είναι οι καλύτερες που έχω δει σε σύγκριση με τις άλλες συμμετοχές…. Από τις υπόλοιπες χώρε μόνο η Ρωσία πιστεύω ότι έχει κάνει κάτι πραγματικά καά δουλεμένο και το Μαυροβούνιο… Περιμένω με αγωνία την Ρουμάνία, την μεγαλύτερη αντίπαλό μας στον ημιτελικό και πιστεύω ότι θα έχουν καλή εμφάνηση με τα leds και πως θα ανεβάσουν καθρέφτες όπως στον ημιτελικό τους…

    • Και η Νορβηγάι δεν θεωρείται μεγάλος μας αντιπαλος ?, η οποια ηταν επισης πολυ καλη!
      Τελος παντων, απο τισ φωτογραφιες στο eurovision.tv φαινονται παρα πολυ ωραια πλανα, καλη επιτυχια!

      • Ναι και η Νορβηγία δεν λέω… Αλλά η σκηνική του παρουσία με φάνηκε κάπως υπερβολική με 4 βιολιά και γενικά δεν με πολυπήθει ο τραγουδιστής… Θέλω να πω πως με αυτήν την εμφάνηση πιστεύω ότι μπορούμε να τον περάσουμε στον ημιτελικό…

  32. Από το eurovision.tv:

    Going up, up, up

    Geremyan is actually from Armenia, however he was a member of the Greek national team in 1996, and has five gold medals as a Balkan champion, and was eighth in 1998 in the European championship. just as singers have to warm up, he too was warming up on the trampoline whilst the artists were taking their positions on the stage. He performs some high leaps and rotations on the trampoline.

    Although Freaky Fortune and RiskyKidd start the song centre stage in front of the trampoline, Nikolas Raptakis (from Freaky Fortune) and RiskyKidd both move out to the two diametric extensions of the stage,

    Towards the end of the song, Nikolas and Riskykidd both join Arthour Geremyan on the trampoline to Rise Up, though their moves are not quite so complicated, but nevertheless quite energetic whilst still singing. In total they rehearsed the song three times this afternoon, which given their exhausting routine was probably more than enough!

    RiskyKidd explained that they have been working on their stage presentation for around two months. They wanted something to convery the image of Rise Up and came up with the trampoline idea. However they first had to learn how to use the rampoline itself, before progressing onto some moves.

    Everything is very much black and white with the bright white lighting and a dark background. At the start of the song the cube appears to be being built from scratch as the lights extend out along the lines of the cube until the whole cube is totally lit up, then plunged into darkness again.

    The background graphics emphasise further the cube set design, with cubes expanding, contracting , flying around and pulsating to the rhythm of the song.

  33. Τελικα ειναι αρκετα καλη η 1η μας προβα απλα θα μου αρεσε να πετουσε κανενα rise up στο backround!!! Και μια φωτια στο τελος!

  34. Μάλιστα όχι κακό αλλά τι να καταλάβεις και από 0:39 ;;; Ωραίος φωτισμός ακριβώς οτι ηθελα τωρα για το τραμπολίνο δεν ξερω ….. Εξαρτάται πως θα φανεί στην τηλεοραση …. Ελπιζω να φανεί καλο … Προβλέπω πάντως να πηγαίνουμε αρκετά καλα 7/10 βαζω και αναμένω για την full version 🙂

  35. Wooow! Prototipo xoris amfivolia, to thema einai na grafei kala sti kamera, kai epeidi anaferthike to slow motion, sigoura tha grafei kala. EXO TIN IPOPSIA OTI THA KERDISOUME TON IMITELIKO:D

  36. Η πιο ενδιαφερουσα προβα που εγινε μεχρι στιγμης ειναι η δικη μας…Σαν πρωτη γευση ειναι καλο οι φωτο ακομα καλυτερες αλλα αν δεν δουμε τα πλανα του σκηνοθετη πιστεψτε με δεν εχουμε δει τιποτα…Πιστευω θα ειναι πολυ ενδιαφερον κ θα ξεχωρισουμε απο αλλες συμμετοχες!

  37. 1η κακα τα ψεμματα θα περασει η Νορβηγια….με την χθεσινη της προβα..εδειξε οτι στοχευει πολυ ψηλα..εδω ολοκληρο τραμπολινο στησαμε..σας πειραξαν 4 βιολια..που μια χαρα ταιριαζουν στο τραγουδι…

    • eurofan μια χαρα ειναι τα βιολια το τραγουδι ειναι το προβλημα..ειναι κουραστικο και μονοτονο!!!ασε που ειναι οτι πρεπει για υπνο..για οσους εχουν αυπνιες ειναι το καλυτερο χαλαρωτικο!!τι προβλεπεις για φετος??

  38. Φωνητικά ακούγονται καλά, αλλά το συγκεκριμένο εύρημα μπορεί είτε να τους χαντακώσει, είτε να τους αποθεώσει. Θα πρέπει να το δούμε στην πλήρη εξέλιξη του για να έχουμε άποψη. Από αυτό το λίγο που βλέπουμε, πάντως, εμένα δε μου φαίνεται να λειτουργεί και πολύ καλά. Αναμένουμε τη δεύτερη πρόβα.

  39. Η ανάλυση του βιντεο είναι αρκετά κακή οπότε δεν μπορούμε να καταλάβουμε το φωτισμό. Παρατήρησα προσεχτικά και είδα πως ο αρμένιος πρωταθλητής την ώρα που ακούγεται το τελευταιο rise up και ανεβαίνουν και τα παιδιά στο τραμπολίνο κάνει μια φιγούρα σαν βουτιά και είναι πολύ ωραία. Αρκετά έξυπνο, νεανικό, φρέσκο και δίνει πολύ αέρα στο τραγούδι. Μην ξεχνάτε ότι ψηφίζουν και πολλά άτομα νεαρής ηλικίας και νομίζω θα αρέσει και θα πάει πολύ ψηλά η συμμετοχή μας φέτος! Καλή επιτυχία! Όλα σούπερ!

  40. Andrew: The trampoline makes it’s debut at Eurovision courtesy of Greece. We have already had some mad props this year but this is a new one on me. It starts well with the rap at the beginning really strong and crisp. Then the beat kicks in and the mood is bouncy bouncy bouncy. The vocals and movement around the stage is fine. The backdrop is mainly versions of white. Then to top it all we have a gymnast bouncy and looping on the trampoline behind the singer. Then to top that the two singers get onto the trampoline and bounce and sing to end on their backs looking up at the money shot camera angle. Weird but it works for me all right.

    Phil : its only a bloody trampoline! – it’s a health and safety nightmare on live European Television, potentially. They are using the trampoline to it’s full affect!, plus an acrobat – If this song wasn’t up-tempo and bouncy enough, it now becomes literal!! The start of the song gives nothing away of the madness to come, the decks are there and it all looks perfectly normal for the first 2 minutes and then all hell breaks loose. It’s great fun for all the family!!

    Οι συγκεκριμένοι διαπιστευμένοι ξέρουν πολλά χρόνια τώρα!

    • Σίγουρα γνωρίζουν καλύτερα αλλά είμαι περίεργη και για τα στοιχήματα των δημοσιογράφων.

  41. Όχι ρε παιδιά και τραμπολίνο…Πολύ φοβάμαι ότι το κάψετε το τραγούδι. Με το που το είδα κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό. Πολύ τσιρκο-κατάσταση, είπαμε! Στερέψατε από ιδέες?!?!? Πολύ παιδιάστικο το όλο πράγμα… Το φόντο επί της κατασκευής πολύ απλό και σκοτεινό με τους κύβους, ενώ δεν διέκρινα έντονο παίξιμο με τους φωτισμούς. Η δε κίνηση να ανέβουν κι αυτοί στο τραμπολίνο πολύ γραφική φαίνεται ως εικόνα (μπορεί να επηρεάσει αρνητικά και φωνητικά). Το slow motion πάντως καλή ιδέα ακούγεται. Δεν ξέρω τί να πω, δεν τα βλέπω και πολύ ευοίωνα τα πράγματα, ελπίζω το τελικό αποτέλεσμα on tv να με διαψεύσει. Καλή επιτυχία!

  42. Stratos..
    Και το τραγουδι καλο ειναι…δλδ της Σουηδιας εχει κατι καλυτερο;;;…Για φετος προβλεπω μαχη αναμεσα σε Αρμενια κ Ουγγαρια…η Σουηδια με την μαυριλα της,δν με επεισε….Το ΗΒ δεν το εχω δει ακομη..αλλα δεν νομιζω να μπει σφηνα…κ να κερδισει..οσο για εμας..το τραμπολινο το θεωρω υπερβολικο…κ γενικα εχει πεσει πολυ μαυριλα σε ενα ανεβαστικο κομματι..θα παλεψουμε για 10αδα..αλλα κατι μου λεει οτι τελικα δεν θα μπουμε…

  43. μακαρι γιατι και αρμενια και ουγγαρια εχουν ωραια κομματια..αν και θα ηθελα και ιταλια και ισραηλ να πανε για πρωτια..το αξιζουν

    • Το Ισραηλ μπορει να κανει κατι…οπως κ η Ιταλια..αν κ η τελευταια στο live εχει ενα θεμα..

  44. Φετος απο πλευρας τραγουδιων ειναι μακραν η χειροτερη γιουροβιζιον..το τραγουδι μας κοντρα στα στοιχημα ειναι απο τα καλυτερα…

  45. Αρχικα η ιδεα του τραμπολινο δεν με τρελανε..Αλλα αν βγει ωραια σκηνοθετικά,με το slow motion μπορει να ειναι πολυ καλο..

  46. δε μπορώ να πω με σιγουριά αν θα μας βοηθήσει το τραμπολίνο ή όχι
    θα εξαρτηθεί πολύ από τη σκηνοθεσία
    Θα ήθελα ο τραγουδιστής να το πάρει περισσότερο πάνω του και να μην επαναπαυτεί στο “εύρημα”, όπως έκανε πέρσι ο Κόζας κι έκλεψε τις εντυπώσεις
    Αυτά τα ευρήματα πολλές φορές χαντακώνουν τα τραγούδια. Θέλουν πολύ σκηνοθετική μαεστρία για να δείξουν ωραία
    Ας ελπίσουμε για το καλύτερο…

  47. Πόσο γραφικό και επαναλαμβανόμενο αυτό που γίνεται κάθε χρόνο.Από την πρώτη πρόβα αρχίζουν οι δυσοίωνες προβλέψεις για την Ελλάδα.Πραγματικά το ίδιο κάθε χρόνο.Είμαστε τσίρκο,θα γίνουμε ρεζίλι,ο φωτισμός είναι χάλια και άλλα πολλά.Το ίδιο και πέρσι.Δεν έχουμε backround,είναι φτωχό,τρέχουν σαν τα κατσίκια στην σκηνή ενώ ο Αγάθωνας είναι μαρμαρωμένος.είμαστε τσίρκο!
    Και φέτος λοιπόν το ίδιο έργο.Και ενώ έχετε δει eurovision και ξέρετε οτι τα πλάνα και τα φώτα θα φαίνονται αλλιώς και η όλη εικόνα δεν θα είναι αυτά τα ερασιτεχνικά πλάνα εξακολουθείτε να λέτε τα ίδια και τα ίδια.
    Αναλύσεις επι των αναλύσεων για 30 δευτερόλεπτα ερασιτεχνικά πλάνα.

    • χαχα, απόλυτο δίκιο έχεις!!!!
      Φέτος λοιπόν είμαστε παρδαλά κατσίκια πάνω σε τραμπολίνο! Εξελισσόμεθα!!!
      Ας χαλαρώσουμε, μακάρι να μας βοηθήσει το εύρημα, αφού αυτό σκέφτηκαν τα παιδιά, ε, κι αν πούμε και μια κουβέντα, συζήτηση να γίνεται!
      (φαντάζομαι κράξιμο που θα φάει ο έρμος ο σκηνοθέτης έτσι και μας πετσοκόψει στα πλάνα και δεν αναδειχθεί το τραμπολίνο, χαχαχα)

      • Ειληκρινά είναι σαν να γίνεται copy-paste.χωρίς υπερβολή.Κάθε χρόνο ακριβώς τα ίδια.Κουβέντα να κάνουμε.Ασυναρτησίες να μη λέμε!
        Τώρα αν ισχύει το slow motion θα γίνει καλή δουλειά.Γενικά δεν μπορώ να το φανταστώ ολοκληρωμένο πως θα είναι.

      • οι ασυναρτησίες δε λείπουν ποτέ και πουθενά.
        Εγώ διάβασα πάντως για great acrobatic performance κι αυτό μάλλον δείχνει ότι κάναμε τη διαφορά στις εντυπώσεις…ολοκληρωμένο θα το δούμε
        Το slow motion που λες ίσως το απογειώσει!

    • απο το στομα μου το πηρες!! συμφωνω απολυτα! πιστευω η σκηνοθεσια θα δικαιωσει τελια τις επιλογες που γιναν!

  48. re παιδια οταν πανε και οι δυο στο τραμπολινο και πηδανε σαν κατσικια μου φαινεται τρομερα αστειο..!!τι να πω??! τι να πω ?? !!

  49. emena mou arese…pisteuw oti stin tv tha fainetai uperoxo me ta epaggelmatika plana kai to slow motion pou lene oti tha kanoun me ton athliti tha deiksei para polu…ligo perissoteres enallages me ta fwta tha ithela giati to kommati mas einai to pio ksesikwtiko gia fetos kai prepei na to ekmetalleutoume sto epakro kai eimaste comple…

  50. Όσο το βλέπω πάντως μου αρέσει!
    Επίσης ο φωτισμός και τα γραφικά μια χαρά μου φαίνονται…
    Αναμένοντας λοιπόν καλύτερα πλάνα στις επόμενες πρόβες θα πω καλή μας επιτυχία!

    * και μη ξεχνιώμαστε, ήμουν η μόνη που είχα προβλέψει χθες το τραμπόλινο! Γιούπι!!!!

  51. Για να είμαι ειλικρινής χθες όταν διάβασα για το εύρημα μου πέρασε από το μυαλό το τραμπολίνο. Σαν ιδέα είναι καλή και πρωτότυπη, αυτό που μένει είναι να κάνει καλή δουλειά ο σκηνοθέτης. Πάντως όπως γνωρίζουμε κάθε χρόνο η πρώτη πρόβα δεν λέει απολύτως τίποτα και δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που θα δούμε στον ημιτελικό γι’ αυτό σταματήστε κάποιοι να γκρινιάζετε για τσίρκα, κατσίκια και κακούς φωτισμούς. Εγώ πιστεύω ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό και τα παιδιά θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Χρόνια πολλά και στο Νικόλα που έχει τα γενέθλιά του!!! Καλή επιτυχία στην δεύτερη πρόβα!!!

  52. Πάντως το καλύτερο το είπε ο τρίχρονος γιος μου όταν το είδε: “μαμα! κοίτα! five little monkeys jumping on the bed!!!”

  53. παιδια νομιζω τα μεγαλοποιουμε πολυ τα πραγματα!!!!
    ειδαμε μονο 40,ουτε καν,δευτερολεπτα,γιατι βγαζουμε τοσο γρηγορα συμπερασματα!
    προσωπικα την προβα μας την θεωρω απο τις καλυτερες πρωτες προβες για φετος,βρισκω εξαιρετικη και πολυ πιασαρικη την ιδεα με το τραμπολινο…
    και μην το παιρνατε σαν τσιρκο,καταρχας σκεφτητε οτι το τραμπολινο μπαινει μονο για 1 λεπτο…τα αλλα 2 λεπτα η καμερα θα επικεντρωνεται στηα παιδια…καθαρα μονο του το τραμπλινο δεν θα φαινεται αφου πιστευω και οτι οταν ανεβουν τα παιδια στο τραμπολινο παλι οι καμερες θα επικεντωνουν πανω τους! προσωπικα την βρισκω πολυ πρωτοτυπη και ξεχωριστη ιδεα!
    ακομα το μπαγκραουντ μου αρεσε καθως παιζει με τα σχηματα και με το φωτισμο,ο οποιος αν και λιγακι σκονειτος τις βραδιες του ημιτελικου και του τελικου θα λαμπει!(οχι μονο σε εμας αλλα σε καθε χωρα,μεχρι και η θεοσκοτεινη σουηδια,θα λαμψει)
    οσο για τις φωνες στους αρκετα καλες….πιστευω θα τα παμε πολυ καλα! ποτε ειναι η δευτερη μας προβα?θα ναι ολοκληρη?γνωριζει κανεις?(η καποιος απο τον ogae?) νομιζω οταν θα παρουσιαστουν ολοκληρωμενες οι σκηνικες παρουσιες του καθε κομματιου θα φανει καλυτερα το αποτελεσμα… 🙂

      • Οι επόμενες πρόβες:

        Αύριο (01.05.14) καμία πρόβα, μικρή παύση.

        Παρασκευή (02.05.14) όλες οι χώρες του Α’ημιτελικού κάνουν την 2η πρόβα που θα είναι ολόκληρη

        Σάββατο: (03.05.14) όλες οι χώρες του Β’ημιτελικού κάνουν την 2η πρόβα που θα είναι ολόκληρη. Η Ελλάδα ξεκινάει στις 19:20 ώρα Ελλάδας

      • σε ευχαριστω πολυ! αναμενω να βγαλω τελικη αποφαση για την καθε χωρα μα αν ειναι δυνατον…με 40 δευτερα την να καταλαβουμε?? :/

  54. αν αντί για τον Αρμένιο βάζαμε τη Παπαρίζου να πηδάει στο τραμπολίνο;;;;
    Σοβαρευτείτε βρε! Μια χαρά είναι!!!!

  55. τέλειο παιδια μολις το ειδα!!!
    απιστευτη ιδεα απλα προτιμουσα το λευκο φοντο που εδειξε σε καποια φαση και ηταν πολυ εντονο παρα το σκουρο μπλε!

    θα τα παμε εξαιρετικα!!

  56. Πάντως παιδιά ο Ευαγγελινός φέτος θέλει να την κάνει παιδική χαρά τη Eurovision…Πρώτα οι Ρωσιδούλες στην τραμπάλα τώρα οι δικοί μας στο τραμπολίνο! Πιστεύω αν αναλάμβανε τον Ούγγρο, το κοριτσάκι δεν θα καθόταν στο πιάνο αλλά θα έκανε…κούνια! 🙂

  57. εχουμε να συναγωνιστουμε μονο 2-3 εντονως ρυθμικα κομματια και μονο ενα απο αυτα θα μπει εξαδα. Δυνατος αντιπαλος μας η Ρουμανια. Η Ρουμανια ομως προφανως και εχει ατομα στην κρατικη τους τηλεοραση που ασχολουνται ΣΟΒΑΡΑ με το στησιμο της συμμετοχης τους και δεν το πετανε σε μια δισκογραφικη. Εξ ου και τα ΤΕΛΕΙΑ γραφικα της ρουμανιας και τα ΤΕΛΕΙΑ τηλεοπτικα ευρηματα. Εμεις γραφικοι και τσιρκα με συνηθισμενο γραφικο που σε τιποτα δεν εκμεταλλευεται τις τρομερες δυνατοτητες της σκηνης. και ειναι κριμα να παει καλυτερα απο μας το συνηθισμενο γιουροποπ της ρουμανιας και οχι το δικο μας που ειναι πιο πρωτοτυπο και συγχρονο ασμα για την Γιουροβιζιον σε ρυθμους house- dance. Κριμα.

    • αν αυτό το ζαλιστικό καρακιτσαριό που είδα στη πρόβα της Ρουμανίας είναι ΣΟΒΑΡΗ ασχολία, ευτυχώς που δεν πάσχουμε από αυτό!!! Τη γλυτώσαμε! Έλεος!!!!!! Τι άλλο θα πείτε;

      • συμφωνουμε απολυτα lou!το τραγουδι της ρουμανιας ειναι κακο κατ εμε.με κουραζει και με εκνευριζει..η παρουσιαση του επι σκηνης ειναι τραγικη!!!!πιστευω οτι θα ειναι το μεγαλο βατερλω για φετος!!!πιστευω οτι θα το χαντακωσουν τοσο κοινο οσο και επιτροπη..

  58. Ρε παιδιά τη σχολιαζεται τα 38 δευτερολεπτα..ελεος δηλαδη..λες και καταλαβαμε και πολλα πραγματα,μια πρωτη εντυπωση ειναι….Παντως εμενα αν και οταν μου ειπαν οτι θα εχουμε τραμπολινο δεν ξετρελαθηκα,αλλα απο τις φωτογραφιες που ειδα και αν εχουμε μια καλη σκηνοθεσια με slow motion οπως λενε,μπορει να βγει ενα πολυ καλο αποτελεσμα..

  59. Den 3erw pws 8a einai to trampolino me ta kanonika plana opote epifulassomai…oso gia to background h8ela polu na exoun to Rise Up pisw opws ston ellhniko teliko. Sou menei para polu krima na mhn to valoun pou8ena..

  60. Xmm malista wrea san idea!!!Pantos krima…pairimena na pe3un perissotera me tous fotismus,eidika prws to telos ekei pou anevenun sto trabolinw….na xamilon teliws oi fwtismoi kai 3afnika na ekanan ena bamm!

  61. Before I describe the Greek performance I have to say that I watched the end of it open mouthed. The guys from Freaky Fortune are very happy on stage. They smile, which many artists don’t and just ‘do their own thing’. This is the same commercial, young, up-tempo song as ever. Nick Raptakis and RiskyKidd use both the walkways and cover the whole stage more than you could ever imagine. That’s where my OMG moment happened. Getting close to the song’s end we see what is behind the group, and it’s a trampoline and trampolinist doing what one does! What is starting is that our two vocalists join him, bouncing around until they all end up flat on their backs. Something to look forward to!

    απο ESCTODAY.

  62. Νομίζω ότι έχουν συνδηάσει με παρουσία αθλήματος το 2008,το σκοτάδι της Γερμανία το 2011 και την Σουηδία το 2012 με τους προβολείς.

  63. Αν η κάμερα λήψης τους παίρνει από ψηλά και την κοιτούν είναι εξαιρετική ιδέα στο τραμπολίνο για rise up. Τώρα ο φίλτατος αρμένης γυμναστής και να απιουσίαζε δεν θα με χάλαγε αλλά ας αναμένουμε την σκηνοθεσία να δούμε πώς εντάσσεται στα πλάνα. Μπορεί να φαίνεται λίγο παιδιό όμως δεν παύει να είναι ζωντανό και πιο χύμα από τα κλισέ χορευτικά
    Νομίζω καλύτερη άποψη έχουν οι εκεί ιστάμενοι που παρακολούθησαν ολόκληρη τη πρόβα κι όχι μερικά δευτερόλεπτα
    Η σκηνή εξακολουθεί αν μου θυμίζει εκείνη στη Γερμανία. Χάνονται οι πάντες πάνω της. Ουκ εν τω πολλώ το ευ

  64. παντως στο wiwibloggs ανεβηκαμε απο 4η θεση 1η στον ημιτελικο μας και για νικη απο 8η θεση στην 4η. Αρεσε παρα πολυ. μεσα σε μιση ωρα απο 3.000 προβολες εγινα 10.000.

  65. Μεγαλη αρνητικοτητα βλεπω απο τα σχολια. Εγω προσωπικα βρισκω ιδιαιτερο το ευρημα με το τραμπολινο καθως ταιριαζει πολυ στο μηνυμα της συμμετοχης, κ προσωπικα μολις το ειδα περιμενα οτι κ οι τραγουδιστες θα ανεβουν κ ικανοποιηθηκα γιατι δινει μια παιχνιδιαρικη διαθεση (και οχι τσιρκο/παιδικη χαρα) στο τραγουδι, σε αντιθεση με τη μουντιλα των περισσοτερων φετινων τραγουδιων. Επισης ειδα φωτογραφιες που δειχνουν κ τους δυο να καλυπτουν κ το διαδρομο δηλαδη την πασαρελα, πραγμα που θεωρω θετικο γιατι καλυπτουμε τη σκηνη χωρις να μενουμε στατικοι σε ενα uptempo κομματι. Και τα φωνητικα τα βρισκω μια χαρα, καθως δε θελω να κρινω απο την ποιοτητα του συγκεκριμενου βιντεο. Το μονο που δεν με αφησε πληρως ικανοποιημενο ηταν το backround γιατι θα ηθελα περισσοτερα στοιχεια κ αποχρωσεις του μπλε. Ωστοσο θα περιμενω περισσοτερο τη δευτερη προβα για να το κρινω που θα ειναι πιο ολοκληρωμενη. Οσο για τη Ρουμανια, που καποιοι τη χαρακτηρισαν πολυ καλυτερη παρουσιαση εμενα το backround τους μου φαινεται πολυ κοινοτυπο. Καλη επιτυχια!

    • υπαρχει καποιο λινκ για τις φωτογραφιες που ειδες? (αν ναι στειλτες μου,ευχαριστω!) 😀

      • Οι φωτογραφιες που εννοω ειναι εκεινες που εχουν ανεβει απο το επισημο site, δηλαδη απο το eurovision.tv

  66. Τραμπολίνο?????? Δεν το περίμενα. Φαντάστηκα πάρα πολλά πράγματα όλες αυτές τις ημέρες που ακούω για αυτήν την περιβόητη έκπληξη, όμως το τραμπολίνο ειλικρινά δεν μου πέρασε καθόλου από το μυαλό μου. Τέλος πάντων. Νομίζω μου αρέσει. Εξαρτάται και από το τι θα κάνει ο αθλητής στο τραμπολίνο και από το πώς θα το δείχνει η κάμερα. Γενικά εξαρτάται πάρα πολύ από την όλη σκηνική παρουσία το πώς θα είναι. Καλή επιτυχία.

  67. Θα ευχηθώ ολόψυχα καλή επιτυχία…Μου αρέσει το εύρημα με το τραμπολινο αν και με ξένισε!
    Πιστεύω θα δέσει πολύ καλά με το τραγούδι και τα φωτά, θα κερδίσει τις εντυπώσεις συνολικά, και θα πάρουμε μαι πολύ καλή θέση! Θα ρίξουμε και φαβορι από την θέση τους!

  68. Πολύ καλό εύρημα το τραμπολίνο για ένα ρυθμικό τραγούδι όπως το rise up, απο 30 δευτερόλεπτα σε ερασιτεχνική λήψη δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα, αναμένουμε πως θα παρυσιαστεί την βραδιά του ημιτελικού, πάντως δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα να περάσουμε στον τελικό.

  69. Υποψιαζόμουν πως το εύρημα θα είναι πατάτα αλλά αυτό το χάλι δεν το περίμενα. Βέβαια το πόπολο αρέσκεται σε τέτοιου είδους θεάματα οπότε άμα γράψει καλά στην τηλεόραση πιθανότατα θα βοηθήσει στη συγκομιδή ψήφων.
    Είδαμε και πάθαμε για να στείλουμε επιτέλους ένα αξιοπρεπές τραγούδι και το γελοιοποιούμε με αυτήν την τσιρκοειδή σκηνική παρουσία ακολουθώντας το γούστο των υποανάπτυκτων αισθητικά χωρών.

    • Περιμένω να μου ονοματίσεις @morfomenos ποιες είναι οι υποανάπτυκτες αισθητικά χώρες -άσχετα αν το γούστο, ως γούστο είναι υποκειμενικό και διόλου αντικειμενικό- .
      Προσωπικά, στην αρχή όταν διάβασα και είδα το τραμπολίνο, ξενέρωσα. Βλέποντας τη πρόβα -τη πρώτη φορά- έμεινα σχετικά ικανοποιημένος. Βέβαια, αν μπω στη διαδικασία να κρίνω τη συμμετοχή από μισό λεπτό που τραβήχτηκε από μια ερασιτεχνική κάμερα, τότε οδεύω απευθείας προς τη λοβοτομή !
      Όχι, μπορώ να πω ότι η πρώτη μας πρόβα -για πρώτη πρόβα- ήταν πολύ καλή. Ο φωτισμός είναι πολύ ωραίος, αν και πιστεύω ότι χρειάζονται κάποιες διορθώσεις, σίγουρα. Φωνητικά αυτό που μπορεί να δώσουν το δίνουν -από την αρχή άλλωστε ξέραμε ότι δεν στέλνουμε κάτι ιδιαίτερα αξιόλογο φωνητικά- . Περιμένω να δω και τη δεύτερη πρόβα, για να έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη.
      Πάντως, θέλω να δω τι θα φοράνε αλλά και επίσης αν υπάρχει κάτι σε πυροτέχνημα -θαρρώ πως θα είναι πολύ καλή επιλογή για ένα τέτοιο τραγούδι-.

      • Mε βάση τα κλιπάκια που είδα, η απάντηση για το ποιές είναι οι αισθητικά υπανάπτυκτες χώρες είναι απλή: όλες, πλήν της Ολλανδίας.

  70. Ευχαρίστως ο καθένας να λέει τη γνώμη του, αλλά νομίζω ότι ήταν πολύ “πικρόχολο”και “κακόβουλο” το σχόλιο σου (morfomenos¨ ) ,χωρίς καμία διάθεση να σε κρίνω το λέω αυτό…

  71. Αναμικτα συναισθήματα… Θα περιμένω ολοκληρωμένη πρόβα και κανονικά πλάνα πριν εκφέρω γνώμη!

  72. ΑΝ Η ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΕΙΧΕ ΠΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ EUROVISION ΚΑΙ ΠΑΤΩΝΑΝ ΟΣΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΑΝ ΝΕ ΦΤΗΝΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ.ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΛΛΟΤΕ ΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΝΙΚΟ ΠΑΤΙΝΑΖ ΑΛΛΟΤΕ Η ΑΡΤΑ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΛΛΟΤΕ ΒΙΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ SHOW EPI SKHNHS ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ SHOW ΜΕ ΔΙΑΔΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΤΩΝ 1000 ΜΠΑΛΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΟΡΦΕΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΝΕΙΣ ΦΤΕΡΑ(RED BULL)STHN EUROVISION)

  73. Δεν πατε καλα.Οι αγοραρες μας θα τα πανε πολυ καλα θα το δειτε σε λιγες ημερες.Οσο αφορα τα φαβορι δεν θα ειναι η Σουηδια σκοτεινη οπως γραφουν μερικοι αλλα ο Αρμενιος που το 1,5 πρωτο του λεπτο ειναι για πολλους υπνους.Η Νορβηγια αισχος δεν μου αρεσει καθολου.Η Αυστρια τελεια ευχομαι να παρει μια καλη θεση,ολοι πρεπει να την στηριξουμε για να καταλαβουν μερικοι οτι υπαρχουν και τετοια ατομα στην γη.Το Ισραηλ επιτελους πεταξε ολο αυτο της Ντανα το ακουνητο στην σκηνη.ΠΓΔΜ καταντια.Ρωσσια ουτε καν τελικο αν οι κοπελες εκπροσωπουσαν αλλη χωρα.Αγιος Μαρινος κιτσερα δεν θα περασει ουτε φετος η κοπελια.

  74. Θα συμφωνήσω με όλα τα σχόλια που λένε ότι πρόκειται για λήψη από ερασιτεχνική κάμερα, είναι η 1η πρόβα (που σημαίνει ότι στήσιμο, φωτισμός & background κάθε άλλο παρά ολοκληρωμένα είναι).
    Στηρίξτε επιτέλους τα παιδιά. Μιλάμε για Eurovision όχι για διαγωνισμό κουλτούρας. Τα θέμα είναι να διασκεδάσουμε με το σόου, δεν πάμε ούτε να προβάλουμε τον πολιτισμό μας, ούτε την παράδοση στη μουσική. Γι’ αυτά υπάρχουν άλλα φεστιβάλ. Διαβάζουν και οι ξένοι τα σχόλιά μας και θα μας κοροϊδεύουν ότι από τη μία θέλουμε να συμμετέχουμε από την άλλη καταδικάζουμε τις συμμετοχές μας.

  75. στους αρμενιους εβλεπα οτι αρεσε το τραγουδι τωρα που ειναι και αυτος ο πρωταθλητης ενα δωδεκαρι το θελουμε!

  76. το slow motion το διαβασατε στο αρθρο?? 😀
    πιστευω πως θα βγει πολυ εντυπωσιακο….
    εξ’αλλου για να παει ενα κομματι καλα πρεπει να χει κατι που να ξεχωριζει(θετικα παντα) και φετος πιστευω το’χουμε! οπως και σχεδον ολα τα προηγουμενα χρονια…
    2013:η “ρομποτικη”κινηση με τα λαμπακια λεντ στα οργανα
    2012…τιποτα το εντυπωσιακο,γι αυτο και η 17η θεση
    2011…ζειμπεκικο
    2010…η σπιθες που εβγαιναν απο τα οργανα
    2009…ο λευκος διαδρομος με την ελληνικη σημαια
    2008…το “βιβλιο”
    γενικα πιστευω πως για να παει καλα ενα τραγουδι πρεπει να χει ενα ευρημα που να το κανει να ξεχωριζει! κατι που και φετος νομιζω το’χουμε!!! ολα καλα θα πανε 😀 (αναμενουμε την ολοκληρωμενη δευτερη προβα για να δουμε :D)

    • To 2012 είχε κοχύλι…
      Το 2002 είχε robocop
      Aλλά και πάλι πατώσαμε !
      Διαγωνισμός τραγουδιού είναι κατ’εμέ και πρέπει να παραμείνει έτσι…

      • ναι αλλα τοσο το κοχυλι οσο και οι κινησεις του ρακιτζη φαινονταν πολυ ασχημα και ουσιαστικα κατεστρεφαν τα τραγουδια…προσωπικα θεωρω πως αν το aphrodisiac ειχε μια χορογραφια σαν του εθνικου τελικου και οχι αυτο το κιτσ κοχυλι στο φοντο θα τα πηγαινε καλυτερα(σαφως οχι 10αδα γιατι δεν αξιζε,αλλα κοντα σε αυτη…12η-14η θεση)
        συμφωνω πως ειναι διαγωνισμος τραγουδιου αλλα δεν ειναι μονο αυτο,παραγοντες που επηρεαζουν το αποτελεσμα ειναι και το λαιβ αλλα και ο τροπος που θα παρουσιαστει το καθε τραγουδι,καθως και οι συμμαχιες…φυσικα ομως πρεπει πρωτα απ’ολα το κομματι να ναι καλο και μετα ολα τα αλλα.

  77. οι επιτροπες κατα την γνωμη μου πρεπει να εχουν μικροτερο ποσοστο στην ψηφοφορια πχ 20 η 30%
    δεν ειναι δυνατον τα 10-1 ατομα που αποτελουν την επιτροπη μιας χωρας να αλλαζουν τα αποτελεσματα της ψηφοφοριας μιας ολοκληρης χωρας που αριθμει πχ 15.000.000 ανθρωπους… ειναι τελειως αδικο!
    επισης δεν συμφερει και εμας καθως απο τοτε που μπηκαν στο παιχνιδι οχι μονο μας εχουν στερισει ψηφοφοριες θριλερ(πχ 2011,2012) αλλα η υψηλοτερη θεση πουμας εχουν δωσει εινα η 11η το 2009 και το 2010… ενω ο κοσμος μας ειχε 5η και 7η θεση αντιστοιχα..μεχρι και το aphrodisiac θα ηταν δεκαδα…9η θεση ηρθε στο κοινο και οι επιτροπες δεν το ειχαν μια..δυο…πεντε θεσεις πιο κατω το ειχαν 9 ολοκληρες θεσεις πιο κατω απο οτι ο κοσμος!
    προσωπικα πιστευω πως φετος στις επιτροπες θα ειμαστε 10η-14η θεση και στο κοινο 3η-5η…αντε να δουμε 😀

  78. Οι επιτροπες της καθε χωρας απο ποσα ατομα αποτελουνται????

    και εγω συμφωνω με τον απο πανω στις προβλεψεις του…

  79. Νικος_21 ειπε> Η Αυστρια τελεια ευχομαι να παρει μια καλη θεση,ολοι πρεπει να την στηριξουμε για να καταλαβουν μερικοι οτι υπαρχουν και τετοια ατομα στην γη.

    Ορισμενοι εχετε περιεργες ιδεες περι του διαγωνισμου της γιουροβιζιον. Ειναι ενας μουσικος διαγωνισμος και ουχι ενας διαγωνισμος γιατην αναδειξη αλλων θεματων.

  80. H βάση του τραμπολίνο είναι πολύ σκούρα. Ας βάλουν 1 πανώ άσπρο ή την ελληνική σημαία ή φωτογραφία από θάλασσα ή φώτα

    • Φωτογραφια απο θαλασσα? Ας βαλουν μωρε φωτο απο τσολιαδακια η την Ακροπολη καλυτερα, Η κανεναν μουσακα. Ελεος

  81. εγω παντως ειμαι γερμανια και εχω να πω οτι εδω τετοια κοματια ακουγοντε πολυ και ειναι φανταστικο ρε παιδια …….καλη επθτιχια ελλαδαρα μοθ

  82. Δεν ξέρω το υπόλοιπο οκ,όμως το τελείωνα φαίνεται λίγο άσχημο και σαν παιδικό. Να δούμε πως θα τα πανε το Σάββατο…

  83. απλα καταπληκτικο. Η Ελλαδα μας και η Ρωσια θα εχουν την πιο εντυπωσιακη εμφανιση φετος στη eurovision. Μακαρι να νικησει μια απο τις 2

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ