Η “τρελή” επιστροφή της Άννας Βίσση!

Μια απροσδόκητη μουσική επιστροφή επιφύλασσε η Άννα Βίσση για τους θαυμαστές. Το “Μόνο αν τρελαθώ” όπως ονομάζεται το νέο της κομμάτι ισορροπεί μεταξύ μιας δυναμικής ροκ μπαλάντας και ενός αργού ζεϊμπέκικου. Οι στίχοι της Μυρτώς Κοντοβά σε μουσική του Μάριου Τσαγκάρη ερμηνεύονται με πάθος από τα πρώτα δευτερόλεπα χαρίζοντας ένα τραγούδι που θυμίζει τις παλιές γεμάτες δραματικότητα μπαλάντες της Άννας Βίσση.

Στις 16 Δεκεμβρίου ξεκινούν οι εμφανίσεις της στο Rex με την Μαίρη Λίντα και τους The Wedding Singers, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να φιλοξενήσει και άλλες μεγάλες κυρίες του ελληνικού τραγουδιού. Το όνομα των εμφανίσεων θα είναι “Δώδεκα” και θα ανοίγει από την ίδια την Άννα Βίσση στις 12 τα μεσάνυχτα, ενώ η διάρκεια του θα ξεπερνά τις 4,5 ώρες.

 

Ακόυστε το νέο κομμάτι εδώ

[youtube id=”vz6ibgu1aD8″ width=”600″ height=”350″]
Γιώργος Στεφάνου

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ”Τ’ορκίζομαι στη μοναξιά μου, δε θα σε ξαναδώ”!!!
    Ίσως ο καλύτερος στίχος της Μυρώς Κοντοβά, κι ένα από τα ωραιότερα κομμάτια στην καριέρα της Άννας Βίσση, σαφώς ανώτερο από το καταθλιπτικό Γκάζι και κάτι τέτοια υπερβολικά και δακρύβρεχτα του παρελθόντος!
    Μπράβο!

  2. Μια από τα ίδια υπερβολικά. δακρύβρεχτα, καταθλιπτικά, drama queen τραγούδια, ερμηνευμένα το ίδιο δακρύβρεχτα, υπερβολικά, καταθλιπτικά, με εκείνη τη ξενόγλωσση προφορά με αξάν σκυλάδικου που σε στέλνει (μετρήστε tttttttt)….

    • Εχεις καταντησει γραφικος με το τρελλο γλυψιμο που κανεις σολους τους καλλιτεχνες και σε ολα τα ποστ. Το τραγουδι της Βισση ειναι μια γελοιοτητα για νταλικιερηδες (και ουτε καν). Απλα εμετικο, σαν ολες αυτες τις μπουρδες που γραφει ο Φοιβος και ο Καρβελας. Απλα αυτη τη φορα ειναι ακομα χειροτερη.

  3. ROBINHOOD,τί γελοία και αναίτια επίθεση είναι αυτή? Πού είδες να γλείφω όλους τους καλλιτέχνες? Και δεν κατάλαβα, γκιουλέκα στα γούστα μας σε βάλαμε?
    Πραγματικά, κουλή επίθεση, χωρίς λόγο και αιτία, εκτός αν κρύβεται κάτι άλλο από πίσω…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ