Οι Freaky Fortune συνάντησαν τον OGAE Greece!

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Κυριακής, οι Freaky Fortune – χωρίς τον λίγο άρρωστο χθες Riskykidd – κατέφθασαν μαζί με τον χορογράφο Γιώργο Παπαδόπουλο στο Shamone! Πολύ φιλικοί και προσιτοί, συνομίλησαν με τα μέλη του OGAE Greece καθώς και άλλους φαν του διαγωνισμού, φωτογραφήθηκαν, υπέγραψαν press kit και έδωσαν υπόσχεση για μια πολύ καλή εμφάνιση στη σκηνή της Κοπεγχάγης. Η Ελληνική αποστολή αναχωρεί αύριο το μεσημέρι και σήμερα έκανε την τελευταία της πρόβα επί Ελληνικού εδάφους. Την Τετάρτη θα ανέβει στη σκηνή της Eurovision για την πρώτη τεχνική πρόβα. Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία!

Αντώνης Καρατζίκος

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλη επιτυχία Ελλαδάρα!!! 🙂
    Μακάρι να ειμαστε 10δα!!
    Θα μας χαρίσουν πολυ ευτυχία και ικανοποίηση για την Πατρίδα!

  2. καλη επιτυχια παιδεςςςς!!!!!
    riskykidd γινεεεε καλαααααα ως την ημερα των προβων και κυριως ως τον ημιτελικο-τελικο!
    και γενικα προσεξτε,οχι παγωμενα,παγωτα,μην βγαινετε χωρις ζακετες,να ντυνεστε καλα,μην ιδρωνετε,μην βγαινετε πλυμενοι εξω!!! χαχαχχα 😛
    και παλι καλη επιτυχιααααααα 😀

      • χαχχαα οχι παιζουμε 😛
        και πριν αναβει ο βελγος γλυκαναλατος μαμακιας να τραγουδισει να ακουστει μια φωνη απο την mother του…..”axel…your jacket honey! ” 😛

  3. Καλή επιτυχία στα παιδιά μας ! Να περάσουν καλά, να το διασκεδάσουν, παρουσιάζοντάς μας κάτι άρτιο, ξεχωριστό και επαγγελματικό, που θα εντυπωσιάσει όλη την Ευρώπη! Ήθελα πάντως σε μία δυναμική χορογραφία, την οποία ελπίζω να δούμε εν μέρει από τα παιδιά και τα back vocals… Εν αναμονή της Τετάρτης για το περιβόητο εύρημα!

  4. Καλό ταξίδι και καλή επιτυχία σε όλη την Ελληνική αποστολή!! Αναμένουμε μία δυνατή εμφάνιση όπως αρμόζει στο κομμάτι μας!!!

  5. Αύριο φεύγουν τα παιδιά μας. Καλή τους επιτυχία και να έρθουν πίσω στην Ελλάδα φέρνοντάς μας και μία πάρα πολύ καλή θέση, γιατί όχι ακόμα και την πρωτιά και τον διαγωνισμό του χρόνου στην Ελλάδα, που είναι και τα 60άχρονα…

  6. την πρωτιαααααα?χαλαρωσε λιγο φιλε μου ειπαμε!!!κατσε να φερουν μια θεση μεσα στην δεκαδα και φχαριστημενος να σαι!!

  7. Γιατι οχι την πρωτια???Μαθαμε να μην εχουμε καθολου ψυχη και να γκρινιαζουμε.Παμε αγορια #RiseUp.Αφου γιορτασαμε τα 40 χρονια Ελλαδας στον θεσμο γιατι οχι και τα 60 της eurovision.Καλη επιτυχια παιδια.

  8. Ενταξει να πω οτι θα παλεψουμε για 10αδα..οκ..το δεχομαι..αλλα μολις ειδα αυτο το ΠΡΩΤΙΑ..πηγα να παθω εγκεφαλικο!!!!….Κ να κερδισουμε..που δεν υπαρχει περιπτωση..πως θα διοργανωσουμε εναν τετοιο θεσμο???

  9. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ….ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΣΩ ΕΞΩ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ!!!!

  10. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην ρωτησατε κατι το χορογραφο για τη σκηνικη μας παρουσια αλλα επιλεγετε να γραψετε ενα αρθρο με 3 γραμμες και να μην γραψετε τιποτα….εστω κατι μικρο σαν αποκλειστικο…..σιγα το μυστικο ρε παιδες αφου ετσι κι αλλιως αυριο θα μαθουμε τι θα κανουν επι σκηνης….Πολυ μυστικοπαθεια σε αυτο το φαν κλαμπ αλλα και γενικοτερα στην αποστολη μας φετος….Παρομοια μυστικοπαθεια για τα παντα ειχε και η αποστολη μας το 2012 και ειδαμε που κατεληξε….

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ