EUROVISION 2014: Η ψηφοφορία του OGAE Πολωνίας!

Συνεχίζεται η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του OGAE International Poll! Το 23ο fan club που ανακοίνωσε τα αποτελέσματά του είναι ο OGAE Poland κι έχουν ως εξής:

1 βαθμός – Γαλλία

2 βαθμοί – Νορβηγία

3 βαθμοί – Ολλανδία

4 βαθμοί – Αυστρία

5 βαθμοί – Σουηδία

6 βαθμοί – Ισραήλ

7 βαθμοί – Ουγγαρία

8 βαθμοί – Γερμανία

10 βαθμοί – Αρμενία

12 βαθμοί – Ηνωμένο Βασίλειο

Μετά και από την 23η ψηφοφορία, η κατάταξη έχει ως εξής:

1.Σουηδία     216

2.Αυστρία     130

3.Ουγγαρία     129

4.Ισραήλ     127

5.Ηνωμένο Βασίλειο     113

6.Αρμενία     90

7.Νορβηγία     80

8.Ισπανία     62

9.Ελλάδα     51

10.Ιταλία     49

11.Μαυροβούνιο     40

12.Δανία     36

13.Ολλανδία     29

14.Ιρλανδία     23

15.Γερμανία     19

16.Αζερμπαϊτζάν     18

17.Ρωσία     17

18.Βέλγιο     15

–  Γαλλία     15

20.Ουκρανία     12

21.Ελβετία     11

22.Φινλανδία     10

–  Ρουμανία     10

24.Μάλτα     9

25.Μολδαβία     7

26.Λετονία     4

–  Άγιος Μαρίνος     4

28.Σλοβενία     3

29.Πολωνία     2

–  Εσθονία     2

31.ΠΓΔΜ     1

Ακολουθούν αύριο OGAE Russia, OGAE Germany, OGAE Serbia.

Αντώνης Καρατζίκος

54 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εγώ λέω ότι ο νικητής θα είναι από τον Β’ Ημιτελικό.Γιατί από το 2008 ο νικητής είναι μια από τον Α’ Ημιτελικό και μια τον Β’ Ημιτελικό.Νικήσε η Ρωσία το 2008 που ήταν στον Α’ Ημι.,η Νορβηγία το 2009 που ήταν στον Β’ Ημι.,η Γερμανία εντάξει είναι Big Five,το Αζερμπαιτζάν το 2011 που ήταν στον Α’ Ημί.,η Σουηδία το 2012 που ήταν στον Β’ Ημι. και η Δανία το 2013 που ήταν στον Α’ Ημι.Ήρθε η σειρά για μια από τις χώρες του Β’ Ημι. του 2014.

      • αα οκ το ειδα στο site του ogae internasional που εχει αναλυτικα ολες τις βαθμολογιες και μαλλον βαζει καθε μερα ποιοες θα ψηφισουν την αλλη μερα, δεν το ειχα προσεξει ειδα 4ρα κερνα και λεω μονο 4 μεινανε..

  2. Να ρωτησω..
    Περυσι στον τελικο, το Σαν Μαρινο γιατι εδωσε δε εμας το 12καρι της και οχι στην Ιταλια που ειναι αδελφες;
    Π.χ σαν Ελαδα-Κυπρος…
    ;;;;;;

  3. Ντροπη σου Πολωνια… ουτε ενα ποντο? Και που εδωσες 12? Στην κρυαδα της Αγγλιας? Μπραβο…
    Αλλα αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι εχεις υπεροχο τραγουδι.

    Αχ το μονοτονο 2/10…. και με την αγαπημενη μου Πολωνια…ετσι και εχω και με την Ρωσια και το Αζερμπαιτζαν…….:(

  4. Θα σου απαντήσω την ερώτηση.Ο Άγιος Μαρίνος έχει δώσει το δωδεκάρι στην Ελλάδα το 2008.Αφού ο Άγιος Μαρίνος δεν έχει συμμαχίες και ψηφίζει μια Ελλάδα μια Ιταλία.

  5. Φετος η αγγλια πάει για την ζημιά,μετα απο πολλα χρόνια δειχνει να το εχει πάρει σοβαρα!

  6. Δηλαδη η λογικη σας ειναι οτι επειδη πηρε το ΗΒ το 1ο της 12αρι στη ψηφοφορια του ogae Πολωνιας θα κερδισει;;;..Προσπαθω..αλλα δεν μπορω να φανταστω το ΗΒ να κερδιζει κ ποσο μαλλον να παιρνει βαθμους απο αλλες συμμαχιες..για να γινει αυτο θα πρεπει να εχει ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ κ κακα τα ψεμματα ΔΕΝ εχει…

      • χαχα..ναι…σαν στιχος φαινεται ωραιος..αλλα αν παρατηρησεις…θα καταλαβεις οτι τετοιου ειδους στιχοι εχουν γραφτει 1000 φορες…μονο κ μονο για να εντυπωσιασουν το κοινο…προσωπικα το θεωρω επιτηδευμενο..!;)

  7. αυτο το 0 το περιμενα…
    και για να ειμαι ειλικρινης και το μαη 0 περιμενω αντε 1…αφου πριν να αποχωρησουν απο το θεσμο 1-3 μας εδιναν σχεδον παντα….
    σχετικα καλη ψηφοφορια αν και εχει μολις 5/10 κοινα με τη δικη μου 10αδα 🙂

  8. την χανουμε τη δεκαδα σιγα σιγα μου φαινεται!
    και απο την αλλη και η γαλλια και η γερμανια απο εκει που ηταν ξεχασμενες ξεκινησαν ακομα και με λιγους ποντους, ειδικα η γαλλια, να ανεβαινουν βαθμολογικα!
    Οσο για το 12 στο Ηνωμενο Βασιλειο, θα γινοταν και αυτο καποια στιγμη! Εμεις απο εδω και περα να δω τι θα κανουμε που για να ξαναπαμε στην πεμπτη θεση που ημασταν θελουμε 50+ ποντους αλλα αν βεβαια αφαιρεσεις βαθμολογιες οπως Λουξεμβουργου, που δεν ψηφιζει, κατι μπορει να γινει!

  9. για αυριο περιμενω
    ρωσια….επιβαλλεται πανω απο 5 γτ το δικο μας το 5αρι ηταν χαρη σε κοντοπουλο-ευαγγελινο..περιμενω 5-8
    γερμανια…5-8 πουλαει η μουσικη αυτη στην γερμανια
    σερβια…0-5…και 0 να παρουμε απαξιω….δεν συμμετεχει οποτε..και ασε που περυσι στο τελικο μας εδωσε 0!!!! ενω στειλαμε κομματι αρκετα κοντα στα δικα τους γουστα…

  10. Η προκριση δυστυχώς είναι σίγουρη για την Πολωνία. Χάλια τραγούδι απαίσιο κλιπ. Αν πέρασει δεν θα βγει πάνω από την 17η θέση. Θέλω να την δω να πατωσει το βράδυ του Σάββατου. Εδώ το 2011 που έστειλαν κομμάταρα ήρθαν τελευταίοι στον ημιτελικό. Έπρεπε να μην επιστρέψουν άμα ήταν να το αποφύγουν

    • Να δω τι θα κανετε ολοι οι Σουηδοι που την πολεματε την Πολωνια οταν το αριστουργημα της μπει στο τοπ 10 του τελικου. Μονο αυτοι και το Μαυροβουνιο φετος ειναι πραγματικα στο κλιμα του διαγωνισμου – ενονουμε τις χωρες και διχνουμε την κουλτουρα μας-

      • Συμφωνώ , Πολωνία και Μαυροβούνιο τοπ 10!
        Κι ασε τους υπόλοιπους να μαιμουδίζουν δυτικά…Τα 2 αυτα τραγούδια ξεχωρίζουν για σωστούς λόγους κατ’εμε και θα πάνε ψηλά!

      • Συμφωνω για Πολωνια..Το Μαυροβουνιο δεν μαρεσει ιδιαιτερα αλλα μακαρι να περασει..Παντως στην Ελλαδα δν εχουμε ιδιαιτερο γουστο..διαβαζα σχολια για την Ολλανδια,οτι ειναι απαισιο τραγουδι και αηδια..ελεος δηλαδη,θα ηθελα να ηξερα τι ακουτε..

  11. 12 μέρες πριν τον πρώτο ημιτελικό, ξέρει άραγε κάποιος ποιος θα είναι ο Έλληνας παρουσιαστής των 3ων βραδιών;;;

  12. Σας το ειχα πει μερες τωρα οτι οι Πολωνοι μας θαβουν στα ξενα σαιτ.Θα δειτε επειδη ειμαστε στο ιδιο ημιτελικο δεν θα μας δωσουν ουτε ποντο.Μακαρι να μεινουν στον ημιτελικο και τι καλο εχει το τραγουδι τους διαβασατε τους στιχους αυτο σε πορνεια μερια παραπεμπει…!

    • “Οι Σλάβες είναι κακά κορίτσια αλλά και έξυπνα
      Κοίτα εδώ αν ψάχνεις μία
      Γιατί οι όμορφες γυναίκες μοιάζουν με κέικ
      Καλύτερα να τις δοκιμάσεις πριν είναι αργά
      Βγάλε ένα μπουκάλι για να την κάνεις να νιώσει καλά
      Αν δε μας πιστεύεις, μπορούμε να στο αποδείξουμε
      Η ομορφιά μας πάντα θα σου κόβει την ανάσα
      Θα σου δείξουμε να ψήνεις και θα καταλάβεις”
      Και η τραγουδιστρια μια γριετζω ειναι τι να κουνησει…!

      • Καλα για μενα δεν υπαρχει θεμα προκρισεις για Πολωνια..ελπιζω να μην διαψευστω…φτανει βαρεθηκαμε..με αυτες τις αηδιες!!..ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ θελουμε να ακουσουμε!!οχι ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΕΙΣ..ελεος πια!!..Και οντως οι στιχοι ειναι για τα…

      • Αν εσυ θεωρεις το τραγουδι της Πολωνιας σκουπιδι και προτημας να ακους την μις Μολλυ προβλημα σου. Αλλα αυτο που δεν εχεις καταλαβει ειναι οτι μονο η Πολωνια και το Μαυροβουνιο αξιζουν πραγματικα φετος. Ολα τα αλλα ειναι μια απο τα ιδια. Ποπ,μπαλαντες,ροκ… αν θεωρειτε το μονο τραγουδι με παραδοσιακες επιροες κατα μεγαλο μερος ηχορυπανση τοτε εισαι σε λαθος διαγωνισμο. Η Eurovision δημιουργηθηκε για να ενωσει της χωρες μετα τον 2ο Π. Πολεμο. Και αυτο θα γινοταν μεσωτου να μαθαινουμε την κουλτουρα του αλλου καινα ακουμε την γλωσσα του. Οχι να στελνουμε Σουηδικα και Αγγλικα ποπακια.

        Οι στιχοι που τοσο εχετε φαει κολλημα ειναι ηρωνικοι. Μιλανε για το πως βλεπουν οι αλλοι τις Πολωνεζες. Δεν ειναι ουτε για να δθαφημιστουν ουτε για εθνικισμο. Τωρα οποιος δεν εχει αισθηση του χιουμορ ειναι αλλο υεμα

      • Αα και δεν ξερω αν το ξερεις αλλα η Cleo ειναι 30 χρονων και ετσι ειναι το ηχοχρωμα τις φωνης της… οχι λογω ηλικιας… να ψαχνουμε και λιγο

    • Μπορω να πω η καλυτερη εως τωρα ποτε δεν μου αρεσε ο παρουσιαστης να κρινει τραγουδια ρουχα κ.τ.λ τι με ενδιαφερει το γουστο και τα αστεια του καθε βλαμμενου παρουσιαστη.Θυμαμαι το 2004 με τον Ρουβα η Μποκοτα να λει καθε τοσο ποσο επικινδυνα ειναι τα τραγουδια της ΟΠυκρανιας και της Σερβιας προσοχη ελεγε και τελικα πηραν μεγαλους βαθμους απο εμας…χαχαχα..!!
      Κανονικα η EBU ΘΑ επρεπε να βγαλει νομο που να απαγορευει στους παρουσιαστες να ειρωνευοντα η να παροτρυνουν ποιους να ψηφισεις κ.τ.λ.

  13. Εμενα δεν θα με πειραζει να μην ακουσω παρουσιαστη.Σιγα διαβαζουμε κ απο κατω χωρα,ονομα τραγουδιστη κ συνθετων.

  14. Eιναι ενας στην Αγγλια καθε χρονο το τι κραξιμο σε ολες τις χωρες νομιζω terry wogan τον λενε.το Ισραηλ για καποια χρονια δεν ειχε σχολιαστη ακομα κ την χρονια που κερδισε.τελος παντων καλος ο καπουτζιδης,μην μιλησω για την κοζακου δεν ξεχναμε τα ασχημα πραγματα που ειπε για την εκπροσωπο του Ισραηλ του 2011.

    • Μέχρι το 2008 ήταν ο βετεράνος στην eurovision Terry Wogan και από το 2009 ο Graham Norton.Και οι δύο είναι εξαιρετικοί και μόνο βαρετή δεν είναι η αναμετάδοση τους.Είδικά ο Norton είναι πραγματικά πολύ καλός.

      • ο Norton ειναι μεγαλος failας προσπαψει να αντιγραξει το θεικο χιουμορ του Wogan και δεν το πετυχαινει καθολου ομως….

  15. Παιδιά, ο Καπουτζίδης σίγουρα δεν θα είναι στην παρουσίαση φέτος. Ξεκινά θέατρο την ημέρα του 1ου ημιτελικού. Οπότε, μάλλον μόνη της θα είναι η Κοζάκου.

  16. για μένα, το Νο1 για φέτος.. φυσικά θα ξεχαστεί ακόμα πιο εύκολα απο το περσινό, αλλά δεν πειράζει!

  17. @egww κατ’αρχήν ο ConP που απευθύνθηκες δεν συμπαθεί ιδιαίτερα την μις Molly όπως σχολίασες.
    Όσο για το τραγούδι της Πολωνίας έπαψε να είναι αυθεντικό όπως μας το παρουσιάζετε απο την στιγμή που προστέθηκαν τα Αγγλικά.Αν ήθελαν 100% παραδοσιακή πρόταση να το έλεγαν στην γλώσσα τους.Τα Αγγλικά ΔΕΝ δένουν με το συγκεκριμένο τραγούδι.
    Απο κει και πέρα το οτι έχει παραδοσιακές πινελιές και μιλάει για τις Σλάβες δεν το μετατρέπει ούτε σε αριστούργημα ούτε σε επανασταστική παρουσία της eurovision.

    • Ένα “ιδιαίτερο” ποπ τραγούδι με προβοκατόρικους στίχους και πολύ μελωδική μουσική γέφυρα είναι!

    • Δεν μιλησα για καμια επαναστατικη παρουσια. Ισα ισα ειναι στα φυσιολογικα πλαισια της Eurovision. Τα αγγλικα προστεθικαν για να το κανουν περισσοτερο στα πλεον “κανονικα” πλαισια του διαγωνισμου. Το οτι εχει υποθει επανελλημενες φορες οτι οι στιχοι ειναι ηρωνικοι αλλα συνεχιζουν να τους σχολιαζουν νομιζοντας οτι τα ενοουν ειναι που μου σπαει τα νευρα περισσοτερο.
      Λοιπον βλεπεις οτι ενα τραγουδι που ειναι κομμενο και ραμμενο στα μετρα του διαγωνισμου, το αλλαξαν για να ταιριαζει σε αυτο που εχουν κανει πλεον να θεωρειτε το φυσιολογικο. Αν το γυρισουν σε τιποτα μπαλαντα ή ποπ μην σου φανει περιεργο.
      Μπορει να μην ειναι αριστουργημα ομως ειναι σιγουρα πολυ καλυτερο για τον συγκεκριμενο διαγωνισμο απο ολα τα αλλα ποπ και μπαλαντες

  18. καλυτερα που προστεθηκαν και αγγλικα στο τραγουδι της πολωνιας. το δινει μια αλλη νοτα!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ