EUROVISION 2014: Η σκηνή!

Πριν από λίγο το Eurovision.tv δημοσίευσε ένα video με την φετινή σκηνή εν δράσει!

Απολαύστε το!

Αντώνης Καρατζίκος

101 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ουααααου προσκυνω!!!!!!!! *-* εξαιρετικη σκηνη! ισως η καλυτερη που εχουμε δει ποτεεε τοσο μοντερνα!!!! ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ!
    σε μια τετοια σκηνη το κομματι μας με παιχνιδια με τιο φως(σαν το βιντεο)και οχι πολλα φρου φρου και αρωματα(βλ.φωτιες πυροτεχνηματα κτλ)θα παει πολυ καλα!!!!! απλα ανυπομονω για τις προβες!!!!!

  2. Η σκηνη παρα πολυ ομορφη ! Αλλα εχω μια απορια αυτα τα σιδερα για ποιο λογο υπαρχουν ; … βρισκεται ακομα υπο κατασκευη η σκηνη ή θα βρισκονται εκει παντα ;

  3. Υπέροχη!! Μ αρέσει πολύ ! 10 σκαλοπάτια πιο πάνω απο την επίσης εξαιρετική σκηνή του Malmø

  4. Παντως νομιζω πως αυτες οι βεργες…θα βοηθησουν πολυ την σκηνικη μας παρουσια !

  5. Απλά ΜΑΓΕΙΑ! Οι Δανοί έχουν φτιάξει παππάδες φέτος, είπαμε…Το αρτιότερο και πιο μεγαλοπρεπές stage EVER! Και αυτή η μεταλλική led κατασκευή σε συνδυασμό με τα γραφικά των οθονων στο backround προσδίδουν ένα βάθος και μία τρισδιάστατη οπτική! Αν προσθέσουμε, δε, και τις οθόνες led στο πάτωμα της σκηνής (όπως δημοσιοποιήθηκε στη rehearsal της Μολδαβίας στο oikotimes), τα νερά που θα υπάρχουν και τον φωτισμό (που ελπίζω να είναι ισάξιος της Σουηδίας!) θα έχουμε κυριολεκτικά μία ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ! Μπορώ κιόλας να φανταστώ την ‘οπτικοποίηση’ του RISE UP στη σκηνή, που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι παίξιμο του φωτός προς τα πάνω επί της μεταλλικής κατασκευής 😉 Και ναι λοιπόν οι Δανοί εξιλεώνονται για τη σκηνή της διοργάνωσης της Κοπεγχάγης 2002 και με το παραπάνω…ΘΕΡΜΑ Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ!

  6. Kokobloko..
    Χαχα..μαλλον εχεις δικιο..νομιζα οτι ηταν μονο το μικρο μερος πισω..εχει κ μπροστα..χαχα;)

  7. Εμένα γιατί δεν μ’αρέσει; Μου φαίνεται μικρή, και πολύ φορτωμένη πως να το πω..
    Ωραίοι φωτισμοί όμως, εξαιρετικοί!
    Μπορεί να κάνω και λάθος και να ειναι πιο μεγαλη..υπομονη να την δω live στις προβες, ημιτελικους-τελικος..
    Υ.Γ: το RISE UP επειδη ειναι πολυ δυνατο κομματι, βοηθανε πολυ οι εξαιρετικοι φωτισμοι και προβολεις..
    τα εχω δει και απο κοντα τα παιδια με το RISE UP και-αν και απογοητευτηκα απο την εμφανιση τους στο Καλλιμαρμαρο που ειχα παει-ηταν σχετικα καλοι..***playback “τραγουδησαν βεβαια αλλα αναφερομαι στην εμφανιση..αλλα θα αλλαξει οποτε…ειδομεν και υπομονη ogaegreece_fans_ 🙂 ***

  8. Πολυ καλη σιγουρα, αλλα κατι πιο απλο δεν μπορουσαν; Πολυ επιδεικτικη σκηνη. Η αγαπημενη μου παραμενη η περσινη, αλλα και η φετινη τα σπαει

  9. πιστευω οτι η σκηνη της μοσχας δεν πεφτει τοσο ευκολα απο το θρονο της!!!! ακουλουθει βεβαια η φετικη που στην κυριολεξια οι δανοι εχουν βαλει τα παντα!! καταπληκτικη απλα θα την προτιμουσα στο Parken. εχω την εντυπωση πως ο χωρος που απομενει για τον κοσμο θα ειναι λιγος.

    • Μεταφορικα εννοεις, οχι στην κυριολεξια. Η σωστη χρηση των ελληνικων δεν εβλαψε ποτε κανεναν!

  10. Εντάξει ωραία σκηνή δε λέω και μου θυμίζει αρκετά την περσινή αλλά δε θεωρώ πως είναι απ’τις καλύτερες…Βασικά μου τη χαλάνε αυτές οι LED βέργες γιατί μου φαίνονται κάπως σαν σκαλωσιές αλλά οκ αν φαίνεται καλά μετά στα πλάνα…

  11. Απλα τελεια, ειναι τοσο καλη οσο η ρωσική, ειναι παρα πολυ καλη! Σιγουρα θα αναδείξει ολα τα τραγούδια και θα εντυπωσιάσει ολους! Παρα πολυ καλη ιδεα τα LED Cubes , πολλα φωτα! Πολυ χρωμα, πολλα εφέ! Ολα πολυ ωραια!

  12. πάρα πολύ καλή σκηνή παρ’ολα αυτά δεν καταλαβαίνω γιατί όλο θεωρείτε τόσο καλή την σκηνή της μόσχας… λόγω του όγκου του?? τραγικό ήταν αυτό γιατι στα μακρινά πλάνα χανόταν οι καλλιτέχνες… τέσπα για μένα καλύτερη του Dusselodorf και μετά της κοπεγχαγης!!

    • Συμφωνώ μαζί σου σχετικά με το ότι χάνονταν οι καλλιτέχνες αλλά δεν παύει να ήταν κάτι πολύ μεγαλοπρεπές! Από την άλλη η γερμανική ήταν πιο μελετημένη και μάλλον πιο λειτουργική εφόσον είχε και τον τοίχο που άνοιγε για το green room που νομίζω ήταν ότι πιο πρωτοποριακό έχει γίνει ποτέ στο διαγωνισμό!
      Βέβαια προβλήματα δεν παύουν ποτέ να υπάρχουν..

      • Συμφωνώ για την πρωτοπορία της γερμανίας. αλλά κατα την γνώμη μου ότι είναι μεγάλο δεν είναι και μεγαλοπρεπές… καλή καρδιά 😛

  13. Ωραία η σκηνή αν και λίγο υπερβολική. Το μόνο που δεν θέλω να χρησιμοποηθεί πολύ είναι οι οθόνες led ανάμεσα στις νεον βέργες. Κάνουν την σκηνή “ρηχή” και χάνεται το βάθος. Κάτι μου λέει ότι οι μπλε βέργες ταιριάζουν στο rise up.

  14. Αν θυμάμαι καλά είχαν πει ότι στη σκηνή θα κυριαρχούσε το στοιχείο του νερού, δεν φαίνεται κάτι τέτοιο.
    Ωραία σκηνή παντως, αν και νομίζω της Μόσχας είναι αξεπέραστη. Μ άρεσε επίσης της Γερμανίας, της Νορβηγίας της Λετονίας και της Ελλάδας η οποία θεωρώ ότι ήταν πολύ πρωτότυπη.

    • γυρω απο την σκηνη εχει μια ”πισινα” που μαλλον δεν μας εχουν δειξει τις ικανοτητες τις ακομα!

  15. Κύριε Καρατζικο μπορείτε να μου Πείτε ποσά ακόμα 0 θα πάρει η Ελλάδα στο ogae poll? Επιτρέπεται να πείτε στα Ελληνικά δεν θα το μάθει κάνεις!!! Η Δανία σίγουρα αλλά ποιες άλλες?

    • Καλά εσύ αντί να απολαμβάνεις την Sanna Nielsen
      που έχει έρθει στο πάρτι σου να τραγουδήσει, κάθεσαι στο pc και ρωτάς τον Καρατζίκο να σου κάνει πρόβλεψη πόσα 0 θα πάρουμε ακόμα??? Μήπως θέλεις να σου πει και την μοίρα σου, τι τον πέρασες τσιγκάνα τουρκογύφτισσα???

  16. Αξίζουν συγχαρητήρια στους Δανούς για αυτή την εκπληκτική σκηνή.Μπράβο.
    Μακάρι και η διοργάνωση να είναι αντάξια των προσδοκιών.
    Can’t wait!!!!!!!!

  17. Παιδιά οι πρόβες αρχίζουν Κυριακή ή Δευτέρα; Εμείς πότε έχουμε πρώτη πρόβα; Θα είναι όπως πέρσι που στην πρώτη πρόβα έδιναν μόνο ένα μικρό βιντεάκι ;;;;

    • Οι πρόβες αρχίζουν την Δευτέρα, η πρώτη πρόβα της Ελλάδας θα γίνει την Τετάρτη 30 Απριλίου και ναι οι πρόβες θα είναι κλειστές όπως και πέρυσι .

      • συμφωνα με το calendar του eurovision.tv οι προβες ξεκινανε 28 του μηνα,,,δευτερα με πρωτη την αρμενια

  18. καταπληκτικη!! μπραβο στη δανια, ημουν σιγουρος οτι ετοιμαζαν κατι υπεροχο! τωρα μενει να απολαυσουμε τις προβες και το πως θα ειναι στη σκηνη στημενη καθε συμμετοχη!

  19. Εμένα δεν μέ ενθουσιάζει ιδιαίτερα αυτό που βλέπω, αλλά θα δείξει πώς θα πάει η σκηνή με τα τραγούδια.

  20. H σκηνή είναι εντυπωσιακή, αλλά τόσο φορτωμένη με φωτισμούς και γραφικά που θα εξαφανίσει τους τραγουδιστές.

  21. Δεν μπορώ να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα για την σκηνή αλλά αυτό που παρατηρώ είναι ένα συνοθύλευμα απο φώτα,γραφικά,αλλάγες και εφέ και μου βγάζουν ένα πολύ παραφορτωμένο πράγμα.Βέβαια τα βλέπουμε όλα μαζεμένα.Κάθε τραγούδι θα χρησιμοποιήσει κάποια απο αυτά.Η σκηνή πάντως και όχι το backround μου φαίνεται κι εμένα μικρή.Δεν μπορώ να διακρίνω καθαρά.
    Πιστεύω την σκηνή της Μόσχας δεν θα την ξεπεράσει.

  22. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΦΙΑΣΚΟ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΟ ΣΟΟΥ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΦΕΤΙΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ EUROVISION….ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ!!!!

  23. Καλη φαινεται,αλλα καπως φορτωμενη…εν τω μεταξυ γιατι την εχετε θεοποιησει τη σκηνη της Μοσχας δε καταλαβαινω,απλα ηταν τεραστια!

  24. Ομορφη σκηνη,καλυτερη απο οτι την περιμενα. Ειναι ενας συνδιασμος Μπακου και Γερμανιας. Βεβαια η αγαπημενη μου ειναι η περσυνη αλλα και αυτη ειναι πολυ καλη.

      • Μην μιλας χωρις να ξερεις πρωτον. Δευτερον εμενα μου θυμιζει την σκηνη της Γερμανιας εσενα τι σε καιει τοσο….

  25. Εμένα η σκηνή μου αρέσει πάρα πολύ, αν και όλες αυτες οι σκαλωσιές μου θυμίζουν Madonna Tour (για να μη λέμε ότι μόνο ο Φωκάς κλέβει)

  26. Η Δανία φέτος θα κάνει ΤΟ ΣΟΟΥ!!! Ολα είναι υπέροχα.
    Καλύτερη από Ρωσίας,Γερμανίας,Αζερμπαϊτζάν και Νορβηγίας. Με την Σουηδία δυστυχώς δεν συγκρίνεται. Την έκαναν πολύ μικρή 🙁

  27. για καποιους που ρωτανε γιατι θεωρειται η ρωσικη καλυτερη ειναι γιατι(btw ειναι και η δικη μου αγαπημενη) ηταν μεγαλη αλλα ταυτοχρονα απλη..ηταν σαν ζωντανο βιντεοκλιπ και τα τραγουδια που ηταν υπεροχα και καλα σκηνοθετημενα δε ‘χαθηκαν’ καθολου αντιθετως..οσον αφορα την φετινη μου φαινεται παραφορτωμενη σαν να χανεται το ενδιαφερον απο το τραγουδι αλλα δεν παυει να φανταζει εντυπωσιακη και εξαιρετικη!

  28. ρε παιδια επειδη εγω ημουν μικρος το 2006 για τη δικη μας σκηνη και γενικοτερα για τη διοργανωση υπηρχαν θετικα σχολια.

    • Κι εγώ ήμουν πάρα πολύ μικρός δεν θυμάμαι :-p
      Δεν ξέρω τι σχόλια απέσπασε η eurovision στην Αθήνα αλλά προσωπικά μου άφησε πολύ μέτρια συναισθήματα και απο άποψη τραγουδιών και η σκηνή επίσης δεν μου άρεσε.Είναι απο τις eurovision που έχω δει ελάχιστες φορές.

    • Ενταξει ωραια ηταν οι σκαλες λειτουργουσαν ως led οθονες(με οτι τεχνολογια υπηρχε τοτε)σαφως καλυτερο σταιτζ απο προηγουμενες χρονιες και επομενες(που δεν ειχαν καθολου χαρακτηρα…).Απλως επειδη τα ειδα απο κοντα η εικονα δεν περασε στην τηλεοραση οσο ομορφη ηταν.Θυμαμαι στην Βισση στις σκαλες εδειχνε συννεφια βροχη…ηλιο και ηταν πολυ ομορφο στην τηλεοραση ουτε η μιση ομορφια δεν περασε.Η Νορβηγεζα ηταν θεα στα λευκα αλλα στην τιβι δεν βγηκε και θεωρω οτι η σκηνη ηταν στα πιο ομορφα της στην εμφανιση της Βοσνιας(lejla)…ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ.

  29. Σαν ιδέα οι αμφιθεατρικές σκάλες ήταν έξυπνη.Στην υλοποίηση δεν βγήκε καλό και συμφωνώ οτι ήταν άδεια και φτωχική.Δηλάδη απο το 2003 και μετά που έχουμε μεγάλες και υπερσύγχρονες σκηνές,της Αθήνας είναι απο τις πιο μέτριες.Τέλεια δεν τη λες.

    • Με ποια σειρα θα εβαζες τις σκηνες απο υ 2003 μεχρι 2014?
      Εγω:
      1. Μοσχα
      2. Ντισελντορφ
      3. Κοπεγχαγη
      4. Αθηνα
      5. Μπακου, Οσλο
      6. Βελιγραδι
      7. Ελσινκι
      8. Κωνσταντινουπολη
      9. Ριγα
      10. Κιεβο

  30. θα πω και εγω χαχα…χορης την φετινη που δεν την εχω δει τηλεοπτικα αλλα σιγουρα ομως θα ειναι 3αδα.. εμενα ειναι :
    1. Ντισελντορφ
    2. Μοσχα
    3. Ελσινκι
    4. Ριγα
    5. Μπακου
    6. Αθηνα
    7. Οσλο
    8. Βελιγραδι
    9. Μαλμε
    10. Κωνσταντινουπολη
    11. Κιεβο

    • τοσο ψηλα του ελσινκι? χειροτερη κ απ’τη δικη μας ηταν. τουλαχιστον σε εμας οι μηχανισμοι για τα πυροτεχνηματα ηταν μεσα στο σκηνικο. οχι οπως στο ελσινκι π τα τοποθετουσαν πριν την εμφανιση και φαινονταν στο πλανο πανω στην οθονη κατι μαυρα πραγματα.

  31. Εμενα δεν με τρελλαινει η σκηνη αυτα τα σιδερα σαν κλουβι με κουραζουν φυσικα οι φωτισμοι φαινονται φοβεροι αλλα παιζει μεγαλο ρολο ο καμεραμαν να παρει καλα πλανα.
    Δεν ξερω γιατι αλλα τελευταια φορα που μου αρεσαν τα ελληνικα γραφικα ηταν με τον Λουκα Γιωρκα.

  32. Πράγματι στην eurovision της Αθήνας η εικόνα και η σκηνοθεσία στην Βοσνία ήταν φανταστική και η σκηνή φαινόταν εντυπωσιακή.
    Για μένα:
    1.Μοσχα
    2.Ντίσελντορφ
    με μεγάλη απόσταση από τις υπόλοιπες.
    3.Μπακού
    και μετά οι άλλες.
    Της Ρίγας ήταν υπέροχη και σημερινή θα έλεγα και μιλάμε για 11 χρόνια πριν.Ήταν η πρώτη μεγάλη σύγχρονη σκηνή που άλλαξε τα δεδομένα όπως είχε πει και η Μπόκοτα!

    • η διοργανωση των γερμανων ειναι η αγαπημενη μου. ισως γιατι εχω επισκεφτει αυτο το γηπεδο και μ αρεσε πολυ!! αλλα η σκηνη ηταν ΠΛΗΘΩΡΙΚΗ!!!! και την καλυτερη σκηνοθεσια την ειχε η lena.

  33. Ωραια ας κανω κι εγω ενα τοπ
    1. Μαλμο ( απλα την αγαπω)
    2. Μπακου
    3. Μοσχα
    4. Βελιγραδι
    5. Ελσινκι
    6. Ντισελντορφ
    7.Κοπεγχαγη
    8.Αθηνα
    9.Ριγα
    10.Κων/λη

  34. Top 12 (2003-2013)
    1)dusserdolf 2011 (wreo stadio,wrea skini,telia grafika)
    2)mosxa 2009 (wreo stadio,wrea skini&grafika ala ligo ipervoli)
    3)elsinki 2007 (poli monterna skini,telio sxedio, arketa kali arena,telia grafika g 2007 ala ligo mikri)
    4)baku 2012 (Arketa kali skini, kala grafika, ligo ipervoli t floor se megethos, arketa ok stadio)
    5)belgrade 2008 (arketa kali skini, ta xirotera grafika, t kalitero stadio k t pio idaniko g t diagwnismo se megethos)
    6)athina 2006 (kali skini megali, wreoi fotismoi, metria grafika, kalo t OAKA ala tha protimusa an 3n nikusame na t kaname sto stadio irinis k filias)
    7)malmo 2013 (poli elipis k vareti skini k idika apo souidia k g 2013, episis mikri skura, xalia floor katamavro vareto les k o sxediastis variotane na sxediasi alo,mia skini p tha itane kali g xronies 2005-2008, i arena arketa mikri, genika apogoitefsi)
    8)oslo 2010 (varemara,apogoitefsi, poli paliomoditiki skini,den ixe tipota t endiaferon,aporo pws meta apo mia toso dinati xronia(2009) ekana afti t skini,gipedo apesio episis)
    9)riga 2003 (g 2003 poli protoporiaki skini, wreo shape, athlia arena)
    10)2004 & 2005 (ti na pw? Athlies.)

  35. K kopenxagi 2014 para poli wrea monterna skini apla den tn evala sta top akoma gt perimeno na t dw k stin tv g na dw pws tha fenete ala mexri stigmis ine sta top 3 m!

  36. Alages p tha ithela sto diagwnismo.
    1)Na dikeunte sti skini anti g 6 atoma na ginete 10-12. Ine krima na kanun toso megala skinika k na min xrisimopiounte opws tha eprepe. K den voithun ta xoreftika komata toso liga atoma.
    2)to big five epitelus na mpi stus imitelikus kanonika opws tes ales xwres. K teliko na ine mono i diorganotria)
    3)ta stadia,arenes p xrisimopiounte na xorane tulaxisto 15.000 k panw.t pio wreo k swsto tha itan 20.000-30.000. Ine enas diagwnismos toso megalos t vlepun tosa ekatomiria pagkosmios..ine aparadexto afto p ginete ta teleftea 2xronia!

    • Ναι ωραια ολα αυτα αλλα ειναι ελαχιστες οι χωρες που εχουν κλειστο σταδιο 15.000 θεσεων και πανω. Οι περισσοτερες δεν εχουν καν σταδια 10.000 θεσεων, μονο οι μεγαλες και η χωρα μας λογω Ολυμπιακων. Επομενως αν αυτο ηταν προαπαιτουμενο δεκαδες χωρες θα εχαναν το ενδιαφερον τους για το διαγωνισμο, αφου και να κερδιζαν θα αποκλειοταν να φιλοξενησουν τη διοργανωση. Επομενως θα αποσυρονταν διακριτικα. Ο κοσμος που βλεπει απο ολη την υφηλιο δεν νοιαζετε αν το σταδιο χωραει 5.000 η 15.000 χιλιαδες και ουτε ειναι κατι που φαινεται απο την τηλεοαση. Αυτο που φαινεται ειναι η σκηνη και αυτο μενει σαν εικονα. Αν δεις πλανα απο παλιοτερες eurovision οταν δειχνουν πλανα απο το σταδιο με τον κοσμο φαινεται μια μαυριλα, δεν μπορεις να καταλαβεις αν ειναι μεγαλο η μικρο και δεν εχει και κανενα νοημα για ολους τους λογους που προανεφερα.

    • Αν θελετε γιουροβιζιον με 15000 κοσμο και πανω απλα θα πατε για την βαβουρα γιατι τιποτα δεν θα βλεπεται…!!!
      Εδω στην Αθηνα ημουν αρκετα κοντα και παλι καλα δεν εβλεπα και τους αλλους στα πανω διαζωματα τους εβλεπα σαν κουνουπια…τελικα αξιζει να πας μονο για να νιωσεις τον παλμο και πως γινεται ο διαγωνισμος ο καλυτερος τροπος να τον δεις ειναι απο την τηλεοραση!!!

      • diladi stes sinavlies twn 60.000 + ti ginete? den ipame na ftasume eki ala 20.000 nmz g ena toso megalo diagwnismo nmz oti ine aparetito. k sto katw katw aftoi p den tha vlepun poli kala tha plirosun pio ftina ta isitiria tus. Aplo ine.

      • Αλλο συναυλια(που οι μισοι ειναι μαστουρωμενοι)και αλλο διαγωνισμος τραγουδιου!Ηδη τα ατομα ειναι πολλα!

  37. Ne ala min 3exname exi toso poli kosmo p theli na di t diagwnismo apo konta. K xores san dania mporusane na t kanane sto boxen(15.000) i na xrisimopiousan t miso parken. Opws k na exi den ipa na mpi ws oros ala i kathe xora na prospathi g t kltro etsi wste na dinun tin efkeria sto kosmo na parakolutha k apo konta t diagwnismo. Tha itan wreo omws 15-20.000. 🙂

  38. η δανια δεν εχει την δυνατοτητα να φιλοξενισει τετοια φεστιβαλ εκτος κοπεγχαγης,γιατι ειναι μικρη χωρα και τα περισσοτερα ξενοδοχεια ειναι στην πρωτευουσα.το herning εχει 47.000 πληθυσμο ,οπως και η δραμα που εχει τον ιδιο , και εχει δυο ξενοδοχια ολο και ολο. οποτε το herning δεν θα μπορουσε να φιλοξενισει πανω 15.000 ατομα

  39. στις μπαλαντες οπως μαυροβουνιου, αγιου μαρινου, σουηδιας, αζερμπαιτζαν νομιζω δεν βοηθαει πολυ αυτη η σκηνη ενω αντιθετα βοηθαει πιο πολυ τα ποπ κομματια οπως το δικο μας, λιθουανιας, ρουμανιας κ.α

  40. Το stage τα σπάει φέτος. Θα δούμε μια καταπληκτική Eurovision και ένα μαγικό θέαμα. Σίγουρα από τα καλύτερα stage το φετινό, μαζί με της Γερμανίας….

  41. Λοιπόν όποιος θέλει να καταλάβει πως ακριβως είναι στημένη η σκηνη γιατι το ματι μπερδευετε καντε παυση του βιντεο στο 1:19 και θα τα καταλαβετε όλα ..!!Όσο για ν καλύτερη σκηνή:
    1.)Αυτη
    2.)σουηδία
    3.)γερμανια
    4.)μπακου
    5.)βελιγραδι

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ