EUROVISION 2014: Η ψηφοφορία του OGAE Δανίας!

Συνεχίζεται η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του OGAE International Poll! Το 20ο fan club που ανακοίνωσε τα αποτελέσματά του είναι ο OGAE Denmark κι έχουν ως εξής:

1 βαθμός – Ρουμανία

2 βαθμοί – Ιρλανδία

3 βαθμοί – Ισραήλ

4 βαθμοί – Ισπανία

5 βαθμοί – Αυστρία

6 βαθμοί – Ουγγαρία

7 βαθμοί – Νορβηγία

8 βαθμοί – Αρμενία

10 βαθμοί – Ηνωμένο Βασίλειο

12 βαθμοί – Σουηδία

Μετά και από την 20η ψηφοφορία, η κατάταξη έχει ως εξής:

1.Σουηδία     191

2.Αυστρία     112

3.Ισραήλ     111

4.Ουγγαρία     100

5.Ηνωμένο Βασίλειο     99

6.Αρμενία     69

7.Νορβηγία     65

8.Ισπανία     62

9.Ελλάδα     48

10.Ιταλία     47

11.Δανία     36

12.Μαυροβούνιο     35

13.Ιρλανδία     21

14.Ολλανδία     20

15.Αζερμπαϊτζάν     18

16.Ρωσία     17

17.Βέλγιο     15

18.Ουκρανία     12

19.Ελβετία     11

–  Γερμανία     11

21.Φινλανδία     10

–  Ρουμανία     10

23.Μάλτα     9

24.Γαλλία     8

25.Μολδαβία     7

26.Λετονία     4

–  Άγιος Μαρίνος     4

28.Σλοβενία     3

29.Πολωνία     2

–  Εσθονία     2

31.ΠΓΔΜ     1

Ακολουθούν OGAE Iceland, OGAE Finland, OGAE Poland.

Αντώνης Καρατζίκος

36 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα ψηφίσω όσους μας ψήφισαν πέρισυ και όσες χώρες μου αρέσουν.Ευχήθηκα καλή τύχη στα τραγούδια που μου άρεσαν, στις ιστοσελίδες τους. Εσείς;

  2. Παντως εχουμε μια χωρα που εχει συγκεντρωσει απο τους μαξιμουμ ποντους των 20 χωρων εως τωρα το 80 %!!!! 191..και το αστειο ειναι οτι δεν πηρε βαθμο !!! απο 2 χωρες….

    ειμαι πολυ περιεργος να δω τι θα γινει 10 μαιου…..αν τελικα κερδισει η σουηδια μην κανακουσω βλακειες για τις ψηφοφοριες των ogae…..

    απο την αλλη αν δεν κερδισει και δεν βγει τουλαχιστον δευτερη με μικρη διαφορα …τοτε ναι , δεν πρεπει να ξαναδωσουμε σημασια σε αυτην την ψηφοφορια…

    προσωπικη μου αποψη θα δικαιωθουν οι ogae με την σουηδια

  3. με τοσα 0 που εχω δει στους ogae βαρεθηκα.2 βδομαδες ειναι τοτε θα δουμε.ειμαι σιγουρη πως θα παρουμε παραπανω!

  4. 0…..παλι????βαρεθηκα!!!!!!! νομιζω πως το 1 και το 2 μας αξιζαν!!! δηλαδη ειναι καλυτερο το “heartbeat”η το “miracle”???εε οχι! σες γενικες γραμμες καλη 10αδα…..6/10 με το δικο μου τοπ10!
    μετα τον ogae switzerland εχουμε γεμισει με μηδενικα -.- ελεος!!!!
    ελπιζω αυρι να παρουμε κατι…
    100% 0 απο πολωνια και τωρα απο φινλανδια και ισλανδια θελω να πιστευω να παρουμε κατι…θα’θελα,5-7 απο την καθεμια….λιγακι δυσκολο οχι αδυνατο ομως! αλλα οκκαι το 1-5 κατι ειναι 😀
    Υ.Γ εξαιρετικο βιντεο κλιπ αγαπητη σουηδιαααααα 😀

  5. ΛΟΙΠΟΝ Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΤΕΛΟΣ ΝΙΚΗΤΡΙΑ.11 ΔΩΔΕΚΑΡΙΑ.3 ΔΕΚΑΡΙΑ.2 ΟΧΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ 6,7,8.
    ΤΟ 10 Κ ΤΟ 11 ΠΟΥ ΤΑ OGAE ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ.ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΧΕΙ ΣΑΡΩΣΕΙ.ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ.
    ΤΟ ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΡΟΜΕΡΑ.ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΝ.ΒΑΣΙΛΕΙΟ,Η ΑΡΜΕΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΦΑΒΟΡΙ.

    • ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΡΜΕΝΙΑ??..ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΥΗΔΙΑ Κ ΤΟ ΗΒ??…ΤΑ ΘΕΣ Κ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ??ΑΣΧΕΤΑ ΤΟ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΓΚΑΕ Η ΑΡΜΕΝΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΒΟΡΙ!!

  6. Η ιδέα της Ιρλανδίας και της Ρουμανίας μέσα σε οπιοδήποτε τοπ 10 με ανατριχιάζει…
    Διακρίνω 3 μεγάλα ντέρμπυ :
    Μάχη μεταξύ Αυστρίας και Ισραήλ για τη 2η θέση.
    Μάχη μεταξύ ΗΒ και Ουγγαρίας για την 4η θέση
    Τέλος για την 6η θέση μάχη δίνουν Αρμενία, Νορβηγία και Ισπανία.
    Η Ελλάδα προβλέπω να καταλήγει κάπου μεταξύ 10-12 στην βαθμολογία των OGAE όπως ακριβώς είχε συμβεί και με το Aphrodisiac…

    • εχω την εντυπωση πως το “aphrodisiac”ειχε βγει 15ο με μολις 33ψηφους… 🙂
      με τα αλλα συμφωνω 100% 😀

    • όντως το κλιπακι ειναι ωραιο αν και θεωρω οτι το “Undo” ειναι ενα απ τα λιγα τραγουδια φετος που ακουγονται καλυτερα live παρα στο studio!

  7. Η panic records που κανει βιντεο κλιπ για πλακα ΣΕ ΌΛΑΑΑ τα singles που κυκλοφορει, δεν μπηκε στον κοπο να κανει ενα καλο κλιπ για το τραγουδι που εκπροσωπει την Ελλαδα? ΗΜΑΡΤΟΝ και ταυτοχρονα μου προξενει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.
    ΥΓ : Το θριλερ με τη συσταση της Νεριτ το διαβασατε λογικα ε? Στο παρα ενα θα καταφερουμε να παρουμε φετος στη φετινη γιουροβιζιον κυριολεκτικα !!!

  8. Η Σλοβενία έχει αδικηθεί πάρα πολύ από τους OGAE μέχρι στιγμής. Βάλαν πάρα πολλές παπαριές πιο πάνω από αυτό το τραγούδι. Δηλαδή θεωρούν καλύτερες συμμετοχές τύπου Δανίας, Αρμενίας, Νορβηγίας; Μην τρελαθούμε κιόλας !!!

  9. Πειράζει που προσωπικά ελπίζω σε 0ικά στη συνέχεια μπας και τον Μάιο κάνουνε κάτι…;

  10. Ρε το ξαναγραφω μην δινετε τοση σημασια στις ψηφοφοριες των oggae..προσωπικα βλεπω χωρες οπως η Ισπανια,η Αυστρια,το Ισραηλ να πηγαινουν καλα και γελαω…Οσον αφορα τη Σουηδια οντως μου κανει εντυπωση η διαφορα που εχει παρει απο τις αλλες χωρες αλλα δεν μου λεει και πολλα πραγματα αυτο..Το εχω ξαναπει οτι η Σουηδια λογικα θα ειναι στη πρωτη τετραδα αλλα δεν νομιζω να νικησει και οχι επειδη κερδισε προσφατα αλλα το τραγουδι που εχει δεν ειναι τοσο δυνατο..τραγουδια που γραφτηκαν για να νικησουν ειναι της Αρμενιας,της Αγγλιας και της Ουγγαριας..η Σουηδια εχει μια ωραια μπαλαντα που αρεσει στους φαν της Γιουροβιζιον αλλα μεχρι εκει..Μην δινετε τοση σημασια..Η Αρμενια σιγα μην ερθει 8η στον τελικο..δεν ξερω αν κερδισει αλλα θα ειναι πενταδα..Το Ισραηλ και η Αυστρια θα ειναι πολυ πιο χαμηλα..Περσι ειχαν δευτερο το Σαν Μαρινο,παλαιοτερα πρωτη την Ουγγαρια,χωρες που πηγαν χαλια..Περσι που εβγαλαν νικητρια τη Δανια ηταν λογικη επιλογη,αφου και ο διαγωνισμος ηταν μετριοτατος αλλα και ηταν το μεγαλο φαβορι..φετος δεν υπαρχουν τα μεγαλα φαβορι..Οι μπουκ ειχαν βγλαει τους Αρμενιους αλλα η αποδοση της τελευταια ανεβαινει..αυτο σημαινει οτι καταλαβενουν οτι ο διαγωνισμος φετος θα ειναι αμφίρροπος..Και εγω παρακολουθω με ενδιαφερον τις ψηφοφοριες του Ogae αλλα δεν βγαζω τα αποτελεσματα μου με βαση αυτες..

  11. Eurofan NAI ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ,ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΑΡΜΕΝΙΑ ΕΜΕΝΑ ΝΑ …….ΦΥΣΙΚΑ ΣΟΥΗΔΙΑ Κ ΑΓΓΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ.ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ Η ΑΡΜΕΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΝΙΚΗ.ΜΙΑ ΣΑΧΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΑ ΕΝΑΜΗΣΙ ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ.ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝ ΤΕΛΙΚΟ,ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΚΟΒΟΝΤΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Κ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ.

  12. ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΡΕ ΚΑΡΑΦΤΩΧΙΔΗΔΕΣ 3500 EURO Ο ΚΑΤΟΤΑΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΥΣ????????????????ΠΑΡΤΕ 3 ΝΑ ΠΑΤΕΤΕ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ

    • Γράφεις που γράφεις παπαριές του κώλου τουλάχιστον κάνε καλή έρευνα.Δεν έχει οριστεί καν βασικός μισθός στην Δανία.Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο.Ωρομίσθιο υπάρχει και είναι 14 ευρώ περίπου την ώρα άρα 2150 ευρώ τον μήνα.
      Καλές οι μυθοπλασίες αλλά συνεχίζεις να είσαι ο περίγελος.

  13. Ποτε δεν τους χονευα τους Δανους ουτως η αλλως. 2/10 με την Δανια…

    Περιμενω 12αρι απο την Πολωνια παντως…(η μηπως οχι ;))

  14. Και η Ουκρανία που ήρθε 8η πέρσι εδώ την μαυρισαν 11 ogae και στο τέλος τι βγήκε? 3η!!! Γι’αυτό και ελπίζω να πάει έτσι και η Ελλάδα!! 😀

  15. ΜΉΠΩΣ γνωρίζει-θυμάται κανείς σας πόσους βαθμούς είχε συγκεντρώσει η Παπαρίζου στην παραπάνω ψηφοφορία;

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ