EUROVISION 2014: Η ψηφοφορία του OGAE Ελλάδας!

Συνεχίζεται η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του OGAE International Poll! Το 17ο fan club που ανακοίνωσε τα αποτελέσματά του είναι ο OGAE Greece κι έχουν ως εξής:

1 βαθμός – Νορβηγία (111 βαθμοί)

2 βαθμοί – Βέλγιο (136 βαθμοί)

3 βαθμοί – Ηνωμένο Βασίλειο (138 βαθμοί)

4 βαθμοί – Ιταλία (140 βαθμοί)

5 βαθμοί – Ρωσία (147 βαθμοί)

6 βαθμοί – Αυστρία (199 βαθμοί)

7 βαθμοί – Αρμενία (250 βαθμοί)

Ελλάδα (310 βαθμοί)

8 βαθμοί – Ουγγαρία (310 βαθμοί)

10 βαθμοί – Σουηδία (314 βαθμοί)

12 βαθμοί – Ισραήλ (362 βαθμοί)

Ακολουθούν:

11.Μαυροβούνιο (106 βαθμοί)

12.Άγιος Μαρίνος (103 βαθμοί)

13.Πολωνία (77 βαθμοί)

14.Ρουμανία (75 βαθμοί)

15.Ελβετία (69 βαθμοί)

16.Γαλλία (69 βαθμοί)

17.Αζερμπαϊτζάν (68 βαθμοί)

18.Ισπανία (68 βαθμοί)

19.Εσθονία (63 βαθμοί)

20.Πορτογαλία (58 βαθμοί)

21.Γερμανία (56 βαθμοί)

22.Ιρλανδία (56 βαθμοί)

23.Ολλανδία (55 βαθμοί)

24.Δανία (49 βαθμοί)

25.Ουκρανία (44 βαθμοί)

26.Σλοβενία (37 βαθμοί)

27.Λετονία (29 βαθμοί)

28.Ισλανδία (24 βαθμοί)

29.ΠΓΔΜ (22 βαθμοί)

30.Αλβανία (21 βαθμοί)

31.Φινλανδία (21 βαθμοί)

32.Μολδαβία (20 βαθμοί)

33.Λευκορωσία (17 βαθμοί)

34.Μάλτα (15 βαθμοί)

35.Γεωργία (10 βαθμοί)

36.Λιθουανία (5 βαθμοί)

Μετά και από την 17η ψηφοφορία, η κατάταξη έχει ως εξής:

1.Σουηδία     159

2.Ισραήλ     99

3.Αυστρία     98

4.Ουγγαρία     84

5.Ηνωμένο Βασίλειο     72

6.Αρμενία     61

7.Νορβηγία     51

8.Ελλάδα     48

9.Ιταλία     47

10.Ισπανία     36

11.Μαυροβούνιο     34

12.Δανία     32

13.Ιρλανδία     19

14.Αζερμπαϊτζάν     18

15.Ρωσία     17

16.Ολλανδία     15

–  Βέλγιο     15

18.Ελβετία     11

19.Φινλανδία     10

–  Ουκρανία     10

–  Γερμανία     10

22.Ρουμανία     9

23.Γαλλία     8

24.Μολδαβία     7

25.Λετονία     4

–  Άγιος Μαρίνος     4

27.Σλοβενία     3

28.Πολωνία     2

–  Εσθονία     2

30.ΠΓΔΜ     1

Από αύριο θα ανακοινώνονται 3 ψηφοφορίες καθημερινά. Ακολουθούν OGAE Luxembourg, OGAE Ireland και OGAE Denmark.

Αντώνης Καρατζίκος

69 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μπραβο παιδια πολυ καλη βαθμολογια!!! εξαιρετικο τι 12αρι…και σε γενικες γραμμες καλη ψηφοφορια,6/10 κοιναμε την προσωπικη μου 10αδα 🙂
    αναμενουμε αυριο τρεις ακομα ψηφοφοριες και πιστευω να παρουμε κατι 😀

      • απο λουξεμβουργο….5-8 (καθως περυσι ηταν ο μοναδικος ογκαε με αρμενια και βελγιο που μας ψηφισαν)
        απο δανια…..5-7(κρινοντας απο αλλες χωρες του βορρα τι μας εδωσαν)
        απο ιρλανδια….δεν μπορω να πω με σιγουρια πιστευω ομως απο 1-5 😀
        παντως μπραβο βρε ογκαε μας!!!! ποσο χαρηκα για το 12αρι!!!!! και ναι το ισραηλ ξανα 2ο 😀

    • ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΩΣΤΑ.ΤΟ ΔΩΔΕΚΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ!ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΙΞΑΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ !!ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ

  2. 3 βαθμοί στην Αγγλία??? έτσι έτσι…
    Μια eleanna που υποστήριζε σε προηγούμενη ανάρτηση ότι ο OGAE GR. θα δώσει 10 βαθμούς στην Αγγλία με αγάπη….που είναι τώρα ???

  3. 5 στη Ρωσια και 2 στο Βελγιο; No way! Παρ’ολα αυτα καλη ψηφοφορια, δεν περιμενα ομως να δωσουμε μονο 3 στο Ηνωμενο Βασιλειο.

  4. Ηνωμενο Βασιλειο πολυ χαμηλα, ισραηλ πολυ ψηλα , βελγιο,ρωσσια;;;;;;;;;;;;;Μετρια ψηφοφοριασε σχεση με τα γουστα μου!

  5. Χαριστικό το 5αρι στη Ρωσία, λόγω Κοντόπουλου. Γενικότερα σχετικά προβλέψιμα τα αποτελέσματα.

  6. Παρα πολυ καλη ψηφοφορία και ακριβώς το 12 που ηθελα βεβαια θα έδινα παραπανω Αυστρία και τη Νορβηγία! Τελος παντων, σε γενικό επίπεδο ειναι καλη ψηφοφορία και ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ που άξιζε να παρει!

  7. Απαράδεκτο το poll!αν δεν δωσουμε στον φωκα και στον κοντοπουλο καλο βαθμο κατι θα παθουμε!το United kingdom 3 βαθμοι;τραγικο επισης!απο γούστο μηδεν!

  8. Προσωπικα η γνωμη 20 ατομων για την απαραδεκτη ψηφοφορια δεν με συγκινει!το κοινο εδω την αγγλια την εχει δευτερη οποτε αυτο μετραει περισσότερο!!!!

      • @ eleanna δε μπορείς να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα απο μια διαδικασία που συμμετέχουν 600-700 άτομα (κυρίως φαν του διαγωνισμού) και που μπορεί ο καθένας να ψηφίσει άπειρες φορές. Περίμενε στο τελικό της Δανίας να δούμε τι θα ψηφίσουν οι έλληνες τηλεθεατές. Και για να εξηγούμαστε, δε μ’ ενοχλεί ότι σ αρέσει το συγκεκριμένο τραγούδι, με ενοχλεί το στιλάκι σου, δεν τολμούσαμε να σχολιάσουμε αρνητικά τη συμμετοχή του ΗΒ και αμέσως έγραφες σχόλια του τύπου: «Osoi stazoun xoli gia to nikitirio tragoudi as akousoun kalitera terlegka….» ή «αρέσει στο 95% του κοσμου και εσυ εισαι στο 5% μιας λογικα και δεν ξερεις απο μουσικη!δυστηχως» και «Εντάξει τοτε…ας χαρεις το 10αρακι που θα δωσουμε σαν ogae στην αγγλια!ΜΕ ΑΓΑΠΗ…», στο τελευταίο σχόλιο απ ότι είδες διαψεύστηκες ….

  9. τι σκαλωμα εχετε φαει μερικοι ρε με την αγγλια????????????????? σιγα το τραγουδι …ουτε συγγενεις του καρολου να ησασταν !!! 🙂

  10. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ…ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΙΞΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ!!!…ΧΑΧΑ…ΚΑΛΑ ΔΩΣΑΜΕ 12 ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!!!…ΚΑΙ 1 ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ???…ΕΙΔΑ ΚΑΛΑ Ή ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ Κ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΚΑΛΑ???….6 ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ???ΑΙΣΧΟΣ!!..ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΕΞΩ…ΚΑΘΩΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ…

  11. Αρκετα κακη ψηφοφορια σε σχεση με τα γουστα μου :Ρ ελπιζω να μην ψηφισουμε ετσι στον τελικο :Ρ

  12. Το θεωρώ σχεδόν ντροπιαστικό να ψαρώνουμε μουσικά με συμμετοχές τύπου Ρωσίας και Βελγίου…
    Και Ρουμανία 13η… omg!

  13. sumfwnw pali an k periergo m tn darko… exw barethei thn pseutokoultoura…:/ pantws bravo gia t 12ari st israel pisteuw an dn uphrxan oi epitropes to mporouse na xtuphsei prwtia….:-) 🙂 🙂

    • Ήδη έχουμε συμφωνήσει και σε άλλες περιστάσεις επομένως δεν έχει νόημα να το βρίσκεις περίεργο…

  14. donnie
    και πες στα κομματια για το βελγιο γτ εξυμνει τις μανουλες…αλλα ρωσια???? κριμα

    • Ρωσία εξαιτίας Κοντόπουλου…
      Σε ένα από τα πιο μέτρια τραγούδια της καρίερας του.
      Η Ρωσία φλερτάρει με ένα από τα χειρότερά της αποτελέσματα στον διαγωνισμό φέτος…

  15. Funkerman…
    Το 5 που δωσαμε στην Ρωσια,νομιζω πιο πολυ το καναμε για το διδυμο Κοντοπουλο-Ευαγγελινο..δεν εξηγειται αλλιως…Γιατι αν δωσαμε για το τραγουδι ειμαστε κοροιδα…γτ για παραδειγμα ειναι σαν να σε βριζει καποιος κ συ να του λες κ μπραβο απο πανω..οι στιχοι του τραγουδιου,προσβαλουν την Ευρωπη,απο την στιγμη που οι Ρωσοι πουλανε ‘μαγκια’ στους Ουκρανους..μιλαμε για ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ…

  16. donnie & eurofan

    και μονο οτι το δωσαμε το 5αρι για αυτους τους δυο λες και τους το χρωσταμε ειναι κατακριτέο. επειδη ο ευαγγελινος σκηνοθετησε και χορογραφησε την νικη μας και ο κοντοπουλος συνεθεσε το this is our night σημαινει οτι ες αει τους στηριζουμε οτι μουφα και να κανουν?

    • Δυστηχως ψηφιζουμε με τετοια κριτηρια…Γιαυτο αλλωστε ειπα οτι απο μουσικη εχουμε μαυρα μεσανυχτα..γιατι αν ψηφιζαμε με καθαρα μουσικα κριτηρια…Ορισμενες χωρες δεν θα πρεπε να παρουν ουτε ενα βαθμο..

  17. ιταλια και ισπανια επρεπε να ειναι πιο ψηλα οπως και το μαυροβουνιο!!το φθαριστηθηκα το 3 στην αγγλια!ετσι γιατι καποιοι λενε οτι σαρωνει και καλα το κομματι

  18. Se genikes grammes einai ok. Tis psifous sto Belgio adunatw na tis katalavw kathws brisketai sthn thesh 37 tou top mou alla auth einai h proswpikh mou apopsh. Oute ths Rwssias mou aresei katholou. Kata ta alla omws kala. Idiaitera xaroumenos gia to 12 ari stO Israhl kai thn upshlh vathmologia se Ouggaria kai Armenia.

  19. Γιατι η Πολωνια τι μας εδωσε??Σε ξενα σαιτ αυτοι που μας θαβουν περισσοτερο ειναι Πολωνοι…μακαρι να μην περασουν τον ημιτελικο με το φτηνοτραγουδο τους που μιλαει για γυναικες με το χειροτερο τροπο…ουστ!
    Λυπαμαι μονο για Ρουμανια.
    Το Ισραηλ και για εμενα εχει το καλυτερο ποπ τραγουδι φετος αλλα η Αρμενια ειναι το καλυτερο γενικα.

  20. τα παει περιφημα στους ογκαεδες…ασυναίσθητα μου ερχεται στο νου η perelli το 2008..χαχα :p

  21. και η δανια το 13 και η σουηδια το 12 τα πηγε περιφημα στους ogaedes…. γιατι λετε μονο αυτα που θελετε?????

  22. γτ η σουηδια το 2012 ειχε ενα τραγουδι που ακομη και τωρα θεωρειται κορυφαιο και προσωπικα το εχω στο κινητο μ και το ακουω καθημερινα ενω τωρα εχει μια χιλιοφορεμενη μπαλαντα που απο τη δευτερη φορα το βαριέσαι…
    αλλα και συ gianni αναφερεσαι στα τρανταχτα φαβορι αυτα που ξεραμε οτι θα κερδισουν μηνες πριν..ας σου πω αλλο παραδειγμα..το περσινο αγιο μαρινο…τη περσινη γερμανια..οι πιο παλιοι του θεσμου σιγουρα μπορουν να πουν και αλλα παραδειγματα

  23. Λοιπόν χαλαρώστε όλοι εδω μέσα που το παίζετε και μουσικοί… Εγώ βλέπω έναν αρνητισμό ότι και να συμβαίνει σχετικά με την χώρα μας ακόμη και η ψηφοφορία σας πείραξε..! Ο καθένας έχει δικά του γούστα δεν μπορείτε να το καταλάβετε αυτό? Εγώ λοιπόν μπορεί να λατρεύω την Αγγλία φέτος γιατί πρέπει σωνει και καλά να έχουμε τα ίδια γούστα με όλους? Και η Αυστρία μου αρέσει αυτό σημαίνει οτι δεν έχω καλά μουσικά κριτήρια? Μαζευτείτε λίγο γιατι τόσο καιρό βλέπω τι γίνεται και κρατιέμαι να μην μιλήσω. Αντί να χαιρόμαστε για την μουσική καθόμαστε και κρίνουμε τα μουσικά γούστα του άλλου. Και ξέρουν ποιοι το κάνουν αυτό δεν χρειάζεται να τους κατονομάσω.

  24. funkerman :
    την γαλλια δεν ξεραμε μηνες πριν οτι ειναι το καυτο φαβορι και θα κερδισει το 2011 ??? αποτελεσμα : πατωσε….

    φετος η αρμενια εφτασε να δινει 1.75 αποδοση (τωρα 2.9 μεγιστο)… κανενας μα κανενας δεν ξαναεδωσε τετοια χαμηλη αποδοση 3 μηνες πριν τον θεσμο…… να δουμε που θα τερματισει…..

    οσο για την σουηδια εσυ την βαριεσαι ..οκ

    αλλα η πλειοψηφια των αναγνωστων εδω μεσα συμφωνα με το poll εχει αλλη γνωμη….

    οι ogae την εχουν με διαφορα πρωτη…κι ας θεωρειται αλλο φαβορι απο τον ιανουαριο ακλονητο..μην ξεχνας οτι η σουηδια εδινε 7 μαιζι με νορβηγια και τωρα 4…δεν ηταν ποτε και ουτε ειναι ακομα πρωτο φαβορι……

    η γερμανια περυσι δεν πηγαινε για νικη….οσο για το σαν μαρινο δεν ηταν πρωτο στον ογκαε…η δανια ηταν ..το σαν μαρινο πληρωσε την αδυναμια του σαν χωρα να συλλεξει ψηφους…και το πεταξαν εξω συμμαχιες απο τον ημιτελικο ..(.οχι οτι αν περνουσε θα εκανε τιποτα σπουδαιο……..)

  25. Γιατί τόσο υψηλά ο Άγιος Μαρίνος και ειδικά η Πορτογαλία, και πιστεύω ότι άξιζαν κάτι παραπάνω οι Αζερμπαϊτζάν, Ουκρανία, Ολλανδία και ειδικά η Δανία……..

  26. Σχετικά καλή ψηφοφορία, αλλά θα προτιμούσα αντί για Νορβηγία, Βέλγιο και Αρμενία να δίνονταν βαθμοί στην τραγουδάρα της Σλοβενίας, στον εξαιρετικό Μαυροβούνιο τραγουδιστή και στην Πολωνία. Θα έπρεπε να δωθούν περισσότεροι βαθμοί στο Ηνωμένο Βασίλειο και το Μαυροβούνιο να έπαιρνε το 12άρι μας, επειδή είναι μια αυθεντική βαλκανική μπαλάντα και τό θεωρώ εξαιρετικό τραγούδι. Η Ουγγαρία έχει πολύ καλό τραγούδι και δεν θα μέ χάλαγε μια πιθανή νίκη, αλλά τραγουδάει λίγο μέτρια ο τραγουδιστής ζωντανά.

  27. Επίσης ξεκολλήστε με τη Ρωσία κάποιοι. Δεν φταίνε οι κοπέλες για την πολιτική που ακολουθεί η χώρα τους και το πιο πιθανόν να μην ασχολούνται καν, εφόσον είναι μόλις 17 χρονών. Ένα ωραίο ρυθμικό τραγουδάκι είναι που αρμόζει στην ηλικία τους και θα ήταν ωραία να πάνε πολύ καλά στην Κοπεγχάγη.

  28. Η Ρωσια εχει ενα τραγουδι που δεν αξιζει τελικο.Ελα τωρα αν το εστελνε κανενα μικρο κρατιδιο θα το ειχαν ξεγραμμενο.Οσο αφορα για την πολιτικη του Πουτιν τι να πω μια λεξη ΓΛΥΦΤΗΣ,θελει να τα εχει καλα με το μεγαλυτερο ρωσικο πλυθησμο.Επιτιθεται σε ολες τις μειονοτητες οχι μονο προς γκει που εχει βγει πολυ προς τα εξω.Δεν φοβαμαι για την δημοτικοτητα του οι γονεις μου εχουν δει και εδω τετοιες λατρειες προς Καραμανλη και Παπανδρεου και ειδατε που ειναι τωρα.Ο ρωσικος πλυθησμος θα το μετανιωσει οταν θα τον πνιγει σιγα σιγα,αρχη οι μειονοτητες και τελος οι οπαδοι του.Για εμενα η Ρωσια επρεπε να αποκλειστει γενικα απο καθε διεθνη διοργανωση τελεια και παυλα.

  29. Απογοητευτικοτατη ψηφοφορια. ΙΜΟ .
    1 Νορβηγια;;;;
    Που ειναι η Ολλανδια;;;;
    Που ειναι η Φινλανδια;;;;;;
    Το 5 στη Ρωσια ας μην το σχολιασουμε .
    : (, : (

  30. 23/4 00:20 γράφω απλά μια δική μου πρόβλεψη! Η Ρωσία θα μπει, δύσκολα μεν ,αλλά θα μπει, 5άδα!!

  31. Γιορτάζω!!!!!! Επιτέλους! Θα τραγούδησει η Sanna στο πάρτυ μου. Την ξέρω πολύ καλά. Ο αδερφός μου την είχε συμμαθήτρια στο Ωδείο

    • Χρόνια πολλά !!!! Σου έχω και ένα δωράκι…μια λευκή μπλούζα με μανίκια που δένουν από πίσω …ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙΣ!!!!!

      • καλα δημητρη το σχολιο σου ειναι απλα ολα τα λεφτα!!εχω γελασει με την ψυχη μου!παντως ο george δεν το βαζει κατω,συνεχιζει απτοητος…παλι καλα που δεν ειπε οτι θα ενωθουν και οι abba για το παρτυ γενεθλιων του!!πραγματικα οτι να ναι!!

  32. Θεέ μου πόσο κουραστικά και εμπαθή είναι κάποια σχόλια εδω μέσα! ΕΛΕΟΣ!!!

  33. Καλή βαθμολογία. Η Ρωσία μόνο για εμένα έπρεπε να πάρει το 12. Εξαιρετικό τραγούδι και θα πάει και πολύ καλά.

  34. Τι μπουρδες ψηφηζουμε…το μπαζω απο το το ισραηλ! Βασικα συχαινομαι την φωνη της και οτι το παιζει η ριανα του ισραηλ! ΥΓ. Πως κανετε κεφι με αυτο το τραγουδι?

  35. Mισώ τα τραγούδια του ισραήλ και της ιταλίας… Τα βρίσκω ισάξια του “ατένσιον” ας πούμε. Τόσο χάλια.

  36. 1 ΒΑΘΜΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ,2 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ 12 ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ….ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ!!!!

  37. Παιζει να δωσαμεκαι την πιο αστοχη βαθμολογια..12 στο Ισραηλ????μονο 3 στην Αγγλια??δωσαμε βαθμους σε Βελγιο και Ρωσια??οτιναναι….

  38. Ερε γλεντια και χαρεεεεες!!!!!!μα τι αγαπησιαρικο κλιμα ειναι αυτο?????….σε δυο εβδομάδες ξεκινα η eurovision!!!…θα ζησουμε μεγαλες στιγμες!!!!…γιουργιαααααα!!!!

  39. Η βαθμολογία είναι καλή. Την Ισπανία νομίζω ρίξαμε λίγο, αλλά γούστα είναι αυτά. Μια παρατήρηση μόνο έχω να κάνω! Τον ogae greece δεν τον συμπαθώ και γενικά τα σωματεία, γιατί δεν ζούμε πια σε εποχές που η Eurovision χρειάζεται σωματεία και οργανώσεις για να στηριχθεί. Και μόνο όμως που ο ogae είναι επίσημο club και λειτουργεί αντίστοιχα σε τόσες χώρες, οφείλω να σεβαστώ και την άποψή του και τα αποτελέσματα που δίνει. Απλά ας παραδεχτοούμε ότι πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια που κανείς μας δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για το ποιος θα είναι ο νικητής. Έχει ωραία τραγούδια φέτος, αλλά κανείς δεν πάει πιο μπροστά από τους άλλους.

  40. Καλα μωρε 4η ψηφισατε την Ελλαδα? Ελεος.

    3/10 με το δικο μου τοπ. Παντως χαρηκα που δωσαμε 12 στο Ισραηλ

  41. Μην κανουμε καμια μ**** φετος και δωσουμε το 12αρι στην Ρωσια μονο και μονο εξαιτιας του συνθετη και του χορογραφου (οπως περσι στο Αζερμπαιτσαν)…Οταν εμεις ειχαμε ξενους συνθετες,δεν θυμαμαι να μας ψηφισαν(2012,2009)…

  42. George…
    Θα κανεις παρτυ κ θα εχεις την Sanna να σου τραγουδαει??…θα σας κοιμισει στα 30 δευτερολεπτα..βαλτην να σου τραγουδησει το undo..χαχα..

  43. Μου αρέσει απο την ψηφοφορία του δικού μας OGAE το 12άρι στο Ισραήλ και οι καλές βαθμολογίες σε Αρμενία και Ιταλία, θα μπορούσαν να είναι και λίγο καλύτερες, οι βαθμοί στην Ρωσία και το Βέλγιο θα μπορούσαν να λείπουν ενώ Αυστρία, Σουηδία και Ουγγαρία είναι γενικά υπερεκτιμημένες απο όλους τους OGAE.

  44. Ρε παιδιά είναι δυνατόν να δείνουμε ψήφους στο Βέλγιο;;;;;;;;;;;;;;;; έστω και αυτό το 2. Είναι δυνατόν; χάρηκα για το 12άρι στο Ισραήλ και για το ότι ψηφίσαμε την Αυστρία. Το ότι δώσαμε ψήφους στη Ρωσία μου έκανε μεγάλη εντύπωση διότι πίστευα ότι δεν θα το ψηφίσουμε καν στο OGAE αλλά τον Μάη θα πάρει καλούς βαθμούς από μας, μέχρι και 12. Η ψηφοφορία μας είναι απλά μέτρια βλέποντας την απογοητευτική εικόνα “2. Βέλγιο” και στη Ρωσία βέβαια. Για να μη σχολιάσω ότι δώσαμε μόνο 3 στην Αγγλία. Anyway.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ