EUROVISION 2014: Η ψηφοφορία του OGAE Ελβετίας!

Συνεχίζεται η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του OGAE International Poll! Το 15ο fan club που ανακοίνωσε τα αποτελέσματά του είναι ο OGAE Switzerland κι έχουν ως εξής:

1 βαθμός – Αυστρία

2 βαθμοί – Ελλάδα

3 βαθμοί – Ηνωμένο Βασίλειο

4 βαθμοί – Γερμανία

5 βαθμοί – Νορβηγία

6 βαθμοί – Αρμενία

7 βαθμοί – Ισπανία

8 βαθμοί – Ουγγαρία

10 βαθμοί – Ισραήλ

12 βαθμοί – Σουηδία

Μετά και από την 15η ψηφοφορία, η κατάταξη έχει ως εξής:

1.Σουηδία     137

2.Αυστρία     85

3.Ισραήλ     82

4.Ουγγαρία     72

5.Ηνωμένο Βασίλειο     66

6.Νορβηγία     50

7.Ελλάδα     48

–  Αρμενία     48

9.Ιταλία     43

10.Δανία     32

11.Μαυροβούνιο     26

–  Ισπανία     26

13.Ιρλανδία     19

14.Αζερμπαϊτζάν     18

15.Ολλανδία     15

16.Βέλγιο     13

17.Ρωσία     12

18.Φινλανδία     10

–  Ουκρανία     10

–  Γερμανία     10

21.Ελβετία     9

–  Ρουμανία     9

23.Γαλλία     8

24.Μολδαβία     7

25.Λετονία     4

–  Άγιος Μαρίνος     4

27.Σλοβενία     2

–  Πολωνία     2

–  Εσθονία     2

30.ΠΓΔΜ     1

Αντώνης Καρατζίκος

65 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εαν τελικα ψηφισουν καπως ετσι οι χωρες 10 μαιου μην περιμενετε θριλερ….η σουηδια με την σταθεροτητα που δειχνει + το μοιρασμα των υπολοιπων ψηφων σε 4-5 χωρες (ην.βασιλειο -αυστρια – ουγγαρια – αρμενια )θα την οδηγησουν σε μια ευκολη νικη απλα και μονο λογω ελλειψης αντιπαλου ικανου να την απειλησει…

  2. 2….?καταξοδευτηκαν αυτοι!
    και ξανα στην 7 θεση με μικρη διαφορα απο την 6η νορβηγια σχετικα καλη ψηφοφορια….
    μμμ…σαν να παιρνει τα πανω της η ισπανια… 😛
    ελπιζω οι ελβετοι να μας τιμησουν σαν περυσι με μεγαλο βαθμο τον μαη…ενα…6-8 θα το ηθελα αλλα πιστευω πως αν μας δωσουν θα μας δωσουν μεχρι ενα 5….ισως και 0!

  3. Η φετινη ψηφοφορια δειχνει οτι η πρωτια θα παιχτει αναμεσα σε 4-5 χωρες…η Σουηδια μπορει να ειναι πρωτη,αλλα δεν παιρνει τις ψηφους που επαιρναν τις προηγουμενες χρονιες τα φαβορι…επισης υπαρχουν 2-3 τραγουδια..που ειναι ωραια!..αλλα στο live μετρια..με λιγα λογια..ολα θα κριθουν στις προβες οπου κ θα εχουμε μια εικονα…εγω προσωπικα δεν θεωρω ΚΑΜΙΑ χωρα φαβορι..χαχ..

    • η σουηδια εχει 137 απο τους 180 μαξιμουμ βαθμους των 15 ogae….το οποιο σημαινει οτι εχει το 76.11 %…

      επισης μην ξεχνας οτι δεν την εδωσαν παρ’ολα αυτα 2 ogae ΟΥΤΕ ΒΑΘΜΟ ενας εκ των οποιων(τουρκια) δεν συμμετεχει στο διαγωνισμο !! !!!

      • Μαλιστα..κοιτα..το επιχειρημα σου εχει λογικη..γιατι στο τελος..εγω θα αφαιρεσω τους βαθμους που εδωσαν χωρες που δεν συμμετεχουν για φετος,γτ επηρεαζουν χωρις λογο..την ψηφοφορια…οποτε μπορει κ να εχεις δικιο…αλλα ολα θα κριθουν σε λιγες μερες στις προβες..

  4. 2??????? Είναι λίγοι. Ευτυχώς αύριο ψηφίζει o OGAE Italy και η Ελλάδα θα πάρει καλό βαθμό.

    Καλά στην Σουηδία γίνεται παρτυ που είμαστε 1οι στο poll

      • Οτι δηλαδή κανείς σας δεν κατάλαβε οτι ο George είναι Έλληνας που ζει στη Σουηδία κι όταν λέει “είμαστε” εννοεί τους Σουηδούς…

    • Επισης ουτε ο George δεν καταλαβε..οτι δεν εχει κερδισει ακομα η Σουηδια κ οτι ολα ειναι ανοιχτα…αλλα ας απολαυσουν το παρτυ για την πρωτια στην ψηφοφορια των ogae..xaxa..

  5. Η Ελβετία δεν έδωσε κανένα βαθμό στην Ιταλία κάτι το οποίο είμαι απόλυτα σίγουρος πως δεν πρόκειται να γίνει στις 10 Μαίου.
    Η Ελβετία πάντα ψηφίζει την Ιταλία.

  6. Το ότι μας ψηφίζουν σχεδόν όλοι οι ogaeδες έστω και μικρό βαθμό είναι πάρα πολύ θετικό. Το σημαντικό όμως είναι να καταφέρουμε να κερδίσουμε τους τηλεθεατές που θα δουν και θα ακούσουν το τραγούδι για πρώτη φορά το Μάιο και αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων αλλά και τις κριτικές επιτροπές.

  7. Ρε μην δίνετε τοση σημασια στις ψηφοφοριες του Ogae..δεν λεω πως ειναι ασημαντες,πραγματι δειχνουν μια ταση αλλα μην ξεχνατε πως τα μελη του ogae αγαπουν ιδιαιτερα τις μπαλαντες(Σουηδια),τις συμμετοχες με ιδιαιτεροτητες(Αυστρια) και επισης αντιπαθουν τα φαβορι των μπουκ(Αρμενια)..Η Σουηδια πιστευω εχει καπαρωμενη μια θεση στη πρωτη τετραδα αλλα δεν τη βλεπω να νικαει γιατι δεν εχει τραγουδι νικης..Προσωπικα περιμενω να δω τη σκηνικη παρουσια των τραγουδιων της Αρμενιας,της Ουγγαριας και της Αγγλιας που ειναι τα αγαπημενα μου για φετος και θεωρουνται και αναμεσα στα φαβορι..Τοτε θα αλλαξουν πολλα..

      • Περσι το Δανεζικο ηταν ξεκαθαρο φαβορι απο την αρχη..φετος εστω και οριακα ειναι φαβορι η Αρμενια και στη ψηφοφορια του oggae τη βλεπουμε στην 8η θεση..αντικειμενικα επρεπε να ειναι στη πρωτη πενταδα τουλαχιστον οπου θα βρισκετε και στον τελικο(ισως νικησει κιολας)..ισως μετρανε και οι δηλωσεις του Αρμενιου που ενοχλησαν πολυ κοσμο..

  8. ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΖΗΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΡΜΕΝΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΦΙΛΕ ΜΑΝΟ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΜΕΝΙΟΥ,ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ.Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ 12 ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΩΣΑΝ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΩΝ ΟGAE KΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΙΚΗ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΕ.
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ.ΑΡΜΕΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ,ΔΕΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΔΕΝ.

  9. Η Σουηδία το χει πάρει ήδη. Ο Christer Bjorkman έχει ξεκινήσει ήδη ετοιμασίες για του χρόνου!! Στοκχόλμη και Γκέτεμποργκ έχουν δήλωσει ήδη προθυμία

  10. ΝΙΚΟΣ_21 and George…
    Βρε Παληκαρια τι εχετε πιει???..πειτε μου και μενα..γτ και γω θελω να κανω ονειρα…ο ενας λεει οτι ζηλευουμε την Σουηδια(Ημαρτον) κ οτι δεν υπαρχει η Αρμενια….κ ο αλλος οτι το εχει παρει ηδη και ξεκινησαν οι προετοιμασιες για το χρονου!!..

  11. Παιδια οι ογκαεδες την εχουν μεγαλη αγαπη την σουηδια και ειναι γνωστο. Το Ogae second chance εχει βαρεθει να ρο νικαει η σουηδια. Μην εκπλησεστε

  12. Εσεις σε λιγο θα μου πειτε οτι η Αρμενια εχει το χειροτερο τραγουδι για φετος..ok καταλαβαμε οτι θελετε να κερδισει η μπαλαντιτσα της νταρντανας Σουηδεζας αλλα πρεπει να καταλαβεται οτι τα τελευταια χρονια στη Eurovision αρεσουν τα μοντερνα ακουσματα με καθαρο ηχο..Εσεις περσι μας πρηξατε με το Σαν Μαρινο,παλαιοτερα με την Ουγγαρια σας αρεσουν παντα τα παλιομοδιτικα τραγουδακια με συμπαθητικο ρεφρεν..Αρμενια,Αγγλια και Ουγγαρια ειναι τα τραγουδια που ξεχωριζουν και θα φανει αυτο στη βραδιά του τελικου..

  13. Θα πάνε καλύτερα σε σχέση με αποτελέσματα OGAE :
    Μάλτα,Πολωνία,Ουκρανία και Αζερμπαιτζάν. Πιθανώς να περάσουν Τελικό Λιθουανία ή και Λευκορωσία ακόμη και Ισλανδία!
    Θα πάνε χειρότερα :
    Ισραήλ,Αυστρία,Ιρλανδία,Ελλάδα,Νορβηγία

      • εγω παλι πιστευω πως η δανια θα μας δωσει πανω απο 4-5 το τραγουδι μας εχει περαση στις χωρες του βορρα,λουξεμβουργο θα μας δωσει μεγαλο βαθμο,εδω περυσι μας εδωσε στην ψηφοφορια του ογκαε και ηταν η μονη χωρα μαζι με βελγιο και αρμενια που μας ψηφισαν…εε ιταλια θεωρω πανω απο 5…5-8 ισως και τελος ιρλανδια…δεν ξερω…ισως 0,ισως και 12…(καλα αστο το 12,δεν παιζεια 😛 ) 🙂

    • 9 η ώρα το βράδι η Ελληνική βαθμολογία. Από αύριο θα δημοσιεύονται 3 βαθμολογίες την ημέρα.

  14. μονο η ιταλια θα μας δωσει κανενα βαθμο της προκοπής…1-2 από δανια και ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ από τις άλλες δυο….

  15. To Luxembourg δωσε περσι στον Αγαθωνα 1 δεν θα δωσει φετος?Η Ιρλανδοι φετος λενε τα καλυτερα για το τραγουδι της Ελλαδας.Η Δανια πιστευω θα μας δωσει όπως και Η νορβηγια.

  16. Donnie Darko…
    Θα τα παει καλα η Μαλτα κ η Πολωνια..κ χειροτερα η Νορβηγια??….Κριμα γιατι νομιζα οτι γνωριζες απο ποιοτικη μουσικη..αλλα οταν συγκρινεις την Νορβηγια,με Ιρλανδια κ Αυστρια…ειναι λιγο παραξενο…

    • Δε με κατάλαβες…καθόλου όμως…
      Πρόβλεψη του Μαιου κάνω σε σχέση με τις κατατάξεις των OGAE…Πότε συνέκρινα Ιρλανδία με Νορβηγία?
      Η Νορβηγία είναι το #5 μου κι η Ιρλανδία το #36…

  17. Donnie Darko…
    Α οκ…σορυ… λαθος καταλαβα….αλλα να ξες οτι για την Νορβηγια θα διαψευστεις..χαχα..;)

  18. @eurofan
    η νορβηγια εχει ενα υπεροχο τραγουδι φετος το οποιο ομως ο τραγουδιστης δεν το απογειωνει λαιβ γτ οπως φαίνεται ειναι κατατι αφωνος. σιγουρα ομως θα ειναι δεκαδα,θεσεις 7-10.στις ιδιες θεσεις θα παιξει κατ εμε και η πολωνια. η ελλαδα θα ειναι πιστευω 11-14. η αγαπημενη μου ολλανδια ελπιζω αρχικα να περασει τελικο και μετα βλεπουμε :p

  19. Εγώ ακόμα απορώ με την Σουηδία.Οκ είναι ωραίο τραγούδι αλλά μην τραλαθούμε κιόλας για 3ο 4ο οκ το δέχομαι.Εμείς ας είμαστε ρεαλιστές αν ο Riskykidd τραγουδίσει έτσι ξεψυχησμένα που να μην ακούγετε καν τι λέει θα πάρουμε απο τις επιτοπές ενα ωραιότατο 0(αλλιώς άντε να πάρουμε κάτι παραπάνω).

  20. Funkerman..
    Συμφωνω..αλλα εγω θα τον ελεγα πιο πολυ απειρο..γτ ειναι λιγο δυσκολο οταν τραγουδας για 1η φορα σε τοσο κοσμο να το απογειωσεις…κ γω πιστευω οτι θα ειναι σιγουρα 10αδα κ αν το πει καλα,γτ οχι κ 5αδα..παντως ουτε εγω βλεπω να μπαινουμε 10αδα..οποτε θα συμφωνησω κ σε αυτο…απο κει κ περα..κ γω θελω να περασει η Ολλανδια,γτ εχει υπεροχο τραγουδι!!!;)..

  21. Πρόβλεψη στον Τελικό για μερικές χώρες.
    Δανία #4 με 10
    Πολωνία #8 με 15
    Νορβηγία #11 με 18
    Ισπανία #10 με 17
    Ελλάδα #14 με 20

  22. απο τα so called favorites αυστρια και ισραηλ ειμαι 100000% σιγουρος οτι το ενα θα καταποντιστει. αλλα δεν ξερω πιο..η μεν αυστρια εχει ενα τραγουδι με πολυ καλα στοιχεία που ανετα θα ταιριαζε σε μια ταινια James Bond αλλα με μια ιδιαιτερη τραγουδιστρια. .το δε ισραηλ εχει ενα καλο τραγουδι με μια ωραια φωνη να το ερμηνευει αλλα νιωθω οτι κατι του λειπει..τι λετε και σεις?

  23. Η Αρμενία μάλλον θα κερδίσει, για έναν πολύ απλό λόγο: αποσπά με την πρώτη, σχεδόν ύπουλα, τη συγκίνηση του ακροατή. Οι αποδόσεις των μπούκιδων αντανακλούν αυτή την αλήθεια. Τώρα αν όλα είναι στημένα….

    • Οπότε αν δεν βγει η Αρμενία θα είναι όλα στημένα? Για να ξέρουμε. Προφανώς και θα δώσει μάχη για τη νίκη αλλά γιατί να είναι δεδομένο οτι πρέπει να νικήσει? Κάνουμε ένα λάθος πολλοί και όχι μόνο στην eurovision. Όταν αυτό που μας αρέσει και θέλουμε πάει καλά όλα είναι ώραια και είμαστε ευχαριστημένοι.Όταν αυτό που θέλουμε δεν τα παέι καλά διαφωνούμε με το οποιοδήποτε αποτέλεσμα και μιλάμε για στημένα.Και στον αθλητισμό και στα σόου της τηλεόρασης και στην eurovision και σε βραβεία και παντού.

      • Ασε που αν δεις τα προηγούμενα ποστ θα δεις οτι θεωρώ το not alone σαν κάτι που γυαλίζει, αλλά στερείται ουσίας.

  24. Eurovision..
    ΑΝ γινει αυτο…που δεν το νομιζω…θα κραξω τους γιουροφαν κ θα πω οτι δεν γνωριζουν απο μουσικη..κ.α..

    • Μα το τελικό αποτέλεσμα το διαμορφώνει οι επιτροπές και το κοινό. Το έχουμε ξαναπεί οτι οι eurofans είναι ένα μικρό ποσοστό των τηλεθεατών και δεν μπορούν να επηρεάσουν το γενικό αποτέλεσμα. Τα ogae είναι κάτι σαν δημοσκόπηση ανάμεσα σε πολύ λίγα άτομα αλλά δείχνουν μια τάση απλά.
      Η Νορβηγία θα τα πάει καλά εφόσον τραγουδίσει πολύ καλά live, αν βοηθηθεί απο εξαιρετική σκηνοθεσία και την σκηνή και φυσικά αν βάλουν το χέρι τους οι επιτροπές.

  25. Ενταξει καλο ειναι το δυο. Δεν καταλαβαινω γιατι κανετε ετσι δεν ειναι υποχρεωμενοι να μας ψηφισουν.
    1/10 με την Ελβετια

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ