EUROVISION 2014: Η ψηφοφορία του OGAE Rest Of The World!

Συνεχίζεται η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του OGAE International Poll! Το 14ο fan club που ανακοίνωσε τα αποτελέσματά του είναι ο OGAE Rest Of The World κι έχουν ως εξής:

1 βαθμός – Ιρλανδία

2 βαθμοί – Ρουμανία

3 βαθμοί – Αυστρία

4 βαθμοί – Άγιος Μαρίνος

5 βαθμοί – Ισραήλ

6 βαθμοί – Ισπανία

7 βαθμοί – Μαυροβούνιο

8 βαθμοί – Ηνωμένο Βασίλειο

10 βαθμοί – Ουγγαρία

12 βαθμοί – Σουηδία

Μετά και από την 14η ψηφοφορία, η κατάταξη έχει ως εξής:

1.Σουηδία     125

2.Αυστρία     84

3.Ισραήλ     72

4.Ουγγαρία     64

5.Ηνωμένο Βασίλειο     63

6.Ελλάδα     46

7.Νορβηγία     45

8.Ιταλία     43

9.Αρμενία     42

10.Δανία     32

11.Μαυροβούνιο     26

12.Ιρλανδία     19

–  Ισπανία     19

14.Αζερμπαϊτζάν     18

15.Ολλανδία     15

16.Βέλγιο     13

17.Ρωσία     12

18.Φινλανδία     10

–  Ουκρανία     10

20.Ελβετία     9

–  Ρουμανία     9

22.Γαλλία     8

23.Μολδαβία     7

24.Γερμανία     6

25.Λετονία     4

–  Άγιος Μαρίνος     4

27.Σλοβενία     2

–  Πολωνία     2

–  Εσθονία     2

30.ΠΓΔΜ     1

Αντώνης Καρατζίκος

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εμένα δεν θα μέ χάλαγε αν ο διαγωνισμός πήγαινε προς τη Σουηδία ή την Ουγγαρία.

  2. 4 ο Αγιος Μαρίνος και μονο 1 η Ιρλανδια! ΟΚ ,επιλογη τους, σεβαστη! Εμεις μπορει να μην πηραμε κανενα αλλα νομιζω οτι απο εδω και περα δεν ειναι και πολυ ευκολο να ανεβουμε πιο πανω απο την 6η!

  3. Αυτο δεν μας ψηφιζει ποτε ειναι μαζεμενοι μεσα Καζακσταν κ.τ.λ εχω ακουσει οτι ειναι λιγα ατομα και οτι μερικοι εχουν προβλημα με την Ελλαδα…!

    • Αφου και το σαν Μαρινο και το μαυροβουνιο και η Ουγγαρια ειναι μεσα σε αυτο το OGAE….ΑΛΛΗΛΟΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ…!
      Μην παιρνεται σοβαρα αυτους τους ψηφους θα εκπλαγειται στο τελος καλα ειναι να σε ψηφιζουν αλλα ειναι μια ομαδα ανθρωπων που εχει συγκεκριμενο γουστο(ας πουμε η Σουηδια ειναι παντα ψηλα για αυτους).

  4. ogae switzerland σε λιγο….
    Και ogae italy αυριο… 😉
    Προβλεπω 6 απο την πρωτη και 7 απο τη δευτερη…

  5. αναμενωμενο αυτο το 0….αλλα σιγα!
    κατα τα αλλα ο ogae rest of the world,πετυχε 7/10 χωρες με τη δικη μου 10αδα 😀
    ασχολιαστο το 1 και το 2 για ιρλανδια και ρουμανια,κατα τα αλλα μια χαρα!!!και ναι η βαλεντινα πηρε βαθμοοοοοο!!! τεσσερις 😀
    και πλεον 7χωρες παλευουν να ξεφυγουν απο το απολυτο 0….
    κατα τα αλλα μια χαρα ειμαστε ακομα 😀 και απομενουν αρκετοι ogae ως το τελος της ψηφοφοριας 😀
    θελω να δω πως θα ψηφισει ο δικος μας ogae :3 μηπως ξερουμε ποτε ανακοινωνεται η δικη μας ψηφοφορια? 😀

  6. επιτρεψτε μου να συνεχισω να γελαω με την αρμενια …δεν την ψηφιζει η ευρωπη….δεν δινει ουτε βαθμο το rest of world … και ακομα θεωρειται φαβορι……..ε ποιος στο διαολο την γουσταρει και ηταν καποτε και στο 1.75?????????? ουτε η loreen δεν ειχε πεσει τοσο !! ε ρε γλεντια…..για οσους το φορτωσαν….νωρις για να προλαβουν 🙂 🙂 🙂

    • Οι γκει δεν συγχωρουν ευκολα που το παραξενο??Θελεις να δεις τον χειροτερο γκει δωστου εξουσια.Απο την Ελλαδα περασαν πολιτικοι φουστα μπλουζα που αντι να βοηθησουν τους αλλους ομοφυλοφυλους ψηφιζαν νομοσχεδια εναντιον τους…δες και στην εκκλησια μην πας μακρια…!
      Ειπε κατι για τους ομοφυλοφυλος και αυτοι το κουβαλανε ακομα περιμενεις να δωσουν βαθμους.
      Οχι οτι πιστευω οτι θα κερδισει για εμενα ειναι το καλυτερο τραγουδι αλλα πιστευω οτι ηδη μια χωρα εχει εξαγορασει τον διαγωνισμο(ξερετε πως ψηφιζουν για το ποια χωρα θα διοργανωσει την Ολυμπιαδα…τοσο δημοκρατικα…).

      • Emena pados einai o didimos aderfos moy kai sigoyra den einai etsi opws toys paroysiazoyn sta midia kai stis seires toylahiston stin ellada !!!! Einai an8rwpoi toylahiston stin pleopsifia poy 8eloyn tin isihia toys kai tion zoi toys opws oloi mas!!! Kai vaivaia den 8a afisoyn ton armeno na kerdisei an einai dynaton diladi akoma kai an oi epitropes einai stimenes to koino den 8a einai toso hazo na toy dwsei to 12 pistevw!!!!

  7. Γενικά πιστεύω ότι ο φετινός τελικό θα καταλήξει σε θρίλερ καθώς δεν υπάρχει φαβορί … Στον ogae πρώτη είναι η σουηδία ενώ στα στοιχήματα και στα περισσότερα sites πρώτη η αρμενία αλλά πάει καλά και η ιρλανδία με την ουγγαρία … Γενικά πιστεύω πως υπάρχουν 5 χώρες που μπορούν να νικήσουν ..
    1)Αρμενία
    2)Σουηδία
    3)Ουγγαρία
    4)Ηνωμένο Βασίλειο
    5)Ισραήλ

    Επίσης μέσα στην δεκάδα θα είναι σίγουρα Ελλάδα , Νορβηγία , Ρουμανία και Αζερμπαιτζάν … Outsiders είναι το Μαυροβούνιο , η Μολδαβία και η Πολωνία …

  8. ConP συμφωνώ σε όλα όσα λες…και έχω να πω…χαρά στο κουράγιο σου που ασχολείσαι ακόμα..εγώ έχω ξενερώσει αφάνταστα και έχω πάψει τις τελευταίες μέρες να γράφω εδώ…το κλίμα,η προπαγάνδα και η στάση των ογκαέδων απέναντι σε κάποιες χώρες είναι απλά σιχαμερό…αλλά όπως λες κι εσύ οι γκέι δε θα του συγχωρέσουν ποτέ όσα είπε..εξηγήσεις έδωσε αλλά δεν τις δέχονται..κρίμα γιατί έχω φίλους γκέι και είναι γαμάτα άτομα που δεν προκαλούν αλλά δεν είναι όλοι οι γκέι έτσι…όλοι ξέρουμε πως υπάρχει μερίδα των γκέι που είναι πιο κατίνες κι από κατίνες….τέλος πάντων αυτοί ξεφτιλίζονται και τρώνε τη χλεύη του κόσμου,ας πρόσεχαν…’Οσο για τη Σουηδία πραγματικά,χαίρομαι πάρα μα πάρα πολύ,που θα βγει πρώτη στους ογκαέ….αφού δε θα πάρει το βραβείο στην Κοπενγάγη,ας νικήσει εδώ,μη φύγει και με άδεια χέρια!!!!

    • χαχαχα … δεν έχεις και άδικο … η Σουηδία δεν νομίζω ότι θα νικήσει , αλλά σίγουρα θα πάει καλά .. Ελπίζω να φύγει ο διαγωνισμός από την Σκανδιναβία επιτέλους !!!

      • Κι εγώ πιστεύω θα τα πάει καλά αλλά όχι πρώτη!
        Και ναι ο διαγωνισμός επιτέλους θα φύγει από τη Σκανδιναβία,αφού θα νικήσει η Αγγλία φέτος!Για την Αρμενία δεν πιστεύω πως θα βγει πρώτη αν και θυα το ήθελα…..

  9. O ogae RoW δεν έχει δώσει ποτέ δωδεκάρι στο τραγούδι που τελικά κέρδισε το διαγωνισμό. Για την ακρίβεια τα δωδεκάρια του πηγαίνουν συνήθως σε χώρες που είτε καταλήγουν στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, είτε δεν καταφέρνουν καν να περάσουν στον τελικό.
    Δεν ξέρω λοιπόν αν το φετινό τους δωδεκάρι θα πρέπει να ανησυχεί τη Σουηδία.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ