EUROVISION 2014: Η ψηφοφορία του OGAE Ισπανίας!

Συνεχίζεται η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του OGAE International Poll! Το δωδέκατο fan club που ανακοίνωσε τα αποτελέσματά του είναι ο OGAE Spain κι έχουν ως εξής:

1 βαθμός – Ιταλία

2 βαθμοί – Δανία

3 βαθμοί – Νορβηγία

4 βαθμοί – Ελλάδα

5 βαθμοί – Αυστρία

6 βαθμοί – Ουγγαρία

7 βαθμοί – Αρμενία

8 βαθμοί – Ισραήλ

10 βαθμοί – Ηνωμένο Βασίλειο

12 βαθμοί – Σουηδία

Μετά και από την δωδέκατη ψηφοφορία, η κατάταξη της πρώτης δεκάδας έχει ως εξής:

1.Σουηδία     105

2.Αυστρία     69

3.Ισραήλ     63

4.Ηνωμένο Βασίλειο     55

5.Ουγγαρία     48

6.Ιταλία     43

7.Αρμενία     42

8.Ελλάδα     41

9.Νορβηγία     35

10.Δανία     25

Αντώνης Καρατζίκος

40 ΣΧΟΛΙΑ

  1. σε ευχαριστούμε πολύ ισπανια! το καλο είναι το το τραγουδι μας δεν περναει απαρατήρητο…..

  2. Μονο απο μια χωρα δεν εχουμε παρει βαθμους..αυτο σημαινει οτι και φετος θα παμε καλα..οχι οτι τα Oggae εχουν παντα δικιο,αντιθετως κιολας..αλλα κατι δειχουν..Το απαραδεκτο τραγουδακι της Νορβηγιας πεφτει συνεχως στα στοιχηματα ενω ανεβαινει η τραγουδαρα της Molly..Παντως εγω δεν πιστευω η Σουηδια να ξανακερδισει(πενταδα θα ειναι)..

  3. Τωρα καταλαβα τι με χαλαει στη Σουηδια..Η τραγουδιστρια φαινετε πολυ μεγαλυτερη απο οτι εινα(29 νομιζω)..αν το ελεγε καποια αλλη θα μαρεσε πολυ περισσοτερο διοτι το τραγουδι ειναι ωραιο..αυτη φαινετε σαρανταρα και ειναι και πολυ ψηλη,νταρντανα ξερω γω..δεν θελω να κερδισει..

  4. Poli kalo pou peftoume, de xero alla gia mena einai kalo oti exoun pathiastei oi ogkaedes me ti souidia giati DEN THA KERDISEI. Tha paei kala alla euxomai na min exei tin tixi ton ipoloipon “agapimenon” allon xronion (islandia-norvigia 12, ouggaria 11)

  5. χαιρομαι που ουγγαρια,ιταλια και ισραηλ τα πανε εξαιρετικα!ελπιζω να εχουν μια καλη τυχη και την τελικη βραδια!!απορω πως εχει περαση ενα τοσο αδιαφορο κομματι οπως αυτο της αγγλιας..πραγματικα το χω ακουσει πολλες φορες και δεν βρισκω να εχει το παραμικρο ενδιαφερον..τελος παντων γουστα ειναι αυτα!!

  6. Αυτο το 8οι απο εκεί που ήμασταν πέμπτοι δεν μου αρεσει! Σαν να παίρνει ξαφνικά βαθμούς η Αρμενία! Όσο για τις πρώτες 3 πολύ καλες! Αλλα περίμενα οτι μετά θα ήταν η Ιρλανδία και οχι το ΗΒ!
    Ας ελπίσουμε οτι θα να ανέβουμε στην 5η!
    Πόσοι OGAE ειναι ακόμα;

  7. Ρε παιδια…αυτη την ωρα στα στοιχηματα nicerodds η ελλαδα κατεβηκε 22η θεση!! Δεν ειναι πολυ αδικο?? 1η παραμενει η αρμενια αλλα δεν νομιζω να νικησει..
    Τι θεση πιστευετε θα βγουμε??

    • το είδα και εγώ αυτό , αλλά δεν νομίζω πρώτα από όλα να πάμε κάτω από 10άδα και σίγουρα μπορούμε και καλύτερα! Δεύτερον η Αρμενία πιστεύω έχει λιγότερες πιθανότητες να νικήσει από την Σουηδία κάτι το οποίο φαίνεται και από τα Ogae Polls!

  8. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΤΕΤΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΕΡΣΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ OGGAE ΕΙΧΕ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΜΟΝΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΒΓΗΚΕ 6 STHN PRAGMATIKH ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.
    ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ 20-30 ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕ OGGAE ΚΑΙ ΠΟΛΟΥΣ ΛΕΩ ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΛΤΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΟΝΟ 11 ΑΤΟΜΑΚΙΑ.
    ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΡΔΟΣ GIA TOYS F.F ΕΙΝΑΙΟΤΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ CLUBS ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΚΟΥΛΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ 6 ΘΕΣΗ ΚΑΙΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΟΙ ΚΟΖΑ-ΑΓΑΘΩΝΑΣ.ΤΩΡΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΝΑ LIVE ΑΝ ΜΑΖΕΥΟΝΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΠΥΡΙΤΣΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΜΙΑ 100 ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΖΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΤΣΙ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ALL-STAR ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΑΣΑΤΕΜΠΟ.FREAKY FORTUNE ΗOUSE MOYSIKH FOR EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  9. μια χαρα!!!! ευχαριστουμε για το 4! και ναι απεχουμε μολις 7 βαθμους απο την 5αδα!!!! παμε δυνατα,εξ’αλλου ειναι ακομα 25+ ogaedes να ψηφισουν!!!!!(νομιζω ειναι συναλοκα καπου στους 40κατι…)
    ελπιζω οι ισπανοι να αξιωθουν φετος να μας δωσουν κατι…1-7 θα ταν καλα!
    χρονια πολλα κι ολας!!! χριστος ανεστη!!! 😀

  10. Μια χαρα ειμαστε…τουλαχιστον ας χαρουμε για οσο διαρκει η ψηφοφορια των ogae..γιατι..τον Μαιο..θα πεσει ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ!!..χαχα..

  11. ρε eurofan εχεις γινει γραφικος και κουραστικος… τσουρεκια μας τα χεις κανει μιας και ειναι και επικαιρο

    • Μπα??Σοβαρα??..δηλαδη μας απαγορευεις να πουμε την γνωμη μας??…χαχα…Νομιζω πως εχω το δικαιωμα να κραξω καποια συμμετοχη που δεν μου αρεσει..αλλωστε αυτο δεν κανατε κ σεις περυσι??..

  12. μωρε κλαμα θα πεσει,απο ποιους δε ξερω!!!
    πραγματικα ολη αυτη η αρνητικοτητα καταντα κατι παραπανω απο κουραστικη και εκνευριστικη!
    δεν σου αρεσει ΠΡΟΦΑΝΩΣ το κομματι μας οκ,κατανοητο,αλλα οφειλεις να σεβαστεις την προσπαθεια των παιδιων και εστω και εικονικα να πεις μια φορα ενα καλο λογο!
    και προσωπικα δεν βρισκω λογο να παμε χαλια…απο τα πιο ντανς κομματια ειμαστε το μονο που ξεχωριζει….ουτε εσθονιες ειναι στην δεκαδα,ουτε σκοπια,ουτε καν η ρουμανια!
    αμαν πια αυτη η αρνητικοτητα!!!!!
    …ας περιμενουμε να δουμε τα αποτελεσματα τον μαη,η εστω τις προβες,και μετα βγαζουμε συμπερασματα! 😉

    • νομιζω οτι καποιοι εδω μεσα δεν εχουν καταλαβει οτι πρεπει να δεχομαστε και τη διαφορετικη αποψη ακομη κι αν δεν συμβαδιζει μα την δικη μας!!καθενας εχει το δικαιωμα να λεει αν του αρεσει η οχι η συμμετοχη μας…τωρα αν καποιοι νομιζουν οτι το rise up ειναι αριστουργημα και θα χτυπησει πρωτια στα charts παγκοσμιως τι να πω απλα κανενα σχολιο…ενα μετριο dance Κομματι ειναι που ισως ξεχωρισει λογω του οτι δεν υπαρχουν αρκετα ρυθμικα κομματια φετος,ισως ομως να μην τα καταφερει εξ αιτιας περισσοτερο των επιτροπων!α και το οτι παει καλα στις ψηφοφοριες των ογκαε δεν μου λεει απολυτως τιποτα!θυμαστε περυσι τι εγινε με το σαν μαρινο ετσι?η προπερσι που σαρωνε η νορβηγια και κατεληξε τελευταια?”μηδενα προ του τελους μακαριζε”

      • Eπίσης ο πολύ ενθουσιασμός φέρνει μεγαλύτερη απογοήτευση…Ας κρατήσουμε μικρό καλάθι!

      • δεχομαι την διαφορετικη αποψη του καθενα,σαφως!!! απλα οκ μπορει να εκφρασεις την αντιπαθεια σου προς το κομματι μας,που προσωπικα δεν το θεωρω αριστουργημα αλλα ειναι μεσα στα 10καλυτερα για φετος,αλλα να την εκφρασεις μια,δυο,τρεις φορες,με το να κραζεις την ελληνικη συμμετοχη,και την οποιαδηποτε,δεν νομιζω οτι κερδιζεις κατι! ο,τι ειναι να γινει θα γινει 🙂
        επισης ουτε εγω δινω τοσο βαση στην ψηφοφορια των ογκαε αλλα το οτι ειμαστε στην πρωτη 10αδα δειχνει πως το κομματι μας δεν περναει και απαρατηρητο!τελος,δεν εχω ενθουσιαστει και παντα,κυριως απο τοτε που μπηκαν οι επιτροπες στο παιχνιδι,προσωπικα.”κραταω μικρο καλαθι” 🙂
        οποτε καθε αποτελεσμα ειναι δυνατο τον μαη,μπορουμε να ρθουμε στην 5αδα η και εκτος 20αδας,το να χασουμε τον τελικο το θεωρω προσωπικα απιθανο οπως και το να κερδισουμε!
        αλλα θεωρω λιγακι “κουλο”το να εχουμε βγαλει συμπερασματα πριν καν δουμε τις πρωτες προβες! :/

    • Απο την στιγμη που δεν μου αρεσει κατι στην συμμετοχη μας,δεν μπορω να πω καλα λογια…Δηλαδη..να γινω υποκριτης και να πω οτι ειναι οτι καλυτερο εχουμε στειλει κ παμε για το βραβειο??…Και εννοειτε οτι πρεπει να εχει ο καθενας την αποψη του..Απο κει κ περα..θα συμφωνησω με τον Donnie Darko..χαμηλα την μπαλα..γτ αν προσγειωθουμε αποτομα…θα γινει χαμος εδω μεσα..

      • δεν σου ειπε κανεις να γινεις υποκριτης,απλα ενταξει συνειδητοποιησαμε ολοι οτι δεν σου αρεσει το κομματι και σεβαστο ειναι,αλλα δεν ειναι αναγκη να το λες σε ολα τα ποστ του ogae,και με τετοιο τροπο κι ολας,ας υποστηριξουμε τα παιδι,δεν ειναι αναγκη να μαυριζουμε το κομματι πριν καν δουμε την πρωτη προβα,ας σεβαστουμε την προσπαθεια τους,ενα “καλη επιτυχια”δεν βλαπτει! οσο για την μπαλα,συμφωνω πως πρεπει να την εχουμε χαμηλα,και γω εκει την εχω ειδικα απο το 2009 που μπηκαν οι επιτροπες οπως ειπα καθως αυτες διαμορφωνουν το 50% του αποτελεσματος! 😉

      • κωστας κ….
        Ισα ισα..τα παιδια τα συμπαθω..αλλα αλλο αυτο..δεν φτανει μονο η συμπαθεια…με το τραγουδι κ μονο εχω προβλημα!!..Τα αρνητικα σχολια τα γραφω,γιατι βλεπω μερικους να ‘πανηγυριζουν΄ απο τωρα..και αυτο στο τελος αν δεν τα παμε καλα..θα γυρισει μπουμερανγκ…Απο και κ περα περιμενω να δω τις προβες για να πω καλη επιτυχια!..χαχα..:)

  13. 1.Σουηδία 105
    2.Αυστρία 69
    3.Ισραήλ 63
    4.Ηνωμένο Βασίλειο 55
    5.Ουγγαρία 48
    6.Ιταλία 43
    7.Αρμενία 42
    8.Ελλάδα 41
    9.Νορβηγία 35
    10.Δανία 25
    11.Mαυροβούνιο 18
    12.?Ιρλανδία??? 16
    13.Αζερμπαιτζάν 15
    14.Ολλανδία 15
    15.Ισπανία 13
    16.Βέλγιο 13
    17.Ρωσία 12
    18.Ουκρανία 10
    19.Φινλανδία 10
    20.Ελβετία 9
    21.Γαλλία 8
    22.Ρουμανία 7
    23.Μολδαβία 7
    24.Γερμανία 6
    25.Λετονία 4
    26.Πολωνία 2
    26.Εσθονία 2
    26.Σλοβενία 2
    29.Σκόπια 1
    Xωρίς ιδιαίτερες μεταβολές αφού οι Ισπανοί στην ουσία ψήφισαν αυτούσιο το νυν τοπ 10 μέχρι στιγμής…

  14. ΠΑΙΔΙΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ?????
    Eκ νέου μεταφέρει την ημερομηνία λειτουργίας της η ΝΕΡΙΤ από τις 28 Απριλίου στις 5 Μαΐου και σε θρίλερ εξελίσσεται η συμμετοχή της χώρας μας στη Eurovision!

    Ο πρώην υφυπουργός Δημόσιας Τηλεόρασης Παντελής Καψής παραιτήθηκε, δηλώνοντας ότι «η ΝΕΡΙΤ βρίσκεται στο τελικό στάδιο», όμως οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την έναρξη της λειτουργίας της να παρατείνεται.

    Η μετάθεση της πρεμιέρας θέτει σε κίνδυνο τη συμμετοχή της χώρας μας στη Eurovision, που ξεκινά μία ημέρα αργότερα, στις 6 Μαΐου, στην Κοπεγχάγη!

    Υπενθυμίζεται ότι προϋπόθεση για να συμμετάσχει η Ελλάδα στον Διαγωνισμό Τραγουδιού είναι να έχει ολοκληρωθεί η μετάβαση στη ΝΕΡΙΤ, καθώς η EBU δεν αναγνωρίζει ως μέλος της το «μόρφωμα» της Δ.Τ.

  15. φυσικα και δεν απαγορευεται το να λεμε την αποψη μας αλλα το να την επαναλαβανουμε διαρκως καταντά κουραστικο. την ειπες μια δυο τρεις αντε δεκα φορες ε μετα γινεσαι γραφικος. εννοειται οτι φετος δεν κατεβαινουμε με κομματαρα αλλα ουτε και περσι ειχαμε το πιο αξιολογο τραγουδι. το θεμα ειναι να το αντιμετωπιζουμε με θετικη σκεψη ακομη και αν δεν ανταποκρινεται στα γουστα μας. στο λεω eurofan εγω που την ελλαδα δεν την εχω στο τοπ 5 μου. πιο πολυ μαρεσει της ολλανδιας βασει του γουστου μου αλλα δεν θα αναλωθώ στο να κραζω την ελληνική συμμετοχή

  16. Παιδια… γνωριζετε site με αμεση και εγκυρη ενημερωση;;; (ΕΚΤΟΣ απο wiwibloggs, exctoday, ogae και το επισημο site της eurovision..) 😛

  17. Για μένα ειναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να το πάρει η Σουηδία φέτος,είναι μακράν το καλύτερο,ανάμεσα σε τόσες μπούρδες ξεχωρίζει!

  18. Δεν παμε καλα…κατέβασαν την Ελλάδα στα στοιχήματα 21! (δλδ είναι πολυ οτι να ‘ναι).. 10 η μαλτα!(ελεοσ)… Το Ισραήλ κατέβηκε… Η ιταλια κατεβηκε.. Η Ρουμανία κατεβηκε… Και το μονο καλο είναι πωσ η Σουηδία ανεβηκε 1η<3

  19. emena to tragoudi mou aresei kai pisteuw fetos h eurovision paraexei mpalantes kai slow kommatia epomenws 8a kanoume ais8hsh… to 8ema einai oti h ais8hsh auth th apotelesma 8a exei… shmantiko einai pantws kai mhn upotimate tis psifofories twn ogea kai oxi giati shmainei oti etsi 8a einai kai ta apotelesmata alla einai 8etiko fans apo olh thn eurwph na blepoune to onoma mas sthn 10ada.. 8a arxisoun na akoune ta tragoudia ths 10adas einai ena kalo promote

  20. Χρονια Πολλα!!…δεν εχω κατι με τα παιδια…απλα δεν μου αρεσει το τραγουδι…πιστεψε με προσπαθω να βρω κατι θετικο..αλλα προς το παρων δεν το βρισκω..οταν το βρω,θα το πω σιγουρα!!χαχα!;)

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ