ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Οι δημιουργοί του “Popular” γράφουν για τον Tooji Kestkar!

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της λίστας με τους συμμετέχοντες στο Melodi Grand Prix 2012, η κρατική τηλεόραση της Νορβηγίας ανακοίνωσε και την υποψηφιότητα του νεαρού Tooji Kestkar.

Ο Ιρανικής καταγωγής Kestkar είναι ένας πολυδιάστατος καλλιτέχνης, αφού εκτός από τη μουσική έχει ασχοληθεί και με την παρουσίαση τηλεοπτικών προγραμμάτων, αλλά και με το modeling. Η καριέρα του ξεκίνησε στα 16 και πολύ γρήγορα κατάφερε να αναρριχηθεί στην εγχώρια show biz της Νορβηγίας, όπου είναι γνωστός ως “Πρίγκηπας της Περσίας”. Το τραγούδι με το οποίο θα διεκδικήσει την εκπροσώπηση της χώρας στην Eurovision 2012 φέρει την υπογραφή της ομάδας που βρισκόταν πέρσι “πίσω” από το “Popular” του Eric Saade, το οποίο κατετάγη -για λογαριασμό της Σουηδίας– στην θέση του μεγάλου Τελικού του Dusseldorf. Ο ίδιος ο Tooji περιγράφει τη σύνθεση αυτή ως “μια μελωδία σε εξωτικούς ρυθμούς”, ενώ αναφερόμενος στην παρουσία του στο MGP 2012 σχολιάζει το εξής: “θέλω να παρουσιάσω κάτι φαντασμαγορικό και να καταφέρω να κάνω τον κόσμο να χορέψει”.

Μέχρι στιγμής, τα καλλιτεχνικά σχήματα που θα διαγωνιστούν για το περιβόητο εισιτήριο για το Μπακού είναι 19, ενώ απομένουν άλλες 5 θέσεις που θα ανακοινωθούν εντός των προσεχών ημερών. Η λίστα περιλαμβάνει τους: Tooji KestkarCocktail Slippers,United, Håvard LotheLise KarlsnesThe CarburetorsLisa StokkeThe Canoes, Yaseen Asher και Julie Maria DahlReidun SætherRudi MyntevikKim André RysstadMarthe ValleMonica JohansenPlumboNora Foss Al-JabriIsabel ØdegårdMalin και Irresistible.

Θανάσης Νάκος

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ