EUROVISION 2014: Η ψηφοφορία του OGAE Αλβανίας!

Συνεχίζεται η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του OGAE International Poll! Το τέταρτο fan club που ανακοίνωσε τα αποτελέσματά του είναι ο OGAE Albania κι έχουν ως εξής:

1 βαθμός – Αυστρία

2 βαθμοί – Ισπανία

3 βαθμοί – Γαλλία

4 βαθμοί – Ελλάδα

5 βαθμοί – Ιταλία

6 βαθμοί – Δανία

7 βαθμοί – Νορβηγία

8 βαθμοί – Μαυροβούνιο

10 βαθμοί – Ισραήλ

12 βαθμοί – Σουηδία

Μετά και από την τέταρτη ψηφοφορία η κατάταξη της πρώτης δεκάδας έχει ως εξής:

1.Σουηδία     43

2.Ισραήλ     22

3.Ηνωμένο Βασίλειο     18

4.Ουγγαρία     17

5.Αυστρία     15

6.Αρμενία     14

7.Βέλγιο     13

8.Ρωσία     12

9.Ιρλανδία     11

–  Ιταλία     11

Αντώνης Καρατζίκος

58 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εεε οχι! Δεν το πιστευω οτι δωσαν το 12 στην Σουηδια! Πιο πρωτοτυπια πεθαινεις…..

    Πλακιζω απλα μην με κραξετε…. παμε για την νικη Σουηδια

  2. Μαλλον να ξεχασουμε το “Yerevan 2015”!!
    Μου φαινεται οτι τα εξικοστά γενεθλια θα γινουν Σουηδία και όχι αδίκως! Μπράβο Sanna!
    Οι πρωτοι 4 βαθμοι μας, πολυ καλα!

    • Ξέρεις τι σημαίνει αυτό έτσι?
      Να σου θυμίσω και το Aphrodisiac γυρω στο #11 είχε τερματίσει στους OGAEδες…
      Αν υπολογίσουμε και το 7άρι από το κλαμπ της Γερμανίας που βρίσκεται καθοδόν, είμαστε τοπ 5 στους OGAEδες φέτος…
      1000 φορές να μας μαυρίζουν…Παρεπιπτόντως και η Ήβη γύρω στην 5η θέση είχε τερματίσει το 2012 στην ψηφοφορία τους…και το Rockefeller Street…

  3. ετσι οπως δειχνουν τα πραγματα φετος….προβλεπω να επαναλαμβανεται το φιασκο του αμαουρι του 2011 με τον φαβοριτισμο..τοτε της γαλλιας (τωρα αρμενια) …
    να κερδισει η σουηδια τοσο κοντα δεν νομιζω να ενοχλησει κανεναν…αλλωστε αυτη την στιγμη οι σκανδιναβοι ειναι πολυ μπροστα απο ολους τους αλλους ….
    εν κατακλειδι με αυτα που συμβαινουν στην πρων σοβ.ενωση μια χαρα θα ηταν για το θεσμο να μεινει στα ηρεμα και ασφαλη νερα των σκανδιναβων .
    οποτε με σουηδια – νορβηγια και δανια κατα σειρα φαβορι μετα το υποτιθεμενο καυτο και αδιαφιλονικητο της αρμενιας …που φιγουραρει (αδικαιολογητα κατα μέ) πρωτο στα στοιχηματα και τους ogae να δειχνουν απο τωρα οτι γουσταρουν σουηδια….μαλλον οι μπουκ στησανε μια χαρα την φακα τους και τριβουν τα χερια τους.

  4. Παιδιά μην ξεχνάμε ότι είναι eurovision (vision) και το τραγούδι της Σουηδίας μας το επέδειξε περίτρανα στο melodifestivalen ότι είναι ένα απόλυτα φεστιβαλικο τραγούδι και μάλιστα από’τι διάβασα οι Σουηδοί θα το επαναλάβουν αυτό και στην Κοπεγχάγη!!!

  5. εδω στην γειτονια…λοιπον
    1.αυστρια…να που παιρνει απ’ολους!
    2.ισπανια…καιρος ηταν! παει χαλια..το περιμενα καλυτερα
    3.γαλλια…..3 βαθμοι στο μουστακι! οκ…γουστα ατα να και ναι ειναι πιασαρικο κομματι
    4.ελλαδα…και ναι τελος το 3-3! 😉 ευχαριστουμε και διαβασα οτι μας περιμενει 7 απο γερμανια 😀
    5.ιταλια…συμφωνω ωραιο κομματι
    6.δανια…υπερβολη!
    7.νορβγηγια…υπερβολη..1-2 το πολυ!
    8.μαυροβουνιο…ναι συμφωνω!
    10.ισραηλ! ναι πολυ καλη επιλογη!
    12.σουηδια…μια χαρα!
    πως πιστευω πως θα ψηφισει η αλβανια…
    1.νορβηγια
    2δανια
    3σουηδια
    4.ισπανια
    5.ουγγαρια
    6ισραηλ
    7.ρουμανια
    8.ιταλια
    10.μαυροβουνιο
    12.ελλαδα
    μια χαρα τα παμε ως τωρα απεχουμε μολις 1 βαθμο απο την 10αδα 😀

  6. Και ναι!!!…καναμε ρεκορ..!!!…αν κ η αλβανια πιστευω πως θα μας δωσει τουλαχιστον ενα 7-8αρι…παντως αν κερδισει η σουηδια,θα ξενερωσω ασχημα…ας αφησει κ καποια αλλη χωρα επιτελους…

  7. Ελεος αυτοι οι γκει του Ogae να μην μπορουν να ξεφυγουν απο την λατρεια τους στην Σουηδια καθε χρονο σχεδον μακαρι ναναι η καταρα που θα το θαψει(θυμαμαι χρονιες που ηταν πρωτο και με βοηθεια επιτροπων περασε τον ημιτελικο και στον τελικο πατωσε.).
    Ευχαριστουμε Αλβανια.
    Απο οτι φαινεται οι Ογκαεδες το πηραν βαρια το ολο θεμα με τον Αρμενιο οποτε σιγουρα ψηφους δεν παιρνει αλλους απο αυτους(ελπιζω η Ελλαδα να ειναι η εξαιρεση γιατι η Αρμενια μας εχει στηριξει στον διαγωνισμο και ειναι αδελφικη μας χωρα περαν του οτι εχει ωραιο τραγουδι).

  8. Aυστρία και Σουδία έχουν ψηφιστεί και από τα 4 κλαμπς μέχρι στιγμής!
    ΗΒ , Αρμενία και Ουγγαρία πάλι αποτυγχάνουν να σκοράρουν βαθμό!
    Το Ισραήλ ανακυρήσσεται επίσημα σε Glorious του 2014 κι η Ελλάδα πάει ανέλπιστα καλά (μάλλον δέχεται το φιλί του θανάτου).
    Η Ισπανία κερδίζει τους πρώτους της πόντους (είχα αρχίσει να ανησυχώ) μαζί με Γαλλία η οποία με καλό LIVE θα επαναλάβει την επιτυχία του Allez olla olé τουλάχιστον στο televoting. Λέω να παίξω στοίχημα το Μαυροβούνιο δεκάδα στον τελικό. Δίνει συντελεστή 4. Καθόλου άσχημα!

  9. Επίσης :
    To γεγονός ότι η Ρουμανία με ένα άκρως OGAEδικο άκουσμα μαυρίζεται επιβεβαιώνει πόσο ανέμπνευστο και μέτριο είναι το τραγούδι τους φέτος (άντε με το ζόρι #15η θέση τελικό).
    Το γεγονός ότι η Πολωνία έχει ΜΗΔΕΝ βαθμούς μου θυμίζει τα περσινά της Ελλάδας επομένως ενδέχεται τοπ 10 στον τελικό!

    • Δεν τους χωνευω τους Πολωνους δεν θα μας δωσουν ποντο παλι και το τραγουδι τους βλακεια ειναι!

    • γιατι βιαζεσαι τοσο πολυ? εχεις βγαλει αποτελεσμα απο τα πρωτα 4 σωματεια υπαρχουν αλλα 30 κατσε λιγο….

      • Κουβέντα να γίνεται…
        4 κλαμπς είναι συμφωνώ, αλλά δίνουν κάποιες ενδείξεις του πως θα ψηφίσουν και τα υπόλοιπα εκτός κι αν εσύ πιστεύεις ότι θα σταματήσει να ψηφίζεται μαζικά ξαφνικά η Σουηδία και τη θέση της στην καρδιά των σωματείων θα πάρει η Πορτογαλία ! ΛΟΛ !

  10. Και για άλλη μια φορά, πιο σοφιστικέ τραγούδια (εννοώντας λιγότερο του πρώτου ακούσματος) βλέπε Ολλανδία, Αζερμπαιτζάν δεν έχουν καμία τύχη στην ψηφοφορία των OGAE διότι θεωρούνται “βαρετά”…

  11. Donnie Darko..
    Πως θα μπει το Μαυροβουνιο δεκαδα?!…εννοω εκτος απο Αλβανια κ Σκοπια απο που αλλου θα παρει βαθμους??…απουσιαζει σχεδον το 90% των βαλκανιων…

    • Στήριξη από επιτροπές? Βλέπε Μολδαβία πέρσι?
      Ψήφοι από Σλάβους μετανάστες σε όλη τη Δυτική και Β.Ευρώπη (δε συμμετέχει Σερβία, Βοσνία) επομένως μόνο Μαυροβούνιο βλέπω να συσπειρώνει τη ψήφο διασπορας εκτός κι αν κάνει την έκπληξη καμια Σλοβενία ή Σκόπια που αμφιβάλλω!
      Το τραγούδι είναι καλό!

  12. περιμενα κατι παραπανωααπο αλβανια αλλα δεν πειραζει, ουτως η αλλως τη βραδια του τελικου θα παρουμε 10 η 12. οσο για τη σουηδια που ειναι πρωτη στους ogaedes μην τρελαινεστε, δεν σημαινει κατι. να θυμισω οτι το 2011 ειχε κερδισει η ουγγαρια με το what about my dreams, το οποιο στον τελικο ηρθε 22ο. αξιζε παραπανω βεβαια!

  13. Αν προσθέσουμε και το OGAE της Γερμανίας, μετά από 5 ψηφοφορίες έχουμε:

    1. Sweden – 55
    2. Israel – 27
    3. Austria – 25
    4. United Kingdom – 22
    5. Hungary – 18
    6. Armenia – 17
    7. Greece – 17
    8. Norway – 15
    9. Belgium – 13
    10. Ukraine – 12
    11. Russia – 12
    12. Ireland – 11
    13. Italy – 11
    14. Denmark – 9
    15. Montenegro – 8
    16. Switzerland – 4
    17. Germany – 3
    18. Spain – 3
    19. France – 3
    20. Estonia – 2
    21. FYROM – 1
    22. Slovenia – 1

    Οι ογκαέδες φέτος μας δίνουν το φιλί του θανάτου χαχαχα

  14. Τι να πω… άλλες χρονιές δεν μας υπολόγιζαν καν και αυτοί που μας ψήφιζαν δεν ήταν οι φαν του διαγωνισμού αλλά οι άσχετοι που σχεδών πρώτη φορά άκουγαν τα τραγούδια. Φέτος ήδη 3 στους 4 μας ψήφισαν και θα μας δώσει και καλό βαθμό η Γερμανία…. Οπότε κάτι με λέει ότι μάλλον θα τα πάμε πολύ καλά… Όλα εξαρτώνται από το πόσο θα μας χαντακώσουν οι επιτρωπές… Γιατί αυτό θα το κάνουν σίγουρα… ακόμα και ποιοτικό κομμάτι με βιολιά να στέλναμε πάλι θα μας χαντάκωναν… Ενώ την Σουηδία θα την έχουν στα ύψη… Πέρυσι βγάλαν την πατάτα τους τρίτη στην ψηφοφορία τους… Φέτος που έχει και ποιότητα….

  15. Kala,sorry kiolas alla i sigkrisi metaxy amaurri kai aram teleiws asxeti kai atopi…to tragoudi tou amauri pote den travouse antitheta tou aram aresei…kai den milaw gia tous ogaedes pou profanws den travaei afou thixtikan oi GAY..apo tin prwti mera pou vgike to not alone fanike oti aresei kai apo tis provoles k ta likes..profanws kapoioi theoroun oti xei idi xasei dedomenou tis emfanisis tou stin ollandia…fysika kai i emfanisi tou stin dania tha einai teleiws diaforetiki k an tragoudisei sosta exei idi nikisei…alliws i niki thelo na paei opoudipote ektos apo agglia..ti mas leei auti i xanthopsira oti oloi eimaste paidia tis ifiliou kai ola auta ta klise peri eirinis mou prokaloun stomaxopono…an nikisei,gia mena,tha einai to xeirotero nikitirio tragoudi olon twn epoxwn k tha faw megali xenera…

  16. perimena polu parapano apo tn alvania mono 4!!!!!!!fantazomai tha mas dwsoun parapanw!!!!!!!!k telos eleos me authn tn souidia dn lew m aresei polu to kommati alla pali na to kerdisoun autoi oxiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!

  17. Σήμερα ψηφίζει ο OGAE Armenia. Πέρσι μας έδωσαν 2 με την αηδία του Αγαθωνα. Φέτος προβλέπω 8-12. Θα ανέβει η Ελλάδα.

  18. George..
    Η αηδια του Αγαθωνα που λες μας εδωσε την 6η θεση..με την φετινη ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ ουτε με κυαλια την βλεπεις…

  19. Μιλάς άσχημα για την Αγγλία. Που φέτος κάνει μια πολυ αξιόλογη προσπάθεια. Προσωπικά εύχομαι να κερδίσει και να παραμείνει ο διαγωνισμός στη δυτική Ευρώπη. Κ όχι να παει στο ελεεινο και τρισαθλιο ανατολικό μπλοκ που εχει κάνει το διαγωνισμό τόσο προβλέψιμο.

    • Λίγο σεβασμός στους άλλους λαούς δεν βλάπτει. Το ότι κάποιες κυβερνήσεις εκμεταλλεύονται το διαγωνισμό για προβολή της χώρας τους στο εξωτερικό και χρησιμοποιούν μερικές φορές αθέμιτα μέσα για να πετύχουν το στόχο τους, δεν σου δίνει το δικαίωμα να χαρακτηρίζεις τους λαούς τους ελεεινούς και τρισάθλιους.

  20. Emena pali mou ti dinei pou ksafnika oloi ta exoun valei me to anatoliko mplok enw oloi oi ypoloipoi einai agioi…p.x skandinaviko mplok…den exw provlima me tous agglous tha protimousa omws na kerdisoun mia alli hronia me ena allo tragoudi,oxi fetos…

  21. Οχι μορφωμενε κατεμε ειναι ξεδιαντροπο γιατι υποτίθεται οτι ειναι ένας διαγωνισμός τραγουδιού. Και προς Θεού δεν αναφέρουν οτν στον απλό κόσμο που μένει σε αυτές τις χώρες. Αλλα σε εκείνους που με αθέμιτα μέσα θέλουν να επιβληθούν. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ!

    • George…
      Και συγκρινεις αυτα τα 2 τραγουδια με τετοια κριτηρια???…Το θεμα ποσους βαθμους πηρε στο τελος…Και ποσους θα παρουμε φετος..που αν παρουμε τους μισους πρεπει να κανουμε παρτυ…

  22. Δεν νομίζω 4.Όλοι ξέρουμε ότι θα πάρουμε 12 ή 10.Θα ήταν μεγάλο σοκ 4 από Αλβανία.Επιπλέον πιστεύω ότι η Σουηδοί θέλουν να γιορτάσουν τα 60 της Eurovision.και γιατί όχι.Τα καταφέρνουν μια χαρά αφού έχουν οργανώσει πολύ καλά τις προηγούμενες Eurovision.Δεν πολύ πιστεύω τα polls εκτός από κάποια.Θα δείξει..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ