EUROVISION 2014: Η ψηφοφορία του OGAE Βουλγαρίας!

Συνεχίζεται η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του OGAE International Poll! Το τρίτο fan club που ανακοίνωσε τα αποτελέσματά του είναι ο OGAE Bulgaria κι έχουν ως εξής:

1 βαθμός – ΠΓΔΜ

2 βαθμοί – Εσθονία

3 βαθμοί – Ελλάδα

4 βαθμοί – Αρμενία

5 βαθμοί – Βέλγιο

6 βαθμοί – Ρωσία

7 βαθμοί – Ουγγαρία

8 βαθμοί – Αυστρία

10 βαθμοί – Ηνωμένο Βασίλειο

12 βαθμοί – Σουηδία

Μετά και από την τρίτη ψηφοφορία η κατάταξη της πρώτης δεκάδας έχει ως εξής:

1.Σουηδία     31

2.Ηνωμένο Βασίλειο     18

3.Ουγγαρία     17

4.Αρμενία     14

–  Αυστρία     14

6.Βέλγιο     13

7.Ισραήλ     12

–  Ρωσία     12

9.Ιρλανδία     11

10.Ελλάδα     6

–  Ιταλία     6

 

Αντώνης Καρατζίκος

47 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η συμμετοχή της Σουηδίας έχει τιμηθεί υπέρ του δεόντος και έχει μεγάλο προβάδισμα σε σχέση με τις συμμετοχές του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ουγγαρίας. Μού αρέσει αρκετά το μέχρι στιγμής Τοp 3. Η Ελλάδα αν και κούτσα κούτσα όλο και κάτι παίρνει από βαθμούς.

  2. βουλγαρια…γειτονια ;P
    καταρχαςδεν ηθελα να αποχωρησει παντως πιστευω πως ειναι απλα ενα διαλλειμα και το χρονου θα επιστρεψουν δυνατη για την καλυτερη τους συμμετοχη,φεος λογικα θα στερηθουμε καποιος ποντους αλλα δεν πειραζει….
    στα του ogae τωρα…
    1.σκοπια….μμμμ…..σιγα το κομματι! σιγα την φωνησιγα την χωρα!
    2.εσθονια…εε γουστα αυτα….αλλα ναι θελω να παρει καποιους βαθμους σαν κομματι στην ψηφοφορια των ogae
    3.ελλαδα,ευχαριστουμε!!! 😀
    4.αρμενια,,,οκ…καλο φαινεται 😛
    5.βελγιο….το εχουμε υπερτημισει νομιζω!!! αλλα δεν πειραζει…10αδα στους ogae με το ζορι τελικο τον μαη ;P
    6.ρωσια….σιγα το τραγουδι καλο αλλα να μπει 10αδα μονο και μονο επειδη ειναι ρωσια….?ε οχι! βεβαια η συμμετοχη του κοντοπουλου και κυριως του ευαγγελινου θα σωσουν θεωρω την κατασταση(πχ περυσι το αζερμπαιτζαν) γι’αυτο ρωσια 12….στην ελλαδα 😀 η 10 η 8….
    7.ουγγαρια…ναι….
    8.αυστρια…δεν με τρελαινει…αλλα θα ειναι ψηλα στους ogae και τον μαη….αλλα οχι 10αδα 🙂
    10.ηβ…ωραια
    12.σουηδια….τελεια!
    παμε παλι σουηδια μηπως….? κανενα θεμα! 😀
    με την προσωπικη μου 10αδα(εκτος ελλαδας) ο ogae bulgaria πετυχε 4/10(αρμενια ουγγαρια ηβ σουηδια) 😛

  3. Αυτη αφου ειναι ψηφοι τον fans συν οτι οι επιτροπες θα μας χαντακοσουν αρα θα ημαστε καπου 10 με 16 θεση…

  4. ΑΝ ΨΗΦΙΖΑ ΕΓΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ
    12-ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ
    10-ΣΟΥΗΔΙΑ
    8-ΟΥΓΓΑΡΙΑ
    7-ΑΡΜΕΝΙΑ
    6-Η.Β
    5-ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
    4- ΙΡΛΑΝΔΙΑ
    3-ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ
    2-ΙΣΡΑΗΛ
    1-ΜΟΛΔΑΒΙΑ

  5. Το μεχρι τωρα του 3 ειναι πολυ καλο και μακαρι να συνεχιστεί ετσι ή να ερθει το Ηνωμενο Βασίλειο πρωτο γιατι νομιζω αν νικήσει θα κανει απο τις καλύτερες παραγωγές ! Και η Ουγγαρία πολυ καλη!

  6. Απο οτι βλεπω…η χωρα που θα πατωσει συμφωνα με την ψηφοφορια των ογαε ειναι η Αυστρια…ειναι το μονο σιγουρο….Οσο για το Ην.Βασιλειο τα θελετε κ τα λετε αυτα???…εδω το 2009 που ειχε καλυτερο τραγουδι μπηκε 5αδα..κ θα νικησει αυτο το αδιαφορο τραγουδι???…οχι κ ετσι..χαλαρωστε..χαχα..

    • Για σένα. Για μένα το 2009 είχε μια βλακεία και μισή. Φέτος έχει ένα πολύ μέτριο τραγούδι.

  7. Ουτε εμενα μαρεσει της Αγγλιας..δεν λεω πως ειναι χαλια αλλα τιποτα το ιδιαιτερο..Οπως και περσι με το Σαν Μαρινο,φετος μας εχετε ζαλισει με την Αγγλια..

  8. Αγγλια λεμε! Οχι Σουηδια παλι… ενταξει, εχει ωραιο κομματι αλλα το Euphoria ηταν καλυτερο κ αξιζε 1000 φορες την πρωτια σε σχεση με Undo. #ChildrenOfTheUniverse_for_the_trophy

  9. Morfomenos…
    Καλα ουτε εγω ειχα ξετρελαθει..αλλα συγκρινω αυτες τις 2 συμμετοχες…

    Μαριος…
    Οντως πολυς λογος για το τιποτα….

  10. 100% χάνουμε την Αυστρία, κινδυνεύει πολύ σοβαρά το Ηνωμένο Βασίλειο και αρκετά η Σουηδία. Όλα αυτά σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα. Ελπίζω η Ελλάδα να μην πάρει άλλους βαθμούς.

  11. Βέλγιο , Ρωσία?
    Σουηδία κάνει περίπατο…
    Έχουμε καιρό πάντως να δούμε διαφωνία μεταξύ αγαπημένου των ΟGAE και νικητηρίου τραγουδιού τον Μαίο και νομίζω πως φέτος ήρθε η στιγμή!

  12. Μάλιστα, μυρίζομαι απο τώρα νίκη της Σουηδίας στις ψήφους των OGAE, θα γίνει κάτι τέτοιο στην κανονική eurovision? Μπα, στην καλύτερη θα μπει απλά στην 5άδα όπως η Carola το 2006, στην χειρότερη μπορεί να έχει την κατάληξη της Charlotte που και εκείνη κέρδισε το OGAE voting, βέβαια οι επιτροπές δεν θα επιτρέψουν να συμβεί το τελευταίο.

  13. Βλέπω πολλούς να εξεγείρονται με τον φαβοριτισμό της Αγγλίας,υποστηρίζοντας πως δεν ειναι κάτι το ιδιαίτερο..!
    Ωστόσο,πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχει τραγούδι,στον φετινό διαγωνισμό,δεν υπάρχει μουσικό αριστούργημα..υπάρχουν 3-4 μέτριοκαλά τραγούδια που σίγουρα ξεχωρίζουν απ όλα τα άλλα και γι αυτό τον λόγο δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί..σε μια τέτοια χρονιά που θα νικήσει το καλύτερο εκ των μετρίων,τότε παίζουν ρόλο και κάποια άλλα πράγματα εκτός απ το κομμάτι καθεαυτό(όπως η δυναμικη της χωρας, προσωπικοτητα του καλλιτεχνη,το promotion)..
    Η αρμενία ήταν το κομμάτι που τράβηξε το μεγαλύτερο ποντάρισμο ελεώ παντελής απουσίας πονταρίσματος σε οτιδήποτε αλλο σε τοσο πρωιμο σταδιο και γ αυτο οι αποδοσεις της επεσαν τοσο χαμηλα..το κομμάτι όμως παρα την εξαιρετική studio version,δεν γεμίζει σε καμια περιπτωση με το live,καθώς είναι πολύ φτωχό στιχουργικά,ουσιαστικά μια συνεχης επαναληψη του “you are not alone”,συν την οχι και τοσο ανταγωνιστικη φωνη του Αραμ συν τις “εγκληματικές” δηλώσεις του,καθιστουν την αρμενια “εκτός”..η σουηδία μπορεί να το ξαναπάρει τόσο γρήγορα;;;τόσο γρήγορα να εξοικονομήσει ενα μεγάλο χρηματικό ποσό για διοργανωση eurovision??και ακομα και αν μπορει είναι αυτό το τραγούδι “νικητήριο”;;δεν μου το βγάζει.!μια τυπικη μπαλαντα..η δανια το πηρε πέρσυ..!η ουκρανία είναι σε κρισιμη κοινωνικοπολιτικη κατασταση..το αζερμπαιτζαν εχει πληγει πολυ απ τις φημες νωθευσης και χειραγωγησης..η νορβηγια εχει πολυ ομορφο κομματι,αλλα πολυ κακο live..θεωρω πως η Αγγλία έχει ενα πολυ δυναμικο κομματι,πιασαρικο,σου μένει ευκολα..!η Molly κερδιζει συνεχως τις εντυπωσεις και εκλεψε την παρασταση στο Αμστερνταμ..ακολουθει το Λονδίνο που θα εχει και φοβερο promo αφου θα παιζει στην εδρα της..
    Το κομματι πρωταγωνιστει σε ολα ευρωπαικα polls..και γενικότερα εχει το καλυτερο winning attitude απ όλα,με συνεχώς ανοδική πορεία..!για μένα σε σχέση με όλα τα άλλα είναι 1ο φαβορί…

    • Νομίζω πως η Αγγλία υστερεί πολύ σε πρώτο άκουσμα και οι στίχοι είναι λίγο ξενέρωτοι για να είναι το νικητήριο τραγούδι. Μπορεί να διεκδικήσει όμως μια θέση σε δεκάδα !
      Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω σε νίκη Ουγγαρίας αν διορθωθεί το live!

      • Διαφωνώ πολύ..!υποκειμενικά είναι όλα βέβαια..!το τραγουδί της αγγλίας υπερεχει όλων σε πρώτο άκουσμα,γιατί σου μένουν οι στίχοι του και το “παιχνίδι” με την χορωδία απο πίσω..!και οι στίχοι δεν είναι ξενέρωτοι..!ίσα ίσα είναι οι στίχοι που συνήθως έλκουν τα πλήθη,που ταυτίζονται με αυτούς,που τους τραγουδούν..!power to the people,δεν μπορεις να το πεις ξενερωτο για κανενα λογο.!!!
        Δεν τίθεται θέμα δεκάδας για την Αγγλία,αν είναι δυνατόν..!σίγουρο top-3..αν δεν μπουνε και μ αυτην την συμμετοχη δεκάδα,εχουν καθε λόγο να αποσυρθουν απ την διοργανωση,που χρηματοδοτουν και κάθε χρόνο..συμφωνω για ουγγαρια,κακό live όμως,ανύπαρκτο promo tour και πολύ “δύσπέπτο” και βαρύ θέμα για eurovision..!

      • Aν και νωρίς 8α τολμήσω μια πρόβλεψη για τις χώρες που έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να απασχολήσουν την δεκάδα (σε τυχαία σειρά)
        Ουγγαριά
        Αρμενία
        Αζερμπαιτζάν
        Σουηδία
        Ουκρανία
        Δανία
        ΗΒ
        Μαυροβούνιο
        Ισπανία
        Πολωνία/Γερμανία

    • Συμφωνω οτι φετος δεν υπαρχει το αριστουργημα αλλα θεωρω οτι εχουμε στο συνολο καλυτερες συμμετοχές απο περσι..Υπαρχουν 5-6 καλα τραγουδια που μπορουν να κερδισουν και αναμεσα σε αυτα κατα τη γνωμη μου δεν ειναι της Αγγλιας..Αν η Molly ειχε ισάξιο τραγουδι με την Αρμενια ή τη Ουγγαρία θα την υποστήριζα και εγώ γιατι θα ήθελα να ξαναμπούν δυνατά στο θεσμό οι Αγγλοι αλλα δεν θεωρω το τραγούδι αυτό ότι αξίζει τη νίκη..Αρα μην τη προωθούμε χωρίς λόγο.

  14. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ,ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ….ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ….ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΤΩΝ OGAE ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!

  15. H Souhdia den prokeitai na kerdisei sthn Dania. O mesos theaths gia na dwsei prwtia sthn Souhdia toso suntoma tha prepei na einai kati isaksio an oxi kalutero tou Euphoria. Kai to Undo den einai.H skia ths Lorreen einai akoma edw. Apo tous OGAE tha bgei prwto giati trefoun megali agapi gia thn Sanna kathws to paleuei para polla xronia kai tha thn antameipsoun gi’ auto. H Agglia exei oles tis prodiagrafes na kerdisei, to kommati einai para polu dunato kai akrws padiofwniko alla thn Agglia den thn psifizoun eukola. H Ouggaria thewrw oti tha prepei na kerdisei alla kai auth xwris summaxies kai diaspora duskola na ta kataferei.Ola odhgoun pros Armenia loipon.

    • Και εγω δεν πιστευω οτι θα κερδισει η Σουηδια,οχι επειδη κερδισε προσφατα αλλα γιατι το τραγουδι δεν ειναι για να νικήσει..αλλα λογικα θα μπει
      πενταδα..εγω υποστηρίζω Ουγγαρια που μπορει να ειναι η εκπληξη,αλλα χρειάζεται καλυτερο promo και βελτιωση της σκηνική της παρουσίας(αν και δεν ειναι ευκολο να κανει πολλα πραγματα)..Η Αγγλια το γραφω για μια ακομη μια φορα,δεν καταλαβαίνω γιατι εχει γινει τέτοιος ντόρος φέτος..ενα μετριο τραγουδι ειναι,σε καμια περιπτωση τραγουδι για νικη..Και διαφωνω με αυτους που λενε οτι πρεπει να κερδισει η Αγγλια για να γινει ωραιος τελικος του χρονου.Να κερδισουν αν εχουν και το ανταξιο τραγουδι,το φετινο ειναι μια μετριοτητα που κατα τη γνωμη μου θα μπει δεκαδα..

  16. Άλλος λέει υπερεκτιμημένο το ένα άλλος υπερεκτιμημένο το άλλο.Είναι αυτονόητο οτι τα γούστα διαφέρουν ριζικά και δεν μπορείς να πείσεις κάποιον να αλλάξει γούστο ή να δει θετικά ή αρνητικά ένα τραγούδι.
    Για μένα το νούμερο 1 υπερεκτιμημένο μέχρι εκεί που δεν πάει είναι η Αρμενία.Ειδικά live στο Αμστερνατμ οι μορφασμοί που έκανε ήταν για γέλια και για κλάματα από το δυναμικό σημείο του τραγουδιού και μετά.Και το τραγούδι είναι με το ζόρι φαβορί. Μπορώ να πείσω τους υπόλοιπους που τους αρέσει?Όχι.
    Της Αγγλίας είναι το μοναδικό που έχει όλες τις προδιαγραφές για νίκη.Μελωδία,μήνυμα,τίτλος και στίχος που σου μένει,τα φωνητικά που είναι το δυνατό χαρτί, συναυλιακή ατμόσφαιρα, μια καλή τραγουδίστρια και μια χώρα που διψάει για νίκη.Μετριότατο ή όχι είναι η μοναδική που έχει το πακέτο.Μπορώ να πείσω τους υπόλοιπους που δεν τους αρέσει?Όχι!
    Και για μένα η Ουγγαρία είναι στο top 3 αλλά το θεωρώ σχεδόν απίθανο να πάρει την νίκη.
    Κοντός ψαλμός αλληλούια.

    • Πιο πακέτο έχει η Αγγλίδα είναι νάνος και άσχημη,μετριο τραγουδι με στίχους για παιδιά δημοτικού και πολύ κακή στο live..στην Ολλανδία ηταν απογοήτευση,απλα επειδη σας αρεσει την προωθείτε και μας εχετε πρήξει όπως και πέρσι με το Σαν Μαρίνο..Η Αρμενια ειναι 1000 κλάσεις καλύτερο τραγούδι,με μοντέρνο ήχο και εναλλαγές..Δεν ειναι το αριστούργημα και σιγουρα θελει βελτιωση στο live αλλα καμια σχεση με το μονοτονο τραγουδακι της Αγγλίδας..

      • Φίλε γιώργο για να δούμε ψύχραιμα τι είπες με την σειρά.!!
        1) η molly είναι κοντή και άσχημη!ενώ ο aram είναι ψηλόσκαι όμορφος(γελάει ο κόσμος!!)
        2)μετριο τραγούδι με στίχους δημοτικού,ενώ η αρμενία που ´εχει σε ολόκληρο τραγούδι 565 φορές την επανάληψη του “you are not alone”,είναι στιχουργικό αρστούργημα.!!
        3)το live της molly πολύ κακό και απογοήτευσε,όταν η molly εβγαλε απ την αρχη live version του κομματιού σε αντίθεση με όλους και στο Άμστερνταμ παρά τα προφανή ερασιτεχνικά επίπεδα τεχνικών υποδομών έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση κάτι που φάνηκε και απ την αποθέωση που εισέπραξε.!αλλά ο aram που εβγαλε ενα τραγούδι με 5000 εφέ υπολογιστών που φυσικά δεν μεταφέρονται σε live εμφανιση και γ αυτό απογοήτευσε τους πάντες και βαρέθηκαν,ήταν 1000 φορές καλύτερος!!
        4)μονότονο το τραγούδι της Αγγλίας που ειπναι το μοναδικό με τέτοια συμμετοχή κοινού και back vocals και όχι της Αρμενίας που είναι ένας τύπος μόνος του που λέει στα 2.30 από τα 3 λεπτά “you are not alone”..!

        Συμπέρασμα όλων αυτών;;;;
        Εμείς προωθούμε την Molly και όχι εσύ τον Aram..!!
        Ok!!!

  17. Και τωρα τα αποτελεσματα του OGAE SWEDEN.

    12-ΣΟΥΗΔΙΑ
    10-ΣΟΥΗΔΙΑ
    8-ΣΟΥΗΔΙΑ
    7-ΣΟΥΗΔΙΑ
    6-ΣΟΥΗΔΙΑ
    5-ΣΟΥΗΔΙΑ
    4-ΣΟΥΗΔΙΑ
    3-ΣΟΥΗΔΙΑ
    2-ΣΟΥΗΔΙΑ
    1-ΣΟΥΗΔΙΑ

    ΘΕΣΕΙΣ 11-37 ΣΟΥΗΔΙΑ

    Καταλαβαινω οτι ειναι ενα πολυ ωραιο τραγουδι και μου αρεσει πολυ και εμενα και ειναι η Σουηδια αλλα στο τελος θα πιστεψω οτι ειναι στημμενο

  18. Εγω να ρωτησω κατι αφου η Βουλγαρια δεν συμμετεχει στη eurovision φετος γιατι ψηφιζει?

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ