EUROVISION 2014: Η ψηφοφορία του OGAE Γαλλίας!

Συνεχίζεται η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του OGAE International Poll! Το δεύτερο fan club που ανακοίνωσε τα αποτελέσματά του είναι ο OGAE France κι έχουν ως εξής:

1 βαθμός – Δανία

2 βαθμοί – Νορβηγία

3 βαθμοί – Ελλάδα

4 βαθμοί – Ιρλανδία

5 βαθμοί – Αυστρία

6 βαθμοί – Ιταλία

7 βαθμοί – Σουηδία

8 βαθμοί – Βέλγιο

10 βαθμοί – Ουγγαρία

12 βαθμοί – Ισραήλ

Αντώνης Καρατζίκος


75 ΣΧΟΛΙΑ

  1. france merci beacoup pour 3 points 😛
    και ναι! αρχιζουμε και μεις να μαζευουμε ποντοςυ σγα σιγα 😀 (νωρις)
    ας σχολιασω…
    1.δανια…πιασαρικο…οποτε λογικο
    2.νορβγηγια…εεε κλασικα…’ψαχμενο κομματι”10αδα..5αδα στους ogae…στην eurovision ομως? 😉
    3.ελλαδα….ναι ευχαιστουμε!!!
    4.ιρλανδια…εναςλογος! απλα βαρετο,4?και 7 απο λευκορωσια οκ..
    5.αυστρια…να τα μας πηρε τα πανω της η κονσιτα!!!αν την δω 10αδα δεν θα απορησω!
    6.ιταλια….οκ..
    7.σουηδια…ναι…
    8.βελγιο…5αδα στους ogae με τον ζορι τελικο το μαη!
    10.ουγγαρια….καλο…
    12.ισραηλ!εξαιρετικο♥
    κι μια προβλεψη για το πως ισως να ψηφισουν οι γαλλοι φετος…(αν ειναι στο τελικο οι παρακατω)
    12.ισραηλ
    10.αρμενια
    8.σουηδια
    7.βελγιο
    6.ουγγαρια
    5.αζερμπαιτζαν
    4.ελλαδα
    3.αυστρια
    2.ιταλια
    1.γερμανια
    παντως για να μαι ειλικρινης ενα…..1-5 το περιμενω! κι οχι μονο απο γαλλια απο αρκετους βοριους…..κι στην τελικη μας το “χρωστανε”:P 2010….οκταρι δωσαμε(4 αυτοι)….2011(με τραγικο κομματι και ακομα απορω ποιος ελληνας το ψηφισε)12αρι οι γαλλοι απο εμας(0 μας εδωσαν)….εεε! εεε! 😛

    • Πάντως με τι λογική σου δίνω-μου δίνεις Χρωστάμε 12άρια στο Σαν Μαρίνο που πάντα μας έχει ψηλά!!! Πάντως το 2010 το τραγούδι ήταν μεν εξαιρετικό, αλλά ο Βασιλάκης στο live (τουλάχιστον το πρώτο μισό) δεν τράβαγε, μετά έστρωσε, και γι’ αυτό δεν πήγε καλά

  2. An eksairesw to Belgio kai thn Dania polu wraia psifise o OGAE France gia to proswpiko mou gousto. To kommati mas deixnei oti aresei kai xwris na shmainoun kati oi psifofories twn OGAE ws pros to teliko apotelesma, ena tono aisiodoksias se oti afora thn summetoxh mas, ton fernei.

  3. Ε ναι ΜΟΝΟ 3 βαθμοι???…αλλωστε οι γαλλοι ακουνε τετοιου ειδους τραγουδια…γιαυτο κ εστειλαν το moustache… περιμενα τουλαχιστον ενα 12αρι..χαχα…οπως κ οι 2 βαθμοι στην Νορβηγια δειχνουν οτι δεν εχουν ιδεα απο μουσικη…

    • Αν εξαιρέσεις τις ηλικίες κάτω των 20 – 25 οι Γάλλοι ακούν κυρίως ποπ τραγουδάκια τύπου Ισραήλ και Ουγγαρίας και μπαλάντες . Ξετρελαίνονται δε με τις ωραίες φωνές και τα ορχηστρικά κομμάτια και είναι ικανοί να θεωρούν ένα αίσχος τραγούδι ωραίο μόνο και μόνο επειδή ο/η ερμηνευτής έχει φωνάρα.
      Επειδή λοιπόν υποψιάζομαι πως οι OGAEδες είναι περισσότερο άτομα πάνω από 25 ετών μου φαίνεται απόλυτα φυσιολογική η ψηφοφορία τους και ταμάμ για τα γούστα των ανθρώπων που συναντώ.

      Στον τελικό όμως πιθανότατα θα ψηφίσουν και πάρα πολλά πιτσιρίκια όπως και στην δική τους επιλογή τραγουδιού που έχουν τελείως διαφορετικό γούστο κι εκεί το τραγούδι μας έχει ένα προβάδισμα αφού τα dance κομμάτια είναι αυτά που προτιμούν.

      Πιστεύω πως όσο αφορά το televoting οι χώρες που θα δώσουν οι Γάλλοι τους βαθμούς τους είναι οι Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία, Ρουμανία και δευτερευόντως Ρωσία και Ουκρανία λόγω μεγάλου αριθμού μεταναστών από αυτές τις χώρες. Η Αρμενία που έχει μια υπερβολικά συμπαγή (αν και σχετικά μικρή) κοινότητα εδώ. ΗΒ και η Ιρλανδία λόγω των πολλών Άγγλων, ιρλανδών και Αμερικανών που δουλεύουν ή σπουδάζουν στη χώρα. Το Βέλγιο και ίσως Ελβετία γιατί είναι τα καλά τους γειτονάκια και ειδικά ο Βέλγος είναι γαλλόφωνος. Το Ισραήλ και η Γερμανία όπου είναι οι πιο συμπαθείς χώρες στους Γάλλους.
      Από τις υπόλοιπες χώρες πιστεύω πως θα ξεχωρίσει ένα ήρεμο τραγούδι στους 25+.(πιθανότατα της Σουηδίας ή της Ουγγαρίας) και ένα ζωντανό τραγούδι στις πολύ μικρές ηλικίες (Ίσως της Ελλάδας αλλά επειδή δεν μας πολυσυμπαθούν ως λαό, δίνω περισσότερες πιθανότητες μάλλον στη Δανία)

  4. ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΟΓΚΑΕ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΝΙΚΗΤΗ,ΟΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ Κ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ.ΕΤΣΙ ΦΕΤΟΣ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΣΤΟΟΥΣ ΟΓΚΑΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΥΗΔΙΑ Η Η.Β Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΙΟ!!!!Η ΑΡΜΕΝΙΑ ΘΑ ΠΑΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΓΚΑΕ Κ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ,ΣΙΓΟΥΡΟ!!

  5. Αντί του Βελγίου και της Δανίας θα προτιμούσα Η.Β. και Αρμενία. Τέλος πάντων, ευχαριστούμε και για τους 3 βαθμούς!!

  6. Μάλλον πρέπει να αρχίσουμε να ανησυχούμε για τους βαθμούς που παίρνουμε από τους εκάστοτε ogae, παρά να χαιρόμαστε… 🙂

  7. ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΑΜ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ?ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΑΡΑΚΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΟΚ ΔΕ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙ!!!!ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΑΙΟΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!

    • Εχεις φαει κολλημα ετσι? Καταρχας οταν τον γιουχαραν δεν ξεραν οτι ειχε ζητησει συγνωμη και οτι ηταν αστειο. Δευτερον ειναι υπερβολικα αγενες. Τριτον δεν υπαρχει πλεον θεμα οποτε γτ να τον γιουχαρουν?

      3/10 με την Γαλλια αλλα κανενα σε ιδια θεση

      • Ενοωοτι 3 απο τα 10 τραγουδια που ψηφισε η Γαλλια ειναι στο τοπ10 μου αλλα σε διαφορετικη θεση

  8. της γαλλιας αν και ειναι πανω κατω στο ιδιο στυλ με το δικο μας ειναι χειροτερο….καταρχας εχει γελοιο στιχο”i wanna have a moustache…papapapapapapapapa” ψψψψς ποιηση 😛 και ασε που το κομματι μας εχει μεγαλυτερη απηχηση απο το γαλλικο 🙂 αυτο το γαλλικο 3 δεν σημαινει κατι….ισως παρουμε αρκετους βαθμους απο τους γαλλους ισως παλι οχι….παντως πιστευω το πρωτο…αν και ποτε δεν ξερεις γιατι στους ογκαε ψηφιζουν 30 ατομα το πολυ ενω τον μαη ολοκληρες χωρες 🙂

    • ενω το δικο μας εχει βαθυστοχαστο και φιλοσοφημενο στιχο rise up i wanna rise up!!δηλαδη μη λεμε και οτι θελουμε!

      • οχι αλλα ειναι σιγουρα πολυ καλυτερος απο το τραγουδι των γαλλων….βασικα εχει περισοτερη απηχηση οπως ειπα και ειναι πιο ξεσηκωτικο!τουλαχιστον αυτη ειναι η γνωμη μου… 🙂

  9. Η Αρμενια πολεμάτε από τους oggaeδες αλλα ειναι το φαβορι..σιγα μην δεν παρει ψηφο απο τους Γαλλους..εγω πιστευω πως θα παρει και το 12ρι..γενικα ειναι καλο να ειμαστε πολυ χαμηλα στο oggae:p Περσι μας Έπρηξαν με το Σαν Μαρινο και ουτε τελικο δεν περασε..γενικα τους αρεσουν οι παλιομοδίτικες μπαλάντες..

  10. ΕΓΩΩ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΡΜΕΝΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Η ΚΑΨΟΥΡΕΥΤΗΚΕΣ ΤΟΝ ΑΡΜΕΝΙΟ!!!Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΟΣΑ ΛΕΩ ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΟΥΝ ΤΟ ΜΑΗ!!

  11. ΤΟ ΜΑΙΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΡΜΕΝΟΦΙΛΟΥΣ!!!!

    • Μηπως το Βικυ ειναι Αχμετ??
      Σε ολα τα θριντ κατηγορεις τον Αρμενιο και λες θα πατωσει κ.τ.λ τι ζορι τραβας τουρκοσπορος εισαι και φοβασαι μηπως ο εχθρος σου κερδισει??Δεν εξηγειται διαφορετικα στο ειπαμε ετσι στο ειπαμε αλλιως εκει κολλημενος εισαι με τον Αρμενιο και μου εβαλες και το βασω για ξεκαρφωμα…!ΝΤΡΟΠΗ!

  12. Και εγώ υποστηρίζω Αρμενία!Και οι φίλοι μου Αρμενία υποστηρίζουν!Ακόμα και η οικογένεια μου Αρμενία υποστηρίζει!Που το περίεργο? Α και με τους ογκαέ,φέτος είναι η ίδια περίπτωση με το 2011!!Δεν υπάρχει σίγουρος νικητής.Αντιθέτως το 2012 η Σουηδία ήταν σίγουρο για νίκη καθώς και το 2013 η Δανία!Φέτος που δεν είναι μια συγκεκριμένη χώρα σίγουρη για νίκη,μπορεί ο ογκαέ να πέσει πολύ εύκολα έξω!Το 2011 πρώτη στους ογκαέ βγήκε η Ουγγαρία και βγήκε εικοστή δεύτερη στον τελικό!

  13. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟ?Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ ΕΞΟΥ Κ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΡΑΝΙΝΓΚ.Ο ΑΡΝΕΝΙΟΣ ΣΑ ΧΕΛΩΝΑ ΘΑ ΠΑΕΙ

  14. Βικυ..νομιζω πως γινεσαι λιγο υπερβολικη….αυτοι που τον γιουχαραν ηταν 5-6 μεθυσμενοι ομοφυλοφιλοι..ας μην δινουμε μεγαλες διαστασεις στο θεμα..παραμενει το μεγαλο φαβορι…

  15. ΔΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΣ!!!Η ΑΡΜΕΝΙΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ ΠΡΩΤΗ!

  16. Αναστασια…
    Ουτε εμενα μου αρεσει η κονσιτα..αλλα ηρεμισε λιγο..εχεις παιδια..οποτε απο σενα εξαρταται το αν θα το δουν….κανεις δεν σε υποχρεωνει να τους δειξεις την κονσιτα…

  17. ΟΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!Θα βγει να τραγουδήσει πρώτος στον ημητελικό!Και πως μπορείς να είσαι τόσο σίγουρη για τα πάντα??

  18. Η Ιρλανδία (ίσως και το Βέλγιο) αποτελούν τις μοναδικές “παραφωνίες” αυτής της ψηφοφορίας!
    Πάτος για Ισπανία , Ρουμανία με τραγούδια άκρως OGAEδικα φαίνεται τουλάχιστον περίεργο.
    Το Ισραήλ αποτελεί το Glorious του 2014…
    Έλεος με την εμμονή των OGAE CLUB με τη ντιβίστικη ποπ…

    • Εμενα μου αρεσει το Ισραηλ δηλαδη απο τα ποπ τραγουδια φετος πιο σου αρεσει περισσοτερο??
      Δεν υπαρχει περιπτωση 2 μπορει και 3 ποπ τραγουδια θα μπουν στο τοπ10!

      • Ποπ : Ουγγαρία , Σουηδία , Ιταλία , Ισραήλ , Λιθουανία , Ουκρανία , Δανία , Εσθονία , Ελλάδα , Σκόπια , Λευκορωσία , Γαλλία , Ιρλανδία , Ρουμανία , τα έχω με αυτήν ακριβώς τη σειρά !

  19. Ειναι δυνατον 12 π. Στο ισραηλ???? Τι γουστα εχουν οι γαλλοι???? Για μενα το ισραηλ ειναι 28/37

  20. ΚΟΝΠ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ Κ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΛΕΣ ΒΚΑΚΕΙΕΣ Κ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ!!!ΕΓΩ ΛΕΩ ΑΠΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΕΜΑ!!!

  21. Χριστέ μου! Τελείως out of topic οι συζητήσεις σας. Το περιβόλι του τρελού εδώ μέσα… Και είμαστε και ένα μήνα ακόμα πριν τον διαγωνισμό… Θα ζήσουμε κοσμο-υστερικές στιγμές! Άλλος για τη βάρκα μας…!

  22. Άκουγα τραγούδια του διαγωνισμού από το 2009. Πόσο ανεβασμένο επίπεδο εκείνη την χρονιά. Το ίδιο και το 2008.
    Πόσο απότομα έπεσε από το 2010 και μετά……

  23. Μου αρέσει πολύ το 12άρι των Γάλλων OGAE στο Ισραήλ, και τους ευχαριστούμε για τους πρώτους μας 3 βαθμούς. Το 8άρι στο Βέλγιο είναι απολύτως λογικό μιάς και ο Βέλγος πέρασε απο Γαλλικό talent show στο παρελθόν. Κατα τα άλλα η ψηφοφορία τους είναι λογική για OGAE, όμως πιστεύω πως φέτος οι Γάλλοι θα δώσουν το 12άρι τους στην Αρμενία και αρκετά καλό βαθμό στο Αζερμπαϊτζάν.

  24. mallon de tha ksanagrapso allo sxoleio edo mesa, dioti apo auta pou diabazo, mallon ton 80% eisaste sxoliaropeda kai akomi den exete kan “breksei” alla exetai apopsi gia ti mousiki kai gia tin eurovision, imarton……

  25. Βικη δεν ειμαι απο την Αρμενια ουτε μου αρεσει ο Αραμ εξωτερικα (δεν εχει κατι απλως δεν ετυχε). Ειναι ακρως παραλογο αυτο που λες οταν περσυ ηθελα περισσοτερο απο τον καθενα την νικη του Αζερμπαιτζαν. Αλλα δεν μπορω να πω για εσενα οτι εισαι Ελληνιδα καθως τετοιο κολλημα που εχεις φαει μονο Τουρκαλα μπορεις να εισαι. Η Αρμενια ειναι καθαρα το φαβορι φετος ειτε σου αρεσει ειτε οχι. Και η Αρμενια δεν ειναι καν το αγαπημενο μου. Ειναι δευτερο στην λιστα αλλα ειμαι και σιγουρη οτι το αγαπημενο μου δεν θα κερδισει. Οποτε πιστευω στην Αρμενια. Αν εσυ νομιζεις οτι αφου ειδαν τηναπολογια του θα συνεχισουν να τον γιουχαρουν εισαι πολυ γελασμενη. Μην εισαι τοσο σιγουρη οτι τα αγαπημενα σου θα κερδισουν μονο και μονοεπειδη σου αρεσουν. Η Σουηδια ειναι δευτερη, η Ουγγαρια 4η η 5η και η Αγγλια 6η νομιζω. Αλλα η Αρμενια παραμενει πρωτη. Το να καθεσαι να λες σε καθε αρθρο γιουχαραν τον Αραμ θα χασειδεν ειναι μονο παιδιαστικο αλλα και χαζο. Και οπως δεν επιτεθηκα εγω σε εσενα περιμενω το ιδιο απο εσενα.

    • Το ξέρω αλλά δεν μπορεί να έρχεται εδώ ο καθένας και να με προσβάλλει επειδή μου αρέσει η Αρμενία. Και στο κάτω κάτω είναι κουραστικό να γράφει παντού “Ο Άραμ θα πατώσει”…έλεος πιά..

      Το My Slowianie είναι το αγαπημένο μου

  26. Στη Γαλλία είναι μία τραγουδίστρια η Indilla η οποία έχει τραγουδάρες με 40.000.000 χτυπήματα στο youtube. Πραγματικά γιατί δεν την έχουν στείλει ακόμα οι Γάλλοι. Μάλλον δεν θέλουν να κερδίσουν και στέλνουν τραγούδια με μουστάκια και βλακίες….. κρίμα…

    • Για τον ίδιο λόγο που δεν έστειλε ποτέ τον Maître Gims ή ούτε αυτή άλλα ούτε και το Βέλγιο δεν έστειλαν ποτέ τον Stromae. Στη Γαλλία το ενδιαφέρον για τη eurovision είναι εξαιρετικά μικρό κι έτσι τα μεγάλα ονόματα δεν πολυσυγκινούνται να αφήσουν τις συναυλίες από τις οποίες κερδίζουν εκατομμύρια ευρώ για να τρέξουν στην eurovision.

  27. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΗ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ..Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΟ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ VOICE NΑ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!!ΕΝΩ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ….ΑΓΑΠΗ !!!!!!!! ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΕΚΑΡΙΑ!!!!!ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ……..

    • Κι εγώ στο Παρίσι μένω, σαν στο σπίτι μου αισθάνομαι (άλλωστε εδώ είναι το σπίτι μου) αλλά ότι η μουσική και η νυχτερινή διασκέδαση των Γάλλων έχουν σε γενικές τα μαύρα τους τα χάλια είναι δεδομένο.

      Για το voice δεν έχω άποψη (δεν το παρακολουθώ).

      Η Ελλάδα χωρίς να είναι μισητή δεν είναι κι από τις μεγάλες τους αγάπες (τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια, παλιότερα ήταν διαφορετικά). Και πολύ αγαπημένη δεν τη λες αν εξαιρέσεις όσους την έχουν επισκεφθεί.

      • ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΑΣ!Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΕ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΞΕΝΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ!!! ΜΑΛΛΟΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ.!ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟ voice ΤΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ FLORENT PAGNY ΚΡΙΤΗ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ!!ΜΟΡΦΩΜΕΝΕ!!!

      • Δεν ήξερα πως έπρεπε να γίνω Γάλλος για να έχω άποψη. Σε λίγο καιρό που θα πάρω υπηκοότητα λες να λέω άλλα;
        Voice δεν βλέπω γιατί δεν βλέπω γενικότερα τηλεόραση. Μένω στο 14 και μιλώ με τους πάντες αλλά κάνω παρέα κυρίως με Έλληνες, Κύπριους και Ιρλανδούς. Οι Γάλλοι δεν μου αρέσει όπως διασκεδάζουν. Και ναι μακάρι η Ελλάδα να είχε το κοινωνικό κράτος και τις επαγγελματικές ευκαιρίες του Παρισιού και θα γύριζα χθες. 1000 φορές καλύτερη σε διασκέδαση και φαγητό.
        Αλλά είπαμε το Παρίσι έχει άλλα καλά που η Ελλάδα δεν θα τα δει ούτε σε 100 χρόνια.

    • Ναι αλλά πως κρίνεις το γεγονός ότι πριν 5 χρόνια έστειλαν την Πατρίτσια κάσα? μου αρέσει πολύ η Γαλλία κ θα ήθελα να την δώ να κερδίζει το διαγωνισμό.

      • Τι εννοείς πως κρίνω; btw το 2009 η Kaas έβγαλε το Kabaret που απευθυνόταν πέρα από το γαλλικό κοινό και στο κοινό πολλών άλλων χωρών οι περισσότερες εκ των οποίων συμμετέχουν στη eurovision. Η δε επιλογή του τραγουδιού έγινε από διεθνή online ψηφοφορία στην οποία συμμετείχαν φαν της Kaas από πάρα πολλές χώρες. Υποψήφια ήταν όλα τα τραγούδια του νέου της διπλού άλμπουμ Kabaret. To νικητήριο τραγούδι κέρδισε με μεγάλη διαφορά και απόλυτη πλειοψηφία. Στη Γαλλία δε ο κόσμος ήταν σίγουρος για τη νίκη της και η προώθηση του τραγουδιού της έγινε με μεγάλες συναυλίες σε πολλές χώρες και με διαφημίσεις στα περισσότερα μεγάλα ευρωπαικά ραδιόφωνα. Και παρά την καλή 8η θέση που πήρε τελικά θεωρήθηκε ως μία από τις μεγαλύτερες αποτυχίες της Γαλλίας στην ιστορία του διαγωνισμού.

  28. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΩ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΑΛΛΙΑ’ΕΛΛΑΔΑ.ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΓΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΖΕΙΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΠΙΟ ΥΨΗΛΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΕΡΥΣΙ ΔΕΧΘΗΚΕ 32.000.000 ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΛΠ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗ ΣΟΡΒΟΝΝΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΤΙΜΑΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΙΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ!!ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΝΥΧΤΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΕ!!!

    • Δίκιο έχεις το κουράσαμε και ο καθένας έχει το δικαίωμα να διατηρεί την άποψη του.
      Για την ιστορία θα σου δώσω μερικές απαντήσεις στα θέματα που έβαλες:
      1. Επειδή δεν κάνω παρέα με Γάλλους δεν σημαίνει ούτε πως δεν έχω επαφή μαζί τους, ούτε πως δεν έχω βγει ποτέ με Γάλλους.
      Άλλωστε η γυναίκα μου είναι Γαλλοαυστραλή και ο αδερφός της που είναι κολλητός μου φίλος Γαλλοιρλανδός (διαφορετικός πατέρας) κι έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει και οι δύο στο Παρίσι.
      Άλλα δεν θεωρώ διασκέδαση να βγω για φαγητό σε μια μπρασερί που τις περισσότερες φορές δεν έχει καν μουσική κι αφού πιω κι ενα κοκτέιλ να γυρίσω σπίτι και να είμαι ενθουσιασμένος για τη βραδιά που έζησα.
      Ούτε να πάω στα ξενέρωτα πάρτι που διαργανώνουν στα σπίτια και πρέπει να ντυθείς λες και έχουμε απόκριες.
      Συγγνώμη αλλά αν διασκεδάζεις έτσι μάλλον δεν έχεις ζήσει φοιτητική ζωή στην Ελλάδα.
      2. Την υψηλή μαγειρική για να την βρεις πρέπει να πας να σκάσεις τουλάχιστον 60€/άτομο για να φας ένα πλήρες γεύμα (τρία πιάτα) με κρασί. Διαφορετικά θα φας φόλα. Πόσο ωραίο μπορεί να είναι το φαγητό σε μια πόλη που έχει McDo κάθε 100 μέτρα και άλλα τόσα χαμπουργκεράδικα κι τα Picard (κατεψυγμένο φαγητό) ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια;
      Μπορείς να βρεις καλό φαγητό όπως και διασκέδαση αλλά σίγουρα αυτό δεν είναι στην συντριπτική πλειοψηφία των γαλλικών μαγαζιών.
      3. Δεν έχω καμία βλέψη να μπω στη Σορβόννη γιατί είμαι 30 χρονών και έχω σπουδάσει μεταπτυχιακά στο Μάρκετινγκ στο Dauphine και τώρα κάνω το διδακτορικό μου. Παράλληλα εργάζομαι στο τμήμα μάρκετινγκ των Monoprix.
      Άλλα τι θα πει το καταφέρεις; Το πιο εύκολο πράγμα είναι να μπεις στη Σορβόννη (εκτός κι αν μιλάμε για τα grandes ecoles τμήματα). Ένα απολυτήριο λυκείου κι έναν σωστό ντοσιέ.
      4. Σχετικά με τους τουρίστες ο τόσο μεγάλος αριθμός τους οφείλεται κυρίως στο μάρκετινγκ. Βέβαια βοηθούν κι άλλα πράγματα όπως το όμορφο κέντρο του, η ιμπεριαλιστική του ταυτότητα, η θέση του και η σύνδεση του με τον υπόλοιπο κόσμο, ο διαφωτισμός κ.α. Πάντως σίγουρα όχι η νυχτερινή διασκέδαση. Στο Παρίσι δεν διοργανώνεται κανένα αξιόλογο φεστιβάλ νεολαίας. Τα κλαμπ και μπαρ δε που μένουν ανοιχτά μέχρι τις 5 είναι κυρίως αυτά που ανήκουν σε Αγγλοσάξονες ή Λατίνους. Τα γαλλικά μένουν μέχρι τις 2 και τα μισά δεν έχουν καν μουσική. Είναι γνωστό άλλωστε πως τα ΣΚ γεμίζουν τα λεωφορεία και τα τραίνα από νέους που πάνε Άμστερνταμ και Λονδίνο για να διασκεδάσουν.

  29. Το πως το κρίνεις το είπα γιατι είχες πει οτι η γαλλια δεν δίνει πολυ μεγάλη σημάδια στο διαγωνισμό ενώ σου είπα εγω οτι το 2009 πήγε μια μεγάλη Γαλλίδα σταρ.
    Anyway, ελπίζω να το πάρει πιο ζεστά η γαλλια και να κερδίσει !!

    • Νομίζω σου απάντησα ήταν μια ευκαιρία να προωθήσει το Kabaret. Η Kaas πήγε γιατί τα τραγούδια της απευθύνονται στο ίδιο κοινό πάνω κάτω με αυτό της eurovision. Η Indila αν πάει το μόνο που μπορεί να καταφέρει είναι να χάσει 4-5 μήνες συναυλιών και πάρα πολλά χρήματα. Γιατί να σπαταλήσει τόσο χρόνο και χρήμα αφού έτσι κι αλλιώς τα τραγούδια της παίζονται καθημερινά σε όλα τα ραδιόφωνα του κόσμου και οι συναυλίες της είναι sold out;
      Σε καμία χώρα που έχει πολλά χρόνια να φέρει καλά αποτελέσματα δεν είναι αγαπητός ο διαγωνισμός και κατά συνέπεια οι μεγάλοι καλλιτέχνες δεν δίνουν μεγάλη σημασία. Το france3 δεν μπορεί να κάνει κάτι γιατί πέρα από τα 3-5 γαλλικά τραγούδια κάθε χρόνο που ξεπερνούν τα σύνορα της Γαλλίας και γίνονται επιτυχίες στο εξωτερικό, τα περισσότερα από τα υπόλοιπα είναι στυλ και επιπέδου των τραγουδιών που στέλνονται στη eurovision.

  30. Ναι καταλαβαίνω τι λες. Πιστεύω οτι η γαλλια αν ήθελε να κερδίσει θα το είχε κάνει. Ε πως να το κάνουμε ειναι γαλλια. Χώρα τεράστια που δημιούργησε το διαγωνισμο.

  31. Πάντως μορφωμενε η Αγγλία που εχει τα ίδια κυβικά με την Γαλλία φαίνεται οτι το παιρνει πιο ζεστά. Λες οτι το θελει;

    • Έχω την εντύπωση πως το BBC έχει δηλώσει δημόσια πως θέλει πολύ να κερδίσει. Από την άλλη αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες ώστε να βρει κάποιον καλλιτέχνη που είναι έχει διάθεση να σπαταλήσει το χρόνο νου και να δεχτεί να εκπροσωπήσει το uk. Και σκέψου πως στην περίπτωση του μιλάμε για δεκάδες παγκοσμίου φήμης τραγουδιστές, όχι ένα και δύο όπως στη Γαλλία.

      • Το κοινό στη Γαλλία παρακολουθεί την Γιουροβίζιον? ο νεαροκοσμος για παράδειγμα. Δεν μιλάω από την πλευρά των καλλιτεχνών.

      • Γενικότερα όχι. Αν τύχει και δουν τηλεόραση εκείνη τη μέρα θα καθίσουν να το παρακολουθήσουν αν δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Ενώ είναι πάρα πολλοίαυτοί που δεν ξέρουν καν περί τίνος πρόκειται.

      • Χάχα! Τώρα που το σκέφτομαι εγώ θα δώ τη Γιουροβίζιον
        Στο France 3 σωστά? θα είμαι Παρίσι εκείνες τις μέρες.

      • Χάχα! Πάντως Τώρα που το σκέφτομαι εγώ θα δώ τη Γιουροβίζιον
        Στο France 3 σωστά? θα είμαι Παρίσι εκείνες τις μέρες.

    • Θα είσαι Παρίσι και θα κάτσεις να δεις eurovision;
      Τι να πω; Άντε ίσως τη βαθμολογία. Στις 21.00 στο France 3

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ