Η εμφάνιση των Freaky Fortune και Riskykidd στο Eurovision In Concert!

Με τη συμμετοχή των 25 από τις 37 συνολικά συμμετοχές του φετινού διαγωνισμού της Eurovision. ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Eurovision In Concert στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας.  Στη συναυλία, που παρακολούθησαν γύρω στους 1500 φανς απ’όλο τον κόσμο, συμμετείχαν και οι δικό μας Freaky Fortune με τον Riskykidd και άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις. Ενδεικτικό του καλού κλίματος που επικρατεί για την Ελληνική συμμετοχή είναι πως αμέσως μετά το Eurovision In Concert, το “Rise Up’ ανέβηκε στη 12η θέση των στοιχημάτων, την υψηλότερη θέση που έχει φτάσει μέχρι σήμερα.

Αντώνης Καρατζίκος

54 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φωνητικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Βγάζουν το κομμάτι πολύ άνετα και αψογα ιδιαίτερα ο κύριος τραγουδιστής και νομίζω και στην Κοπεγχάγη δεν θα έχουν κανένα θέμα.
    Αυτό που πρέπει να κοιτάξουν κατά την άποψη μου είναι πως θα το παρουσιάσουν και πως θα στηθεί πάνω στην σκηνή.Είναι δύσκολο αλλά ένα τέτοιο τραγούδι πρέπει να ξεσηκώσει και να δώσει ενέργεια.Παραείναι απλό έτσι.Δεν ακούσαμε και τίποτα περι χορογράφου και αλλαγών στην σκηνική παρουσία.

  2. Φωνητικά καλοί.
    Το τραγούδι και η παρουσίαση είναι μόνο οκ.
    Με τέτοιο συνδυασμό πήγε και η Γερμανία πέρσι…

  3. η γερμανια περυσι αξιζε τοπ 5 αλλα τελος παντων, ας μη τα θυμηθω τωρα. παμε δυνατα λοιπον με μια τελεια σκηνικη παρουσια!

  4. ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΤΙΚΟ,ΦΩΝΗΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΑ,ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ,ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΤΟΥΣ ΑΠΟΘΕΩΣΑΝ ΑΠ’ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ….ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΗΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΤΕΛΙΚΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΣΗ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑ….ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΙΟ,ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ!!!!

  5. Κατόπιν ψηφοφορίας 4 σωματείων OGAE (Λευκορωσία, Γαλλία, Γερμανία, Βουλγαρία) – Ισχύει?
    Sweden – 43
    Austria – 24
    United Kingdom – 22
    Hungary – 18
    Armenia – 17
    Israel – 17
    Greece – 13
    Belgium – 13
    Ukraine – 12
    Russia – 12
    Ireland – 11
    Norway – 8
    Italy – 6
    Switzerland – 4
    Denmark – 3
    Germany – 3
    Estonia – 2
    FYR Macedonia – 1
    Slovenia – 1
    Spain – 1

    • Μάάάάλιστα, πρώτη η Σουηδία με την κλασσική eurovision-ιστικη μπαλάντα με την Sanna που την έχουν σαν θεά οι περισσότεροι fans απο τις τόσες φορές που πήγε MF, και 2η η Conchita που απο το look της και μόνο απευθύνεται ξεκάθαρα στο gay κοινό. Μα γιατί δεν εκπλήσσομαι καθόλου? Η Ελλάδα τα πάει καλά μέχρι στιγμής, δεν ξέρω αν αυτό πρέπει να με κάνει χαρούμενο ή να με κάνει να ανησυχώ.

    • donnie δεν ξερω…νομιζω δεν ισχυει παντως εγω σημερα το μεσημερι εστειλα μηνυμα στο facebook στην σελιδα της esctoday για το αν εχει αρχισει η ψηφοφορια των ogae και μου απαντησε πως ξεκινα σημερα… το βρισκω λογικο γιατι ουτε καποια σελιδα της eurovision δεν εχει ανεβασει κατι σχετικο μα ουτε κι ο ogae(επισημα τουλαχιστον)…θα δουμε 😀

  6. ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΤΩΝ OGAE ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ….ΑΝ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΕΣΑ ΠΕΦΤΟΥΝ!!!!

    • Πέρσι το Σαν Μαρίνο ήρθε 2ο πίσω απο την Δανία, όντως τα αποτελέσματα του OGAE είναι πολύ διαφορετικά απο τα τελικά, γιατί οι OGAE-δες έχουν πολύ συγκεκριμένο γούστο που συχνά δεν συμβαδίζει με την πλειοψηφία όσων βλέπουν eurovision.

      • Συμφωνώ!
        Η μεγαλύτερη όμως εκπληξη παραμένει η χαμηλή απήχηση της Ισπανίας και Ρουμανίας στους OGAE-δες φέτος …

  7. ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ OGAE ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΟΤΕ ΜΕΣΑ….ΤΟ ΟΤΙ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΨΗΦΟΥΣ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΚΑΛΟ!!!!

  8. Oraiotatoi, kai fonitika kai san parousies, mi ksegeliomaste,na kerdisoume den pame, alla nomizo oti tha kanoume mia akomi aksioprepestati parousia…..auta

  9. Φωνητικά ο Risky ήταν καλός, αλλά με ζαλίζει βρε παιδί μου το πέρα δωθε και το χοροπηδητό είναι η ιδέα μου ή σε κάποιο σημείο λαχάνιασε;
    ο Νίκος πάλλι δεν μου πολυ άρεσε.. νοίζω πως υπερβάλει λιγάκι.. κάθε φορά πριν το ρεφραίν: “Comm’on”.. κουράζει κατα την γνώμη μου! Και οσο για την σκηνική παρουσία, σε συνέντευξη τους στο Άμστερνταμ, είπαν οτι θα είναι κάπως διαφορετική στον ημιτελικό!

  10. Θα πανε πολυ καλα τα αγορια μας.Donnie Darko η Ισπανια ας προσεχε,με το mas ειχε την νικη στα χερια της.Η Σουηδια ερχεται πρωτη στα τρια απο τα τεσσερα ogae Γερμανια,Λευκωρια κ Βουλγαρια της δινουν 12 ενω η Γαλλια 7.Η Αρμενια δεν προχωρα κ τοσο στους εξω Βουλγαρια 4,Γαλλια 0,Λευκωρια 10,Γερμανια 3.
    Τα φαβορι συγκεντωνουν Σουηδια 43
    Αρμενια 17
    Νορβηγια 8
    Ην Βασιλειο 22
    .Σουηδια το περιμενα εξω αρεσει στους ελληνες φαν μετρια,ευτυχως που το βραδυ δεν ψηφιζουν μονο ελληνες φαν.
    Αρμενια κ πολλους πηρε,ελα με το αριστουργημα τωρα,παντως απο την Ελλαδα θα το παρει το 12.
    Νορβηγια δεν αξιζει ουτε αυτους του 8.
    Ην Βασιλειο εκπληξη.
    Σε μερικους πειραζει που η Σουηδια αποσπα 12 αν τα επαιρνε η Αρμενια ολα μελι γαλα.ειναι ενα δειγματακι κ οι ψηφοι των ogae.
    Κ ogae greece δειξε τις ψηφοφοριες των αλλων ogae οπως περυσι.

    • Συγνώμη, την Βουλγαρία που την είδες στην Eurovision 2014? Έτσι για να ξέρουμε και μείς.

  11. aaaa polu wraia ta paidia alla ontws prepei na prosthesoume kati sthn skinikh parousia ennow mia xaorografia!!!!!!!!k egw pisteuw oti tha paroume polu kali thesh oso gia to poios tha vgei nikiths pragmatika fetos geinete panikos dn mporeis na kaneis kamia provlepsh!!!!!!!!!!!

  12. Μην δίνετε ιδιαίτερη σημασία στα oggae..και πέρσι μας έπρηξαν με το Σαν Μαρίνο και είδαμε πως πήγε..δεν λέω ότι δεν μετράνε αυτές οι ψηφοφορίες(άλλωστε τα μέλη του oggae ψηφίζουν σαν τρελοί) αλλά δεν καθορίζουν το αποτέλεσμα..Φαβορί παραμένει η Αρμενία(στο 1,80 στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες) και ακολουθεί η Σουηδία..Νορβηγια,Δανια,Ουγγαρια,Αζερμπαιτζαν πανε καλα,ενω η Ελλαδα ανεβαίνει(απο 19οι που ειμασταν στην αρχη πλεον μας δινουν14ους)..Παρόλα αυτα θεωρω οτι φετος μπορουμε να εχουμε εκπλήξεις..οσον αφορα τη παρουσια της Ελλαδας εν συμφωνω οτι πρεπει να εχουμε χορογραφία αφου θα ειναι πολύ υπερβολή μετά(σαν να ειμαστε σε club με χορεύτριες)..Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι μεχρι τωρα τα παιδιά εχουν τραγουδήσει σε μικρες σκηνες..Στη Δανια κατι καινουργιο θα εχουν ετοιμάσει ίσως με τον φωτισμό..Πολύ σωστοί φωνητικά πάντως..

  13. Το οτι ειναι φωνητικα καλοι,λογικο ειναι..γιατι πρωτον…..ο τραγουδιστης εχει φωναρα..και ..δευτερον..τετοια μετρια τραγουδια δεν εχουν και μεγαλες φωνητικες απαιτησεις..γιαυτο κ τετοιου ειδους τραγουδια τα τραγουδανε κ πολλοι αφωνοι σε διαφορα κλαμπακια.Οσον αφορατην σκηνικη παρουσια,δεν περιμενω και πολλες αλλαγες..αλλωστε τι να αλλαξεις…

    Υ.Γ.Η διαφορα της γερμανιας που περυσι πατωσε…με την δικη μας..ειναι οτι της γερμανιας ηταν 1000 φορες καλυτερο…τα συμπερασματα δικα σας..

  14. Το τραγούδι μου αρέσει πολύ, τα παιδιά φωνητικά είναι σταθερά, τη σκηνική τους παρουσία και τα ρούχα τους θα τα επιμεληθούν οι ειδικοί φαντάζομαι, στο κοινό αρέσει το τραγούδι απ΄ ό,τι βλέπω και στα γραφόμενα στα σάιτς, παίζεται σταθερά πρώτο στις δημοσκοπήσεις για τον ημιτελικό και αν πράγματι γίνει έτσι, δεν βλέπω πως ένα τραγούδι με αυτή τη δυναμική (ΠΡΩΤΟ στον ημιτελικό του), μπορεί να είναι εκτός δεκάδας εύκολα.
    Στηρίζω τα παιδιά με μεγάλη αγάπη και τους εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

  15. Στο eurovision times λεει παντα ποσα ειναι τα μελη του καθε ogae που ψηφισαν. Ποτε δεν ειναι πανω απο 25 ατομα αρα δεν ειναι καθολου αντιπροσωπευτικα

  16. Εγω επιμενω οτι φωνητικα δεν ηταν καλοι(με το comeonnnnnnnnnnnnnnnn και να σφιγγεσαι λες και εχεις δυσκοιλιοτητα δεν λες τοχουν).Σαν εμφανιση αδιαφοροι δεν εχουν λαμψη παντελως ελλειψη star quality και αν καποιος κανει λιγο κεφι με τις κινησεις κ.τ.λ ειναι ο Γερμανος ραπερ(και εμαθα οτι ηταν ο πιο φιλικος απο τους 3 στην συναυλια εβγαλε φωτογραφιες με πολυ κοσμο) αλλα αυτος ειναι αδυναμος φωνητικα.
    Επιμενω οτι περσυ οι Κοζα ακουγαν τις καλυτερες κριτικες μετα την εμφανιση τους φετος εγω που μπαινω σε ξενα σαιτ δεν βλεπω θαψιμο για την εμφανιση τους αλλα ουτε θετικες κριτικες…ΑΔΙΑΦΟΡΟ!
    Ειναι δυσκολος ημιτελικος και εγω δεν εχω τιποτα ως δεδομενο το αν θεωρουν οτι θα περασουμε ευκολα το λενε λογω προηγουμενων αποτελεσματων(σου λει αυτοι περνανε με οτιδηποτε αλλα ετσι την επαθε και η Τουρκια και η Αρμενια).
    Θελουν δουλεια και αν μπορουν καποιον φωνητικα κρυμμενο(δεν με πειθουν οτι θα το βγαλουν σε μια τεραστια αρενα μπροστα σε χιλιαδες κοσμο).Ειδα χτες τον τραγουδιστη σε συνεντευξη στο αεροδρομιο και μα το θεο το παιδακι εχει ψωνιστει…!

      • Η δυσκολια δεν ειναι μονο στα τραγουδια αλλα και στους συμμαχους μονο η ρουμανια μας ψηφιζει με υψηλη βαθμολογια.
        Επισης ποσα τραγουδια περιπου εχουν το ιδιο υφος-διαθεση με το δικο σου εχουμε κοντα την Ελβετια που ακουει καλυτερες κριτικες απο εμας και αρκετα ποπ τραγουδια Ρουμανια – Φυρομ – Ισραηλ κ.τ.λ.

  17. Pantos sinithos peutun e3w oi ogae…alla stin 1h thesh elaxista!Diladi tulaxiston ton nikhth ton vgazun swsto tis perissoteres fores…!Vlepumee..

  18. το τραγουδι ειναι μια χαραααα! πολυ πιασαρικο μοντερνο κι κεφατο μεσα στις τοοοσες μπαλαντες θα κανει την διαφορα νομιζω!!! η αληθεια ομως ειναι οτι πρεπει να κανουν ενα δυναμικο χορευτικο και αν γινεται να προσθεσουν κανα δυο ¨δευτερες φωνες”γυναικειες κατα προτιμηση για να υπαρχη αντιθεση….
    παντως κατα΄’με επιβαλλεται χορευτικο δυναμικο!!!! γιατι αλλιως οπως εχει ειπωθει εδω,μας βλεπω να εχουμε την τυχη του glorious που ενα ακρως χορευτικο κομματι το αφησαν ετσι με την κασκαντα να καθεται πανω στην σκηνη σαν αγγουρι κι να κουν απλα τα χερια της…..αα και να κατεβαινει σαν παραπληγικο απο το βαθρο που την ειχαν βαλει :/

  19. Η Αγγλία μόνο εκπληξη δεν αποτελει φέτος!
    εχει το καλυτερο και με παλμό τραγουδι!
    και η Molly εξαιρετική!

  20. Eίδα τη συνέντευξη τους και με μεγάλη έκπληξη ενημερώθηκα ότι και οι φρίσκηδες, όπως και οι μόστρες πέρσι, θέλουν μέσω του τραγουδιού τους, να στείλουν σαφές κοινωνικοπολιτικό μήνυμα. Μήπως του χρόνου να στείλουμε κάτι χωρίς διπλές αναγνώσεις, να ξεκουράσουμε και τους φανς που δεν προλαβαίνουν να αποκωδικοποιούν τις ελληνικές συμμετοχές;

  21. ασχετο…..χορογραφο κλπ γνωριζουμε ? :/
    παντως συμφωνω η αγγλια,η σουηδια η αρμενια και σε δευτερη μοιρα η ουγγαρια μπορουν να κερδισουν! 😀 οι αλλες που πλασαρονται ψηλα και μιλαω για νορβγηγιες…ρουμανιες….ρωσιες….βελγιο κτλ….αμφιβαλλω αν καποιες απο αυτες δουν τοπ 10 και αλλες….τελικο! 😉

    • Είναι σαν κάτι λετονίες και λευκορωσίες που πείνασαν φέτος με τα cake και τα cheesecake τους!

    • Πολύ ξεσηκωτική η εμφάνιση των παιδιών στο Άμστερνταμ, όλος ο κόσμος χόρευε! Φωνητικά είναι ο.κ., με πολύ θετική ενέργεια, ελαφρώς καλύτερο από τον εθνικό τελικό. Θεωρώ ότι έχουμε φέτος το πιο δυναμικό dance και φρέσκο τραγούδι και θα ξεχωρίσουμε. Ευτυχώς μας εκπροσωπεί η καλύτερη από τις επιλογές που είχαμε…Αν και το στιλ του τραγουδιού στο διαγωνισμό είναι δίκοπο μαχαίρι, ή του ύψους (θέσεις 5-8) ή του βάθους…Θέλει οπωσδήποτε φωνητικά, μιας και τα παιδιά είναι νέα χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία (προληπτικά μην πάθουμε καμιά νίλα!) και μια ΑΠΟΛΥΤΑ εμπνευσμένη σκηνική εμφάνιση που θα εκπλήξει. Ελπίζω να τους αναλάβει κάποιος νεαρός χορογράφος (πέραν των γνωστών – αγνώστων) με όρεξη – εμπειρία στην dance σκηνή και πολύ φαντασία. Πιστεύω ότι το ίδιο το τραγούδι επειδή έχει επαναλαμβανόμενα συνθετικά στοιχεία, δυναμικά κατά τ’ αλλα, ιδίως στις γέφυρες, αλλά και στο ρεφρέν, τους παίρνει να πάρουν μία χαρακτηριστική απλή χορευτική κίνηση και να ‘παίξουν’ με αυτή και να την εξελίξουν. Σε μία συνέντευξή τους στο ESCKAZ είπαν τα παιδιά ότι η on stage παρουσίαση θα είναι τελείως διαφορετικού από του εθνικού τελικού και το μόνο που μπορούν να πουν είναι ότι θα οπτικοποιήσουν στην ουσία το ‘rise up’. Σαν πρώτη σκέψη καλό ακούγεται, αλλά οψόμεθα…Θα ήθελα να παίξουν με ανοιγοκλέισιμο φωτισμού και γρήγορες εναλλαγές αυτού με ένα δυνατό background. Σε καμία περίπτωση δε θέλω να δω λιτή παρουσίαση τύπου cascada, πιστεύω ότι θα κατέστρεφε το τελικό αποτέλεσμα. ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

  22. Poli kaloi fonitika kai fainetai pos ksesikosan to kosmo. De katalavaino giati polloi lete oti de tha mpoume sti 10ada,pragmatika de vrisko 10 kalitera tragoudia ap to diko mas kai auto pou I dania einai 4i Sta Stoiximata einai asteio…

  23. Sumfwna me thn gnwmh ksenwn fan kai oswn htan ekei to brady, ta paidia htan an oxi oi kaluteroi, mesa stis treis kaluteres emfaniseis ths bradias. Oute enas den eipe kako logo. Polu filikoi me olous prin kai meta thn emfanish kai eksairetikoi sto live tous. Kanenas summetexontas den parousiazei kati apo thn skhnikh parousia pou tha exei ston hmiteliko sto Eurovision in Concert.Ta paidia eipan oti den tha exei kamia sxesh me thn emfanish tous ston ethniko teliko evw diepseusan tis fhmes gia sunergasia me thn Tamta sthn Dania. Meta thn emfanish tous sthn Ollandia pou apothewthikan apo to koino, uparxei anodos kai sta stoixhmata.

  24. Πάρα πολύ καλοί τόσο φωνητικά όσο και στην σκηνική παρουσία. Μπράβο στα παιδιά!! Επίσης εξαιρετικοί ήταν και σε δύο συνεντεύξεις που είδα στο youtube…εν τω μεταξύ δεν έχει ακουστεί ποιος τους έχει αναλάβει ως προς την κίνηση – σκηνική παρουσία και ο χρόνος τελειώνει (στις 30/04 είναι η πρώτη πρόβα…).

  25. ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!
    τα φωνητικα καλυτερα απο τον ελληνικο τελικο παντως, αν μπορεσουμε και δειξουμε κατι ξεχωριστο στην σκηνη μπαινουμε ανετα 10αδα!

  26. bravo sta paidia , dosane synavliako xaraktira pragmatika. isos einai i ora na tous etimasei kai i etaireia tous ENA omorfo video clip . aporo ti perimenoun!!mou arese sto Live kai to azermpaitzan . omorfi foni kai oraia mpalanta. kati agglies kai armenies toso adiafores telika…

  27. ΑΠΑΤΟ ΘΑ ΠΑΕΙ!!!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ.ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΤΡΙΓΓΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΑΜΑΝΕ.ΟΙ ΠΑΛΙΟ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ

  28. Αυτο που δεν μαρεσει στο τραγουδι ειναι ο στιχος..ολο Rise up Rise up,σε κουραζει μετα απο ενα σημειο…

  29. re paidia leme gia to diko mas to tragoudi p leei sinexeia rise up…ths armenias p leei epi ena lepto you not alone…..ok to empedwsame dn eimaste monoi!!!!!!!!

  30. Einai polu polu krima pou mexri stigmis auto to tragoudi einai mono 12o sta stoiximata elpizw me mia polu polu dynati skiniki parousia na vgei aneta stin dekada giati kata tin gnwmi mou to aksizei alliws tha adikithei KATAFORA…..

  31. Πολύ καλά τα παιδιά Μπράβο!!!
    Άρτιοι φωνητικά αλλά και με ενέργεια ξεσηκώνοντας τον κόσμο.
    Με μια καλή σκηνική παρουσία στην Copenhagen θα τα πάνε μια χαρά!

  32. Θα μου άρεσε να προστεθεί 1 ζευγάρι χορευτών που να βοηθά και στα φωνητικά. Ο στίχος του RISKYKIDD είναι δύσκολος και πολλές φορές δεν ακούγεται όταν δεν υπάρχει καλή ακουστική

  33. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ Κ Α Ν Ε Ι Σ ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΣΤΩ ΤΟΥ ΧΟΡΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ?? Τετοια μυστικοπαθεια ουτε με την ελευθερια. Οι ξενοι λένε “πιασαρικο κομματι αλλα με τελειως βαρετη σκηνικη παρουσια”. Και ρωταω θα γινει κατι για αυτο? Μα κανενα νεο για την ελληνικη συμμετοχη….Ουτε καν το ονομα του χορογραφου που εχει επιλεγει εδω και βδομαδες?? Φοβουνται κατι? Μηπως ειναι παλι η Λυραρακη? Ωχ….

  34. To κομματι μας θελει χορογραφια αλα Τζειμς Μποντ για μενα. ΟΧΙ γλυκαναλατο χορευτικο αλλα χορευτικο ΣΤΥΛ ΛΕΥΚΟΡΩΣΣΙΑ 2007. Απρομαυροι στυβαροι χορευτες ειτε και οι 3 αντρες με γραβατα και κουστουμι που ειναι το καλυτερο, ειτε 3 γυναικες με κουστουμι μαυρο και λευκο πουκαμισο που να κανουν κατι εξυπνο.

  35. to tragudi mu aresei na to akouso, elpizo na apodeixthei oraio kai otan to vlepo. An kai kathe xrono h ellada ftiaxnei anatreptiko skhniko kai gi afto mpainei efkola teliko. Mallon, oi xorografoi mas einai pio empnevsmenoi apo tuo sunthetes mas

  36. den ksero an einai i idea mu, alla o riskykidd me stenaxorei xaxaxaxaxaxa, niotho oti vasanizetai. perimenei pos kai pos na teleiosei to tragudi na hremisei. freakykidd kai risky fortune eprepe na legetai …

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ