ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Η Benedicte Adrian επιστρέφει στο MGP, μαζί με τους UNITED!

Το συγκρότημα των United αποτελεί την επόμενη συμμετοχή του Melodi Grand Prix 2012, έπειτα από τη σημερινή ανακοίνωση της δημόσιας τηλεόρασης της Νορβηγίας. Το καλλιτεχνικό σχήμα αποτελείται από την Benedicte Adrian (εκπρόσωπος της Νορβηγίας στην Eurovision 1984 ως μέλος του ντουέτου Dollie de Luxe), τον τραγουδιστή της ραπ Sirius και τον Haji.

Η διάσημη σοπράνο, σχολιάζοντας την επιστροφή της στους προκριματικούς της χώρας για την Eurovision 2012, δηλώνει τα εξής: “νιώθω πολύ όμορφα που επιστρέφω στον θεσμό αυτό, κάνοντας κάτι εντελώς διαφορετικό. Δεν πρόκειται να ακολουθήσω κάποιο από τα παλιά μουσικά μου μονοπάτια, καθώς η περιπέτειά μου ακολουθεί πλέον διαφορετική κατεύθυνση”.

Το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστούν οι United τιτλοφορείται “Little Bobbi” και αποτελεί σύνθεση Νορβηγών, Δανών και Σουηδών δημιουργών. Η μελωδία του είναι ένα κράμα ακουσμάτων από τη Μέση Ανατολή, την ευρωπαϊκή ποπ μουσική, αλλά και την ραπ (escdaily.com).

Η προσθήκη του συγκροτήματος “ανεβάζει” των αριθμό των -έως σήμερα- συμμετοχών για το MGP 2012 σε δεκαεπτά, που είναι οι εξής: United, Håvard LotheLise KarlsnesThe CarburetorsLisa StokkeThe Canoes, Yaseen Asher και Julie Maria Dahl,Reidun SætherRudi MyntevikKim André RysstadMarthe ValleMonica JohansenPlumboNora Foss Al-JabriIsabel ØdegårdMalin και Irresistible.

Θανάσης Νάκος

 

Η συμμετοχή της Benedicte Adrian στην Eurovision 1984, ως μέλος των Dollie de Luxe

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ